دویدن شب قبل از خواب خیلیم خوبه باعث بهتر خوبیدن و... میشهبرای عوض شدن فضای تاپیک سوالی مطرح میکنم:
نظرتون درباره ی دویدن شب هنگام قبل از خواب چیه؟ خوبه یا بد؟ با تشکر
کلا دویدن تو شب خیلی مفیده
دویدن شب قبل از خواب خیلیم خوبه باعث بهتر خوبیدن و... میشهبرای عوض شدن فضای تاپیک سوالی مطرح میکنم:
نظرتون درباره ی دویدن شب هنگام قبل از خواب چیه؟ خوبه یا بد؟ با تشکر
سلام
یه خبر خوب
کارت جهانی عضویت کیوکوشین کاراتم امروز از ژاپن رسید دستم
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
مبارک باشه پوریا جان
برای گرفتن کارت چه اقداماتی انجام دادی؟
با سرعت ملایم حدودا ده دقیقه.خیلی هم خسته نبودم.:wacko:
چه میزان دویدی؟دقیقه/کیلومتر
تند یا نرم؟
شایدم خستگیش باعثش بوده! چی بگم ولله
با سرعت ملایم حدودا ده دقیقه.خیلی هم خسته نبودم.
به سلامتیسلام
یه خبر خوب
کارت جهانی عضویت کیوکوشین کاراتم امروز از ژاپن رسید دستم
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
الان هاپکیدو که میرم از نظر قدرت بدنی و نفس و اینجور چیزها مشکلی ندارم یعنی تو بدنسازیاشون اصلا کم نمیارم.بدنسازی هاپکیدو مثل کیوکوشین میمونه منتها کاملتره جوری که آمادگی بدنیم خیلی بیشتر شده ولی انعطاف بدنیم کمه.من کمربندم سفیده.اونهایی که سفید به بالا هستن عجب انعطافی دارن.حرکات آکروبات انجام میدن در حد المپیک!!!!
منم که فعلا فقط میتونم با حسرت بهشون نگاه کنم.![]()
الان هاپکیدو که میرم از نظر قدرت بدنی و نفس و اینجور چیزها مشکلی ندارم یعنی تو بدنسازیاشون اصلا کم نمیارم.بدنسازی هاپکیدو مثل کیوکوشین میمونه منتها کاملتره جوری که آمادگی بدنیم خیلی بیشتر شده ولی انعطاف بدنیم کمه.من کمربندم سفیده.اونهایی که سفید به بالا هستن عجب انعطافی دارن.حرکات آکروبات انجام میدن در حد المپیک!!!!
منم که فعلا فقط میتونم با حسرت بهشون نگاه کنم.![]()
کلیپ مبارزات واقعی هاپکیدو رو میخواستم کسی داره؟
داشتم تمرینات میک مپ ارتش آمریکا رو میدیدم نشون میداد رفته بود توی سالن شوفاز روشن کرده بودند دما بالای 50 درجه توی اتاق داغ داغ شدند باید یک ساعت نیم بدون یک دقیقه استراحت مبارزه میکردند
آزاد بودند تمامی تکنیک های موی تای کاراته بوکس خصوصا جوجیتسوی برزیلی تکنیک خفه کردن رو اجرا کنند
مربی شون هم مثل چی روی سربازان داد میزد
مبارزه باید اینجوری باشه نفس گیر
توی مبارزه کسی برندست که جنگجو باشه
راستش بیشتر بخاطر افتها(فکر کنم هاپکیدو کامل ترین افتها رو داشته باشه) و افزایش انعطاف پذیری میرم هاپکیدو.البته دفاع شخصی های خیلی جالبی داره.کار با سلاح رو آموزش میدن(اول نانچاکو بعد چوب و سلاح های دیگه).تمام ضربات پای تکواندو. قفل مفصل،فنون خاک.سبک جامعی هست.ولی قصد دارم چند وقت دیگه جودو رو هم شروع کنم.به به اقا مرتضی بالاخره رفتین هاپکیدو
قرار بود بری جودو ناقلا
هاپکیدو واقعا رشته خوبیه کم کم انعطافت خوب میشه و به راحتی میتونی حرکات اکروبات یا حرکات پارکور رو انجام بدی
راستی استاد شما چه کسی هست؟؟؟ GHF هستین یا KHF ؟؟
راستش بیشتر بخاطر افتها(فکر کنم هاپکیدو کامل ترین افتها رو داشته باشه) و افزایش انعطاف پذیری میرم هاپکیدو.البته دفاع شخصی های خیلی جالبی داره.کار با سلاح رو آموزش میدن(اول نانچاکو بعد چوب و سلاح های دیگه).تمام ضربات پای تکواندو. قفل مفصل،فنون خاک.سبک جامعی هست.ولی قصد دارم چند وقت دیگه جودو رو هم شروع کنم.
استادمون آقای محمد ضیایی پور هستن و سبکشون GHF.دان چهار دارن و با این که دور و بر سی سالشونه ولی واقعا مسلط هستن و خیلی خوب هم دانسته هاشون رو منتقل میکنن.فوق العاده متواضع و خوش اخلاق هم هستن.من که خیلی ایشون رو قبول دارم و واقعا مجذوبشون شدم:cowboy:
Shahriyarبرادر شما کدوم شهر هستی؟
راستش بیشتر بخاطر افتها(فکر کنم هاپکیدو کامل ترین افتها رو داشته باشه) و افزایش انعطاف پذیری میرم هاپکیدو.البته دفاع شخصی های خیلی جالبی داره.کار با سلاح رو آموزش میدن(اول نانچاکو بعد چوب و سلاح های دیگه).تمام ضربات پای تکواندو. قفل مفصل،فنون خاک.سبک جامعی هست.ولی قصد دارم چند وقت دیگه جودو رو هم شروع کنم.
استادمون آقای محمد ضیایی پور هستن و سبکشون GHF.دان چهار دارن و با این که دور و بر سی سالشونه ولی واقعا مسلط هستن و خیلی خوب هم دانسته هاشون رو منتقل میکنن.فوق العاده متواضع و خوش اخلاق هم هستن.من که خیلی ایشون رو قبول دارم و واقعا مجذوبشون شدم:cowboy:
بله بهترین افت ها رو تقریبا هاپکیدو داره و حتی بعضی از افت هایی که تو ایکیدو هست باعث اسیب به مفصل میشه
که تو هاپکیدو به صورت اصولی شده
موفق باشید