• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خصوصی واقعا یه چیز دیگه هست البته بستگی به استادم داره یادمه روزای اول استاده با چوب وایستاده بود بد میزدم دهنم رو سرویس می کرد وقتی تمرین تموم میشد بدنم دیگه اصلا مال خودم نبود اما واقعا بدنم رو آماده کرد در صورتی که توی تمرین عمومی مثل یه نرمش ساده بود

این شیوه نادرست آموزش هست :hmm: استاد شما که بوده ؟

.................تنبیه ؟........................

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام

دوستان مواردی هست که باید تو تاپیک هنرهای رزمی رعایت بشه :

1. استفاده از کلمه فقط در تفاضل و معرفی یک سبک یا......... به کار برده نشه.

2. از مقایسه سبک ها به صورت مارکتی خوداری کنیم.

3.استفاده از کلمات نادرست در تاپیک جلوگیری کنیم. چرا که: (ما نه تنها مربی جسم و روان هستیم بلکه معلم رفتار و الگوی اخلاق هم هستیم)

ممنون از حسن توجه شما

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
این شیوه نادرست آموزش هست :hmm: استاد شما که بوده ؟

.................تنبیه ؟........................

اولین استادی بود که داشتم شاید بهتر باشه اسمش رو نگم ولی الان هم نایب رئیس فدراسیون یکی از ورزشهای رزمی هستن ولی شیوش به نظر من هم برای روزای اول درست نبود

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
با سلام

دوستان مواردی هست که باید تو تاپیک هنرهای رزمی رعایت بشه :

1. استفاده از کلمه فقط در تفاضل و معرفی یک سبک یا......... به کار برده نشه.

2. از مقایسه سبک ها به صورت مارکتی خوداری کنیم.

3.استفاده از کلمات نادرست در تاپیک جلوگیری کنیم. چرا که: (ما نه تنها مربی جسم و روان هستیم بلکه معلم رفتار و الگوی اخلاق هم هستیم)

ممنون از حسن توجه شما

آقا ضمن احترام زیادی که برای شما قائل هستم

ما که جواز حمل شمشیر رو نداریم برای چی باید نینجتسو یاد بگیریم

همچنان که کمتر کسی موسیقی سنتی گوش میده همه رو به موسیقی پاپ آوردن بهتره از سبک های رزمی ترکیبی جدید بهره ببریم

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

همچنان که کمتر کسی موسیقی سنتی گوش میده همه رو به موسیقی پاپ آوردن بهتره از سبک های رزمی ترکیبی جدید بهره ببریم

درود . ببخشید ، قصد جسارت ندارم . لطفا سوء برداشت نشود ، اما ربط پست شما را به پست miladninja متوجه نمیشوم !!

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
نه جاش خیلی پرت بوده نه ساعتش خیلی دیر بوده ... کم کم داریم تگزاسُ رد میکنیم

این دفعه رو شانس آوردین
اگه برای خودتون پیش اومد اگه بنز هم دارین دلتون نسوزه ،فقط پیاده نشین، بزنین بهشون و برین
شما اونا رو زیر بکنی بهتره تا اونا شکم شما رو سفره کنن

معمولا آدم میترسه ماشینش خراب شه و ترمز میکنه که بدترین کار ممکنه
اگر 2 تا موتور عقب و 2 تا جلو باشن و ماشین وایسه ممکنه گیر کنه و با کوبیدن به اونها هم نتونه فرار کنه
وفتی ماشین ایست کامل میکنه تا بیاد دوباره راه بیوفته دزدها اومدن سراغتون (اگر حرفه ای باشن)
اگر بتونن پیادتون میکنن ،بعضیا که اصلا پیاده نمیکنن از بیرون ماشین با قمه میزنن
برای همین همیشه باید درها رو قفل کرد و شیشه رو نصفه پایین داد، این کار یک مقدار جبران اون بُهت و قفل شدگی رو میکنه

یه موردی بود که طرف میومد سمت ماشین یهو اسلحه میکشید و شلیک میکرد به راننده، 5-6 نفر رو کشت تا گرفتنش
یا یه سری هم بودن همون اول کار اسید میپاشیدن تو صورت طرف
مگه میشه با مشت لگد جلوی این چیزها رو گرفت ؟
از اونجا که معلوم نیست کدوم یکی از این آپشنها !!! نصیب آدم میشه بهتره اصلا ریسک نکنید و نگه ندارید

-----------------------------------------------------------------

ما یه استادی داشتیم که در مورد جنایت میدان کاج میگفت اگر یکی از اینهایی که میخواستن کمک کنن ولی میترسیدن به قاتل نزدیک بشن با ماشین (آروم) میزد به قاتل قضیه جور دیگه تموم میشد ،یا پاش قلم میشد یا مجبور میشد فرار کنه ،آسیبی هم به کسی که میخواست کمک کنه نمبتونست بزنه

در خیابان اولین و قویترین "سلاح" شما ماشین شماست ،ماشین قلعه و زره شماست
آدم وقتی در معرض حمله قرار میگیره "پناهگاه" و "محافظ" و "سلاحش" رو ترک نمیکنه

*1200 تا 3500 اسب بخار قدرت ،بیش از 1 تن وزن و بدنه فلزی در مقابل قدرت انسان 80-90 کیلویی با بدنه ای از گوشت و خون ! انتخاب با ماست ،این هیولای بنزین خوار آدم کش غیر از اینکه صاحبش رو در تصادفات بکشه کاربردهای دیگه ای هم میتونه داشته باشه :D

سلام
من با شما هم در این مورد هم در مورد مساله زورگیری موافق ام ، سری که درد نمیکنه رو بره چی دستمال ببندیم.
من 5 سال کیوکوشین کار میکنم 2 سال و خرده ای جودو ، اگه یه روزی کسی با قمه که هیچی چاقو میوه خوری ام به قصد زورگیری بیاد سمتم هرچی دارم دو دستی تقدیمش میکنم :D:blink:
200 تا حرکت ام بلدم که چاقورو بشه گرفت از کسی و دفاع کرد و ...
به قول اون دوستمون که گفت کسی که بلد باشه خط خطیت میکنه بلد نباشه میکشتت. به نظرم درگیری دو طرفش باخته ، چه یارورو بزنی چه بخوری ضرر کردی اگه بزنی میره شکایت میکنه برات سو سابقه و دیه و دردسر میشه ، اون وریشم یارو با چاقو میزنه ناقصت میکنه حالا شکایت ام کن قصاصش ام بکنن چه فایده ای به حال شما داره؟ سلامتی با این چیزا به شما برنمیگرده. مال و اموال آدم از سلامتیش مهم تر نیست.
در ضمن فکر کنم اعتماد به نفس کاذب هم آدم نباید داشته باشه بگه من فلان رشته ورزشی رو کار میکنم و ... از کجا معلوم طرف مقابل هم کار نکرده باشه و حتی بهتر از شما نباشه؟
اگه میرین ورزش میکنن خصوصا ورزش های رزمی به نظرم هدفتون سلامتی باشه خیلی بهتره و موفق تر خواهید بود تا درگیری و دعوا و ... سلامتی جسم و ذهن.

راستی دوست عزیز ماشینی که 3500 اسب بخار داشته باشه فکر نکنم داشته باشیم ، تا اون جایی که من اطلاع دارم قوی ترین ماشین سواری که برای شهر ساخته شده به مدل کانسپت از بوگاتی که 1200 اسب بخار داره. فکر کنم شما منظورتون حجم موتور بوده که اونم رنجش یکمی فرار تر از فرمایشات شماست :)

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823

راستی دوست عزیز ماشینی که 3500 اسب بخار داشته باشه فکر نکنم داشته باشیم ، تا اون جایی که من اطلاع دارم قوی ترین ماشین سواری که برای شهر ساخته شده به مدل کانسپت از بوگاتی که 1200 اسب بخار داره. فکر کنم شما منظورتون حجم موتور بوده که اونم رنجش یکمی فرار تر از فرمایشات شماست :)

دقیقا ،تماما صحیحه فرمایشات شما
خودم به عینه شاهد بودم چطور با چاقو میوه خوری آدم جا به جا میمیره ،فکر کنم اینجا هم گفتم قبلا

آخ ... شرمنده، من خیلی به ماشین وارد نیستم ،ممنون که گفتین
اصن آدم اطلاعات کامل نداره نباید حرف بزنه ،از دستم در رفت ایندفعه :lol:
شک کردم واحدش چیز دیگس ولی یادم رفت تو نت چک کنم :)

منظورم همون حجم موتور ماشینهای عادی و معمول بود که اکثر مردم دارن
واحد حجم موتور چیه ؟

Last edited:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوستان درست میگن در این مواقع درگیری بهترین سلاح استفاده از ماشین هست البته در بیشتر مواقع ،کار خواسته یا ناخواسته به درگیری فیزیکی هم کشیده میشه همون طور که گفتم من این رو به عینه دیدم

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
دقیقا ،تماما صحیحه فرمایشات شما
خودم به عینه شاهد بودم چطور با چاقو میوه خوری آدم جا به جا میمیره ،فکر کنم اینجا هم گفتم قبلا

آخ ... شرمنده، من خیلی به ماشین وارد نیستم ،ممنون که گفتین
اصن آدم اطلاعات کامل نداره نباید حرف بزنه ،از دستم در رفت ایندفعه :lol:
شک کردم واحدش چیز دیگس ولی یادم رفت تو نت چک کنم :)

منظورم همون حجم موتور ماشینهای عادی و معمول بود که اکثر مردم دارن
واحد حجم موتور چیه ؟

سلام
آقا من قصد جسارت نداشتم اصلا ، واحدش CC یا لیتره که یعنی گنجایش نگهداری چه مقدار مایع در یک واحد زمان رو داره.
بحث به کجا رفت :D شرمنده بازم

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
مشاهده پیوست 262429
بله سویی رن جوتسو یکی از دورهایی هست که در نینجوتسو وجود داره.

سویی رن جوتسو شامل:

دوجیمه سویی : خفه کردن از پهلو زیر آب
گن سوی نو جوتسو: فریب دادن افراد زیر آب
شینوبی سویی جوتسو: شنای بی صدا مخصوص نینجا
جوسویی جوتسو : مبارزه در آب ( بسیار مشکل)
تنفس زیر آب. (گاهی وقت ها نینجا چندینو چند دقیقه با استفاده از چوب بامبو و نی زیر آب مخفی و تنفس میکرده.)

و ...............

ممنون از حسن توجه شما

جناب میلاد
در ژاپن قدیم، تربیت یک نینجا چگونه بوده است؟ افراد برای چه مدتی آموزش می دیده اند تا به عنوان یک نینجا آماده مبارزه، جاسوسی، ترور و غیره بشوند؟

ممنون از شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

با سلام

فکر میکنم نظر شما این هست که روش های قدیمی دیگه به دردی نمیخوره و امروزه سبک های ترکیبی (مارشال آرت) بهتره درسته؟؟؟؟

خوب در این موارد بحث شده

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
جناب میلاد
در ژاپن قدیم، تربیت یک نینجا چگونه بوده است؟ افراد برای چه مدتی آموزش می دیده اند تا به عنوان یک نینجا آماده مبارزه، جاسوسی، ترور و غیره بشوند؟

ممنون از شما

با سلام

از سن 9 سالگی شروع میکنن . و 18 هنر مخصوص نینجا و 18 هنر سامورایی فرا میگیرن (36 روش) که شامل : کایکو جوتسو ، سویی جوتسو، ناناجوتسو، شوریکن جوتسو، کن جوتسو ، کومی مان جوتسو،هنسو جوتسو (روش های مخفی شدن و گول زدن ) تن مون چی مون و....................

و شیوه آموزش رو در یک جمله خلاصه میکنم : مثل گرگ زندگی کن و ردپایی به جا نزار

یک نکته : ( م ج ) ;)

ممنون از حسن توجه شما

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
میشه این کلیپی که میگین درباره مبارزه در شرایط طاقت فرساست رو برای دانلود بزارین؟؟

ممنون

حرف دوستمون تایید میشه اگه کسی این کلیپ رو داره ممنون میشم بذاره توی تاپیک

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
با سلام

از سن 9 سالگی شروع میکنن . و 18 هنر مخصوص نینجا و 18 هنر سامورایی فرا میگیرن (36 روش) که شامل : کایکو جوتسو ، سویی جوتسو، ناناجوتسو، شوریکن جوتسو، کن جوتسو ، کومی مان جوتسو،هنسو جوتسو (روش های مخفی شدن و گول زدن ) تن مون چی مون و....................

و شیوه آموزش رو در یک جمله خلاصه میکنم : مثل گرگ زندگی کن و ردپایی به جا نزار

یک نکته : ( م ج ) ;)

ممنون از حسن توجه شما

استفاده کردم. بسیار ممنونم.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

اگه میرین ورزش میکنن خصوصا ورزش های رزمی به نظرم هدفتون سلامتی باشه خیلی بهتره و موفق تر خواهید بود تا درگیری و دعوا و ... سلامتی جسم و ذهن.

سلام
تا حد زیادی با صحبت های شما موافقم. بطور کلی به این نتیجه رسیده ایم و تاکید هم می کنیم که درگیری آخرین راه حل است مگر در شرایطی که جان شما و اطرافیان در خطر باشد.

همان طور که فرمودید ورزش رزمی مناسب مسابقه است نه مبارزات واقعی. اما یک نکته: مرز بین مبارزه ی ورزشی و مبارزه ی خیابانی و غیره، مرز مبهم و باریکی است. یک بوکسور می تواند در خیابان هم مشت بزند و ...

البته تقسیم بندی هایی وجود دارد (بودو، بوجوتسو). مبارزه برای امتیاز با مبارزه در میدان نبرد تفاوت های مهمی دارد اما، بهرحال یاد می گیریم مبارزه کنیم. حالا مبارزه با هر نیت و انگیزه ای که داریم.

راستش چندان موافق نیستم که هنر رزمی، یا هر اسمی دیگری که رویش می گذاریم را، اینطور بی خاصیت و نمایشی جلوه بدهیم،
حتی شق ِ ورزشی اش را.

در نهایت، شخصا برای سلامتی، پیاده روی، دویدن، شنا کردن و غیره را مفید می دانم، ورزشهای رزمی را نچندان.

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
در ادامه پست قبلی این دو ویدئو را هم می توانید ببینید.

کاراته برای ورزش:
KARATE: Remember This Name - YouTube

کاراته ی نظامی:
Japan Military Shotokan Karate - YouTube

(از دوستانی که دسترسی به یوتیوب ندارند عذر می خوام.)

پ.ن: البته بنده تصورات شخصی ام را بیان می کنم. نظر سایر دوستان بسیار محترم است.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام
تا حد زیادی با صحبت های شما موافقم. بطور کلی به این نتیجه رسیده ایم و تاکید هم می کنیم که درگیری آخرین راه حل است مگر در شرایطی که جان شما و اطرافیان در خطر باشد.

همان طور که فرمودید ورزش رزمی مناسب مسابقه است نه مبارزات واقعی. اما یک نکته: مرز بین مبارزه ی ورزشی و مبارزه ی خیابانی و غیره، مرز مبهم و باریکی است. یک بوکسور می تواند در خیابان هم مشت بزند و ...

البته تقسیم بندی هایی وجود دارد (بودو، بوجوتسو). مبارزه برای امتیاز با مبارزه در میدان نبرد تفاوت های مهمی دارد اما، بهرحال یاد می گیریم مبارزه کنیم. حالا مبارزه با هر نیت و انگیزه ای که داریم.

راستش چندان موافق نیستم که هنر رزمی، یا هر اسمی دیگری که رویش می گذاریم را، اینطور بی خاصیت و نمایشی جلوه بدهیم،
حتی شق ِ ورزشی اش را.

در نهایت، شخصا برای سلامتی، پیاده روی، دویدن، شنا کردن و غیره را مفید می دانم، ورزشهای رزمی را نچندان.
خیلی ممنون خیلی خوب بود ابتین جان منم دقیقا با این حرف شما موافقم
در کل جوری که دوستان دارن تشریح میکنن نصفه بیشترش پذیرفتس ولی نصفه دیگش به آدم میگه داره یه کاره بی خاصیت رو انجام میده
چاقو اینقدر هم ترس نداره حتی اگه طرف ناشی باشه ولی شما حرفه ای باشید با کمی فکر به آموخته ها میدانید که چطور میشه طرف رو ناکار کرد
کسی که رزمی کاره راه های زیادی برای غافلگیری حریف(دشمن) بلده یعنی باید بلد باشه
یه دفاع شخصی استادمان که آموزش دفاع شخصی رو هم به نظامی ها میده بمان یاد داد که واقعا عالی بود
یعنی از این نظر میگم عالی بود که من روی هرکسی که بگید اجرا کردم و گرفت
آموزشش هم خلع سلاح کردن فرد مسلح(دزد) که بیشتر به کار مغازه دارها میاد و تا 99 درصد بسته به قابلیت فریبندگی طرف انجام دهنده قابل اجراست!
در ادامه پست قبلی این دو ویدئو را هم می توانید ببینید.

کاراته برای ورزش:
KARATE: Remember This Name - YouTube

کاراته ی نظامی:
Japan Military Shotokan Karate - YouTube

(از دوستانی که دسترسی به یوتیوب ندارند عذر می خوام.)

پ.ن: البته بنده تصورات شخصی ام را بیان می کنم. نظر سایر دوستان بسیار محترم است.
YouTube
1041.gif

اینم یه کلیپ توپ از من(از سایت محبوب آپارات:)) که نقش ورزش ها رزمی رو توی دعواهای خیابانی نشان میده!!!طرف بوکسوره ولی استراتژی خیلی خفنی دره
اینجا بوکس به درد میخوره
kar.gif

دوستان این طرف یک بوکسور کرده که در ترکیه این دعوا براش پیش میاد و به اشتباه میگن این عابدازده است!

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
خیلی ممنون خیلی خوب بود ابتین جان منم دقیقا با این حرف شما موافقم
در کل جوری که دوستان دارن تشریح میکنن نصفه بیشترش پذیرفتس ولی نصفه دیگش به آدم میگه داره یه کاره بی خاصیت رو انجام میده
چاقو اینقدر هم ترس نداره حتی اگه طرف ناشی باشه ولی شما حرفه ای باشید با کمی فکر به آموخته ها میدانید که چطور میشه طرف رو ناکار کرد
کسی که رزمی کاره راه های زیادی برای غافلگیری حریف(دشمن) بلده یعنی باید بلد باشه
یه دفاع شخصی استادمان که آموزش دفاع شخصی رو هم به نظامی ها میده بمان یاد داد که واقعا عالی بود
یعنی از این نظر میگم عالی بود که من روی هرکسی که بگید اجرا کردم و گرفت
آموزشش هم خلع سلاح کردن فرد مسلح(دزد) که بیشتر به کار مغازه دارها میاد و تا 99 درصد بسته به قابلیت فریبندگی طرف انجام دهنده قابل اجراست!

YouTube
1041.gif

اینم یه کلیپ توپ از من(از سایت محبوب آپارات:)) که نقش ورزش ها رزمی رو توی دعواهای خیابانی نشان میده!!!طرف بوکسوره ولی استراتژی خیلی خفنی دره
اینجا بوکس به درد میخوره
kar.gif

دوستان این طرف یک بوکسور کرده که در ترکیه این دعوا براش پیش میاد و به اشتباه میگن این عابدازده است!

مرسی
دقیقا همینه ..بوکسوره با حفظ آرامش و خونسردی با وجود چند حرکت ساده به راحتی از پس چند نفر بر اومد

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
دکمه control به همراه +

مسلما ورزشهای رزمی برای موقعیت های دفاع شخصی کاملا بی فایده نیستن ولی خیلی هم مفید نیستن
چون بحث بحث توانایی جسمی شما یا سرعت عمل شما نیست ،حتی فن و تکنیک هم خیلی مهم نیست
اینجا بحث بحثه توان فکری و ساختار ذهنی شماست
یک رزمی کار وقت تلف میکنه در درگیری ،ریسک میکنه و از فرصتهاش به خوبی استفاده نمیکنه
ثانیه رو به راحتی تلف میکنه ،ثانیه هایی رو که میتونه توش حریف رو فلج کنه ولی به خاطر حافظه عضلانی/غریزه/... صرف ایجاد درد میشه در مهاجم

یک رزمی کار وقتی چاقو بخوره دچار شوک و ناباوری میشه و دست از مبارزه میکشه
الان دارید میگید نه من اینطوری نیستم ،من میجنگم ... ولی اینها همه فکر و خیاله
یک رزمی کار وقتی یکی گازش بگیره یا موهاش رو بکشه یا گوشت لپش رو پاره کنه به دفاع فکر نمیکنه
بجاش تعجب میکنه و نمیدونه باید چیکار کنه
ذهنش داره فریاد میزنه : خطا ! خطا ! قبول نیست ! و همینطوری بی هدف ضربه میزنه تا شاید خلاص بشه

اگر یک رزمی کار بتونه ذهنش رو آماده کنه فرمایش شما کاملا درسته
ولی به تجربه عرض میکنم که ذهن یک رزمی کار عادی آماده نیست
این آمادگی ذهنی میسر نیست مگر با تلاش شخصی و یا داشتن استاد آگاه

بک رزمی کار عادی اگر پیروزی به دست بیاره شانسیه و یا بخاطر جسارت شخصی اون فرد هست یا ضعیف یا بی نجربه بودن حریف نه بخاطر اصولی کار کردنش

یکی از دوستان یه مثال از مزاحمت 3 جوون برای یک دختر و سوپرمن بازی دوست رزمی کارش گفت ...اون موقع جواب ندادم، اولا که اینجا اون فرد رزمیکار مهاجم بوده نه اون 3 نفر و ابتکار عمل داشته ،بعد هم زدن 3 تا بچه که شلوارهاشون داره از پاشون میوفته و فقط ژست لاتی دارن کاری نداره ،ما داریم از خطر واقعی حرف میزنیم و مهاجم با تجربه

چه بسیار رزمی کارانی که بجای اینکه برن و بروس لی وار پیروز بشن و کلیپشون رو بزارن یوتوب راهی سرد خونه شدن (به همراه مهارتهاشون در بوکس و یک کفن و اشکهای مادر)

در ضمن مرز بین دفاع شخصی و مبارزه و دعوا خیلی باریکه
حیلی ها همین الان که دارن این مطلبها رو میخونن به جای موقعیت زورگیری تو لویزان دارن دعوای وسط خیابون رو تصور میکنن
تو دعوا معمولا کسی نمیخواد شما رو بکشه (هرچند ممکنه اتفاقی اینکار رو بکنه)

مثال :
شما به عنوان یک رزمی کار میتونید فکر کنید که گاز گرفتن افت داره یا اصلا دندانها رو جزو اسلحه خانه خودتون ندونید
ولی من به عنوان یک دفاع شخصی کار که نه تنها همچین فکری نمیکنم بلکه به عنوان یک تکنیک عادی ازش استفاده میکنم
و هرجا دهنم نزدیک به بدن طرف باشه گاز میگیرم بدون دلیل

شما تو رزمی یا دفاع شخصی عمومی برای خارج کردن خودتون از قفل گردن تکنیکهایی یاد میگیرید و معمولا هم موفق به اجراش نمیشید تو واقعیت ،ولی منه نوعی با همین گاز گرفتن کارهایی میکنم که یک کیوکوشین کار با 10 سال سابقه هم نمیتونه انجام بده
حتی به فکرش خطور هم نمیکنه که میتونه همچین کار انجام بده ،چون ذهنش هنوز تو دوجو هست
کسی بیوفته روم تکنیک نمیزنم روش بجاش گوشش و گردن و کتفش رو گاز میگیرم

باید این واقعیت رو بپذیرید که ذهن دنده نداره که در موقع درگیری از دنده ورزشی بزنید تو دنده جنگی، یا از قبل آماده هستید یا نیستید

وگرنه برای مبارزه خیابانی بوکس که پا هم نداره کفایت میکنه همونطور که دوستان گفتن

--------------------------------------------------------

در مورد تکنیکهای دفاع در برابر چاقو هم موافق نیستم
بیایید منه نوعی بهتون چاقو بزنم ببینم میتونید دفاع کنید یا نه
اصلا دستم رو نمیبینید ،وقتی میبینید که 3 تا خوردید
تازه این ترکیبی از تکنیک و چاقوی عادی هست
اگر چاقو متعارف نباشه یا مثلا سلاح خودم که اینجا نام نمیبرم باشه اگر تکنیک رو هم بتونید اجرا کنید هم نمیتونید خلع سلاح کنید
تازه امثال من تجربه عملی ندارن به اون صورت و با چاقوی تمرینی کار کردن ،اونی که میاد جلوتون رو میگیره ممکنه تجربه عملی داشته باشه

یک رزمی کار نمیدونه وقتی دستاش خونی شد اولین فکرش این نیست که دفاع کنه بلکه به این فکر میکنه که "این واقعا خون منه ؟" یا "واقعا زد؟" یا "یعنی دارم میمیرم؟"
وقتی یکی سر و صورتش پر از خط هست یعنی اینکارست و تا بگید ب فرستادتتون بهشت زهرا .... دفاع ؟!؟!؟؟!

اگر هم اون تکنیک که دوستمون میگن خوبه خوب باشه باز هم به ورزشهای رزمی رقابتی ارتباط نداره و یک تکنیک دفاع شخصی هست که توسط یک نظامی دفاع شخصی کار آموزش داده شده

100% منشاء این تکنیک سبکی مثل جوجیتسو یا کالی هست مثلا ولی شمای رزمی کار تنها توسط یک دفاع شخصی کار که رو این مسائل کار کرده و تکنیکهای مطلوب رو گلچین کرده میتونید این رو یاد بگیرید ... نمیتونید برید تمام سبکهای دنیا رو کامل کار کنید

همین الان برای یکی از دوستان این رو گفتم تو پیام خصوصی :
من سر یک پرونده شخصی رو میشناختم که الان مرده ... 4 بار اعدام براش صادر کردن
مرتکب 6-7 فقره قتل شده بود ،ولی شخصا معتقدم بالای 10-15 نفر رو کشته
سلاح این آدم یک عدد تیغ ریش تراشی لخت بود (بدون دستگاه)
یک دور دورتون میزد رگی براتون نمیموند ،شما در مقابل این دفاع میکردید در کسری از ثانیه مرده بودید
جالب اینجاست که حتی تیغ رو تو دستش نمیدیدید که بخواید دفاع کنید
تازه گندشون هم نبود به قول معروف و دست بالای دستش بسیار بود

من هم مربی نظامی داشتم و هم خودم بودم تو ماجرا
اگر میبینید نظامی میزنه برای اینه که پشتش به نظامی بودنش گرمه که اونطوری میزنه
کار و وظیفش هست ،محافظ داره ،سلاح داره ،نیروی کمکی داره ...
به این راحتی ها نیست که چون اون میزنه شمام بتونید با همون تکنیکها بزنید

اون تکنیک چاقو که با موفقیت اجرا کردید رو روی کی اجرا کردید ؟ هم باشگاهی ها ؟ بچه های حوزه ؟ یا یه جوونک معتاد که دنبال خرج مواد هست ؟ استادتون هم نمیتونه اون رو رو یک آدم چاقو باز اجرا کنه
آدم حرفه ای هم شاخ نداره یا رو پیشونیش چیزی ننوشتن

همونطور که میلاد نینجا فرمودن با دست خالی نباید به سراغ آدم مسلح برید
صفحه حوادث رو بخونید و ببینید چنتا مغازه دار تو سالهای گذشته در اثر اعتماد به نفس کاذب کشته شدن

من نمیخوام ورزشهای رزمی رو بی فایده نشون بدم ،یا بگم بیاید فلان سبک رو کار کنید
فقط میخوام بگم بیش ازون که باید روی مهارتهاتون حساب نکنید و با پشتوانه رزمی کار کردن وارد درگیری نشید که کار دست خودتون بدید

Last edited:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
با تشکر از مطلب دوست عزیزمون البته این مطلب که درباره رزمی کار گفتین شامل همه قشر رزمی کارها نمیشه من خودم رزمی کارایی رو میشناسم که اگه ..تا حرفه ای چاقو کش بهش حمله کنن به راحتی از پسشون برمیاد و از خون و کندن مو و .... هم نمی ترسه همون طور که گفتم من این رو دیدم و شامل همه قشر رزمی کار ها نمیشه ..

البته یک رزمی کار به هیچ عنوان نباید به استقبال خطر بره به خصوص در مواقعی که طرف مسلح باشه این مطلبها هم فقط در مورد کاربرد هنر رزمی و دفاع شخصیه و فقط در مواقعی که طرف جان خودش و خانوادش در خطر هست وقصد آرتیست بازی و خدای ناکرده ازبین بردن نیست

بالا