• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
من نمی گم پولش مهمه میگم اینجا هم شرایط طوری که تقریبا نمیشه کاری کرد ولی باغ بغلی ما رو سه نفر ریخته بودن توش همه چیزشونو برده بودن طرفم همه چیزشو داده بوده ولی در اخر صورتشو بریده بودن بهشم گفته بودن اگر به پلیس بگی میام چشاتو در میاریم من میگم اگر این طرف دفاع میکرد بهتر بود یارو 6 سال هم کنگفو تاو کار کرده بود من فکر میکنم می تونست هر سه تا شونا ناکار کنه اونا در هر صورت پیشونیشو که بریدن. من یک شب با یکی از دوستام بودم تو سعادت اباد یه ماشین پیچید جلومون که خفتمون کنه من نتونستم اولش تکون بخورم ولی دوستم با اینکه فقط 3 سال کیک بوکس کار کرده بود چنان ترکوندشون که بیا ببین بعدشم ما سوار ماشین شدیم در رفتیم در ضمن اونا دو نفر بودن :cool:

منم نمیگم نمیشه یا نباید مقاومت کرد ،میگم یک انتخاب شخصیه که ریسکش بالاست
شخصا چنین ریسکی نمیکنم و به دیگران هم توصیه میکنم ریسک نکنند با توجه به چیزهایی که دیدم

مورد به مورد فرق میکنه این مسائل و مورد شما جزو اقلیت هست
چه بسیار هستند مواردی که پایانی به خوبیه ماجرای شما نداشتن و با پخش شدن روده ی مدافع روی آسفالت به پایان رسیدن

با تشکر از فرمایشات متینه abtin 63 و میلاد نینجای عزیز

---------------------------------------------------------------
راستی یکم از جزئیات قضیه سعادت آباد بگید
کجا بود ؟ چه ساعتی ؟ اصلا چی شد که شما از ماشین پیاده شدید ؟
چون ما همون سمت هستیم کنجکاو شدم

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با سلام به همه دوستان

از آنجایی که جریان تاپیک به سمت خفتگیری و....... رفته من هم یک نظر کوچولو بدم

چاقو زن اگر چاقو زن باشه شما رو خط خطی میکنه ولی اگر ناشی باشه شما رو میکشه ، پس ریسک نکنید

البته از حالت و نحوه گرفتن چاقو میشه فهمید طرف چاقو زن هست یا ناشی.

یک روز یکی از اساتید ژاپنی کن جوتسو به من گفت : در مقابل تیزی با دست خالی مقاومت نکنید

در کل اگر مقاومت کنیم وضعیت به 50 میرسه یا میزنیم یا میخوریم خارج از این دو حالت نیست . پس برای این 50% هم که شده کمی فکر کنید

ممنون از حسن توجه شما

درود اقا میلاد فرمایشات شما درسته
ولی اون 50% دگ رو چجوری باید کامل کرد تا 100% بتونیم بر حریف غالب بشیم؟؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام دوستای قدیمی
آقا یکی این کاتارو به من با عکس و توضیح بفهمونة.کارم گیره :D

تایکو سونو ایچ
فقط سرچ نکنین چون یه کاتای دیگه میاد
اینی که من میخوام،بعد حرکت پا اول گدان بارای داره.بعدش آگو میزنن

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
با سلام به همه دوستان

از آنجایی که جریان تاپیک به سمت خفتگیری و....... رفته من هم یک نظر کوچولو بدم

چاقو زن اگر چاقو زن باشه شما رو خط خطی میکنه ولی اگر ناشی باشه شما رو میکشه ، پس ریسک نکنید

البته از حالت و نحوه گرفتن چاقو میشه فهمید طرف چاقو زن هست یا ناشی.

یک روز یکی از اساتید ژاپنی کن جوتسو به من گفت : در مقابل تیزی با دست خالی مقاومت نکنید

در کل اگر مقاومت کنیم وضعیت به 50 میرسه یا میزنیم یا میخوریم خارج از این دو حالت نیست . پس برای این 50% هم که شده کمی فکر کنید

ممنون از حسن توجه شما

آقا میلاد
این استاد ژاپنی کیه که یه همچین حرفی زده؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
استفاده از کلید هم برای کردن توی چشم توصیه میشه

قبل از انجام این کار مقدار دیه این عضو رو حتما بررسی کنید

جوری باید حریف رو زد که نهایت کبودی یا شکستگی ایجاد شه.
نقص یا قطع عضو خیلی دردسر سازه

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
ساعت تقریبا 1 شب بود طرف میدان کاج ماشینی راهو بست پشتمون هم یک موتور pulsar vastad چون ماشین دوستم جنسیس بود نزد به موتور که فرار کنیم :eek:

نه جاش خیلی پرت بوده نه ساعتش خیلی دیر بوده ... کم کم داریم تگزاسُ رد میکنیم

این دفعه رو شانس آوردین
اگه برای خودتون پیش اومد اگه بنز هم دارین دلتون نسوزه ،فقط پیاده نشین، بزنین بهشون و برین
شما اونا رو زیر بکنی بهتره تا اونا شکم شما رو سفره کنن

معمولا آدم میترسه ماشینش خراب شه و ترمز میکنه که بدترین کار ممکنه
اگر 2 تا موتور عقب و 2 تا جلو باشن و ماشین وایسه ممکنه گیر کنه و با کوبیدن به اونها هم نتونه فرار کنه
وفتی ماشین ایست کامل میکنه تا بیاد دوباره راه بیوفته دزدها اومدن سراغتون (اگر حرفه ای باشن)
اگر بتونن پیادتون میکنن ،بعضیا که اصلا پیاده نمیکنن از بیرون ماشین با قمه میزنن
برای همین همیشه باید درها رو قفل کرد و شیشه رو نصفه پایین داد، این کار یک مقدار جبران اون بُهت و قفل شدگی رو میکنه

یه موردی بود که طرف میومد سمت ماشین یهو اسلحه میکشید و شلیک میکرد به راننده، 5-6 نفر رو کشت تا گرفتنش
یا یه سری هم بودن همون اول کار اسید میپاشیدن تو صورت طرف
مگه میشه با مشت لگد جلوی این چیزها رو گرفت ؟
از اونجا که معلوم نیست کدوم یکی از این آپشنها !!! نصیب آدم میشه بهتره اصلا ریسک نکنید و نگه ندارید

-----------------------------------------------------------------

ما یه استادی داشتیم که در مورد جنایت میدان کاج میگفت اگر یکی از اینهایی که میخواستن کمک کنن ولی میترسیدن به قاتل نزدیک بشن با ماشین (آروم) میزد به قاتل قضیه جور دیگه تموم میشد ،یا پاش قلم میشد یا مجبور میشد فرار کنه ،آسیبی هم به کسی که میخواست کمک کنه نمبتونست بزنه

در خیابان اولین و قویترین "سلاح" شما ماشین شماست ،ماشین قلعه و زره شماست
آدم وقتی در معرض حمله قرار میگیره "پناهگاه" و "محافظ" و "سلاحش" رو ترک نمیکنه

*1200 تا 3500 اسب بخار قدرت ،بیش از 1 تن وزن و بدنه فلزی در مقابل قدرت انسان 80-90 کیلویی با بدنه ای از گوشت و خون ! انتخاب با ماست ،این هیولای بنزین خوار آدم کش غیر از اینکه صاحبش رو در تصادفات بکشه کاربردهای دیگه ای هم میتونه داشته باشه :D

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
نه جاش خیلی پرت بوده نه ساعتش خیلی دیر بوده ... کم کم داریم تگزاسُ رد میکنیم

این دفعه رو شانس آوردین
اگه برای خودتون پیش اومد اگه بنز هم دارین دلتون نسوزه ،فقط پیاده نشین، بزنین بهشون و برین
شما اونا رو زیر بکنی بهتره تا اونا شکم شما رو سفره کنن

معمولا آدم میترسه ماشینش خراب شه و ترمز میکنه که بدترین کار ممکنه
اگر 2 تا موتور عقب و 2 تا جلو باشن و ماشین وایسه ممکنه گیر کنه و با کوبیدن به اونها هم نتونه فرار کنه
وفتی ماشین ایست کامل میکنه تا بیاد دوباره راه بیوفته دزدها اومدن سراغتون (اگر حرفه ای باشن)
اگر بتونن پیادتون میکنن ،بعضیا که اصلا پیاده نمیکنن از بیرون ماشین با قمه میزنن
برای همین همیشه باید درها رو قفل کرد و شیشه رو نصفه پایین داد، این کار یک مقدار جبران اون بُهت و قفل شدگی رو میکنه

یه موردی بود که طرف میومد سمت ماشین یهو اسلحه میکشید و شلیک میکرد به راننده، 5-6 نفر رو کشت تا گرفتنش
یا یه سری هم بودن همون اول کار اسید میپاشیدن تو صورت طرف
مگه میشه با مشت لگد جلوی این چیزها رو گرفت ؟
از اونجا که معلوم نیست کدوم یکی از این آپشنها !!! نصیب آدم میشه بهتره اصلا ریسک نکنید و نگه ندارید

-----------------------------------------------------------------

ما یه استادی داشتیم که در مورد جنایت میدان کاج میگفت اگر یکی از اینهایی که میخواستن کمک کنن ولی میترسیدن به قاتل نزدیک بشن با ماشین (آروم) میزد به قاتل قضیه جور دیگه تموم میشد ،یا پاش قلم میشد یا مجبور میشد فرار کنه ،آسیبی هم به کسی که میخواست کمک کنه نمبتونست بزنه

در خیابان اولین و قویترین "سلاح" شما ماشین شماست ،ماشین قلعه و زره شماست
آدم وقتی در معرض حمله قرار میگیره پناهگاه و محافظ و سلاحش رو ترک نمیکنه

بسیار عالی بود. تشکر می کنم.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
دوست عزیز تو مسئلة میدون کاج که میفرمایین،اگر کسی به جز پلیس، با ماشین یا چیز دیگه بهش میزد مسئول بود،فقط شاید بابت انگیزه شرافتمندانش اونم شاید،کمی تخفیف میدادن در مجازاتش
خیلی مواقع توجه نکردن به موانع قانونی،دردسرهای بزرگی درست میکنه

موردی پیش اومد که یه بنده خدای تو ویلاش دزد رفتة بود،اینم چاه تو ویلاش کنده بود،دزد از قضا افتاد تو چاه ! و یه قسمتی از بدنش شکست
دادگاه حکم به پرداخت دیه کرد برای صاحب ویلا
باورتون میشه؟؟!
حالا خودتون در نظر بگیرین که با ماشین زدن به دیگری حتی اگر دزد باشه،احتمالا حکم به جرح عمدی بده !!

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
من نظرم به اینه که بزن و برو
میشه با چرخش 180 درجه با کون ماشین موتوری رو زد
برای ماشین ها اسپری فلفل توصیه میشه
البته ماشین دزدا شب و روز فقط به استراتژی دزدیدن فکر میکنن
به ضد حمله اهمیتی نمیدن از بی سوادیشون میشه بعنوان نقطع ضعفی علیه شون استفاده کرد

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
دوست عزیز تو مسئلة میدون کاج که میفرمایین،اگر کسی به جز پلیس، با ماشین یا چیز دیگه بهش میزد مسئول بود،فقط شاید بابت انگیزه شرافتمندانش اونم شاید،کمی تخفیف میدادن در مجازاتش
خیلی مواقع توجه نکردن به موانع قانونی،دردسرهای بزرگی درست میکنه

موردی پیش اومد که یه بنده خدای تو ویلاش دزد رفتة بود،اینم چاه تو ویلاش کنده بود،دزد از قضا افتاد تو چاه ! و یه قسمتی از بدنش شکست
دادگاه حکم به پرداخت دیه کرد برای صاحب ویلا
باورتون میشه؟؟!
حالا خودتون در نظر بگیرین که با ماشین زدن به دیگری حتی اگر دزد باشه،احتمالا حکم به جرح عمدی بده !!

سلام بر هم رشته ای عزیز

بنده نقل قول کردم ،استادی که گفتم استاد رزمی نبود ،دکتر ر.... بودن (از شاگردان دکتر آزمایش - دکترای جزا از دانشگاه تهران)

فرمایش شما صحیحه ؛ بین راه اخلاقی و راه قانونی تفاوت هست
بنده هم توصیه نکردم ،فقط خواستم با مثال بگم که همچین راهی بهتر از درگیری تن به تنه اونم وقتی کسی که براتون مهمه در خطره
"اگر" کسی به هر دلیل میخواست کمک کنه (بودند همچین کسانی اونجا) ولی میترسید چاقو بخوره این راهش بود

اگر بخوایم موردی بگیم در کیس میدان کاج ،اگر راننده با سرعت کم به قاتل میزد به احتمال بسیار زیاد تبرئه هم میشد
مشمول دفاع مشروع از دیگری میشه : در مقابل عمل کشنده قاتل عملی متناسب انجام داده ،دسترسی به ضابطین نبوده و تا رسیدنشون دیر میشده و مقتول هم ناتوان از دفاع بوده و استمداد هم کرده ،همونطور که میدونین اثبات اینها هست که تو دادگاه باعث دردسر میشه برای مردم
ولی تو این مورد هم بحث دفاع از جان هست هم اینکه شاهد زیاد بوده ...
ممکن بود یکم دردسر بشه ولی اتقاق وحشتناکی برای مدافع نمی افتاد ،مخصوصا که مسئله جنبه عمومی به خودش گرفت

----------------------------------------------

واقعا ؟؟؟
ماده قانونی داریم که اگر کسی بدون اذن صاحب خانه وارد بشه و به طور مثال درون چاهی بیفته و بلایی سرش بیاد مالک ضامن نیست ،شایدم تقسیر میر محمد صادقی از یه ماده قانونی بود ،درست خاطرم نیست
احتمالا داره همچین حکمی صادر شده باشه ولی مسلما در تجدیدنظر نقض میشه
ممکن هم هست مالک یه حرفایی زده باشه که باعث شده محکومیت خودش شده یا دزذه خیلی زرنگ بوده
این یکی از شبیه یکی از مثال هایی هست که سر کلاسها برای فان تعریف میکردن اساتید ،برای اینکه بگن عالم ثبوتی و اثباتی متفاوتند

Last edited:

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام بر هم رشته ای عزیز

بنده نقل قول کردم ،استادی که گفتم استاد رزمی نبود ،دکتر ر.... بودن (از شاگردان دکتر آزمایش - دکترای جزا از دانشگاه تهران)

فرمایش شما صحیحه ؛ بین راه اخلاقی و راه قانونی تفاوت هست
بنده هم توصیه نکردم ،فقط خواستم با مثال بگم که همچین راهی بهتر از درگیری تن به تنه اونم وقتی کسی که براتون مهمه در خطره
"اگر" کسی به هر دلیل میخواست کمک کنه (بودند همچین کسانی اونجا) ولی میترسید چاقو بخوره این راهش بود

اگر بخوایم موردی بگیم در کیس میدان کاج ،اگر راننده با سرعت کم به قاتل میزد به احتمال بسیار زیاد تبرئه هم میشد
مشمول دفاع مشروع از دیگری میشه : در مقابل عمل کشنده قاتل عملی متناسب انجام داده ،دسترسی به ضابطین نبوده و تا رسیدنشون دیر میشده و مقتول هم ناتوان از دفاع بوده و استمداد هم کرده ،همونطور که میدونین اثبات اینها هست که تو دادگاه باعث دردسر میشه برای مردم
ولی تو این مورد هم بحث دفاع از جان هست هم اینکه شاهد زیاد بوده ...
ممکن بود یکم دردسر بشه ولی اتقاق وحشتناکی برای مدافع نمی افتاد ،مخصوصا که مسئله جنبه عمومی به خودش گرفت

----------------------------------------------

واقعا ؟؟؟
ماده قانونی داریم که اگر کسی بدون اذن صاحب خانه وارد بشه و به طور مثال درون چاهی بیفته و بلایی سرش بیاد مالک ضامن نیست ،شایدم تقسیر میر محمد صادقی از یه ماده قانونی بود ،درست خاطرم نیست
احتمالا داره همچین حکمی صادر شده باشه ولی مسلما در تجدیدنظر نقض میشه
ممکن هم هست مالک یه حرفایی زده باشه که باعث شده محکومیت خودش شده یا دزذه خیلی زرنگ بوده
این یکی از شبیه یکی از مثال هایی هست که سر کلاسها برای فان تعریف میکردن اساتید ،برای اینکه بگن عالم ثبوتی و اثباتی متفاوتند

سلام دوست من :)

این موردی که خدمتتون گفتم برا یکی از دوستان خودمون اتفاق افتاده بود و مثال غیر واقعی نیست
ضمنا دفاع مشروع باید بسیار بسیار تفسیر مضیق بشه و اثباتش دوشواری بسیاری داره:D
تو اون کیسی که گفتم،قاضی با استناد به قاعده احترام خون مسلمان رای داده بود و حکم به سرقت هم برای دزد نداده بود.تنها ورود غیر مجاز به ملک !

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
یک سوال از دوستان حقوقی
در صورتیکه دزدی وارد منزل بشه، و شما به او آسیب بزنید، چه عواقب قانونی ای دارد؟

براساس ماده 197 ق مجازات اسلامی : سرقت عبارت است از ربودن مال دیگری به طور پنهانی
پس،صرف ورود کسی به منزل شما سرقت محسوب نمیشه،ورود غیر مجاز و بدون اذن هستش
اینا نکات ریزه که افراد دقت نمیکنن و دردسر ساز میشه براشون
ضمنا،حتی به فرض سرقت،شما اگر کتک بزنی کسی که سارق بودنشم اثبات شده،تنها در صورتی مسئولیت نداری که قبلش به شما حمله کرده باشه،به اختصار شرایط دفاع مشروع رو خدمتتون میگم :
دفاع باید متناسب با حمله مهاجم باشد
خطر حمله ی فرد مقابل باید قریب الوقوع باشد
امکان فرار برای فرد وجود نداشته باشد

*اینها و خیلی موارد دیگه باعث میشه اثبات دفاع مشروع،در عمل خیلی سخت باشه

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
یک سوال از دوستان حقوقی
در صورتیکه دزدی وارد منزل بشه، و شما به او آسیب بزنید، چه عواقب قانونی ای دارد؟
با اجازه

تو این مسائل مهمترین عامل برای تبرئه شدن وجود "تناسب" عمل شما با عمل ارتکابی اون طرف (دزد/شرور/قاتل/...) هست
چون این کلمه "تناسب" گنگه و معیار مشخص نداره وضع این شده که میبینیم

از یک جهت هم استدلال میکنن که چون دزد به دنبال مال شماست و جان (تمامیت جسمانی) دزد از مال شما مهمتر هست !
اگر شما به دزد آسیب بزنید مسئولید و باید دیه بدید (حداقل!)

مشکل اصلی هم اثبات این تناسب هست
متاسفانه در قانون فعلی اصل بر این هست که رفتار شما متناسب نبوده و این شما هستید که باید اثبات کنید عمل متناسب بوده
این اثبات هم ازون کارهای نشدنی هست

قانون جدید این رو برعکس کرده بود و اصل رو بر این گذاشته بود که دفاع و عمل شما متناسب هست و وظیفه رد این ادعا رو به عهده دادستان گذاشته بود
یعنی دیگه شما عذاب نمیکشیدین و دادستان باید میدوید دنبال اثبات گناهکار بودن شما (حالا میتونست یا نمیتونست بماند) ... متاسفانه این قانون تکلیفش معلوم نیست ،قرار بود امسال ابلاغ بشه

اون زمان که دانشجو بودیم استاد جرای ما از یکی از اساتید برجسته و قدیمی (قبل انقلاب) نقل قول میکرد ،میگفت اون استاد گفته اگر روزی دزد به خونش بیاد تنها کاری که میکنه تلاش برای ترسوندن و فراری دادن اون دزد هست و گفته اگر دزد پر رو بود و فرار نکرد اموالش رو میده و خواهش میکنه از دزد که بره !!! البته این یک مقدار هم شوخی هست و جنبه آموزشی داره و میگفتن برای اینکه ما به یاد داشته باشیم که پایه بحث دفاع مشروع چقدر سست هست

تمام حقوقی ها شاکی هستن از این قضیه ... مزاحمان مال ،جان و ناموس مردم رو جسور کرده
حالا آمریکا از اونور افتاده ... تو بعضی ایالتها تا کسی وارد ملک شما شد میتونی اسلحه بکشی و آبکشش کنی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
سلام دوست من :)

این موردی که خدمتتون گفتم برا یکی از دوستان خودمون اتفاق افتاده بود و مثال غیر واقعی نیست
ضمنا دفاع مشروع باید بسیار بسیار تفسیر مضیق بشه و اثباتش دوشواری بسیاری داره:D
تو اون کیسی که گفتم،قاضی با استناد به قاعده احترام خون مسلمان رای داده بود و حکم به سرقت هم برای دزد نداده بود.تنها ورود غیر مجاز به ملک !

ضمن تایید قرمایشات شما در مورد سوال آبتین جان :

میدونم عزیز ،گفتم "شبیه" یکی از اون مثالهاست که برامون میزدن
متاسفانه پیش میاد از این موارد

نتیجه این قاعده خون مسلمان معمولا پرداخت دیه از بیت المال میشه ! نه جیب مالک بدبخت ! خدایا به ماها صبر بده !
برای همین موارد امسال گزینش علمی قضاوت رو خیلی سخت گرفتن
ولی واقعا سرقت نیست ... در این زمینه حکمش کاملا درسته

این کیس شما رو چون مطالعه نکردم و جزئیات رو نمیدونم نمیتونم نظری بدم ،وکیل داشت آشناتون ؟
پرونده رو دیوان بردن ؟ ایراد شکلی به نظر میرسه ،دیگه وقتی مفهوم مستقیم ماده قانونی هست چه جایی برای قاعده میمونه ؟

خدمت خوانندگان عرض کنم که ما حقوقی ها by default موردی صحبت میکنیم
برای همین بهتره کلی نظر ندیم ،چون مورد به مورد تفاوت داره و باید حتما پرونده رو مطالعه کنیم
یک کلمه میتونه سرنوشت پرونده رو عوض کنه

Last edited:
بالا