• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
حالا جدای این بحثی که دوستان کردن در مورد اون عکس زورگیری
فک میکنم داشتن یه اسپری فلفل خیلی بهتر باشه چون نیازی نیس که رزمی کار باشی یا دفاع شخصی کار....
فقط کافیه همرات باشه و تو یک ثانیه حریفت زمین گیر میشه
من تا حالا همچین چیزی رو دیدم

100% درست میفرمایید
چه بهتر که شوکر باشه ،چون طرف همون اول میخوابه و قمه رو بی هدف نمیچرخونه وقتی بینایی خودش رو از دست داد
حیف که رو شوکر خیلی سخت میگیرن

حالا شوکر توجیه داره تعجب میکنم که چرا انقدر به اسپری سخت میگیرن :eek:
آدم خلاف کار که هر ممنوعیتی بزارن باز هم کار خودش رو میکنه و ترسی تو استفاده از این وسابل نداره
این ممنوعیت اسپری فقط باعث شده مردم بی دفاع (به خصوص خانوم ها) یکی از بهترین گزینه های دفاع رو از دست بدن

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
100% درست میفرمایید
چه بهتر که شوکر باشه ،چون طرف همون اول میخوابه و قمه رو بی هدف نمیچرخونه وقتی بینایی خودش رو از دست داد
حیف که رو شوکر خیلی سخت میگیرن

حالا شوکر توجیه داره تعجب میکنم که چرا انقدر به اسپری سخت میگیرن :eek:
آدم خلاف کار که هر ممنوعیتی بزارن باز هم کار خودش رو میکنه و ترسی تو استفاده از این وسابل نداره
این ممنوعیت اسپری فقط باعث شده مردم بی دفاع (به خصوص خانوم ها) یکی از بهترین گزینه های دفاع رو از دست بدن

نیازی به مجوز نداره چیزه کوچیکیه و کسی شک نمیکنه
کی میخواد بفهمه؟؟
ولی فک کنم یه زمانی به خانم های سالخورده و... میدادن

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
سلام

دیروز در حال تمرین بشین و پاشو برای گرم کردن ران پا بودم روی حرکت 310 هم بودم که عضله پشت و بغل زانو تیر کشید دیگه ادامه ندادم فکر کن دچار کشیدگی عضله شدم

برای خوب شدنش چکار کنم؟

زانوم رو که جمع میکنم درد میگیره

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
بدون شرح... .... ..................

430891_569564816402277_1465432251_n.jpg

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
خب محمد جان من چندان شوخ طبع نیستم.

راستی نمی دانم چقدر به من اعتماد داری. همیشه گفته ام، باز هم تاکید می کنم. جیت کان دو در ایران وجود ندارد.

امیدورام که ناراحت نشده باشی ابتین جان
شوخ طبعی خوبه ولی نه زیاد از حدش و یقدار درست و به جاش زنگی رو شیرین و با طراوت میکنه پس شوخ طبع باش!
خوب استاد عزیزم الان خودت داخلی یا خارج؟ جیت کاندو کار میکنی یا نه؟
یکی از دوستان ما که الان سانشو کار میکنه یه تمرین کوچیکی باهم داشتیم این دوستمان قبلا جیت کاندو کار کرده بود.ن
یه نمونه مشت نزدیک جیت کاندو رو برای ما روی کیسه بکس سنگین اجرا کرد واقعا قدرتمند بود و معلوم بود که خوب آموزش دیده
دلیلش هم برای اینکه دیگه به جیت کاندو ادامه نداده بود این بوده که قبلا توی دوران مدرسه یه مشت نزدیک میزنه به یه بنده خدایی و دل و روده ی بیچاره رو میریزه به هم و شکایت و شکایت کشی میشه تصمیم میگیره دیگه ادامه نده!
ولله نمیدانم البته قطعا حق باشماست و اینکه خیلی از رشته های ورزشی هستن اعم از رزمی و غیر رزمی که توی کشورمان درست شناخته و آموزش داده نمیشن و شاید اصلا با اورجینال اون رشته زیمن تا آسمان فرق کنن
پس با راهنمایی تو یکم سرم خلوت تر شد! جیت کاندو حذف میشود!:rolleyes:

راستش تمرینات زیادی برای آزاد کردن فکر و تمرکز است . اما اگر می خوای بهتر نتیجه بگیری باید زیر نظر یک شخص مجرب کار کنی . مثال میزنم ، بنده تمرینی را با شمع انجام میدهم که بسیار در این زمینه کارآمد است . اما اگر به صورت مکتوب بنویسم و خدای ناکرده در هنگام اجرای آن به مرور زمان دچار مشکل بینایی شوید ، به هیچ وجه قابل جبران نیست . تمرینات رزمی مثل چی کنگ و تایچی و همچنین یوگا میتوانند در این زمینه به ما رزمی کارها کمک کنند .
استاد عزیزم ( توی تاپیک تکواندو منتظر جوابت هستم هنوز:rolleyes:)
به غیر از تمرینات مربوط به شمع دیگه چه تمریناتی برای حفظ آرامش قبل تمرین و مسابقه و خونسردی و کنترل روحیه وجود داره چیزایی که خطری نباشه!
از اساتید دیگه ام اگه کمک کنن ممنون میشم
در رابطه با هماهنگی عضو ضربه زننده با چشم رو کسی نظری نداشت در رابطش بگه:(

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
امیدورام که ناراحت نشده باشی ابتین جان
شوخ طبعی خوبه ولی نه زیاد از حدش و یقدار درست و به جاش زنگی رو شیرین و با طراوت میکنه پس شوخ طبع باش!
خوب استاد عزیزم الان خودت داخلی یا خارج؟ جیت کاندو کار میکنی یا نه؟
یکی از دوستان ما که الان سانشو کار میکنه یه تمرین کوچیکی باهم داشتیم این دوستمان قبلا جیت کاندو کار کرده بود.ن
یه نمونه مشت نزدیک جیت کاندو رو برای ما روی کیسه بکس سنگین اجرا کرد واقعا قدرتمند بود و معلوم بود که خوب آموزش دیده
دلیلش هم برای اینکه دیگه به جیت کاندو ادامه نداده بود این بوده که قبلا توی دوران مدرسه یه مشت نزدیک میزنه به یه بنده خدایی و دل و روده ی بیچاره رو میریزه به هم و شکایت و شکایت کشی میشه تصمیم میگیره دیگه ادامه نده!
ولله نمیدانم البته قطعا حق باشماست و اینکه خیلی از رشته های ورزشی هستن اعم از رزمی و غیر رزمی که توی کشورمان درست شناخته و آموزش داده نمیشن و شاید اصلا با اورجینال اون رشته زیمن تا آسمان فرق کنن
پس با راهنمایی تو یکم سرم خلوت تر شد! جیت کاندو حذف میشود!:rolleyes:

ممنونم. من ساکن کرج هستم. بزودی هم می رم تهران.
در مورد تمرین جیت کان دو که پرسیدید، اینجا پارتنری که ندارم. اما تنها تمرین می کنم.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
ممنونم. من ساکن کرج هستم. بزودی هم می رم تهران.
در مورد تمرین جیت کان دو که پرسیدید، اینجا پارتنری که ندارم. اما تنها تمرین می کنم.

آفرین پس همینا میخواستم
پس جیت کاندو توی ایران وجود داره! حتی توی یکنفری هم حساب میشی...
راستی چه طوری جیت کاندو رو شروع کردی؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
آفرین پس همینا میخواستم
پس جیت کاندو توی ایران وجود داره! حتی توی یکنفری هم حساب میشی...
راستی چه طوری جیت کاندو رو شروع کردی؟

ممنونم محمد جان

داستان هایی داره. خب من از کودکی ورزش های رزمی را تمرین می کردم و برام مهم بود. اما در بزرگسالی یکجور کمبود احساس می کردم، یکسری سوال و دغدغه داشتم. جیت کان دو اونها رو پاسخ داد.

درباره ی آموزش هم، من زمانی در اروپا بودم و دسترسی پیدا کردم به اساتید جون فان جیت کان دو.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
ممنونم محمد جان

داستان هایی داره. خب من از کودکی ورزش های رزمی را تمرین می کردم و برام مهم بود. اما در بزرگسالی یکجور کمبود احساس می کردم، یکسری سوال و دغدغه داشتم. جیت کان دو اونها رو پاسخ داد.

درباره ی آموزش هم، من زمانی در اروپا بودم و دسترسی پیدا کردم به اساتید جون فان جیت کان دو.

خوش ب حالت پس این حرف منو بیشتر تاکید میکنه که " جیت کاندو در ایران وجود دارد:)"

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آشی دیسنه کوجی این کوجی کیری

نگاهی کوتاه به روای تصویر از ساختار نه برش که چندین بار هم توضیج دادم. (که هنوز هم در کوریوها ) تمرین میشه

سوالی بود در خدمتم

milad.jpg

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
هاشودو ناناجوتسو

آیا هم اکنون منابع اسرار و دانش سلاح و فنون مخفی همراه آن در کوریو جوتسو و سایر ریو های قدیمی دیگر زنده هست؟

که زیربنای مخفی شده کومون است؟

باید بگم بله فهرست دایره این دانش اینتون جوتسو سوک کیوموتو در تصویر زیر به خوبی قابل تفکر است

hiden soko 2093 milad ninja.jpg
nikon milad nina.jpg

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اوگوکی

تکنیک و روشی که در کوریو های بسیار قدیمی ژاپنی تمرین میشده

خیلی از اساتید کن جوتسو و کو ریو سامورایی معتقد هستن که جنگجویی که شیوه پریدن و جهش رو بلد باشه مثل شاهین در کمین پرنده هست .

در نینجوتسو میگن شینوبی اوگوکی

ninja.jpg

ممنون از حسن توجه شما

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
آشی دیسنه کوجی این کوجی کیری

نگاهی کوتاه به روای تصویر از ساختار نه برش که چندین بار هم توضیج دادم. (که هنوز هم در کوریوها ) تمرین میشه

سوالی بود در خدمتم

مشاهده پیوست 256242
سلام استاد عالی بود

بنده این حرکات رو در هنگام گرفتن ذن انجام میدادم غیر از شماره 3
و شماره 6 و 4 رو به شکلی نزدیک به تصویر 4و6 و چهار.............

منبع : خودم:happy::happy:

بالا