• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به تمام اساتید محترم و عزیز

عید همگی مبارک :blush:

میدونم که دیر شده اما خوب این مدت من اصلا نبودم که بتونم تبریک بگم.
در حقیقت الان می خواستم ازتون بخوام که برام دعا کنید، این چیزی که این مدت از تمام دوستام خواستم و شما عزیزان هم دوستای منید.
در واقع من دارم وارد یه جنگ بزرگ و تمام عیار سرنوشت ساز میشم.
یه جنگ واقعی و از همتون می خوام برام دعا کنید.
جزو اولین تلفات این جنگ کامپیوترم بود که از دست دادمش و الان تو کافینتم

وای اگه که من پیروز بشم

موفق باشید:f34r:

ninja_sword_meditation_md_clear.gif

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
جنگجو:
نام من قبل بودنم، و یاد من بعد رفتنم، و انچه هستم تا ابد: جنگجو!
مرا با همین نام می خوانند، و شمشیر من در میان دستهای خسته ام، همین نام را فریاد می زند!
ولی، جنگ نیز همزاد این نام من است، و میدان جنگ ، خانه اشنای من است
و این بار وقت یک پیکار بی انتهاست، سخت ترین جنگ عصر ماست، جنگجو یکی و دشمن هزاران هزارهاست!
گرچه تنها و خسته ام، گرچه از درون شکسته ام، اما ایستاده ام!
تیغه کوتاه شمشیر من، از خون دشمن سیاه! روزگار هر که جلو اید تباه! اما! درون سینه ام قلب پاره پاره ام گفت: اه
سکوت جاودان دنیای من، در میان این هیاهو، در درون این دنیای درهم شکست!
چشمهای بیقرارم به هر سو که افتد، جز سیاهی و سایه چیز دیگر نمیببند!
اما!
قلب من خوب می داند، پشت این تل دشمن، بیرون گودی جنگ و خون ، باد در میان خیزران ها میوزد ،نسیم روی برگ گلها میدود، و رودی زلال با طپش های بی امان خود، خون زخم های مرا شستشو میدهد
و نور و سکوت، و باز هم سکوت و نور
اما!
قبل ان صدهزار دشمنند ، هر کدام با شمشیر و نیزه شان، زخم دیگری به پیکرم میزنند
چشم از ذنیای خود برمیدارم، اشک را از روی گونه هایم میزدایم، و گامی سوی میدان میگزارم!
شمشیر بران خود را می کشم ، و یکی از هزاران را میکشم!
زخم های روح و پیکرم بیشمارند، مردمان روزگار رشت کردارند ، جز دیدن مرده ام ارزویی ندارند!
سرزمین ان فراسو ارزوی من است ، گرچه این میان فوج دشمن است،
اما
مرگ هم اگر باشد ، در میان جنگ، در یک شب روشن است، که این خود پیروزی بر اهریمن است!
خوب می دانم که من، این جنگجوی گمنام! هرگز در میان نی ها نگیرم ارام ، مگر قبل ان:
درون خون سرخ خود تعمید داده شوم! مگر قبل ان فریاد هیچ دشمنی نمانده است را بشنوم!
روح پاره پاره ام التماس میکند رها شود ، با صدای نی در میان تپه ها هم نوا شود
و جسم چاک چاک من بیرمق ، نیمه جان، سرخ چون لب دوشیزگان، در حسرت دمی اسودگی، بدون تشویش زندگی
خواب روزهای بدون جنگ میبیند ، ولی باز هم کسی مرا جنگجو می خواند!

با انکه بغضم در گلوست، ودرد بی پایان در پیش روست، جهان پر از دشمن است، پر ز هیاهوست
اما!
روز روز جنگجوست! پشت میدان خون و شمشیر ، قله های ارزوست
یک نیستان پر از سکوت، سکوتش پر از نور، از سیاهی این سو چه دور!
اما!
و تنها یک اما.....................

zhao goang

Guest
لایک‌ها
0
امیدوارم در نبرد بزرگ زندگییت پیروز شوی.

بیاد داشته باش جنگجوی تنها و خسته من آن زمان که به جنگ بر می خیزی قلبم شمشیر توست. به خاطر شمشیرت هم که شده پیروز برگرد و خندان.

موفق باشی

ninja.jpg

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
امیدوارم موفق بشی رفیق همه ما عقابا پشت سرتیم:)

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما اساتيد

جنگجو:
نام من قبل ...

استاد xing ying فراموش نكنيد كه شما يك نينجا هستيد و روح نينجا در درون شماست. يك نينجا مدام در حال جنگه جنگ با ذات هستي بشر . فقط ما نينجا ها در خفا و در سكوت مي جنگيم و مي دانيم پيروز مي شويم چون به پيروزي اعتقاد داريم قدرت ما اعتقاد ماست
استادم به من گفت :
اعتماد به نفس، اولين راز نينجاست
بزرگترين سرمايه يك نينجا، اعتماد به نفس است
نينجا صبردرنوميدي را ابزار فلسفه مي داند
هنر در عمل نينجاست نه تنها درانديشه او
شمشير تيز به دست نينجاي شجاع داده مي شود
يك نينجاي شجاع، به هزار شمشير مي ارزد
براي يك نينجاي شجاع، هيچ چيز غير ممكني وجود ندارد
نين جوتسو آرامش است در طوفان

نينجوتسو سوختن است و نينجا ساخته شده از سوخته ها
برايتان آرزوي پيروزي مي كنم
پيروز باشيد..

zhao goang

Guest
لایک‌ها
0
استاد amirhvr فکر می کنم سوء تفاهم شده.در واقع جنگجوی تنها و خسته ، من هستم .به خاطر سالها مبارزه تنها با همه اطرافیانم.و این حرفم هم تنها ، نقل قول بود از یک فرد بزرگ ....

eztai.jpg

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از zhao goang :
امیدوارم در نبرد بزرگ زندگییت پیروز شوی.

بیاد داشته باش جنگجوی تنها و خسته من آن زمان که به جنگ بر می خیزی قلبم شمشیر توست. به خاطر شمشیرت هم که شده پیروز برگرد و خندان.

استاد عزیز
از شما سپاسگزارم

و واقعا من اون جنگجوی تنها و خسته ام
اما زمانی که شمشیر در دستم است و این قلب در سینه ام
به میدان نبرد که پا می گزارم کسی یارای ایستادن ندارد.
من پیروز این جنگم چرا که هدفی جز این ندارم
اما
امیدوارم که در پایان لبخند هم بر لب داشته باشم چرا که این جنگ بسیار سخت و ناعادلانه است.
و من تنها شمشیرم را دارم و این قلب پاره پاره را.....

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از BRADER SHIAN :
امیدوارم موفق بشی رفیق همه ما عقابا پشت سرتیم:)

BRADER SHIAN از شما و تمام عقابهای مبارز دیگه تشکر میکنم:)
تبریک دیرهنگام منو بخاطر تولدتان بپذیرید:blush:

موفق و پیروز باشید:f34r:

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
8558608075000inter1.jpg
8564951825000inter4.jpg
8570884637500inter5.jpg
8576611200000inter7.jpg

با سلام خدمت شما اساتيد محترم
انديش وعمل نينجا​
هنر نين جوتسو تنها يك هنر و روش برتر براي افراد با ايمان ، باشخصيت و فادار است . اين هنر تنها با حفظ صداقت اخلاق در نگهداري ميراث روحاني افكار اساتيد و سينه سوختگان محيا پرداخته مي شود.
يك نينجاي واقعي هميشه درافكارخود مرور ميكند.امروزاحساس تضمین آرامش می کنم
روانشاسي نينجا در يك نگاه ساده
امروز در کناری می ایستم و تسلیم قدرت برتر نينجاي خود می شوم . اجازه می دهم قدرت نظم دهنده خداوند متعال همه آنچه مرا نگران می سازد، منظم و هماهنگ کند اوخود ساخته است خودنيز ميتواند خراب كند .
عبادت کننده با وقار تقاضا میکند خردی به اوبخشیده شود تا برآنچه تغییر پذیر است آگاهی یابد و از روي عقل نه احساس آگاهي را حس كند. امروز اموری را که در جهت تصیم گیری به دست قدرت برتر خود می سپارم مطرح میکنم . باتمرکز بروقایع باشرایط خارج ازاختیار به کاهش انرژی خود ادامه نمی دهم ، امروز سعي خواهم كرد خود راپيدا كنم سيرت درونم را پاك كرده از طبيعت انژري دريافت كنم از محيط اطراف انژري تسخير كنم .
امروز به خاستگاه خود رو میکنم و آرامش را که در درونم ساختم با تمامي وجود بكار ميبنيدم و سعي در رهایی وجود م از شيطان نا اميدي داردم .همه احساسات وشور وحال طبیعی خود رامی پذیرم
احساسات بخشی از طبیعت من است. گاهی اوقات فوق العاده و بعضی وقت ها رنج آور است. احساسات من هرچه باشد، همه آنها برای بیان کامل من حیاتی وضروری است. من قسمتي ازقالیچه ای هنری هستم –بیان هنر خداوند مهر آفرين .الیاف رنگی که این اثر ذهنی بالیاف رنگارنگ وترکیبی اش می ایستم ، به آن مینگرم ، کامل و بی انتقاد آن را میپذیرم . امروزازاین احساسات به زندگی ام لذت میبرم .امیدوارم همیشه استوارمحکم باشم تاهرگز ناامیدی دروجودم راهی پیدا نکند.
با زندگی راحت کنارخواهم آمد .آن را برای مثبت بودن پذیرش کردم . هرگز نخواهم گذشت شیطان (ناامیدی ) در درونم رسوخ کند. من رااسير خود سازد. به آن طرف واين طرف بكشاند.
امروز برای شناخت نیازها یم میتوانم به خودم اعتماد کنم . نه منتظر نظر دیگران باشم . يادمان باشد به دنبال شادي بودن مثل تلاش براي گرفتن باد يا تصاحب سايه اي است ، فقط در درون خودت شادي اتفاق مي افتد.

بدون ترس واضطراب می توانم از اوقات فراغت خودم لذت برم . از آن نهایت بهر ه راخواهم برد. سعی خواهم کرد از ثانیه ثانیه عمرم مفید استفاده کنم . تا خودم و استادم از من راضی باشد.
همرزم نگران اين نباش كه مردم درباره توچه فكر ميكنند . آنها حسابي نگران اين هستند كه تو درباره آنها چطور فكر ميكني .
من یک نینجا هستم . باقدرتي سرشار از عشق ومحبت براي خدمت به انسانها وهمرزمانم فراموش نكنيد،
ما هرتوقعی از زندگی داشته باشیم ، همان را به دست خواهیم آورد، اگر ذهنتان از خود تصویر شخصی ضعیفی را ساخته اید ، این فکر باعث می شود که دست از تلاش وکوشش برداریدو شرایط ضعف را فراهم کنید. تصاویر ذهنی اساس شخصیت احساس و رفتار شما راتشکیل می دهد. بنابر این برای تغییر رفتار خود باید برآوردها، بقرداشت ها و یاتصاویر ذهنی خود راتغییر دهید و بدین ترتیب موجب افزایش نیرومندی خود شوید.
مهم ( ما به وسیله اندیشه های خود پیشرفت می کنیم و ازنردبان تصوری که خویشتن داریم بالا می رویم )
همرزم : افراد موفق در هررشته بطور حتم قوی ترین ، سریع ترین ، بهترین وباهوش ترین آنان نیستند بلکه پایدارترین افرادند. پایداری نسبت به هدف وتعقیب بی وقفه آن رمز موفقیت یک نینجای واقعی است.
نیروی کسی که به چیزی معتقد است برابراست بانیروی نودونه نفر که فقط به آن علاقه مندند.(جان استوارت میل )
همرزم نین جوتسو کار زندگی تنها یک فرصت برای بالیدن است.
برای شدن ، برای شکفتن ، زندگی د رذات خود تهی است . تاخلاق نباشی نمی توانی زندگی راسرشار از خرسندی کنی، تو ترنه ای در دل داری که باید خوانده شود و رقصی در وجوداری که باید به حرکت درآید.
یکی از دلایل این که همه در زندگی به موفقیت های بزرگ نمی رسند آ« است که موفقیت معمولا چهره خود را در پشت تلاش های جدی و مستمر پنهان می کند . بنابر این باید توان فردی خود را به کار گیرید و به یاد داشته باشید که در دنیا دو نوع سختی وجود دارد >: یکی سختی نظم وترتیب و دیگری سختی افسوئس وپشیمانی از كرده خود، اما با این تفاوت که نظم وترتیب یک گرم وزن دارد و پشیمانی یک تن .
همرزم نینجا : بگذار هر کار تونشانی از یگانگی تو باشد. فردیت خود رانشان بده. بگذار حیات از وجود تو بر خود ببالد آ« گاه زندگی دیگر یک دردسر نخواهد بود، بلکه رایحه ای خواهد بود ، دل انگیز.
مردان موفق مسئوولیت تمام کارهای خود رابه عهده میگیرند. این هم وجه مشترک دیگری از افراد موفق ورهبران بزرگ است. این افراد معتدند که تمام رودیدادهای زندگی نتیجه کار وعمل آن هاست .
درتكاپوي زندگي برتر سعي نكنيد .ارزشهاي انساني را فداي جاه طلبي و خودخواهي كنيد. هميشه براي خود در اخلاقيات و روابط اجتماعي مرزي را بگذاريد كه پس از آن ميدان مين وجود دارد عبورازمرز شما رادرهم خواهد كوبيد.
هنرهاي رزمي نين جوتسو ابزاري براي بهترزيستن وبهتر بهره بردن اززندگاني بوجود آمده است آن را آسان ازدست ندهيد.
با تشكر از استادم كانچو فرجي كه هر چه مي دانم از اوست.
پيروز باشيد..

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام به اساتید
از شما دوستان تقاضای دعای خیرتان را پشت سر این بنده حقیر طلب میکنم.
از مطالب ارزنده استاد امیر،استاد شائولین،خانم ژینگ یینگ و دیگر عزیزانی که به دلیل زیق وقت از نوشتن نام آنها خودداری میکنم کمال تشکر و قدردانی را دارم و امید دارم به اینکه تا آخر این راه پر پیچ و خم دنباله رو هم باشیم.
با تشکر
:f34r:
اول و آخر هر کلام و هر کاری ذکر مبارکش است...........الحمدالله

zhao goang

Guest
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اساتید گرامی
و با تشکر از استاد محترم amirhvr به خاطر مطالب بی نظیرشان درباره نین جوتسو.

با عرض پوزش من فعلا تا 10 روز به خاطر المپیاد نمی تونم به فروم سر بزنم.

موفق و پیروز باشید.

hero.jpeg

oggy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من جایی خواندم که نین جوجتسو را به عنوان هنر نامرئی شدن مطرح کرده بود.

نظر شما چیست؟؟!!

اریگاتو

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
یک مدته نبودم و نمی دونم اساتید دیگر چه کردند امیدوارم که همه موفق باشند
به نقل از oggy :
من جایی خواندم که نین جوجتسو را به عنوان هنر نامرئی شدن مطرح کرده بود.

نظر شما چیست؟؟!!

اریگاتو

استاد امیر و دیگران توضیحات مفصلی در این مورد دادند. ولی یکی از کاربردهای این هنر نامرئی شدن توسط استتار خوب و استفاده از دود و سرعت عمل بالاست و کلا هر هنر رزمی دارای بسیاری از نکات و ریزه کاریهای زیبایی است که اونرا از دیگر رشته ها متمایز میکنه .

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از The_Last_Dragon :
با عرض سلام به اساتید
از شما دوستان تقاضای دعای خیرتان را پشت سر این بنده حقیر طلب میکنم.
از مطالب ارزنده استاد امیر،استاد شائولین،خانم ژینگ یینگ و دیگر عزیزانی که به دلیل زیق وقت از نوشتن نام آنها خودداری میکنم کمال تشکر و قدردانی را دارم و امید دارم به اینکه تا آخر این راه پر پیچ و خم دنباله رو هم باشیم.
با تشکر
اول و آخر هر کلام و هر کاری ذکر مبارکش است...........الحمدالله

دوست عزیز

امیدوارم همیشه و در هر کاری موفق باشید
دعای خیر من و تمام اساتید و دوستان بدرقه راه شما
و مطمئن باشید این خانواده رزمی کنار هم و اماده برای کمک به هم هستند
رمز پیروزی در هر کاری یا اوست...

موفق باشید

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
راز خوشبختي يك نينجا​
dispatchlogo.jpg

يك نينجا , خوشبختي را در درون خود خلق مي كند . چون تنها انديشه ي مثبت و نگاه خوش آيند به زندگي است كه زندگي را مثبت و خوشايند مي كند.
نفرت ، كينه ، حسادت ، غم و اندوه ، شكست و نااميدي ، زاييده نوع نگاه ما به زندگي است و ريشه در انديشه هاي ما دارد. بر عكس ، صميميت ،محبت ، بلند نظري ، احساس مفيد بودن ، موفقيت ، شجاعت نشاط و خرمي ، پيروز ي و رستگاري زاييده ي نگاهي ديگر به زندگي است كه منشا آن ، نوع تفكري است كه نسبت به ديگران و محيط پيرامون داريم.
يك نينجا با نگاهي ديگر به زندگي مي نگرد و تمايلات خود را در جهت مثبت بسيج مي كند. براي ايجاد تصوير ذهني مناسب ، تلاش مي كند تا جنبه هاي مثبت و خوش آيند خاطرات و موفقيت هاي خود را به ذهن بياورد. بر عكس اگر با تصوير منفي و مخدوش از خود بخواهد به زندگي و خودش نگاه كند، همه چيز نفرت آور مي شود. نه از صحبت با ديگران لذت مي برد و نه در تنهايي با خود. نه خود را دوست دارد و نه ديگران را. نه خويش احترام مي گذارد و نه به ديگران . اين عوامل باعث به وجود آمدن نينجايي خبيث مي شود. نينجايي از فرقه ي ادو
با تشكر از استاد كانچو فرجي
ايشون مي فرمايند :
زندگي به مانند رودخانه اي جريان دارد در هرکجا قسمتي از آن را نگاه داريد بغيه قسمت ها با سرعت ازکنار دستهاي شما ، نگاههاي شما عبور ميکند​

seify

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من از آيكيدو خيلي خوشم مياد
مي خواستم ببينم اساتيد در تهران جايي رو سراغ دارن
راستش نميخوام مثله باشگاههاي ديگه شلوغ پلوغ باشه
از استيد كسي در مورد علي معروفي استاد آيكيدو چيزي مي دونه
ممنون ميشم منوراهنمايي كنيد.

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

با تشکر از خانم ژینگ یینگ بخاطر دلگرمی که به بنده دادن و دیگر اساتید با مطالب ارزنده شان.

درباره آیکیدو سایت استاد علی معروفی http://www.iran-ikido.com
است و همراه ایشان 0912-1570805 و تلفن ایشان 44214534 میباشد.

با تشکر

zhao goang

Guest
لایک‌ها
0
سلام به همه اساتید.:)
بالاخره بعد عمری المپیادم تموم شد و الان می تونم با خیال راحت و جدی تر به هنرهای رزمی برسم.
منظورم اینه که وقت تغییر و تحوله.
گرچه آخر سال وقت درس خوندنه ولی سعی میکنم زود زود سر بزنم و حتی در چند تا فروم دیگه ( افسانه شجاعان ، عقابهای مبارز ، چین و .... ) نیز فعالیت کنم.
با تشکر و احترام

آریگاتو گزای ماشیتا

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از zhao goang :
سلام به همه اساتید.:)
بالاخره بعد عمری المپیادم تموم شد و الان می تونم با خیال راحت و جدی تر به هنرهای رزمی برسم.
منظورم اینه که وقت تغییر و تحوله.
گرچه آخر سال وقت درس خوندنه ولی سعی میکنم زود زود سر بزنم و حتی در چند تا فروم دیگه ( افسانه شجاعان ، عقابهای مبارز ، چین و .... ) نیز فعالیت کنم.
با تشکر و احترام

آریگاتو گزای ماشیتا
سلام به استاد و دوست گرامی بدون شما و دیگر دوستان تاپیک دیگه رونقی نداشت .امیدوارم که توی المپیاد هم موفق بوده باشید .
عرض خیر مقدم و خوش آمد خدمتتون دارم.

بالا