• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

roje_aria79

Registered User
تاریخ عضویت
21 فوریه 2006
نوشته‌ها
3,518
لایک‌ها
19
محل سکونت
In The Stars
به نقل از cyb3rninja666 :
من تو صفحه 25 گفته بودم اینا همش ماله نیمکره شمالی هست ! و مثلا در نیمکره جنوبی از صورت فلکی میکروسکوپ استفاده میشه

دوست عزیز قصدم توضیح بود نه فخر فروشی در ضمن اگه لطف کنی و بگی چطور از صورت فلکی میکروسکوپیوم استفاده میشه بهتره. من فکر میکنم توی نیمکره جنوبی صورت فلکی صلیب جنوبی برای جهت یابی از همه بهتر باشه.
 

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2005
نوشته‌ها
1,169
لایک‌ها
13
محل سکونت
Planet Earth!
مگخه من گفتم فخر فروشی ؟! بابا یه شوخی بود تو زیادی جدی گرفتی ! راجعه به صلیب جنوبی هم من چیزی نشنیدم اینو لطفا یاد بده !
 

roje_aria79

Registered User
تاریخ عضویت
21 فوریه 2006
نوشته‌ها
3,518
لایک‌ها
19
محل سکونت
In The Stars
دوست عزیز نظر اینکه این تاپیک مختص هنرهای رزمی است ولی جواب سوال شما را در تاپیک اخبار نجوم مطرح نموده ام که اگر خواستید می توانید استفاده کنید.http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=601574#post601574
فقط برای خالی نبودن عریضه یک نقشه کوچک ارائه میدهم.
Salibejonoobi.jpg

همانطور که میدانید جهتیابی در آسمان با توجه به حرکت ستارگان در آسمان با خطای بسیار همراه است که بشر سالها برای اینکار از ستارگانی استفاده میکرد که کمترین حرکت را در پهنه آسمان داشته و پرنورتر از بقیه باشند .
بدین سبب در آسمان نیمکره شمالی ستاره قطبی بدین منظور انتخاب شد که خطای حرکتی حدود 3000سال دارد و در نیمکره جنوبی نزدیکترین ستاره ها به قطب جنوب که دارای درخشندگی بالایی باشد فقط صورت فلکی صلیب جنوبی می باشد.
 

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 فوریه 2006
نوشته‌ها
44
لایک‌ها
0
سلام


از مطالب استاد سایبر و استاد روجه آریا کمال استفاده را کردم.
از شما 2 استاد درباره مطالب ارزنده ای که گفتید ممنونم.
به آقای faTk هم خوشامد میگم و امیدوارم که موفق باشید.

یه سوال هم داشتم که اگه میشه درباره چوبهای شلاقی توضیح بدید.

و پیشاپیش عید باستانی و سنتی نوروز را به تمام هموطنان ایرانی تبریک میگویم.

با تشکر
 

accipiter

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 فوریه 2006
نوشته‌ها
8
لایک‌ها
0
سن
42
سلام
یه جایی رو میشه معرفی کنی که بریم یاد بگیریم ؟
من خودم 2 سال "فول کنتاکت " کار کردم
 

zhao goang

Guest
تاریخ عضویت
11 مارس 2006
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
0
محل سکونت
Tehran
از مطالب فوق العاده مفید اساتید cyb3rninja666 و roje_aria79 و The_Last_Dragon
تشکر میکنم.



:D سال نو را به همه رزمی کاران و رزمی دوستان تبریک میگویم



m39_noao_big.jpg
 

BRADER SHIAN

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژانویه 2006
نوشته‌ها
1,491
لایک‌ها
2
محل سکونت
مینشن
جهت شرکت در رای گیری برای انتخاب بهترینهای رزمی در مسابقه بزرگ گروه شیطانی شرکت کنید
ساعت 12 شب 29 اسفند اخرین مهلت برای شرکت در این رای گیریه:happy:

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=40231&page=3&highlight=مسابقه
سوالات مسابقه
1. برترین بازیگر سینمای رزمی کیست؟
2.برترین فیلم سینمای رزمی؟
3.برترین نقش مرد (کاراکتر)داستانی در سینمای رزمی (فیلمهاوسریالهی رزمی)
4.برترین نقش زن (کاراکتر)داستانی در سینمای رزمی (فیلمهاوسریالهی رزمی)
5. از میان نقشهای منفی سینمای رزمی کدامیک را بیشتر می پسندید؟
 

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2005
نوشته‌ها
1,169
لایک‌ها
13
محل سکونت
Planet Earth!
به علت واقع دانشگاه شریف و تحصن دانشجویی و تجهیز یه مدت نمیام !
فقط یه چیز بگم حال کنید ! یه دانشجو رزمی کار اونجا حاله خوبی داده و با یته پرنده به صورت چند نفر ضربه توپ زده !
 

zhao goang

Guest
تاریخ عضویت
11 مارس 2006
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
0
محل سکونت
Tehran
سلام

بهتره یکمی هم از تاریخچه آیکیدو بگم...

در اکثر تاریخچه ها ،از استاد موریه اوشیبا به عنوان یکی از بزرگترین اساتید هنر رزمی کلاسیک قرن بیستم یاد می کنند. وی در سال 1883 در خانواده ای که به جهت داشتن مردان جنگی و استاد کار با سلاحهای جنگی معروف شده بود پا به جهان هستی گذاشت.

sensei.jpg

پدرش یوروکو استاد شمشیرزنی و نیزه بود. در کنار او و زیر نظرش، موریه به آموزش فنون رزمی می پرداخت . او مجموعه ای از فنون را تحت عنوان رشته دایتو-ریو از پدرش آموخت.موریه تاثیرات مبارزه را در حین کار با تاکاوا کشف کرد ولی این برای او کافی نبود، چراکه او می خواست به جایگاه واقعی بشر در اینجهان و در کل کهشان دست پیدا کند.

osensei-irimi.jpg


osensei-seated.jpg

وقتی در سال 1924 " اونیسابورو دگوچی " ژاپن را ترک کرد اوشیبا به عنوان محافظ همراه وی بود چراکه تسلط او در دفاع شهره خاص و عام بود.اوشیبا سبک های مختلف جو-جوتسو ، آیکی جوتسو ، شمشیر زنی و کار با باتوم(batt) را آموخت.
او پس از آن به کمک فراگرفته هایش و تجربیات خویش برای ایجاد هماهنگی بین تمرینات و اعتقادات فیلسوفانه اش هنری جدید را آفرید:آیکیدو به معنای وحدت و عشق ، صلح و آشتی و تجسم قدرت است.


ueshiba.jpg
 

roje_aria79

Registered User
تاریخ عضویت
21 فوریه 2006
نوشته‌ها
3,518
لایک‌ها
19
محل سکونت
In The Stars
استاد zhao goang عزيز
نوعي از آيكيدو در امريكا كار مي شه كه بسيار مشهور و تمام باديگاردهاي(محافظين شخصي)شخصيتهاي بزرگ دنيا
اين نوع آيكيدو را فرا مي گيرند.اتفاقا چند استاد بزرگ ايراني هم اين سبك را كار كرده اند.متاسفانه اسم اين سبك يادم رفته اگه لطف كنيد و در اين مورد توضيح بديد ممنون ميشم.
 

amirhvr

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 نوامبر 2005
نوشته‌ها
756
لایک‌ها
15
محل سکونت
Tehran
با سلام خدمت شما اساتید محترم
استاد FaTk بسیار خوشحالم که شما را در بین جامعه ی نینجا ها می بینم و امید وارم که زیر نظر کانچو به درجات بالای رزمی برسید قدر کانچو را بسیار بدانید که حقا استاد بزرگی است
استاد zhao goang باز هم به شما خوش آمد می گویم و بسیار ممنونم از مطالب ارزنده ای که در مورد بزرگان آیکیدو ارائه کردید بسیار عالی بودند متاسفانه امروزه بیشتر رزمی کارن تاریخچه و اصل و ریشه و از همه مهمتر بزرگان سبکشان را فراموش کردند و با نیت های سطحی به فعالیت رزمی می پردازند
آیکیدو به معنای وحدت و عشق ، صلح و آشتی و تجسم قدرت است
امید وارم رزمی کاران آیکیدو این جمله را درست درک کنند این جمله بسیار زیبا و عمیق است
ممنون می شوم در باره ی سبک آیکیدو و از همه مهمتر تاریخچه آیکیدو بیشتر توضیح دهید
 

zhao goang

Guest
تاریخ عضویت
11 مارس 2006
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
0
محل سکونت
Tehran
با سلام و تشکر از قدردانی های شما اساتید محترم .

استاد roje_aria79 باید بگویم که آیکیدو پس از فوت استاد موریه اوشیبا به سرعت در تمام نقاط جهان گسرش یافت از جمله آمریکا . در آمریکا این ورزش به شیوه دیگری مطرح شد.این روش در واقع همان آیکیدوی عادی است ولی از تکیه بر پرورش نیروی درون و ایجاد روح متعالی و تمریناتی که به این ضمینه مربوط می شوند ، جلوگیری شده است. چرا که غربی ها معمولا فقط می خواهند فنون را یاد بگیرند و دنبال تمرینات مربوط به ایجاد هماهنگی روح -که آیکیدو بر این مبنا بنا شده است- نمیروند.برای همین آمدهاند و از آیکیدو نقاط دیم ماک را تعریف کرده اند.نقاط دیم ماک یا نقاط مرگ یا نقاط بوسه اژدها مجموعه نقاطی پراکنده در بدن انسان و حیوان هستند که اصابت حتی یک ضربه کوچک به آن نقاط می تواند درد و ضعف و نابودی شدید بخشی از سیستم درونی بدن شخص را به همراه داشته باشد. این نقاط که اگر درست ماساژ داده شوند می توانند موجب درمان بیماری و رفع ضعف و خستگی و تقویت عمومی بدن شوند و اگر با هدف تخریب و دفاع از خود مورد استفاده قرار گیرند می‏ توانند باعث تاراندن مهاجمین و دور کردن و زمین گیر نمودن سریع حمله کنندگان به شما شوند.

Aikido_Kimeda_02_18.jpg
 

zhao goang

Guest
تاریخ عضویت
11 مارس 2006
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
0
محل سکونت
Tehran
ریشه های آیکیدو نوین در آیکی جوجوتسو ژاپن قرار گرفته است .
در این عهد بوجوتسو با روشهای کلاسیک تمرینات رزمی نقش برجسته ای در پدیدار گشتن طبقه جنگاوران در مهارتهای دفاع با دست خالی در کنار شیوه استفاده از سلاح آموزش داده می شد آیکی جوجوتسو تنها یکی از چند نوع شیوه ها و سبک های مبارزه بود. در تمام آنها نظرات سخت انضباطی اعمال می شد و اعضا موظف به حفظ کامل اسرار بودند که به تمرین این روشها و فنون به دیده احترام بنگرند.گفته اند که آیکی جوجوتسو توسط جنگاوری فاضل به نام شاهزاده تی جون فرزند امپراطور سیوا ابداع شده است . روش تی جون بر اساس ضربات شمشیری دست خالی که نقاط مختلف باز زره حریف را مورد هدف قرار می داد استوار بود. یکی از فرزندان تی جون به نام تسوته موته محدوده فنون را گسترش داد و تاکید را بر ما آی ( تشخیص فاصله بین خود و حریف) گذاشت. این توانایی برای تمام جنگاوران لازم بود زیرا که آنان بایستی خود را آماده رویارویی با سلاحهایی با طولهای مختلف می کردند.یوشی میتسو سردار برجسته از هنرهای رزمی آگاهی بسیاری داشت. وی فردی بود که آگاهیهای بسیاری در زمینه اطلاعات پزشکی داشت . او این اطلاعات را بر اثر علاقه به کالبد شناسی انسان کسب کرده بود . گفته می شود که وی این اطلاعات را از راه تشریح اجساد جنگاوران مرده به دست می آورده . وی با بکار بردن فنون رایج به شیوه های ماهرانه که وی را قادر می ساخت کنترل بیشتری روی حریفانش بدست آورد موجب توسعه و پیشرفت آی جوجوتسو گردید. وی دریافت که دست و مچ های جنگاوران چون محکم و پوشیده شده نیستند معمولا آسیب پذیر هستند و بنابراین فنونی ابداع کرد که آنها را برای آسیب زدن به این نقاط به کار برد.

Aikido_Kimeda_02_16.jpg


Aikido_Kimeda_02_12.jpg
وی این ساختار را " دایتو ریو آیکی جوجوتسو" نامید که بعد از مرگش دایتو نامیده شد.یوشی کیو پسر یوشی میتسو که خود نیز جنگاوری کارآزموده بود با اضافه کردن شیوه ای که جنگاوران بدون سلاح می توانستند از آن در مقابل شمشیرهای کوتاه و بلند استفاده کنند . تعداد فنون این روش را افزایش داد. یوشی کیو همچنین شاگردانش را وادار به تمرین در مقابل شمشیرهای کوتاه و بلند که یک نوع نیزه شکافنده بود می کرد. وی به خاطر تغییر محل اقامتش فامیلی خود را تغییر داد در اواخر قرن نوزدهم که ژاپن در آستانه بیرون آمدن از انزوا قرار داشت. سوگاکوتاکه دا سی و یکمین فرد از نسل تاکه دا تصمیم گرفت که شیوه خانواده را دوباره احیا کند . پس از مدتی این شیوه را جا انداخت و مدرسه ای در هوکایدو واقع در استان آباشیری افتتاح کرد. دیری نپایید که کارش گرفت و افراد ارتش در آنجا به یادگیری پرداختند . توکی مونه تاکه دا پسر وی کار را ادامه داد و مدرسه را " دایتون کان " نامید. نامی که تاکنون حفظ شده است در این مدرسه بود که فردی به نام " موریهه اوشیبا" تحصیل کرد. او که خود استاد مسلم هنرهای رزمی بود تحت تاثیر " سوگا کوتاکه دا " با معرفی بهترین هنرهای رزمی دیگر و ارایه برخی از عقاید خود به پیشرفت برنامه آموزشی مدرسه کمک کرد. وی خیلی زود یکی از برجسته ترین شاگردان " سوگا کوتاکه دا " گردید.یوشیبا در زمان قدرت واکایاما در ژاپن متولد شد . وی مرید هنرهای رزمی بود . او تمام پول خود را در راه یادگیری زیر نظر بهترین استادها در جهان صرف کرد. او اشتهای سیری ناپذیری جهت یادگیری هرچه بیشتر روشها داشته است. وی در جنگ جهانی دوم در ارتش ژاپن در جنگ با روسها دلاوریها و مهارت خود را به نمایش گذاشت تا جای که به او لقب خدای سربازان را دادند. وی پس از جنگ به شغلهای بسیاری پرداخت ولی به خاطر بهبود مهارت رزمی خود در رنج بود زیرا که آرزو داشت که شکست ناپذیر گردد . در این دوران بود که با راهبان بودایی برخورد و به فلسفه آنها گوش فرا داد و بر اثر آن به تردید افتاد که هنرهای رزمی نباید فقط مختص حمله به شخص دیگر یا به زمین زدن انسانها باشند . وی تصمیم گرفت که این فلسفه را دنبال کند . لذا شخصا وارد معبد گردید و هر روز ساعات زیادی را به خلوت و تنهایی می گذراند و مفهوم حقیقی هنرهای رزمی پی برد .

ueshiba.jpg


وی دریافت که هنرهای رزمی نباید مختصرا وابسته به قدرت باشند بلکه بایستی راهی برای پیشرفت روح و جسم و رسیدن به صورت آنها باشند.آیکی جوجوتسو آنگونه که تمرین می گردید این فلسفه را مطرح نمی کرد.بنابراین وی تصمیم گرفت تا هنر جدیدی را ابداع کند که سرشار از اصل هماهنگی روحی و جسمی مورد نظرش باشد. وی این هنر را آی کی نامید و همانند دیگر هنرهای رزمی پسوند جوتسو به معنای هنر جنگیدن را از آن حذف کرد و واژه دو را به معنای راه را که نشان دهنده ملایمتر شدن است به جای آن برگزید.
 

lahij_web

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 می 2005
نوشته‌ها
91
لایک‌ها
0
محل سکونت
زیر خروار ها خاک
سلام . تا÷یک جالبیه . من خودم رزمی کار نمیکنم و علاقه ای هم ندارم ولی از دیدن یه رشته رزمی لذت میبرم . اون هم وینگ چون کونگ فو .
خودم دفاع شخصی این رشته رو زیر نظر دوست خودم سی هینگ بهتاج کار کردم ... لذت میبره آدم !
:happy: داریم کسی وینگ چون کار کنه ؟

سی هینگ بهتاج :

http://tinypic.com/imv41v.jpg
 

linkhoo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 آگوست 2005
نوشته‌ها
237
لایک‌ها
6
محل سکونت
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
مدتی است که بعلت مشغله زیاد از بحث عقب افتاده ام ولی ازتون دعوت میکنم اگر به بحث نیروی درون و انرژی های روحی انسان بیداری نیروی چی و کندالینی و مانیتیزم علاقه مندید حتمآ سری به تاپیک نیروی درون در بخش ورزش بزنید .آخه یک رزمی کار بدون نیروی درون یا همون نیروی چی در حقیقت نقش روی آب است مگر نه؟؟؟؟؟؟؟
 

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
7 فوریه 2006
نوشته‌ها
2,000
لایک‌ها
72
سن
41
با سلام:
جودو!
جودو هنري رزمي برخاسته از رشته رزمي جوجوتسو ميباشد كه سال 1880 توسط پروفسور جيگارو كانو در ژاپن ابداع شد.اين رشته از جذابيتي خاص براي علاقمندانش برخوردار شد چرا كه آنها با اين فنون تقريبا" ميتوانستنداكثر رزمي كاران رشته هاي ديگر را شكست دهند.مدتي بعد در سال 1882 كانو موسسه اي موسوم به موسسه جودوي كودوكان را به عنوان مركز اصلي آموزش جودو تاسيس كرد.
بعدها اين موسسه به يك سري مدارس آموزش عمومي جودو در ژاپن گسترش يافت و در سال 1964 جودو يكي از رشته هاي ورزشي المپيك گشت و در همان سال نيز در توكيو پايتخت ژاپن اين المپيك برگزار شد.
در تمرينات جودو بر روي پرتاب كردن حريف به زمين و با چنگ محكم بدن و يا حتي يونيفورم حريف را گرفتن بيشتر تاكيد و كار ميشود و بعد از زدن حريف حالا از سري فنون قفل كردن نقاط حركتي و يا انسداد شريانهاي حياتي جهت غلبه كامل بر حريف استفاده ميشود.دو نكته مهم در آموزش جودو يكي همانا رشد خصائص مثبت شخصي و ديگري رشد ذهني فرد است كه باعث ميشود شروع به يادگيري اين هنر رزمي بيشتر از سنين پايين به هنرجويان توصيه شود.اينها در مورد جودو بود.اما پيشنهادي كه براي دوستم امير خان دارم اين است كه بياييم از هر ورزشي كه بلد هستيم نسبت به آموزش به ديگران هم اقدام كنيم و به سوالات فني ديگران هم جواب دهيم.
www.judoinfo.com
 

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
7 فوریه 2006
نوشته‌ها
2,000
لایک‌ها
72
سن
41
جوجيتسو يا جوجوتسو:
يكي ديگر ز شيوه هاي جنگجويان سامورايي كشور ژاپن بوده و اولين نشانه هاي پيدايش آن به (قبل از زمان دايناسورها وپيدايش زمين باز ميگردد)براي خنده گفتم ولي پيدايش آن اول به مدارس ريو ميباشد به سالهاي دهه هشتم از قرن شانزدهم برميگردد.

تا آنجا كه من ميدانم در آن زمان جنگجويان قبل از وارد شدن به ميدان نبرد زره و جوشن هاي مخصوص جنگ را ميپوشيدند كه در اين حال ضربات پا و مشت طبيعتا كاربرد خاصي پيدا نميكردند از اينرواز اجراي تكنيكهاي انسداد مجراي تنفسي وقفل كردن نقاط حركتي و مفاصلي در نقاط خاصي از بدن مانند گردن ، كمر ، زانوها و غيره... چون كه اين قسمتها تنها جايي بودند به راههاي تكنيكي و حمله اي بودند.
زماني استفاده از سلاحهاي سرد هم به اين آموزشها افزوده شد ولي اكنون بيشتر به مبارزه با دستان خالي در اين سيستم تاكيد ميشود.
اين ورزش به تدريج پايه گذار سيستمهاي رزمي ديگر همچون جودو و ايكيدو و به احتمال قوي هاپكيدو و كوك سول وان شد.
اصولا جوجيتسو را بايد به دسته هنرهاي رزمي دفاع شخصي طبقه بندي كرد بخصوص در كشور برزيل كه به آن آكروبات اضافه كرده وبه يك ورزش مسابقه اي تبديل كرده اند و هر روزه هم به تعدادعلاقمندان اين رشته ورزشي افزوده ميشود
 

amirhvr

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 نوامبر 2005
نوشته‌ها
756
لایک‌ها
15
محل سکونت
Tehran
با سلام خدمت شما اساتيد محترم
قبل از هر چيز از شما استاد zhao goang و The_Last_Dragon و roje_aria79 و SHAOLIN و xing ying كمال تشكر و قدر داني را از بابت مطالب ارزندهتان دارم و كماكان منتظر ادامه مطالب شما بزرگان هستم همچنين باز هم به همرزم محترم استاد FaTk تبريك عرض مي كنم كه عضو نين جوتسو شده اند و آرزوي موفقيت و پيروزي براي اين همرزم محترم دارم
استاد cyb3rninja666 از شما از بابت مطالب خوبتان تشكر مي كنم و خوشحالم كه ما را تنها نگذاشتيد
پيروز گام باشيد..
 

amirhvr

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 نوامبر 2005
نوشته‌ها
756
لایک‌ها
15
محل سکونت
Tehran
X_25.JPG
فلسفه و نينجوتسو​
با سلام خدمت شما اساتيد محترم
هنر نينجوتسو ، مجموعه اي از دانش ها و رموزي است كه اساس برخورد نينجاها بازندگي ادراك ( مسائل ) و پيشگيري ازخطر را تشكيل مي دهد.
نينجوتسو ، علاوه بر يك سيستم وارد آوردن ضربات فيزيكي به منظور انجام عمليات اطلاعاتی و رزمي چیریکی ، يك روش كلي زندگي است كه در آن كليه جنبه هاي وجودي دنياي اطراف ما، تمام سطوح ومراتب آگاهي و چشم انداز كلي ادراك فرد ، باهم تركيب گرديده اند تا حيات شخص را با توجه و براساس گردش كلي جهاني كه ما در آن زندگي ميكنيم و هماهنگ با آن ، معني ببخشد .
يك نينجا ، مسئله وموضوع كنار آمدن باعالم و جود را به 3 شيوه و طريق ، تجسم عيني مي بخشد .
مي Mi – و Wo شي نوبو(Mimo Shinobu Shinobu)
وجودي را مي پروراند وآماده مي‌كندكه براي بردباري فيزيكي ، موزون بوده ، آموزش ديده و حفظ گردد.
ذهن بيدار و فكر هوشيار كوكورو وشي نوبو (Kpkorowoshinobo) براي دستيابي به مرحله ثبات ذهني (وفكري ) هماهنگ و معتدل گرديده ، وسيعت نظر مي يابد وجهت داده مي‌شود.
با شي كي وشي نوبو (Shiki wo Sjnobu)
درك و بصيرت ، هم زمان ، به صورت دروني و بيروني ، به منظور كسب شهامت اخلاقي وثبات روحي و رسيدن به آگاهي دانش جامع كه برآمده از خرد مي‌باشد ، تمركز مي يابد.
برعكس هنرهاي رزمي معمول ، كه در مدت زمان نسبتاً كوتاهي مي توان ، چه از نظر فيزيكي وچه به لحاظ ذهني و فكري ، آنها فراگرفت ، مهارت جامع نينجوتسو كه با كل حيات آدمي سروكار دارد ، را تنها از طريق آموزش هاي مداوم و جدّي ، مشاهدات عيني و ذهني فردي و پرورش و رشد شخصيتي كه درسراسر زندگي جريان دارد و او را به مرحله اي بسيار فراتر از يادگيري حرف مكانيسم هاي رزمي و كسب مهارت پيش خواهد برد . تاكتيك ها وتكنيك هاي نينجوتسو كه درحد بسيار زيادي از آموزه هاي پر رمز و راز وصوفيانه هندي ، تبتي و چيني و ديگر فلسفه هاي تجربي و مشي طبيعت و جهان تأثير پذيرفته است ، غالباً نمادها و الگوهاي طبيعت را شبيه سازي نموده و الهام پذيري و انگيزه جويي از آنها را مهيامي سازد .
درعالم وجود 2 مجموعه كاملاً متفاوت از نمادها وجود دارند كه مي توان آنها را با دست راست و چپ مقايسه كرد .
اين نمادهادر تناسب و هماهنگي كامل با يكديگر براي تعبير چگونگي انجام و تعامل امور بايكديگر (قلمرو حقيقت غائي يانهايي ) مورد استفاده قرار مي گيرند.
اگر چه اين دو قلمرو متفاوت ، درمحدوده مكاني و زماني يكساني موجوديت پيدا ميكنند ، امابه لحاظ محدوديت بينش وميدان ديد ناظر (منظور انسان –2)ممكن است كاملاً متفاوت و دوگانه بنظر برسند. درعالم واقع اين دو قلمرو ، 2 نظريه مختلف از پروسه اي يكسان ومنطبق بر يكديگر مي‌باشند.
از محدوده قلمرو « حقيقت غايي يا نهايي» گودايي (godai) يا 5 ركن اساسي كه موجوديت را آشكار مي سازند، پديد مي آيد . تعامل اين 5 ركن جهان هستي را تجسم مي سازند، پديد مي آيد . تعامل اين 5 ركن هستي را تجسم عيني مي بخشند اين 5 ركن عبارتنداز : كو – Ku (خلاء ) ، فوFu (باد) ، كا – Ka (آتش ) ، سويي ـ Sui ‍( آب ) و چي ـ Chi (زمين )
اين ها نمادهايي هستند از اينكه چگونه موجوديت هاي فيزيكي خود رابه صورت پتانسيل هاي اتمي ، گاز ها، انرژي ، اين مجموعه چگونگي عينيت يافتن موجودات را تشريح مي كند.
از قلمرو « حقيقت مادي» گوگيو« goguo » يا 5 عامل ابتدايي كه چگونگي تعامل موجودات با يكديگر و جريان امور آنها ر اتشريح مي كند. پديد مي آيند.
اين 5عالم عبارتند از : چي Chi(زمين ) ، سويي ـ Sui (اب ) ، كاـ Ka در تعامل دائمي بايكديگر ، همديگر را ايجاد وسپس نابود مي سازند درست همانگونه كه آب درخت را تغذيه مي‌كند ، سپس درخت باتبر فلزي بريده مي شود وتوسط آتش مصرف مي گردد تا خاك و زمين را توليد كند. نيجاها درطول تاريخ ، از دانش چگونگي قرار گرفتن عوامل طبيعت در كنار يكديگر و مكمل هم بودن آنها، براي توسعه آنچه با عنوان گوتون پو(go ton po) روشهاي اختصاد فرار با استفاده از 5 عامل ، شناخته شده ، استفاده كرده اند.
به دليل وجود تائوليست (Taoist) ميراثي كه نينجا ها از اساتيد چيني درطول هزاران سال قبل به ارث برده اند، آشنايي عملي با طبيعت و قوانين طبيعي به تئوري كاربردي ، روش هاي زبردستانه قرار نينجوتسو ، بدل گرديد .
دو (ياچي ) تون جوتسو (Do(orchi)Tonjutsu) يا روش هاي ( استفاده از )زمين ، شامل استفاده از صخره ها، خاك و ناهمواري هاي زمين ، به منظور كمك به فرار نينجا ،مي باشد و (سوئي تون جوتسو) (Sui tonjutsu) يا روش هاي آب شامل استفاده از ابزار و وسايل سوئي كي (Sui pKi) براي حركت در سطح آبگيرها ، رودخانه ها، باتلاق ها و نيزارها ونيز ابزار منحصر به فردي براي ماندن در زير آب ، مي باشد.
با تشكر از استادم كانچو فرجي كه هر چه دانم از اوست

swordslash.jpg
 
بالا