بفرمایید روی چه حسابی این حرف رو میزنید؟ جدیدا قانونی در این مورد گذاشتن؟
نخیر قانونی نذاشتن.ولی خودم دو بار شاهد این کار بودم و خیلی راحت حق کسی که برای گرفتن کمربند قهوه ای باید حدود 2 سال زحمت میکشید خورده میشد.
نظرتون درباره وینگ چون چیه؟ وینگ چون کارا بیان نظر بدن.با تشکر
در فیلم مشت خشم بروسلی ژاپنی هایی که بروسلی به باشگاهشون رفت و باهاشون مبارزه کرد سبکشون جودو بود؟
سلام
دوستان یه سری اطلاعات در مورد ورزشcapoeiraمی خوام و اگه شد یه چند تا کیلیپ
ممنون
سلام
دوستان یه سری اطلاعات در مورد ورزشcapoeiraمی خوام و اگه شد یه چند تا کیلیپ
ممنون
در فیلم مشت خشم بروسلی ژاپنی هایی که بروسلی به باشگاهشون رفت و باهاشون مبارزه کرد سبکشون جودو بود؟
در مورد بروسلی موارد پشت پرده وجود داره که هیچ گاه بازگو نشد. (و نخواهد شد) تحقیق کنید.
اما همینقدر بدانید که ایشون همراه با سینمای امریکا و.......... چه کاری داشتند بر سر دنیای هنرهای رزمی مخصوصا هنرهای ژاپنی و حتی کواچی هنر های کهن چینی انجام میدادند.
شکست دادن هنرها کهنه و... مکاتب جنگی در فیلمهای هالیودی در جنبه های سبک نگری زیاد شده و سینما هر بار یک سبک یا یک شخص را اسطوره یا قهرمان میکند و سبک های دیگر را خورد میکند.
سینما هنرهای رزمی رو وارد تخیل کاذب کرده و افراد بیننده شخصی رو اسطوره و قهرمان........ میبینند. دوستان اسطوره و قهرمان فیلم های رزمی برای خود کلمه فیلم است نه دنیای خارج از فیلم.
جای ننگ داره ما اساتید بزرگ هنرها و مکاتب رزمی رو فراموش کرده افرادی که گاهی در دنیای واقعی در مقابل 100 ها شمشیر میجنگیدن ( میدانید یعنی چه؟) و به جایش افرادی که قهرمان فیلم هستن الگوی خود میکنیم.
برای همین هست که من هیچ گاه فیلم های به ظاهر رزمی رو نگاه نمیکنم.
روی حرفم من به شما نبود جناب سردرگم در عالم. این برای افراد کوته فکریست که هنرهای رزمی رو در فیلم میبینند
ممنون از سن توجه شما
خب انگار مخاطب پست شما بنده بودم. در زمان مناسب پاسخ خواهم داد.
در مورد بروسلی موارد پشت پرده وجود داره که هیچ گاه بازگو نشد. (و نخواهد شد) تحقیق کنید.
اما همینقدر بدانید که ایشون همراه با سینمای امریکا و.......... چه کاری داشتند بر سر دنیای هنرهای رزمی مخصوصا هنرهای ژاپنی و حتی کواچی هنر های کهن چینی انجام میدادند.
شکست دادن هنرها کهنه و... مکاتب جنگی در فیلمهای هالیودی در جنبه های سبک نگری زیاد شده و سینما هر بار یک سبک یا یک شخص را اسطوره یا قهرمان میکند و سبک های دیگر را خورد میکند.
سینما هنرهای رزمی رو وارد تخیل کاذب کرده و افراد بیننده شخصی رو اسطوره و قهرمان........ میبینند. دوستان اسطوره و قهرمان فیلم های رزمی برای خود کلمه فیلم است نه دنیای خارج از فیلم.
جای ننگ داره ما اساتید بزرگ هنرها و مکاتب رزمی رو فراموش کرده افرادی که گاهی در دنیای واقعی در مقابل 100 ها شمشیر میجنگیدن ( میدانید یعنی چه؟) و به جایش افرادی که قهرمان فیلم هستن الگوی خود میکنیم.
برای همین هست که من هیچ گاه فیلم های به ظاهر رزمی رو نگاه نمیکنم.
روی حرفم من به شما نبود جناب سردرگم در عالم. این برای افراد کوته فکریست که هنرهای رزمی رو در فیلم میبینند
ممنون از سن توجه شما
دارید بی انصافی میکنید.بروسلی درسته بخاطر فیلمهاش معروف شد.ولی همه ما میدونیم که در دنیای واقعی هم مبارزه های پیروزمندانه ای داشته اونم با اساتید سبکهای دیگه! تازه در فیلمهاش هم از فنون مختلفی به زیبایی استفاده میکرد و کاربردی بودن اونها رو به اثبات میرسوند.در ضمن دیدن فیلمهای رزمی سرگرمی خیلی خوبیه.بهتر از دیدن فیلمهای.....هست.ولی با این حرفتون که اساتید بزرگی داشتیم که مثل بروسلی به اونها توجه نمیشه موافقم.نمونه بارزش استاد اوشیبا.