• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
منم خوش اومدم.سبک کیوکوشین سه ساله کار می کنم.امیدوارم بتونم شاگرد خوبی برای شما اساتید باشم.

اوس

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
من دیگه تو این تاپیک پامو نمیذارم تا راحت باشید

Good luck !!
شما مطمئنا با توجه به تجربیاتی که دارید میتونید سطح تاپیک رو بالا ببرید.به شرطی که به قول استاد میلاد رزمی رو فقط در زد و خورد خلاصه نکنید.با تشکر

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
دوست من سلام

دوست من . کسی که ناگهان وارد این انجمن میشه و با تمام احترام این تاپیک با این شیوه نگارشش توهین میکنه جه انتظاری دارید؟ کسی که فرق روشها رینگی غربی رو با هنرهای رزمی و مکاتب جنگی نمیدونه چه نتظاری دارید؟

ایشان باید بداند تک تک کسانی که در این تاپیک هستن به غیر از من جایگاه استاد رو دارن, آنگاه ایشان وارد تاپیک میشن و نظر دوستان رو مورد توهین قرار میدن کسی که تازه فقط یک سال عضو pt هست و.............

ایشان فکر میکنند یک فایتر یعنی یک جنگجو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیر دوست من افراد معمولی و کسانی هستن که روحیه جنگندگی دارن اما حتی یک بار هم سر کلاسهای رزمی هم نرفتن و فایترهای ررنگی شما در مقابل آنها عددی حساب نمیشود

این مسابقات روحیه افرادی مثل ایشان داره

متاسفم برای حسن توحه ایشان
سلام.فکر میکنم ایشون متوجه اشتباهشون شده باشن.ممنون از اینکه تنهامون نگذاشتید.

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
Boxing - Muay Thai - BJJ - Kung Fu - Kyokushin - Kickboxing

بجز جیوجیتسوی برزیلی،سبکهای مشابه(جودو،آی کی دو،شوای چیائو و ...)هم کار کردید؟ کاربردی ترینشون در مبارزه بنظرتون کدومشون هست؟ با تشکر

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام.فکر میکنم ایشون متوجه اشتباهشون شده باشن.ممنون از اینکه تنهامون نگذاشتید.

خواهش میکنم.

ایشون در جایگاه خودشون محترمن.

فقط ما شیوه نگارشمون باید صحیح باشه

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
دقیقا همون چیزی که گفتم شد ! چون با روحیات نحیف ایرانیان و تعصبات و احساساتشون آشنام !

قدیم میگفتند گربه دستش به گوش نمیرسه میگه چی ؟! آهان خودشه !!! تو هم یه 40 سال دیگه شاید یه نفر رو تونستی ناکوت کنی اگر خدا بخواد و اگر حریفت نعشه باشه :p یه دونه از اون فایترها یه باشگاه رو با کل استادهاش و شاگرد ارشداش و ... تو ایران حریفن !! :crying:

پس برو و با تماشای فیلم سینمایی های رزمیت حال کن :D

هرگز با یک بی شعور وارد بحث نشوید ! او شمارا در حدخویش پائین میاورد ؛
و چون خودش در آن سطح با تجربه تر است ، قطعاً شکستتان میدهد ...

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
خواهش میکنم همه با هم دوست باشید و به نظرات و عقاید دیگران احترام بزارید .

در گذشته مطالبی در مورد جودو و جوجیتسو توسط دوستان گفته شد و کم و بیش بر همه اوضاع این دو سبک در ایران و خارج از کشور مشخص شد . دیگه اساتید ایران بماند .....

حال میخوام در مورد ای آی دو و کن جوتسو مطالبی از اساتید ایران بگزارم . خواهش میکنم از کسانی که در این زمینه اطلاعات دارند ، همراهی بفرمایند . مخصوصا جناب lya و milad ninja .

تا پست بعدی . با تشکر

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
حال میخوام در مورد ای آی دو و کن جوتسو مطالبی از اساتید ایران بگزارم . خواهش میکنم از کسانی که در این زمینه اطلاعات دارند ، همراهی بفرمایند . مخصوصا جناب lya و milad ninja .

تا پست بعدی . با تشکر

بسیار خوشحال میشم :rolleyes:
از پستهاتون در زمینه ای آی دو استفاده خواهم کرد دوست عزیز :happy:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
بسیار خوشحال میشم :rolleyes:
از پستهاتون در زمینه ای آی دو استفاده خواهم کرد دوست عزیز :happy:

خواهش میکنم .:blush: بنده کمتر از اونی هستم که شما از پست هایم استفاده کنید . از شما خواهشمندم اگر اطلاعاتی محکم از شیهان مهدی زاده دارید در اختیار دوستان بگذارید . ممنون

• Like
Reactions: lya

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
خواهش میکنم .:blush: بنده کمتر از اونی هستم که شما از پست هایم استفاده کنید . از شما خواهشمندم اگر اطلاعاتی محکم از شیهان مهدی زاده دارید در اختیار دوستان بگذارید . ممنون

این چه حرفیه، شرمنده میکنی :blush:

خب راستش ایشون رو از نزدیک ملاقات نکردم، تصمیم داشتم این هفته 5شنبه یه سر به دوجو ایشون بزنم ولی نمیدونم میسر بشه یا نه. به هر حال فکر میکنم ایشون از بین اساتید ایرانی معتبر ترین شخص برای آموزش ای آی دو هستند. با توجه به مدرک و درجه بالایی که دارن و اینکه شنیدم تازگیا تونستن انجمن ای آی دو و کندو رو در فدراسیون هنرهای رزمی ایجاد کنن و این از جهاتی خیلی خوبه، میشه به آینده دار بودن و حضور در تیم ملی این هنرهای رزمی امیدوار بود. من در این حد از ایشون اطلاعات دارم :happy:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خواهش میکنم همه با هم دوست باشید و به نظرات و عقاید دیگران احترام بزارید .

در گذشته مطالبی در مورد جودو و جوجیتسو توسط دوستان گفته شد و کم و بیش بر همه اوضاع این دو سبک در ایران و خارج از کشور مشخص شد . دیگه اساتید ایران بماند .....

تا پست بعدی . با تشکر

با سلام و درود به دوست خوبم این خیلی خوب هست که شما به این شدت فعالیت دارید منتظر هستیم دوست من

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به همه دوستان
از دوستان خواهش دارم كه تاپيك رو آپ نگه دارن ممنون

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
از آقا آبتین خبری نیست.به شدت منتظر خوندن مطالبشون درباره بروسلی و جیت کاندو هستم

gasho

Registered User
لایک‌ها
403
جیت کان دو همزمان با بروس لی فوت کرد

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام به همه دوستان

اميدوارم حالتون خوب خوب باشه

کوریو
3245.jpg

یک کلمه ژاپنی که، در ارتباط با هنرهای رزمی ژاپن باستان استفاده می شود

این کلمه در معنای واقعی خودش به معنای (کو : قدیمی ریو: مدرسه) بله به معنای مدرسه قدیمی

قابل توجه دوستان باشه که این کلمه مربوط به دوران قبل از میجی میباشد.و سیستم بودو مربوط به زمان بعد از دولت میجی میباشد که بعضا گندای بودو هم میگن

سیستم رزمی این مدارس برپایه تکنیک های مبارزه غیر مسلح و مسلح میباشد

مدارس زیادی در ژاپن قدیم بودن که سیستم های رزمی و جنگی پیشرفته ای برای خود داشتن که به زودی به طور کامل توضیح خواهم داد

بالا