• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Help3r

Registered User
لایک‌ها
36
خوب من الان کیوکوشین کار میکنم.قبلا بدنسازی میرفتم(پشیمونم)از نظربدنسازی رزمی فکر کنم بتونم در موی تای موفق بشم.(در کیوکوشین که خدا رو شکر کم نیاوردم تا حالا).تونی جا رو هم که همه میشناسن.چند تا کلیپ ازش دیدم.خیلی خوبه.شما کجا میخوای جوجیتسو برزیلی یاد بگیری؟ میدان منیریه یه باشگاهی هست که جوجیتسو برزیلی آموزش میدن.اونجا میخوای بری؟ اگه خوب آموزش میدن منم میخوام یاد بگیرم.در مورد MMA فکر میکنم سبکهایی مثل موی تای،کیوکوشین،جودو،جوجیتسو برزیلی رو آدم یاد بگیره بهتر از این باشه بره باشگاهی که ادعا میکنن MMA یاد میدن اون هم در کشور ما که نظارت بر این جور چیزا کم هست.

متاسفانه مشکل اصلی ما هم همینه ..

نبود حتی یک باشگاه رزمی خوب و کامل با تجهیزات حرفه ای و استاندارد ...

چیزهایی که یک باشگاه حرفه ای MMA نیاز داره

فضایی بسیار بزرگتر از زمین بسکتبال + زمین استاندارد و تاتامی خارجی)

تجهیزات کیسه بوکس به تعداد بسیار زیاد __ کیسه سرعت یا به قولی گلابی به تعداد بسیار زیاد
رینگ استاندارد حداقل دو عدد
Cage یا قفس یک عدد
میت های مشت و لگد . کوچیک و بزرگ ... به تعداد بسیار بالا ___- آدمک حداقل 5 عدد
وزنه / دمبل / تردمیل / تجهیزات ضروری بدنسازی هوازی و غیر هوازی
لاستیک تراکتور و sledgehammer (پــتـک بزرگ و سنگین) : حداقل 4 عدد
فضای صخره نوردی مصنوعی
میله های بارفیکس به تعداد

اساتید مورد نیاز برای جمیع شاگردها :

1- استاد موی تای
2- استاد بوکس
3- استاد جوجیجتسو برزیلی
4- استاد کاراته
5- استاد کیک بوکسینگ
6- استاد تکواندو
7- استاد کاراته
8- استاد کونگ فو
8- استاد کشتی

9 - مربی بدنسازی هوازی - غیر هوازی

10- حداقل 2 کارشناس حرفه ای و خبره تغذیه

11 - مدیر برنامه ریزی

12- اسپانسر

13- نظافتچی حداقل 2 عدد

14 - حمام / دستشویی / آبخوری / بوفه فروش آب میوه های طبیعی و معجون ها / به تعداد کافی

15- تیم پزشکی

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
1- اینو کامل توضیح دادم .. داور قفس چشم از مبارزه بر نمیداره ،
2- UFC به همه ثابت میکنه که کاملترین و برترین ها شرکت میکنند ... و پیام آن اینه که همیشه آماده بودن و استفاده از تمامی حرکات و اعضای بدن و ضربات به نحو احسن ! به طور مثال اگر قرار باشه منی که 10000 سال بوکس حرفه ای کار کردم یه نفر که یه هفته است جوجیتسو کار کرده ، حمله ببره تو دل من و بتونه منو بندازه تو خاک و به راحتی منو سابمیشن کنه که دیگه باید اون فرد بره خودکشی کنه که سالها عمرش رو تلف کرده !!! شعار UFC اینه : احساس نکنید برترین هستید ، بهتر از شما هم هست ___ این یعنی که یک رزمی کار واقعی باید همه چی بدونه و همه جا بتونه از هر تکنیکی استفاده کنه___اگر قرار باشه یک فرد کارکشته و رزمی کار (مثل MMA کارها) به قول شما تو یک مبارزه خیابانی به اون شکل بخوره که دیگه باید در باشگاها رو پلمپ کرد}

3- اینا همه اساتید و حرفه ای ها هستند و قوانین مبارزه رو قبول کردند ، نامردی تو کار نیست برادر ، نامردی همون {مو کشیدن / چنگ انداختن و گاز گرفتن / چشم کور کردن / بیضه زدن / به ستون فقرات کمر زدن / با مشت به پشت گردن زدن / } این قبیل چیزهاست ....
UFC : ضربات دست و پا / آرنج و زانو / پرشی و برگردون و ../ و قفل و خاک کردن برای ضربات پی در پی دست یا سابمیشن (تسلیمی) /

4- UFC به معنای (مبارزات نهایی قهرمانی) بزرگترین سازمان برگزاری مبارزات رزمی میباشد / افراد از رشته های مختلف در آن شرکت میکنند

5- از تمامی رشته ها در این مسابقات شرکت میکنند / گویا شما پست بالا بنده رو کلمه به کلمه نخوندید / رشته های اصلی : رشته MMA یا هنرهای رزمی ترکیبی/ بوکس / موی تای / کیک بوکسینگ / جوجیتسو برزیلی یا معمولی / کشتی / کاراته و تکواندو / ... که البته ماهر بودن در یکی از اینها برای شرکت در این مبارزات کافی نیست - اگر خیال میکنی این رشته ها فقط متعلق به آمریکا هست پس باید گفت کل رشته های رزمی دنیا متعلق به U.S هست - همیشه نیمه پر لیوان را ببینید / به شخصه مانند میلیون ها نفر در سراسر دنیا از تماشا این مبارزات لذت میبرم و چیزهای زیادی از آنها می آموزم / اگر ریاست آن را ببینم حتما دست او را خواهم بوسید :snitch: در حال حاظر میتوان گفت بهترین اساتید رشته های رزمی (مبارزاتی) + باشگاهای مجهز آن در قاره آمریکا وجود دارد

در UFC افراد از تمامی کشورها شرکت میکنند / حتی 3 مبارزه ایرانی در UFC وجود دارد !

واقعا دم آمریکا گرم که بخاطر وجود حتی یک مبارز هم که شده پرچم اون کشور رو میزنه ..... و این یعنی مردانگی
به این عکس قدیمی توجه کنید / در یکی از دوره های تقریبا قدیمی UFC دیدم / پرچم ایران هم هست :D
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
!!

73958881721837073038.jpg

6- توی سوال پنج گفتم / مهارت در یک رشته ورزشی کافی نیست ... فکر کنم شما دچار سوتفاهم شدید __

7- حتما در مورد MMA تحقیق کنید . -××××××××××××>>>> هنرهای رزمی ترکیبی

بازم ممنون واقعا اطلاعات خوبی داری و دادی
ولی سوال یک منو دوباره بخون منظورم اصلا چیزی نبود که گفتی!
1- نگفتم اگه حریفت تسلیم شه بازم میزننش میگم حالت تسلیم بیگره(مثل عکس اولی که از خودت تو همین پست گزاشتم)(حالت تسلیم گرفتن معلومه چطوریه نه اینکه واقعا تسلیم شه و از شدت درد و شکستگی به زمین یا حریف ضربه بزنه)(منظورم بیشتر روی حابت جوانمردانه بودن مسابقات یعنی شاید طرف نخواد تسلیم بشه ولی توی حالتی مثا اون سه تصویر و مخصوصا تصویر اول قرار بگیره که واقعا بی رحمانه یا دور از جوانمردی باشه که بخوای زدنو ادامه بدی گرچه طرف اظهار تسلیم شدن نکنه ولی حالتش اینو نشان میده)
2-این تصویر دوم رو شما یا من یا خلی از بچه های دیگه توی دعواهای خیابانی هم دیدم هم تجربه مردیم!آیا جای انطور حرکتی توی یه مسابقه رسمی ورزشیه!؟
سوال سه رو خوب و قشنگ پاسخ دادی ممنون
در باره جواب شماره 5 هم اتفاقا من مو به مو وبا دقت و کلمه به کلمه متن شما روخواندم به هرحال هر انسانی به این همه تایپ کردن باید احترام بزاره و مهمتر اینکه طرف در پاسخ اون هم جواب داده و به اون مطلب هم علاقه داره!ولی خوب به هرحال این مسابقات بیشتر به رشته های اروپایی و غربی مثل بوکس و کیک بوکسینگ شباهت داره تا رشته های شرقی اینو که قبول داری!واینکه این غربیها و امیریکایی ها از هیچ کاری برای برتر نشان دادن خودشان و حالا مخصوصا توی رشته های رزمی دریغ نمیکنن و این کارشان از قدیم هم بوده.تاحالا این مسابقات رو ندیدم شاید مثل فیلم شکست ناپذیر مسابقاتشون درسته ولی درسطحی وحشتناک تر چون اون فیلمه و اینا واقعیت! ولی به هر حال زیاد برام جالب نیست که مثل روم باستان مردم بیان و کتک خوردن و زدن دیگرانو برای سرگمی ببینن!
!!!ایرانی هم هستند فکرشا میکردم میتانی اسمشان و مشخصاتشان و همچنین رشته هایی که در اون ها مهارت دارن رو بزاری و اینکه آیا در ایران کار کردن و بعد به این مسابقات رفتن یا از ایرانیهای خارج زاده ایرانی هستند!؟
در باره سوال 6 هم نه دچار سوء تفاهم نشدم فقط میخواستم بدونم که ایا از این اشخاص کسی در این مسابقت شرکت کرده مثل فیلهو!یا خیلی از بهترین های یه رشته رزمی خاص!
7 به کمک شما ها سعی میکنم!!
خیلی ممنون از پاسخ و اطلاعاتت
یا علی

Help3r

Registered User
لایک‌ها
36
Help3r

حرفهای شما بیشتر از اینکه وجه ی علمی داشته باشه، احساسی و تا حدودی جوگیرانه است دوست عزیز (عذر می خوام).
دلایلی که برای اثبات خوب بودن UFC مطرح می کنی، صرفا دلایلی هست که می تونیم از یک fan ـه UFCانتظار داشته باشیم و نه یک دیدگاه انتقادی و تحلیلی و البته بی طرفانه.

اولا UFC ورزش نیست برادر ، سازمانه ...

کسی که رزمی کار واقعی هست ، اگر از دیدن UFC لذتی نبره ، احتمالا نیاز به یک جفت کفش اسکیت داره و بس !

چون باید با کاربرد ضربات و رشته های ورزشی و واقعیت ها روبرو شد ، نه تعصبات و حرف های بدرد نخور یک سری مربی ظاهر نما در ایران که شما نمیتوانید شاهد یه فیلم از خود آن مربیان پرمدعای ایرانی در یوتیوب باشید !!! :D

آخه عزیز دل برادر از این واضح تر چیزی تو دنیا هست نشون بده چه ورزش هایی لازمه چه حرکت های رزمی و کدوم بهترین ورزشکارای رزمی دنیا از چه رشته های ورزشی برای شرکت در حرفه ای ترین مقر برگزاری مبارزات واقعی بهره میبرند .. شما به راحتی میتونید با تماشای 207 دوره از مسابقات و 12 دوره پیش رو برای 2012 شاهد این قضیه باشید /

چون 2X2 = 4 میشود ، همه چیز مشخصه ..

شما احتمالا هیچ یک از پست های من رو در بالا نخوندید

هر کسی ادعایی داره که فلان رشته ورزشی رو برید ادامه بدید بیاد اینجا مدرک رسمی و درست حسابی همراه با فیلم و جایگاه اون رشته در مسابقات جهانی و ... بگه ! نه اینکه طرف یه ساله داره یه رشته ورزشی کار میکنه و اومده اینجا داره از اون طرفدارای میکنه !!!

من کلیه صحبت هام رو راجع کلیه رشته های رزمی که کاربرد مبارزاتی دارند گفتم .

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
آقا شما چرا اینقدر از کیوکوشین بدت میاد؟ مگه بیچاره چه گناهی کرده :D استقامت آدمو در تحمل ضربات حریف به شکل کم نظیری بالا میبره و فواید دیگه ای هم داره.میشه دلیل مخالفتتون رو بگید؟ اگه منطقی باشه کیوکوشین رو ول میکنم.چون نمیخوام بعد از چند سال پشیمون بشم.با تشکر

شاید فرصت داشتم بعدا یه بحثی در این مورد با هم داشته باشیم. راستی شما اسمت چیه؟:happy:

نظر من اینه که کیوکوشین بر خلاف باور عمومی، نگرش منطقی ای نسبت به مبارزه در فرد ایجاد نمی کنه. هر چند مثل هر رشته ی دیگه نقاط قوت خودش رو داره که قابل انکار نیست.

Help3r

Registered User
لایک‌ها
36
بازم ممنون واقعا اطلاعات خوبی داری و دادی
ولی سوال یک منو دوباره بخون منظورم اصلا چیزی نبود که گفتی!
1- نگفتم اگه حریفت تسلیم شه بازم میزننش میگم حالت تسلیم بیگره(مثل عکس اولی که از خودت تو همین پست گزاشتم)(حالت تسلیم گرفتن معلومه چطوریه نه اینکه واقعا تسلیم شه و از شدت درد و شکستگی به زمین یا حریف ضربه بزنه)(منظورم بیشتر روی حابت جوانمردانه بودن مسابقات یعنی شاید طرف نخواد تسلیم بشه ولی توی حالتی مثا اون سه تصویر و مخصوصا تصویر اول قرار بگیره که واقعا بی رحمانه یا دور از جوانمردی باشه که بخوای زدنو ادامه بدی گرچه طرف اظهار تسلیم شدن نکنه ولی حالتش اینو نشان میده)
2-این تصویر دوم رو شما یا من یا خلی از بچه های دیگه توی دعواهای خیابانی هم دیدم هم تجربه مردیم!آیا جای انطور حرکتی توی یه مسابقه رسمی ورزشیه!؟
سوال سه رو خوب و قشنگ پاسخ دادی ممنون
در باره جواب شماره 5 هم اتفاقا من مو به مو وبا دقت و کلمه به کلمه متن شما روخواندم به هرحال هر انسانی به این همه تایپ کردن باید احترام بزاره و مهمتر اینکه طرف در پاسخ اون هم جواب داده و به اون مطلب هم علاقه داره!ولی خوب به هرحال این مسابقات بیشتر به رشته های اروپایی و غربی مثل بوکس و کیک بوکسینگ شباهت داره تا رشته های شرقی اینو که قبول داری!واینکه این غربیها و امیریکایی ها از هیچ کاری برای برتر نشان دادن خودشان و حالا مخصوصا توی رشته های رزمی دریغ نمیکنن و این کارشان از قدیم هم بوده.تاحالا این مسابقات رو ندیدم شاید مثل فیلم شکست ناپذیر مسابقاتشون درسته ولی درسطحی وحشتناک تر چون اون فیلمه و اینا واقعیت! ولی به هر حال زیاد برام جالب نیست که مثل روم باستان مردم بیان و کتک خوردن و زدن دیگرانو برای سرگمی ببینن!
!!!ایرانی هم هستند فکرشا میکردم میتانی اسمشان و مشخصاتشان و همچنین رشته هایی که در اون ها مهارت دارن رو بزاری و اینکه آیا در ایران کار کردن و بعد به این مسابقات رفتن یا از ایرانیهای خارج زاده ایرانی هستند!؟
در باره سوال 6 هم نه دچار سوء تفاهم نشدم فقط میخواستم بدونم که ایا از این اشخاص کسی در این مسابقت شرکت کرده مثل فیلهو!یا خیلی از بهترین های یه رشته رزمی خاص!
7 به کمک شما ها سعی میکنم!!
خیلی ممنون از پاسخ و اطلاعاتت
یا علی

دارم میرم بخوابم ، فردا REPLY میکنم باز .

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

کسی که رزمی کار واقعی هست ، اگر از دیدن UFC لذتی نبره ، احتمالا نیاز به یک جفت کفش اسکیت داره و بس !

چون باید با کاربرد ضربات و رشته های ورزشی و واقعیت ها روبرو شد ، نه تعصبات و حرف های بدرد نخور یک سری مربی ظاهر نما در ایران که شما نمیتوانید شاهد یه فیلم از خود آن مربیان پرمدعای ایرانی در یوتیوب باشید !!! :D

آخه عزیز دل برادر از این واضح تر چیزی تو دنیا هست نشون بده چه ورزش هایی لازمه چه حرکت های رزمی و کدوم بهترین ورزشکارای رزمی دنیا از چه رشته های ورزشی برای شرکت در حرفه ای ترین مقر برگزاری مبارزات واقعی بهره میبرند .. شما به راحتی میتونید با تماشای 207 دوره از مسابقات و 12 دوره پیش رو برای 2012 شاهد این قضیه باشید /

من نگفتم UFC ورزشه ، نوشته ی دیگران رو درست بخون آقا جان!

بنده اتفاقا پست های شما رو با دقت مطالعه کردم و چیزی که متوجه شدم همونه که در پست قبل گفتم. شما صرفا از روی هیجان و احساسات حرف میزنی. نحوه صحبت کردنت رو اصلاح کن تا با هم بحث کنیم دوست عزیز.

در نهایت من به شما یه رشته ورزشی رو توصیه میکنم : اگر یک باشگاه مجهز و توپ پیدا کردی برو MMA با همان Mixed Martial Arts {ترکیبی از رشته های رزمی} است / بسیار کاربردی و حرفه ای

MMAسبک نیست که کسی بخواد باشگاه تاسیس بکنه و آموزش بده. اگر هم بکنه مضحکه.

هر کسی ادعایی داره که فلان رشته ورزشی رو برید ادامه بدید بیاد اینجا مدرک رسمی و درست حسابی همراه با فیلم و جایگاه اون رشته در مسابقات جهانی و ... بگه ! نه اینکه طرف یه ساله داره یه رشته ورزشی کار میکنه و اومده اینجا داره از اون طرفدارای میکنه !!!

هیچ نیازی به ارائه ی مدرک رسمی در یک تاپیک عمومی نیست. اینجا ما جمع نشدیم که به هم دیگه پز مدرک و مقام و غیره رو بدیم. اینجا جمع شدیم تا از دانش و تجربه هم استفاده کنیم. دانش شما هم از نحوه ی استدالال کردن شما، و کلا از محتوای پست های شما قابل حدسه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان من 13 سالگي تا كمربند سبز كاراته شوتوكان كار كردم . الان 33 ساله هستم .اگر بخوام يك ورزش رزمي برم چي رو پيشنهاد ميكنيد .

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

با سلام و درود

دوست من ورود شما رو به تاپیک هنرهای رزمی خوش آمد میگوییم. لطفا در شیوه نگارش خود کمی دقت کنید

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آقا من تا حالا موی تای کار نکردم.میشه در موردش توضیح بدی؟ اصولی هست؟ آدم آسیب نمیبینه؟ منظورم آسیبهای معمولی نیست.آسیبی که از حرکات غیر اصولی ایجاد میشه. وضعیت صورت چطور؟ باید قیدش رو بزنیم؟
راستی شما سبک یا ورزشی که زمین زدن مثل کشتی و قفل مفصل مثل جوجیتسو و آیکیدو کار نمیکنی؟ این نقطه ضعف هست.موافق نیستی؟

با سلام

تنها یک چیز میگویم. هدف شما از رزم چیست؟ هنر رزمی؟ ورزش رزمی؟ مکتب جنگی و رزمی؟ از چندین سال پیش ین رو تو همین تاپیک گفتم هر سه اینها با هم متفاوت هستند.

کدامش رو انتخواب می کنی تا بتوانم راهنماییت کنم.

ممنون از حسن توجه شما

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
آقا به کیوکوشین اینجا کسی توهین نکنه :دی
من تو این یک سال و نیمی که دارم کار میکنم واقعا لدت بردم از رشته،مربی هم بسیر سخت گیره و رس ما رو میکشه
الحق بیش از مسائل جسمی روی روح و روانم اثر گذاشته،اعتماد به نفس،حس قدرت همراه با وجدان،حس اینکه ضعیف کشی نکنم و ....
از نظر جسمی هم بدن سازی این رشته فوق العادس،جوری که من الان بعد از این مدت سنگین کار کردن به خوبی میتونم جلوی ضربات آگوی استادم وایسم (ضربات مشت به سینه)و شیتا و سایر ضربات رو هم دارم کار میکنم که قوی بشن
رشتم رو واقعا دوست دارم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان من 13 سالگي تا كمربند سبز كاراته شوتوكان كار كردم . الان 33 ساله هستم .اگر بخوام يك ورزش رزمي برم چي رو پيشنهاد ميكنيد .

سلام . خیلی خوش آمدی به تاپیک هنرهای رزمی دوست عزیز

سن و سالت با من تقریبا یکی هست :) نگران نباشید هیچ وقت دیر نیست

خود شما چه چیزی رو انتخواب کردی؟ خودت تحقیق کن و ببین چه چیزی بهتره یا میپسندی و قابلیتش رو داری. چون اگر من به شما بگویم کدام سبک یا هنر خوب است بزرگترین خیانت رو در حق شما کردم.

شما انتخواب کن بعد بیا در مورد چیزی که انتخواب کردی سوال کن تا بحث کنیم

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من تو این یک سال و نیمی که دارم کار میکنم واقعا لدت بردم از رشته،مربی هم بسیر سخت گیره و رس ما رو میکشه
الحق بیش از مسائل جسمی روی روح و روانم اثر گذاشته،اعتماد به نفس،حس قدرت همراه با وجدان،حس اینکه ضعیف کشی نکنم و ....
از نظر جسمی هم بدن سازی این رشته فوق العادس،جوری که من الان بعد از این مدت سنگین کار کردن به خوبی میتونم جلوی ضربات آگوی استادم وایسم (ضربات مشت به سینه)و شیتا و سایر ضربات رو هم دارم کار میکنم که قوی بشن
رشتم رو واقعا دوست دارم

با سلام

ورود شما رو هم به این بخش خوش آمد میگم

دوست من کسی حق نداره در تاپیک هنرهای رزمی به سبک یا هنری توهین بکنه. در غیر این صورت با او به شدت برخورد خواهد شد.

تاپیک هنرهای رزمی تردی هست آزاد . شامل تعریف ، انتقاد ، و........... اما خارج از هر گونه توهین باید باشد.

توجه داشته باشیم که محور اساسی هر انتقاد موثر توجه به نقش سازندگی است، بهبود و ارتقا ، معادل تغییر دانش ، تغییر نگرش و تغییر عملکرد فردی رزمی کار در جهت مثبت است. در واقع هدف انتقاد باید اصلاح و تکامل فکر و رفتار فرد رزمی کار تازه وارد باشد.

انتقاد نسبت به یک سبک یا هنری بایستی ضمن داشتن اهداف سازنده ، راه‌های نیل به آنها را نیز بیان کند. هر فردی قبل از انتقاد یا تعریف از یک سبک لازم است سوالات زیر را از خود بپرسد:

1. دقیقا از برقراری ارتباط با دوستان درون تاپیک چه انتظاری دارید؟
2. چه رفتار یا خصوصیتی و نگارشی باید درون تاپیک داشته باشد؟
3.انگیزه‌های انتقاد کردن و تبلیغ چیست؟
4.نگارش او تبلغ هنر رزمی خاصی نباشد

ممنون از حسن توجه شما

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718

همون طور که جناب miladninja گفتن باید یه رشته رو با توجه به علایق و چیزی که ازش انتظار دارید انتخاب کنید. شما چون حدود 20 سال پیش و احتمالا کمتر از یک سال شتوکان کار کردید پس فکر نکنم کاتاها و تکنیک هاش رو به یاد داشته باشید.ولی اگه بخواید دوباره کاراته رو ادامه بدید با مربی یکی از باشگاه ها صحبت کنید احتمالا میتونید با یادگیری کاتا و تکنیک هایی که لازمه امتحان رو برای کمربند قهوه ای بدید چون متاسفانه یا خوشبختانه مربی ها میتونن تا این کمربند رو حکمش رو برای کسانی که سنشون یکم بالاتره و میخوان تازه شروع کنن بگیرن.

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
شاید فرصت داشتم بعدا یه بحثی در این مورد با هم داشته باشیم. راستی شما اسمت چیه؟:happy:

نظر من اینه که کیوکوشین بر خلاف باور عمومی، نگرش منطقی ای نسبت به مبارزه در فرد ایجاد نمی کنه. هر چند مثل هر رشته ی دیگه نقاط قوت خودش رو داره که قابل انکار نیست.

کوچیک شما مرتضی هستم.به نظر شما بهترین سبکها کدوما هستن؟

Last edited:

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام

تنها یک چیز میگویم. هدف شما از رزم چیست؟ هنر رزمی؟ ورزش رزمی؟ مکتب جنگی و رزمی؟ از چندین سال پیش ین رو تو همین تاپیک گفتم هر سه اینها با هم متفاوت هستند.

کدامش رو انتخواب می کنی تا بتوانم راهنماییت کنم.

ممنون از حسن توجه شما
چه عجب ؟ تاپیک بدون شما کامل نیست.من میخوام سبک یا هنری کار کنم که هم قدرت بدنیمو بالا ببره(مثل کیوکوشین) هم مبارزه داشته باشه و مسابقات.هر چند میدونم با داشتن 27 سال سن تقریبا غیر ممکن هست مقام بیارم ولی چون در تحصیلات موفق نبودم میخوام تلاشمو در زمینه رزمی بکار ببرم..181 قد،70 وزن.قدرت بدنی مناسب و استعداد خوبی در یادگیری دارم.حالا با این شرایط پیشنهاد شما چی هست؟ با تشکر

لبو فروش

Registered User
لایک‌ها
0
رشتم رو واقعا دوست دارم

اوس:rolleyes:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
همون طور که جناب miladninja گفتن باید یه رشته رو با توجه به علایق و چیزی که ازش انتظار دارید انتخاب کنید. شما چون حدود 20 سال پیش و احتمالا کمتر از یک سال شتوکان کار کردید پس فکر نکنم کاتاها و تکنیک هاش رو به یاد داشته باشید.ولی اگه بخواید دوباره کاراته رو ادامه بدید با مربی یکی از باشگاه ها صحبت کنید احتمالا میتونید با یادگیری کاتا و تکنیک هایی که لازمه امتحان رو برای کمربند قهوه ای بدید چون متاسفانه یا خوشبختانه مربی ها میتونن تا این کمربند رو حکمش رو برای کسانی که سنشون یکم بالاتره و میخوان تازه شروع کنن بگیرن.

بفرمایید روی چه حسابی این حرف رو میزنید؟ جدیدا قانونی در این مورد گذاشتن؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
با سلام

ورود شما رو هم به این بخش خوش آمد میگم

دوست من کسی حق نداره در تاپیک هنرهای رزمی به سبک یا هنری توهین بکنه. در غیر این صورت با او به شدت برخورد خواهد شد.

تاپیک هنرهای رزمی تردی هست آزاد . شامل تعریف ، انتقاد ، و........... اما خارج از هر گونه توهین باید باشد.

توجه داشته باشیم که محور اساسی هر انتقاد موثر توجه به نقش سازندگی است، بهبود و ارتقا ، معادل تغییر دانش ، تغییر نگرش و تغییر عملکرد فردی رزمی کار در جهت مثبت است. در واقع هدف انتقاد باید اصلاح و تکامل فکر و رفتار فرد رزمی کار تازه وارد باشد.

انتقاد نسبت به یک سبک یا هنری بایستی ضمن داشتن اهداف سازنده ، راه‌های نیل به آنها را نیز بیان کند. هر فردی قبل از انتقاد یا تعریف از یک سبک لازم است سوالات زیر را از خود بپرسد:

1. دقیقا از برقراری ارتباط با دوستان درون تاپیک چه انتظاری دارید؟
2. چه رفتار یا خصوصیتی و نگارشی باید درون تاپیک داشته باشد؟
3.انگیزه‌های انتقاد کردن و تبلیغ چیست؟
4.نگارش او تبلغ هنر رزمی خاصی نباشد

ممنون از حسن توجه شما

کامل دقیق و عالی
جای حرف باقی نذاشت :)
اما دوست دارم بیشتر در مورد کیوموشین نظراتتون رو بشنو
نقاط قوتش از نظر شما دوستان و همینطور نقاط ضعفش
مرسی

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
کامل دقیق و عالی
جای حرف باقی نذاشت :)
اما دوست دارم بیشتر در مورد کیوموشین نظراتتون رو بشنو
نقاط قوتش از نظر شما دوستان و همینطور نقاط ضعفش
مرسی

سلام دوست من

خوش آمدی به این بخش . امیدوارم که روز به روز فعالیتت بیشتر بشه .

در اینجا متخصصین کیوکوشین هم داریم مثل آقای firenight666 در همین تاپیک همچنین ایشون متخصص شیوه رزمی روسی (سیستما ) هم هستن امیدوارم ایشون بهتر کمکت کنن. همچنین جناب s.alireza

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
چه عجب ؟ تاپیک بدون شما کامل نیست.من میخوام سبک یا هنری کار کنم که هم قدرت بدنیمو بالا ببره(مثل کیوکوشین) هم مبارزه داشته باشه و مسابقات.هر چند میدونم با داشتن 27 سال سن تقریبا غیر ممکن هست مقام بیارم ولی چون در تحصیلات موفق نبودم میخوام تلاشمو در زمینه رزمی بکار ببرم..181 قد،70 وزن.قدرت بدنی مناسب و استعداد خوبی در یادگیری دارم.حالا با این شرایط پیشنهاد شما چی هست؟ با تشکر

سلام دوست من

من نمیتوانم به شما بگویم کدام خوب است یا کدام بد. غیر از این خیانت در حق توست.

اما اگر کیوکوشین و جوجیتسو برزیلی انتخواب کردی انتخواب شما خوب است. فقط یک چیز : اگر ذهن بازی داری ادامه بده:eek:

ممنون از حسن توجه شما

بالا