• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید. می خواستم بدونم اسیب های کیک بوکسینگ چیست؟ و ایا اسیب هایی دارد که ادم در سنین بالا دچارش بشه بخاطر اینکه در جوانی این ورزشو کار کرده؟ (مثلا اکثر کشتی گیر ها در سنین بالا دچار مشکلات مفصلی بسیاری میشوند)

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
جناب آبتین چند تا سوال داشتم.ممنون میشم با توضیح جواب بدید که:
1-شکل ضربات سبک هایی مثل کیوکوشین و کیک بوکسینگ،با فلسفه ی جیت کاندو منافات داره؟ استفاده از ضربات متوالی که برای شکستن مقاومت حریف بکار میره
2-بروسلی از ضربات بوکس غربی در مبارزات واقعی خودش هم استفاده میکرد؟
3-بوکس غربی تو جیت کاندو جایگاهی داره؟ یا فقط بروسلی از بوکس هم الهام گرفته؟
4-جیت کاندو در مورد قد و وزن حریف دیدگاه خاصی داره که با افراد ریز جثه و افراد تنومند چه طور مبارزه انجام بشه؟ اصلا قد و وزن از نظر جیت کاندو اهمیت داره؟
5-کلا تو جیت کاندو چه ضرباتی کاربرد بیشتر و مطمئن تری دارن؟
ببخشید سوال ها زیاد شد. تشکر

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید. می خواستم بدونم اسیب های کیک بوکسینگ چیست؟ و ایا اسیب هایی دارد که ادم در سنین بالا دچارش بشه بخاطر اینکه در جوانی این ورزشو کار کرده؟ (مثلا اکثر کشتی گیر ها در سنین بالا دچار مشکلات مفصلی بسیاری میشوند)

ورزش کیک بوکس از ورزش های بانشاط و لذت بخش هست طبیعیه که توی هر ورزشی احتمال مصدومیت و آسیب دیدگی وجود داره در کیک بوکس هم همین طوره اگه شما زیر نظر یک استاد خوب تمرین کنید دچار آسیب دیدگی نخواهید شد نه بینی نه فک و دیگر اعضا خیالتون راحت

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
جناب آبتین چند تا سوال داشتم.ممنون میشم با توضیح جواب بدید که:
1-شکل ضربات سبک هایی مثل کیوکوشین و کیک بوکسینگ،با فلسفه ی جیت کاندو منافات داره؟ استفاده از ضربات متوالی که برای شکستن مقاومت حریف بکار میره
2-بروسلی از ضربات بوکس غربی در مبارزات واقعی خودش هم استفاده میکرد؟
3-بوکس غربی تو جیت کاندو جایگاهی داره؟ یا فقط بروسلی از بوکس هم الهام گرفته؟
4-جیت کاندو در مورد قد و وزن حریف دیدگاه خاصی داره که با افراد ریز جثه و افراد تنومند چه طور مبارزه انجام بشه؟ اصلا قد و وزن از نظر جیت کاندو اهمیت داره؟
5-کلا تو جیت کاندو چه ضرباتی کاربرد بیشتر و مطمئن تری دارن؟
ببخشید سوال ها زیاد شد. تشکر

خواهش می کنم. موضوعات بسیار مفصلی را مطرح فرمودید. امیدوارم توضیحاتم مفید باشند.

1. منظور از ضربات متوالی در کیک بوکس همان کمبوها هستند؟ مثلا جب - کراس (2-1) یا جب - کراس - هوک (3-2-1) ؟

2. بله. جیت کان دو در حدود 5 ضربه ی اصلی ِ دست دارد. ضربات hook و upper-cut مشخصا از بوکس وارد شده اند. البته بین این دو ضربه، زنجیره ای از ضربات وجود دارد. زنجیره ای که در بالای آن هوک و در انتهای آن آپرکات را داریم. ضرباتی که در رنجی میان این دو هستند هم باید در نظر گرفته شوند. مثلا ضربه ی shovel hook. البته تفاوتی وجود دارد بین یک بوکسور و یک جیت کان دو کار در استفاده از این ضربات. برای مثال استفاده از حرکات پا یا همان foot work در تمام تکنیک های جیت کان دو بسیار مورد تاکید است. ما از روش های خاصی استفاده می کنیم که می توانند ضربات را سریعتر، قوی تر و پیش بینی ناپذیر تر کنند. نکات جزیی اما موثری دیگر هم هست که بحث را طولانی می کند.

3. بله جایگاه مهمی هم دارد. اما نباید سطحی با این موضوع برخورد شود. نباید تصور کنیم بروس لی در سالهای نوجوانی بوکس را اموزش دیده و در بزرگسالی به آن علاقمند بوده و به این دلیل کونگ فو را کنار گذاشته و از تکنیک های بوکس در جیت کان دو استفاده کرده.
به طور خلاصه، بروس لی مشغول جمع آوری مهمترین آثار و منابع مربوط به بوکس شد. سیر تکاملی این رشته را بررسی کرد. آثار مهمترین بوکسور های ابتدای قرن بیست را که در شکل دهی و تئوریزه کردن بوکس نقش داشته اند را موشکافانه بررسی کرد. افرادی نظیر Jack Dempsey و Jim Driscoll. به علاوه کالکشن عظیمی از آثار کلیه ی بوکسورها جمع آوری کرده بود.

حالا ممکن است این سوال پیش بیاید که اصلا چرا لی به بوکس علاقمند شد؟
نکته ی مهمی وجود دارد. مهمترین رشته ای که بروس لی از آن الهام می گرفت شمشیربازی بود. شاید ندانید که بوکس اولیه از دل شمیشیربازی بیرون آمد! دقیقا به همین دلیل هست که جیت کان دو و بوکس می توانند با هم اشتراکاتی داشته باشند! مادرشان یکی است :)

4. هم آره و هم نه. یعنی فکر نمی کنم دستور العمل چندان متفاوتی وجود داشته باشد. افراد تنومند به نظرم آسیب پذیرتر می آیند :) چرا که کندتر و سنگین ترند و مهم تر از آن اینکه اهداف ِ بزرگتری هم هستند. سرعت یک جیت کان دو کار را هم در نظر بگیرید. البته نکات و توصیه هایی وجود دارد. به علاوه فلسفه ی یین و یانگ را که یادتان هست. می توانیم از قدرت و برتری حریف به نفع خودمان به استفاده کنیم و ...

5. در جیت کان دو مفاهیم و کاربرد ها حرف اول را می زنند. اما سوال شما یک پاسخ قاطع دارد: ضربات دست یا پای جلویی. در جیت کان دو برخلاف بوکس و بسیار از رشته های دیگر، دست و پای قوی تر در جلو قرار می گیرند. یعنی اگر راست دست هستید، دست راست شما باید جلو باشد. در بوکس به چنین طرز ایستادنی ساوت پا می گویند. اما این موضوع دلایل بسیار دارد.
به طور خلاصه، دست و پای جلویی که دست و پای قوی تر ما هم هستند، در فاصله کمتری از حریف قرار دارند (نسبت به دست و پای عقبی)، با کمترین میزان انحراف از استنس (و در نتیجه کمترین میزان ریسک و مواجه شدن با خطر ضدحمله ی حریف)، با سرعت و قدرتی زیاد به حریف ضربه می زنند.

مهمترین تکنیک ما هم ضربه ی مستقیم ِ دست ِ جلو معروف به straight lead است. شاهکار بروس لی!

در تاپیک جیت کان دو منتظر نظرات خوب شما هستم جناب مرتضی.

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
جناب آبتین واقعا ممنونم از بابت وقتی که گذاشتید و جواب دادید.راستش دیدم خیلی به تاپیک جیت کاندو سر نمیزنن این شد که سوالم رو اینجا مطرح کردم.ولی چشم از این به بعد سوالات رو در این قسمت طرح میکنم :
[h=1]Jun Fan Jeet Kune Do[/h]

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام دوستان عزیز و قدیمی و با وفا :)

میتونین سایتی رو بهم معرفی کنین که کاتا های کیوکوشین رو یاد بگیرم ؟
شدیدا درگیر کرده منو با خودم و خودش :thumbsup:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

سلام
نیازی به سایت نیس
میتونین سی دی آموزش رو از مراکز ورزشی بخرین
من قبلا سی دی همه کاتاهای کیوکوشین رو داشتم

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام
نیازی به سایت نیس
میتونین سی دی آموزش رو از مراکز ورزشی بخرین
من قبلا سی دی همه کاتاهای کیوکوشین رو داشتم

آخه الان دم امتحاناس واقعا فرصت گشتن برا سی دی ندارم.گفتم سایتی باشه چندتا کاتا ازش یاد بگیرم و فعلا کارم راه بیفته تا بعد

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
آخه الان دم امتحاناس واقعا فرصت گشتن برا سی دی ندارم.گفتم سایتی باشه چندتا کاتا ازش یاد بگیرم و فعلا کارم راه بیفته تا بعد

دوستمون درست میگن بهترین راه تهیه سی دی آموزشی هست به علاوه شما باید برای آموزش اونها وقتی رو بگذارید همچنین آموزش نوشتاری سایتها چندان فایده نداره اگه هم بخواین کلیپی رو با سرعت محدود اینترنت دانلود کنید وقت زیادی رو باید صرف کنید هم اینکه همون ها هم بیشتر ناقص هستند اکثر ورزشی فروشی ها هم سی دی آموزش دارن که راحت میتونید تهیه کنید

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
جناب آبتین واقعا ممنونم از بابت وقتی که گذاشتید و جواب دادید.راستش دیدم خیلی به تاپیک جیت کاندو سر نمیزنن این شد که سوالم رو اینجا مطرح کردم.ولی چشم از این به بعد سوالات رو در این قسمت طرح میکنم :
Jun Fan Jeet Kune Do

بله متوجه منظورتان هستم.
اما خب آنجا بهتر می توانیم بحث کنیم.
ممنون از شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
بله متوجه منظورتان هستم.
اما خب آنجا بهتر می توانیم بحث کنیم.
ممنون از شما

درود بر شما .

جناب آبتین جسارتا سوالی داشتم .

این حقیقت دارد که وینگ چون کنگ فو از سیو لیم پدید آمده ؟

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474

از استادتون موسی باقری چه خبر؟ تازه تو یه سایت خبرش رو خوندم اراذل و اوباش با قمه بهش حمله کردن رو رفته بیمارستان و اوضاعش خوب نیست(البته خبر مال مهر ماه بود) میخوام بدونم حالشون چه طوره.هنوز آموزش میدن؟ ممنون

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

سلام

اما دوست من سعی نکن از روی فیلم و سیدی روش های رزمی رو یاد بگیری حتی کاتا (بدون استاد خطر هست)

ممنون از حسن توجه شما

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
درود بر شما .

جناب آبتین جسارتا سوالی داشتم .

این حقیقت دارد که وینگ چون کنگ فو از سیو لیم پدید آمده ؟

سلام خواهش می کنم

سیو لیم تا آنجا که می دانم یکی از فرم های اولیه در وینگ چون است. منظورتان همین است یا چیز دیگری؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
هیچو کایتن

img_colon6.JPG

یکی دیگر از تکنیک های فنی و کاربردی در درگیری و فرار و........ چیره دستی در هیچو کایتن هست

هیچو (جهش) کایتن (چرخیدن)

جهش همراه با غلط

هیچوکایتن به بودوکا (رزمی کار) کمک میکند تا بتواند به گونه ای با یک حرکت سریع گیچ کننده از دست دشمن فرار کند.

فرار از سلاح و..........

چیره دست بودن در این تکنیک کمک زیادی به بوکا خواد کرد.

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
جونان تایسو

mid.jpg
روشی کهنه و قدیمی برای گرم کردن بدن و مفاصل به سبک ژاپنی

این نوع گرم کردن موجب افزایش تعادل ، قدرت ، سرعت میشه . همچنین تربیت ماهیچه ها برای بالا بردن ارتجاع و کشسانی بیشتر.

و به نقل از اساتید کهنه ژاپنی آماده کردن بدن برای قبل و دوران پیری:)

که شامل : جونان آندونو گاتا : که خودش شامل 10 روش هست

و......

شایان ذکر هست که در کوریوها از جونان تایسو برای قبل از شروع تمرینات مثل درگیری تن به تن استفاده میشه

اگر از دوستان کسی از نحوه اجراش سوال داشت در خدمتم
ممنون از حسن توجه شما

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
جونان تایسو

مشاهده پیوست 271667
روشی کهنه و قدیمی برای گرم کردن بدن و مفاصل به سبک ژاپنی

این نوع گرم کردن موجب افزایش تعادل ، قدرت ، سرعت میشه . همچنین تربیت ماهیچه ها برای بالا بردن ارتجاع و کشسانی بیشتر.

و به نقل از اساتید کهنه ژاپنی آماده کردن بدن برای قبل و دوران پیری:)

که شامل : جونان آندونو گاتا : که خودش شامل 10 روش هست

و......

شایان ذکر هست که در کوریوها از جونان تایسو برای قبل از شروع تمرینات مثل درگیری تن به تن استفاده میشه

اگر از دوستان کسی از نحوه اجراش سوال داشت در خدمتم
ممنون از حسن توجه شما

عذر میخوام اگه ممکنه یکم راجع بهش وهمچنین به طور کلی نینجوتسو ژاپن توضیح بدین میدونم توی صفحات قبلی بعضی مطالب هست ولی صفحات زیاده ممنون میشم بیشتر توضیح بدین......بدون شک شما رزمی رو به معنای واقعی فراگرفتین خیلی خوشحال میشم از تمرین ها و تکنیک های رزمی شما بیشتر بدونم
ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ساروتوبی ساسوکه

n7.JPG
یکی از شخصیت های مخوف و جاویدان تاریخ ژاپن بود

او عضو گروه نینجا کوگا بود

ساروتوبی متخصص پرشهای بلند و فرار بود. در تاریخ ژاپن گفته شده او مثل یک میمون چابک و سریع بود به ویژه در درختان

دارای دانش خاص شینوبی زوو ( روش مخفی سرعت) یکی از ویژه روشهای نینجا بوده

گفتنیست که او به علت سرعت بسیار فراوانش در یک پلک به هم زدن ناپدید میشده و دیگر هیچ اثری از او پیدا نمیشده

او در یک محاصره جنگی کشته شد

بالا