من دیگه تو این تاپیک پامو نمیذارم تا راحت باشید
Good luck !!
ناراحت نشو
خوش آمدی اما یکمی تو شیوه نگارشت دقت کن
ممنون از حسن توجه شما
من دیگه تو این تاپیک پامو نمیذارم تا راحت باشید
Good luck !!
منم خوش اومدم.سبک کیوکوشین سه ساله کار می کنم.امیدوارم بتونم شاگرد خوبی برای شما اساتید باشم.
اوس
شما مطمئنا با توجه به تجربیاتی که دارید میتونید سطح تاپیک رو بالا ببرید.به شرطی که به قول استاد میلاد رزمی رو فقط در زد و خورد خلاصه نکنید.با تشکرمن دیگه تو این تاپیک پامو نمیذارم تا راحت باشید
Good luck !!
سلام.فکر میکنم ایشون متوجه اشتباهشون شده باشن.ممنون از اینکه تنهامون نگذاشتید.دوست من سلام
دوست من . کسی که ناگهان وارد این انجمن میشه و با تمام احترام این تاپیک با این شیوه نگارشش توهین میکنه جه انتظاری دارید؟ کسی که فرق روشها رینگی غربی رو با هنرهای رزمی و مکاتب جنگی نمیدونه چه نتظاری دارید؟
ایشان باید بداند تک تک کسانی که در این تاپیک هستن به غیر از من جایگاه استاد رو دارن, آنگاه ایشان وارد تاپیک میشن و نظر دوستان رو مورد توهین قرار میدن کسی که تازه فقط یک سال عضو pt هست و.............
ایشان فکر میکنند یک فایتر یعنی یک جنگجو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیر دوست من افراد معمولی و کسانی هستن که روحیه جنگندگی دارن اما حتی یک بار هم سر کلاسهای رزمی هم نرفتن و فایترهای ررنگی شما در مقابل آنها عددی حساب نمیشود
این مسابقات روحیه افرادی مثل ایشان داره
متاسفم برای حسن توحه ایشان
Boxing - Muay Thai - BJJ - Kung Fu - Kyokushin - Kickboxing
سلام.فکر میکنم ایشون متوجه اشتباهشون شده باشن.ممنون از اینکه تنهامون نگذاشتید.
نظرتون درباره وینگ چون چیه؟ وینگ چون کارا بیان نظر بدن.با تشکر
دقیقا همون چیزی که گفتم شد ! چون با روحیات نحیف ایرانیان و تعصبات و احساساتشون آشنام !
قدیم میگفتند گربه دستش به گوش نمیرسه میگه چی ؟! آهان خودشه !!! تو هم یه 40 سال دیگه شاید یه نفر رو تونستی ناکوت کنی اگر خدا بخواد و اگر حریفت نعشه باشهیه دونه از اون فایترها یه باشگاه رو با کل استادهاش و شاگرد ارشداش و ... تو ایران حریفن !! :crying:
پس برو و با تماشای فیلم سینمایی های رزمیت حال کن![]()
حال میخوام در مورد ای آی دو و کن جوتسو مطالبی از اساتید ایران بگزارم . خواهش میکنم از کسانی که در این زمینه اطلاعات دارند ، همراهی بفرمایند . مخصوصا جناب lya و milad ninja .
تا پست بعدی . با تشکر
بسیار خوشحال میشم
از پستهاتون در زمینه ای آی دو استفاده خواهم کرد دوست عزیز :happy:
خواهش میکنم .:blush: بنده کمتر از اونی هستم که شما از پست هایم استفاده کنید . از شما خواهشمندم اگر اطلاعاتی محکم از شیهان مهدی زاده دارید در اختیار دوستان بگذارید . ممنون
خواهش میکنم همه با هم دوست باشید و به نظرات و عقاید دیگران احترام بزارید .
در گذشته مطالبی در مورد جودو و جوجیتسو توسط دوستان گفته شد و کم و بیش بر همه اوضاع این دو سبک در ایران و خارج از کشور مشخص شد . دیگه اساتید ایران بماند .....
حال میخوام در مورد ای آی دو و کن جوتسو مطالبی از اساتید ایران بگزارم . خواهش میکنم از کسانی که در این زمینه اطلاعات دارند ، همراهی بفرمایند . مخصوصا جناب lya و milad ninja .
تا پست بعدی . با تشکر
جیت کان دو همزمان با بروس لی فوت کرد