• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
برای عوض شدن فضای تاپیک سوالی مطرح میکنم:
نظرتون درباره ی دویدن شب هنگام قبل از خواب چیه؟ خوبه یا بد؟ با تشکر
دویدن شب قبل از خواب خیلیم خوبه باعث بهتر خوبیدن و... میشه
کلا دویدن تو شب خیلی مفیده

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام
یه خبر خوب :)
کارت جهانی عضویت کیوکوشین کاراتم امروز از ژاپن رسید دستم

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

مبارک باشه پوریا جان
برای گرفتن کارت چه اقداماتی انجام دادی؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
مبارک باشه پوریا جان
برای گرفتن کارت چه اقداماتی انجام دادی؟

مرسی امین جان :)
والا ما فقط عکس و مبلغش رو دادیم،بقیه کاراشو خود استادمون انجام داد

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
با سرعت ملایم حدودا ده دقیقه.خیلی هم خسته نبودم.

خوب پس همینه زیاد فشارنیاوردی به اندامت که به حالت فعالیت زیاد در بیان و زود به حالت آرامش برگشتن
حالا یه شب امتحان بکن تند بدو یا زمانش رو ببر بالا ببین همینجوری زود خوابت میبره!
راستی توی این سرما خوب حالشو داری میری دو شبا!

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
الان هاپکیدو که میرم از نظر قدرت بدنی و نفس و اینجور چیزها مشکلی ندارم یعنی تو بدنسازیاشون اصلا کم نمیارم.بدنسازی هاپکیدو مثل کیوکوشین میمونه منتها کاملتره جوری که آمادگی بدنیم خیلی بیشتر شده ولی انعطاف بدنیم کمه.من کمربندم سفیده.اونهایی که سفید به بالا هستن عجب انعطافی دارن.حرکات آکروبات انجام میدن در حد المپیک!!!!
منم که فعلا فقط میتونم با حسرت بهشون نگاه کنم.:(

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
الان هاپکیدو که میرم از نظر قدرت بدنی و نفس و اینجور چیزها مشکلی ندارم یعنی تو بدنسازیاشون اصلا کم نمیارم.بدنسازی هاپکیدو مثل کیوکوشین میمونه منتها کاملتره جوری که آمادگی بدنیم خیلی بیشتر شده ولی انعطاف بدنیم کمه.من کمربندم سفیده.اونهایی که سفید به بالا هستن عجب انعطافی دارن.حرکات آکروبات انجام میدن در حد المپیک!!!!

نگران نباش پرنده
بلاخره تو هم روزی پرواز را یاد میگیری و با آسمان هم آغوش میشی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

به به اقا مرتضی بالاخره رفتین هاپکیدو
قرار بود بری جودو ناقلا
هاپکیدو واقعا رشته خوبیه کم کم انعطافت خوب میشه و به راحتی میتونی حرکات اکروبات یا حرکات پارکور رو انجام بدی
راستی استاد شما چه کسی هست؟؟؟ GHF هستین یا KHF ؟؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
کلیپ مبارزات واقعی هاپکیدو رو میخواستم کسی داره؟

داشتم تمرینات میک مپ ارتش آمریکا رو میدیدم نشون میداد رفته بود توی سالن شوفاز روشن کرده بودند دما بالای 50 درجه توی اتاق داغ داغ شدند باید یک ساعت نیم بدون یک دقیقه استراحت مبارزه میکردند
آزاد بودند تمامی تکنیک های موی تای کاراته بوکس خصوصا جوجیتسوی برزیلی تکنیک خفه کردن رو اجرا کنند
مربی شون هم مثل چی روی سربازان داد میزد
مبارزه باید اینجوری باشه نفس گیر
توی مبارزه کسی برندست که جنگجو باشه

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
کلیپ مبارزات واقعی هاپکیدو رو میخواستم کسی داره؟

داشتم تمرینات میک مپ ارتش آمریکا رو میدیدم نشون میداد رفته بود توی سالن شوفاز روشن کرده بودند دما بالای 50 درجه توی اتاق داغ داغ شدند باید یک ساعت نیم بدون یک دقیقه استراحت مبارزه میکردند
آزاد بودند تمامی تکنیک های موی تای کاراته بوکس خصوصا جوجیتسوی برزیلی تکنیک خفه کردن رو اجرا کنند
مربی شون هم مثل چی روی سربازان داد میزد
مبارزه باید اینجوری باشه نفس گیر
توی مبارزه کسی برندست که جنگجو باشه

منم بدجور جنگنده ام....

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
به به اقا مرتضی بالاخره رفتین هاپکیدو
قرار بود بری جودو ناقلا
هاپکیدو واقعا رشته خوبیه کم کم انعطافت خوب میشه و به راحتی میتونی حرکات اکروبات یا حرکات پارکور رو انجام بدی
راستی استاد شما چه کسی هست؟؟؟ GHF هستین یا KHF ؟؟
راستش بیشتر بخاطر افتها(فکر کنم هاپکیدو کامل ترین افتها رو داشته باشه) و افزایش انعطاف پذیری میرم هاپکیدو.البته دفاع شخصی های خیلی جالبی داره.کار با سلاح رو آموزش میدن(اول نانچاکو بعد چوب و سلاح های دیگه).تمام ضربات پای تکواندو. قفل مفصل،فنون خاک.سبک جامعی هست.ولی قصد دارم چند وقت دیگه جودو رو هم شروع کنم.
استادمون آقای محمد ضیایی پور هستن و سبکشون GHF.دان چهار دارن و با این که دور و بر سی سالشونه ولی واقعا مسلط هستن و خیلی خوب هم دانسته هاشون رو منتقل میکنن.فوق العاده متواضع و خوش اخلاق هم هستن.من که خیلی ایشون رو قبول دارم و واقعا مجذوبشون شدم:cowboy:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
راستش بیشتر بخاطر افتها(فکر کنم هاپکیدو کامل ترین افتها رو داشته باشه) و افزایش انعطاف پذیری میرم هاپکیدو.البته دفاع شخصی های خیلی جالبی داره.کار با سلاح رو آموزش میدن(اول نانچاکو بعد چوب و سلاح های دیگه).تمام ضربات پای تکواندو. قفل مفصل،فنون خاک.سبک جامعی هست.ولی قصد دارم چند وقت دیگه جودو رو هم شروع کنم.
استادمون آقای محمد ضیایی پور هستن و سبکشون GHF.دان چهار دارن و با این که دور و بر سی سالشونه ولی واقعا مسلط هستن و خیلی خوب هم دانسته هاشون رو منتقل میکنن.فوق العاده متواضع و خوش اخلاق هم هستن.من که خیلی ایشون رو قبول دارم و واقعا مجذوبشون شدم:cowboy:

برادر شما کدوم شهر هستی؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

بله بهترین افت ها رو تقریبا هاپکیدو داره و حتی بعضی از افت هایی که تو ایکیدو هست باعث اسیب به مفصل میشه
که تو هاپکیدو به صورت اصولی شده

موفق باشید

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بله بهترین افت ها رو تقریبا هاپکیدو داره و حتی بعضی از افت هایی که تو ایکیدو هست باعث اسیب به مفصل میشه
که تو هاپکیدو به صورت اصولی شده

موفق باشید

با سلام

نمیشه در اجرای تکنیک سبک و روش ها رو مقایسه بهترین کرد. کما که مقایسه نیاز به کارشناسی دقیق دارد

ممنون از حسن توجه شما

بالا