من تا حالا فکر میکردم جیت کاندوی واقعی همزمان با مرگ بروسلی،از بین رفته و حتی در کشورهای دیگه هم وجود نداره چه برسه به ایران!!
درود بر شما استاد میلاد . به علت فقر اطلاعاتی از جانب خودم در مورد مطالبی که گذاشتید ، نمیتوانم سوال خاصی بپرسم تا بتوانم معلوماتم را بالا ببرم .
به نظر من جیت کاندو از بین نرفته ولی بعد از مرگ بروس لی کامل نشدالبته این نظر منه
"تغییر" لازمه ی هر سیستم زنده و پویایی مانند جیت کان دوست. اما باید بدانیم منظور از تغییر چی هست.
جیت کان دو از نظر ماهیت و تکنیک، در زمان حیات لی به کمال خودش رسید. تغییراتی هم که در سالهای پایانی پیش می آمدند جزیی و نامحسوس بودند.
به این مقایسه توجه کنید:
On-Guard position
1966
مشاهده پیوست 256908
On-Guard position
1973
.............
متوجه تغییر شدید؟
"تغییر" لازمه ی هر سیستم زنده و پویایی مانند جیت کان دوست. اما باید بدانیم منظور از تغییر چی هست.
جیت کان دو از نظر ماهیت و تکنیک، در زمان حیات لی به کمال خودش رسید. تغییراتی هم که در سالهای پایانی پیش می آمدند جزیی و نامحسوس بودند.
به این مقایسه توجه کنید:
On-Guard position
1966
مشاهده پیوست 256908
On-Guard position
1973
مشاهده پیوست 256910 مشاهده پیوست 256911
متوجه تغییر شدید؟
بسیار مفید بود"تغییر" لازمه ی هر سیستم زنده و پویایی مانند جیت کان دوست. اما باید بدانیم منظور از تغییر چی هست.
[/B]
درود ابتین جان ینی منظور شما ازنی تغییرات جزئی همون نحوه گارد گرفتن هست؟؟
تشکر از شما
جناب آبتین جیت کاندویی که کار میکنید اساسش بر فنون چه سبکی هست؟
بسیار مفید بود
منون از حسن توجه شما
خواهش می کنم. بله، خواستم بگم تغییرات نهایی جزیی بودند.
دوستان عزیز.
خوشحال می شم اگر موضوعات مرتبط با جیت کان دو را در تاپیکی که برایش ایجاد کرده ام مطرح بکنید.
ممنون از همه.