• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
حالا این 100 نفر رو اعدام میکنن؟

نظر خودت چیه؟ به نظرت چی کارشان کنن بهتره؟
کلن دوستان نظر شما چیه به نظر شما بهترین برخورد با اینا چیه؟
*********نظر من*******
حداقل 90 درصد اینا آدم بشو نیستن و اگه برگردن به اجتماع چون رنگ زندان رو دیدن و دگیه ازش ترسی ندارن بدتر میشن و بدتر با اجتماع تا مکینن
توی زندان هم که خودش وضعش خرابه با وجود اینا میشه گل بود به سبزه نیست آراسته شد
چه خرتو خری بشه زندان ها و چه اشراری بسازه!
انفرادی یا اعدام به نظر من اگه از نظر حکومت جهانی مشکلی نداشته باشه!! بهترین کاره!
البته میشه اینارا ببرن توی یه پادگان سری و بهشان تمرینات سخت و سخت بدن و ازشان سربازایی بسازن برای آینده ملت!
یا جاهایی ازشان کار بکشن که حسابی پدرشان در بیاد!

خب با حمل این سلاح ها طبق قانون قضایی باید خیلیاشون رو اعدام کنن.....جای اینا توی جنگله نه اینجا

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
شنیدید میگن معتاد،انگل جامعه هست؟ من میخوام بدونم اگه معتاد،انگله پس این جوونور ها چی هستن؟؟؟؟؟

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
نظر خودت چیه؟ به نظرت چی کارشان کنن بهتره؟
کلن دوستان نظر شما چیه به نظر شما بهترین برخورد با اینا چیه؟
*********نظر من*******
حداقل 90 درصد اینا آدم بشو نیستن و اگه برگردن به اجتماع چون رنگ زندان رو دیدن و دگیه ازش ترسی ندارن بدتر میشن و بدتر با اجتماع تا مکینن
توی زندان هم که خودش وضعش خرابه با وجود اینا میشه گل بود به سبزه نیز آراسته شد
چه خرتو خری بشه زندان ها و چه اشراری بسازه!
انفرادی یا اعدام به نظر من اگه از نظر حکومت جهانی مشکلی نداشته باشه!! بهترین کاره!
البته میشه اینارا ببرن توی یه پادگان سری و بهشان تمرینات سخت و سخت بدن و ازشان سربازایی بسازن برای آینده ملت!
یا جاهایی ازشان کار بکشن که حسابی پدرشان در بیاد!
فیلم بینوایان رو یادتونه؟ اون زندانی که ژان والژان داخلش بود خوراک ایناست.
تا اینا باشن قدر آزادی شون رو بدونن و مردم رو ذله نکنن.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
نه اتاق گاز دیگه نامردیه.میگن بد ترین نوع مرگ،خفگی هست.

آقا میگم بیارن دست و پا بسته در اختیار ما قرارشان بدن برای تمرین روی نقاط حساس(مرگ و فلج) آدم
خیلی خوب میشه سطح علمی و رزمی ما هم بالا میره:D

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
خیل خوب با یک درجه تخفیف حکم مرگ رو به انداختشون در مرداب تمساح ها عوض میکنم
خوب این مورد باید در نشست سران 2+1 (شما،محمد جان وخودم) بررسی و بهترین تصمیم در این خصوص اتخاذ بشه:D

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
خوب این مورد باید در نشست سران 2+1 (شما،محمد جان وخودم) بررسی و بهترین تصمیم در این خصوص اتخاذ بشه:D

ای دمت گرم
25r30wi.gif

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
آقا میگم بیارن دست و پا بسته در اختیار ما قرارشان بدن برای تمرین روی نقاط حساس(مرگ و فلج) آدم
خیلی خوب میشه سطح علمی و رزمی ما هم بالا میره:D

تایید میشه دست و پاشون بازم باشه بهتره یه تیکه گوشت متافن که بدون سلاح و شمشیر و ساتورشون هیچ پخی نیستن

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود بر همه دوستان و استادان خودم ::

سوالی دارم . شما چه قدر به ریاضت دادن و زجر دادن بدن در هنر های رزمی معتقدید ؟؟ به نظر شما ، آیا سختی دادن و تحمل شرایط سخت فیزیکی و روحی میتواند باعث پیشرفت ما در سبک های رزمی بشود ؟؟

درود برشما
خب مطمئنا ناثیر داره روی فیزیک بدن
من خودم به شخصه با این کار موافق و به اون معتقدم

موفق و موید باشید

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
سلام :happy:

دوستان و همرزمان عزیز، اگه از نظرشون تبلیغ حساب نمیشه مایلم خبری در مورد موفقیت شیهان گرانقدرم بدم. :rolleyes:
منتظر نظر و اجازه دوستان میمونم :blush:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
به نام خدا

[شیهان] ˈ سلیمان مهدیزاده ˈ رییس انجمن ˈ کندو، ای‌آی‌دو ˈ جمهوری اسلامی ایران موفق به کسب نشان افتخار دولت ژاپن شد.

نشان افتخار دولت ژاپن به نام ˈ مدال خورشید تابان با انوار زرین و سیمین ˈ (“The Order of the Rising Sun, Gold and Silver Rays” | “Kyokuzitsu Soukou Shou”) به پاس خدمات ارزشمند و کمک [شیهان] مهدیزاده در ترویج فرهنگ ژاپن در ایران و در راستای ایجاد تفاهم متقابل میان دو کشور از طریق آموزش هنرهای رزمی به وی اعطا شده است.

98832522530311566994.jpg

سلیمان مهدیزاده (دان 8 کیوشی . ای‌آی‌دو)

پ.ن 1 : در هفته ای که گذشت این مدال به همراه لوح تقدیر مزین به مهر امپراطور ژاپن در سفارت ژاپن به ایشون اعطا شد.
پ.ن 2 : در تاریخ بیست و چهارم دیماه، ساعت 20، از شبکه Press TV برنامه ای در این خصوص و همینطور تصاویری از دوجو شین بوکان پخش خواهد شد.
پ.ن 3 : اسم ایشون رو میتونید در این فایل (صفحه6، ردیف 3 جدول) که در سایت وزارت امور خارجه ژاپن قرار گرفته مشاهده کنید.

ویرایش: عکسهای مربوط به مراسم قرائت تقدیرنامه و اعطای مدال توسط سفیر ژاپن، آقای کوجی هاندا | سفارت ژاپن

85480328701834190992.png

تبریک میگم به استاد عزیز و گرانقدرم :happy:

^^。師範様 おめでとうございます

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خیلی ممنون
اصلا هم جنبه تبلیغاتی نداشت اتفاقا افتخاری واسه ما ایرانی ها هست که یه هموطن اینطوری تو دنیا مطرح میشه
مهم نیس که از چه سبکی باشه یا اینکه ما اون سبک رو کار کرده باشیم یا نه مهم اینه که یک ایرانی به این مقام دست پیدا کرده

ایشا ا... هر کجا که هستن موفق باشن

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
خیلی ممنون
اصلا هم جنبه تبلیغاتی نداشت اتفاقا افتخاری واسه ما ایرانی ها هست که یه هموطن اینطوری تو دنیا مطرح میشه
مهم نیس که از چه سبکی باشه یا اینکه ما اون سبک رو کار کرده باشیم یا نه مهم اینه که یک ایرانی به این مقام دست پیدا کرده

ایشا ا... هر کجا که هستن موفق باشن

خیلی از شما ممنون دوست عزیز :blush:
انشالله که شما و همه رزمی کاران موفق و افتخار آفرین باشید :rolleyes:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
به نام خدا

[شیهان] ˈ سلیمان مهدیزاده ˈ رییس انجمن ˈ کندو، ای‌آی‌دو ˈ جمهوری اسلامی ایران موفق به کسب نشان افتخار دولت ژاپن شد.

نشان افتخار دولت ژاپن به نام ˈ مدال خورشید تابان با انوار زرین و سیمین ˈ (“The Order of the Rising Sun, Gold and Silver Rays” | “Kyokuzitsu Soukou Shou”) به پاس خدمات ارزشمند و کمک [شیهان] مهدیزاده در ترویج فرهنگ ژاپن در ایران و در راستای ایجاد تفاهم متقابل میان دو کشور از طریق آموزش هنرهای رزمی به وی اعطا شده است.

98832522530311566994.jpg

سلیمان مهدیزاده (دان 8 کیوشی . ای‌آی‌دو)

پ.ن 1 : در هفته ای که گذشت این مدال به همراه لوح تقدیر مزین به مهر امپراطور ژاپن در سفارت ژاپن به ایشون اعطا شد.
پ.ن 2 : در تاریخ هفدهم دیماه، از شبکه Press TV برنامه ای در این خصوص و همینطور تصاویری از دوجو شین بوکان پخش خواهد شد.
پ.ن 3 : اسم ایشون رو میتونید در این فایل (صفحه6، ردیف 3 جدول) که در سایت وزارت امور خارجه ژاپن قرار گرفته مشاهده کنید.

تبریک میگم به استاد عزیز و گرانقدرم :happy:

^^。師範, おめでとうございます

تبریک می گم به شما و استاد گرانقدرتان.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
Combat Hapkido "Demo" - YouTube

کلیپ هاپکیدو

در این کلیپ مشخص میشه بیشتر تکنیک های جوجیتسو در هاپکیدو استفاده شده است

و در کلیپی دیگر تکنیک های پرتابی جودو که از جوجیتسوی کوانتوم مشتق شده است

http://www.youtube.com/watch?v=WjRpTNWv7dY