• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
خوشحالم که همچین استادان خوب و دلسوزی هستن
ما 6 ماهه هی میگیم اینا رو ولی کم لطفی میکنن :eek:
ممنون که از استادتون اینجا نقل کردین گفتین ... باشد که ایمان بیاورند :lol:

دفاع شخصی مثل سقوط آزاد میمونه ،وقتی پریدی مجبوری تا آخرش بری
حالا یا باز میشه چتر و سالم میرسین یا باز نمیشه و تبدیل به لواشک میشین
برای همین نپریدن انتخاب عاقلانه تریه

دقیقا.
قبلا یه چیزی فکر کنم تو همین انجمن خوندم دقیق یادم نیست کی نوشته بود ولی خیلی حرف جالبی بود :
یه نفر داشت ورزش میکرد ازش پرسیدن داری چی کار میکنی؟ گفت بره دعوا دارم تمرین میکنم ، گفتن حالا چی تمرین میکنی؟
جواب داد: دوی صد متر .

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
معلم اخلاق عزیزم ،بنده مجازم به کار خودم وصف گل لگد کردن بدم ؛ولی شما چقدر حوصله داری به این چیزها توجه میکنی
سری قبل هم شما یهو گیر دادین ؛ مشکل کجاست ؟ الان منو توجیه کنین که اهمیت استنس چه ربطی به من داره ؟ نه ! جدی ! الان من چیکار کنم ؟ الان چی میخوای از من دقیقا ؟ خدایی !؟! :lol:

شما شوق بحث دارین و بنده ندارم ،بهتر نیست قبل هر چیز احترام بزاریم به خواسته های دیگران ؟
نظر شما محترمه ولی بنده رو از بحثهای سازنده معاف کنید

حرفی دارید خودتون پست کنید ،چرا میخواید از املای من غلط بگیرید ؟
اگر دغدغه دارید تایپ کنید و پست کنید ،با مخالفت با یکی دیگه حرفتون رو نزنید
اگر استنس خیلی خوبه شما هم شب بیدار بمونید و مطلب بنویسید دربارش ... با من چیکار دارین ؟

گیر میدید ول نمیکنید دیگه ،الان استنس بگیرم راضی میشین ؟ میخواین رشتم رو عوض کنم بیام جت کان دو ؟ میخواین قاتل بروس لی رو پیدا کنم ؟؟؟ شما بگو چیکار کنم فقط انقدر قهر نکن تو رو به خدا ... بچه که نیستی داری میری سمت 30 سال دیگه !!!

بعد هم میخواید بحث کنین موضع خودتون رو واضح بگید ،پشت سوالها عجیب و غریب مخفی نکنید بحث اصلیتون رو
درست نیست من یک ساعت تایپ کنم تا شما نیازتون به بحث و استنس فروکش کنه ،محترمانه اینه که بگید قصدتون رو و به من این انتخاب رو بدید که وارد بحث نشم و وقت و چشم و انگشتم رو نزارم برای کاری که بهش راضی نیستم

اصلا من نا آشنا ،شما آشنا ،شما خدای سبکهای نظامی و دفاع شخصی من کوچکترین شاگرد شما ،حل شد مسئله ؟
بحث کردن زوری نیست ... با یکی دیگه بحث کنید دوست من ، بخوام بحث کنم میگم خودم

ظاهرن شما ید طولایی در تمسخر و طنازی دارید. بنده اگر عرضی داشتم همیشه با صراحت تمام و رعایت ادب مطرح کردم و چیزی را پشت سوالهای عجیب و غریب مخفی نکرده ام و نمی کنم.

واقعا به نظر می رسد بنده عقده بحث راه انداختن درباره ی یک موضوع و طول و تفصیل بیهوده و نوشتن پست های طولانی دارم جناب آرمین؟ که توصیه می کنید شب بیدار بمانم و پست بگذارم؟

من از شما سوال پرسیدم؟ مشخصا در موضوع استنس، هم بار قبل، هم این بار شما بودید که به عرض بنده اشاره کردید. هیچ ایرادی هم ندارد. من هم داشتم صحبت می کردم بدون هیچ غرضی.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اصل قضیه خلع سلاح چاقو هست ،این مرحله سخته و اکثرا مردم اینجا کشته میشن

ببینید کسی که سلاح داره ،حالا هر سلاحی 80% تمرکزش روی اون سلاح هست ،یعنی اگر سعی کنید جلوی اون سلاح رو بگیرید تمام حواسش میره سمت اون دستی که سلاح رو گرفته و تمام تلاشش این میشه که فقط سلاح رو حفظ کنه و از همه چیز غافل میشه برای یک مدت کوتاه و در بقیه جاها خیلی آسیب پذیر میشه و اینجا برای شما یک فرصت عالی ایجاد میشه که اگر نتونید ازش استفاده کنید کارتون تمومه ،اونموقع میشه ضربه های اساسی بهش زد بدون اینکه بتونه جلوتون رو بگیره

یادتونه یک بار گقتم طرف نانچیکو رو تا اون آخر نگه میداره و به خودش آسیب میزنه ؟
این به همین خاطره ،معمولا آدمها نمیدونن کجا باید سلاح رو رها کنن ،غریزشون نمیزاره سلاح رو رها کنن

مخصوصا که کسانی که چاقو به دست میگیرن معمولا آدمهای ضعیفی هستن و تمام ابهتشون رو از اون چاقو میگیرن
از طرف دیگه از اینکه همین چاقو به دست شما بیوفته به شدت وحشت دارن و به هر قیمتی میخوان جلوتون رو بگیرن

کسی که داره در برابر من برای نگه داشتن چاقو یا در آوردن دستی که چاقو توشه تلاش میکنه تمام نقاط حساسش رو در اختیار دست دیگم ،سرم ،دندانهام و پاهام قرار میده

سلام
آقا کاملا حرفت درسته پیش یه استادی کار میکردم ، اونم دقیقا حرف شما رو میزد میگفت اولا اگه درگیری پیش اومد نپرین وسط گارد بگیرین و فلان آروم وایسین و بزارین طرف فکر کنه ترسیدین و پخمه اید ، تو خیابون مثل باشگاه نیست ، مبارزه و مسابقه هم نیست که قانون داشته باشه و کسی مراعاتتون رو بکنه. ایشون هم میگفت کسی که چاقو و چوب و زنجیر داره تمام حواسش به چاقوشه و شما هم میدونین که از کجا قراره بخورین ولی شما 2تا دست ، 2تا پا ، کله ، آرنج و زانو دارین. اونه که نمیدونه شما ممکنه چی کار کنین.
به قول دوستمون تمرین و مبارزه در باشگاه و مسابقه خیلی با دعوا تو خیابون فرق داره. قبلا هم گفتم اعتماد به نفس خوبه ولی زیاد و کاذبش نه. هیچ وقت دیگران رو دست کم نگیرین.

در آخر چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی

ممنون از توضیحاتتون کیوان جان
منم با بیشتر حرف هاتون موافقم ولی وقتی شما یک سبک دفاع شخصی کار میکنید و در باشگاه تمرین میکنید خوب بالاخره این تمرینات شما بیهوده نیس
بالاخره باید بتونین اگه یه روزی دو سه نفر جلوی شما رو گرفتن از خودتون دفاع کنید و اونفن هایی که مناسب هست رو به کار ببرین
شما فرمودین کسی که میخواد به شما با سلاح سرد حمله کنه تمام حواسش به سلاحش هست
ولی شما میتونین از پاها،دست ها کله و.... استفاده کنین

خب این تقریبا یه برتریه نسبی به حریف هست و اگه مهارت دفاع شخصی داشته باشین یا سبک های مربوطه رو کار کرده باشین
میشه مقابل حریف ایستادگی کرد البته گفتم به شرطی که مهارت انجام دادن فنون دفاع شخصی در این شرایط رو داشته باشین.....

موفق باشید

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
ظاهرن شما ید طولایی در تمسخر و طنازی دارید. بنده اگر عرضی داشتم همیشه با صراحت تمام و رعایت ادب مطرح کردم و چیزی را پشت سوالهای عجیب و غریب مخفی نکرده ام و نمی کنم.

واقعا به نظر می رسد بنده عقده بحث راه انداختن درباره ی یک موضوع و طول و تفصیل بیهوده و نوشتن پست های طولانی دارم جناب آرمین؟ که توصیه می کنید شب بیدار بمانم و پست بگذارم؟

من از شما سوال پرسیدم؟ مشخصا در موضوع استنس، هم بار قبل، هم این بار شما بودید که به عرض بنده اشاره کردید. هیچ ایرادی هم ندارد. من هم داشتم صحبت می کردم بدون هیچ غرضی.

من جدی عذر میخوام
کلا بگذریم از قضیه لطفا

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
باسلام

از دوستان خواهش دارم با تمام رعایت حدود بخش، و رعایت قوانین و احترام نسبت به بخش هنرهی رزمی در کمال آرامش و در کمال احترام به فعالیت خود ادامه دهند.

همه شما دوستان در جای خود دارای احترام هستید و بنا به رعایت موازین تاپیک هنرهای رزمی رفتار شما نشانه شخصیت شماست.

تاپیک هنر های رزمی به خوبی راه رو ادامه میده و تاکنون مشکلی با وجود دوستانی خوبی مثل شما نداشته.

در تاپیک همیشه بحث وجود داشته و هست اما شما اساتید هنرهای رزمی هستید ،و جایگاه شما در بالاترین نقطه پرشن تولز هست.

حال شما رو به آرامش و احترام ...............

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
درود به همرزمان محترم

نکته ای که نظر من رو از مطالب دوستان در این اواخر به خودش جلب کرد = سلاح

اینجا من رو به یاد سمینار فنی رزمی کودن سال 2006 انداخت که یکی از اساتید حرف جالبی زد:

هرکسی ما رو با سلاحی مثل (چاقو) یا ........... تهدید کرد یا ترساند یقین داشته باشید که او خودش بیشتر از آن سلاح میترسه.

این جمله بعد روانشناسی بسیار جالبی داره که من همیشه از این جمله خوشم میاد

ممنون از حسن توجه شما

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
دیروز یه فیلم نینجا زا شبکه rai movie ایتالیا دیدم استادی که نینجاها رو آموزش میداد داخل دسته شمشیر سامورایی یک زهر و یک پادزهر شیشه ای داشت
و چیز جالب این بود که یکی از آموزش نینجاها این بود که یک میخ به دهنشون میذاستن باید پرتاب میکردن اونم با فشار باد ریه

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
درود به همرزمان محترم

نکته ای که نظر من رو از مطالب دوستان در این اواخر به خودش جلب کرد = سلاح

اینجا من رو به یاد سمینار فنی رزمی کودن سال 2006 انداخت که یکی از اساتید حرف جالبی زد:

هرکسی ما رو با سلاحی مثل (چاقو) یا ........... تهدید کرد یا ترساند یقین داشته باشید که او خودش بیشتر از آن سلاح میترسه.

این جمله بعد روانشناسی بسیار جالبی داره که من همیشه از این جمله خوشم میاد

ممنون از حسن توجه شما

چیزی که برای منم جالبه اینه که چرا شما به عنوان ارشد و استاد ما اینجا اصلا مطالب بچه ها رو لایک نمیکنید؟!:blush:
واقعا یه لایک زدن که دو ثانیه طول میکشه شاید خستگی یه نفرو از این همه نوشتن در کنه شما هم خودت 5 دقیقه وقتتو میزاری پای خواندن دو ثانیم بزار پای یه لایک زدن!;)
آرمین جان نمیخواستم بحث و کشش بدم ولی شما توی مطلبت یه چیزو به شکلی و لحنی چندین بار میگی و تکرار میکنی انگار مخاطبانت انسان های خنگی هستند!
و اونو نفهمیدن و باید چندین بار تکرار کنی
اگه ابتین جان در باره استنس میپرسه ماله اینه که شما چند بار به شکل مجهولانه ای از نوع استنستان میگید که دارید نه نه ندارید نه دارید به شکل خاصیه! و اینا بلاخره
برای هرکسی سوال میشه که بلاخره اسنتس هست ؟ نیست ؟ چجوریه؟ و از اون مهمتر اینکه شما میتانید استنس بگیرید به سبکی که آبتین جان برای دفاع از بیضه گرفت
به شکلی که فقط پاها رو به اندازه عرضه شانه(حالت قدم زدن) باز کنیم نه که دیگه دست ها را هم گارد کنیم که ضایع بشه!
قطعا با کمی جابه جایی پا جناب زورگیر یا مهاجم محترم چیزی متوجه نمیشه!

موفق باشیم
یا علی

Last edited:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
منم با بیشتر حرف هاتون موافقم ولی وقتی شما یک سبک دفاع شخصی کار میکنید و در باشگاه تمرین میکنید خوب بالاخره این تمرینات شما بیهوده نیس
بالاخره باید بتونین اگه یه روزی دو سه نفر جلوی شما رو گرفتن از خودتون دفاع کنید و اونفن هایی که مناسب هست رو به کار ببرین

خب این تقریبا یه برتریه نسبی به حریف هست و اگه مهارت دفاع شخصی داشته باشین یا سبک های مربوطه رو کار کرده باشین
میشه مقابل حریف ایستادگی کرد البته گفتم به شرطی که مهارت انجام دادن فنون دفاع شخصی در این شرایط رو داشته باشین.....

موفق باشید

من هم حرف دوستمون رو کاملا قبول دارم......من خودم از هفت سالگی رزمی کار کردم و مقام قهرمانی دارم و به قول نایب رئیس فدراسیون توانایی قهرمانی جهان رو هم دارم اگه بعد از 18 سال تمرین نتونم در برابر یه آدم معمولی که با چاقو داره به با عصبانیت به طرفم میاد و تمام فکرش ضربه به من هست مقاومت کنم که باید خودم رو دار بزنم...حالا که خیلی ها توی همین تاپیک از من ماهر ترن ..
درسته که مبارزه خیابانی با رینگ فرق می کنه و آدم هم تمرین نکرده و با بدن سرد در حالیکه نمی دونه چه چیز پیش رو داره و با چه حریفی و با چه سلاحی رو به رو میشه
درسته که خیلی از تکنیک ها در مبارزه خیابانی به درد نمی خوره .....
درسته که داور و قانونی برای مسابقه نیست ...
ولی قطعا با حفظ خونسردی و آمادگی بدنی مناسب میشه حریف رو زمینگیر کرد ...این رو تجربه میگه نه مقاله و کتاب نویسی

البته باز هم میگم فقط در مواقع بحرانی نه آرتیست بازی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود .

با خوندن این چند صفحه و استفاده بردن از مطالب تخصصی همه دوستان به یک نتیجه مهم رسیدم . تا جایی که میتوان از فرد مهاجم چاقو به دست دوری کنم ، چون یا خودش را میکشد یا من را میکشد .
وسلام .

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36

موفق باشید

سلام
فرمایشات شما کاملا متین و درست. من هیچ وقت نمیگم تمرینات توی باشگاه بیهوده س و به درد این جور موقعییت ها نمیخوره ، 100 درصد معلومه که یه فردی که چند سال 6 روز در هفته رزمی کار کرده و زحمت کشیده با یه فرد معمولی که عموما حتی طریقه درست مشت کردن دستشون رو هم بلد نیستن چه برسه به ضربه زدن باهاش رو که چه بسا همین خودش باعث صدمه به خود فرد مهاجم میشه فرق داره. هیچ شکی درش نیست ولی به نظر من آدم تا جایی که واقعا مجبور نشده نباید درگیر شه با دیگران چون به نظرم دعوا دو طرفش باخته همون جور که قبلا گفتم. بی ربطه ولی بزارین یه مثال بزنم که نگین ترس از چاقو و ... .چند سال پیش یه جوون شهرستانی رو دورا دور میشناختیم که بوکسر بود ، تا اون جایی هم که می دونستم بچه شری نبود. یه شب تو خیابون 3 نفر میان که موبایلش رو ازش به زور بگیرن این بنده خدا هم درگیر میشه و یه مشت تو سر یکیشون میزنه یارو ضربه مغزی میشه و تمام. جوان 19 ساله ای که میتونست حکم قهرمانی بگیره به جاش حکم اعدام دادن بهش و قصاصش کردن چه بسا که دفاع از خود بوده و غیره. دو طرفه به همه چیز نگاه کنید.
به نظرم رزمی کار کردن فقط ضربه ردن و دفاع کردن و تکنیک زدن نیست ، صبر ، حوصله ، گذشت و کنترل خشم هم هست.
یه فرقی بین یکی که رفته 6 ماه بدن سازی 20 تا هورمون زده گنده شده میشینه پشت فرمون تا یکی یه بوق میزنه و تقی به توقی میخوره میپره پایین میخواد درگیر شه با مردم و شمایی که رزمی کار کردی باید باشه وگرنه شکی در توانایی های و برتری شما نیست.

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
من هم حرف دوستمون رو کاملا قبول دارم......من خودم از هفت سالگی رزمی کار کردم و مقام قهرمانی دارم و به قول نایب رئیس فدراسیون توانایی قهرمانی جهان رو هم دارم اگه بعد از 18 سال تمرین نتونم در برابر یه آدم معمولی که با چاقو داره به با عصبانیت به طرفم میاد و تمام فکرش ضربه به من هست مقاومت کنم که باید خودم رو دار بزنم...حالا که خیلی ها توی همین تاپیک از من ماهر ترن ..
درسته که مبارزه خیابانی با رینگ فرق می کنه و آدم هم تمرین نکرده و با بدن سرد در حالیکه نمی دونه چه چیز پیش رو داره و با چه حریفی و با چه سلاحی رو به رو میشه
ولی قطعا با حفظ خونسردی و آمادگی بدنی مناسب میشه حریف رو زمینگیر کرد ...این رو تجربه میگه نه مقاله و کتاب نویسی

قرمایشات شما هم کاملا درست هست و شکی درش نیست مخصوصا خط آخر .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
چیزی که برای منم جالبه اینه که چرا شما به عنوان ارشد و استاد ما اینجا اصلا مطالب بچه ها رو لایک نمیکنید؟!:blush:
واقعا یه لایک زدن که دو ثانیه طول میکشه شاید خستگی یه نفرو از این همه نوشتن در کنه شما هم خودت 5 دقیقه وقتتو میزاری پای خواندن دو ثانیم بزار پای یه لایک زدن!;)

یا علی

باشه چشم محمد جان

شما به من لطف داری

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
فرمایشات شما کاملا متین و درست. من هیچ وقت نمیگم تمرینات توی باشگاه بیهوده س و به درد این جور موقعییت ها نمیخوره ، 100 درصد معلومه که یه فردی که چند سال 6 روز در هفته رزمی کار کرده و زحمت کشیده با یه فرد معمولی که عموما حتی طریقه درست مشت کردن دستشون رو هم بلد نیستن چه برسه به ضربه زدن باهاش رو که چه بسا همین خودش باعث صدمه به خود فرد مهاجم میشه فرق داره. هیچ شکی درش نیست ولی به نظر من آدم تا جایی که واقعا مجبور نشده نباید درگیر شه با دیگران چون به نظرم دعوا دو طرفش باخته همون جور که قبلا گفتم. بی ربطه ولی بزارین یه مثال بزنم که نگین ترس از چاقو و ... .چند سال پیش یه جوون شهرستانی رو دورا دور میشناختیم که بوکسر بود ، تا اون جایی هم که می دونستم بچه شری نبود. یه شب تو خیابون 3 نفر میان که موبایلش رو ازش به زور بگیرن این بنده خدا هم درگیر میشه و یه مشت تو سر یکیشون میزنه یارو ضربه مغزی میشه و تمام. جوان 19 ساله ای که میتونست حکم قهرمانی بگیره به جاش حکم اعدام دادن بهش و قصاصش کردن چه بسا که دفاع از خود بوده و غیره. دو طرفه به همه چیز نگاه کنید.
به نظرم رزمی کار کردن فقط ضربه ردن و دفاع کردن و تکنیک زدن نیست ، صبر ، حوصله ، گذشت و کنترل خشم هم هست.
یه فرقی بین یکی که رفته 6 ماه بدن سازی 20 تا هورمون زده گنده شده میشینه پشت فرمون تا یکی یه بوق میزنه و تقی به توقی میخوره میپره پایین میخواد درگیر شه با مردم و شمایی که رزمی کار کردی باید باشه وگرنه شکی در توانایی های و برتری شما نیست.

ممنون از مشارکت شما در تاپیک
حرکت فعال شما موجب افزایش بار علمی تاپیک میشود

به فعالیت خوبتان ادامه دهید

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان من سعی میکنم تا اونجایی که میتونم تمامی مطالب دوستان رو بخونم و در صورت نیاز جواب بدم

لایک نکردن من دلیل بر نخوندن من نیست. به هر حال من تمام تلاشم رو برای تاپیک و دوستان انجام میدم.

و حرکت تاپیک در جهت خوبی هست اما باید حد تعادل بار مطلب تنظیم بشه که به یاری و عنایت شما دوستان قابل حل هست

ممنون از مشارکت همه شما

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

سلام ممنون از شما
پس شما ماشا ا... استادین
درسته که مبارزه خیابانی با مبارزه تو باشگاه یا رینگ فرق داره ولی راهه دفاع در اینجور مواقع این هست که در این شرایط قرار داشته باشی
که در این صورت باید تعلیمات نظامی دیده باشین ولی تقریبا افراد دفاع شخصی کار هم میتونن این کار رو بکنن

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام

درود بر شما
منم با فرمایشات شما موافقم یه رزمی کار واقعی باید در نهایت خونسردی و آرامش باشه و ازدرگیری پرهیز کنه
ولی وقتی 2 3 نفر با قمه جلوی شمارو میگیرن و میخوان ازتون چیزی بدزدن یا این که مست کردن و قصد درگیری با شما رو دارن
خب شما باید سعی کنین که از خودتون دفاع کنین البته اگه واقعا مهارت لازم رو برای این کار دارین
اون بنده خدایی که شما گفتین خوب بوکسور بوده و معلومه وقتی مشت میزنه تو سر کسی امکان فوت زیاده:eek:
چون اونا تو باشگاه با مشت به سر هم دیگه میزنن و اونجا از کلاه و دستکش بکس استفاده میشه ولی تو درگیری خیابونی نه
پس این میتونه یکی عللی باشه که منجر به فوت میشه حالا بگذریم....
اما یه دفاع شخصی کار واقعی و حرفه ای میدونه دقیقا چیکار کنه
این مطلبی که میخوام بگم جنبه تبلیغاتی نداره و فک نکنین که میخوام از سبکی تعریف و تمجید کنم :
در هاپکیدو به شما ضربه زدن به نقاط حساس بدن رو طی اموزش ها یاد میدن یعنی 72 نقطه حساس بدن ( اگه اشتباه نکنم ) 25 نقطه فلج کننده و 13 نقطه مرگ رو شما یاد میگیرین

در درگیری خیابانی شما باید انقد مهارت داشته باشین که بتونین به موقع ازین ضربات استفاده کنین و خیلی ساده طرف رو زمین گیر کنین اینطوری دگ مثه اون بنده خدا باعث فوت کسی
نمیشین اون دزد هم نمیتونه فردا ادعا کنه که شما اونو زدین تا ازتون دیه بخواد چون هیچ جای کوفتگی و... وجود نداره دوست عزیز

البته این ها همه نظرات بنده بود شاید دوستان دگ موافق یا مخالف بنده باشن که هر کسی دلیل و نطری داره که محترمه و من فقط دلیل خودمو گفتم و نظر شما
در الویت هست تا نظرات دیگران

موفق باشید

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
درود بر شما
منم با فرمایشات شما موافقم یه رزمی کار واقعی باید در نهایت خونسردی و آرامش باشه و ازدرگیری پرهیز کنه
ولی وقتی 3 4 نفر با قمه جلوی شمارو میگیرن و میخوان ازتون چیزی بدزدن یا این که مست کردن و قصد درگیری با شما رو دارن
خب شما باید سعی کنین که از خودتون دفاع کنین البته اگه واقعا مهارت لازم رو برای این کار دارین

موفق باشید
:eek:

سلام
این همه تاپیک رفت جلو که بگه اینطور موقعی دُمتان رو بزارید رو کولِتان و الفرار
و شما میای میگی در برابر 3-4 نفر قمه به دست اونم تازه مست وایسی و مقاومت کنی!:eek:
قطعا سرنوشت تلخی در انتظاره قطعا.....حتی اگه رامبو باشی یا کماندوی نیروی دریایی امریکا یا از کماندو های اسراییل
قطعا اینطور موقعی کارت تمامه !!!
هرجقدر که سرعت ا بالا باشه بازم اونا چهار نفرن! حتی دونفرم باشن امکان موفقیت شما بین 1 تا 5 درصده

Last edited:
بالا