سلام دوستان
من تقریبا این مشکل رو دارم یعنی اینکه فکرم رو نیمتانم آزاد کنم البته گه گاهی نا خودآگاه ازاد میشه و ضربه هایی رو میزنم که انتظارشو ندارم
یعنی اگه حواسم جمع باشه و بخوام اون ضربه رو بزنم شاید خیلی ضیعیف و بی فایده بزنم و به ندرت خوب!!؟
توی مبارزه خیلی خودم رو سفت میگیرم
و وقتی اصلا مسابقه رو زیاد جدی نمیگیرم و به حالت مسخره بازی یا اینکه اصلا برام مهم نیست (وقتی خسته ام و حال ندارم میرم باشگاه فقط به جهت حفظ آمادگی بدنی اینطوری بیخیال و مسخره وارانه و به شوخی پا میزنم(بی حال)) ولی به شکل عجیبی خیلی خوب پا میزنم و الکی الکی میبینی حریفم کلافه میشه ضربه ها درست و به موقع میشه ثمر میده و در نتیجه من بردم!!!؟در کمال ناباوری خودم!چون واقعا اصلا به بردن فکر نمیکردم!
ولی در اکثر مواقعا نمیتانم فکرمو آزاد کنم و دقیقا به فکر حمله یا دفاعم یا .... و کاملا حرفای توی این جمله رو درک میکنم و قبول دارم چون توی تک تک شرایطی که میگه قرار گرفتم
چکار کنم که بتانم آزاد فکر کنم یه راه حل دائمی و اثر گذار
یه نکته ای هم بود که این چند وقته میخواستم بگم که اصلا وقت نمیکردم
راجع به هماهنگی چشم و اعضای بدن هنگام ضربه زدن چی میدانید! یعنی اون عضوی که ضربه میزنه رو به چشم بسپاری نه اینکه خودت بخوای ضربه پا یا دستت رو با بدنت به هدف برسانی و کنترل کنی
چشم کنترلش کنه! من تجربش کردم واقعا باور نکردنی بود!
راستش تمرینات زیادی برای آزاد کردن فکر و تمرکز است . اما اگر می خوای بهتر نتیجه بگیری باید زیر نظر یک شخص مجرب کار کنی . مثال میزنم ، بنده تمرینی را با شمع انجام میدهم که بسیار در این زمینه کارآمد است . اما اگر به صورت مکتوب بنویسم و خدای ناکرده در هنگام اجرای آن به مرور زمان دچار مشکل بینایی شوید ، به هیچ وجه قابل جبران نیست . تمرینات رزمی مثل چی کنگ و تایچی و همچنین یوگا میتوانند در این زمینه به ما رزمی کارها کمک کنند .