• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
با تشکر از مطلب دوست عزیزمون البته این مطلب که درباره رزمی کار گفتین شامل همه قشر رزمی کارها نمیشه من خودم رزمی کارایی رو میشناسم که اگه ..تا حرفه ای چاقو کش بهش حمله کنن به راحتی از پسشون برمیاد و از خون و کندن مو و .... هم نمی ترسه همون طور که گفتم من این رو دیدم و شامل همه قشر رزمی کار ها نمیشه ..

البته یک رزمی کار به هیچ عنوان نباید به استقبال خطر بره به خصوص در مواقعی که طرف مسلح باشه این مطلبها هم فقط در مورد کاربرد هنر رزمی و دفاع شخصیه و فقط در مواقعی که طرف جان خودش و خانوادش در خطر هست وقصد آرتیست بازی و خدای ناکرده ازبین بردن نیست

سوء تفاهم شد
بنده نگفتم رزمی کارها برای برخورد با این موارد آماده نیستن (بنده هم 5-6 سال ورزش رزمی کار کردم)
گفتم رزمی کارها از این مسائل استفاده نمیکنن وقتی که میتونن

البته نینجوتسو و جوجیتسو و غیره اگر درست کار بشن حسابشون جداست
اینها سبکهای خاصی هستن

اون معدود افراد هم رزمی کار خالی نیستن ،رزمی کارانی هستن که رویکرد دفاع شخصی داشتن
البته لازم نبوده رزمی کار کنن ... قبلا در این مورد صحبت شده

در مورد بحث دفاع در برابر چاقو و درگیری
نمیدونم چرا همه کسایی رو میشناسن که میتونه دفاع کنه یا فکر میکنه میتونه دفاع کنه !

بنده میگم طرف با یک تیغ 6 نفر آدم بزن بهادر رو که خودشون قمه کش بودن فرستاده اونور
عدر میخوام ولی نترس بودنشون نشونه حماقتشونه
بگذریم آدمها بعضی وقتها اغراق میکنن و خالی میبندن
این کسانی که شما میگین چند بار با یه چاقو کش حرفه ای درگیر شدن و پیروز بیرون اومدن ؟
آدمهای شجاع و کسانی که ترسی دارند بیشتر میمیرند اتفاقا
مهم نیست که میترسن یا نه ، مهم اینه که افقی از درگیری بیرون میان یا عمودی

-وقتی میلاد نینجا که ژاپن نینجوتسو کار کردن میگن دفاع در برابر چاقو اگر بلد هم باشید 50-50 هست و کار هر کس نیست ...
-وقتی فایرنایت که سیستما کار کردن و مسلما با چاقو آشنایی کامل دارن میگن وقتی چاقو اومد زیر گلو 90 درصد کار تمومه ...
-وقتی بنده که دستی از دور بر آتش دارم با اطمینان میگم کمتر رزمی کاری تک به تک میتونه منه نوعی رو خلع سلاح کنه ...

شاید هم اشتباه میکنم

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
مخالفتی با فرمایش دوستان ندارم.

بنده در پست قبلی و تمام پست های قبل از آن، گفته ام درگیری به هر شکل و به هر دلیل توجیهی ندارد.

تاکید می کنم که افراد، در شرایط خاصی ناچار به درگیری می شوند، یعنی زمانی که جان شما یا اطرافیان در خطر است.

کوچکترین بحث و اختلافی در این موارد نداریم.

صرف نظر از بحث بالا، چیزی که عرض می کنم خطاب به دوستان رزمی کار است و یک بحث نسبتا فلسفی است. موضوعی است که می شود به عنوان یک رزمی کار درباره اش فکر کنیم.

تفکیک ِ مفهوم هنرهای رزمی به شاخه های مختلف، چندان صحیح نیست. هنر رزمی برای ورزش، هنر رزمی برای مراقبه، هنر رزمی برای جنگ و الخ. اینها قراردادی هستند.
می خواهم بگویم سعی کنیم مبارز خوبی باشیم. دلخوش به مسابقات ورزشی و یا اجرای فرم های زیبا و دان و کمربند و غیره نباشیم. بدانیم که مبارزه، شکل معینی ندارد، بکر و تازه است و از قوانین تبعیت نمی کند. تفسیر محدودی نداشته باشیم از حقیقت مبارزه و ...

حالا در این صورت، اگر زمانی درگیری اجتناب ناپذیر هم پیش بیاید، کارایی بیشتری خواهیم داشت.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
اوه اوه اوه ببینید اصلا برداشت درستی از مطلب من نشد
من منکر هیچکدام از این مواردی که گفتید نیستم و نخواهم بود و قبلا هم دیدید که تایید کردم
من فقط آمدم که بگم خیلی به ورزشکارای هنرهای رزمی ظلم و کم لطفی شد
دقیقا این موضوع برای کسی که قصد داره رزمی کار کنه میاد اینا رو میخوانه پیش میاد که فرق بین من و یه رزمی کار در یک درگیری یا زورگیری چی میتانه باشه
خوب اگه برای سلامته میرم فوتبال کار میکنم!
خوب من گفتم 50 درصد موارد بالا صحیحه ولی 50 درصدش رو زیاد موافق نیستم
ببینید مثلا یه مثال از جنگ های زمان قدیم که تن به تن بوده میزنم اگه واقعا کسی که میرفته برای جنگ تمرین کرده بوده و میدان دیده بوده به یه غول و آدم معروف توی نبردها تبدیل میشده
از شمشیر داشتن یا نداشتن خودش یا دشمنش از غول بودن یا نبودن دشمنش هیچ ترسی توی دل نداشته و پیروز هم میشده!
چرا چون 1- تجربه 2 - تمرین
تمام اینا رو داشته که بتانه به چندین مهاجم که دورش رو گرفتن پیروز بشه
هیچکس شاید از یادش نره که توی یکی از جنگ ها امام علی(ع) انقدر جنگیده بوده که تمام بدنش زخمی و از اون مهمتر شمشیرش کج شده بوده!
به هر حال جسارت و قدرت هم میتانه به هر کسی کمک کنه ولی اینا یه استثنائاتی هستند که هنوزم میشه پیدا کرد
وقتی من میگم یه فن رو روی چندین نفر زدم و دقیقا روی همه به یک صورت شکل گرفته و فریب خوردن قطعا چیزیه که میشه بهش اعتماد کرد
در ضمن سلاحی که من میگم سلاح گرمه نه سرد گرچه برای سلاح سرد هم دقیقا همین انجام میشه
در کل با تمام حرفای شما موافقم و هیچکدام رو تکذیب نمیکنم مخصوصا کسی رو گفتین تیغ دستش بوده
خودم تا بحث ناموس و جان ویا چیزه مهمی نباشه هیچوقت درگیر نمیشم حتی وقتی ببینم جایی چند تا آدم لاشی هستن یا دارن به سمتم میان مسیرمو عوض میکنم چون عقل حکم میکنه
نمیگم پیش خودم که اینا کین بابا من انقدر رزمی کار کردمو دفاع شخصی بلدم میزنم همه رو میترکانم شاید یکی از اونا یه تیغ دستش باشه!
ولی در کل مطلب بالا رو گفتم برای اینکه یکم از بی کاربرد بودن رشته های رزمی در بیایم و بدانیم که کاربردهایی هم داره
درباره نوع تمرین که میگین همه برای مسابقه مبارزه میکنن یکم مخالفم
شاید دلیل اینکه من توی مسابقات موفق نمیشم در حالی که بهترین وضعیت بدنی و نفسی رو دارم هدفم باشه!
هدف من از تکواندو یا کیوکشین به هیچ وجه در وهله اول مسابقات و کسب مقام نبوده هدف من هدف مقدسی بوده و هست و خواهد بود
اگه کسی مبارزه منو ببینه توی تمرین میگه این طرف چقدر حمله میکنه چقدر امیتاز میده چقدر ناشیانه...!
در حالی که من هدفم شکس حریف از لحاظ بدنیه من میجنگم توی مبارزم کاری به قدر و وزن و وسایل حریفم ندارم میرم که بزنمش
اکثر فن هایی که یمزنم فن های قدرتی و پرتابی(مثل آپچاگی) از نزدیک با اینکه مشت نزدیک امتیاز نداره ولی حریفم رو مشت باران میکنم..
به هیچ وجه قصدم تعریف نیست در حالی که حتما میگید این مثلا تکواندو کا هست!! این کاملا غلطه!
ولی من میرم که بجنگم با هرکدام از حریف هام که باشه
خیلی جالبه بچه ها میگن آدم میترسه با تو مبارزه کنه در حالی که هیچ خطایی هم نمیکنم ولی شکل و حالتم در اول و درکل مبارزه شکل عصبانی و مهاجمه!
توی مسابقه ای که سه شنبه به صورت دوستانه با بجه های همدان داشتیم با اولین ضربه که دقیقا توی یک فیلم جنگی کره ای دیدم(البته اون موقع اصلا قصدن و فکرم مثل اون نبود ولی بعدا پی بردم)
با اولین ضربه که با یک دفاع خودم از ضربه حریف همراه بود حریف رو ناک اوت کردم
جالبه که دقیقا دوبار و در یک نقطه این کار رو کردم
پس میشه که به توانایی هامان ایمان داشته باشیم
من به شخصیه اگه کسی بهم ضربه بزنه یا توی دعوا بزنتم یا زخمیم کنه اصلا به حالت بهت نمریم به شدت عصبانی تر و وحشی تر میشم و اصلا به زخمم اهمیت نمیدم(تجربه)
در کل کاملا با این موضوع که ذهن و تمرینات باید توری باشه که بتانه توی یه دعوای واقعای ذهنو جسم فرد رو فلج نکنه و طرف جا نخوره رو کاملا موافقم
گرچه به قول شما توی 80 درصد موارد شاید با یه غفلت الکی .....
همیشه هم برام سوال بوده چرا توی این طور شرایطی طرفی که مورد حمله قرار گرفته پا به فرار نیمزاره!البته اگه جا نخوره که اینجاست که یه رزمی کار فرقش با فرد معمولی مشخص میشه و نباید جا بخوره!
شاید ده متر اونورتر گیر بیفته ولی این 10 متری که امده به یه پلیسی جای شلوغی مردمی کسی بر بخوره که نجاتش بدن
بی خود نگفتن که از این ستون به آن ستون فرج است!
این همه گفتم یه آموزشیم بدم:p
وقتی مهاجم سلاح بلندی دستشه مثل چوب یا شمشیر یا ..... سعی کنید بهش نزدیک بشید تا دور .چون اینطوری نیمتانه با جسم بلند از فاصله نزدیک به شما ضربه بزنه!(البته توی 50 درصد مواقع)
برعکس وقتی که جسمه کوچک ی کوتاهی دستشه مثل چاقو و قمه و.... هرچه میتانید از مهاجم فاصله بگیرید چون اگه نزدیک بیشید به راحتی میتانه به شما ضربه بزنه!
ببخشید اگه زیاد حرف زدم
موفق باشیم
یا علی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
مرسی
دقیقا همینه ..بوکسوره با حفظ آرامش و خونسردی با وجود چند حرکت ساده به راحتی از پس چند نفر بر اومد

بله، جالبه که بوکسور فقط از چند جب ساده استفاده می کنه، بدون هیچ حرکت اضافه و بیهوده.
در واقع این فرد، ذهنیت صحیحی از مبارزه دارد.

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
مخالفتی با فرمایش دوستان ندارم.
بنده در پست قبلی و تمام پست های قبل از آن، گفته ام درگیری به هر شکل و به هر دلیل توجیهی ندارد.
تاکید می کنم که افراد، در شرایط خاصی ناچار به درگیری می شوند، یعنی زمانی که جان شما یا اطرافیان در خطر است.
کوچکترین بحث و اختلافی در این موارد نداریم.

صرف نظر از بحث بالا، چیزی که عرض می کنم خطاب به دوستان رزمی کار است و یک بحث نسبتا فلسفی است. موضوعی است که می شود به عنوان یک رزمی کار درباره اش فکر کنیم.
تفکیک ِ مفهوم هنرهای رزمی به شاخه های مختلف، چندان صحیح نیست. هنر رزمی برای ورزش، هنر رزمی برای مراقبه، هنر رزمی برای جنگ و الخ. اینها قراردادی هستند.
می خواهم بگویم سعی کنیم مبارز خوبی باشیم. دلخوش به مسابقات ورزشی و یا اجرای فرم های زیبا و دان و کمربند و غیره نباشیم. بدانیم که مبارزه، شکل معینی ندارد، بکر و تازه است و از قوانین تبعیت نمی کند. تفسیر محدودی نداشته باشیم از حقیقت مبارزه و ...

حالا در این صورت، اگر زمانی درگیری اجتناب ناپذیر هم پیش بیاید، کارایی بیشتری خواهیم داشت.

کاملا موافقم

نمیدونم چرا این طرز تفکر مد شده که ورزش های رزمی هدفی اصلیشون غیر از مبارزه و در واقع آسیب رسوندن به دیگران هست

بقیه مسائل مثل سلامتی و مسائل معنوی حاشیه رزمی هستن و هدف اصلی همین هست و از ابتدا پیدایششون هم همین بوده
معتقدم نباید خودمون رو گول بزنیم ... رزمی اسمش هم گویاست حتی

البته با این که این تقسیم بندی ها قراردادی هستند موافق نیستم زیاد ؛
چون در حال حاضر دیگرانی این تقسیم بندی ها رو وارد عرصه واقعیت کردن ... با جرح و تعدیل هایی که تو سبکهاشون انجام دادن و کامل یاد ندادنهاشون و نرم کردن سبکها ؛ شاید تغییرات زمانه و این حس که به این مسائل دیگه نیازی نیست و تلاش تک بعدی برای کسب مقام و مدال در مسابقات بی تاثیر نباشه تو این مسئله

کسی که رزمی کار میکنه به فرمایش شما و یا علی مولای عزیز باید تکلیفش معلوم باشه با خودش
وگرنه به قول ایشون هیچ فرقی با یک فوتبالیست نمیکنه و همون فوتبال براش بهتره
چه بسا که با اینطور رزمی کار کردن اعتماد به نفس های کاذب و خطر آفرین هم پیدا کنه

اگر هدف سلامتیه شنا و دو و ... خیلی بهتره
اگر هدف تفریحه که فوتبال و والیبال و .... الی ماشالله رشته ورزشی هست
اگر هدف تمرکز آرامشه هم که ذن و مدیتیشن و یوگا و ... هستن
* اون دسته که عشق و علاقه رزمی و تشریفات و آیین هاش رو دارن حسابشون جداست و انتخابشون محترم
اونها دقیقا میدونن چی میخوان از رزمی

ولی در حال حاضر اکثر باشگاه نسخه ورزشی رو آموزش میدن فقط و هنرجو رو مبارز بار نمیارن
برای همین خودمون باید حواسمون جمع باشه و کمبودها و کاستی ها رو یک جوری جبران کنیم

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
آرمین جان کوچیکت محمدم
نه اونقدر تجربه ای هم ندارم که شما گفتی:blush:
اون فن رو مطمئنم که بلدی
تقریبا این فن از نقطه تمرکز مهاجم برای ضربه زدن بهش استفاده میشه
ببینید فردی میاد توی مغازه و شما پشت میزی با اسلحه گرم به طرف شما
میگه هر چی توی دخله بده!(چشم قربان;))
شما دوستتان رو میرید توی دخل(با حالت ترس و لرز و رعشه)
یه مقدار پول در میارید میگیرید بالا
(توجه داشته باشید تا اینجا تمام حواس دزدیا فرد مهاجم به دست شما و پولیه که دارید بیرون میارید )(احتمال ه میده که امکان داره بخواید شما هم اسلحه بکشید!)
شما پولو بالا میارید میخواید بدید دستش دستشو که جلو میاره با حالت ترس و لرزه شما پول از دستتان میفته زمین نا خود آگاه طرف تمام حواسش میره طرف پول که روی زمین افتاده
زمان کمی فرصت دارید تا کمی با تغییر زاویه از تیر رسه اسلحه خودتان رو خارج کنید و با سرعت به دست و اسلحه ضربه بزنید و طرف رو خلع سلاح کنید!

شاید الان بیگید نا شدنیه
ولی به هر کسی که زرنگه و قبولش دارید بگید بیاد و به حالت دزد همین کا رو باشما بکنه و شما هم جای مغازه دار
ببینید که به چه شکل شگفت انگیزی میتانید طرف رو خلع سلاح کنید!
بدون هیچ حماقتی بدون هیچ درگیری ای
نکات مثبت:
اگه دزد هم زرنگ باشه و اصلا حواسش نره طرف پول و به قاطع به شما بگه جمعش کنید پول هارو بازم هیچ بلایی سر شما نمیاد
چون با اون حالت ترسی که داشتید میتانید وانمود کنید که پول از دستتان در درفته!
پس اگه فن اجرا نشد بازم نکته مثبتش اینه که میتانید پول رو بدید و دیگه هیچ صدمه ای به شما نمیرسه...
همین:)
موفق باشیم
یا علی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
اوه اوه اوه ببینید اصلا برداشت درستی از مطلب من نشد

...
این همه گفتم یه آموزشیم بدم:p
وقتی مهاجم سلاح بلندی دستشه مثل چوب یا شمشیر یا ..... سعی کنید بهش نزدیک بشید تا دور .چون اینطوری نیمتانه با جسم بلند از فاصله نزدیک به شما ضربه بزنه!(البته توی 50 درصد مواقع)
برعکس وقتی که جسمه کوچک ی کوتاهی دستشه مثل چاقو و قمه و.... هرچه میتانید از مهاجم فاصله بگیرید چون اگه نزدیک بیشید به راحتی میتانه به شما ضربه بزنه!
ببخشید اگه زیاد حرف زدم ،موفق باشیم
یا علی

ضمن تایید حرفهاتون عرض میکنم که منظورم با شما نبود
کلا از حرفهای شما استفاده کردم تا منظور دیگه ای رو برسونم :

-اینکه الان رزمی که اکثریت یاد میگیرن اونی نیست که باید یاد بگیرن
-اینکه در حال حاضر اگر استاد مثل استاد شما نباشه یا هنرجو مثل شما روحیه جنگجویانه نداشته باشه کلا ول معطله و نباید رو خودش و مهارتهاش حساب کنه

شما که خط فکریتون برای بنده مشخصه و میدونم حرفاتون پشتوانه تجربی و عملی داره
منتها احساس کردم که خوبه در کنارش یه مواردی رو یاد آوری کنم به صورت عمومی

ازون تیغیه نگید که رعشه میگیرم ،بهم نشون داد یک چشمه از کارش رو
مثل صاعقه بود ... مثل این انیمه های ژاپنی که از بغل حریف رد میشن و بعد چند ثانیه و با تاخیر از طرف خون فواره میکنه
قشنگ در همون حد بود ،یکی از کارهای عجیبش این بود تیغ به اون سبکی رو مثل چاقو طوری پرتاب میکرد که فرو میرفت تو چوب و دیوار !!! آدم عجیبی بود ،کاملا خون سرد و آروم ... انگار از تو فیلم ها در اومده بود

راستی اون فن چاقو رو اگر تونستید و شدنی بود بگید برامون
میدونم با نوشته سخته ،اگر اذیت میشید که هیچی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
نه اونقدر تجربه ای هم ندارم که شما گفتی:blush:
اون فن رو مطمئنم که بلدی
تقریبا این فن از نقطه تمرکز مهاجم برای ضربه زدن بهش استفاده میشه
ببینید فردی میاد توی مغازه و شما پشت میزی با اسلحه گرم به طرف شما

زمان کمی فرصت دارید تا کمی با تغییر زاویه از تیر رسه اسلحه خودتان رو خارج کنید و با سرعت به دست و اسلحه ضربه بزنید و طرف رو خلع سلاح کنید!

موفق باشیم
یا علی

آها ... بله متوجه شدم کدوم رو میگید اتفاقا همین امروز صبح یک نسخه مشابهش رو برای یکی از دوستان فرستادم که نقل میکنم از اونجا :

---------------------------------- شروع نقل قول ----------------------------------------

کلا این قفل نکردن و حواس پرت کردن به همراه سرعت عمل خیلی مهمه

معمولا باید بدون اینکه تو چشمای طرف نگاه کنی با خواستش موافقت کنی و بعد ذهنش رو درگیر کنی
مثلا در حالی که داری توی جیبات دنبال پول میگردی و خودت رو تسلیم نشون میدی ،در عین حال که اون گارد نامحسوس رو که گفتم گرفتی، بگی "تو رو خدا نزن ،هر چی بخوای بهت میدم ... میشه [مناسب با شرایط این رو پر کنین] ؟"
همین سوال برای صدم ثانیه ذهنش رو مشغول میکنه و تمرکزش رو بهم میریزه و میتونی حمله کنی به گلو یا بیضه یا چشم یا ...

* این باوروندن حالت تسلیم به مهاجم خیلی مهمه و قبل از این مرحله نباید وارد فاز درگیر کردن ذهن بشید
* ثابت شده که بهتره جمله سوالی مثبت باشه تا منفی
*اگر بتونین مهاجم رو وادار به حرف زدن بکنید که عالیه
*تو چشم نگاه نکردن هم انقدر مهمه که اگر رعایت نشه کل تلاشتون رو به باد میده

وقتی با گارد گرفتن به صورت کلاسیک مخالفت میکنم برای همینه
اصلا ما میگیم برای قبل لگد زدن نباید پا رو جا به جا کرد یا برای مشت نباید استنس گرفت
چون این کارها نیت باطنی مدافع رو لو میده و تو دفاع شخصی کسری از ثانیه مهمه
کل ماجرا نباید بیشتر از چند ثانیه طول بکشه پس بهتره عامل غافلگیری رو داشته باشیم

----------------------------------- پایان نقل قول --------------------------------------

دفاع در مقابل اسلحه راحتتر از دفاع در برابر چاقو هست و به نظرم شدنیه ولی چاقو ماجراها داره
* البته اسلحه رو هم میشه جوری استفاده کرد که نشه خلع سلاحش بکنن ؛که طبیعتا نباید گفت ;)
از طرف دیگه بعیده هر کسی اون کارها رو بلد باشه و رعایت هم بکنه پس اسلحه رو میزاریم کنار

اصل قضیه خلع سلاح چاقو هست ،این مرحله سخته و اکثرا مردم اینجا کشته میشن
لازم نیست حتما خلع سلاح کنیم ،فقط کافیه جرکت اون دست رو محدود کنیم، تمرکز مهاجم رو بهم بریزیم و با استفاده از یک اصل که الان میگم سعی کنیم مهاجم رو معدوم کنیم :

ببینید کسی که سلاح داره ،حالا هر سلاحی 80% تمرکزش روی اون سلاح هست ،یعنی اگر سعی کنید جلوی اون سلاح رو بگیرید تمام حواسش میره سمت اون دستی که سلاح رو گرفته و تمام تلاشش این میشه که فقط سلاح رو حفظ کنه و از همه چیز غافل میشه برای یک مدت کوتاه و در بقیه جاها خیلی آسیب پذیر میشه و اینجا برای شما یک فرصت عالی ایجاد میشه که اگر نتونید ازش استفاده کنید کارتون تمومه ،اونموقع میشه ضربه های اساسی بهش زد بدون اینکه بتونه جلوتون رو بگیره

یادتونه یک بار گقتم طرف نانچیکو رو تا اون آخر نگه میداره و به خودش آسیب میزنه ؟
این به همین خاطره ،معمولا آدمها نمیدونن کجا باید سلاح رو رها کنن ،غریزشون نمیزاره سلاح رو رها کنن

مخصوصا که کسانی که چاقو به دست میگیرن معمولا آدمهای ضعیفی هستن و تمام ابهتشون رو از اون چاقو میگیرن
از طرف دیگه از اینکه همین چاقو به دست شما بیوفته به شدت وحشت دارن و به هر قیمتی میخوان جلوتون رو بگیرن

کسی که داره در برابر من برای نگه داشتن چاقو یا در آوردن دستی که چاقو توشه تلاش میکنه تمام نقاط حساسش رو در اختیار دست دیگم ،سرم ،دندانهام و پاهام قرار میده

توجه : راه زیاده و این فقط یک سناریو بود ،همیشه هم جواب نمیده و تضمینی هم براش نیست
راحت هم نیست و تمرین و تمرکز میخواد و بیشتر از اون جسارت ،چون راه برگشتی ازش نیست و اگر وسطش سست بشید خدا بهتون رحم کنه

بدین وسیله در این مورد کاملا از خودم سلب مسئولیت میکنم !
انشالله که پیش نیاد ولی اگر پیش اومد با ریسک خودتون اجرا کنید !
(معتقدم بهتره تسلیم بشید)

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
وقتی با گارد گرفتن به صورت کلاسیک مخالفت میکنم برای همینه
اصلا ما میگیم برای قبل لگد زدن نباید پا رو جا به جا کرد یا برای مشت نباید استنس گرفت
چون این کارها نیت باطنی مدافع رو لو میده و تو دفاع شخصی کسری از ثانیه مهمه
کل ماجرا نباید بیشتر از چند ثانیه طول بکشه پس بهتره عامل غافلگیری رو داشته باشیم

ممنونم از مطالب خوبتان.​
با شما موافقم. مسلم هست زمانی که می خواهیم فرد مهاجم را غافلگیر کنیم، گارد نمی گیریم.​
اگر یادتان باشد زمانی که بحث استنس اشاره می کردم، توضیح دادم که من، قصد نداشتم یک سناریوی کامل درگیری را شرح بدهم. صرفا از دید یک رزمی کار داشتیم روش های محافظت از بیضه و سایر نقاط را بررسی میکردیم.​
در یک درگیری خیابانی، اصلاح شکل ایستادن را می توانید بعد از غافلگیری انجام بدهید. مثل کاری که فرد بوکسور در آن ویدئو انجام داد.​

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
ممنونم از مطالب خوبتان.​
با شما موافقم. مسلم هست زمانی که می خواهیم فرد مهاجم را غافلگیر کنیم، گارد نمی گیریم.​
اگر یادتان باشد زمانی که بحث استنس اشاره می کردم، توضیح دادم که من، قصد نداشتم یک سناریوی کامل درگیری را شرح بدهم. صرفا از دید یک رزمی کار داشتیم روش های محافظت از بیضه و سایر نقاط را بررسی میکردیم.​
در یک درگیری خیابانی، اصلاح شکل ایستادن را می توانید بعد از غافلگیری انجام بدهید. مثل کاری که فرد بوکسور در آن ویدئو انجام داد.​

میدونم آبتین جان
گفتم که این قسمت مطلب رو از بین پیغامهای خصوصی نقل قول کردم ؛
منظور شما نبودین ،قضیه چیز دیگه بود بین من و ایشون ،سریع واکنش نشون ندین :happy:

البته تو سبک ما این اتفاق نمیوفته و بعدش هم گارد نمیگیریم معمولا
همونطوری ادامه میدیم ،البته گارد داریم به نوعی ،ولی نه گارد متعارف
گفتن که بعد از غافلگیری فرصتی برای استنس نباید اختصاص داد چون :

غافلگیری به هیچ عنوان نباید قطع بشه ، وقفه هرچقدر کوتاه جایز نیست ،حمله باید تا رفع خطر ادامه پیدا کنه
پس حالت تهاجمی و پیش رونده رو فدای گارد نمیکنیم

قضیه تفاوت بین سبکهاست، خیلی جای بحث نداره

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
میدونم آبتین جان
گفتم که این قسمت مطلب رو از بین پیغامهای خصوصی نقل قول کردم ؛منظور شما نبودین ،قضیه چیز دیگه بود بین من و ایشون
سریع واکنش نشون ندین :happy:

البته تو سبک ما این اتفاق نمیوفته و بعدش هم گارد نمیگیریم معمولا
همونطوری ادامه میدیم ،البته گارد داریم به نوعی ،ولی نه گارد متعارف
قضیه تفاوت بین سبکهاست، خیلی جای بحث نداره

باز هم معتقدم بعد از غافلگیری فرصتی برای استنس نمیشه و نباید اختصاص داد
غافلگیری به هیچ عنوان نباید قطع بشه ، وقفه هرچند کوتاه جایز نیست ،حمله باید تا رفع خطر ادامه پیدا کنه
حالت تهاجمی و پیش رونده رو فدای گارد نمیکنیم

عقیده شخصی نیست و چیزی که یاد گرفتم و منتقل میکنم

بله بهرحال روش های مختلفی وجود داره همان طور که گفتید.

حالا برای مثال حالتی را در نظر بگیرید که بیشتر از یک مهاجم وجود دارد و ما اولی را از دور خارج کردیم. در برابر نفر دوم و سوم دیگر شرایط غافلگیری وجود ندارد، موافقید؟

در این شرایط شیوه ایستادن ِ صحیح (که البته همان طور که می دانید در سبک های مختلف رزمی متفاوت است و بحث مفصلی هم می طلبد)، مفید و لازم خواهد بود.

استنس، دلایل و توجیهات متعددی دارد. همین فرد بوکسور در حالت عادی نمی توانست ضربه های جب ِ قوی و موثر یا به اصطلاح Power Jab تولید کند.

آرمین جان شما در روش های نظامی چطور عمل می کنید؟

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
بله بهرحال روش های مختلفی وجود داره همان طور که گفتید.

حالا برای مثال حالتی را در نظر بگیرید که بیشتر از یک مهاجم وجود دارد و ما اولی را از دور خارج کردیم. در برابر نفر دوم و سوم دیگر شرایط غافلگیری وجود ندارد، موافقید؟
در این شرایط شیوه ایستادن ِ صحیح (که البته همان طور که می دانید در سبک های مختلف رزمی متفاوت است و بحث مفصلی هم می طلبد)، مفید و لازم خواهد بود.
استنس، دلایل و توجیهات متعددی دارد. همین فرد بوکسور در حالت عادی نمی توانست ضربه های جب ِ قوی و موثر یا به اصطلاح Power Jab تولید کند.
آرمین جان شما در روش های نظامی چطور عمل می کنید؟

نمیدونم چرا دوستان چه تو پیامهای خصوصی چه اینجا انقدر کلی میپرسن
از من موردی بپرسید ، اینطوری مجبورم مدام جوابهای بلند بالا بدم که دچار نقص هستن ؛ کم کم دارم وقت کم میارم برای کارهای دیگم
چطور به شما توضیح بدم که چطور عمل میکنیم ؟ موقعیت به موقعیت متفاوته و نمیشه به همچین سوالی جواب داد، کل این صفحه رو پر کنم هم کمه ،نهایت بشه براش نمونه گفت که میگم در ادامه

---------------------------------------------------------------------------
الان این کلیپ رو دیدم

اول خاطر نشان میکنم که این کلیپ کلیپ مبارزه خیابانی هست نه دفاع شخصی ،اینهمه گفتم از فرق این ذو و هنوز دارید از اون کلیپ مثال میزنید ،این مقایسه درست نیست

تفاوت سبک نظامی با این کلیپ اینه که مدافع کامبتیو کار وقتی کسی رو میزنه اون یا چندین دقیقه بلند نمیشه یا کلا دیگه بلند نمیشه
پس قیاس مع الفارقه ،درسته تایید کردم که ورزش رزمی اگر درست کار بشه مفید هست ولی دلیل نمیشه که بخوایم با سبکهای نظامی مقایسشون بکنیم

سوال شما مثل این میمونه که به عنوان مثال یک کماندو یا نینجا بزارید جای این آدم و بخواید عملکردشون رو تو یک پست مقایسه کنید با این بوکسور ...
این آدم نهایت آسیبی که زده و ممکن بود خودش دچارش بشه شکستگی بینی و فک و دنده و کبودی بود ،ولی تو موقعیت دفاع شخصی ازین خبرا نیست

تو پست بالا گفتم که بعد از نفر اول بحث غافلگیری نیست دیگه ،بحثه اینه که زمان و حالت تهاجمی رو از دست ندیم
من اون رنگها رو میزنم به متن که توجه رو به صورت ویژه جلب کنم و از تکرار مکررات جلوگیری کنم وگرنه بحث زیبایی متن نیست

نمیتونم در مورد تمام روشهای نظامی بگم چون همه رو کار نکردم پس در مورد سبکی که کمی مسلط هستم میگم
وقتی 2-3 نفر باشن و سلاح نباشه به عنوان مثال این 2 راه :

*- اول بگم که معمولا 5 اصل رو میگن و از مهمترینهاش اینه که نزارید محاصره بشید ،پس نباید رو هیچ مهاجمی زیاد مکث کنید

1- یکی رو بگیرید و سپر انسانی کنید یعنی در همون حال که میزنید به نقاط حساسش جلوی خودتون نگهش دارید و در آخر هم وزنش رو بندازین رو همراهانش و با استفاده از مانعی که ایجاد میکنه برید سراغ بعدی یا اگر میشه فرار کنید !
* اگر هم میخواید محاصره نشید راه نرید مثل این کلیپ که یه چیزی بره پشت پاتون و با مغز بخورید زمین ،دور کسی که سپر کردید و دارید میزنیدش بچرخید و با اون بین خودتون و بقیه فاصله بندازید ؛

2- به هر کدومشون تو هر هدفی که در دیدتون قرار گرفت ضربه بزنید و بدون اینکه منتظر نتیجه باشید به سراغ بعدی برید ،الان میگید مگه میشه ؟ بله میشه
نکته اینجاست که ضربه های شما با ضربه های ما متفاوته ،مثلا همین Power jab شما از نظر ما یک ضربه به نسبت بی فایده هست که زمان ما رو تلف کرده و ریسک ناموفق بودنش هم بالاست و تاثیر کافی هم نداره اگر موفق باشه / ما فقط ضربه ای که منجر به زمین گیر شدن قطعی مهاجم و همونجا موندنش بشه میزنیم

سبکهای نظامی کاملا کنترل نشدن و اسمشون هم روشونه
شما میتونین این کلیپ رو بین 2 آدم با لباس نظامی تصور کنین ؟ خیر
یک مدافع هم با کسی که با قمه افتاده به جانش اینطور مبارزه نمیکنه

ما عقب نشینی نمیکنیم ،میریم تو طرف و اصلا سعی در حفظ فاصله نداریم (واقعا نمیتونم دلایلش رو بگم انقدر زیاد هستن)
بعد از غافلگیری فاصلمون رو کم میکنیم و سعی میکنیم بچسبیم ،حتی وقتی چاقو داره هم میچسبیم
ولی یه شما اصلا توصیه نمیکنم آخری رو چون با تدابیری که برای این کار رعایت میکنیم آشنا نیستید ،حتی خودم هم هنوز اونطور که باید مسلط نشدم
کلا target رو از فاصله دور نمیشه درست زد بهترین نتیجه در فاصله نزدیک حاصل میشه ،برای همین بیشتر از مشت و لگد آرنج و زانو داریم

این سوال شما تاییدی هست بر تفاوت مبارز و جنگجو ،برای یک رزمی کار گارد گرفتن جزو ضروریات جا افتاده و براش سخته که مبارزه بدون گارد رو تصور کنه ،ولی ما برای هیچ چیز غیر از اهداف و نتایج ضرورت قائل نیستیم
ما هم گارد داریم ولی استنس نیست و حالت ثابت و مشخص هم نداره ،چون تو درگیری هیچوقت ثابت نیستیم
و خودمون رو با استند محدود نمیکنیم (نمیدونم چطور باید بگم که اصلا جایی برای استنس نیست تو این موارد ،مثل اینه که بخوام بگم زرد چه رنگیه)
بیشتر پیرو جمله بهترین دفاع حمله هست هستیم و بی وقفه حمله میکنیم (البته تو همین سبک هم بعضی اساتید میگن حمله و دفاع باید با هم باشه)

کلا تو این کامبتیوها که آشنایی دارم مبارزه به اون مفهوم که شما میگید متصور نیست که گارد به اون مفهوم توش جایی داشته باشه
کل ضربات من نوعی 3-4 ثانیه طول میکشه ،ولی اگر گارد بگبرم و وقفه بندازم تو حملات ممکنه 3 ثانیه بشه 3 دقیقه و مغلوب توانایی های فیزیکی ، برتری نفرات یا سلاحی که مهاجم تو اون فرصت درآورده بشم ... یا همدستاش تو این فاصله از راه برسن
نمیدونم تونستم برسونم یا نه ؟ از دیشب بیدارم ، ذهنم دیگه کشش نداره

Last edited:

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
نمیدونم چرا دوستان چه تو پیامهای خصوصی چه اینجا انقدر کلی میپرسن
از من موردی بپرسید ، اینطوری مجبورم مدام جوابهای بلند بالا بدم که دچار نقص هستن ؛ کم کم دارم وقت کم میارم برای کارهای دیگم
چطور به شما توضیح بدم که چطور عمل میکنیم ؟ موقعیت به موقعیت متفاوته و نمیشه به همچین سوالی جواب داد، کل این صفحه رو پر کنم هم کمه ،نهایت بشه براش نمونه گفت که میگم در ادامه

---------------------------------------------------------------------------
الان این کلیپ رو دیدم

اول خاطر نشان میکنم که این کلیپ کلیپ مبارزه خیابانی هست نه دفاع شخصی ،اینهمه گفتم از فرق این ذو و هنوز هم دارید از اون کلیپ مثال میزنید ،این مقایسه درست نیستپ

تفاوت سبک نظامی با این کلیپ اینه که مدافع کامبتیو کار وقتی کسی رو میزنه اون یا چندین دقیقه بلند نمیشه یا کلا دیگه بلند نمیشه
پس قیاس مع الفارقه ،درسته تایید کردم که ورزش رزمی اگر درست کار بشه مفید هست ولی دلیل نمیشه که بخوایم با سبکهای نظامی مقایسشون بکنیم

سوال شما مثل این میمونه که به عنوان مثال یک کماندو یا نینجا بزارید جای این آدم و بخواید عملکردشون رو تو یک پست مقایسه کنید با این بوکسور ...
این آدم نهایت آسیبی که زده و ممکن بود خودش دچارش بشه شکستگی بینی و فک و دنده و کبودی بود ،ولی تو موقعیت دفاع شخصی ازین خبرا نیست

تو پست بالا گفتم که بعد از نفر اول بحث غافلگیری نیست دیگه ،بحثه اینه که زمان و حالت تهاجمی رو از دست ندیم
من اون رنگها رو میزنم به متن که توجه رو به صورت ویژه جلب کنم و از تکرار مکررات جلوگیری کنم وگرنه بحث زیبایی متن نیست

نمیتونم در مورد تمام روشهای نظامی بگم چون همه رو کار نکردم پس در مورد سبکی که کمی نسبتا مسلط هستم میگم
وقتی 2-3 نفر باشن و سلاح نباشه به عنوان مثال این 2 راه :

*- اول بگم که معمولا 5 اصل رو میگن و از مهمترینهاش اینه که نزارید محاصره بشید ،پس نباید رو هیچ مهاجمی زیاد مکث نکنید

1- یکی رو بگیرید و سپر انسانی کنید یعنی در همون حال که میزنید به نقاط حساسش جلوی خودتون نگهش دارید و در آخر هم وزنش رو بندازین رو همراهانش و با استفاده از مانعی که ایجاد میکنه برید سراغ بعدی یا اگر میشه فرار کنید !
* اگر هم میخواید محاصره نشید راه نرید مثل این کلیپ که یه چیزی بره پشت پاتون و با مغز بخورید زمین ،دور کسی که سپر کردید و دارید میزنیدش بچرخید ؛

2- به هر کدومشون تو هر هدفی که در دیدتون قرار گرفت ضربه بزنید و بدون اینکه منتظر نتیجه باشید به سراغ بعدی برید ،الان میگید مگه میشه ؟ بله میشه
نکته اینجاست که ضربه های شما با ضربه های ما متفاوته ،مثلا همین Power jab شما از نظر ما یک ضربه به نسبت بی فایده هست که زمان ما رو تلف کرده و ریسکش ناموفق بودنش هم بالاست و تاثیر کافی هم نداره اگر موفق باشه / ما ضربه ای که منجر به زمین گیر شدن قطعی مهاجم و همونجا موندنش نشه نمی زنیم

سبکهای نظامی کاملا کنترل نشدن ،نتیجشون هم چندان قابل کنترل نیست
اسمشون روشونه ،تو سبکهای جنگی کسی مشت نمیزنه تو صورت سرباز دشمن
شما میتونین این کلیپ رو بین 2 آدم با لباس نظامی تصور کنین ؟
یک مدافع هم با کسی که با قمه افتاده به جانش اینطور مبارزه نمیکنه

ما عقب نشینی نمیکنیم ،میریم تو طرف و اصلا سعی در حفظ فاصله نداریم (واقعا نمیتونم دلایلش رو بگم انقدر زیاد هستن)
بعد از غافلگیری فاصلمون رو کم میکنیم و سعی میکنیم بچسبیم ،حتی وقتی چاقو داره هم میچسبیم
ولی یه شما اصلا توصیه نمیکنم چون با تدابیری که برای این کار رعایت میکنیم آشنا نیستید ،حتی خودم هم هنوز اونطور که باید مسلط نشدم
کلا target رو از فاصله دور نمیشه درست زد بهترین نتیجه در فاصله نزدیک حاصل میشه ،برای همین بیش از مشت و لگد آرنج و زانو داریم

این سوال شما تاییدی هست بر تفاوت مبارز و جنگجو ،برای یک رزمی کار گارد گرفتن جزو ضروریات جا افتاده و براش سخته که مبارزه بدون گارد رو تصور کنه
ولی ما برای هیچ چیز غیر از اهداف و نتایج ضرورت قائل نیستیم درسته ما هم گارد داریم ولی استنس نیست و حالت ثابت و هم نداره ،چون تو درگیری هیچوقت ثابت نیستیم
و خودمون رو با استند محدود نمیکنیم (نمیدونم چطور باید بگم که اصلا جایی برای استنس نیست تو این موارد ،مثل اینه که بخوام بهتون بگم زرد چه رنگیه)
بیشتر پیرو جمله بهترین دفاع حمله هست هستیم (البته تو همین سبک بعضی ها میگن حمله و دفاع باید با هم باشه)

کلا تو این کامبتیوها که آشنایی دارم مبارزه به اون مفهوم که شما میگید متصور نیست که گارد به اون مفهوم توش جایی داشته باشه
نمیدونم تونستم برسونم یا نه ؟ از دیشب بیدارم و ذهنم دیگه کشش نداره

عالی بود
خیلی استفاده کردم،نیمچه کتابی بود صحبتاتون :)

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
داشتیم یک بحث ساده و دوستانه می کردیم جناب آرمین.

جدا فکر می کردم روش گفتگو و برخوردتون را تغییر دادید.

نیازی نیست بیشتر توضیح بدید. موفق باشید.

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
داشتیم یک بحث ساده و دوستانه می کردیم جناب آرمین.
جدا فکر می کردم روش گفتگو و برخوردتون را تغییر دادید.
نیست بیشتر توضیح بدید. موفق باشید.

شما هم ماشالله خیلی ناز داری ها :)
حساسیت زیاد هم خوبیت نداره

هرکسی با توجه به فازی که داره متن رو میخونه ،من با حالت بدی ننوشتم ،احتمالا شما با حالت خوبی نخوندی
همونطور که پست قبلی رو اشتباها به خودتون گرفتین در حالی که اصلا در مورد شما نبوده ... من چه گناهی دارم ؟

وقتی میبینم مطلب رو نخونده سوال میپرسید یک اشاره هم نکنم یعنی ؟ چشم
همون مطلبی رو که رنگی کردم که حتما بخونید پرسیدید دوباره (انگار که گل لگد میکنم)
:eek:
گفتم بهتون وقتی کامل نمیخونید چرا سوال میپرسید ؟ به خدا من بیکار نیستم دوست من
اگه یک چیز رو تایپ میکنم بعد می بینم دوباره از همون سوال پرسیده شده باز هم جواب کامل میدم برای اینه که نمیخوام سوال رو زمین بمونه (این متن ها 5 دقیقه ای تایپ نمیشن)

اون هم که گفتم یه انتقاد معمولی بود از سوالهای خیلی کلی که فکر نمیکردم بی احترامی باشه ... جواب دادن به سوال کلی برام سخته خوب ! نگم یعنی ؟ تازه چون با روحیه شما آشنا هستم گفتم اینجا و تو مَسج که فکر نکنین منظورم فقط با شخص شماست ؛بازم عذر میخوام که ناراحت شدید

اینم بگم که بنده اصلا برای بحث اینجا نیستم (هر نوعیش) ؛خیلی زندگیمون آرومه ...
آدم یه مطلبی رو میخونه ،اگر سوال براش پیش بیاد میپرسه ،بعد هم مختاره که بپذیره یا نپذیره
اینجا هستم که آموخته هام رو در اختیار دیگران بزارم اگر قابل بدونن و از آموخته هاشون استفاده کنم
وقتی پایین پست میگم تفاوت سبک هست و جای بحث نداره و شما ادامه میدین از من چه کاری ساخته هست
:(

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
شما هم ماشالله خیلی ناز داری ها :)
حساسیت زیاد هم خوبیت نداره

هرکسی با توجه به فازی که داره متن رو میخونه ،من با حالت بدی ننوشتم ،احتمالا شما با حالت بدی خوندی
همونطور که پست قبلی رو اشتباها به خودتون گرفتین در حالی که اصلا در مورد شما نبوده ... من چه گناهی دارم ؟

بنده که وقتی میبینم مطلب رو نمیخونید و سرسری میگذرید یک تذکر عادی هم نمیدم
از همون مطلبی که رنگی کردم که حتما بخونید سوال پرسیدید دوباره (انگار که گل لگد میکنم)
:eek:
گفتم بهتون وقتی کامل نمیخونید چرا سوال میپرسید ؟ گفتم من رو بیکار نیستم دوست من ؟
با اینکه خسته میشم وقتی یک چیز رو تایپ کنم بعد ببینم دوباره از همون سوال پرسیده شده ولی باز هم سکوت میکنم و جواب کامل میدم چون نمیخوام سوال رو زمین بمونه (این متن ها 5 دقیقه ای تایپ نمیشن)

اون هم که گفتم یه انتقاد معمولی بود از سوالهای خیلی کلی که فکر نمیکنم بی احترامی بوده باشه ... جواب دادن به سوال کلی برام سخته خوب ! نگم یعنی ؟ ... بازم عذر میخوام ناراحت شدید

بنده اصلا برای بحث اینجا نیستم (هر نوعی) ؛خیلی زندگی آرومه ...
آدم یه مطلبی رو میخونه ،اگر سوال براش پیش بیاد میپرسه ،بعد هم مختاره که بپذیره یا نپذیره
من اینجا هستم که آموخته هام رو در اختیار دیگران بزارم اگر قابل بدونن و از آموخته هاشون یاد بگیرم ،همین
وقتی پایین پست میگم تفاوت سبک هست و جای بحث نداره و شما ادامه میدین از من چه کاری ساخته هست
:(

بحث ناز نیست آقا. بنده در حالت بدی مطالب شما و سایرین را مطالعه نمی کنم که نیاز به یادآوری و تذکر شما باشد. مشکل شخصی هم با جنابعالی ندارم.

بنده کودن و بی سواد نیستم که متوجه مطالب رنگی و غیر رنگی شما نباشم. اگر بر موضوع استنس تاکید می کنم به دلیل اهمیتی است که دارد. درست ایستادن آنطور که شما تصور می کنید، یک ضعف نیست یا یک حالت منجمد، نمایشی و اغراق شده.
برعکس، کاملا پویا، مختصر و منعطف است، می تواند کاملا نامحسوس باشد و تناقضی هم با حملات پی در پی آن طور که شما قرمز فرمودید ندارد. شما احتمالا با چنین چیزی آشنایی ندارید.

نکته ی آخر
مودب باشید. همه ی افراد محترم هستند، خودشان و عقایدشان. هیچ کس هم بیکار نیست و گل لگد نمی کند. شما شرایط متفاوتی با بنده و سایرین ندارید.

تصور می کنم در تاپیک هنرهای رزمی جمع شده ایم تا درباره ی موضوعات مرتبط بحث و گفتگو کنیم. بحث به معنای مثبت وسازنده اش.

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
عالی بود
خیلی استفاده کردم،نیمچه کتابی بود صحبتاتون :)

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

ممنون ،شما لطف دارین :happy:
شرمنده که مطالب شلخته هستن ،زیادن از دستم در میره

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823

بحث ناز نیست آقا. بنده در حالت بدی مطالب شما و سایرین را مطالعه نمی کنم که نیاز به یادآوری و تذکر شما باشد. مشکل شخصی هم با جنابعالی ندارم.
بنده کودن و بی سواد نیستم که متوجه مطالب رنگی و غیر رنگی شما نباشم. اگر بر موضوع استنس تاکید می کنم به دلیل اهمیتی است که دارد. درست ایستادن آنطور که شما تصور می کنید، یک ضعف نیست یا یک حالت منجمد، نمایشی و اغراق شده.
برعکس، کاملا پویا، مختصر و منعطف است، می تواند کاملا نامحسوس باشد و تناقضی هم با حملات پی در پی آن طور که شما قرمز فرمودید ندارد. شما احتمالا با چنین چیزی آشنایی ندارید.
نکته ی آخر
مودب باشید. همه ی افراد محترم هستند، خودشان و عقایدشان. هیچ کس هم بیکار نیست و گل لگد نمی کند. شما شرایط متفاوتی با بنده و سایرین ندارید.
تصور می کنم در تاپیک هنرهای رزمی جمع شده ایم تا درباره ی موضوعات مرتبط بحث و گفتگو کنیم. بحث به معنای مثبت وسازنده اش.

معلم اخلاق عزیزم ،بنده مجازم به کار خودم وصف گل لگد کردن بدم ؛ولی شما چقدر حوصله داری به این چیزها توجه میکنی
سری قبل هم شما یهو گیر دادین ؛ مشکل کجاست ؟ الان منو توجیه کنین که اهمیت استنس چه ربطی به من داره ؟ نه ! جدی ! الان من چیکار کنم ؟ الان چی میخوای از من دقیقا ؟ خدایی !؟! :lol:

شما شوق بحث دارین و بنده ندارم ،بهتر نیست قبل هر چیز احترام بزاریم به خواسته های دیگران ؟
نظر شما محترمه ولی بنده رو از بحثهای سازنده معاف کنید

حرفی دارید خودتون پست کنید ،چرا میخواید از املای من غلط بگیرید ؟
اگر دغدغه دارید تایپ کنید و پست کنید ،با مخالفت با یکی دیگه حرفتون رو نزنید
اگر استنس خیلی خوبه شما هم شب بیدار بمونید و مطلب بنویسید دربارش ... با من چیکار دارین ؟

گیر میدید ول نمیکنید دیگه ،الان استنس بگیرم راضی میشین ؟ میخواین رشتم رو عوض کنم بیام جت کان دو ؟ میخواین قاتل بروس لی رو پیدا کنم ؟؟؟ شما بگو چیکار کنم فقط انقدر قهر نکن تو رو به خدا ... بچه که نیستی داری میری سمت 30 سال دیگه !!!

بعد هم میخواید بحث کنین موضع خودتون رو واضح بگید ،پشت سوالها عجیب و غریب مخفی نکنید بحث اصلیتون رو
درست نیست من یک ساعت تایپ کنم تا شما نیازتون به بحث و استنس فروکش کنه ،محترمانه اینه که بگید قصدتون رو و به من این انتخاب رو بدید که وارد بحث نشم و وقت و چشم و انگشتم رو نزارم برای کاری که بهش راضی نیستم

اصلا من نا آشنا ،شما آشنا ،شما خدای سبکهای نظامی و دفاع شخصی من کوچکترین شاگرد شما ،حل شد مسئله ؟
بحث کردن زوری نیست ... با یکی دیگه بحث کنید دوست من ، بخوام بحث کنم میگم خودم

Last edited:

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36

ببینید کسی که سلاح داره ،حالا هر سلاحی 80% تمرکزش روی اون سلاح هست ،یعنی اگر سعی کنید جلوی اون سلاح رو بگیرید تمام حواسش میره سمت اون دستی که سلاح رو گرفته و تمام تلاشش این میشه که فقط سلاح رو حفظ کنه و از همه چیز غافل میشه برای یک مدت کوتاه و در بقیه جاها خیلی آسیب پذیر میشه و اینجا برای شما یک فرصت عالی ایجاد میشه که اگر نتونید ازش استفاده کنید کارتون تمومه ،اونموقع میشه ضربه های اساسی بهش زد بدون اینکه بتونه جلوتون رو بگیره

این به همین خاطره ،معمولا آدمها نمیدونن کجا باید سلاح رو رها کنن ،غریزشون نمیزاره سلاح رو رها کنن

مخصوصا که کسانی که چاقو به دست میگیرن معمولا آدمهای ضعیفی هستن و تمام ابهتشون رو از اون چاقو میگیرن
از طرف دیگه از اینکه همین چاقو به دست شما بیوفته به شدت وحشت دارن و به هر قیمتی میخوان جلوتون رو بگیرن

کسی که داره در برابر من برای نگه داشتن چاقو یا در آوردن دستی که چاقو توشه تلاش میکنه تمام نقاط حساسش رو در اختیار دست دیگم ،سرم ،دندانهام و پاهام قرار میده

سلام
آقا کاملا حرفت درسته پیش یه استادی کار میکردم ، اونم دقیقا حرف شما رو میزد میگفت اولا اگه درگیری پیش اومد نپرین وسط گارد بگیرین و فلان آروم وایسین و بزارین طرف فکر کنه ترسیدین و پخمه اید ، تو خیابون مثل باشگاه نیست ، مبارزه و مسابقه هم نیست که قانون داشته باشه و کسی مراعاتتون رو بکنه. ایشون هم میگفت کسی که چاقو و چوب و زنجیر داره تمام حواسش به چاقوشه و شما هم میدونین که از کجا قراره بخورین ولی شما 2تا دست ، 2تا پا ، کله ، آرنج و زانو دارین. اونه که نمیدونه شما ممکنه چی کار کنین.
به قول دوستمون تمرین و مبارزه در باشگاه و مسابقه خیلی با دعوا تو خیابون فرق داره. قبلا هم گفتم اعتماد به نفس خوبه ولی زیاد و کاذبش نه. هیچ وقت دیگران رو دست کم نگیرین.

در آخر چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823

سلام
آقا کاملا حرفت درسته پیش یه استادی کار میکردم ، اونم دقیقا حرف شما رو میزد میگفت اولا اگه درگیری پیش اومد نپرین وسط گارد بگیرین و فلان آروم وایسین و بزارین طرف فکر کنه ترسیدین و پخمه اید ، تو خیابون مثل باشگاه نیست ، مبارزه و مسابقه هم نیست که قانون داشته باشه و کسی مراعاتتون رو بکنه. ایشون هم میگفت کسی که چاقو و چوب و زنجیر داره تمام حواسش به چاقوشه و شما هم میدونین که از کجا قراره بخورین ولی شما 2تا دست ، 2تا پا ، کله ، آرنج و زانو دارین. اونه که نمیدونه شما ممکنه چی کار کنین.
به قول دوستمون تمرین و مبارزه در باشگاه و مسابقه خیلی با دعوا تو خیابون فرق داره. قبلا هم گفتم اعتماد به نفس خوبه ولی زیاد و کاذبش نه. هیچ وقت دیگران رو دست کم نگیرین.

در آخر چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی

خوشحالم که همچین استادان خوب و دلسوزی هستن
ما 6 ماهه هی میگیم اینا رو ولی کم لطفی میکنن :eek:
ممنون که از استادتون اینجا نقل کردین ... باشد که ایمان بیاورند :lol:

دفاع شخصی مثل سقوط آزاد میمونه ،وقتی پریدی مجبوری تا آخرش بری
حالا یا باز میشه چتر و سالم میرسین یا باز نمیشه و تبدیل به لواشک میشین
برای همین نپریدن انتخاب عاقلانه تریه

Last edited:
بالا