• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام دوستان
من تقریبا این مشکل رو دارم یعنی اینکه فکرم رو نیمتانم آزاد کنم البته گه گاهی نا خودآگاه ازاد میشه و ضربه هایی رو میزنم که انتظارشو ندارم
یعنی اگه حواسم جمع باشه و بخوام اون ضربه رو بزنم شاید خیلی ضیعیف و بی فایده بزنم و به ندرت خوب!!؟
توی مبارزه خیلی خودم رو سفت میگیرم
و وقتی اصلا مسابقه رو زیاد جدی نمیگیرم و به حالت مسخره بازی یا اینکه اصلا برام مهم نیست (وقتی خسته ام و حال ندارم میرم باشگاه فقط به جهت حفظ آمادگی بدنی اینطوری بیخیال و مسخره وارانه و به شوخی پا میزنم(بی حال)) ولی به شکل عجیبی خیلی خوب پا میزنم و الکی الکی میبینی حریفم کلافه میشه ضربه ها درست و به موقع میشه ثمر میده و در نتیجه من بردم!!!؟در کمال ناباوری خودم!چون واقعا اصلا به بردن فکر نمیکردم!
ولی در اکثر مواقعا نمیتانم فکرمو آزاد کنم و دقیقا به فکر حمله یا دفاعم یا .... و کاملا حرفای توی این جمله رو درک میکنم و قبول دارم چون توی تک تک شرایطی که میگه قرار گرفتم
چکار کنم که بتانم آزاد فکر کنم یه راه حل دائمی و اثر گذار
یه نکته ای هم بود که این چند وقته میخواستم بگم که اصلا وقت نمیکردم
راجع به هماهنگی چشم و اعضای بدن هنگام ضربه زدن چی میدانید! یعنی اون عضوی که ضربه میزنه رو به چشم بسپاری نه اینکه خودت بخوای ضربه پا یا دستت رو با بدنت به هدف برسانی و کنترل کنی
چشم کنترلش کنه! من تجربش کردم واقعا باور نکردنی بود!

راستش تمرینات زیادی برای آزاد کردن فکر و تمرکز است . اما اگر می خوای بهتر نتیجه بگیری باید زیر نظر یک شخص مجرب کار کنی . مثال میزنم ، بنده تمرینی را با شمع انجام میدهم که بسیار در این زمینه کارآمد است . اما اگر به صورت مکتوب بنویسم و خدای ناکرده در هنگام اجرای آن به مرور زمان دچار مشکل بینایی شوید ، به هیچ وجه قابل جبران نیست . تمرینات رزمی مثل چی کنگ و تایچی و همچنین یوگا میتوانند در این زمینه به ما رزمی کارها کمک کنند .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
اگه مطمئن باشی کهمهاجمین قصد جانت رو دارن مسئله زمین تا آسمان فرق میکنه......:ph34r2:

همیشه برام سوال توی این فیلمهایی که گروهک های تروریستی یا در جنگ ها نشان میدن و میخوان اون گروهی که تسلیم شدن یا اسیر شدن رو بکشن چرا کسایی که اسیر شدن با اینکه میدانن صد در صد میخوان کشته بشن و لوله تفنگ روی شقیقشانه چرا هیچ واکنشی از خودشان نشان نمیدن
قطعا میمیرن حالا اگه با یه واکنش باشه خیلی بهتره و مرگ با ذلت نصیب آدم نمیشه و ممکنه باعث بشه نفرات بعدی نجات پیدا کنن
هیچ جوری واکنش نشان ندادن توی کتم نمیره

درود بر شما . این واقعا بدترین حالته :)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
شما جامعه رزمی کاران اگر در خیابان با چنین صحنه ای مواجه بشید چکار می کنید؟

زورگیری چهار موتورسوار با قمه در تهران (+عکس )
انتشار یک فیلم به موضوعی جدید برای بحث در شبکه‌های اجتماعی فارسی زبان تبدیل شده است. این ویدئو که توسط دوربین امنیتی یک ساختمان ضبط شده، وقوع یک زورگیری در پایتخت را ثبت کرده است. در این تصاویر مشاهده می‌شود که چهار زورگیر با دو موتورسیکلت سبک در هنگام روز و مقابل چشمان شهروندان به یک مرد حمله می‌کنند تا به او دستبرد بزنند.
سارقان با تهدید قمه، مالباخته را مجبور می‌کنند تا کیف و کت خودش را تحویل بدهد، اما او مقاومت می‌کند و یکی از زورگیرها پس از گرفتن اموال مرد، با وارد آوردن ناگهانی یک ضربه قمه، صورت او را مضروب می‌کند تا زمین‌گیر شود و نتواند تعقیب‌شان کند، سپس هر چهار سارق از صحنه وقوع جرم می‌گریزند.

آیا هدف از ورزش های رزمی یکی از اهداف گرفتن حق مظلوم از ظالم نیست؟

یکی از هم باشگاهی هام چند وقت پیش با چهار نفر از ارازل و اوباش که داشتن دختری رو اذیت میکردن درگیری پیدا کرد طوری زده بودشون که رفته بودن کلانتری شکایت کرده بودن جالب اینجان که مامور کلانتری بهشون گفته شما خجالت نمیکشین اومدین از این شکایت می کنید

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
بنده چون عادت ندارم در مورد مسائلی که توشون وارد نیستم صحبت کنم برای همین بیشتر جاهایی که به دفاع شخصی ربط داره نظر میدم :blush: هرجای تاپیک بگین "دفاع شخصی" ناگهان ظاهر میشم :lol:
به همین دلیل تو این مدت که بحثه تنفس و چاکرا و نیروی کی و ... از این دست مسائل بود خواننده بودم
چون فقط در حد اطلاعات عمومی باهاشون آشنایی دارم و خیلی هم به این اهل این صحبتها نیستم
الان هم باید برم جایی،برگشتم مفصل عرض میکنم خدمتتون ،فعلا این رو بگم (کلی دارم میگم ،مخاطب شما نیستین) :

به نظر بنده قبل از اینکه چگونه جنگیدن رو بیاموزیم باید یاد بگیریم که :
کی و کجا و برای چه چیزهایی
باید بجنگیم
کی و کجا و برای چه چیزهایی
نباید بجنگیم

باید ببینیم بهایی که میپردازیم ارزش چیزی رو که به دست میاریم یا حفظ میکنیم داره یا نه
آیا جنگیدن یا نجنگیدن ما تفاوتی داره ؟ باید ریسک رو هم محاسبه کنیم
اگر ضربه به بیضه نخوره یا به انداره کافی سریع نباشیم یا پامون به سنگ گیر کنه موقع فرار و نهایتا نتونیم فرار کنیم چی ؟
با اون قمه به دست عصبانی که حالا هم مالتون رو میخواد هم مصمم هست رو صورتتون به خاطر جسارتتون یادگاری بزاره چه میخواید بکنید ؟
البته تو بعضی از مسائل اگر نجنگیم تا آخر عمر باید با حقارت و شرم زندگی کنیم - حساب این مسائل جداست

شما گوشیتون رو از دست بدید یکم ناراحت عصبانی میشید و نهایتا یکی دیگه میخرید
ولی اگر مقاومت کنید و همین قمه به جای صورتتون چشمتون رو پاره کنه نمیتونید چشم نو بخرید
مجبورید تا آخر عمر با یه چشم مصنوعی و دید نصفه زندگی کنید ،کلکسیونی از بهترین گوشیهای جهان هم نمیتونه این مسئله رو جبران کنه

چند میلیارد انسان روی کره زمین زندگی میکنند و اکثر اونها هیچ نیازی به یادگیریه دفاع شخصی احساس نمیکنند
کسی که هوشمندانه و محتاطانه زندگی کنه نیاز نیست جنگیدن رو یاد بگیره
بنده اگر تو زمینه دفاع شخصی کار میکنم صرفا به خاطر علاقه شخصیم هست
وگرنه انقدر محناط هستم که از بروز چنین اتفاقاتی پیشگیری کنم
اگر هم اتفاق بیوفته اقداماتی کردم که چیز با ارزش و غیر قابل جبرانی رو از دست ندم
در عین حال اگر ببینم جان خودم یا عزیزانم در خطره کلا محاسبات رو کنار میزارم :hmm:
قبلا هم گفتم به عنوان مثال فن بسیار موثری هست که توش مجبورین یک تکه از گوشت دستتون رو فدای دفاع از جان و کشتن مهاجم بکنید ، ولی شخصا هیچ وقت گوشت دستم رو فدای گوشیم و کیفه پولم نمیکنم !!! :eek:

درود بر شما .
با تمام حرف های شما موافقم . و این را هم اضافه کنم که از آنجایی که در اکثر باشگاه های داخل کشور ، وقتی استادی به جمعی از هنرجویان آموزش دفاع شخصی میدهد ، هنرجو ها فکر میکنند که در اکثر موارد میتوانند در برابر حملات مقابله و دفاع کنند . در صورتی که چون به لحاظ ذهنی آمادگی این شرایط را ندارند فقط شرایط را بدتر میکنند .

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
درود ابتین جان
چرا همچین فکری میکنید؟؟؟

درود اسمیقله جان

در واقع آقای آرمین هر چه گفتنی بود رو گفتن.

در شرایطی که کسی جان ما به را خطر بیاندازد با شدت هر چه تمام تر مقابله خواهیم کرد.

اما در غیر این صورت باید منافع و مضار عکس العمل خودمان را بسنجیم.

به طور کلی فکر می کنم شخص رزمی کار وظیفه برقراری امنیت اجتماعی را ندارد اسمی جان. مگر استثنایی در کار باشد ...

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
راستی میشه در مورد کارته هم چیز هایی بنویسین؟

این از طرف من برای کاراته کارا وسنسی ها و سامپای های من

نجمن شوتوكان كاراته ايران يكی از انجمن‌های سبك شوتوكان كاراته محسوب می‌شود شوتوكان از چهار رشته اصلی و معتبر كاراته در دنيا می‌باشد.
شوتوكان يكی از قديمی‌ترین سبك‌های كاراته ايران است و شروع فعاليت آن در ايران به سال 1351 توسط استاد محمدعلی شريفی در آكادمی كاراته ايران برمی‌گردد.
استاد محمد بهرامی كه يكی از اولين شاگردان آقای شريفی محسوب می‌شود كاراته را در سال 1354 نزد ايشان شروع کـــرد، تمرينات او از سال 1355 زير نظر مربی‌اش و همچنين سن‌سی کی‌گو آبه شكل جدی‌تری به خود گرفت. او پس از حدود 32 سال فعاليت در اين رشته و كسب عناوين مختلف ملی و كشوری با 16 سال تجربه مربی‌گری تيم‌های ملی كويت و امارات متحده عربی در اوايل سال 1386 به ايران بازگشت. در همین دوران استاد آبه بعد از بازنشتگی‌اش از انجمن كاراته ژاپن، انجمن جدیدی تحت عنوان «انجمن شوتوكان كاراته ژاپن» (JSKA ) را جهت تحقق افكار خود تاسیس كرد. استاد بهرامی كه از ابتدای تاسیس انجمن شوتوكان كاراته ژاپن در جریان جزئیات كار بود و رابطه نزدیكی با استاد آبه داشت پس از بازگشت به ایران اقدام به تاسیس انجمن شوتوكان كاراته ایران نمود و نمایند‌گی‌های ایران و افغانستان و كویت را از استاد آبه دریافت كرد.

9141_karate.jpg

سلام بر شما
تشکر می کنم برای مطلب تان.

در مورد کاراته، می توانید حدود صفحات 150 تا 200 را مطالعه بفرمایید. مباحث زیادی انجام شده است.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
راستی میشه در مورد کارته هم چیز هایی بنویسین؟

این از طرف من برای کاراته کارا وسنسی ها و سامپای های من

انجمن شوتوكان كاراته ايران يكی از انجمن‌های سبك شوتوكان كاراته محسوب می‌شود شوتوكان از چهار رشته اصلی و معتبر كاراته در دنيا می‌باشد.
ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی
:blink:
راستش تمرینات زیادی برای آزاد کردن فکر و تمرکز است . اما اگر می خوای بهتر نتیجه بگیری باید زیر نظر یک شخص مجرب کار کنی . مثال میزنم ، بنده تمرینی را با شمع انجام میدهم که بسیار در این زمینه کارآمد است . اما اگر به صورت مکتوب بنویسم و خدای ناکرده در هنگام اجرای آن به مرور زمان دچار مشکل بینایی شوید ، به هیچ وجه قابل جبران نیست . تمرینات رزمی مثل چی کنگ و تایچی و همچنین یوگا میتوانند در این زمینه به ما رزمی کارها کمک کنند .
ممنون استاد عزیزم
اره استاد میلاد هم تای چی رو بهم معرفی کرده بود
ولی مگه من چقدر وقت دارم که هم تکواندو هم کیوکشین-بدنسازی هم درس و دانشگاه و هم کار را در کنار هم انجام بدم اونم تای چی بیاد بزنه تنگه اینا دیگه به به چه خوش مزه میشه:D
اگه وقت اضافه داشتم دوست داشتم اول پارکور رو در کنار موارد بالا هم آموزش ببینم و بعد هاپکیدو و جیت کاندو ولی متاسفانه وقت ندارم که ایشالله اگه مجوبرمان نکنن تا مقطع دکترا درس بخوانیم:blush: سالی دیگه همین موقع ها وقت ازاد خوبی داشته باشم:rolleyes:
شایدم بیام پیشه خودتو استد میلاد سیستما و نینجیتسو کار کنم:happy:
ویدئویی بسیار زیبا از فرم های حیوانی شائولین کونگ فو:

Shaolin Monk Animal Forms.MP4 - YouTube
عزیز دل برادر ابتین جان استاد عزیزم لطفا از یوتیوپ لینک نزارید بابا شیلترههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
از آپارات بزارید هم ملیه هم شیلتر نداره
و فیلم هایی توش از ایران پیدا میشه که یوتیوپ به خوابشم نمیبینه!
ممنون
یا حسین

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
عزیز دل برادر ابتین جان استاد عزیزم لطفا از یوتیوپ لینک نزارید بابا شیلترههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
از آپارات بزارید هم ملیه هم شیلتر نداره
و فیلم هایی توش از ایران پیدا میشه که یوتیوپ به خوابشم نمیبینه!
ممنون
یا حسین

این یه مورد رو شرمنده ام محمد.

راستش نود و نه درصد سایت ها شیلتر هست به قول شما. لطفا از من نخواه که خودم رو محدود به اینترنت ملی بکنم! :)

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
راستی محمد نوشته بودی شاید بخوای جیت کان دو کار کنی. اما چطوری؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
راستی محمد نوشته بودی شاید بخوای جیت کان دو کار کنی. اما چطوری؟
مثل پلو تو ...........:)

چطوری نداره آبتین جان
خوشبختانه کرمانشاه از لحاظ جیت کاندو موقعیت خوبی داره و افراد زیادی رو میشناسم که جیت کاندو کار میکنن و راضی هم هستن
البته میگن یکی از اساتید معروفش هم اینجاس که متاسفانه به علت اینکه حافظه نگه داری اسمم اصلن خوب نیست اسمش رو نمیدانم:blush:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
الان ورزش های رزمی بصورت ترکیبی شدند
یگان کماندویی نیروی دریایی آمریکا Mik Map برای آموزش فنون رزمی دیگه تمامی احتمالاتی رو که ممکنه برای یک تفنگ دار دریایی در نبرد تن به تن براش پیش بیاد با کامپیوتر شبیه سازی میکنن و راهکارهای اونو پیدا میکنن
بنظرم کراو ماگا و MikMap در رده اول مجموعه آموزش های رزمی دنیا قرار میگیرند
الان دیگه زندگی بخاطر محدودیت زمان مثل قدیم نیست برای یادگیری ورزش های رزمی بشینی فلسفه هر رشته ای رو بخونی باید ورزش های رزمی رو علمی آموزش بدند
علت ایجاد سبک های ترکیبی هم همین بود

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
مثل پلو تو ...........:)

چطوری نداره آبتین جان
خوشبختانه کرمانشاه از لحاظ جیت کاندو موقعیت خوبی داره و افراد زیادی رو میشناسم که جیت کاندو کار میکنن و راضی هم هستن
البته میگن یکی از اساتید معروفش هم اینجاس که متاسفانه به علت اینکه حافظه نگه داری اسمم اصلن خوب نیست اسمش رو نمیدانم:blush:

خب محمد جان من چندان شوخ طبع نیستم.

راستی نمی دانم چقدر به من اعتماد داری. همیشه گفته ام، باز هم تاکید می کنم. جیت کان دو در ایران وجود ندارد.

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
همیشه برام سوال توی این فیلمهایی که گروهک های تروریستی یا در جنگ ها نشان میدن و میخوان اون گروهی که تسلیم شدن یا اسیر شدن رو بکشن چرا کسایی که اسیر شدن با اینکه میدانن صد در صد میخوان کشته بشن و لوله تفنگ روی شقیقشانه چرا هیچ واکنشی از خودشان نشان نمیدن
قطعا میمیرن حالا اگه با یه واکنش باشه خیلی بهتره و مرگ با ذلت نصیب آدم نمیشه و ممکنه باعث بشه نفرات بعدی نجات پیدا کنن
هیچ جوری واکنش نشان ندادن توی کتم نمیره

میدونم آف تاپیک و جسارته ولی چون مطرح کردید و بنده هم پیش زمینه دارم نظرم رو میگم خدمتتون

این افراد رو به دو دسته تقسیم میشن به نظر بنده :
1- کسانی که "فقط" میخوان زنده بمونن و همچنان چشم به ضعیف ترین احتمالات دارن
2 -کسانی که ایستاده مردن رو به مرگی که شما میگین ترجیح میدن و میدونن نباید امید واهی داشته باشن

نکته اینجاست که دسته اول که معمولا سربازها هستن هنوز امید دارن و فکر میکنن که ممکنه بهشون رحم کنن ، چون معتقدن کاره ای نیستن و استحقاق مرگ ندارن و این مزخرفات ! برای همین نمیخوان تنها روزنه امیدشون رو کور کنند ... اینها اگر آگاه باشن میدونن هیچ امیدی وجود نداره
و یا ممکنه کاره ای باشن و فکر کنن که با دادن اطلاعات استراتژیک میتونن جون خودشون رو بخرن که اینها هم اشتباه میکنن

دسته دوم آگاه و عاقل هستن میدونن که سرانجامشون به احتمال 90% درصد مرگه ... پس برای اون 10% میجنگن و اگر قراره بمیرن شانسشون رو امتحان میکنن و حداقل با افتخار و در حالی که تلفات گرفتن از دشمن میمیرن

متاسفانه رو این مسائل کار نشده ،برای همین میگن نیروهای وظیفه اجباری رو نباید برای این مسائل به کار گرفت و تنها باید از افسران کادر استفاده کرد ،اگر همه افسر کادر و نظامیه حرفه ای باشن چون قبلا روشون کار شده این مسائل رو میدونن و با هماهنگی و اتحاد شانس زنده موندنشون رو افزایش میدن و کسی هم جا نمیزنه

کشورهای پیشرفته سالهاست که فقط از نیروهای حرفه ای و افراد داوطلبه آموزش دیده استفاده میکنند
یک تیم 4 نفره و تاکتیکال که سالها آموزش دیدن و ساپورت نیروی هوایی و پوشش ماهواره ای دارن بهتر از 100 سرباز آموزش ندیده که دلتنگ خانه و پدر و مادر هستن عمل میکنن

البته وقتی 10 نفر رو دست خالی و دست بسته پشت به 4 نفر مسلح به کلاشنیکُف نشونده باشن شانس چندانی وجود نداره
ولی اگر جمعیت اسرا زیاد باشه شاید بشه با چند نفر تلفات کنترل اوضاع رو به دست گرفت

بعد هم ما نمیتونیم خودمون رو جای اینها بگذاریم، اوضاع روجی اینها رو فقط کسی میدونه که تا پای چوبه دار یا جوخه اعدام رفته باشه
شاید ما که اینها رو میگیم خودمون جزو دسته اول بشیم وقت عمل ، قضاوت کردن تو این مورد درست نیست خیلی

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
د

دوستان و اساتید لطف کنید این مطلب رو نقل قول نکنید ،ممکنه بخوام بعدا اصلاحش کنم ؛با تشکر

بله ،میشه گفت جزو 3 تا کامبتیو برتر هستن بین اونهایی که مردم از وجودشون اطلاع دارند
سیستما ،سامبوی نظامی ،سانشوی نظامی ،کاپاپ و ... هم همه سبکهای نظامی بسیار خوبی هستند
ولی خوب کامبتیوها رو نباید با ورزشهای رزمی مقایسه کرد ،چون هر کدوم جایگاه خودشون رو دارن

اینی که شما میگی Marine Corps Martial Arts Program هست که به اختصار MCMAP نوشته میشه
تا الان نمیدونستم تلفظش میشه میک مپ ! اسم با نمکی برای همچین سبکی گذاشتن :lol:

شبیه به یکی از اون سه سبک نظامی هست که عرض کردم کار کردم ،منتها این مال نیروی دریایی هست، اون مال نیرو زمینی بود و کمی ساده تر ولی خطرناکتر (شبیه LINES) ،اون هم چارت ساعتی داره ،ولی لول داره بجای کمربند (خودم level 4 هستم) الان مطمئنا از بیخ و بن بازنگری شده به خاطر عدم انعطاف (مناسب دستگیری ها نبود و فقط برای کشتن بود)

تمرینات ما بدون مربی یا سوپروایزور و همراه دوستان نظامیه رزمیکار بود ،ولی پیش مربی نظامی رفتیم ، اونهایی که پیششون رفتیم آشنایی نداشتن ولی با توجه به آموزشه خودشون اصلاحمون میکردن که به از هیچی بود ؛
مسلما کیفیت کارمون به اندازه اونی که زیر نظر مستقیم مربی های خود سبک و تو اون شرایط کار کرده نیست ،با این حال سعی کردیم تا جای ممکن درست کار کنیم

الان که مستند "سلاح انسانی" با دوبله فارسی اینها رو تو سطح جامعه مطرح کرده اوضاع فرق میکنه
اون موقع این اسمها رو میگفتیم فکر میکردن غذاست یا یک سبکِ من درآوردیه

میک مپ (؟) خیلی خوبه ولی معتقدم به درد آدمهای عادی نمیخوره ،کراوِ غیر نظامی مناسبتر هست
مثلا کار با مسلسل و سرنیزه و اسلحه کمری یا مقابله با اونها به کار ماها نمیاد
بنده هم که بلدم به این خاطر هست که علاقه و زمینه اش رو داشتم وگرنه هیچ دلیله منطقی برای یاد گرفتن اینها وجود نداره

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116

دوستان و اساتید لطف کنید این مطلب رو نقل قول نکنید ،ممکنه بخوام بعدا اصلاحش کنم ؛با تشکر

بله ،میشه گفت جزو 3 تا کامبتیو برتر هستن بین اونهایی که مردم از وجودشون اطلاع دارند
سیستما ،سامبوی نظامی ،سانشوی نظامی ،کاپاپ و ... هم همه سبکهای نظامی بسیار خوبی هستند
ولی خوب کامبتیوها رو نباید با ورزشهای رزمی مقایسه کرد ،چون هر کدوم جایگاه خودشون رو دارن

اینی که شما میگی Marine Corps Martial Arts Program هست که به اختصار MCMAP نوشته میشه
تا الان نمیدونستم تلفظش میشه میک مپ ! اسم با نمکی برای همچین سبکی گذاشتن :lol:

شبیه به یکی از اون سه سبک نظامی هست که عرض کردم کار کردم ،منتها این مال نیروی دریایی هست، اون مال نیرو زمینی بود و کمی ساده تر ولی خطرناکتر (شبیه LINES) ،اون هم چارت ساعتی داره ،ولی لول داره بجای کمربند (خودم level 4 هستم) الان مطمئنا از بیخ و بن بازنگری شده به خاطر عدم انعطاف (مناسب دستگیری ها نبود و فقط برای کشتن بود)

تمرینات ما بدون مربی یا سوپروایزور و همراه دوستان نظامیه رزمیکار بود ،ولی پیش مربی نظامی رفتیم ، اونهایی که پیششون رفتیم آشنایی نداشتن ولی با توجه به آموزشه خودشون اصلاحمون میکردن که به از هیچی بود ؛
مسلما کیفیت کارمون به اندازه اونی که زیر نظر مستقیم مربی های خود سبک و تو اون شرایط کار کرده نیست ،با این حال سعی کردیم تا جای ممکن درست کار کنیم
همین هم غنیمت بود برامون که عشق این مسائل رو داشتیم :blush:
اول که شروع کردیم فقط 3 تا کتابِ خوب داشتیم و یه مجموعه تصویری که بعدا کامل شد
الان که مستند "سلاح انسانی" با دوبله فارسی اینها رو تو سطح جامعه مطرح کرده اوضاع فرق میکنه
اون موقع این اسمها رو میگفتیم فکر میکردن غذاست یا یک سبکِ من درآوردیه

میک مپ (؟) خیلی خوبه ولی معتقدم به درد آدمهای عادی نمیخوره ،کراوِ غیر نظامی مناسبتر هست
مثلا کار با مسلسل و سرنیزه و اسلحه کمری یا مقابله با اونها به کار ماها نمیاد
بنده هم که بلدم به این خاطر هست که علاقه و زمینه اش رو داشتم وگرنه هیچ دلیله منطقی برای یاد گرفتن اینها وجود نداره

بنظرم میک مپ علمی تر از کراو ماگا قرار داره
آموزش هاشون خیلی جالب بود
گاهی وقتا برای اینکه از شر مهاجمیکه قراره تو رو بکشه لازمه که مهاجم رو بکشی

وگرنه کل کشور ریخته پر از تکواندو کاراته کار ولی کدومشون جنگجو هستن

اینطوری باشه صد سال دور هنرهای رزمی نباید رفت همون پینگ پنگ بازی کنیم بهتره

فکر بکن یکی که کمربند مشکی کاراته داشته باشه جلوی یک آدم عادی قوی هیکل شکست بخوره مورد چه سرخوردگی و تمسخری قرار میگیره

ورزش های رزمی باید کاربردی باشند

وگرنه با نمایش دادن و نرمش فرقی ندارن

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
Lord Viper عزیز ، کاملا با شما موافقم . هر سیستمی و سبکی شرایط خودش را و آدم خودش را میخواهد . در جایی نیاز به سیستمی برای کشتن است و در جایی دیگر نیاز به سیستمی برای دفاع و رهایی و ....

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
الان ورزش های رزمی بصورت ترکیبی شدند
یگان کماندویی نیروی دریایی آمریکا Mik Map برای آموزش فنون رزمی دیگه تمامی احتمالاتی رو که ممکنه برای یک تفنگ دار دریایی در نبرد تن به تن براش پیش بیاد با کامپیوتر شبیه سازی میکنن و راهکارهای اونو پیدا میکنن
الان دیگه زندگی بخاطر محدودیت زمان مثل قدیم نیست برای یادگیری ورزش های رزمی بشینی فلسفه هر رشته ای رو بخونی باید ورزش های رزمی رو علمی آموزش بدند
علت ایجاد سبک های ترکیبی هم همین بود

درود
به نظر من فلسفه یک سبک رزمی در واقع همان جنبه های علمی آن سبک است :D

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

فکر بکن یکی که کمربند مشکی کاراته داشته باشه جلوی یک آدم عادی قوی هیکل شکست بخوره مورد چه سرخوردگی و تمسخری قرار میگیره

درود
جسارتا اصلا با شما موافق نیستم ( نظرم کاملا شخصی است )

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823

دوست عزیز ! اول پستم با فونت درشت و رنگی ازتون خواهش کردم مطلبم رو نقل قول نکنید :eek:

با نظرتون در کمال احترام کاملا مخالفم (نظر شخصیه)
بالاخره همونطور که گفتم سبک مشابه رو کار کردم و روی هوا صحبت نمیکنم

واقع گرا باشید ،امکان یادگیری این سبک در کشور وجود نداره
ما هم خیلی خوش شانس بودیم که تونستیم کار کنیم ... اون هم با اون وضع که گفتم و نصفه نیمه
اگر میگم کراو به این خاطره که یاد گرفتن اون کاملا امکان پذیر هست و پیچیدگی کمتری داره و برای یک انسان نرمال مناسبتر هست

در نهایت صلاح مملکت خویش خسروان دانند

-------------------------------------------------------

یه نکته هم بگم
اگر سانشو برای چین مناسب نبود یا سامبو و سیستما برای ارتش روسیه مناسب نبودن تا حالا 10 بار عوض شده بودن
اگر این اتفاق نیوفتاده به این خاطره که هر کامبتیوی برای ارتش کشور مبداش و شرایط نیروهای نظامی اون کشور بهترین هست
آمریکا کلا تبلیغات زیاد میکنه ،وگرنه دلیلی وجود نداره که سبکش برتر از سبکهای روسیه باشه مثلا

Last edited:
بالا