• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roje_aria79 :
ایشون سبک مورد استفاده را یوشینکان معرفی کردند که مبدع اون گازو شیودا ی ژاپنی بوده و در حال حاظر در کانادا کار میشه.

استاد roje_aria79 اطلاعات کمی دارم که در اختیارتان می گذارم.

گازو شی اودا (Gozo Shioda)

shioda.jpg

بین تمام کسانی که با موریه اوشیبا (پایه گذار آیکیدو ) کار میکردند ، جای مخصوصی را باید به گازو شی اودا اختصاص داد. گازو در جوانی بیشتر به جودو و کان دو میپرداخت و خیلی به تاثیرات آیکیدو معتقد نبود . وقتی برای اولین بار در سال 1932 با اوشیبا آشنا شد ، هنوز هم شک داشت. استاد به او امر کرد : " به من حمله کن !" گازو یک ضربه پا پرتاب کرد و خود را روی خاک افتاده دید. دیگر متقاعد شده بود و مشتاق و پرحرارت از شاگردان آموزشی اوشیبا شده و تا سال 1941 در کنار استاد باقی ماند. زیر نظر استاد به سختی کار کرد. در هر حال اوشیبا میخواست سیرتی نیک و عرفانی داشته و مردی مدافع صلح باشد. او همواره به شاگردانش میگفت : " هر گاه از ما دعوت به مبارزه شد ، باید پیروز بشویم پس آماده باشید . "
بعد از جنگ جهانی دوم شی اودا شروع به تدریس کرد .

136_1_lrg.jpg

یک شرکت بزرگ تجاری از او درخواست کرد که برای تشکیل یک کادر جوان فعال و پرتحرک آموزش کارمندانش را بپذیرد. بعد از مدتی فعالیتش فاش شد و از طرف نیروهای پلیس به کار دعوت شد. هر بار او به راحتی نیروهای پلیس را با جودو و کان دو آموزش و تعلیم میداد. سال 1955 یک گروه صنعتکاران از او خواستند که محل تمرین اختصاصی در نضر بگیرد . شی اودا قبول کرد و یوشین کان ( یعنی خانه پرورش روح ) را برای آن برگزید. در یوشین کان تعلیمات خیلی فشرده و جدی داده میشد و زمین همیشه پر از هنرجو از کادر های افراد دولتی ، پلیس مرکزی و ... بود. و آنها آیکیدو را از زبان شی اودا می آموختند.
در واقع یوشین کان همان آیکیدویی بوده که شی اودا آن را در محلی که خود نام آنرا یوشین کان گذاشته بود ، تدریس میشد. بعدها با یکسری تغییرات و اصول جدید به ورزش مستقلی به نام یوشین کان تبدیل شد.

shioda2.jpg

همانطور که خودش در این باره میگوید : " آیکیدوی من خالص و ناب است . همانطور که استادم آن را به من آموخت. "
گازو شی اودا به آیکیدو تاثیرات ویژه ای بخشید.

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از Zhao guang :
استاد roje_aria79 اطلاعات کمی دارم که در اختیارتان می گذارم.
گازو شی اودا (Gozo Shioda)
بین تمام کسانی که با موریه اوشیبا (پایه گذار آیکیدو ) کار میکردند ، جای مخصوصی را باید به گازو شی اودا اختصاص داد. گازو در جوانی بیشتر به جودو و کان دو میپرداخت و خیلی به تاثیرات آیکیدو معتقد نبود . وقتی برای اولین بار در سال 1932 با اوشیبا آشنا شد ، هنوز هم شک داشت. استاد به او امر کرد : " به من حمله کن !" گازو یک ضربه پا پرتاب کرد و خود را روی خاک افتاده دید. دیگر متقاعد شده بود و مشتاق و پرحرارت از شاگردان آموزشی اوشیبا شده و تا سال 1941 در کنار استاد باقی ماند. زیر نظر استاد به سختی کار کرد. در هر حال اوشیبا میخواست سیرتی نیک و عرفانی داشته و مردی مدافع صلح باشد. او همواره به شاگردانش میگفت : " هر گاه از ما دعوت به مبارزه شد ، باید پیروز بشویم پس آماده باشید . "
بعد از جنگ جهانی دوم شی اودا شروع به تدریس کرد .
یک شرکت بزرگ تجاری از او درخواست کرد که برای تشکیل یک کادر جوان فعال و پرتحرک آموزش کارمندانش را بپذیرد. بعد از مدتی فعالیتش فاش شد و از طرف نیروهای پلیس به کار دعوت شد. هر بار او به راحتی نیروهای پلیس را با جودو و کان دو آموزش و تعلیم میداد. سال 1955 یک گروه صنعتکاران از او خواستند که محل تمرین اختصاصی در نضر بگیرد . شی اودا قبول کرد و یوشین کان ( یعنی خانه پرورش روح ) را برای آن برگزید. در یوشین کان تعلیمات خیلی فشرده و جدی داده میشد و زمین همیشه پر از هنرجو از کادر های افراد دولتی ، پلیس مرکزی و ... بود. و آنها آیکیدو را از زبان شی اودا می آموختند.
در واقع یوشین کان همان آیکیدویی بوده که شی اودا آن را در محلی که خود نام آنرا یوشین کان گذاشته بود ، تدریس میشد. بعدها با یکسری تغییرات و اصول جدید به ورزش مستقلی به نام یوشین کان تبدیل شد.
همانطور که خودش در این باره میگوید : " آیکیدوی من خالص و ناب است . همانطور که استادم آن را به من آموخت. "
گازو شی اودا به آیکیدو تاثیرات ویژه ای بخشید.
ممنونم از توضیحاتتون .اتفاقا خود استاد خزائی در امریکا و کانادا به گفته خودشون مدتی بادیگارد بودند.
یک سوال دیگه آیا در ایران هم جایی این ورزش وجود داره ؟و کلا از لحاظ تکنیکها آیا فرقی با آیکیدو داره یا خیر؟
ولی باور کنید سرعت عمل و تکنیکهای این ورزش منا کاملا مجذوب خودش کرد.به نظر خود من ورزشهایی مثل آیکیدو را به راحتی تا آخر عمر میشه ادامه داد و افت بدنی و ضعف قوای جسمی انسان را از این ورزش دور نمی کنه.

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roje_aria79 :
یک سوال دیگه آیا در ایران هم جایی این ورزش وجود داره ؟و کلا از لحاظ تکنیکها آیا فرقی با آیکیدو داره یا خیر؟

راستش استاد من اصلا اطلاعاتی در ضمینه تدریس یوشین کان ندارم. و با این ورزش هم آشنایی زیادی ندارم ، گرچه موسس آنرا کم و بیش میشناسم. البته این موضوع صحیح است که خود گازو شی اودا آیکیدو آموزش میداده و این عکس روی جلد کتابی که در پست قبلی گذاشتم ، کتابی است که عینا در ایران چاپ شده و میتوانید آنرا از نمایشگاه کتاب تهیه کنید. گرچه کتاب نمیتواند جای استاد را بگیرد ولی بینهایت مفید برای آشنایی با هر هنر رزمی است.

پیروز و سربلند باشید.

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام به همه

اول :
فیلمکه گذاشتند و یه زمانی رو سایت ما بود . نینجا نیست ، آخرشم نوشته " multi level moves"

طرفم یه یارو 22-23 ساله کانادایی به اسم joe ego هستکه قهرمانپیمناستیک کاناداس ، کونگ فو کار کده و تو فیلم دور دنیا در 80 روز جکی چانهمیه تیکه بازی کرده ، بنیانگذار ورزشه هم خودشه!

============
2- شیهان فرجی ؟!!! !!
بگید کانچو فرجی بهتره ! چون درسیستم بوجینکان نینجوتسو لقبی به اسم کانچو و کانچوسنس نداریم ! و از اونجا که ما در ایران بوجینکان نداریم و 2-3 سبک مندراوردی + بر گرفته از کتاب / مجله / چند فیلم آموزشی/ فیلم های سینمایی و کوک سول وون . کونگ فو . کاراته و کمی آیکیدو داریم ! بهتره نگید شیهان !!!!! >
///// جریان کونگ فو ایرانی و کونگ فو چینی ، اینطوری ما پیش بریم تمتم رشته های ورزشی و رزمی اول ایرانی بودن بعد چینی و هندی و ژاپنی شدن !!!

هر انسان عقل و2 تا رزمی دیده ای بره سر کلاس های بوجینکان نینجوتسو !!!! { سبک نینجا رنجر !!!!!!!!!!!! :lol: :wacko: :f34r: رو بخیال که اونا هم شاگرد کانچو بودن و چیزی برا گفتن ندارن } میفهمه که هیچ چیزی به اسم کاتا در این کلاسا نیست و همش فرم چینی و مقداری کوک سول وون هست
که قاطی اونا مقدار بسیار کمی حرکات کاراته شده !!! حتی شمشیر زنی هم به فرم چینی هست!!!

سلاح های نانچاکو ، تونفا و سای که اوکیناوایی هست و سان ستزو کان و زنجیر زنی سبک چینی با زنجیر چینی ، کار با بو به مدل چینی ، کار با بیسنتو به فرم چینی چیزهایی که به وفوور تو این کلاسا دیده میشه!!

باور ندارید فیلم بگریید به چنتا متخصص رزمی خارجی که تو فروومای خارجی هستنن نشان بدبد !!! البته نینجا باید همه چیزوبدونه !!!!!:wacko:
البته خوب اینا شاید به خاطر اینه که قبلا کوکسول وون و کونگ فو چینی و اینا کار میکرده کانچو!!! قبلا تو سوابق ورزشی بود تو سایت ! حالا ور داشتن نمیدونم چرا !!!!!

چرا کانچو شاگرد ارشد 7تیر تهرانش، شاگرد ارشد اق ساقلو هم هست ؟!

به گوشیه از چیزایی که تو این کلاسا آموزش داده میشه نگاه بندازید !!! ماله درجه بندی هست ( اینو من سال پیش تو یکی از فروما پست کردم و این جوابو گرفتم ! کسی آدرس میخوا کامنت بزاره من میدم ! :

Quote:

Ni3.b0om wrote:
1-shoshinsha : the bigginer of ninjutsu

Correct. Although strictly spoken it just means "beginner" whatsoever.

Quote:

2-Ninjin

Huh...?

Quote:

uchi deshi : certified trainer

Incorrect. Uchi Deshi is a student who lives at the home of his master, working for his training and his lodgings.

Quote:

3- kohai : trainer who has trained for 2 year

Incorrect. "Kohai" is any student in the dōjō who is a lower grade than you are.

Quote:

4-senpai : more than 4 year

Incorrect. "Senpai" is any student in the dōjō who is a higher grade than you are.

Quote:

5-sensi : dan 2-4

Incorrect. "Sensei" is a honorary title to anyone who earns respect due to his profession, like a doctor or a teacher or a lawyer.
In many martial arts, this just means "teacher" as well.
In the Booj, I only know "sensei" as a title for japanese Shihan and of Hatsumi sensei.

Quote:

6- ho shidoshi : dan 5-7

Incorrect. "Shidōshi Hō" is any teacher grade that is not shidōshi, so below fifth dan, IF he holds a shidōshi-hō certificate.

Quote:

7-shidoshi :dan 7-9

Incorrect. "Shidōshi" is a teacher with a fifth dan or higher.

Quote:

8-shihan : Boss of bujinkun : dan 10 and up

Here we got a point of discussion. There are many explanations to the term "shihan". I still am fond of "you aren't a shihan until Hatsumi Sensei tells you so... even if you are a 959th dan".

Quote:

9-sok : the instructor of a new way,

It's s#333;ke... and it means "head of family".

Quote:
kancho : insctructor a particular way in a specified country > dan 10 and up :)

Who says so?

No seriously, dude, I'm not one of the above mentioned tenth dans or higher... but still...
Think before you post... that might improve the way you come around...

================
ترجمه لازم داره تا ترجمه کنم ؟!

راستی شما از همه هنرجویان و مربیان نینجوتسو سراسرکشور ( حتی ) جز تعداد انگشت شماری در شیراز سوال بپرسید که تمرینات در طبیعت چیه یا شیندو شیکای چی هست !!!!

حال اینکه Shidohikai انجمنی هست برای shidoshi هایی که کارت اون انجمن رو دارند و بعضا مراسم دید و بازدید و آموزشی برای خودشون دارن !!!!

===============

3 تا سبک نینجوتسو مطرح تو دنیا و ژاپن هست " جدا از این 3 تا که تو ایرانه و باقی چرت پرتای من دراوردی"

که این 3 تا رو رو هم " X-Kan " میگن !
Bujinkan (Masaaki Hatsumi)
Genbukan (Shoto Tanemura)
Jinenkan (Fumio Manaka)

شوتو تانمورا هم که قبلا عضو بوجینکان بوده و بعد ....

فومیو هم شاگرد تاکاماتسو و یکی از همشاگردی های هاتسومی بوده و میگه تاکاماتسو به من لقب سوک 2 تا از مدارسرو داده و.... !
----
Toshindo ماله استفان هایس و انجمن دفاع شخصی روبرت بروسی هم که تو آمریکا هستند اگر بخوان نینجوتسو تدریس کنن به اسم بوجینکان میکنن و هر دوشونم همیشه میگن که شاگرد هاتسومی بودیم و ما سعی میکنیم چیزای اونونو طوری آموزش بدیم به شما که شما هم بتونید یاد بگریید ! " توجه کنیید که toshindo و انجمن دفاع شخصی روبرت بروسی آموزشهای نینجا نمیده ! "

-----

از نظر ژاپن هم تنهاو تنها بوجینکان رسمی و ادامه دهنده راه نینجا هاست
===========
در ریو های نینجوتسو 36 آموزش اساسی وجود داشت کنار هم > 18 آموزش های عمومی سامورایی و 18نینجا <

====

سامورایی :

Bugei Juhappan.

1. Jujutsu of Kempo.
2. Kenjutsu.
3. Iaijutsu of Battojutsu
4. Kusarigamajutsu.
5. Bojutsu.
6. Sojutsu.
7. Naginatajutsu.
8. Suiren.
9. Bajutsu.
10. Kusarifundojutsu.
11. Kishajutsu.
12. Jojutsu.
13. Kyujutsu
14. Yoroi Kumiuchi.
15. Hojojutsu.
16. Juttejutsu.
17. Hojutsu.
18. Nage kenjutsu.

=================================
Seishin-teki kyōyō (spiritual refinement)
Taijutsu (unarmed combat)
Ninja ken (sword fighting)
Bōjutsu (stick and staff fighting)
Shurikenjutsu (throwing blades)
Sōjutsu (spear fighting)
Naginatajutsu (naginata fighting)
Kusarigama (chain and sickle weapon)
Kayakujutsu (fire and explosives)
Hensōjutsu (disguise and impersonation)
Shinobi-iri (stealth and infiltration methods)
Bajutsu (horsemanship)
Sui-ren (training in water)
Bōryaku (military strategy)
Chōhō (espionage)
Intonjutsu (escaping and concealment)
Tenmon (meteorology)
Chi-mon (geography)
===============================

راجه به سمینار های نینجا و عکس با نماینده چک واسلواکی و ... مپرسید ؟! شرکت تو اونا برا همه آزاده!!!

==============================

هر کسی ادعا میکنه که نینجوتسو کار میکنه > کارت معتبر بیاره ، نه کارت پرینت شده با پرینتر خانگی !!! >

آماده هرگونه انتقاد و پاسخگویی به همگی خصوصا نینجا کاران!!! و ... هستم !!

باورم ندارید شماره کانچو 09121469187 // شماره شبکه اطلاع رسانی winjutsu.com که مخصوص بوجینکان هست
+12094663573 و لیست دوجو های بوجینکان رو داره که اسم ایران توش نیست !!! >و سایت هاتسومی سنسی و ادرس پستیش ! www.bujinkan.org ازشون تاییدیه بوجینکان بگرید !!!!

قبلا های دوور یه بار برای زدن دوجو تو ایران تقاضا شده بود که هاتسومی سنسی محترمانه رد کرده بود !!!! اینم می تونید تو فروم رسمی بوجینکان www.kutaki.org بگردید و ببینید !!!

=========
فکر نکنم نکته ای مونده باشه !اگه بود میگم

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
اها یادم رفت بگم ! نینجوتسو به هیچ وجه شامل مسابقات مبارزه و چیزایی از این دست که موجب رقابت ، اسیب دیدگی و اطمینان و غرور کاذب بشه نیست و اینا همش تو ایران من دراوردی و تراوشات ذهنی هست و چیزی به اسم داوری و کمیته داوران وجود نداره.
> > به مسیول سایت کمیته داوران که 6 سی دی آموزشی زدن! بر نخوره !! خودم هم دورشو بودم قبولم شدم قرار بود مدرکم بیاد که نیادم مهم نیست !!! > >

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirhvr :
چندي پيش من نام سبكي به اسم آيكيدو آيكي كان كاراته شنيدم كه برايم بسيار عجيب بود آيا ارتباطي با آيكيدو دارد.

با عرض معذرت
استاد ببخشید دیر شد . تا حالا داشتم دنبال آن میگشتم. راستش هرچی گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم.الته سبکی که من کار میکردم آیکیدو آی کی کای بوده ولی راجع به آن چیزی که شما فرمودید چیزی نشنیده ام. اگر چیزی فهمیدم حتما خواهم گفت.

پیروز و سربلند باشید.

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از cyb3rninja666 :
هر انسان عقل و2 تا رزمی دیده ای بره سر کلاس های بوجینکان نینجوتسو !!!! { سبک نینجا رنجر !!!!!!!!!!!! رو بخیال که اونا هم شاگرد کانچو بودن و چیزی برا گفتن ندارن } میفهمه که هیچ چیزی به اسم کاتا در این کلاسا نیست و همش فرم چینی و مقداری کوک سول وون هست
که قاطی اونا مقدار بسیار کمی حرکات کاراته شده !!! حتی شمشیر زنی هم به فرم چینی هست!!!
سلاح های نانچاکو ، تونفا و سای که اوکیناوایی هست و سان ستزو کان و زنجیر زنی سبک چینی با زنجیر چینی ، کار با بو به مدل چینی ، کار با بیسنتو به فرم چینی چیزهایی که به وفوور تو این کلاسا دیده میشه!!
باور ندارید فیلم بگریید به چنتا متخصص رزمی خارجی که تو فروومای خارجی هستنن نشان بدبد !!! البته نینجا باید همه چیزوبدونه !!!!!
البته خوب اینا شاید به خاطر اینه که قبلا کوکسول وون و کونگ فو چینی و اینا کار میکرده کانچو!!! قبلا تو سوابق ورزشی بود تو سایت ! حالا ور داشتن نمیدونم چرا !!!!!
دوست عزیز البته من نینجوتسو کار نیستم ولی چون کوک سول وان کار کردم میدونم کوک سول وان کره ای از لحاظ شکل کار ی مثل حرکات آیکیدو و جودو و تکواندو است.البته منظورم این نیست که از اونها گرفته شده چونکه قدمتش از تمام اونها بسیار بیشتره.ولی هم فنون پرتابی داره هم قفل و شکستن و هم ضربات پا و دست و هم فرمهای شمشیر و سلاح سرد.
ولی نمیدونم آیامنظورتون این بوده که چیزی به نام نینجوتسو در ایران وجود نداره.اگر اینطوره میشه توضیح بدین چه قسمتهایی از سبکهای دیگر را برداشت کرده.و اینجور که مثل قارچ سبک رشد میکنه چیز عجیبی نیست که اونهم اینطور باشه.
ما خودمون توی کاراته کیو کوشین کای که مبدع اون استاد بزرگ ماتسویامای کره ای بودن در ایران 3 سبک داریم در حالی که در دنیا فقط یک سبک کیو کوشین کای وجود داره ولی در ایران عده ای سبک ماتسویاما عده ای دیگر سبک ماتسویی(شاگرد ارشد )و یک سبک دیگر را با استادهای متفاوت کار میکنند در حالی که در تمام اصول به غیر از چند چیز کوچک یکی هستند.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
دوست عزیر سلام

بله
کاملا منظور من اینه که در ایران رشته نینجوتسو وجود ندارد و چیزایی که تو ایران کار میشه برگرفته از دنیای هالی وود و کونگ فو و .. هست

اگه سوالی داشته باشید من در خدمتم !
من ممکن تو این دو سال هیچ وقت شاگرد ارشد نبوده باشم ولی با امون ارشدا شروع کردو و بعضا اطلاعاتم از بعضی از اونا که سنسی هستن الان هم بیشتره ! هم در زمینه ی سبک ایرانی و سابقه مربی ها ، ارتباط با کانچو و هم در رابطه با نینجا واقعی و ارتباط با شیهان و شیدوشی های واقعی !!
منظورم تعریف از خودم نبود چون اونکه باید بدونه ما مخلصشیم میدونه و کافیه همین ! منظورم این بود که من 2 سال و نیم تو این سبک بودم و میدونم چه خبره !

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام به همه

در مورد نینجوتسو ایران و نینجوتسوی واقعی گول ظاهر حرفای زیبا و هن پر کن کانچو فرجی رو نخورید ، چون ایشون استاد فن بیان هستند و به قول خودش دروغ هرچه بزرگتر باشه و با اطمینان بیشتری بگی ، واقعی تر به نظر میاد ! پس گولنخورید که چون تو نینجوتسو ما مبارزه هست ولی تو واقعی مبارزه و مسابقه نیست ماله ما بهترهویا ما نقاب می زنیم ما بهتریم! باید بگم که در مورد شمشیر ها هماین نمونه شمشیر رو هالی وود مد کرده و فقط تو ایران و فیلم ها استفاده میشه و تو نینجوتسو تو کل دنیا از کاتانا و دایتو استفاده میشه

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cyb3rninja666 :
کاملا منظور من اینه که در ایران رشته نینجوتسو وجود ندارد و چیزایی که تو ایران کار میشه برگرفته از دنیای هالی وود و کونگ فو و .. هست

استاد cyb3rninja666 سلام.

چقدر دیر به دیر سر میزنید.راستش رو بگید حالا چی شده اینقدر با نین جوتسو بد شدید؟:f34r:

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
...... چون درسیستم بوجینکان نینجوتسو لقبی به اسم کانچو و کانچوسنس نداریم ! و از اونجا که ما در ایران بوجینکان نداریم و 2-3 سبک مندراوردی + بر گرفته از کتاب / مجله / چند فیلم آموزشی/ فیلم های سینمایی و کوک سول وون . کونگ فو . کاراته و کمی آیکیدو داریم ! بهتره نگید شیهان !!!!! >
///// جریان کونگ فو ایرانی و کونگ فو چینی ، اینطوری ما پیش بریم تمتم رشته های ورزشی و رزمی اول ایرانی بودن بعد چینی و هندی و ژاپنی شدن..............

با سلام خدمت شما استاد محترم
استاد cyb3rninja666 خوشحالم برگشتید ولی مثل اینکه دل پری دارید
تا آنجایی که من می دانم و پست های شما رو خوندم دارید فوکورو –گاشی –ذن جوتسو رو اجرا می کنید که از شما در اینجا بعیده

چرا کانچو شاگرد ارشد 7تیر تهرانش، شاگرد ارشد اق ساقلو هم هست ؟

در مورد شاگرد ارشد کانچو در بوجین کان تهران اگر همرزم کمر بند قرمز رو می گید که تا آنجایی که من می دانم از شاگردهای خیلی قدیم کانچو هست
در واقع در تهران همرزم حمید از هنرجویان قدیمی همون باشگاه هستن که همدوره ای من می باشد که قبلا هم جز بکس چیز دیگری کار نکرده
هر چند اگر هم درست باشه چه اشکالی داره که رزمی کاری دوسبک کار کنه آن هم در حد بالا

چون درسیستم بوجینکان نینجوتسو لقبی به اسم کانچو و کانچوسنس نداریم !.....

میشه بگید منبع شما از کجاست؟

من که الان دارم ووشو و سبک چینی کار می کنم هیچ شباهتی با نین جوتسو نمی بینم که صد البته کاملا هم متفاوت هست و سر همین موضوع استاد ووشو ام مدام به من متذکر میشه که این ووشوست نه نین جوتسو.

همرزم باید نکته ای رو متذکر بشم اگر نین جوتسوی ایران همین طور بود که شما گفتید دوجو ها روسیه و آلمان و انگلیس کانچو فرجی را در سمینار نین جوتسو دعوت نمی کردند و همچنین جناب سوگ هاتسومی کانچو را دعوت نمی کرد تا به ژاپن بروند
کانچو فرجی چندی پیش در ژاپن به سر می برد
در مورد نین جوتسوی ایران و خارج اگر سی دی ها و مجلات رزمی را دیده باشید که در باره ی نین جوتسو گفته اند ( که حتما دیده اید ) متوجه خواهید شد نینجاهای ایران در سطح بالاتری از نین جاهای اروپا می باشند
در مورد حذف سایت نینجا از سایت winjutsu.com باید بگم که دلیل سیاسی داشته که اگر کمی فکر کنید و زمان حذف آن را بررسی کنید به نتیجه می رسید چون خودم چندی پیش در همین زمینه در حال بحث بودم
علاوه بر آن هم قرار بود تا وب سایت ما هم فعالیتی برای این سایت انجام بده که بخاطر کوتاهی وبمستر آن باعث این موضوع شده که خوشبختانه وبمستر عوض شده و به زودی این مشکل هم رفع می شود
دوست عزیز و همرزم محترم شما که چندیست در این سبک فعالیت می کنید و تا آنجا که می دانم بقدری به این سبک علاقه داشتید که حتی سایت ردشینوبی را افتتاح کردید گفتن این جملات از شما کمی من رو به شک میندازه
موفق وپیروز باشید..

کانچو فرجی در سمینار مسکو​

PICT0430.JPG

PICT0424.JPG

PICT0368.JPG

PICT0167.JPG

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
salam
sharmande inja fonte farsish ro engar bardashtan nemishe farsi type kard

na aziz , fokuro gashi zen jutsu ke bara tafraghe andazi hasto ejra nemikonam

dar bare agh saghlo, va ham razmi ke migid , age shoma az moshekalati ke beyne kancho va agh saghlo hast etela dashte bashid ino nemigid ! eshtebah az oon shagerd arshad bood ke jolo man omad ba kancho sohbat kard

3-dar bare inke migam laghabe kancho to bujinkan nist, mitoni ham to google search bezani ham beri forume bujinkan < www.kutaki.org > beporsi ! manam ghablan matne soalo copy kardam ;)

4- safar kancho ham didid be japan gozide shode

5- age intor hast ke shoma migid pas chera addrese site haye irani ro az www.winjutsu.com bar dashtan ?!

6- sherkat dar in seminara bara hame azade

7- man alagham be ninjutsu bode na chenin chizi ke dar iran amoozesh dade mishe va faghat in chizi ke dar iran amoozesh dade mishe ro kardam peleye partab

8-che kasi gofte ke sathe ninjaye iran az erupa va amirca kamel tare ?
joz kancho va shagerdash hich kasi chenin harfi nemizane

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
dar morede in chi darid begid ?

http://www.bullshido.net/forums/showthread.php?t=30674
dar javabe doste aziz ke goftan " chi shode ba ninjutsu bad shodam

bayad begam ke na ba ninjutsu bad nashodam , daram haghayegho dar bare in chizi ke mige ninjutsu hast migam

ya dar in bare ke to forume rasmi bujinkan omade

http://www.kutaki.org/modules/newbb...10&PHPSESSID=628f121470faddb0d4da912fa7f20388

englisi balad nistid tarjome konam baratoon salis va sade !!

ye kalam goftan ke iran bujinkan ninjutsu nadare
!!!

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
چه دعوايي سر نين جوتسو راه افتاده!
cyber عزيز فكر نمي كنم توهين روش خوبي براي جلو بردن حرف باشه!؟!:hmm:
چي شده شما در زمينه نين جوتسو يهو به اين فرزانگي دست پيدا كرديد؟؟!
بهتون يهو الهام كردن يا....؟!

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
man tohini nakardam

na aziz az avalam midonestam
na elham shode na chizi

fek konam bayad ye bar dige shomare winjutsu ro inja benevisam va addrese forume rasmie bujinkan berid az chanta shihan va shidoshi beporsid ke aya kasi be esme faraji tahala japan rafte ninja kar kone ya asan madrak dare ?

asan chera shoma az khode faraji madrak nemikhayd ?

Sora

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت شما اساتید بزرگ
من تمام مقاله های استادای فروم رو خوندم و خیلی به هنر های رزمی علاقه مند شدم البته باید بگم که من قبلا هم به هنر های رزمی علاقهمند بودم ولی خوب نمی شد برم و الانم که تالشم و دیگه اصلا نمی تونم برم
استاد شینگ ین خوشحالم که شما رزمی کارید شما اولین رزمی کار خانمید که من می بینم البته مثل اینکه استاد ساحل هم رزمی کارند ولی نمی دونم چرا تو فوروم هنر های رزمی نمی یان
از تمام استادان این فوروم تشکر می کنم و اگر ممکنه من را هم در هنر های رزمی راهنمایی کنند :f34r: :D

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی

فکر کنم این دعوا آخر و عاقبت نداره
هیچ کس هم به حرف دیگری راضی نمیشه
خواهش میکنم تمومش کنید و بگذارید هر کسی هر عقیده ای داره ، همون رو قبول داشته باشه
بگذارید تا این فروم جای مطالب ارزنده و آموزنده باشه نه بحث سر اینکه کی درست میگه

ممنون

aikirei.gif

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
harjoor shoma rahatid !
shoma soal beporsid man ba madrak baratoon sabet mikonam ke cher ninjutsu to iran vojod nadare

hala chand sale dige ke jaryane kung fu toa va kungfu chini be sare ninjutsu ham omad mibinid hagh ba ki bode :d

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد Sora خیلی خوشحال میشویم که به این فروم تشریف بیارید تا ما هم از شما استفاده کنیم.قدمتان روی چشم و ما از هر کسی که تازه وارد فروم میشود استقبال میکنیم.

به نقل از Sora :
من تمام مقاله های استادای فروم رو خوندم و خیلی به هنر های رزمی علاقه مند شدم البته باید بگم که من قبلا هم به هنر های رزمی علاقهمند بودم ولی خوب نمی شد برم و الانم که تالشم و دیگه اصلا نمی تونم برم

استاد من در حد و حدودی نیستم که بخواهم این حرفها را بزنم ولی هیچ وقت برای شروع یک هنر رزمی دیر نیست. هیچ وقت.
بیشترین چیزی که من از استاد موریه اوشیبا آموختم این بوده که ایشان تا لحظه مرگ در حال تمرین و آموزش هنرهای رزمی بوده اند.
من خودم گرچه نمیتونم مدتی به کلاس بروم ولی سعی میکنم بدنم را آماده نگه دارم و از CD ها و مطالب ارزنده دوستان استفاده کنم.

خوشحال میشوشم اگر این خبر را بشنویم که شما هم به جامعه رزمی کاران پیوسته اید.

yongjun2.jpg

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
agha ye soal

asan daraje kancho chie ?

ino azash beporsid ?

bad mage nemigid dan dare ?

az koja gerfte ?
shihanesh ki bode ?
barge tayide gerftane hokmo azash bekhayd

va age mojaveze tashkil bashgah az tarafe hatsumi dare, bayad shidoshi card ham dashte bashe ;)
onam bekhayd azash

man axe cartaye vagheyi ro daram, begirid az kancho scan konid, manam axe vagheyi mizaram moghayese konid

albate midonam be onja nemikeshe , chon kancho khodesh mige man hich kodomo nadaram

=====================================
man nemidonam shoma che esrari darid begid ke kancho shagerde hatsumi bode ya ma darim bujinkan ninjutsu kar mikonim to iran ?

بالا