• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
دوستان یه سری اطلاعات در مورد ورزشcapoeiraمی خوام و اگه شد یه چند تا کیلیپ
ممنون

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
بفرمایید روی چه حسابی این حرف رو میزنید؟ جدیدا قانونی در این مورد گذاشتن؟

نخیر قانونی نذاشتن.ولی خودم دو بار شاهد این کار بودم و خیلی راحت حق کسی که برای گرفتن کمربند قهوه ای باید حدود 2 سال زحمت میکشید خورده میشد.

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
نخیر قانونی نذاشتن.ولی خودم دو بار شاهد این کار بودم و خیلی راحت حق کسی که برای گرفتن کمربند قهوه ای باید حدود 2 سال زحمت میکشید خورده میشد.

پس غیرقانونی بوده،و هیچ مربی مجاز به همچین کاری نیست و این جز روال ارتقا درجه در کاراته نیست؛باید زحمت کشید تا نتیجه به دست بیاد.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
نظرتون درباره وینگ چون چیه؟ وینگ چون کارا بیان نظر بدن.با تشکر

با سلام

اگر خوب تمرین داده بشه و استاد خوبی داشته باشی بی نظیره.

فوق العاده کاربردی. روشی تفکر شده و کاملا بر اساس اصول و قوائد خاص خود. همچنین دارای رگ و ریشه میباشد

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
از دوستان خواهش دارم اگر سوالی دارن پست خصوصی ندن . همین جا بیان کنن چون من جواب میدم.

فقط مواردی که حتما باید خصوصی بیان بشه پست خصوصی بدهید

ممنون از اساتید و دوستان

jaido

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
ممنون

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
در فیلم مشت خشم بروسلی ژاپنی هایی که بروسلی به باشگاهشون رفت و باهاشون مبارزه کرد سبکشون جودو بود؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
در فیلم مشت خشم بروسلی ژاپنی هایی که بروسلی به باشگاهشون رفت و باهاشون مبارزه کرد سبکشون جودو بود؟

آره مرتضی. اگه دقت کنی عکس jigoro kano رو هم روی دیوار دوجو می بینی.

هر چند این فیلم تخیلی هست، اما این سکانس احتمالا از یک ماجرای واقعی الهام گرفته شده. Huo Yuanjia در زمان حیاتش، بوسیله ی یک باشگاه جودو در شانگهای دعوت به مبارزه میشه. یکی از شاگردان Yuanjia در مبارزه شرکت می کنه و پیروز میشه اما این ماجرا باعث درگیری بین ووشوکار ها و جودوکار ها میشه که جودوکار ها و استادشون شکست می خورن.

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
ممنون

دوست من قبل از زدن هر پست کمی جستجو کنید . اینترنت همه چیز فراوان هست

بعد از جستجو سوالاتت رو اینجا بازگو کن

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

در مورد بروسلی موارد پشت پرده وجود داره که هیچ گاه بازگو نشد. (و نخواهد شد) تحقیق کنید.

اما همینقدر بدانید که ایشون همراه با سینمای امریکا و.......... چه کاری داشتند بر سر دنیای هنرهای رزمی مخصوصا هنرهای ژاپنی و حتی کواچی هنر های کهن چینی انجام میدادند.

شکست دادن هنرها کهنه و... مکاتب جنگی در فیلمهای هالیودی در جنبه های سبک نگری زیاد شده و سینما هر بار یک سبک یا یک شخص را اسطوره یا قهرمان میکند و سبک های دیگر را خورد میکند.

سینما هنرهای رزمی رو وارد تخیل کاذب کرده و افراد بیننده شخصی رو اسطوره و قهرمان........ میبینند. دوستان اسطوره و قهرمان فیلم های رزمی برای خود کلمه فیلم است نه دنیای خارج از فیلم.

جای ننگ داره ما اساتید بزرگ هنرها و مکاتب رزمی رو فراموش کرده افرادی که گاهی در دنیای واقعی در مقابل 100 ها شمشیر میجنگیدن ( میدانید یعنی چه؟) و به جایش افرادی که قهرمان فیلم هستن الگوی خود میکنیم.

برای همین هست که من هیچ گاه فیلم های به ظاهر رزمی رو نگاه نمیکنم.

روی حرفم من به شما نبود جناب سردرگم در عالم. این برای افراد کوته فکریست که هنرهای رزمی رو در فیلم میبینند

ممنون از سن توجه شما

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
در مورد بروسلی موارد پشت پرده وجود داره که هیچ گاه بازگو نشد. (و نخواهد شد) تحقیق کنید.

اما همینقدر بدانید که ایشون همراه با سینمای امریکا و.......... چه کاری داشتند بر سر دنیای هنرهای رزمی مخصوصا هنرهای ژاپنی و حتی کواچی هنر های کهن چینی انجام میدادند.

شکست دادن هنرها کهنه و... مکاتب جنگی در فیلمهای هالیودی در جنبه های سبک نگری زیاد شده و سینما هر بار یک سبک یا یک شخص را اسطوره یا قهرمان میکند و سبک های دیگر را خورد میکند.

سینما هنرهای رزمی رو وارد تخیل کاذب کرده و افراد بیننده شخصی رو اسطوره و قهرمان........ میبینند. دوستان اسطوره و قهرمان فیلم های رزمی برای خود کلمه فیلم است نه دنیای خارج از فیلم.

جای ننگ داره ما اساتید بزرگ هنرها و مکاتب رزمی رو فراموش کرده افرادی که گاهی در دنیای واقعی در مقابل 100 ها شمشیر میجنگیدن ( میدانید یعنی چه؟) و به جایش افرادی که قهرمان فیلم هستن الگوی خود میکنیم.

روی حرفم من به شما نبود جناب سردرگم در عالم. این برای افراد کوته فکریست که هنرهای رزمی رو در فیلم میبینند

ممنون از سن توجه شما

خب انگار مخاطب پست شما بنده بودم. در زمان مناسب پاسخ خواهم داد.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خب انگار مخاطب پست شما بنده بودم. در زمان مناسب پاسخ خواهم داد.

با سلام

نه نه شما خود روشن فکرانه در مورد منابع قضاوت میکنید

روی سخن با افرادیست که دنیای هنرهای رزمی رو با فیلم و عناصر پوشالی عوض میکنند

پیشاپیش ممنون از حسن توجه شما از فعالیت شما در تاپیک

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان همیشه هدف و کارمون یک چیز باشه:

明確な心、平和な心で、神は良い生活を提供します

تلفط : چوهایو فورو کامینو توکوشی نی توداشیکی کوکورومی مامورنه

معنیش: با قلبی پاک و ذهنی آرام و زلال خداوند زندگی میدهد

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
komedawara.JPG0.jpg
یکی از دوستان در مورد مخفی شدن نینجا سوال پرسیده بود و این که چرا در ایران آموزش داده نمیشه و همه میگن بلد هستن اما اینطور نیست.

در مورد سوال دوم باید بگم که بله چون ...............:cool: مک دوجو:D

در مورد سوال اول: نمیتوانم موشکافی کاملی در اینجا بکنم اما سر نخ میدهم امیدوارم راضی شوید

انگیوجوتسو : یک از تکنیک های پیشرفته نینجوتسو هست که همون مخفی شدن

دارای چندین زیر مجموعه هست و تکنیکهای زیاد

این یو نو هو : با استفاده از نور و سایه و همچنین در شب این روش نامرئی شدن انجام میشه که..............................

اوشین تونگیو نو جوتسو : در این تکنیک با استفاده از خاکستر و.......... بدن خود را از خط دید نامرئی کرده که..................

اینتون جوتسو : تکنیک فرار و ناپدید شدن ناگهانی که.............

تنچی جین سانتون نو جوتسو 天地人三遁の法: سه روش برای ناپدید شدن با استفاده از آسمان. زمین. انسان که...............................

و Goton no Jutsu که شامل چندین تکنیک سری استتار و ناپدید شدن هست :

1.Mokuton-no-jutsu
2.Doton-no-jutsu
3.Kinton-no-jutsu
4.Suiton-no-jutsu
5.Katon-no-jutsu

در مورد روش و تاکتیک های بالا توضیحات بیشتر شرمنده;)

ممنون از حسن توجه شما

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9

ممنون از سن توجه شما

دارید بی انصافی میکنید.بروسلی درسته بخاطر فیلمهاش معروف شد.ولی همه ما میدونیم که در دنیای واقعی هم مبارزه های پیروزمندانه ای داشته اونم با اساتید سبکهای دیگه! تازه در فیلمهاش هم از فنون مختلفی به زیبایی استفاده میکرد و کاربردی بودن اونها رو به اثبات میرسوند.در ضمن دیدن فیلمهای رزمی سرگرمی خیلی خوبیه.بهتر از دیدن فیلمهای.....هست.ولی با این حرفتون که اساتید بزرگی داشتیم که مثل بروسلی به اونها توجه نمیشه موافقم.نمونه بارزش استاد اوشیبا.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دارید بی انصافی میکنید.بروسلی درسته بخاطر فیلمهاش معروف شد.ولی همه ما میدونیم که در دنیای واقعی هم مبارزه های پیروزمندانه ای داشته اونم با اساتید سبکهای دیگه! تازه در فیلمهاش هم از فنون مختلفی به زیبایی استفاده میکرد و کاربردی بودن اونها رو به اثبات میرسوند.در ضمن دیدن فیلمهای رزمی سرگرمی خیلی خوبیه.بهتر از دیدن فیلمهای.....هست.ولی با این حرفتون که اساتید بزرگی داشتیم که مثل بروسلی به اونها توجه نمیشه موافقم.نمونه بارزش استاد اوشیبا.

در جواب شما من فقط سکوت میکنم. و نباید در این مکان مواردی رو بیان کنم .چون شما و همه حق دارید.

آدم هر چه بیشتر میدونه و بیشتر وارد ......... دشمناش و مخالفاش بیشتر میشن . پس سکوت میکنم

ایشان در نوع خود بی نظیر بود درست . (ومن هم قبول دارم)

اما یک مبارز (البته معنای مبارز در ینگ و مسابقه و ......... با معنای مبارز با یک جنگجوی جنگی ) کاملا متفاوت هست، حال باید نگاه کرد آن مبارز با چه کسانی مبارزه ( دو در معنای صلح داشته) و یا (جوتسو در معنای جنگ داشته).

سبک و یا یاروش تولید شده او از کی بیرون آمد قبل از مرگ یا بعد از مرگ. (هردو فلسفه خاص خود داره).

نظر اساتید بزرگ چینی و ژاپنی چیست؟

سواد خواندن کتب و نوشته های شرقی چدقر کمک میکنه تا مطالب رویو شده پر از اغراق انگلیسی و اینترنتی. ( آیا سواد آنها سرچ اینترنتیست؟)

حرف شما متین.

آیا نقاشی های این شخص جواب سوال ماست یا تجسس مارکتینگ
f.jpgg.jpg
ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
بروسلی بسیار قابل احترام است ولی نه برای مهارت رزمی، به خاطر خدمت بزرگی که به جامعه هنرهای رزمی کرد بسیار برجسته و قابل احترام است.
حتی سبکهای کشوری مثل ژاپن هم که در فیلمهای چینی حالا به خاطر چی همیشه خرد میشن هم به خاطر فیلمهای بروسلی شناخته شدن (البته تا حدی،حداقل در ایران)
خودم تا خشم اژدها رو ندیده بودم کاراته ای نمی شناختم،خیلی دیگه از دوستان هم شاید همینطور بوده باشن،یا خیلی از رزمی کارها به خاطر دیدن این فیلمها وارد دنیای هنرهای رزمی شدن.
در کل افرادبزرگی مثل اوشیبا و اویاما و فوناکوشی و ناکایاما و..... در حد و اندازه هایی هستن که قیاسشون با بروسلی بسیار غلط و بیراهه.

بالا