از آقا آبتین خبری نیست.به شدت منتظر خوندن مطالبشون درباره بروسلی و جیت کاندو هستم
اميدوارم ايشون و ساير دوستان به تاپيك سري بزنن
از آقا آبتین خبری نیست.به شدت منتظر خوندن مطالبشون درباره بروسلی و جیت کاندو هستم
خواهش میکنم همه با هم دوست باشید و به نظرات و عقاید دیگران احترام بزارید .
در گذشته مطالبی در مورد جودو و جوجیتسو توسط دوستان گفته شد و کم و بیش بر همه اوضاع این دو سبک در ایران و خارج از کشور مشخص شد . دیگه اساتید ایران بماند .....
حال میخوام در مورد ای آی دو و کن جوتسو مطالبی از اساتید ایران بگزارم . خواهش میکنم از کسانی که در این زمینه اطلاعات دارند ، همراهی بفرمایند . مخصوصا جناب lya و milad ninja .
تا پست بعدی . با تشکر
سلام استاد جان خوبیسلام به همه دوستان
اميدوارم حالتون خوب خوب باشه
کوریو
مشاهده پیوست 167541
یک کلمه ژاپنی که، در ارتباط با هنرهای رزمی ژاپن باستان استفاده می شود
این کلمه در معنای واقعی خودش به معنای (کو : قدیمی ریو: مدرسه) بله به معنای مدرسه قدیمی
قابل توجه دوستان باشه که این کلمه مربوط به دوران قبل از میجی میباشد.و سیستم بودو مربوط به زمان بعد از دولت میجی میباشد که بعضا گندای بودو هم میگن
سیستم رزمی این مدارس برپایه تکنیک های مبارزه غیر مسلح و مسلح میباشد
مدارس زیادی در ژاپن قدیم بودن که سیستم های رزمی و جنگی پیشرفته ای برای خود داشتن که به زودی به طور کامل توضیح خواهم داد
سلام استاد جان خوبی
خشوحالم دوباره برگشتی گردوخاک تاپیکو زدودی دیگه داشت تار عنکبوت میبست!!!
البته بزار بیایم کمکت دست تنها خسته میشی!!
در باره کوریو که گفتی خواستم بگم که فرم شماره نه تکواندو که برای دان دو باید آزمون داده بشه بهش میگن کوریو
خواستم ببینم اطلاعاتی نسبت بهش داری آیا همین معنی ژاپنیو میده!!
ممنون
یا علی
سلام در مورد کیوکشین کاماکورا اگر دوستان اطلاعاتی دارن بگن.....نظر خودتون و...
مرسی دوست عزیز هر اطلاعاتی بیشتر از این هم داری به من بگو .... بقیه دوستان هم اگر اطلاعات دیگری دارن که به بنده حقیر بگن خوشحال میشم ...
اگر خدا بخواد برای اولین بار تو زندگیم میخوام رزمی کار کنم قرعه ما افتاده به کاماکورا ....انشاالله خوب باشه ...
سلام.
هدفم اول ورزش هست و بعدش اینکه بتونم در مقابل بدی ها بجنگم ... تو رو خدا مسخره نکنینا منظورم اینه که کسی تو خیابون مثلا بهم گیر داد یا میخواست به من صدمه بزنه بتونم از خودم دفاع کنم .. یا کسانی که دوسشون دارم رو مواظبشون باشم ..... اما در مورد بعد از این دو فاکتور الان نمیتونم بگم ... چون من تازه اول کارم ... راستشو بخواهین نظر شخصی خودمو میگم اگر قرار باشه عرفانی به قضیه نگاه کنیم به نظر من افراد باید از سن کم شروع کنن نه مثل من .... خلاصه منظورم اینه که از ما گذشته دیگه ....
سلام ....مشاهده پیوست 168473
اولين سمينار خصوصي بررسي تكنيك هاي فراموش شده كوريوهاي جنگي و رزمي ژاپن در استان فارس: شيراز -پارك خله ورين زمان به زودي مشخص خواهد شد.
شامل :
1. تكنيك هاي تو كن از كن جوتسو
2.گوشين جوتسو
3.نانا جوتسو كوسايمي كامي
4.كيوشو جوتسو
5.و كوپوجوتسو و تكنيك هاي شكستن استخوان از مدرسه كاتوريو
هدف من از راه اندازي اين سمينار فني و خصوصي به صورت عملي آشنايي افراد با حقيقت مكاتب رزمي ميباشد و رويوي تكنيك هاي رو به فراموشي . ( كاملا آزاد و مجاني) همه ميتونن شركت كنن
ممنون از حسن توجه شما
سلام ....
میشه زمان و مکان دقیقه شو اعلام کنید ؟
با سلام مییشه مکانشو زودتر اعلام کنید که بتونم برنامه ریزی کنم واسه اومدنش؟با سلام قرار بود فردا باشه اما تعدادي از دوستان گفتن كمي به عقب بيفته به زودي اطلاع خواهم داد
با سلام مییشه مکانشو زودتر اعلام کنید که بتونم برنامه ریزی کنم واسه اومدنش؟
با تشکر ویژه از شما...