• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
با سلام

ورود شما را تبریک میگم ! امیدوارم که بتونیم از اطلاعات شما کمال استفاده را ببریم
چون ما هم از تکنیک های آیکیدو و آیکی استفاده میکنیم !
( این تکنیک ها بین سامورای جوتسو و نینجوتسو مشترک هستند ! چون مال یک زمان و یک کشور و یک گروه مبارز علیه هم بوده )

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
حالا که ما هم نینجا کار و هم آیکیدو کار و هم جوجوتسو کار داریم ( اگه جودو کار هم باشه عالیه )

بیاید در باره اوکمی در این ورزشها حرف بزنیم ! البته اوکمی تو نینجا شباهت های با آونا داره ولی به قول خود هاتسومی سنسی ! چیزی فراتر از این حرف هاست :f34r:

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
برای آشنای با تای جوتسو ( و اوکمی) در نینجونتسو این مطلب را از کتاب نینجوتسو در ایران نوشته شیهان فرجی براتون نقل می کنم :

تا ی جوتسو د ر نین جوتسو ( د فاع شخصی )

تای جوتسو اولین روش د فاعی هنرجویان نین جوتسو است که با اصول سنتی

د ر آمیخته و با ترکیب کرد ن و به کارگیری هر نوع سلاح د ر این هنر ، تکمیل

شده است . تای جوتسو روشی برای رهایی و د فاع از خویش د ر برابر حملات

و د رگیری با دشمن است . یکی د یگر از شیوه های د فاع شخصی د ر هنرهای رزمی

نین جوتسو ( هوجوتسو ) است . این هنر رزمی که به آن هنر گره زد ن ویا متصل

کرد ن نیز می گویند ، شامل تکنیکهایی است که برای گره زد ن و وازحرکت

بازداشتن حریف به وسیله یک ریسمان انجام می گیرد ، این ریسمان مانند د یگر

ابزار د رگی نینجا جاسازی شده است که د ر د و جوهای تمرین د ر رده های رنگی

این نوع فنون تعلیم داده می شود. همچنین د رنیروی پلیس کشور ژاپن نیز تد ریس

می شود. روش ( دفاع شخصی ) د ر نین جوتسو یکی از د قیق ترین و پیچیده ترین

هنرهای د فاع از خود است که تاکنون د ر د نیا به وجود آمده است . این هنر تکنیکهای

ماهرانه د ست و پا را به کار می گیرد تا بتواند حرکات حریف را کاملا کنترل کند.

یکی از ویژگی های این هنر دفاع شخصی ، آموزش به د و روش است که به معنی

دفاع و حمله است . منظور ا زاین د و روش آموزش ، تنها د فاع نیست . بلکه

آموزش چگونه حمله کرد ن یعنی مهاجم بود ن را نیز د ر بردارد. زمانی که تکنیک

ها و فنون تای جوتسو ( دفاع شخصی ) به د رستی به کار گرفته شوند. حریف را

بلا فاصله به حالتی آمیخته ا زعجز و ناتوانی و بی حرکتی و مرگ می کشانند

د ر این حالت ، دشمن وحشت زده می شود ، زیرا به راحتی تحت کنتر ل قرار گرفته

است . د فاع شخصی نین جوتسو ، تفاوت بسیار زیادی با د فاع شخصی سبکهای

دیگر رزمی د نیا دارد. جدا از به کارگیری ضربه های د ست و پا برا ی حمله ،

استفاده ا زهر وسیله ای نیز مرسوم است . تا ی جوتسو شامل همچنین تمامی

روشهای د رگیری از نزدیک و د ور است . برای این که مجری خوب برای فنون

دفاع شخصی د ر نین جوتسو باشید باید اصولی را بشناسید و توانایی های معینی

را د ر خود پرورش دهید . مهم ترین خصوصیت های مورد نیاز عبارتند از :

قدرت تصمیم گیری به موقع وقاطع
سنجش وضعیت و اوضاع
سرعت و قد رت ( کیمه ) کامل

د ر فنون و تکنیکها ، علا وه بر این کنترل کلی هنرجو بایستی قاد ر باشد تمامی

این اصو ل را د ر چند صد م ثانیه بررسی کرده ، نتیجه را عمل و اجرا کند . د ر کل

تکنیکهای تا ی جوتسو ( د فاع شخصی ) بر چها ر روش بنا شده است که به طور

خلا صه عبارت است ا ز:

الف ) تکنیکهای تسوکی : شامل ضربه زد ن به نقاط حساس وضعیف حریف
ب) تکنیکهای اوده : شامل فشار آورد ن و پیچاند ن و کشید ن مفاصل حریف بر خلا ف جهت .
ج) تکنیکهای بارای ( ناگه ): شامل حرکات خالی کرد ن زیر پای حریف و
انداختن او بر روی زمین .
د) تکنیکهای شیمه : شامل مسد ود کرد ن راه هوا ونرسید ن اکسیژن به حریف.

کلیه روشهای گفته شده بالا د رتمامی شرایط فیزیکی انجام می گیرد. چه د ر خاک

و چه د رآب . هزاران تکنیک د رتای جوتسو زیر مجموعه این چهار روش کلی

هستند . چه با سلاح و چه بد ون سلاح . د فاع شخصی د ر نین جوتسو امروزه

بیشتر بر روی تمرکز و برد باری د ر یادگیری و خلا قیت استوار شده است

اصول دفاع شخصی در هنرهای رزمی نین جوتسو ضربه زدن و دفاع کردن با تما می اعضای بدن است .

.....:f34r:

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
یکی از چیزهایی که در رزم چریکی و نینجوتسو باید دونست ، جهت یابی و پیدا کردن ساعت و تقویم ، آب و آتش هست ، این جا یک سری از چیزهایی هست که به ما آموزش دادن :

من اینجا برای هر کدوم چند روش مختصر میگم ! کسایی که علاقه دارند میتونن برن دنبلاش و یاد بگیرن و راه های دیگه هم خودشون پیدا کنن

جهت یابی در شب :

از روی ستاره ها - نیم کره شمالی : دب اکبر ، صورت فلکی قو (صلیب ) ، و سایر صورت های فلکی

تاریخ در شب :

برای ماه ها : نیم کره شمالی : صورت های فلکی 12 گانه در بالای دایره ابروج قرار دارند

روز ها : ماه

===
ساعت ( 6صبح-6بعد از ظهر ) :

مردمک چشم بعضی حیوانات مثل گربه

===

جهت یابی در روز :

لانه مورچه

سایه درختان

شاخه های درختان زنده

روطبت تنه درختان زنده

ساختن قطب نما و جهت یاب ساده ( یک ظرف آب ضروری هست )

تنه قطع شده درختان

خورشید و 3 قطعه چوب

ساعت عقربه ای

میوه های آویزان و افتاده از شاخه های درختان

آب شدن برف بر کوه ها
==========================

آب :

از روی بعضی عوارض زمین و یا موارد زیر میتوان به محل آب دست پیدا کرد :
لانه موریانه یا مورچه
بعضی گیاهان و حیوانات خاص
در ساقه و ریشه بعضی گیاهان هم آب یافت میشه"مثلا در شاخه های کاکتوس یا در یزر اون ، البته ریشه های کاکتوس های بیابانی قابلیت پایین رفتن تا عمق زیاد حتی 10 متر هم دارند !"
گرفتن آب از یک کیسه پلاستیک و مقداری گیاه
گرفتن اب از خاک

ساقه قطع شده درخت موز تا 4 روز آب فراهم میکنه
ناریگل سبز منبع خوبی برای آب هست ، نارگیل رسیده حاوی روغن هست پس زیاد مصرف نباید کرد
یخ ها هم منبع خوبی هستند ولی یخ و برف رو باید ابتدا ذوب کرد وگرنه باعث میشه دما بدن به شدت پایین بیاد ( کلا آب ها رو باید تصفیه کرد متد های تصفیه رو بعدا میگم ، از روش 3 صافی پارچهای تا استفاده از ینگ و یا سفید کننده !! >
یخهای دریایی که خاکستری رنگ هستن : 4% یا بیشتر نمک دارن پس حتما باید نمک زدایی شن ، یخ های دریایی بلوری کمترین نمک رو دارن !
اگه آب کمه ، غذا خیلی خیلی کم بخورید ، چون برا هضم به آب احتیاج دارید
چیز هایی که نباید بجای آب نوشید : مواد الکل ، مواد دارای روغن ، مواد دارای نمک (خون ، ادرار )

==========================

از چیزای مهم دیگه درست کردن آتش هست :

با بزار و مواد :

دو شیشه ساعت و مقدار کمی آب
پودر های شیمیای Zn , P
چوب
تیر کمان
استیل و سنگ ( منیزیم )
باطری

========================
سیگار

از خاکستر سیگار میشه برای درست کردن
1-یک سم خیلی موثر ( بهترین حالت : ریختن در مایعات که طعم شیرین دارند خصوصا شراب ها و همچنین قهوه )
2-آتش
3-کاتلیزگر برای آتش گرفتن خیلی از اجسام
4-تسکین درد
5-نشانه گذاری
6- تا حدودی از بین بردن و تسکین بمب های اشک آور و اسپری های فلفل

استفاده کرد

===================

توجه : در بعضی از موارد طبیعی مانند میوه ها یا آب شدن برف . عواملی مثل باد میتوانند تاثیر گذار باشند ، پس تا آنجا که میتوانید شواهد بیشتری در این چند روش جمع کنید تا به نتیجه درست برسید
===================
:f34r:
-----------------------------------------------
کسی دیگه از این چیزا بلده بگه ما هم استفاده کنیم ! در ضمن اتچمنت اینجا رو باز کنید من براتون عکس خوندن ساعت از چشم گربه رو میزارم !!!!! کسی خواندن رد پا رو بلده ؟! فقط اینو بگم که 2 تا رد پا یکسان وجود نداره و حتی جای پای مرد وزن هم با هم فرق میکنه

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
کسی از مطلب بالا خوشش انگار نیومده ::blink:

خوب سینا جان شما که بچه شمالی و منطقه توپ چریکی یکم هم شما بگو ،
راستی فک نکنم بچه ها بدشون بیاد درباره ضخره نوردی و پاراگلایدر بدونن !
20 ساعت تیوری پاراگلایدر رو اینجا بزار لطفا ما هم فیض ببریم !

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

نه عزیز من که از مطالب شما بهرهی کامل را بردم لطفا ادامه بده واقعا عالی بود.

با تشکر

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
گروه شیطانی برگزار می کند
به مناسبت موفقیت اعتراضهای ما عقابدوستان به صدا وسیماو همچنین کسب پیشرفتهای قابل ملاحظه در راه دانلود سریال گروه مینشن یک سری مسابقه برای انتخاب برترین کارکترهای سینما ی رزمی را تحت عنوان جام عقاب برگزار می کند
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=595062#post595062

zhao goang

Guest
لایک‌ها
0
با تشکر از BRADER SHIAN از همه دوستان دعوت می کنم در این مسابقه شرکت کنند.

تازه تا سه بار هم می تونید شانستون رو امتحان کنید. :cool:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=595062#post595062

aikirei.gif

Xie Xie

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما اساتید محترم
قبل از هر چیز پیشا پیش سال نو را به شما اساتید تبریک عرض می کنم و امید وارم سالی خوب و قدرتمند در پیش روی داشته باشید.
استاد zhao goang و hamedsullivan و roje_aria79 و shaolin و *Nashenas* ورود شما اساتید محترم را به فروم خوش آمد می گویم و از شما اساتید کمال تشکر را از بابت مطالب خوبتان دارم
استاد cyb3rninja666 خوشحالم برگشتید و ممنون از مطالبتان خوبتان .استاد اگر ممکنه اطلاعیه نین جوسو در باره نینجا رنجر را برای دوستان در فروم قرار دهید تا شک و شبهه برطرف شود << تا به حال برای من مشکلات زیادی به وجود آورده >> ممنون
بازگشت استاد bruce lee هم که برای ما افتخار است و امیدواریم بتوانیم از وجود ایشان هم کمال استفاده را ببریم
استاد lord cyah ممنون از توضیحاتتان درباره جیت کندو عالی بودند
استاد The_Last_Dragon ازشما هم از بابت مطالب خوبی که در مورد نین جوستو ارائه کردید سپاس گذارم
من هم اکنون در تهرانم و به صورت مستقیم به کامپیوتر دسترسی ندارم به همین دلیل تا برگشتم ممکنه کم به فروم سر بزنم ولی در هر حال خوشحالم سطح فوروم بتوسط شما اساتید بالا می رود.
پیروز باشید..

zhao goang

Guest
لایک‌ها
0
سلام
با سلام خدمت اساتید محترم و تبریک عید نوروز... :D
و با تشکر از استاد amirhvr و استاد cyb3rninja666

در آیکیدو برای یک حمله (مثلا حمله با چوب از روبرو یا حمله با چاقو از پهلو ) دهها نوع دفاع وجود دارد.این بر میگردد به خود شما که می خواهید با دشمن چه کار کنید. اصولا فنون آیکیدو برای دفاع دو دسته اند.
دسته اول تکنیکهایی هستند که پس از دفع حمله دشمن ، دشمن را قفل میکنید به طوری که نتواند تکان بخورد.
دسته دوم تکنیکهایی هستند که شما فرد مهاجم را پس از دفع حمه به سمتی پرت می کنید.​

aikidob.jpg

Aikido_Kimeda_02_05.jpg

اصول حرکات آیکیدو روی دایره و بیضی است.همان طور که در اکثر حرکتهای ورزش های رزمی نیز حرکات روی دایره یا بیضی ای فرضی انجام میشود. در فیزیک طبیعت نیز دایره و بیضی حکم میکند.چه در استفاده از نیروی گریز از مرکز دشمن وچه از چرخاندن اعضا بدن دشمن به مرکز مفصل آن یا حرکت تمام سیارات به دور خورشید. شما میتوانید چرخش های دایرهای و بیضوی را در عکس های زیر ببینید.
aikido_circle.gif

aikido.gif

با تشکر از توجه شما .امیدوارم تا حدودی با سبک تکنیکهای آیکیدو آشنا شده باشید. سعی میکنم در آینده از تاریخچه این ورزش رزمی نیز بنوسم.​

aikirei.gif

Xie Xie

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از amirhvr :
با سلام خدمت شما اساتید محترم
قبل از هر چیز پیشا پیش سال نو را به شما اساتید تبریک عرض می کنم و امید وارم سالی خوب و قدرتمند در پیش روی داشته باشید.
استاد zhao goang و hamedsullivan و roje_aria79 و shaolin و *Nashenas* ورود شما اساتید محترم را به فروم خوش آمد می گویم و از شما اساتید کمال تشکر را از بابت مطالب خوبتان دارم

با تشکر از استاد عزیزم amirhvr وتبریک پیشاپیش خدمت شما و دیگر دوستان عزیز به خاطر نوروز باستانی و سال جدید امیدوارم در پناه یزدان همیشه سر بلند و پیروز باشید.

با اینکه فرصت کمتری برای سر زدن به تاپیک دارم اما سعی می کنم ادامه بحث را در فر صت مناسب ادامه دهم
در ضمن از اینکه رشته محبوب آیکیدو توسط دوست خوبمان zhao goangهم در این بحث جایی پیدا کرد خیلی خوشحالم من همیشه دلم می خواست که این ورزش را یاد بگیرم ولی متاسفانه فرصت آن دست نداد
من که ورزش رزمی خود را با جودو و کیو کوشن کای کاراته شروع کردم(از 5سالگی تا 10 سالگی)با رفتن به سمت تکواندو و کوک سول وان(از 10 تا15 سالگی )از ورزشهای ژاپنی دور شدم .البته این سیر مداوم مرا به سمت ورزشهای رزمی چینی(وین چان-چوان فا و جیت کن دو- از 15 تا 22 سالگی) رساند جایی که دیگر آرام گرفتم البته حالا میفهمم که اینهمه سبک و شیوه در اصل یک فلسفه برای زندگی زیباست نه وسیله و روشی برای زور گویی و برتری طلبی.
روز هایی را یادم می یاد که برای بهترین شدن از هر تلاشی دریغ نمی کردم به دنبال بهترین بودم و لی حالا می فهمم که خیلی از راههایی که رفتم اشتباه بوده .امروز فقط از ورزشهای رزمی تای چی چوان کار می کنم و برام هیچی زیباتر از اجرای یک فرم زیبای تای چی در سحر گاه نیست. که به آرامی انسان را غرق در احاس آرامش میکنه.
ببخشید درد و دل شد :lol: البته قصدم تعریف نبود یک تجربه از خودم بود.
در ضمن یکی از دوستان فرمودند که هر کسی لایق لفظ استاد نیست البته هر کس که به دیگری چیزی بیاموزد استاد اوست . پس تمام شما گرامیان استاد منید و من از شما استادان سپاسگزارم .

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
ممنون از دوستان عزیز جهت تبریک عید نوروز
منم پیشاپیش عید رو تبیریک می گم و سال خوبی رو آرزو میکنم !
والا برای بحث استاد ، یاد دادن فقط یک فاکتور هست تو استاد بودن و 10 ها عامل دیگه به نظر من و عده ای دیگه موثر هست

atten.jpg

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از cyb3rninja666 :
ممنون از دوستان عزیز جهت تبریک عید نوروز
منم پیشاپیش عید رو تبیریک می گم و سال خوبی رو آرزو میکنم !
والا برای بحث استاد ، یاد دادن فقط یک فاکتور هست تو استاد بودن و 10 ها عامل دیگه به نظر من و عده ای دیگه موثر هست
قبوله استاد این یکی از فکتورهاست.
یه ضرب المثل چینی میگه:هر کس که به من چیزی آموخت او استاد من است.:lol:

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
در حدود پنج قرن قبل از ميلاد ، يك راهب هندي بنام “” بودهيدهارما “” كه با نامهاي ( تامو ) و( داروماتائيشي ) هم از او ياد مي شود ،بقصد اشاعه تعليمات مذهبي ،

از هند راهي چين شد .تعاليم راهب تامو شامل مجموعه اي از تمرينات پرهيزگاري و قواعد خشك انضباطي بود كه بواسطه وضعيت جسماني ضعيف ، پيروان وي طاقت تحمل آموزشهاي او را نداشته و بتدريج دچار ضعف و بيحالي مي شدند . لذا تامو حركاتي را براي تقويت بنيه جسماني شاگردان خود ابداع نمود كه به ( 18 حركت دست لوهان ) معروف شد . اين حركات بتدريج گسترش يافته و پايه و اساس سبك هاي ووشو را تشكيل دادند . درطي قرون 14 تا 16 ميلادي چهره هاي برجسته ورزشهاي رزمي بتدريج در معبد شائولين گردهم آمدند و سبك هاي اصلي ووشو را به تقليد از حركات حيواناني همچون پلنگ ، درنا ، مار ، ببر و اژدها بوجود آمدند . ليكن امپراتور وقت كه بتدريج از فعاليت هاي ساكنان اين معبد دچار ترس و نگراني شده و معبد را تهديدي عليه حكومت خود مي ديد ، فرمان انهدام و به آتش كشيدن معبد شائولين را صادر كرد . در لشكركشي امپراتور براي انهدام معبد ، فقط تعداد اندكي از افراد آن توانستند جان سالم از مهلكه بدر اين واقعه تلخ تاريخي از سوي ديگر ببرند .موجب انتشار و اشاعه ورزشهاي رزمي معبد شائولين كه تا آن زمان محفوظ و مخفي مانده بود به ساير نقاط كشور چين گرديد ، هر چند امپراتوران برخي از سلسله هاي حاكم بر كشور پهناور چين تمرينات ورزشهاي رزمي را خطري براي حكومت خود قلمداد نموده و انجام آنرا ممنوع اعلام كرده بودند ليكن امپراتوراني هم بودند كه خود شيفته اين تمرينات بوده و موجبات ترويج آنرا فراهم كرده اند . در دوران سلسله هاي شانگ ( Shang ) و ژو ( Zhau ) حركاتي از ووشو بوجود آمدند كه براي آموزش سربازان استفاده مي شد و همه ساله در پائيز و بهار مسابقات كشتي خاصي بنام جيائو براي انتخاب سربازان نمونه و اعطاي عناوين افتخاري برگزار مي شد . با ايجاد كاربرد نظامي براي ووشو ، رفته رفته حركات رزم با شمشمير ، نيزه و چوب بوجود آمدند . ظهور گروههاي نمايش خياباني بنام لوكي ( Luqi ) كه از طريق نمايش حركات رزمي امرار معاش مي كردند ، خود باعث گسترش هر چه بيشتر ووشو گرديد . دوران سلطنت سلسله هاي كينگ ( Qing ) و مينگ ( Ming ) را مي توان عصر شكوفايي ووشو به شمار آورد.

در طي سالهاي 1912 تا 1949 سازمانهاي بسياري در چين براي ووشو تشكيل شدند مثل انجمن هنرمندان رزمي و انجمن تربيت بدني و غيره كه در گشترش و ووشو نقش مهمي را ايفا كردند . در سال 1928 انستيتو مركزي ووشو توسط دولت جمهوري در نان حينگ تشكيل شد . در سال 1939 نخستين تيم ملي ووشوي چين در يازدهمين دوره بازيهاي المپيك برلين يك مراسم نمايشي اجرا كردند . با تاسيس جمهوري خلق چين ، ووشو بعنوان بخشي از فرهنگ اجتماعي و تربيت بدني مردم در آمده و به طرز چشمگيري گسترش يافت . در سال 1956 انجمن ووشوي چين در پكن تشكيل شد كه با اشاعه حركاتي همچون فرم ساده شده تاي چي چوان ، چانگ چوان ، حركت شمشير پهن و باريك ، نيزه و چوب در سطوح مبتدي ، متوسط و عالي در بهبود همگاني شدن ورزش ووشو ، كمك شاياني كرد . در سال 1958 نخستين پيش نويس (( قوانين مسابقات ووشو )) توسط كميسيون ورزش و تربيت بدني ايالتي گردآوري و تنظيم شد . با راهنمايي هاي همين كميسيون و انجمن ووشوي چين ، انجمن ها ، اتحاديه ها ، مدارس ووشو ، انجمن هاي تحقيقاتي ، تيم هاي آماتوري و حرفه اي در مراكز آموزشي ، محلات ، شهرها و ايالات تشكيل شدند كه شبكه عظيمي از فعاليتهاي جمعي ووشو را به وجود آوردند . تيم ها و انجمن هاي ووشو در برخي از كالج ها و دانشگاهها تشكيل شدند و در برخي از موسسات تربيت بدني ، رشته تخصصي ووشو براي دانشجويان رشته ليسانس و فوق ليسانس داير گرديد . در سال 1984 درجه استادي ووشو توسط مجلس ايالتي تعيين شد . با تصويب دولت چين در سال 1986 ( انستيتو تحقيقات ووشوي چين ) تشكيل و بعنوان عاليترين مرجع ، هدايت تحقيقات فني و آكادميك در زمينه ووشو را بر عهده گرفت . دولت چين با برپايي تورنمت هاي متعدد بين المللي ، ورزش سنتي خود را هر چه بيشتر به جهانيان معرفي كرد و در سال 1987 نخستين دوره مسابقات آسيايي ووشو در يوكوهاماي ژاپن برگزار و فدراسيون آسيايي ووشو ( WFA ) تاسيس گرديد . دومين دور مسابقات آسيايي ووشو به سال 1989 در هنگ كنگ برگزار شد و در سال 1990 و طي يازدهمين دوره بازيهاي آسيايي پكن ، اين ورزش رسما بعنوان يك رويداد رقابتي و بين المللي معرفي گرديده و فدراسيون جهاني اين رشته به نام ( IWUF ) تشكيل و فعاليت خود را آغاز نمود . اولين دوره مسابقات بين المللي اين رشته در سال 1991 بر پا شده و دوره هاي بعدي اين مسابقات هر دو سال يكبار برگزار مي گردد .

--------------------------------------------------------------------------------
حرکات ووشوي چيني از چند ديدگاه قابل بررسي مي باشد :

گسترش جغرافيايي

سيستم حرکات سخت و نرم

تمرينات فرم و مبارزه آزاد

--------------------------------------------------------------------------------
گسترش جغرافيايي

رشد و گسترش ووشو در نقاط مختلف كشور چين تحت تاثير شرايط اقليمي و جغرافيايي قرار گرفته و بسته به شرايط اقليمي تكنيكهاي مختلفي را در خودبسط و پرورش داده است ، كه اصطلاحا به سبك هاي شمالي و جنوبي معروف شده اند .

1) سبكهاي شمالي چين : سرزمين هاي شمالي چين بيشتر بصورت جلگه و دشتهاي و سيع و هموار است و بنابراين مردم اين سرزمين ها امكان اجراي حركاتي باز همراه با دويدن ، پرش جهش ، معلق زدن و غيره را در اختيار داشته اند . لذا تكنيك ها و سبك هايي كه در اين مناطق رشد و توسعه پيدا كردند داراي ويژگيهايي هستند مثل حركات باز ، سريع ، چابك و پر قدرت ريتم واضح ، ضربات بلند دست و پا ، دويدن ، جهش ، معلق زدن و غيره . همچنين حركات متعددي با استفاده از سلاحهاي كوتاه و بلند در اين مناطق بوجود آمدند . از مهمترين سبكهاي شمالي ورزش ووشو كه اصطلاحا مشت بلند ناميده مي شود مي توان به چانگ چوان( chang chuan ) اشاره كرد .

2) سبك هاي جنوبي چين : جنوب چين به جهت شرايط اقليمي و جغرافيايي خاص خود كه بيشتر از رودخانه ها ، جنگلها ، مرداب ها و كوهستانها و در كل از مناطق ناهمواري تشكيل شده است ، حركاتي از ووشو را در خود پرورانده است كه داراي ويژگيهايي مثل : حركات سريع ، اعمال قدرت ، استقرارهاي محكم و استوار و موضع گيريهاي خوب بدن در واكنش به حملات مختلف از هر سو،ضربات بسيار فشرده سريع انفجاري ، ضربات كوتاه ، مشت هاي كوتاه و فريادهاي بلند مي باشد . علت توسعه چنين حركاتي را شايد بتوان با شيوه زندگي مردم سرزمين هاي جنوبي چين مرتبط دانست . اين مردمان بيشتر به كارهايي مثل صيادي و ماهيگيري مي پرداختند و بيشتر اوقات ، منازعات و جنگ هاي آنها برروي قايق انجام مي شد.لذا حركاتي كه نياز كمتري به دويدن و جابجايي داشته باشد مورد توجه قرار گرفت وگسترش پيدا كرد.ازمهمترين سبك هاي جنوبي ورزش ووشو كه اصطلاحا مشت كوتاه ناميده مي شوند مي توان از نانچوان نام برد .

سيستم حركات سخت و نرم

حركات ووشو در دو سيستم حركتي سخت ( با استفاده از قدرت عضلات و مفاصل ) و نرم ( با استفاده از نيروي تنفس و تمركز قواي ذهني ) به اجرا در مي آيند .

1) سيستم سخت يا خارجي : در اين سيستم بيشتر به حركات و تمرينات عضلاني و قدرتي تكيه شده و آمادگي فيزيكي از اهميت بالايي برخوردار است . اين سيستم را اصطلاحا وي چيا( way-chia ) مي نامند .حركات اين سيستم كه بصورت دست خالي يا با سلاح اجرا مي شوند آميزه اي هستند از تكنيكهايي مثل ، مشت زدن ، لگد زدن ، پرتاب كردن ، غلبه كردن ، تسليم شدن و حركات يورشي بر اساس قدرت فيزيكي و جسماني كه عمدتا با انقباض عضلات ، اعمال قدرت انفجاري و بعضا فريادهاي بلند همراه است . از سبكهاي معروف اين سيستم مي توان به چانگ چوان و نان چوان اشاره كرد .

2) سيستم نرم يا دروني : در اين سيستم كه بر پايه نيروي دروني ، ذخيره و كاربرد آن استوار است ، قدرت عضلاني نقش و تاثير چنداني ندارد . انقباض عضلات در كمترين ميزان خود اتفاق مي افتد .

از اعمال نيروهاي ماهيچه اي ، افت و خيزهاي تند و خشن و نيز نعره و فرياد خبري نيست . در اين سيستم تمركز تنفسي بدن به فاصله 5 سانتيمتري زير ناف در نقطه اي بنام تان تين ( tan tin ) كه مراكز انرژي حياتي يا ( چي ) مي باشد معطوف مي شود . اين سيستم را اصطلاحا ني چيا( nay chia ) مي نامند و از معروفترين سبك هاي آن مي توان به هسينگ آي ، پاكواژان و تاي چي چوان اشاره كرد .

تمرينات فرم و مبارزه آزاد
از ديدگاه حركتي مي توان تمرينات ووشوي چيني را به چند دسته تقسيم كرد :

1) تمرينهاي فرم : فرمهاي ووشو كه با سلاح يا دست خالي و يا بصورت مبارزه گروهي تمرين مي شوند آميزه اي هستند از مشت زدن ، لگد زدن ، پرتاب كردن ، غلبه كردن ، تسليم شدن و حركات يورشي كه در مجموعه اي از تمرينات منظم و منطبق بر قوانيني خاص كه الگوهاي مختلفي مركب از حمله و دفاع ، پيشروي و عقب نشيني ، استقرارهاي ايستا و پويا ، تندي و كندي خشونت و لطافت ، نرمي و سختي و غيره تبعيت مي كند .

1-1) تمرينات دست خالي ووشو : تمامي هنرهاي رزمي دست خالي اعم از : چانگ چوان ، تاي چي چوان ، نان چوان، پاكواژان ، باجي چوان ، شائولين چوان ، چوجيائوچوان ، دتينگ چوان ، زيانگ زي چوان و غيره همگي به اين طبقه تعلق دارند .

1-2) تمرينهاي با سلاح ووشو : شامل سلاحهاي كوتاه مثل شمشير پهن و باريك ، سلاحهاي بلند مثل نيزه ، چوب ، سلاحهاي دوتايي مثل جفت شمشير پهن ، سلاحهاي انعطاف پذير مثل شلاق 9 تكه ، چوب 3 تكه و غيره .

2-1)مبارزه گروهي شامل :

مبارزه مسلحانه با يك يا چند سلاح بر عليه حريفي با سلاح ديگر .

مبارزه با دست خالي بر عليه حريفي كه از سلاح استفاده مي كند .

2-2) تمرينهاي مبارزه آزاد ( سان شو ) : حركات اين طبقه عبارتست از هر گونه مبارزه آزاد ما بين دو مبارز كه با استفاده از هوش و ذكاوت و تكنيك ، تحت شرايطي خاص و مطابق قوانيني انجام مي گيرد

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
بسیار بسیار عالی و ممنون از لطف شما
درباره اون یکی گروه رزمی چین هم من در پست های بعدی مطلب می نویسم

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

عزیزان امروز درباره شمشیرهای ملل مختلف براتون مینویسم(معمولا شمشیرها رو با مواد اولیه همون منطقه که در دسترس است و سلیقه همان منطقه میسازند.):

1- شمشیر اعراب:این نوع شمشید بسیار سبک بوده و مقاومت نسبتا بالایی داشته و دارای یک قوس حلالی بوده و بر اثر ضربه ی دست میبرد.این شمشیر دارای تیغه ی بسیار تیزی میباشد و متشکل از دسته، تیغه و یک محافظ برای دسته میباشد.شمشیر اعراب گاهی با غلاف و گاهی بدون غلاف میباشد که این موضوع بستگی به نوع استفاده و شخص مصرف کننده دارد.شمشیر زنی اعراب تند و دارای حرکتهای چرخشی زیاد بخاطر قوس روی تیغه میباشد.در این نوع شمشیر زنی سعی میشود از حرکات مستقیم و گاهی عمودی صرفا همیشه استفاده نشود.

2- شمشیر اروپایی ها: این نوع شمشیر نیز بسیار سبک و تیز بوده و دارای دسته، غلاف، تیغه و یک محافظ بلند برای دسته میباشد.تیغه این شمشیر بسیار نرم و قابل انعطاف بوده و بسیار راست است و مقاومت نسبتا بالایی دارد.در این نوع شمشیر زنی که بیشتر مختص کشورهای ارروپایی است مثل: انگلیس، نروژ و... میباشد.در شمشیر زنی با این شمشیر بیشتر حرکات حالت شلاقی دارند چون شمشیر دارای انعطاف زیاد میباشد از این نوع حرکات و حرکات مستقیم و مورب و عمودی زیاد استفاده میشود.این شمشیر زنی قواعد خاص خود را دارد.

3- شمشیر مغولها:این نوع شمشیر بسیار سنگین بوده و مانند شمشیر اعراب قوس دارد ولی دارای یک محافظ دسته کوتاه میباشد.تیغه این شمشیر در نزدیک دسته باریک است ولی کم کم بطرف سر تیغه بسیار پهن میشود.این شمشیر سنگین بوده و نسبتا تیز بوده و بخاطر سنگینی که دارد باعث برش میشود.ضربات با این شمشیر بسیار سنگین بوده و معمولا عمودی است.

3- شمشیرهای اسکاتلندی ها و وایکینگ ها:این شمشیر بسار بلند در حدود 1.20 متر و بلندتر که بستگی به قد شمشیر زن دارد.این شمشیر بسیار کند و بسیار سنگین بوده.در این شمشیر زنی بخاطر وزن بالایی که دارد بسیار سخت است و شمشیر با استفاده از سنگینی اش باعث تخریب میشود.در این شمشیر زنی حرکات بسیار کند و معولا عمودی و مورب و دارای حرکات چرخشی هم میباشد.

درباره شمشیرهای ژاپنیها هم بعدا مینویسم.

راستی از دوستان ووشو کار و کنگ فو کار خواهش دارم درباره شمشیرهای این رشته ها و سلاح هایی که دارند صحبت کنند چون من هیچ اطلاعاتی ندارم.

با تشکر

FaTk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و هم رزمان گرامی!!
من امین ،17ساله زیر نظر کانچو هستم:f34r: و حدود 1 ماهی میشه که نینجوتسو رو شروع کردم و ادامه خواهم داد:happy: ،امید وارم بتونم از اطلاعات شما عزیزان استفاده کنم .

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
در ادامه بحث های فوق میخوام یک روش رو معرفی و این دفع توضیح بدم ، برای جهت یابی در شب و این روش جهت یابی از رو هز ستاره ای هست :

برای اینکار ،
یک ستاره در آسمان را مشخص کنید ( ستاره روشن باشه که بتونی ببینی و پیداش کنی )

از روی یک چوب بهش نگاه کنید ، انگار دارید که با تفنگ هدفگیری می کنید !

جاشو تو آْسمون به یاد داشته باشید ، با همون چوبی که هدف گیری کردید ، جاشو ثابت کنید تو آسمون !

بعد از 1-2 دقیقه ستاره جاش عوض شده !

حالا اگه به طرف چپ رفته باشه : شما دارید شمال رو رویت میکنید ( روبه رو شمال هست ! )

راست : جنوب

بالا : شرق
پایین : غرب

اینکارو حتما امتحان کنید یک شب ! خیلی آسون و مفید هست !

==============
هر کی درباره روش های صفحه 25 سوال داره بگه ، توضیح میدم !

جلسه بعدی درباره مار و چطوری با سم مار مبارزه کنیم حرف میزنم و کمی درباره مراقبت از طناب و پیش بینی هوا

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از cyb3rninja666 :
بعد از 1-2 دقیقه ستاره جاش عوض شده !

حالا اگه به طرف چپ رفته باشه : شما دارید شمال رو رویت میکنید ( روبه رو شمال هست ! )

خیلی جالب بود من تمام این چیزها را توی دوره تکاوری ویژه یاد گرفتم فقط یه چیزی چون از علم نجوم یه چیزهای کمی میدونم برای جهت یابی اگه در نیمکره جنوبی کره زمین باشیم(مثل استرالیا-برزیل)انوقت اگه به چپ رفته باشه شما دارید جنوب را رویت میکنید در ضمن می تونیم از ستاره قطبی هم کمک بگیریم یا امتداد دب اکبر یا جهت کهکشان راه شیری(به سمت جنوب).

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
من تو صفحه 25 گفته بودم اینا همش ماله نیمکره شمالی هست ! و مثلا در نیمکره جنوبی از صورت فلکی میکروسکوپ استفاده میشه و همچنین تو صفحه 25 درباره ستاره قطبی ( که همه حتی بچه 4ساله میدونه و میشه از روی دب اکبر یا اضغر هم پیداش کرد ) گفتم !

استفاده از بقیه صورت های فلکی هم که گفتم !

گفتی نجوم ، همیشه نمیشگاه های نجوم مدارس سمپاد ( سارمان ملی استعدادهای درخشان ) تو کل ایران معروف بوده ، خصوصا علامه حلی تهران و دستغیب شیراز :f34r: 7سال نجوم و رصد !!!

در ضمن به همه خوندن کتاب نجوم به زبان ساده رو پیشتهاد میکنم ! کلا چیزه مفیدیه ! از حجمش نترسید

===================
روژ : اینا رو شما یادگرفتید تو تکاوری یا من تو مدرسه و نینجا ! بقیه چی ؟! اگه تو هم با همکلاسی/هم رزم بودی لازم نبود اینو تو تکاوری یاد بگیری :ِی نتیجه اخلاقی : منم تکاورم :blink: :D :rolleyes: :happy: :blush: :p

بالا