مهم... مهم....100% درست میفرمایید
چه بهتر که شوکر باشه ،چون طرف همون اول میخوابه و قمه رو بی هدف نمیچرخونه وقتی بینایی خودش رو از دست داد
حیف که رو شوکر خیلی سخت میگیرن
حالا شوکر توجیه داره تعجب میکنم که چرا انقدر به اسپری سخت میگیرن
آدم خلاف کار که هر ممنوعیتی بزارن باز هم کار خودش رو میکنه و ترسی تو استفاده از این وسابل نداره
این ممنوعیت اسپری فقط باعث شده مردم بی دفاع (به خصوص خانوم ها) یکی از بهترین گزینه های دفاع رو از دست بدن
ممنون دوست عزیز از مطلب آموزنده و دلسوزانه شمامهم... مهم....
حتما دوستان مطالعه بفرمایند.......
منبع:بنده ی گنهکاره فراری از درگاه الهی....
اره مرتضی جان منم اخبار ساعت 2 دیدم وقت نکردم بیام بگماخبار اعلام کرد:اون چهار نفر رو که با قمه به یه نفر حمله کرده بودن و صحبتش در این تاپیک بود،نیروی انتظامی گرفته!
اقا پس دفاع شخصی به چه درد می خورد فقط برای وقت یخواستن بکشنتون؟ شما اگر سرت به کاره خودت باشه هیچ کس قصد کشتن شما را پیدا نمی کند ولی شما هر طوری رفتار کنی ممکنه زورگیر ها به شما حمله کنند این اقا در کل 50 هزار تومان هم پول داشته پس نمیشه گفت بی احتیاطی کرده دزدا پولاشو دیدین ریختن سرشبنده چون عادت ندارم در مورد مسائلی که توشون وارد نیستم صحبت کنم برای همین بیشتر جاهایی که به دفاع شخصی ربط داره نظر میدم :blush: هرجای تاپیک بگین "دفاع شخصی" ناگهان ظاهر میشم :lol:
به همین دلیل تو این مدت که بحثه تنفس و چاکرا و نیروی کی و ... از این دست مسائل بود خواننده بودم
چون فقط در حد اطلاعات عمومی باهاشون آشنایی دارم و خیلی هم به این اهل این صحبتها نیستم
الان هم باید برم جایی،برگشتم مفصل عرض میکنم خدمتتون ،فعلا این رو بگم (کلی دارم میگم ،مخاطب شما نیستین) :
به نظر بنده قبل از اینکه چگونه جنگیدن رو بیاموزیم باید یاد بگیریم که :
کی و کجا و برای چه چیزهایی باید بجنگیم
کی و کجا و برای چه چیزهایی نباید بجنگیم
باید ببینیم بهایی که میپردازیم ارزش چیزی رو که به دست میاریم یا حفظ میکنیم داره یا نه
آیا جنگیدن یا نجنگیدن ما تفاوتی داره ؟ باید ریسک رو هم محاسبه کنیم
اگر ضربه به بیضه نخوره یا به انداره کافی سریع نباشیم یا پامون به سنگ گیر کنه موقع فرار و نهایتا نتونیم فرار کنیم چی ؟
با اون قمه به دست عصبانی که حالا هم مالتون رو میخواد هم مصمم هست رو صورتتون به خاطر جسارتتون یادگاری بزاره چه میخواید بکنید ؟
البته تو بعضی از مسائل اگر نجنگیم تا آخر عمر باید با حقارت و شرم زندگی کنیم - حساب این مسائل جداست
شما گوشیتون رو از دست بدید یکم ناراحت عصبانی میشید و نهایتا یکی دیگه میخرید
ولی اگر مقاومت کنید و همین قمه به جای صورتتون چشمتون رو پاره کنه نمیتونید چشم نو بخرید
مجبورید تا آخر عمر با یه چشم مصنوعی و دید نصفه زندگی کنید ،کلکسیونی از بهترین گوشیهای جهان هم نمیتونه این مسئله رو جبران کنه
چند میلیارد انسان روی کره زمین زندگی میکنند و اکثر اونها هیچ نیازی به یادگیریه دفاع شخصی احساس نمیکنند
کسی که هوشمندانه و محتاطانه زندگی کنه نیاز نیست جنگیدن رو یاد بگیره
بنده اگر تو زمینه دفاع شخصی کار میکنم صرفا به خاطر علاقه شخصیم هست
وگرنه انقدر محناط هستم که از بروز چنین اتفاقاتی پیشگیری کنم
اگر هم اتفاق بیوفته اقداماتی کردم که چیز با ارزش و غیر قابل جبرانی رو از دست ندم
در عین حال اگر ببینم جان خودم یا عزیزانم در خطره کلا محاسبات رو کنار میزارم :hmm:
قبلا هم گفتم به عنوان مثال فن بسیار موثری هست که توش مجبورین یک تکه از گوشت دستتون رو فدای دفاع از جان و کشتن مهاجم بکنید ، ولی شخصا هیچ وقت گوشت دستم رو فدای گوشیم و کیفه پولم نمیکنم !!!
اقا پس دفاع شخصی به چه درد می خورد فقط برای وقت یخواستن بکشنتون؟ شما اگر سرت به کاره خودت باشه هیچ کس قصد کشتن شما را پیدا نمی کند ولی شما هر طوری رفتار کنی ممکنه زورگیر ها به شما حمله کنند این اقا در کل 50 هزار تومان هم پول داشته پس نمیشه گفت بی احتیاطی کرده دزدا پولاشو دیدین ریختن سرش
انتخاب شخصیه شماست ... شما اگه برای 50 تومن میخوای از خودت دفاع کنی ریسکیه که خودتون میکنین ... در این زمینه نظری ندارم
بحث اکثر جوونها غرور و عزت نفسیه که میخوان حفظ کنن با تسلیم نشدن ... اینم یه انتخاب شخصیه
انقدر ناکار شدنه کسایی رو که مقاومت کردن دیدم که درس بگیرم ،همشون تو این گرونی با صورتهای خط خطی دنبال جراح پلاستیک ارزون هستن
پلیس با اون سر و صدا و یالا بفرما بخواد بیاد تو خونه آدم انقدر هول میشه که شلوارش رو هم نمیتونه بالا بکشه
چه برسه به دزد موتور سواره قمه به دست که نه محدودیت داره نه قانون دست و پاشو بسته ،اونم نه یه نفر ...
اگه به این راحتی بود مقاومت کردن که زورگیرها انفدر جسور نمیشدن
اشتباه نکن دوست من ،قضیه به رعایت کردن یا نکردن این آدم ارتباط نداره الزاما
دزدها به کاهدون زدن ... اگر میدونستن چیزی همراهش نیست که نمیرفتن سمتش
یا به اشتباه فک کردن پول زیادی همراهشه یا زرنگ بوده و جای امن گذاشته پولاش رو
یا اینکه چک حامل گرفته و بعد این قضیه رفته بانک حساب رو مسدود کرده
راحت به اخبار اعتماد نکنید، مگه میشه کت و کیف یک آدم 15 تومن بیرزه ؟
گوشی 1200 الان بالای 50 تومنه اونوقت چجوری سر و ته محتویاته کت و کیف این آدم که از بانک در اومده 15 نمیرزه ؟
بعد هم اگر واقعا 15 بیشتر همراهش نبوده ببخشید که میگم ولی خریت کرده مقاومت کرده !
شنیدم با قمه زدن رو صورتش ... حالا بره 2-4 میلیون پول جراحی پلاستیک بده واسه اون یادگاری ،حتما 15 هزار تومن ارزشش رو داشته براش
------------------------------------------------------------------------------------
دوستان دم عابر که رمز میزنین خیلی احتیاط کنید و نزارین رمزتون رو ببینه کسی ،چون پشت سریتون با اون ظاهر مظلومش ممکنه همدست زورگیرها باشه ... حتی ممکنه یه دختر جوون یا یه خانوم جا افتاده باشه ،چون فرصت مسدود کردن حساب رو هم پیدا نمیکنید، بلافاصله میرن یه مغازه و با تمام پولتون جنس میخرن (واسه اینکه محدودیت برداشت نداره معمولا)
هفته پیش برای پدر دوستم اتفاق افتاد
اینجا اصلا بحث پول نیست
ولی خوب گفتم بگم شما یکم اشتباه متوجه شدید
ببینید کلن 15 تومن نبردن هرجه برده بودن نفری 15 تومن نصیبشان شده بوده
یعنی یه چیزی حول و هوش 60-70 تومن
من نمی گم پولش مهمه میگم اینجا هم شرایط طوری که تقریبا نمیشه کاری کرد ولی باغ بغلی ما رو سه نفر ریخته بودن توش همه چیزشونو برده بودن طرفم همه چیزشو داده بوده ولی در اخر صورتشو بریده بودن بهشم گفته بودن اگر به پلیس بگی میام چشاتو در میاریم من میگم اگر این طرف دفاع میکرد بهتر بود یارو 6 سال هم کنگفو تاو کار کرده بود من فکر میکنم می تونست هر سه تا شونا ناکار کنه اونا در هر صورت پیشونیشو که بریدن. من یک شب با یکی از دوستام بودم تو سعادت اباد یه ماشین پیچید جلومون که خفتمون کنه من نتونستم اولش تکون بخورم ولی دوستم با اینکه فقط 3 سال کیک بوکس کار کرده بود چنان ترکوندشون که بیا ببین بعدشم ما سوار ماشین شدیم در رفتیم در ضمن اونا دو نفر بودن![]()
دوست عزیز
جواب شما در مثالی که زدید مستتر هست. صورتش رو چاقو زدند تا بترسد و پی ِ تلافی و شکایت و غیره نرود. اگر مقاومت می کرد، مالش را که می گرفتند هیچ، جانش را هم احتمالا می گرفتند.
درگیری با زورگیرها آخرین راه حل شماست. دنبال آرتیست بازی نباشید.