• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
به مطالبي كه از طرف دوست خوبم سبحان فرستاده شده توجه كنيد البته من خرافاتي نيستم كه بخاطر خوش شانسي يا بد شانسي اين مطالب را فرستاده باشم اما با نگاه به مطالب و گفته هاي ارزشمندي كه نوشته شده بود مرا براين داشت كه اين نكته ها را براي همه شما نيز پيست كنم انشالله كه مورد استفاده قرار گيرد و از مسائل مفيد آن استفاده كنيم خدا را چه ديدي ممكنه خوش شانسي هم بياوريم البته هر حرف خوب و بجا خود به تنهايي خوش شانسي است هم براي گوينده هم براي شنونده . البته خواهش مي كنم هر كسي آرزو مي كنه آرزوش تندرستي سلامتي و دوستي و رفاقت بهمراه شفاي تمامي بيماران و زندگي با بركت و سالي خوش و خوب براي تمامي مردم دنيا باشه .انشالله
به اميد موفقيت .
If there are images in this attachment, they will not be displayed. Download the original attachment

If you delete after reading ... you'll spend a year of ill luck!

But... if you send it to (at least) two friends ... you'll have 3 years of good luck!!! ***
اگر اين متن رابعد از خواندن پاک کنيد يکسال به بدشانسی خواهيد گذراند اما.....اگر آنرا حداقل برای دو نفر از دوستانتان بفرستيد سه سال با خوش شانسی زندگی خواهيد کرد

Did you know that those who appear to be very strong in heart, are real weak and most susceptible?
آيا ميدانستيد آنهايی که از نظر احساسی بسيار قوی به نظر ميرسند در واقع بسيار ضعيف و شکننده هستند

Did you know that those who spend their time protecting others are the ones that really need someone to protect them?
آيا ميدانستيد که آنهايی که زندگيشان را وقف مراقبت از ديگران ميکنند خود به کسی برای مراقبت نياز دارند

Did you know that the three most difficult things to say are:

I love you, Sorry and help me
آيا ميدانستيد که سه جمله ای که بيان آنها از همه جملات سخت تر است
دوستت دارم متاسفم و به من کمک کن
ميباشد

Did you know that those who dress in red are more confident in themselves?
آيا ميدانستيد که کسانی که قرمز ميپوشند از اعتماد بيشتری نسبت به خود بر خوردارند

Did you know that those who dress in yellow are those that enjoy their beauty?
آيا ميدانستيدکه کسانی که زرد ميپوشند از زيبايی خود لذت ميبرند

Did you know that those who dress in black, are those who want to be unnoticed and need your help and understanding?
و آیا ميدانستيد که کسانی که لباس مشکی به تن ميکنند نمیخواهند مورد توجه قرار گيرند ولی به کمک و درک شما نياز دارند

Did you know that when you help someone, the help is returned in two folds?
آيا ميدانستيد که زمانی که به کسی کمک ميکنيد اثر آن دوبار به سوی شما بر ميگردد

Did you know that it's easier to say what you feel in writing than saying it to someone in the face? But did you know that it has more value when you say it to their face?
و آيا ميدانستيد که نوشتن احساسات بسيار آسانتر از رودرو بيان کردن آنهاست اما ارزش رودرو گفتن بسی بيشتر است

Did you know that if you ask for something in faith, your wishes are granted?
آيا ميدانستيد که اگر چيزی رابا ايمان از خداوند بخواهيد به شما عطا خواهد شد

Did you know that you can make your dreams come true, like falling in love, becoming rich, staying healthy, if you ask for it by faith, and if you really knew, you'd be surprised by what you could do.
آيا ميدانستيد که شما ميتوانيد به روياهايتان جامه عمل بپوشانيد روياهايی مانند عشق ثروت سلامت اگر آنها رابا اعتقاد بخواهيد و اگر واقعا اين موضوع را ميدانستيد از آنچه قادر به انجامش بوديد متعجب ميشديد

But don't believe everything I tell you, until you try it for yourself, if you know someone that is in need of something that I mentioned, and you know that you can help, you'll see that it will be returned in two-fold.
اما به آنچه من به شما ميگويم ايمان نياوريد تا زمانيکه خودتان آنها را امتحان کنيد اگر شما بدانيد که کسی نياز به چيزی دارد که من گفتم و بدانيد که ميتوانيد به او کمک کنيد متوجه خواهيد شد که آن چيز دوبار به سوی شما باز خواهد گشت

Today, the ball of FRIENDSHIP is in your court, send this to those who truly are your friends (including me if I am one). Also, do not feel bad if no one sends this back to you in the end, you'll find out that you'll get to keep the ball for other people want more ..
امروز توپ دوستی درزمين شماست آن را برای کسانی که به واقع دوستان شما هستند بفرستيد (مانند من اگر يکی از آنها ميباشم) همچنين ناراحت نشويد اگر کسی آن رابرای شما بازپس نفرستاد شما خواهيد فهميد که بايد اين توپ را برای کسانی که به آن نياز بيشتری دارند نگهداری کنيد

درسته اين کاريه که شما بايد انجام بديد Ok, this is what you have to do...:

آن رابرای همه دوستانتون بفرستيدSend to ALL your FRIENDS!

But you have to DO THIS within an hour after you open this mail!
اما بايد اين کار رو ظرف يک ساعت از زمانی که اين پيک را باز ميکنيد انجام بديد

Now..... MAKE 1 WISH!!!!!!

و حالا يک آرزو کنيد

Make it now,
حالا

It's you last chance!!
اين آخرين فرصت شماست

I hope you did make a wish, Now send the mail to:

اميدوارم آرزو کرده باشيد حالا اين پيک را بفرستيد

1 person~ your wish will come true in a year
3 persons~6 months
5 persons~ 3 months
6 persons~ 1 month
7 persons~ 2 weeks
8 persons ~ 1 week
9 persons~ 5 days
10 persons~ 3 days
12 persons~ 2 days
15 persons~ 1 day
20 persons~ 3 hours
اگر برای يک نفر بفرستيد آرزوی شما ظرف يک سال برآورده خواهد شد
3 نفر – 6ماه
6نفر-ا ماه
7نفر-2 هفته
8نفر-ا هفته
9نفر-5 روز
10نفر-3 روز

12 نفر-2 روز
20 نفر -3ساعت

*** If you delete after reading ... you'll spend a year of ill luck!
اگر اين متن را بعد از خواندن پاک کنيد يک سال به بد شانسی خواهيد گذراند

But . if you send it to (at least) two friends ... you'll have 3 years of good luck!!! ***
اما اگر حداقل آنرا برای دو دوست بفرستيد سه سال با خوش شانسی زندگی خواهيد کرد

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

از مطالب اساتید amirhvr,zhao zhang,xing ying,totti کمال قدر دانی و تشکر را دارم.
و از استاد pupkin هر خواهش دارم تا ما را با مطالب ارزنده خود گرام دارند.

با تشکر

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما اساتيد

Hatsumi_Masaaki_Soke.gif

دكتر ماساكي هاتسومي ( masaaki hatsumi )​
دكتر ماساكي هاتسومي بنيان گذار و **** نين جوتسو مدرن جهان است. او **** 9 مدرسه ي بوجين كان دوجو ژاپن مي باشد. لقب سوك بين سالهاي 1960 تا 1970 توسط بزرك تاكاماتسو شيشيو كه در آوريل 1972 درگذشت به هاتسومي داده شد.
دكتر هاتسومي سي و چهارمين استاد بزرگ از زنجيره ي استوار خانواده ي نينجاهاست. اين زنجيره پيوسته به بيش از هزار سال قبل بر مي گردد.
او در دوم دسامبر سال 1931 در شهر نوداجايي كه هنوز در آن زندگي مي كند بدنيا آمد و بعدها بجهت ترويج فنون و سنت ها رهبري چندين بوجين كان را در ژاپن به عهده گرفت. از جمله مي توان به مدرسه ي خداي جنگ جو و يا تالار روح مرد جنگي اشاره كرد. اين ناگذاري ها به احترام نياكان نينجا و استاد بزرگ تاكاماتسو بوده است. لقب جنگ جوي بزرگ را نيز تاكاماتسو قبل از مرگش به ماساكي هاتسومي داد.
او قبل از آشنايي با تاكاماتسو واقعا يك هنرمند كامل در رشته هاي رزمي بود. وي داراي دان چهار در جودو و دان و درجات ديگري در سبك هاي آيكيدو ، كندو ، كاراته و بكس است. يكي از مدارس مهم در ژاپن ( شين دن فودو ريو ) با لقب قلب پايدار به رهبري دكتر هاتسومي اداره مي شود. هاتسومي بيست و ششمين استاد اين مدرسه مي باشد كه از سال 1428 بعد از ميلاد به وجود آمده است.
يكي از ويژگيهاي اين مدرسه اين است كه در آن ديدگاه معيني و يا نظر ثابتي وجود ندارد. دكتر هاتسومي در سال 1999بوجين كان دوجو كوكي شيندن ريو يا مدرسه ي ميراث 9 خداي شيطان را براي تدريس انتخاب كرد. اين مدرسه يكي از قديمي ترين معبد ها است و در بسياري از نقاط ژاپن به خاطر تاثير قابل توجه در درگيري هنر هاي رزمي معتبر است.
در اين مدرسه تاي جوتسو (هنر دفاع شخصي) بدون سلاح و سيستم مبارزه با چوب و چوب دستي و شمشير در حد عالي آموزش داده مي شود.
در اين بوجين كان دوجو طبق سنت جنگجويان دريايي تمرين مي شود و حاصل آن بدست آوردن استقرارهاي فوق العاده و ساده و ثبات و استحكام و حفظ تعادل در قايق ها در روي آب است.
در قديم شايع بود كه نينجاها بر روي آب راه مي روند و يا با سرعت زياد مي دوند. اين امكان پذير است و يك نينجا با استفاده از ابزار و وسايل خاص خود اين كاها را انجام مي دهد.
استاد ماساكي هاتسومي در باره ي نينجوتسو و تفاوت آن با سبكهاي ديگر مي گويد :
نينجوتسو عقايد تعصب انگيز ندارد. نين جوتسو يك هنر كامل و آزاد است كه مسؤليت پذيري را مي طلبد. يك هنر جوي نين جوتسو براي پيروز شدن نيازمند روحي قوي و قلبي آزاد است.
موفق و پيروز باشيد..

Hatsumi%20gallery%201.jpg

soke_eldring.jpg

zhao goang

Guest
لایک‌ها
0
استاد amirhvr خیلی ممنون.خیلی جالب بود.واقعا این شوراکین سلاح مخوفیست.با تشکر از مطالب جذاب شما و تشکر از اساتید محترم The_Last_Dragon , roje-aria79 , xing ying

:f34r:

sword.jpg

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام حدمت شما اساتيد محترم

استاد amirhvr خیلی ممنون.خیلی جالب بود.واقعا این شوراکین سلاح مخوفیست.

خواهش مي كنم خوشحالم برايتان جذاب بود
از شما استاد محترم هم تقاضا دارم تا در مورد سبك خودتان آيكيدو بيشتر مطالب بنويسيد تا ما هم از حظور شما بهره ببريم
فنون دفاع شخصي نين جوتسو شباهت زيادي به فنون آيكيدو دارد
ممنون مي شوم تا اينجانب را به شاگردي قبول كنيد و در زمينه ي دفاع شخصي اينجانب را راهنمايي كنيد
پيشا پيش از لطف شما سپاسگذارم
موفق و پيروز باشيد..

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به اساتيد محترم و دوستان گرامي :
ببخشيد ،اگر كسي از دوستان يا اساتيد درمورد فلسفه ي كونگ فو توآ(پرفسور ميرزائي) اطلاعاتي دارند ، بنده مشتاق كسب اين اطلاعات هستم.
باتشكرThe one.

zhao goang

Guest
لایک‌ها
0
استاد amirhvr خواهش میکنم ما شاگرد شماییم.

آداب آیکیدو :

1- هنگام داخل شدن به محل تمرین یا ترک آن باید از استاد اجازه گرفت

2- آیکیدو کاها نباید با کفش وارد تشک تمرین شوند و یا کفششان را روی تشک درآورند

3- بایستی به موقع در کلاس حاضر شد و در صورت تاخیر باید به آرامی کنار ( لبه ) تشک تمرین به حالت سیزا ( دوزانو) نشسته و تا زمانیکه استاد اجازه نداد نباید وارد کلاس شد

4- در مواقع ضروری که احتیاج به خروج از تشک تمرین ( محل تمرین ) پیش می آید باید به آرامی به استاد نزدیک شده و به حالت سیزا( دوزانو) نشسته و از وی اجازه گرفت

5- در کلاس نباید به دیوار تکیه کرد یا با پاهای دراز کرده یا چهارزانو نشست مگر در موارد خاص که از استاد اجازه گرفته شده باشد

6- قبل از تمرین باید ساعت - حلقه و یا هرنوع وسیله تزئینی را در آورد

7- نباید آدامس - نوشیدنی و ... را به داخل محل تمرین آورد

8- از حرف زدنهای بی مورد در طول تمرین باید خودداری کرد و دستورات استاد را بی معطلی انجام داد و وقت کلاس را نباید تلف کرد

9- در مدت تمرین نباید خود را سرگرم کارهای بیهوده کرد

10- باید لباسهای تمرینی را همواره تمیز نگه داشت

11- ناخن ها باید کوتاه باشند تا در طول تمرین مشکلی برای خود یا آیکیدوکاهای دیگر ایجاد نشود

و....

البته این آداب قسمت کوچکی از آداب تمام ورزشهای رزمی است.ولی خوشبختانه در کلاس های آیکیدو در ایران حساسیت خاصی نسبت به آن دیده میشود.

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روشهای پیشرفت

برای شروع به یادگیری هنرهای رزمی بسیاری از افراد در زمان مناسبی اقدام می نمایند که تعدادی از آنها با مربی و تعدادی دیگر نیز بدون مربی می باشند . فراگیری ورزشهای رزمی بدون مربی همانند نوشتن کتابی است که وازه های تقلیدی زیادی در آن به کار می رود . مربی ماهر قادر خواهد بود تا سطح مهارتهای شما را با سطح مهارتهای خود همگون و هماهنگ سازد . اما چیزی که یک مربی نمی تواند انجام دهد افزایش تلاش شما می باشد. آموزش همانند یک خیابان دو طرفه است که اگر شما در نیمه راه از مربی خوبی برخوردار نباشید دچار عدم پیشرفت خواهید شد. البته صرف اینکه مثلا مربی شما قهرمان جهان هم که باشد شما نمی توانید به سادگی قهرمان جهان شوید. در اینجا ما سعی داریم با بهره گیری از تجارب سالیان دراز روشهایی را به شما جهت تسریع در یادگیری پیشنهاد نماییم که بسیار نافع می باشند

فراگیرنده ی فعالی باشید

یادگیری یک فرایند فعال است و می بایست حداقل چندین عمل برای فراگیری به مورد اجرا درآید. هنگامیکه شما به کلاس می روید به دنبال راههایی هستید که نزدیکترین مسیر برای رسیدن به مقصد باشد. در هنرهای رزمی هم همواره باید دنبال روشها و راههایی باشید که شما را با سرعت بیشتری به هدفتان نزدیک نمایند. در این مورد می بایست با طرح سوالهای گوناگون و یادداشت برداری از پاسخهای مربوطه که توسط مربی یا اساتید داده می شود به سطح فراگیری خود کمک نمایید زیرا شنیدن و دویدن یک فرایند فعال است که با طرح سوال و کنجکاوی در مورد موضوعات آموزشی می توانید شناخت و استدلال خود از پاسخها را به وسیله توصیف و تشریح در بین همدوره های خود به مورد اجرا درآورده و با افزایش سطح آگاهیها و جستجوی دانش قادر خواهید بود درآینده نه چندان دور صاحب .دیدگاههای ارزشمندی شوید

از خلاقیتهای فکری خود استفاده کنید

به هنگام تحقیقات و یا تمرینات فنون می توانید چیزهایی را با استفاده از نبوغ خود فراگیرید بدین منظور ابتدای فنونی را اجرا نمایید که روش آنها قبلا طراحی شده است سپس تکرار نموده و مجموعه های دیگری را به آن اضافه کنید . در واقع فنون را با استفاده از خلاقیتهای فکری خود و با روشهای جدید به مورد اجرا درآورید . به طور مثال برای تکنیک برهم زدن تعادل حریف می توانید از زوایا و یا مسیرهای مختلفی استفاده نمایید که در تکنیک اولیه وجود نداشته و بدین ترتیب با استفاده از ابداعات خود خواهید توانست علاوه بر افزایش سطح مهارتهای خود حریف را نیز دچار سردرگمی کنید

بر روی مفاهیم مطالعه نمایید

یادگیری مفاهیم بسیار مناسب است . برخی از افراد مایل هستند که بر روی فنون و اصول سنتی تمرین و مطالعه نمایند. مطالعه فنون و اصول سنتی به معنای حفظ کردن تاریخ تکنیکها و فنون نمی باشد. بلکه به معنای مطالعه سرمنشا و پایه های اصلی تکنیکی هستند که منجر به گسترش این همه سبک و سیاق شده اند. در هنرهای رزمی یادگیری مفاهیم به حفظ کردن حرکات ارجعیت داشته و این کار نیازمند آن است که شما شناخت کافی از مکانیزم فنون داشته باشید

تمرینات تجسمی را جدی بگیرید

پرداختن به تمرینات تجسمی و فیزیکی ضروری است اما استفاده از تمرینات تجسمی نیز بسیار سودمند بوده و شما را در اجرای حرکات و تمرینات مسلط تر می سازد. در سطوح مختلف ممکن است بدن شما به مرحله ای برسد که نیازمند انجام فعالیتهای فشرده تری باشد. در هر صورت همیشه باید واقع بین بوده و تمرینات تجسمی را به عنوان یکی از جدی ترین فعالیتهای خود مدنظر داشته باشید. بدین منظور همواره قبل و یا پس از تمرین دقایقی را در حالت تمرکز سپری نموده و نسبت به برطرف نمودن ضعفهای تکنیکی و فنی خود به صورت تجسمی اقدام نمایید. عدم تجسم در برخی از مواقع باعث استرس می شود . بنابراین رعایت این موضوع نیز از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد

هدفمند تمرین کنید

این مثال که می گوید تمرین باعث پیشرفت می شود آیا صحیح است و یا اینکه مثال کلیشه ای است که مشوق تلاش بیشتر می باشد. تکنیکها تنها مکانیزمهای دفاعی و حمله ای نبوده و نباید به آن شکل بدانها نگریست. بنابراین پی بردن به اهداف عالیه تکنیکها و زمانبندی مناسب جهت تمرینات مربوطه از موارد الزامی بوده و پیشنهاد می کنیم که چنانچه برای یک مورد خاص تمرینی قرار است به طور مثال ساعتها وقت صرف کنید بهتر است آنرا در چند جلسه و با زمانهای کوتاهتری انجام دهید . نکته مهم دیگر آن است که انگیزه و هدف کافی در تمرینات را مدنظر داشته باشید. تمرین روی یک موضوع خاص با صرف زمان طولانی جالب نبوده و تاثیر کمتری در پیشرفت شما خواهد داشت. همواره برای تمام امور خود زمانبندی کرده و دقیقا بدانید که چه چیزهایی باعث تلف کردن وقت شما می شود . دارا بودن یک هدف خاص قبل از هر جلسه تمرینی بهره وری شما را زیادتر می کند . در طول تمرین در یک جلسه کلاسی نیز اگرچه یک مربی مسئول تمرینات ویژه شما می باشد اما می توانید در همان زمان نیز اهداف خاصی را در ذهن خود متصور شوید . مثلا تصمیم بگیرید که ضربه را از دیگران سریعتر اجرا نمایید

خود ارزیابی واقعی

شما قادر خواهید بود تا با خود ارزیابی واقعی - اضطراب و نگرانی را از خود زدوده و دارای اعتماد به نفس شوید. این روش به شما کمک می کند که مخصوصا در آزمونها سربلند و سرافراز شده و از دیگران یک سروگردن بالاتر جلوه نمایید. در این مورد اگر منظم به کلاس بیایید تمریناتتان را انجام داده و برای آزمون وقت کافی بگذارید مسلما متوجه خواهید شد که دلیلی برای ترس وجود ندارد . بدانید دوستان شما نیز همان احساسات شما را داشته و در مسابقات نیز شما هم برای حریفتان یک فایتر ناشناس می باشید

در مسابقات شرکت کنید

تجربه باعث رشد و تکامل معنوی و جسمی انسان می شود. یک هنرجوی رزمی با دوسال سابقه که ده بار در مسابقات شرکت کرده توانمندتر از هنرجوی دیگری است که ده سال تمرین نموده و در مسابقه ای شرکت نکرده است . این را به خاطر بسپارید که لزومی ندارد قبل از قدم نهادن به رینگ مبارزه دارای انواع مهارتها باشید . این فرایند مسابقه است ک خود به خود شما را پیش برده و به تکامل می رساند. دارا بودن تجربیات فراوان رقابتی باعث می شود تا شما در عرصه هنرهای رزمی توانا و حتی الگوی دیگران شوید. همیشه باید سعی کنید نسبت به دیگران بهتر تمرین کرده و در کلاس برتر از بقیه باشید (البته به نظر من لزومی ندارد تا در مسابقات عمومی شرکت کنید مهم اینست که مستمع آزاد نباشید و یک هم رزم داشته باشید . در واقع وقتی یک تکنیک را آموخته اید که بتوانید از آن در مبارزه حتی دوستانه به بهترین نحو استفاده کنید. -Zhao guang- )

اراده خود را قوی کنید

از نیروی درونی بدن خود هیچوقت غافل نشوید . برای مثال باید بگویم که سالها پیش قبل از آزمون کمربند آبی من کاتایی را به صورت متوالی و به مدت خیلی طولانی تمرین کردم و همین باعث شد تا از آن کاتا خسته و زدوده شوم . روز امتحان کمربند آبی هم درست همان کاتا را باید اجرا می کردم که قبلا هزاران بار آنرا تمرین نموده بودم لیکن اینبار اجرای من درست از آب درنیامد و غفلت کوتاه من باعث مردود شدنم در آزمون گشت. غالبا از آنچه که به چشم نیامده و قابل باور نمی باشد انسان صدمه می خورد. بنابراین هرگز از ارتقا نقاط ضعف خود به این دلیل که از آن لذت نمی برید غافل نشوید و با اراده ای قوی بر این ضعفها چیره شوید

مارتینا اسپراگو

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد amirhvr خیلی فیلم جالبی بود.ممنون.از همه دوستان دعوت میکنم این فیلم را ببینند.استاد من خیلی به نین جوتسو علاقه مند شده ام. اگر لطف کنید و منو به شاگردی بپذیرید خیلی ممنون میشم . واقعا دوست دارم به من آموزش بدهید.

ninja.gif

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما اساتيد

خیلی فیلم جالبی بود.ممنون.از همه دوستان دعوت میکنم این فیلم را ببینند.استاد من خیلی به نین جوتسو علاقه مند شده ام. اگر لطف کنید و منو به شاگردی بپذیرید خیلی ممنون میشم . واقعا دوست دارم به من آموزش بدهید
....آپلود کردم

استاد خوشحالم كه برايتان جذاب بود
اگر خواستيد مي توانم سري كامل 37 تركي آن را براي شما و يا علاقه مندان ارسال كنم
و يا خوشحال مي شوم تا با مجموعه ي شما مبادله كنم
استاد شما مي توانيد براي آموزش نين جوتسو با خود كانچو در تهران تماس بگيريد و از وجود ايشان مستقيما بهره ببريد
همچنين از آپلود شما سپاسگذارم با اينكه من دست و پا شكسته ديدم ( بدليل سرعت پايين اينترنت) ولي بسيار زيبا بود ممنون

سلام به اساتيد محترم و دوستان گرامي :
ببخشيد ،اگر كسي از دوستان يا اساتيد درمورد فلسفه ي كونگ فو توآ(پرفسور ميرزائي) اطلاعاتي دارند ، بنده مشتاق كسب اين اطلاعات هستم.
باتشكرThe one.

استاد The oneبه زودي در مورد اين استاد بزرگ در فوروم مطالبي ارائه مي كنم
موفق و پيروز باشيد..

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

اما واقعا نینجوتسو چیست و نینجا کیه؟

از نظر من نینجوتسو به یک سری هنرهای خاص از قبیل:هنرهای رزمی خاص این فرقه،مواد منفجره،سموم،شنا،ماشین سواری،اسب سواری،طب و... که این علوم به اقتضای پیشرفت تکنولوژی به روز میشه.
یک نینجا کسی است که بتواند تمام علوم زمان و عهد خود را یاد بگیرد و در آن به مهارت لازم برسد.
اما واقعا همین علوم کافی و نینجا باید به همین علوم بسنده کنه؟
جواب سوال بالا خیر است.یک نینجای ماهر که به درجه استادی رسیده میدونه که دیگه نمیشه در برابر گلوله و تیرهای آتشین با هنرهای رزمی مقابله کنه.
از نظر من هنرهای رزمی یک طریقت است برای رسیدن و مقصود.
کانچو فرجی میگه: نینجاهای عصر حاضر دیگه لازم نیست برای بدست آوردن سم به بیابانها بروند بلکه با مخلوط کردن چند ماده شیمیایی میشه بدترین سموم را ساخت.

من به این نوشته استادم بسنده میکنم که در هر زمانی باید علوم همان دوره و زمان را بکار برد.
یک نینجا فقط با مهارتهایی که در بالا گفتم نمیتونه یک نینجای واقعی بشه.در کنار این مهارتها نینجا باید عزت نفس داشته باشه و بتونه با نفس خودش مبارزه کنه.نینجاها در قدیم جاسوس بودن ولی تمامی اساتید بزرگ نینجا از ابد تا ازل اگه به زندگیشون رجوع بشه میبینید که به مقصود رسیده بودن.
یک نینجای واقعی باید در بعضی مواقع غرور کاذبش را بشکند و خونسردی خودش را حفظ کند.(البته من خودم هیچوقت نتونستم خونسردی خودم را حفظ کنم و این یک مشکل بزرگ برای من است.)
یک نینجای واقعی باید کرامت خاصی داشته باشد تا بتواند مانند یک مرد و یا زن واقعی به مردانگی برسد.
اما حالا من این همه براتون گفتم و چیزهایی هم یادم نیست و یا بخاطر موقعیتی که دارم نمیتونم بگم.
ولی یک نینجا فراتر از همه اینهاست.
راستی یک سوال شما برای رسیدن به نیروی درون کدام راه را انتخاب میکنید؟(ریاضت،راه های غیر طبیعی،تمرینات مستمر، عبادت،ذکر و ...)

برای فهمیدن همه راه ها به انواع یوگا مراجعه کنید.

و انشاالله که خداوند توفیقی به این بنده حقیر بدهد تا در میان شما دوستان به کسب علم بپردازم.

با تشکر

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
... مطلب توسط ... بود
با سلام خدمت شما استاد محترم
نه استاد يك سوئ تفاهم كوچك بود كه اشتباها انجام شد
به هيچ وجه شما ... نيستيد
منتظر شما هستم
پيروز باشيد..

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
از اساتید نینجوتسو مثل دوست عزیزم امیر یک سوال دارم و اونم اینه که در کشور ژاپن هنر شمشیر زنی یعنی کندو و هنر تیر و کمان خود دارای ورزش جداگانه و طی مراحل بالای دان است آیا این هنرها که در نینجوتسو به صورت مجموعه کامل گرد آمده دارای همان وسعت تک تک این هنرهاست یا اینکه از هر هنری فقط گوشه های مورد استفاده برای نینجوتسو استخراج شده است؟

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

دوست عزیز در نینجوتسو هر در هر هنری باید به آخرین حد مهارت خودش دست پیدا بکنه.

با تشکر

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیکیدو ورزشی است که به روحیه لطیف آن معروف است . گرچه با هیچ کس شوخی ندارد و اشتباه برابر مرگ است ولی همین نکته که آیکیدو فقط اصول دفاعی است و نه اصول حمله از طرف بعضی دوستان ضعف شمرده میشود.این درست است البته در دفاع این ورزش در اوج خود است و این دلیل که اصول حمله در آن دیده نمیشود به خاطر روحیه صلح طلبانه بنیانگذار آن یعنی استاد موریه ائوشیبا.استاد می خواست با این هنر رزمی ورزش رزمی را به وسیله ای برای دفاع در برابر افراد شرور بکار گیرد و این طور نباشد که هنر رزمی بر ضد مردم بی دفاع استفاده شود . چیزی که در آن زمان خیلی باب بود.آیکیدو نیز همانند دیگر هنر های رزمی ژاپنی که آخرشان به دو ختم می شود ، سبکی است که از مبارزه و فرم های جوتسو اتخاذ و با چندین روش آموزشی ترکیب یافته است. آیکیدو یک ورزش ، هنر ، روحیه اخلاقی و فلسفه به شمار می آید. بنیانگذار این سبک مردی فوق العاده مذهبی بنام موریهی اوئشیبا پیرو مذهب شین تو یکی از مذاهب اصلی ژاپن بوده است. او بیشتر سبک های جوتسو را کار کرده اما از سبک دایتوریو الهامات فراوانی را بدست آورده بود. در بین سال های 1917 تا 1930 وی سبک خود را به نام آیکی جوتسو که بیشتر به فرم های مبارزه ای می پرداخت ، گسترش داد ، سپس این نام را به آیکیدو تغییر داد. در حال حاضر از تعداد 2664 تکنیک آیکی جوتسو ، تعدادی از آن ها در سبک نوین آیکیدو مورد استفاده قرار می گیرد.
اوئشیبا ، مردی دارای قدرت مافوق طبیعی بود ، حکایت می کنند که وی قادر بود تا ذهن ، حس و حرکت هنرجویانش را قبل از حرکت آن ها بخواند. حتی گفته شده که به صورت نامرئی از نقطه ای به نقطه دیگر حرکت می کرد...!
جدای درستی یا نادرستی این حکایات ، اوئشیبا بدون شک یک فرد غیر معمولی بود و هیچ یک از شاگردان او عاقبت نتوانستند کل فنون را از او یاد بگیرند.

کویچی توهای یکی از شاگردان ارشدش روش درونی آیکیدو را دنبال نمود و بر روی مفهوم «کی» یا انرژی حیاتی تمرینات خود را استوار نمود. در این روش ، یک آیکیدوکا خود را با حملات و حرکات حریف هماهنگ ساخته و بر خلاف او عمل نمی کند.

دیگر شاگرد ارشد اوئشیبا یعنی کنجی تومیکی که بعدها از پیشگامان جودو نیز محسوب می شد ، بر روی تکنیک های بیرونی و فیزیکی آیکیدو تاکید نموده و نوعی برنامه های آموزشی را برای این سبک منظور نمود که هم اکنون در بیشتر مدارس این سبک ، مورد مطالعه و تمرین قرار می گیرد.

روش های توهای و تومیکی در حال حاضر به عنوان دو قطب آیکیدو به حساب آمده و میان آن ها نیز دیگر روش ها با جنبه های مختلف قرار دارند.

or_ratti4.gif

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما اساتيد محترم

از اساتید نینجوتسو مثل دوست عزیزم امیر یک سوال دارم و اونم اینه که در کشور ژاپن هنر شمشیر زنی یعنی کندو و هنر تیر و کمان خود دارای ورزش جداگانه و طی مراحل بالای دان است آیا این هنرها که در نینجوتسو به صورت مجموعه کامل گرد آمده دارای همان وسعت تک تک این هنرهاست یا اینکه از هر هنری فقط گوشه های مورد استفاده برای نینجوتسو استخراج شده است؟

استاد كندو خود به تنهايي يك سبك رزمي به حساب مي آيد كه به نوعي همان شمشير زني سامورائي مي باشد سعي مي كنم تا از اين سبك در پست هاي بعدي ام بيشتر توضيح بدهم
در نين جوتسو از نظر تكنيك و تاكتيك محدوديتي وجود ندارد در واقع همان طور هم كه قبلا ذكر كردم مرحله اي در نين جوتسو هست با نام كوميمان جوتسو كه به معني هنر مطالعه و تحقيق مي باشد در اين مرحله ما در مورد سبك هاي رزمي مختلف مطالعه مي كنيم تا با نقاط ضعف و قوت آنها آشنا شويم و باعث پيشرفت و تقويت نقاط ضعف خودمان شويم.

آیکیدو ورزشی است که به روحیه لطیف آن معروف است...
با تشكر از شما استاد محترم از بابت مطالب ارزنده تان

آیکیدو فقط اصول دفاعی است و نه اصول حمله
به نكته ي خوبي اشاره كرديد
به نظر من هنر هاي رزمي بيان كننده ي اصولي است دفاعي در مقابل حمله
استاد يك سوال :
چندي پيش من نام سبكي به اسم آيكيدو آيكي كان كاراته شنيدم كه برايم بسيار عجيب بود آيا ارتباطي با آيكيدو دارد.
ممنون و پيروز باشيد..

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ninja01.jpg

مدارس سنتي بوجين كان
Traditional schools of the bujinkan​

با سلام خدمت شما استايد محترم
شناخت و اهميت دادن به اصل و ريشه هر حركتي آن را به كمال نزديك مي كند.
در بوجين كان دوجو سنتي دروس مختلفي تدريس مي شود كه نسيت به تشخيص شيهان سن سي يا همان ارشد هنرجويان با اين روش ها و درسها آشنا مي شوند.
توجه و توسل به تاريخ و سنت ها امري ضروري و واجب به شمار مي آيد. زيرا سنت هايي كه بر پايه اي درست بنا شده باشند موجب انگيزش خلاقيت و پرورش استعداد هاي نهفته انسان مي شوند. در نتيجه تجربه مي آفرينند. شاهد اين مدعا سخنان تاكاماتسو است آنجا كه مي گويد : زندگي يك تغيير است و ما در نين جوتسو تحول را يك اصل مي دانيم تحولي كه هنر را به كمال مي رساند .
اجازه ندهيد قلبتان از لذت هوي و هوس و وابستگيها تاثير پذيرد
با تشكر از استادم كانچو فرجي كه هر چه دانم از اوست
پيروز باشيد..

ninja03.jpg

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
یک سوال از همه اساتید گرامی خصوصا اساتید رشته ورزشی آیکیدو-این سوال از اونجا برام نشات گرفته که یکی از اساتید هنرهای رزمی که در مبارزه نمایشی شرکت داشتند ایشون استاد بابک خزائی بودند و در مبارزه که خودم شاهدش بودم دوتا از دوستان که از قهرمانا کیک بوکسینگ کشور بودند به راحتی با چند حرکت مغلوب این استاد شدند که سرعت عمل و حرکات استادباعث شد که تقریبا در عرض چند ثانیه کاملا از کار بیفتند.به طوری که در عمل تمام بدنشان با یک حرکت کامل بی حس و حالتی مثل فلج به آنها دست داد.
ایشون سبک مورد استفاده را یوشینکان معرفی کردند که مبدع اون گازو شیودا ی ژاپنی بوده و در حال حاظر در کانادا کار میشه.
می خواستم که در مورد این سبک اگر دوستان چیزی شنیدند توضیح بدهند.

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما اساتيد محترم

ایشون سبک مورد استفاده را یوشینکان معرفی کردند که مبدع اون گازو شیودا ی ژاپنی بوده.....

استاد متاسفانه من چيزي در اين باره نشنيده ام

چند وقتي من به تهران مي روم جهت نمايشگاه كتاب و نمي توانم به فوروم سر بزنم
اميد وارم بتوانم كتابهاي خوبي پيدا كنم در هر حال
سعي مي كنم غيبتم زياد طولاني نشود و زود برگردم
موفق و پيروز باشيد..

26253850000Ninja.jpg

بالا