• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
سلام به دوستان
این کتاب رو از داخل سایت کن جوتسو پیدا کردم
گفتم برای شما هم بذارم
استاد میلاد اون واقعا عکس خودتونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقدر خشن و ترسناک
:ph34r2::ph34r2:

فایل های ضمیمه

• musashi.pdf
    1.3 MB · نمایش ها: 35

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
100% درست میفرمایید
چه بهتر که شوکر باشه ،چون طرف همون اول میخوابه و قمه رو بی هدف نمیچرخونه وقتی بینایی خودش رو از دست داد
حیف که رو شوکر خیلی سخت میگیرن

حالا شوکر توجیه داره تعجب میکنم که چرا انقدر به اسپری سخت میگیرن :eek:
آدم خلاف کار که هر ممنوعیتی بزارن باز هم کار خودش رو میکنه و ترسی تو استفاده از این وسابل نداره
این ممنوعیت اسپری فقط باعث شده مردم بی دفاع (به خصوص خانوم ها) یکی از بهترین گزینه های دفاع رو از دست بدن
مهم... مهم....
حتما دوستان مطالعه بفرمایند.......
جناب لرد فرمودن شوکر از اسپری بهتره بنده هم با ایشون تا حدودی با ایشون موافق هستم(هر وسلیه ای معایب و مزایای خودش رو داره پس نمیتونیم بگیم چی از چی کارایی بیشتری داره هر کلیدی هر قفلی رو باز نمیکنه...) بگذریم...............................................................................................
و اما در مورد شوکر:
شوکر ابزار نظامی هستش که مدل های مختلفی داره که با تکامل ابزار های نظامی رشد داشته و با شکل ها و کارایی های تخصصی تولید میشه(مثلا یه نمونش مثل کوله پشتی میمونه منبع اب داره و شلنگ و گان داره مانند تفنگ آبپاش آب رو تا چندین متر پرتاب میکنه و اگه اب با مهاجم برخورد کنه... بگذریم.....)
و اما مدلهای با اندازه های کوچک و قابل حمل که برای نیرو های امنیتیراستی-پلیس و جنگ شهری طراحی شده که از ابتدا پایه کارایی این ابزار برای ایجاد ترس در فرد مهاجم و در نهایت در صورت تماس فیزیکی با مهاجم(روش استفاده داره اگه بلد نباشی منجر به مرگ طرف میشه...) باعث تخلیه مقدار بالایی بار الکتریکی به صورت یکجا به بدنش میشه و از اونجایی که سیستم عصبی بدن انسان با الکتریسته کار میکنه این حجم بالای بار الکتریکی که وارد بدنش شده باعث اختلال در عملکرد(شوک) سیستم میشه که منجر به از دست دادن کنترل بدن و ....... میشه.
نکته اصلی و مهم:

شوکر های ****ی با این شوکر هایی که جدیدا از کشور دوست و همسایه....(چین) وارد شده و دست یه بچه هم هست و شما میتونید با چند ده هزار تومان تا چندصد هزار تومان(بستگی به چربو نرم بودن زبون فروشنده اش داره!)تهیه کنید فرق داره به چند دلیل که در پایین خدمتتون عرض میکنم:
1-استاندارد نیست(از نظر ولتاژ خروجی و....) و میتونه مهمونتون کنه به 125 میلون تومن دیه کامل یا نقص عضو

2-شوکر هایی نظامی از روی لباس اثر میکنه ولی اینا اگه کمی لباس طرف ضخیم باشه گیرایی نداره و حتما باید مستقیم به پوست بدن یا لباس نازک مثل پیراهن برخورد کنه تا گیرایی داشته باشه
3-شوکر هایی نظامی طرف رو در بعضی مواقع(جلوی چشم خودم) پرتاب و در اکثر موارد بیهوش(1388)میکنه ولی این این اسباب بازی ها(شوکر چینی) اگه مستقیم به پوست هم برخورد کنه(که خودم خوردم ازش ) مثل این میونه یکی یه دفعه یه ویشگون محکم و ریز ازت گرفته و اگه در مواقعی باشی که جونت در خطر باشه هیچ کمکی بهت نمیکنه و بدتر باعث عصبانیت مهاجم و فرستاده شدنتون توسط مهاجم به بهشت میشه....

4-اگر بخوای از شماره 2 پیروی کنی و به قسمت های لخت بدن بزنی گزینه هایی مثل سر و گردنمیمونه... که در اصول استفاده زدن شوکر به این نقاط ممنوعه و میتونه باعث مرگ و فلج بشه...
5-در نهایت تنها گزینه اش صدا و نوری است(که ازبرخورد بار الکتریکی با شاخک های شوکر به وجود میاد) که ایجاد ترس میکنه ....که اونم باید شانس بیاری طرف بترسه چون اگه اینکاره باشه این مطالب رو میدونه و
قسمت اخر مطلب 3 شامل حالتون میشه.

منبع:بنده ی گنهکاره فراری از درگاه الهی....

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
مهم... مهم....
حتما دوستان مطالعه بفرمایند.......
منبع:بنده ی گنهکاره فراری از درگاه الهی....
ممنون دوست عزیز از مطلب آموزنده و دلسوزانه شما

اخبار اعلام کرد:اون چهار نفر رو که با قمه به یه نفر حمله کرده بودن و صحبتش در این تاپیک بود،نیروی انتظامی گرفته!
اره مرتضی جان منم اخبار ساعت 2 دیدم وقت نکردم بیام بگم
تازه برده بودنشان همون محل برای صحنه سازی
طرفی هم که ازش زورگیری شده بود نشان داد
طرف گفت از بانک آمده بودم که بهم حمله کردن
حالا جالبش اینجاست خیلی جالبه قشنگ توجه کنید:
اون زورگیریها فقط نفری 15 هزار تومن نصیبشان شده بود!
موفق باشیم
یا حسین

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بنده هم تو خبرها شنیده بودم ولی زیاد دقت نکردم نمیدونستم که همونا بودن فقط نفری 15 تومن
اخه بابا مگه ارزش داشت....

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
بنده چون عادت ندارم در مورد مسائلی که توشون وارد نیستم صحبت کنم برای همین بیشتر جاهایی که به دفاع شخصی ربط داره نظر میدم :blush: هرجای تاپیک بگین "دفاع شخصی" ناگهان ظاهر میشم :lol:
به همین دلیل تو این مدت که بحثه تنفس و چاکرا و نیروی کی و ... از این دست مسائل بود خواننده بودم
چون فقط در حد اطلاعات عمومی باهاشون آشنایی دارم و خیلی هم به این اهل این صحبتها نیستم
الان هم باید برم جایی،برگشتم مفصل عرض میکنم خدمتتون ،فعلا این رو بگم (کلی دارم میگم ،مخاطب شما نیستین) :

به نظر بنده قبل از اینکه چگونه جنگیدن رو بیاموزیم باید یاد بگیریم که :
کی و کجا و برای چه چیزهایی
باید بجنگیم
کی و کجا و برای چه چیزهایی
نباید بجنگیم

باید ببینیم بهایی که میپردازیم ارزش چیزی رو که به دست میاریم یا حفظ میکنیم داره یا نه
آیا جنگیدن یا نجنگیدن ما تفاوتی داره ؟ باید ریسک رو هم محاسبه کنیم
اگر ضربه به بیضه نخوره یا به انداره کافی سریع نباشیم یا پامون به سنگ گیر کنه موقع فرار و نهایتا نتونیم فرار کنیم چی ؟
با اون قمه به دست عصبانی که حالا هم مالتون رو میخواد هم مصمم هست رو صورتتون به خاطر جسارتتون یادگاری بزاره چه میخواید بکنید ؟
البته تو بعضی از مسائل اگر نجنگیم تا آخر عمر باید با حقارت و شرم زندگی کنیم - حساب این مسائل جداست

شما گوشیتون رو از دست بدید یکم ناراحت عصبانی میشید و نهایتا یکی دیگه میخرید
ولی اگر مقاومت کنید و همین قمه به جای صورتتون چشمتون رو پاره کنه نمیتونید چشم نو بخرید
مجبورید تا آخر عمر با یه چشم مصنوعی و دید نصفه زندگی کنید ،کلکسیونی از بهترین گوشیهای جهان هم نمیتونه این مسئله رو جبران کنه

چند میلیارد انسان روی کره زمین زندگی میکنند و اکثر اونها هیچ نیازی به یادگیریه دفاع شخصی احساس نمیکنند
کسی که هوشمندانه و محتاطانه زندگی کنه نیاز نیست جنگیدن رو یاد بگیره
بنده اگر تو زمینه دفاع شخصی کار میکنم صرفا به خاطر علاقه شخصیم هست
وگرنه انقدر محناط هستم که از بروز چنین اتفاقاتی پیشگیری کنم
اگر هم اتفاق بیوفته اقداماتی کردم که چیز با ارزش و غیر قابل جبرانی رو از دست ندم
در عین حال اگر ببینم جان خودم یا عزیزانم در خطره کلا محاسبات رو کنار میزارم :hmm:
قبلا هم گفتم به عنوان مثال فن بسیار موثری هست که توش مجبورین یک تکه از گوشت دستتون رو فدای دفاع از جان و کشتن مهاجم بکنید ، ولی شخصا هیچ وقت گوشت دستم رو فدای گوشیم و کیفه پولم نمیکنم !!! :eek:

اقا پس دفاع شخصی به چه درد می خورد فقط برای وقت یخواستن بکشنتون؟ شما اگر سرت به کاره خودت باشه هیچ کس قصد کشتن شما را پیدا نمی کند ولی شما هر طوری رفتار کنی ممکنه زورگیر ها به شما حمله کنند این اقا در کل 50 هزار تومان هم پول داشته پس نمیشه گفت بی احتیاطی کرده دزدا پولاشو دیدین ریختن سرش

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
اقا پس دفاع شخصی به چه درد می خورد فقط برای وقت یخواستن بکشنتون؟ شما اگر سرت به کاره خودت باشه هیچ کس قصد کشتن شما را پیدا نمی کند ولی شما هر طوری رفتار کنی ممکنه زورگیر ها به شما حمله کنند این اقا در کل 50 هزار تومان هم پول داشته پس نمیشه گفت بی احتیاطی کرده دزدا پولاشو دیدین ریختن سرش

انتخاب شخصیه شماست ... شما اگه برای 50 تومن میخوای از خودت دفاع کنی ریسکیه که خودتون میکنین ... در این زمینه نظری ندارم
بحث اکثر جوونها غرور و عزت نفسیه که میخوان حفظ کنن با تسلیم نشدن ... اینم یه انتخاب شخصیه
انقدر ناکار شدنه کسایی رو که مقاومت کردن دیدم که درس بگیرم ،همشون تو این گرونی با صورتهای خط خطی دنبال جراح پلاستیک ارزون هستن

پلیس با اون سر و صدا و یالا بفرما بخواد بیاد تو خونه آدم انقدر هول میشه که شلوارش رو هم نمیتونه بالا بکشه
چه برسه به دزد موتور سواره قمه به دست که نه محدودیت داره نه قانون دست و پاشو بسته ،اونم نه یه نفر ...
اگه به این راحتی بود مقاومت کردن که زورگیرها انفدر جسور نمیشدن

اشتباه نکن دوست من ،قضیه به رعایت کردن یا نکردن این آدم ارتباط نداره الزاما
دزدها به کاهدون زدن ... اگر میدونستن چیزی همراهش نیست که نمیرفتن سمتش
یا به اشتباه فک کردن پول زیادی همراهشه یا زرنگ بوده و جای امن گذاشته پولاش رو
یا اینکه چک حامل گرفته و بعد این قضیه رفته بانک حساب رو مسدود کرده

راحت به اخبار اعتماد نکنید، مگه میشه کت و کیف یک آدم 15 تومن بیرزه ؟
گوشی 1200 الان بالای 50 تومنه اونوقت چجوری سر و ته محتویاته کت و کیف این آدم که از بانک در اومده 15 نمیرزه ؟

بعد هم اگر واقعا 15 بیشتر همراهش نبوده ببخشید که میگم ولی خریت کرده مقاومت کرده !
شنیدم با قمه زدن رو صورتش ... حالا بره 2-4 میلیون پول جراحی پلاستیک بده واسه اون یادگاری ،حتما 15 هزار تومن ارزشش رو داشته براش

------------------------------------------------------------------------------------

دوستان دم عابر که رمز میزنین خیلی احتیاط کنید و نزارین رمزتون رو ببینه کسی ،چون پشت سریتون با اون ظاهر مظلومش ممکنه همدست زورگیرها باشه ... حتی ممکنه یه دختر جوون یا یه خانوم جا افتاده باشه ،چون فرصت مسدود کردن حساب رو هم پیدا نمیکنید، بلافاصله میرن یه مغازه و با تمام پولتون جنس میخرن (واسه اینکه محدودیت برداشت نداره معمولا)
هفته پیش برای پدر دوستم اتفاق افتاد

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
انتخاب شخصیه شماست ... شما اگه برای 50 تومن میخوای از خودت دفاع کنی ریسکیه که خودتون میکنین ... در این زمینه نظری ندارم
بحث اکثر جوونها غرور و عزت نفسیه که میخوان حفظ کنن با تسلیم نشدن ... اینم یه انتخاب شخصیه
انقدر ناکار شدنه کسایی رو که مقاومت کردن دیدم که درس بگیرم ،همشون تو این گرونی با صورتهای خط خطی دنبال جراح پلاستیک ارزون هستن

پلیس با اون سر و صدا و یالا بفرما بخواد بیاد تو خونه آدم انقدر هول میشه که شلوارش رو هم نمیتونه بالا بکشه
چه برسه به دزد موتور سواره قمه به دست که نه محدودیت داره نه قانون دست و پاشو بسته ،اونم نه یه نفر ...
اگه به این راحتی بود مقاومت کردن که زورگیرها انفدر جسور نمیشدن

اشتباه نکن دوست من ،قضیه به رعایت کردن یا نکردن این آدم ارتباط نداره الزاما
دزدها به کاهدون زدن ... اگر میدونستن چیزی همراهش نیست که نمیرفتن سمتش
یا به اشتباه فک کردن پول زیادی همراهشه یا زرنگ بوده و جای امن گذاشته پولاش رو
یا اینکه چک حامل گرفته و بعد این قضیه رفته بانک حساب رو مسدود کرده

راحت به اخبار اعتماد نکنید، مگه میشه کت و کیف یک آدم 15 تومن بیرزه ؟
گوشی 1200 الان بالای 50 تومنه اونوقت چجوری سر و ته محتویاته کت و کیف این آدم که از بانک در اومده 15 نمیرزه ؟

بعد هم اگر واقعا 15 بیشتر همراهش نبوده ببخشید که میگم ولی خریت کرده مقاومت کرده !
شنیدم با قمه زدن رو صورتش ... حالا بره 2-4 میلیون پول جراحی پلاستیک بده واسه اون یادگاری ،حتما 15 هزار تومن ارزشش رو داشته براش

------------------------------------------------------------------------------------

دوستان دم عابر که رمز میزنین خیلی احتیاط کنید و نزارین رمزتون رو ببینه کسی ،چون پشت سریتون با اون ظاهر مظلومش ممکنه همدست زورگیرها باشه ... حتی ممکنه یه دختر جوون یا یه خانوم جا افتاده باشه ،چون فرصت مسدود کردن حساب رو هم پیدا نمیکنید، بلافاصله میرن یه مغازه و با تمام پولتون جنس میخرن (واسه اینکه محدودیت برداشت نداره معمولا)
هفته پیش برای پدر دوستم اتفاق افتاد

اینجا اصلا بحث پول نیست
ولی خوب گفتم بگم شما یکم اشتباه متوجه شدید
ببینید کلن 15 تومن نبردن هرجه برده بودن نفری 15 تومن نصیبشان شده بوده
یعنی یه چیزی حول و هوش 60-70 تومن

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
قبلا گفتم ... الان هم میگم ... باز هم خواهم گفت

دفاع شخصی برای موقعیتهایی هست که احتمال بدید جان خودتون یا دیگری در خطره ،مصادیق رو خود شما میتونید تصور کنید

اگر کنار یه سد با خانومی وایسادین دیدین دیدین 2 نفر دارن بهتون نزدیک میشن ... طبیعتا نمیخوان بهتون سلام کنن ! قصدشون تجاوز و دزدیه
منتها چون مجازات کارشون اعدام هست و از اون لحظه مرده محسوب میشن ترجیح میدن شاهد و شاکی رو هم بکشن معمولا ... قضیه "آب که از سر گذشت" هست

یا مثلا میریزن تو خونه یا باغتون نصفه شب ...
اگر کاری نکنید دست و پاتون رو میبندن و خواهر و مادر و همسر و دختر رو میبرن یا بدتر همونطور که تو این سالها بارها دیده شده جلوی چشم طرف ...لازم نیست بقیش رو بگم
میبینید که بعضی وقتا سرتون به کار خودتونه ولی بازم قصد جان و ناموستون رو میکنن

دفاع شخصی مال اینجاست
دفاع شخصی مال وقتیه که میدونین بدترینها در انتظار خودتون و عزیزان شماست و اگر کاری نکنید همه چیز رو باختین

کسی تو روز روشن تو خیابون اصلی قصد جان من رو نمیکنه به خاطر پول که بعدا اعدامش کنن، ولی اگر مقاومت کنم ممکنه یه چاقو بزنه که منجر به مرگ بشه
در حالی واقعا قصد زورگیر این نبوده، اصلا هدف زورگیرها در درجه اول ایجاد رعب و وحشته وگرنه راحت تر بود که از پشت گلوی طرف رو میبریدن و بعد وسایلش رو ب میداشتن ... منظقی باشید

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
اینجا اصلا بحث پول نیست
ولی خوب گفتم بگم شما یکم اشتباه متوجه شدید
ببینید کلن 15 تومن نبردن هرجه برده بودن نفری 15 تومن نصیبشان شده بوده
یعنی یه چیزی حول و هوش 60-70 تومن

درسته ،حواسم نبود

دقیقا ... پول تو اونم تو این مقیاس مهم نیست
15 تومن یا 70 تومن ،شخصا میلیونی هم باشه میدم

از مامورین نیرو انتظامی هم سوال کنید اکثرا توصیه میکنند پیشگیری کنید
و اگر با وجود احتیاط باز هم پیش اومد درگیر نشید

از نظر حقوقی هم بنده با معلومات ناقصم همین پیشنهاد رو میکنم

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116

سلام
تکنیک Chasse bas با پاشه پا میزنن توی زانوی مهاجم خیلی جالبه مهاجم هرچقدر هم سعی کنه با دستش که چاقو باشه دراز کن باز شما این فرصت رو دارید که فاصله تون رو حفظ کنید وحواسش رو پرت کنید
در واقع میشه گفت کفش کهنه پدر کیک بوکسینگ آمریکایی هست

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
من نمی گم پولش مهمه میگم اینجا هم شرایط طوری که تقریبا نمیشه کاری کرد ولی باغ بغلی ما رو سه نفر ریخته بودن توش همه چیزشونو برده بودن طرفم همه چیزشو داده بوده ولی در اخر صورتشو بریده بودن بهشم گفته بودن اگر به پلیس بگی میام چشاتو در میاریم من میگم اگر این طرف دفاع میکرد بهتر بود یارو 6 سال هم کنگفو تاو کار کرده بود من فکر میکنم می تونست هر سه تا شونا ناکار کنه اونا در هر صورت پیشونیشو که بریدن. من یک شب با یکی از دوستام بودم تو سعادت اباد یه ماشین پیچید جلومون که خفتمون کنه من نتونستم اولش تکون بخورم ولی دوستم با اینکه فقط 3 سال کیک بوکس کار کرده بود چنان ترکوندشون که بیا ببین بعدشم ما سوار ماشین شدیم در رفتیم در ضمن اونا دو نفر بودن :cool:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
وقتی آدم سرشون غرش کنه کمی میترسن اون موقع وقت حملست

زورگیر ها بیشتر به استراتژی شهر خالی فکر میکن یعنی فقط به حمله فکر میکنن

مسابقات فول کنتاکت کاراته ژاپن رو نشون میداد مرد فرانسوی قهمران ساوات در فینال دو تا دستش رو ژاپنی میشکنه با دوپاش چنان ژاپنی رو میزنه که قهرمان میشه

بچه ها قدر ضربه پا به دنده ها و پهلو رو فراموش نکنید

بخاطر همین استاد بروس لی میگه سرعت پا باید به اندازه سرعت دست باشه و قدرت دست به اندازه قدرت پا

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
من نمی گم پولش مهمه میگم اینجا هم شرایط طوری که تقریبا نمیشه کاری کرد ولی باغ بغلی ما رو سه نفر ریخته بودن توش همه چیزشونو برده بودن طرفم همه چیزشو داده بوده ولی در اخر صورتشو بریده بودن بهشم گفته بودن اگر به پلیس بگی میام چشاتو در میاریم من میگم اگر این طرف دفاع میکرد بهتر بود یارو 6 سال هم کنگفو تاو کار کرده بود من فکر میکنم می تونست هر سه تا شونا ناکار کنه اونا در هر صورت پیشونیشو که بریدن. من یک شب با یکی از دوستام بودم تو سعادت اباد یه ماشین پیچید جلومون که خفتمون کنه من نتونستم اولش تکون بخورم ولی دوستم با اینکه فقط 3 سال کیک بوکس کار کرده بود چنان ترکوندشون که بیا ببین بعدشم ما سوار ماشین شدیم در رفتیم در ضمن اونا دو نفر بودن :cool:

دوست عزیز
جواب شما در مثالی که زدید مستتر هست. صورتش رو چاقو زدند تا بترسد و پی ِ تلافی و شکایت و غیره نرود. اگر مقاومت می کرد، مالش را که می گرفتند هیچ، جانش را هم احتمالا می گرفتند.

درگیری با زورگیرها آخرین راه حل شماست. دنبال آرتیست بازی نباشید.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
دوست عزیز
جواب شما در مثالی که زدید مستتر هست. صورتش رو چاقو زدند تا بترسد و پی ِ تلافی و شکایت و غیره نرود. اگر مقاومت می کرد، مالش را که می گرفتند هیچ، جانش را هم احتمالا می گرفتند.

درگیری با زورگیرها آخرین راه حل شماست. دنبال آرتیست بازی نباشید.

نقطه قوت زورگیر ها غافل گیری چند ثانیه ای است و فقط به حمله فکر میکنن

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام به همه دوستان

از آنجایی که جریان تاپیک به سمت خفتگیری و....... رفته من هم یک نظر کوچولو بدم

چاقو زن اگر چاقو زن باشه شما رو خط خطی میکنه ولی اگر ناشی باشه شما رو میکشه ، پس ریسک نکنید

البته از حالت و نحوه گرفتن چاقو میشه فهمید طرف چاقو زن هست یا ناشی.

یک روز یکی از اساتید ژاپنی کن جوتسو به من گفت : در مقابل تیزی با دست خالی مقاومت نکنید

در کل اگر مقاومت کنیم وضعیت به 50 میرسه یا میزنیم یا میخوریم خارج از این دو حالت نیست . پس برای این 50% هم که شده کمی فکر کنید

ممنون از حسن توجه شما

بالا