• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
دوستان عزیز
فرق بین ناک اوت و ناک دان در رشته هایی مثل کیک بوکسینگ چیه ؟

سلام
ناک دان زمانی هست که مبارز در اثر دریافت یک ضربه، با هر قسمتی از بدن غیر از پاها، به زمین برخورد کنه و یا در حالیکه دیگه قادر به دفاع از خودش نباشه روی طناب رینگ معلق بشه. در این زمان، داور شروع به شمارش می کنه و در صورتیکه مبارز نتونه بایسته، مبارزه با ناک آوت ( .K.O ) تموم میشه.

البته ناک آوت می تونه در اثر اصابت یک ضربه ی قوی به یک قسمت آسیب پذیر از بدن مثل گیجگاه هم اتفاق بیفته.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام
بچه ها منتظر مباحت تغذیه هستم
مرسی :)

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
من صبحانه جو دوسر و تخم مرغ آب پز میخورم.اینو زمانی که پرورش اندام میرفتم از قهرمانان پرورش اندام الگو برداری کردم وکاملا هم رضایت بخش بوده.حالا سوالم اینجاست که این نوع صبحانه برای رزمی هم مناسب هست یا نه؟ با تشکر

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بچه ها من هر از گاهی تو تمرینات سنگین حالت ضعف بهم دست میده
آزمایش هامم کاملا Ok بوده
پیشنهادتون واسه تغذیه روزای باشگاه چیه؟ همینطور قبل از باشگاه

و اینکه الان دارم وزنم رو هم پایین میارم.روزای زوج که باشگاه نمیرم فقط صبحانه میخورم.بعدشم میوه
نظرتون چیه؟
میخوام 6 کیلو تو 2 ماه بیام پایین

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
بچه ها من هر از گاهی تو تمرینات سنگین حالت ضعف بهم دست میدهآزمایش هامم کاملا Ok بودهپیشنهادتون واسه تغذیه روزای باشگاه چیه؟ همینطور قبل از باشگاهو اینکه الان دارم وزنم رو هم پایین میارم.روزای زوج که باشگاه نمیرم فقط صبحانه میخورم.بعدشم میوهنظرتون چیه؟میخوام 6 کیلو تو 2 ماه بیام پایینSent from my WT19i using Tapatalk 2
سلام.یک تا یک ساعت و نیم قبل از تمرین باید به بدنتون کربوهیدرات برسونید این باعث میشه انرژی لازم جهت تمرین در بدنتون ذخیره بشه.مثل سیب زمینی آب پز یا موز.من خودم یک ساعت قبل از تمرین یه دونه موز میخورم.در ضمن خوردن نیم لیتر آب اونم نیم ساعت قبل از تمرین برای ذخیره ی آب در بافتهای ماهیچه ای بدنتون نباید فراموش بشه.طناب زدن قبل از صبحانه هم برای تقویت ریه ها بخاطر اینکه نفس کم نیارید شدیدا توصیه میشه.البته جسارت منو ببخشید که در حضور شما و دیگر اساتید اظهار نظر کردم.با تشکر

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
در مورد کم کردن وزن هم خوب طبیعتا باید میزان چربی بدنتون رو پایین بیارید.کم کردن کربوهیدرات مصرفی در طول روز(مصرف برنج یا ماکارونی کربوهیدرات زیادی به بدن میرسونه) و استفاده از چربی سوزهای طبیعی مثل چای سبز و یا مکملهایی مثل قرص امگا3 که در داروخانه ها به فروش میرسه و به قول معروف یک مکمل همه فن حریف و البته بدون عوارض هست از بهترین و مطمئن ترین راهها خواهد بود.تمرینات هوازی هم که خودتون بهتر میدونید لازم هست مثل همون طناب زدن.البته نباید از خوردن چربی های مفیدی مثل پسته و یا بادام زمینی غافل بشید.چون به اصطلاح عامیانه مفاصل رو که خیلی هم اهمیت دارن روغن کاری میکنه و امکان آسیب دیدگی رو تا حد زیادی کاهش میده.با تشکر

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سپاس ازمطالب عالیتون
واقعا چربی سوز بی ضرر داریم؟
من فقط 6 کیلو میخوام بیام پایین

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
سپاس ازمطالب عالیتون
واقعا چربی سوز بی ضرر داریم؟
من فقط 6 کیلو میخوام بیام پایین

خوردن امگا3 بعد از صبحانه و شام چربی سوزی خوبی در پی خواهد داشت.طناب زدن با شکم خالی(مثلا قبل از صبحانه) هم باعث میشه بدنتون از چربی های ذخیره شده برای تامین انرژی مورد نیاز استفاده کنه.این باعث پایین اومدن میزان چربی میشه یعنی دقیقا همون چیزی که شما می خواهید! البته پیشنهاد میکنم پیش یه مربی خوش سابقه پرورش اندام برید.برنامه ی تغذیه،تمرین با وزنه و هوازی به شما ارائه میده که چربی بسوزونید بدون اینکه حجم عضلانی بدنتون کاهش پیدا کنه.با تشکر

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
خوردن امگا3 بعد از صبحانه و شام چربی سوزی خوبی در پی خواهد داشت.طناب زدن با شکم خالی(مثلا قبل از صبحانه) هم باعث میشه بدنتون از چربی های ذخیره شده برای تامین انرژی مورد نیاز استفاده کنه یعنی دقیقا همون چیزی که شما می خواهید! با تشکر

فعلا بخاطر مشکل رباط زانوم طناب نمیتونم بزنم.اما امگا 3 رو میرم داروخونه آمار میگیرم
مهمترین چیز برام بی عوارض بودنشه

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
پس پپیشنهاد میکنم قرص روغن ماهی بگیرید که هم امگا3 داره هم چربی مورد نیازتون رو تامین میکنه.ولی بدون هوازی فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه.پایین آوردن کربوهیدرات مصرفی+تمرینات هوازی+مصرف چربی سوز=کاهش چربی. در مورد زانوتون واقعا ناراحت شدم.یه نفر رو میشناختم قهرمان کیک بوکس کشور بود سر یه اتفاق زانوش به شکل وحشتناکی آسیب دید.جوری که رزمی رو مجبور شد کنار بذاره. ولی جالب اینجاست آخرین باری که ازش خبر داشتم رفته بود مسابقات!!!!!!!!!!!!!
پس به خدا توکل کنید و پیش یه پزشک متخصص یا ارتوپد برید.به امید خدا مشکلتون حل خواهد شد.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
پس پپیشنهاد میکنم قرص روغن ماهی بگیرید که هم امگا3 داره هم چربی مورد نیازتون رو تامین میکنه.ولی بدون هوازی فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه.پایین آوردن کربوهیدرات مصرفی+تمرینات هوازی+مصرف چربی سوز=کاهش چربی. در مورد زانوتون واقعا ناراحت شدم.یه نفر رو میشناختم قهرمان کیک بوکس کشور بود سر یه اتفاق زانوش به شکل وحشتناکی آسیب دید.جوری که رزمی رو مجبور شد کنار بذاره. ولی جالب اینجاست آخرین باری که ازش خبر داشتم رفته بود مسابقات!!!!!!!!!!!!!
پس به خدا توکل کنید و پیش یه پزشک متخصص یا ارتوپد برید.به امید خدا مشکلتون حل خواهد شد.

ممنونم بابت نکات تغذیه ای.نوبتم گرفتم پیش متخصص.4 شنبه هفته بعد
خودم شک دارم که پارگی باشه.به نظرم کشیدگیه

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
ممنونم بابت نکات تغذیه ای.نوبتم گرفتم پیش متخصص.4 شنبه هفته بعد
خودم شک دارم که پارگی باشه.به نظرم کشیدگیه

با توجه به اینکه فقط با وارد کردن فشار،احساس درد می کنید بعید می دونم آسیب دیده باشید.همونطور که اساتید قبلا اساتید اشاره کردند احتمالا با کمی استراحت و نرمش های مخصوص مشکلتون حل بشه.بابت تمرین هوازی هم از یه مربی با تجربه سوال کنید که برنامه تمرین مناسب با شرایط فعلیتون
به شما ارائه بده.یا مربی رزمی یا پرورش اندام
به هر حال امیدوارم خیلی زود پستی از شما مبنی بر خبر صحت و سلامتتون در این تاپیک ببینم.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
با توجه به اینکه فقط با وارد کردن فشار،احساس درد می کنید بعید می دونم آسیب دیده باشید.همونطور که اساتید قبلا اساتید اشاره کردند احتمالا با کمی استراحت و نرمش های مخصوص مشکلتون حل بشه.بابت تمرین هوازی هم از یه مربی با تجربه سوال کنید که برنامه تمرین مناسب با شرایط فعلیتون
به شما ارائه بده.یا مربی رزمی یا پرورش اندام
به هر حال امیدوارم خیلی زود پستی از شما مبنی بر خبر صحت و سلامتتون در این تاپیک ببینم.

بسیار ممنونم
:)

شما علائم پارگی صلیبی رو مىدونین؟ چوچ انگار خود دکترا هم از رو حرکات خاصی تشخیص میدن که پاره شده و خیلی به mri نظر نمیکنن
اینکه از رو چه حرکاتی میشه فهمیذ که پارس یا کشیده شده؟

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
سلام.علائم پارگی رو دقیقا نمیدونم.ولی فهمیدن اینکه شما آسیب دیدید یا نه خیلی سخت نیست.درد عضلانی(دردی طبیعی و نه نگران کننده که بر اثر تمرینات سنگین بوجود میاد و بعد از چند روز استراحت برطرف میشه) و آسیب دیدگی جدی(آزار دهنده و غیر قابل تحمل که تقریبا بصورت مداوم وجود داره و یا دست کم با کوچکترین حرکت فرد احساس درد میکنه و نیاز به عمل جراحی داره) و آسیب دیدگی جزئی(با فشار آوردن به عضله یا مفصل مورد نظر درد احساس بشه که با استراحت و مراجعه به پزشک یا متخصص ارتوپد و انجام بعضی حرکات برطرف میشه) سه موردی هستند که در ورزش زیاد اتفاق میفته مخصوصا درد عضلانی.حالا شما کدوم یکی از این سه حالت براتون پیش اومده؟

Last edited:

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام.علائم پارگی رو دقیقا نمیدونم.ولی فهمیدن اینکه شما آسیب دیدید یا نه خیلی سخت نیست.درد عضلانی(دردی طبیعی و نه نگران کننده که بر اثر تمرینات سنگین بوجود میاد و بعد از چند روز استراحت برطرف میشه) و آسیب دیدگی جدی(آزار دهنده و غیر قابل تحمل که تقریبا بصورت مداوم وجود داره و یا دست کم با کوچکترین حرکت فرد احساس درد میکنه و نیاز به عمل جراحی داره) و آسیب دیدگی جزئی(با فشار آوردن به عضله یا مفصل مورد نظر درد احساس بشه که با استراحت و مراجعه به پزشک یا متخصص ارتوپد و انجام بعضی حرکات برطرف میشه) سه موردی هستند که در ورزش زیاد اتفاق میفته مخصوصا درد عضلانی.حالا شما کدوم یکی از این سه حالت براتون پیش اومده؟

والا احساسم مورد سومة

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
بسیار ممنونم
:)

شما علائم پارگی صلیبی رو مىدونین؟ چوچ انگار خود دکترا هم از رو حرکات خاصی تشخیص میدن که پاره شده و خیلی به mri نظر نمیکنن
اینکه از رو چه حرکاتی میشه فهمیذ که پارس یا کشیده شده؟

درود تا جایی که من میدونم ، یکی از علائم پارگی رباط صلیبی اینست که پایت را از زانو نمیتوانی تا انتها خم کنی . امیدوارم منظورمو واضح گفته باشم . یا بهتره اینطور بگم که : نمیتوانی به حالت " سی زا " بنشینی یا حتی یک حرکتی مثله " شیککو " هم نمیتوانی انجام دهی.
امیدوارم رباط صلیبی ات پاره نشده باشه و هر چه زودتر خوب و سر حال بشی .

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
درود تا جایی که من میدونم ، یکی از علائم پارگی رباط صلیبی اینست که پایت را از زانو نمیتوانی تا انتها خم کنی . امیدوارم منظورمو واضح گفته باشم . یا بهتره اینطور بگم که : نمیتوانی به حالت " سی زا " بنشینی یا حتی یک حرکتی مثله " شیککو " هم نمیتوانی انجام دهی.
امیدوارم رباط صلیبی ات پاره نشده باشه و هر چه زودتر خوب و سر حال بشی .

مرسی
من کامل میتونم تا کنم.البته احتیاط میکنم

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بالا