• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
دوستان من سعی میکنم تا اونجایی که میتونم تمامی مطالب دوستان رو بخونم و در صورت نیاز جواب بدم

لایک نکردن من دلیل بر نخوندن من نیست. به هر حال من تمام تلاشم رو برای تاپیک و دوستان انجام میدم.

و حرکت تاپیک در جهت خوبی هست اما باید حد تعادل بار مطلب تنظیم بشه که به یاری و عنایت شما دوستان قابل حل هست

ممنون از مشارکت همه شما

ممنون از حسن توجه شما

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
درود بر شما
منم با فرمایشات شما موافقم یه رزمی کار واقعی باید در نهایت خونسردی و آرامش باشه و ازدرگیری پرهیز کنه
ولی وقتی 3 4 نفر با قمه جلوی شمارو میگیرن و میخوان ازتون چیزی بدزدن یا این که مست کردن و قصد درگیری با شما رو دارن
خب شما باید سعی کنین که از خودتون دفاع کنین البته اگه واقعا مهارت لازم رو برای این کار دارین
اون بنده خدایی که شما گفتین خوب بوکسور بوده و معلومه وقتی مشت میزنه تو سر کسی امکان فوت زیاده:eek:
چون اونا تو باشگاه با مشت به سر هم دیگه میزنن و اونجا از کلاه و دستکش بکس استفاده میشه ولی تو درگیری خیابونی نه
پس این میتونه یکی عللی باشه که منجر به فوت میشه حالا بگذریم....
اما یه دفاع شخصی کار واقعی و حرفه ای میدونه دقیقا چیکار کنه
این مطلبی که میخوام بگم جنبه تبلیغاتی نداره و فک نکنین که میخوام از سبکی تعریف و تمجید کنم :
در هاپکیدو به شما ضربه زدن به نقاط حساس بدن رو طی اموزش ها یاد میدن یعنی 72 نقطه حساس بدن ( اگه اشتباه نکنم ) 25 نقطه فلج کننده و 13 نقطه مرگ رو شما یاد میگیرین

در درگیری خیابانی شما باید انقد مهارت داشته باشین که بتونین به موقع ازین ضربات استفاده کنین و خیلی ساده طرف رو زمین گیر کنین اینطوری دگ مثه اون بنده خدا باعث فوت کسی
نمیشین اون دزد هم نمیتونه فردا ادعا کنه که شما اونو زدین تا ازتون دیه بخواد چون هیچ جای کوفتگی و... وجود نداره دوست عزیز

البته این ها همه نظرات بنده بود شاید دوستان دگ موافق یا مخالف بنده باشن که هر کسی دلیل و نطری داره که محترمه و من فقط دلیل خودمو گفتم و نظر شما
در الویت هست تا نظرات دیگران

موفق باشید

برای داشتن چنین مهارتی باید 10 سال تمرین و مطالعه داشته باشی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
:eek:

سلام
این همه تاپیک رفت جلو که بگه اینطور موقعی دمتان رو بزارید رو کلتان و الفرار
و شما میای میگی در برابر 3-4 نفر قمه به دست اونم تازه مست وایسی و مقاومت کنی!:eek:
قطعا سرنوشت تلخی در انتظاره قطعا.....حتی اگه رامبو باشی یا کماندوی نیروی دریایی امریکا یا از کماندو های اسراییل
قطعا اینطور موقعی کارت تمامه !!!
هرجقدر که سرعت ا بالا باشه بازم اونا چهار نفرن! حتی دونفرم باشن امکان موفقیت شما بین 1 تا 5 درصده
حالا شما هم به الفاظ گیر نده محمد جان:دی اعدادش اغراق بود ولی من این مطلب رو بار ها شنیدم که یک دفاع شخصی کار واقعی میتونه با چند نفر درگیر بشه و اینو خودم از یکی از استادای دفاع شخصی دیدم
همینطور افرادی نظامی مثه نیروهای یگان ویژه که یه بنده خدایی تعریف میکرد

برای داشتن چنین مهارتی باید 10 سال تمرین و مطالعه داشته باشی
کدوم مهارت نترس جان

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
حالا مشا هم به الفاظ گیر نده محمد جان:دی اعدادش اغراق بود ولی من این مطلب رو بار ها شنیدم که یک دفاع شخصی کار واقعی میتونه با چند نفر درگیر بشه و اینو خودم از یکی از استادای دفاع شخصی دیدم
همینطور افرادی نظامی مثه نیروهای یگان ویژه که یه بنده خدایی تعریف میکرد

کدوم مهارت نترس جان

اسمت رو نمیدانم دوست گلم
با چندین نفر درگیری درسته شاید خیلی از رزمی کار ها بتانن با چندیدن نفر درگیر بشن و همه رو ناکار کنن
ولی با چند نفر قمه به دست حتی فکرشم خیلی سخته
شما خودت فکرشو بکن توی ذهنت یه بزن بهادر خفنی به قول خودت "اسمیقلی"!
ببین توی فکرت به صورت مجازی چطور میتانی از پس 4 نفر که قمه دارن بر بیای؟
ولی خوب از پس چند نفر بدون سلاح مثله توی کلیپی که گذاشتم راحت میشه بر بیای

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
درود بر شما
منم با فرمایشات شما موافقم یه رزمی کار واقعی باید در نهایت خونسردی و آرامش باشه و ازدرگیری پرهیز کنه
ولی وقتی 3 4 نفر با قمه جلوی شمارو میگیرن و میخوان ازتون چیزی بدزدن یا این که مست کردن و قصد درگیری با شما رو دارن
خب شما باید سعی کنین که از خودتون دفاع کنین البته اگه واقعا مهارت لازم رو برای این کار دارین
اون بنده خدایی که شما گفتین خوب بوکسور بوده و معلومه وقتی مشت میزنه تو سر کسی امکان فوت زیاده:eek:
چون اونا تو باشگاه با مشت به سر هم دیگه میزنن و اونجا از کلاه و دستکش بکس استفاده میشه ولی تو درگیری خیابونی نه
پس این میتونه یکی عللی باشه که منجر به فوت میشه حالا بگذریم....
اما یه دفاع شخصی کار واقعی و حرفه ای میدونه دقیقا چیکار کنه
این مطلبی که میخوام بگم جنبه تبلیغاتی نداره و فک نکنین که میخوام از سبکی تعریف و تمجید کنم :
در هاپکیدو به شما ضربه زدن به نقاط حساس بدن رو طی اموزش ها یاد میدن یعنی 72 نقطه حساس بدن ( اگه اشتباه نکنم ) 25 نقطه فلج کننده و 13 نقطه مرگ رو شما یاد میگیرین

در درگیری خیابانی شما باید انقد مهارت داشته باشین که بتونین به موقع ازین ضربات استفاده کنین و خیلی ساده طرف رو زمین گیر کنین اینطوری دگ مثه اون بنده خدا باعث فوت کسی
نمیشین اون دزد هم نمیتونه فردا ادعا کنه که شما اونو زدین تا ازتون دیه بخواد چون هیچ جای کوفتگی و... وجود نداره دوست عزیز

البته این ها همه نظرات بنده بود شاید دوستان دگ موافق یا مخالف بنده باشن که هر کسی دلیل و نطری داره که محترمه و من فقط دلیل خودمو گفتم و نظر شما
در الویت هست تا نظرات دیگران

موفق باشید

آقا شما نفست از جای گرم بلند میشه. من نه مهارت شو ندارم نه جسارتشو نه جرات درگیری با 4 نفر قمه به دست. اگه این موقعیت پیش بیاد احتمالا شماره مو میدم بهشون میگم اگه بعدا هم یه موقع به مشکلی چیزی برخوردین زنگ بزنین شماره حسابی چیزی بدین براتون یه پولی واریز کنم :blink:
ولی جدا از شوخی من اول سعی میکنم در همچین موقعیتی قرار نگیرم. اگر هم گرفتم درگیر نخواهم شد .
ممنون از توجهتون .

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
:eek:

سلام
این همه تاپیک رفت جلو که بگه اینطور موقعی دُمتان رو بزارید رو کولِتان و الفرار
و شما میای میگی در برابر 3-4 نفر قمه به دست اونم تازه مست وایسی و مقاومت کنی!:eek:
قطعا سرنوشت تلخی در انتظاره قطعا.....حتی اگه رامبو باشی یا کماندوی نیروی دریایی امریکا یا از کماندو های اسراییل
قطعا اینطور موقعی کارت تمامه !!!
هرجقدر که سرعت ا بالا باشه بازم اونا چهار نفرن! حتی دونفرم باشن امکان موفقیت شما بین 1 تا 5 درصده

موافقم باهاتون. و ترجیح میدم اون دوی صد متر و فعلا تمرین کنم. :D

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
آرمین جان نمیخواستم بحث و کشش بدم ولی شما توی مطلبت یه چیزو به شکلی و لحنی چندین بار میگی و تکرار میکنی انگار مخاطبانت انسان های خنگی هستند!
و اونو نفهمیدن و باید چندین بار تکرار کنی
اگه ابتین جان در باره استنس میپرسه ماله اینه که شما چند بار به شکل مجهولانه ای از نوع استنستان میگید که دارید نه نه ندارید نه دارید به شکل خاصیه! و اینا بلاخره
برای هرکسی سوال میشه که بلاخره اسنتس هست ؟ نیست ؟ چجوریه؟ و از اون مهمتر اینکه شما میتانید استنس بگیرید به سبکی که آبتین جان برای دفاع از بیضه گرفت
به شکلی که فقط پاها رو به اندازه عرضه شانه(حالت قدم زدن) باز کنیم نه که دیگه دست ها را هم گارد کنیم که ضایع بشه!
قطعا با کمی جابه جایی پا جناب زورگیر یا مهاجم محترم چیزی متوجه نمیشه!
یا علی
آدم وقتی نمیخواد کش بده ،کش نمیده ،نه اینکه کش بده و بگه نمیخواستم کش بدم
تازه متوجه شدم جناب میلاد نینجا چرا زیاد توصیح نمیدن

بنده هم احتمالا همون رویه رو در پیش بگیرم

اگر تلاش نکنم میگید مبهمه ،اگر تلاش بکنم میگید دیگران رو خنگ فرض میکنم
این خیلی خوبه که شما سریع متوجه مطلب میشید
ولی من به ذکاوت شما نیستم و مناسب حال خودم توضیح میدم

میتونم تکه هایی که جواب ابهام شما هست رو کنار هم بچینم تا ببینید من جواب رو بیش از یک بار دادم ولی شما هنوز هم ابهام دارید
تکرار بی دلیل نیست

با اینکه زیاد توضیح میدم حرفی که میزنم مبهم هست ،اگر توضیح ندم که ....
شاید بهتره 4 تا کلمه بنویسم و بدون توضیح رد بشم تا خودتون برید دنبالش
2 بار تو منابع فارسی دنبال مسائل دفاع شخصی بگردید قدر عافیت رو میدونید

بنده رو به شخص مشخصی مطلب نمینویسم و برای اون اعضای خاموش یا کسانی که با سرچ کردن اومدن به دنبال دفاع شخصی دارم مینویسم و بارها هم این رو گفتم، زیاد توضیح دادنم برای اینه که ابهامی برای اون افراد باقی نمونه ،نه اینکه شما یا کس دیگه رو خدایی ناکرده خنگ فرض کرده باشم

خیلی ها هستن که تا الان اینجا یک پست و لایک هم نزدن ولی تو پیغام خصوصی اومدن و در خدمتشون بودم ... مخاطب من اینها هم هستند و میخوام براشون درست و کامل جا بیوفته قضیه ؛وگرنه شما که سبک خودت رو داری و راهتون رو هم انتخاب کردین

درسته با شما هم تعامل دارم ولی هدفم یاد دادن چیزی به شخص شما نیست ،هدف اصلیم تولید محتوا در مورد سبک و روشی هست که به دلایلی تو منابع فارسی دربارش چیزی پیدا نمیشه ،فقط و فقط همین

اینم مدل هوشمندانه که شما میخواید :

استنس و گارد با هم فرق دارن / stance و stand یک ریشه دارن / دینامیک هم ...

اگر تکواندو مناسب دفاع شخصی بود هاپکیدو هرگز وجود نداشت
یک جنگجو خودش و فکرش رو به هیچ چیز محدود نمیکنه

با تشکر از شما

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
نقاط ضعف شخصی که مسته :

1 - نداشتن تعادل و بالانس
2 - کند بودن سرعت عمل و واکنش (چندین درصد پایین تر از انسان هشیار / بعضا نزدیک 1 ثانیه delay)
* - نقطه قوت آدم مست = درد رو خیلی کمتر از شما احساس میکنه
* - معمولا آدم مست لگد نمیزنه ... مشت میزنه (به دلایلی)

- سعی کنید از نقاط ضعف حریف استفاده کنید و از نقاط قوتش پرهیز کنید

مثال = جا خالی بدید و در فرصت به وجود اومده بلافاصله برید تو پاش و همزمان با کشیدن پا به سمت خودتون با نیرو وارد کردن به ناحیه کمر تعادل ناقصش رو بهم بزنید تا پخش زمین بشه (و دعا کنید ضربه مغزی نشه) بعد هم فرار کنید ،وقتی افتاده زمین
میتونید مچ پا یا زانو رو هم لگد کنید که خیالتون برای فرار راحت بشه

- میتونید به جای جا خالی دادن، با کم کردن فاصله ،به درون دستش ضربه بزنید و همزمان مشتی هم به بینی / گردن / گلوش بزنید یا کله بزنید و مرحله بعد رو ادامه بدید ،اینها دیگه بسته به ابتکار خود شما داره

- دست آزاد شما اگر بشه بهتره از صورتتون محافظت کنه ،همین که جلوی صورت باشه کافیه ،حالت دقیقش مهم نیست ،ولی شخصا یکی از گاردهای موی تای رو که قبلا گفتم ترجیح میدم ،مزاحم حرکت و چسبیدن نمیشه و در صورت لزوم میشه با خود گارد ضربه هم زد ... اگر نشد گارد بگیریم هم مهم نیست

فرض کنید که بعد مشت اول شما بکشی عقب، استنس بگیری و گاردت رو بیاری بالا و همه اینها رو هم در 1 ثانیه انجام بدی .... کلا سناریو عوض میشه و یک درگیری چند ثانیه ای ،تبدیل به یک مبارزه طولانی میشه ،ممکنه مغلوب وزن و قدرت بدنی و تکنیک فرد بشید یا دوستانش از راه برسن یا مثل اون کلیپ تو خیابون عقب عقب جست و خیز کنید ولی به جای پیروزی تو کنج محاصره بشید یا با محکم! بخورید زمین

-هر حالتی که شما توش باشید اون حالت استنس شماست و بهتره باهاش بسازید و حواستون رو به "تهاجم" بی وقفه و هر چه سریعتر تمام کردن درگیری بدید

-در واقع با عقب نشینی های لحظه ای به حریف فرصت فکر کردن میدید و ابتکار عمل رو با دستهای خودتون بهش هدیه میکنید ،ممکنه تو همین فرصت طرف چاقو در بیاره ... شما که علم غیب ندارید ،پس نباید ریسک کرد

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
اقا این قدر به قمه راحت نگاه نکنید دوست من رزمی کار و کار با سلاح بلده(حدود 2 ساله کار میکنه). من خواستم تست کنم به بینم میشه در مقابل قمه کاری کرد یا ن. بهش گفتم با قلاف به من حمله کنه. من تا تکون میخوردم 4 یا 5 ضربه به من میزد. تازه این ادم عصبی نیست اگر عصبی باشه تند تر میزنه. نتیجه گیری: از کجا معلوم همون خفت گیر رزمی کار نباشه؟ تازه معمولا هم کسی که میره خفت گیری دو نفره میرن دیگه ببینید چی میشه من با توجه به تحقیقات این چند وقتم حتما تسلیم میشم و درگیر نمیشم. چون شما حساب کن گوشیت ایفون 5 و در حالت عادی 100 تومان هم تو جیبت( نود درصد کمتر از این گوشی و این مقدارن ولی بعضی ها هم پول نقد خیلی دارن که نادرن) کلا دارایی شما میشه 3 تومان بگیم خیلی بدشانسی لپ تاپ داری کلا میشه 5 تومان حالا اگر حاضری 5 تومانت حفظ کنی و جونتو از دست بدی؟ با این شرایط حال و تورم شما وایسی اژانس می تونی این پول چند ماهه جبران کنی.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
دو حالت داره،یا میزنی یا میخوری
زدن یعنی دیه،که حداقل 2،3 شروع میشه
خوردن چاقو و رفتن به بیمارستان هم جدا از مکافاتش در خوش بینانه ترین حالت،یک میلیون خرج داره (اگر عمل نخواد)

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
راستی پست "آدم مست" برای حالتی بود که طرف قمه و چاقو و ... نداشته باشه ها
از این نظر نوشتم که معمولا سخت میشه از درگیری با آدمهای مست اجتناب کرد
به خاطر حالت غیر طبیعی شون انقدر پیله میکنن که کار به جای باریک میکشه
چاقو که از جیب در اومد شما از پنجره هم که شده برید بیرون :)

فرمایشات هر دو دوست عزیز هم کاملا متینه و 100% درسته
مال دنیا مدام میاد و میره ،ولی جان و سلامتی برگشت ناپذیره
غرور آدم هم بعد چند وقت ترمیم میشه

---------- خبر خوب -----------

قضیه زورگیری تو روز روشن که یادتون هست ؟
برای اون زورگیر اصلی که قمه دستش بود کیفرخواست محاربه صادر شد (احتمالا حکمش اعدامه)
به 3 نفر دیگه هم سرقت مسلحانه تفهیم اتهام شد

رئیس قوه قضاییه هم انگار گفته از این به بعد به همین روال با زورگیرها رفتار میکنن و فرقی بین اسلحه سرد و گرم نمیزارن
نمیدونم چقدر پشتوانه قانونی داره این حرف ولی اگر واقعا اینطور بشه خیلی عالیه
اینطوری زورگیری هم بخوان بکنن از ترسشون فقط کتک میزنن و کمتر چاقو میگیرن دستشون

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
یکی رو میشناسم توی بندر عباس چند بار ازش زورگیری شده بود حسابی مالباخته بود بلاخره مجبور شد بره کیک بوکسینگ یاد بگیره

آخرش چی؟
چند بار ازت زورگیری بکنن کاریشون نداشته باشی دفعه بد غیرت داخلی انسان که خداوند هم موافق دفاع از خود است بجوش میاد

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
---------- خبر خوب -----------

قضیه زورگیری تو روز روشن که یادتون هست ؟
برای اون زورگیر اصلی که قمه دستش بود کیفرخواست محاربه صادر شد (احتمالا حکمش اعدامه)
به 3 نفر دیگه هم سرقت مسلحانه تفهیم اتهام شد

رئیس قوه قضاییه هم انگار گفته از این به بعد به همین روال با زورگیرها رفتار میکنن و فرقی بین اسلحه سرد و گرم نمیزارن
نمیدونم چقدر پشتوانه قانونی داره این حرف ولی اگر واقعا اینطور بشه خیلی عالیه
اینطوری زورگیری هم بخوان بکنن از ترسشون فقط کتک میزنن و کمتر چاقو میگیرن دستشون
یه مورد تجاوز به عنف هم تو لواسان اتفاق افتاده بود که دو سه تا جوون با قمه میریزن خونه یه نفر و بعد از بستن دست و پاهای طرف،جلوی چشمهاش به خانمش(بدون توجه به گریه و التماس های خانمه)تجاوز میکنن.
آقای لاریجانی دستور پیگیری سریع ماجرا رو صادر میکنن و خیلی زود دستگیرشون میکنن و باز به دستور ایشون محاکمه و بعد هم اعدام(به اتهام تجاوز به عنف)میشن.باز هم میگم خدا خیرش بده

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
یه مورد تجاوز به عنف هم تو لواسان اتفاق افتاده بود که دو سه تا جوون با قمه میریزن خونه یه نفر و بعد از بستن دست و پاهای طرف،جلوی چشمهاش به خانمش(بدون توجه به گریه و التماس های خانمه)تجاوز میکنن.
آقای لاریجانی دستور پیگیری سریع ماجرا رو صادر میکنن و خیلی زود دستگیرشون میکنن و باز به دستور ایشون محاکمه و بعد هم اعدام(به اتهام تجاوز به عنف)میشن.باز هم میگم خدا خیرش بده

آخه آدم تا چه حد میتونه ح...م زاده باشه

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424

نگید توروخدا ....
اگه سیاست کیفری اینا درست بود،انقد جرم وجود نداشت که بعدش بخوان این همه حکم اعدام بخاطرش صادر کنن
اصلا از خودتون پرسیدین چرا باید این همه جرم زیاد بشه ؟؟ چرا اینا نباید جلو ایجاد جرم رو بگیرن ؟؟
اینا راحت ترین کار رو میکنن،هرکی جرم مرتکب شد،سنگین ترین مازات ممکن رو براش در نظر میگیرن !
این که نشد راه حل
تا الان،تو این 3-4 سال اخیر که اینجور جرائم مجازاتش سنگین تر شده،آیا روند کاهشی داشتن یا افزایشی ؟ اگر با من موافقین که افزایش بوده،پس معلومه روش این ها غلطه

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
نگید توروخدا ....
اگه سیاست کیفری اینا درست بود،انقد جرم وجود نداشت که بعدش بخوان این همه حکم اعدام بخاطرش صادر کنن
اصلا از خودتون پرسیدین چرا باید این همه جرم زیاد بشه ؟؟ چرا اینا نباید جلو ایجاد جرم رو بگیرن ؟؟
اینا راحت ترین کار رو میکنن،هرکی جرم مرتکب شد،سنگین ترین مازات ممکن رو براش در نظر میگیرن !
این که نشد راه حل
تا الان،تو این 3-4 سال اخیر که اینجور جرائم مجازاتش سنگین تر شده،آیا روند کاهشی داشتن یا افزایشی ؟ اگر با من موافقین که افزایش بوده،پس معلومه روش این ها غلطه

کاملا باهات موافقم
این کارها نوش دارو پس از مرگ سهرابه
به نظر من باید قوانینی در نظر بگیرن که حالت پیشگیری داشته باشه
مثلا یه مدت گفتن سلاح سرد دست هرکسی ببینن حکمش اعدامه. این خیلی عالی بود و خیلی تاثیر خوبی داشت
تا اونجا که من خیلی از رففیقای دوروبرم رفیق باز و دعوا کنو کلن خر مخن دیگه:blush: و همیشه یه چاقو یا تیزبر توی جیبشان بود
ولی وقتی خبر این قانون امد همیشان میترسیدن بزارن جیبشان
ولی فکر کنم دوباره پس گرفتن این قانون رو
البته فکر کنم این قانونی بوده که زمان امام علی هم اجرا میشده
من با قطع دستهای دزد موافقم ولی این به این معنی نیست که هر دزدی رو دست ببرن!
قطعا پسر بچه یا جوانی که برای نیاز شدید مالی میاد یه دزدی کوچیک انجام میده با اون خرپولی که از سر هیجان و کیف و حالش میره دزدی میکنه زمین تا آسمان فرق داره
با خواندن قضاوت های امام علی میبینیم که هر دزدی هم دست نمیبریدن و یه عدالتی در میان بوده
بلاخره وقتی یه بچه از بچگی ببینه چندین نفر دستشان قطع شده و دلیلشم بپرسه قطعا هیچوقت جرات دزدی نمیکنه حتی وقتی بزرگ بشه علیلی اون طرف جلوی چشمشه
البته فرهنگ سازی و رفع نیازهای مردم خیلی واجبه
متاسفانه همین هایی که میرن به نوامیس مردم اینطروی تجاوز میکنند همین هایی هستن که مخالف سرسخت سیغه هستند! همینهایی که سام سیغه میاد سریع میگن تو راضی میشی خواهر و م....
چی بگم انقدر شعورشان نیمرسه که این سیغه برای رفاه و سلامتی جامعه است و برای زنان بیوه و متلقه نه برای کسایی که هنوز ازدواج نکردن
خیلی چیزا توی این دله که نمیشه بیرون ریخت............
با صراحت هم میتانم بگم نزدیک 30 تا 60 درصد دزدی هایی که انجام میشه از سر سیری هست و کار کسانی که شاید هیچ نیازی به این پول نداشته باشن!
خدا هممان را به راه راست هدایت کنه انشالله!
یا علی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823

فشار افکار عمومی باعث شد
ای کاش بجای دستورات موردی و دوره ای نمایندگان مجلس قانون تصویب کنن
و کمی بیشتر به پیشگیری در عرصه های دیگه بیشتر توجه بشه

البته این ریسک هم هست که زورگیرها بگن ما که حکممون اعدامه ... طرف رو هم میکشیم که شاکی و شاهد هم نمونه
حبس خیلی طولانی همراه شلاق اساسی بهتر به نظر میرسه

- البته همین که اسم محاربه اومده روش الان بعضی ها چاقوها رو غلاف کردن و شوکر/باتومها رو رو کردن که خیلی بهتره باز

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
این مطلب دیگه عمومی نیست و نظر کاملا شخصیه و دارم بحث میکنم
بحث هم دوستانه و سازنده نداره ،مگه میشه کسی افکار دیگری رو زیر سوال ببره و اون شخص ناراحت نشه اصلا ؟ بحث بحثه
تا چیزی خراب نشه نمیشه سازندگی کرد به جای اون ... بحث سازنده یک جوک بیشتر نیست

پیشگیری فقط مربوط به قوه قضائیه نیست ... وضع اقتصادی ناجور و خیلی عوامل دیگه باعث افزایش جرم میشه ،طرف بچش مریضه ،داروش خیلی گرونه ،نگیره بچش فردا میمیره ،بیمه هم که نقش "چیز" رو بازی میکنه اگر داشته باشه تازه ... منم باشم ممکنه برای زندگی بچم زورگیری کنم ... نمیشه سیاه و سفید دید همه چیزو

بعضی ها هم از کودکی شرور هستن و پیشگیری براشون میشه شناسایی توسط مددکاران و مراقبت
بخاریها رو درست کنند، مددکار پیشکش

یک مشکل روانی هست که توش مغز توان تشخیص خوب و بد از هم نداره یعنی اون بخش مغز اصلا فعالیت نمیکنه یا کم فعالیت میکنه
طرف در مغزش قسمت وجدان نداره (جدی میگم) بعضی هاشون همون هایی هستن که بهشون میگیم ضد اجتماع
یک اختلال بعضا مادر زادی هست که درمان هم نداشته تا الان ...
یه جاهایی تو آمریکا متجاوزان حرفه ای رو اخته میکردن تا بتونن مثل آدمهای عادی زندگی کنن تو جامعه ولی بعد ادامه ندادن ،چون یک سری ازینا تبدیل به قاتل سریالی شدن و با شکنجه دادن و کشتن آدمها جبران میکردن احساس کمبودشون رو

وقتی میبینید یه بچه دبستانی همکلاسیش رو میزنه تا مثلا پول یا تغذیش رو بگیره احتمالا با همچین کیسی طرف هستید یا اینکه خونه غذا نداره طفل معصوم

- با قطع کردن دست اصلا موافق نیستم
فقط ماها داریم همچین چیزی رو ،الان چند صد ساله قطع میکنیم ولی هیچ گل خاصی به سر خودمون نزدیم ،فقط آبرومون رفته در سطح جهانی ؛کار به جایی رسیده که رئیس قوه هم تا جای ممکن جلو قطع عضو رو میگیره

همه چیز به هم ربط داره ،و همه چیز باید با هم درست بشه
فعلا که وضع اینه مجبوریم از مجازاتهای سنگین اما کارشناسی شده استفاده کنیم
باید واقع گرا بود
------------------------------------------------------------------------

مخالفان سر سخت صیغه زورگیر و متجاوز نیستن !!!!

اون آدمی که جرات داره تجاوز بکنه ،هم میتونه دختر بلند کنه هم میتونه با عرض معذرت پول بده ...
الان که چند صد ساله تو ایران صیغه آزاده از تعداد تجاوز کم شده ؟
مگه دست این 3 نفر متجاوز رو پیچونده بودن واسه صیغه کردن ؟

کسانی که مخالف صیغه هستن برای خودشون و اطرافیانشون دلایلی خیلی عقیدتی دارن که اینجا واردش نمیشیم

اگر متجاوز تجاوز میکنه به خاطر اختلالات روانی و شخصیتی و عقده ها و حقارت ها هست
شاید اگر قضیه براش جا افتاده بود و به قولی انقدر دختر ندیده نبود فقط دزدیش رو میکرد و میرفت
اگر از بچگی با جنس مخالف آزادانه ارتباط درست داشت همچین گندی به بار نمیاورد و جوری نمیشد که به مورچه ماده هم رحم نکنه

مگه برای صیغه زنان بیوه و مطلقه هم مشکلی هست الان ؟؟؟

طلاق گرفتن ،جذام که نگرفتن ... انسان هستن و احساس دارن ،با صیغه یا بی صیغه ترجیح میدن با کسانی باشن که مثل یه آدمه نیازمنده "..." بهشون نگاه نکنه

بعضی هاشون هم تکلیقشون معلومه با خودشون و ماهانه خرجی میگیرن ،همون "پول در برابر خدمات" بقیه دنیا هست فقط اسمش صیغه شده ،اونجا هم پوله بیشتر بدید طرف فقط با شما میمونه و فکر کنم بهش میگن girlfriend experience ،جالبه که ما به لذتهای خودمون رنگ کمک و خیر خواهی هم میدیم ،انگار صیغه نذری پخش کردن یا کمک به ایتامه

الان تهران زیر ماهی 700 تومن راضی به ثواب کردن! نمیشن ،فقط هم با شما نیستن معمولا
یه درآمد ثابته برای بعضی ... من اهلش نیستم ولی خوب شغلم جوریه که از وضع جامعه خبر دارم و میدونم
اونها هم که نیاز مالی ندارن نمیخوان خودشون رو با مسائل قانونی محدود کنن چون با صیغه شدن زن شوهردار محسوب میشن و یه قرار بخوان بزارن با کس دیگه برای خودشون و اون طرف شر میشه

من خودمم پا کوبیدم تو **** ... همه جور آدم تو هر مرام و مسلکی هست

*بیاین یه پرونده نشونتون بدم که توش متجاوز سابقه بسیج اساسی داشته و بچه یه خانواده مذهبی بوده و خودش هم مذهبی بوده ولی یک جا نتونسته خودش رو کنترل کنه و ...

*یک دکتر خارج رفته و بی اعتقاد هم داریم که تجاوز کرده ...

این مشکلات اجتماعی هستن ؛عقیدتی نیستن
اگر اینطور بود که تو کشورهای اروپایی مدام داشتن به هم تجاوز میکردن
الان آمار تجاوز ما که ادعا داریم بیشتره یا مال اونها ؟
البته ما آمار رسمی درست و درمان هم نداریم

بد برداشت نشه ،به عنوان یک حقوقی و از دیدگاه عملی و با توجه شرایط قانونی استفاده از صیغه رو توصیه میکنم
داشتن صیغه نامه شما رو از خیلی دردسر ها نجات میده ،مثلا سفرهای 2 نفره رو میتونید بدون ترس و لرز و دادگاه و شلاق برید، مخصوصا اگر شغل دولتی یا حساس داشته باشید

البته بعضی خانومها هم برای اغفال پسرها با صیغه کردن ،خیلی قانونی یک بچه تپل مپل رو میندازن گردنشون تا گیرشون بندازند و خرجی بگیرند و مجبور به عقد دائم کنند ... بدون صیغه جرات چنین کاری رو ندارن

Last edited:
بالا