• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
بروسلی بسیار قابل احترام است ولی نه برای مهارت رزمی، به خاطر خدمت بزرگی که به جامعه هنرهای رزمی کرد بسیار برجسته و قابل احترام است.
حتی سبکهای کشوری مثل ژاپن هم که در فیلمهای چینی حالا به خاطر چی همیشه خرد میشن هم به خاطر فیلمهای بروسلی شناخته شدن (البته تا حدی،حداقل در ایران)
خودم تا خشم اژدها رو ندیده بودم کاراته ای نمی شناختم،خیلی دیگه از دوستان هم شاید همینطور بوده باشن،یا خیلی از رزمی کارها به خاطر دیدن این فیلمها وارد دنیای هنرهای رزمی شدن.
در کل افرادبزرگی مثل اوشیبا و اویاما و فوناکوشی و ناکایاما و..... در حد و اندازه هایی هستن که قیاسشون با بروسلی بسیار غلط و بیراهه.

راستش رو بخواهید من به همه دوستانی که بروس لی رو صرفا یک بازیگر می دونند، و تصور می کنن که بروس لی صرفا یک شخصیت عامه پسند بود که در زمان مبارزه از خودش صداهای جالب در می آورد و نانچیکو می کشید و غیره، کاملا حق می دم!

این بحث محدود به این تاپیک و افرادی که اینجا هستند نمیشه، در تاپیک های خارجی هم همین روال در جریانه.

دلایلی که منجر به بحث هایی از این دست می شن عمدتا اینها هستن: مرگ بی موقع بروس لی، انحراف و نابودی جیت کان دو بوسیله نزدیکان او، حضور بروس لی در فیلم های سینمایی و تبدیل شدنش به یک شخصیت عوامانه و الخ.

بنده شخصا هیچ اصراری ندارم برای اینکه شما رو متقاعد کنم که نگاه تون رو تغییر بدید. فقط از همه می خوام عقاید کلیشه ای و عامیانه رو کنار بذارن و داستان رو از اول و از زبون من بشنون! ضرری نداره ...

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

قسمت سوم:

مرگ تدریجی یک رویا

بیکر گفت: "عجب مزخرفاتی!"
داشتیم مقاله ای می خواندیم که بوسیله یک استاد معروف جیت کان دو نوشته شده بود و او شکل کاربردی ِ 5 روش حمله در جیت کان دو [FONT=&amp][1][/FONT] را شرح داده بود.
از اونجایی که بروس لی شخصا این 5 روش رو طرح کرده بود، نمی دونستم چه چیزی بیکر رو آزار می داد. او ادامه داد منظور بروس به هیچ وجه این نبود که این 5 روش رو باید تمرین کرد و از اونها در مبارزه استفاده کرد. اینها صرفا یکسری ابزار تحقیقاتی هستند.
من از او خواستم که ادامه بده و او توضیح داد که بروس به یک مبارزه نگاه می کرد و با استفاده از این روش ها اون رو تحلیل می کرد. اما در مبارزه این روش ها کاربردی ندارن. شما در زمان مبارزه به حمله کردن "فکر" نمی کنید، بلکه فقط حمله می کنید! او ادامه داد : شما فکر نمی کنید که آیا من باید یک PIA به کار ببرم و یا یک ABD؛ شما صرفا حریف رو می زنید. در صورتیکه شما بخواهید به این جور چیزها فکر کنید، خیلی کند عمل خواهید کرد.
از بیکر پرسیدم که با این تفسیر، فایده و هدف این 5 روش حمله چی می تونه باشه. پاسخ داد اونها راه های ساده ای برای دسته بندی حملات هستند، همین. اونها برای تحقیق هستند، برای فهم و ادراک حمله، برای آنالیز.

پاراگرافی که در بالا آمد بخش هایی از خاطرات فردی هست که در اواخر عمر بیکر، با او آشنا شد و برای مدتی بوسیله ی او آموزش دید. در ادامه بخش های دیگه ای از خاطرات او رو مرور می کنیم.

زمانی که تازه با او آشنا شده بودم، یکبار به خودم جرات دادم و از او پرسیدم کلیدی تری چیزی که از مدرسه جیت کان دوی اوکلند به یاد داره چیه و او بی درنگ گفت " کار رو تموم کن! " سادگی [FONT=&amp][2][/FONT] مهمترین اصلی بود که در ذهن باب وجود داشت. "جیت کان دو درباره ی Trapping نیست " او گفت "جیت کان دو یعنی کار رو تموم کن و برو. "

گاهی من از او سوالاتی می پرسیدم درباره ی چیزهایی که قبلا آموخته بودم و یا مقالاتی که مطالعه می کردم، اما او چندان دل خوشی از این چیزها نداشت و رفتار سردش گاهی برخوردنده بود و باعث می شد که به شما احساس نادانی و حماقت دست بده. مساله این بود که او از چیزی که در اون سال ها تحت عنوان جیت کان دو تبلیغ می شد واقعا در عذاب بود: " اون بیش از حد تعمدیه، اون بیش از حد پیچیده شده است " منظورش این بود که جیت کان دو ساده ست، نه اینقدر پیچیده و بی سروته. می گفت " اگر بروس لی می دید که امروز، چه چیزهایی رو به عنوان جیت کان دو آموزش می دهند، از ناراحتی به گریه می افتاد. "

باب معلم خیلی خوبی بود و از انتقال چیزهایی که می دونست لذت می برد. اما با این وجود، او نمی خواست جیت کان دو آموزش بده. درست در سال هایی که جیت کان دو به یک تجارت برای خیلی ها تبدیل شده بود، شخصی که یک سروگردن بالاتر از دیگران بود، حاضر نبود اونچه آموخته بود رو به دیگران انتقال بده و من او رو درک نمی کردم.

در واقع شاید همه اینها به خاطر احترامی بود که کسانی مثل بابی برای هنر بروس لی قائل بودند ...

توضیح اینکه بروس لی جیت کان دو رو با دقت ِ وسواس گونه ای طراحی کرده بود. در واقع جیت کان دو حاصل سال ها مطالعه و تمرین بی وقفه ی او بود. افراد نزدیک به او از این وسواس و حساسیت کاملا آگاه بودند.
در سال های پس از مرگ بروس لی، عده از مهمترین شاگردان ارشد او، به دلایل مختلفی از جمله نگرانی از این که شاید برداشت اونها از جیت کان دو با برداشت و ذهنیت طراح و سازنده ش، ناهمخوانی هایی داشته باشه و یا اینکه شاید هنوز به درک کامل و دقیقی از این رشته دست پیدا نکرده باشند و در نهایت با آموزش نادرست، جیت کان دوی نو ظهور رو دچار انحراف و انحطاط کنن، از قبول مسئولیت طفره رفتند. دلایلی که این افراد داشتند البته شرافتمندانه ست اما این گوشه گیری و انفعال، میراث ارزشمند بروس لی رو تا سرحد نابودی پیش برد.

امیدوارم مطالبی که تا اینجا مطرح شد، برای شما مفید و قابل استفاده بوده باشه.

در قسمت بعدی با نام " چه کسی جون فان را کشت " از یک معمای تاریخی پرده برداری خواهیم کرد. به شما خواهم گفت که بروس چطور بوسیله ی یکی از نزدیکترین شاگردانش از بین رفت.

[FONT=&amp]

[1][/FONT]
. Five ways of attack :
Simple Angle attack :S.A.A
Immobilization Attack :I.A
Progressive Indirect Attack :p.I.A
Attack by Combination :A.B.C
Attack by Drawing :A.B.D[FONT=&amp]

[2][/FONT]
. سادگی (Simplicity) یکی از اصول پایه در جیت کان دو ست. به معنی اجتناب از روش های پیچیده ی تفکر و حرکت، دوری از ظواهر و اغراق. توانایی بیان بیشترین چیزها با کمترین چیزها. سادگی ریشه در مفاهیم ذن دارد.

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
یکی از دوستان در مورد مخفی شدن نینجا سوال پرسیده بود و این که چرا در ایران آموزش داده نمیشه و همه میگن بلد هستن اما اینطور نیست.

در مورد سوال دوم باید بگم که بله چون ...............:cool: مک دوجو:D

در مورد سوال اول: نمیتوانم موشکافی کاملی در اینجا بکنم اما سر نخ میدهم امیدوارم راضی شوید

انگیوجوتسو : یک از تکنیک های پیشرفته نینجوتسو هست که همون مخفی شدن

دارای چندین زیر مجموعه هست و تکنیکهای زیاد

این یو نو هو : با استفاده از نور و سایه و همچنین در شب این روش نامرئی شدن انجام میشه که..............................

اوشین تونگیو نو جوتسو : در این تکنیک با استفاده از خاکستر و.......... بدن خود را از خط دید نامرئی کرده که..................

اینتون جوتسو : تکنیک فرار و ناپدید شدن ناگهانی که.............

تنچی جین سانتون نو جوتسو 天地人三遁の法: سه روش برای ناپدید شدن با استفاده از آسمان. زمین. انسان که...............................

و Goton no Jutsu که شامل چندین تکنیک سری استتار و ناپدید شدن هست :

1.Mokuton-no-jutsu
2.Doton-no-jutsu
3.Kinton-no-jutsu
4.Suiton-no-jutsu
5.Katon-no-jutsu

مطالب باارزشی بود، استفاده کردم. ممنون از شما.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
دوستان ضمن عرض سلام و خسته نباشید

اوسسسسس

من دنبال یهفیلم آموزشی برای حرکات اولیه (در حد زوکی مواته ماییگیری و ...)و مخصوصا کاتا هستم
استادمون خیلی رو کاتا تاکید داره (سبک کیوکوشین)
اگر کسی از دوستان لینک داره بذاره ممنون میشم

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان ضمن عرض سلام و خسته نباشید

اوسسسسس

من دنبال یهفیلم آموزشی برای حرکات اولیه (در حد زوکی مواته ماییگیری و ...)و مخصوصا کاتا هستم
استادمون خیلی رو کاتا تاکید داره (سبک کیوکوشین)
اگر کسی از دوستان لینک داره بذاره ممنون میشم

20080212220434-stop1-300x300.jpg

دوست من از همین حالا آموزش خود از روی فیلم جدا جلوگیری کن

یک استاد خوب پیدا کن

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یکی از قدیمی ترین جمله های مربوط به کوریوهای گذشته:

مبارزه نکن ؛ مبارزه نکن؛ مبارزه نکن؛ باز هم اگر توانستی جلوی احساسات خودت بگیر و مبارزه نکن ؛ اما اگر تصمیم به مبارزه گرفتی به کثیفترین حالت ممکن حلش کن :cool:

Good_fellas

Registered User
لایک‌ها
16
بجای این حرفا برید دنبال اینکه چطور میشه محکمترین و سریعترین ضربات دست و پا رو زد و راههای دفع ضربات چیه و اصولات مبارزه !!

من یه چند ده صفحه ای از این تاپیک رو خوندم ، هر کی نظر خودش رو داره و هیچ کمکی تو پیشرفت کسی نمیشه ..

حالا بیایید reply کنید و خودکشی که اینطور نیست و اونطوره و رزمی یعنی فلان چیز و .... (بعضی ها تو رویا سیر میکنند خبر ندارند) !! :D

38995639475324617249.jpg

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474

قسمت سوم:

مرگ تدریجی یک رویا

بیکر گفت: "عجب مزخرفاتی!"

داشتیم مقاله ای می خواندیم که بوسیله یک استاد معروف جیت کان دو نوشته شده بود و او شکل کاربردی ِ 5 روش حمله در جیت کان دو [1] را شرح داده بود.

از اونجایی که بروس لی شخصا این 5 روش رو طرح کرده بود، نمی دونستم چه چیزی بیکر رو آزار می داد. او ادامه داد منظور بروس به هیچ وجه این نبود که این 5 روش رو باید تمرین کرد و از اونها در مبارزه استفاده کرد. اینها صرفا یکسری ابزار تحقیقاتی هستند.

من از او خواستم که ادامه بده و او توضیح داد که بروس به یک مبارزه نگاه می کرد و با استفاده از این روش ها اون رو تحلیل می کرد. اما در مبارزه این روش ها کاربردی ندارن. شما در زمان مبارزه به حمله کردن "فکر" نمی کنید، بلکه فقط حمله می کنید! او ادامه داد : شما فکر نمی کنید که آیا من باید یک PIA به کار ببرم و یا یک ABD؛ شما صرفا حریف رو می زنید. در صورتیکه شما بخواهید به این جور چیزها فکر کنید، خیلی کند عمل خواهید کرد.

از بیکر پرسیدم که با این تفسیر، فایده و هدف این 5 روش حمله چی می تونه باشه. پاسخ داد اونها راه های ساده ای برای دسته بندی حملات هستند، همین. اونها برای تحقیق هستند، برای فهم و ادراک حمله، برای آنالیز.

پاراگرافی که در بالا آمد بخش هایی از خاطرات فردی هست که در اواخر عمر بیکر، با او آشنا شد و برای مدتی بوسیله ی او آموزش دید. در ادامه بخش های دیگه ای از خاطرات او رو مرور می کنیم.

زمانی که تازه با او آشنا شده بودم، یکبار به خودم جرات دادم و از او پرسیدم کلیدی تری چیزی که از مدرسه جیت کان دوی اوکلند به یاد داره چیه و او بی درنگ گفت " کار رو تموم کن! " سادگی [2] مهمترین اصلی بود که در ذهن باب وجود داشت. "جیت کان دو درباره ی Trapping نیست " او گفت "جیت کان دو یعنی کار رو تموم کن و برو. "

گاهی من از او سوالاتی می پرسیدم درباره ی چیزهایی که قبلا آموخته بودم و یا مقالاتی که مطالعه می کردم، اما او چندان دل خوشی از این چیزها نداشت و رفتار سردش گاهی برخوردنده بود و باعث می شد که به شما احساس نادانی و حماقت دست بده. مساله این بود که او از چیزی که در اون سال ها تحت عنوان جیت کان دو تبلیغ می شد واقعا در عذاب بود: " اون بیش از حد تعمدیه، اون بیش از حد پیچیده شده است " منظورش این بود که جیت کان دو ساده ست، نه اینقدر پیچیده و بی سروته. می گفت " اگر بروس لی می دید که امروز، چه چیزهایی رو به عنوان جیت کان دو آموزش می دهند، از ناراحتی به گریه می افتاد. "

باب معلم خیلی خوبی بود و از انتقال چیزهایی که می دونست لذت می برد. اما با این وجود، او نمی خواست جیت کان دو آموزش بده. درست در سال هایی که جیت کان دو به یک تجارت برای خیلی ها تبدیل شده بود، شخصی که یک سروگردن بالاتر از دیگران بود، حاضر نبود اونچه آموخته بود رو به دیگران انتقال بده و من او رو درک نمی کردم.

در واقع شاید همه اینها به خاطر احترامی بود که کسانی مثل بابی برای هنر بروس لی قائل بودند ...

توضیح اینکه بروس لی جیت کان دو رو با دقت ِ وسواس گونه ای طراحی کرده بود. در واقع جیت کان دو حاصل سال ها مطالعه و تمرین بی وقفه ی او بود. افراد نزدیک به او از این وسواس و حساسیت کاملا آگاه بودند.

در سال های پس از مرگ بروس لی، عده از مهمترین شاگردان ارشد او، به دلایل مختلفی از جمله نگرانی از این که شاید برداشت اونها از جیت کان دو با برداشت و ذهنیت طراح و سازنده ش، ناهمخوانی هایی داشته باشه و یا اینکه شاید هنوز به درک کامل و دقیقی از این رشته دست پیدا نکرده باشند و در نهایت با آموزش نادرست، جیت کان دوی نو ظهور رو دچار انحراف و انحطاط کنن، از قبول مسئولیت طفره رفتند. دلایلی که این افراد داشتند البته شرافتمندانه ست اما این گوشه گیری و انفعال، میراث ارزشمند بروس لی رو تا سرحد نابودی پیش برد.

امیدوارم مطالبی که تا اینجا مطرح شد، برای شما مفید و قابل استفاده بوده باشه.

در قسمت بعدی با نام " چه کسی جون فان را کشت " از یک معمای تاریخی پرده برداری خواهیم کرد. به شما خواهم گفت که بروس چطور بوسیله ی یکی از نزدیکترین شاگردانش از بین رفت.

[1]
. Five ways of attack :

Simple Angle attack :S.A.A

Immobilization Attack :I.A

Progressive Indirect Attack :p.I.A

Attack by Combination :A.B.C

Attack by Drawing :A.B.D

[2]
. سادگی (Simplicity) یکی از اصول پایه در جیت کان دو ست. به معنی اجتناب از روش های پیچیده ی تفکر و حرکت، دوری از ظواهر و اغراق. توانایی بیان بیشترین چیزها با کمترین چیزها. سادگی ریشه در مفاهیم ذن دارد.

سلام من مرتضی هستم.
مثل همیشه جالب بود.به شدت علاقمند دونستن واقعیت مرگ بروسلی هستم.با تشکر

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بجای این حرفا برید دنبال اینکه چطور میشه محکمترین و سریعترین ضربات دست و پا رو زد و راههای دفع ضربات چیه و اصولات مبارزه !!

من یه چند ده صفحه ای از این تاپیک رو خوندم ، هر کی نظر خودش رو داره و هیچ کمکی تو پیشرفت کسی نمیشه ..

حالا بیایید reply کنید و خودکشی که اینطور نیست و اونطوره و رزمی یعنی فلان چیز و .... (بعضی ها تو رویا سیر میکنند خبر ندارند) !! :D

38995639475324617249.jpg

اگر شما حقیقت هنرهای رزمی رو در این تاتامی (دشک) پر از خون که در عکس گذاشتی میبینی باید بگم جای من دیگر در این تاپبک نیست.

با تشکر از شما استاد عظیم

خدا نگهدار دوستان

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474

سلام.به شما بابت ورود به تاپیک خوشامد میگم.امیدوارم بتونم از شما چیزهای خوبی یاد بگیرم.با تشکر

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
اگر شما حقیقت هنرهای رزمی رو در این تاتامی (دشک) پر از خون که در عکس گذاشتی میبینی باید بگم جای من دیگر در این تاپبک نیست.

با تشکر از شما استاد عظیم

خدا نگهدار دوستان
چی شد؟ اون بنده خدا نظرشو گفته.چرا ناراحت شدید؟ شما نباشید توقع دارید یکی مثل من بیاد به بچه ها اطلاعات بده.لطفا تاپیک رو ترک نکنید.با تشکر

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
آقا آبتین اگه امکان داره درباره مبارزات بروسلی در فیلمهای دیگه بجز مشت خشم هم مطلب بنویسید.با تشکر

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
آقا آبتین اگه امکان داره درباره مبارزات بروسلی در فیلمهای دیگه بجز مشت خشم هم مطلب بنویسید.با تشکر

سلام.
مرتضی جان، محوریت پست های من در واقع جیت کان دو است نه فیلم های بروس لی. اما به موضوعات مفید هم به تدریج اشاره خواهم کرد.

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423

38995639475324617249.jpg

احمق هایی که به خاطر پولدار شدن یه عده مثل حیوان به جون هم افتادن

Good_fellas

Registered User
لایک‌ها
16
دقیقا همون چیزی که گفتم شد ! چون با روحیات نحیف ایرانیان و تعصبات و احساساتشون آشنام !

احمق هایی که به خاطر پولدار شدن یه عده مثل حیوان به جون هم افتادن

قدیم میگفتند گربه دستش به گوش نمیرسه میگه چی ؟! آهان خودشه !!! تو هم یه 40 سال دیگه شاید یه نفر رو تونستی ناکوت کنی اگر خدا بخواد و اگر حریفت نعشه باشه :p یه دونه از اون فایترها یه باشگاه رو با کل استادهاش و شاگرد ارشداش و ... تو ایران حریفن !! :crying:

پس برو و با تماشای فیلم سینمایی های رزمیت حال کن :D

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
دقیقا همون چیزی که گفتم شد ! چون با روحیات نحیف ایرانیان آشنام

قدیم میگفتند گربه دستش به گوش نمیرسه میگه چی ؟! آهان خودشه !!! تو هم یه 40 سال دیگه شاید یه نفر رو تونستی ناکوت کنی اگر خدا بخواد و اگر حریفت نعشه باشه :p یه دونه از اون فایترها یه باشگاه رو با کل استادهاش و شاگرد ارشداش و ... تو ایران حریفن !! :crying:

مبارزات آزاد در خون ایرانی ها هست.با جربزه ترین و توانمند ترین رزمی کاران دنیا ایرانی ها هستند.شما مطمئن باش اگه به فایترهای ایرانی بها داده بشه تمام رینگهای جهان رو قبضه میکنند.شک نکن.هر چند همین الان هم قهرمان جهان کم نداریم.جوانان شایسته ای که نام ایران و ایرانی رو سربلند میکنند.ولی وقتی یه بوکسور ایرانی قهار با کلی زحمت و پیگیری نگهبان شیفت شب میشه نباید توقع زیادی داشته باشیم.
شما چه سبکهایی کار کرده اید؟

Last edited:

Good_fellas

Registered User
لایک‌ها
16
شما چه سبکهایی کار کرده اید؟

Boxing - Muay Thai - BJJ - Kung Fu - Kyokushin - Kickboxing

تو دوره های زمانی بسته به نیازم کار کردم و میکنم ... این رشته ها رو تا حد متوسط یا بعضا پیشرفته ...

فقط کونگفو پرتوآ رو تو ایران کار کرده بودم زیر نظر استاد شکری (خیلی قدیم ! شال سبزش رو داشتم ! بعدا باشگاهش رو دولت جمع کرد)

بقیه در خارج از ایران ... :p

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
چی شد؟ اون بنده خدا نظرشو گفته.چرا ناراحت شدید؟ شما نباشید توقع دارید یکی مثل من بیاد به بچه ها اطلاعات بده.لطفا تاپیک رو ترک نکنید.با تشکر

دوست من سلام

دوست من . کسی که ناگهان وارد این انجمن میشه و با تمام احترام این تاپیک با این شیوه نگارشش توهین میکنه جه انتظاری دارید؟ کسی که فرق روشها رینگی غربی رو با هنرهای رزمی و مکاتب جنگی نمیدونه چه نتظاری دارید؟

ایشان باید بداند تک تک کسانی که در این تاپیک هستن به غیر از من جایگاه استاد رو دارن, آنگاه ایشان وارد تاپیک میشن و نظر دوستان رو مورد توهین قرار میدن کسی که تازه فقط یک سال عضو pt هست و.............

ایشان فکر میکنند یک فایتر یعنی یک جنگجو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیر دوست من افراد معمولی و کسانی هستن که روحیه جنگندگی دارن اما حتی یک بار هم سر کلاسهای رزمی هم نرفتن و فایترهای ررنگی شما در مقابل آنها عددی حساب نمیشود

این مسابقات روحیه افرادی مثل ایشان داره

متاسفم برای حسن توحه ایشان

Good_fellas

Registered User
لایک‌ها
16
من دیگه تو این تاپیک پامو نمیذارم تا راحت باشید

Good luck !!

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دقیقا همون چیزی که گفتم شد ! چون با روحیات نحیف ایرانیان و تعصبات و احساساتشون آشنام !

آقای محترم به تاپیک هنر های رزمی فعلا خوش آمدی

سعی کنید احترام تاپیک رو نگه دارید و نظرتون رو خارج از هر گونه هاشیه و توهین بدید و در شیوه نگارش خود تجدبد نظر کنید . ( به نحوه رفتار و نگارش خودتون کمی توجه کنید)

در غیر این صورت و بی احترامی و تمصخر به نظر دوستان گزارش تخلف داده خواهد شد. و پیگیری خواهد شد

اینجا کسی فیلم نگاه نمیکنه که شما مصخره میکنی کمی تاپیک رو مطالعه کنید در ثانی دوستانی که نقد و بررسی فیلم یا هر چیز دیگر رو میکند برای آگاهی افراد از حقیقت هست شما حق نداری..............

اگر از این تاپیک برای فایتینگ های شما جذاب نیست یک موضوع جدید در بخش ورزش بزنید و اونجا فعالیت کنید در غیر این صورت...............

ما هر بار باید با افراد این چنینی سروکله بزنیم امیدوارم شما از آنها نباشید

باز هم میگم به تاپیک خوش آمدی اما احترام بچه های تاپیک رو نگه دار.

لطفا

بالا