• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
مطلب داریم تا مطلب.

مسلما اگر مطلبی عین به عین از جایی نقل شود، ذکر منبع الزامی است.
سلام خدمت جناب آبتین درست میفرمایید ولی بنده قسمتی از متن رو گذاشتم که فکر میکردم میتونه مفید باشه و شاید به درد دوستان بخوره قصد کپی و پیست کردن نداشتم... ... ....
بازم هم به روی چشم به فرموده شما بنده در صورت نقل حتما منبعش رو در اختیار دوستان میذارم.
شاد باشید.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
شما جامعه رزمی کاران اگر در خیابان با چنین صحنه ای مواجه بشید چکار می کنید؟

زورگیری چهار موتورسوار با قمه در تهران (+عکس )
انتشار یک فیلم به موضوعی جدید برای بحث در شبکه‌های اجتماعی فارسی زبان تبدیل شده است. این ویدئو که توسط دوربین امنیتی یک ساختمان ضبط شده، وقوع یک زورگیری در پایتخت را ثبت کرده است. در این تصاویر مشاهده می‌شود که چهار زورگیر با دو موتورسیکلت سبک در هنگام روز و مقابل چشمان شهروندان به یک مرد حمله می‌کنند تا به او دستبرد بزنند.
سارقان با تهدید قمه، مالباخته را مجبور می‌کنند تا کیف و کت خودش را تحویل بدهد، اما او مقاومت می‌کند و یکی از زورگیرها پس از گرفتن اموال مرد، با وارد آوردن ناگهانی یک ضربه قمه، صورت او را مضروب می‌کند تا زمین‌گیر شود و نتواند تعقیب‌شان کند، سپس هر چهار سارق از صحنه وقوع جرم می‌گریزند.

آیا هدف از ورزش های رزمی یکی از اهداف گرفتن حق مظلوم از ظالم نیست؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

راستش رضا فک می کنم گرفتن حق مظلوم از ظالم وظیفه ی اشخاص نباشه ...

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد میلاد من یک پیام خصوصی براتون ارسال کردم ولی جواب ندادید.فکر کنم پیامم رو ندیدید.لطفا یه نگاه به باکس پیامهاتون بندازید. با تشکر

سلام مرتضی جان بله خوندم و به زودی جواب خواهم داد

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
راستش رضا فک می کنم گرفتن حق مظلوم از ظالم وظیفه ی اشخاص نباشه ...

مگر بروس لی در هنگ کنگ از مغازه دارانی که به باند تبهکاران باج میداد ازشون دفاع نمیکرد؟

یه بارم توی لس انجلس بروس لی نشسته بوده و یه امریکایی لات بش میگه خوک کثیف بروس لی هم با یک ضربه فکشو خرد میکنه

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
اسخ اين سئوال را مي توان اينچنين داد که : فقط به واسطه تمرين هاي مداوم تا آن حد که شما قادر به انجام کاري بدون تقلاي ذهني شويد آن وقت شما به طور خودکار عکس العمل نشان مي دهيد.
ذهن بايستي هميشه در جريان باشد زيرا وقتي که ذهن در جايي متوقف مي‌شود يعني آن جريان قطع مي شود وقتي که جريان قطع شود وقفه اي ايجاد مي شود که براي کارايي بهتر ذهن بسيار مضر است اما در مورد شمشير زنان اين امر برابر با مرگ است.
وقتي يک شمشير زن رو به روي حريفش قرار مي گيرد نه در مورد حريفش مي‌انديشد نه در مورد حرکات شمشير دشمنش او در حالي که تمامي فنون را به دست فراموشي سپرده است آماده پيروي از دستورات ضمير ناخود آگاهش است شخص خود را به عنوان گرداننده شمشير در نظر نمي گيرد وقتي او شمشير مي زند اين خود شخص نيست که چنين مي کند بلکه شمشيري که در دست اوست ناخودآگاه و غيرارادي عمل مي کند.
آيا متوجه منظور شديد؟
بعضي از حرکات شما به طور اتفاقي درست از آب در مي آيد . موشين کار خود را مي کند در آن لحظه مي فهميد که به جاي محدود کردن ذهن و متمرکز کردن آن بر روي کاري که انجام مي‌دهيد اجازه جاري شدن و رها شدن را به آن مي دهيد . پاسخ هاي شما از ضمير ناخودآگاه و سريع است و اين نتيجه ساعتها تمرين و اعتماد و تکيه بر معلم و تعليماتش مي باشد .
وقتي احساس مي کنيد که موشين را آموخته ايد براي مبارزه آماده هستيد سرشار از حس اعتماد و با اطمينان به اينکه اگر چه شکست ناپذير نيستيد ولي دست کم قوي هستيد که اين حس شما کاملا اشتباه و بسيار خطرناک نيز هست چرا که شما فکر مي کنيد که درسي را فرار گرفتيد ولي پس از آن مثل همه ، نکته اساسي درس را فراموش مي کنيد شما با انديشيدن به آن راه را بستيد زماني که شما در مورد به نمايش در آوردن مهارت يا شکست دادن حريفتان مي انديشيد، آگاهي شما با عملياتتان تداخل مي کند و باعث مي شود شما مرتکب اشتباه گرديد چنين احساسي را نبايد داشته باشيد خودآگاهي بايد تابع تمرکز حواس باشد در حالي که ذهنتان بايستي آزادانه حرکت کند و به فوريت به هر وضعيت و حالتي پاسخ دهد بنابراين هيچ اراده اي از خود شخص دخالت نمي کند.
براي مثال: اگر دچار ترس شديد ذهنتان از حرکت باز خواهد ماند در نتيجه حرکت جسماني شما متوقف مي شود و نهايتا شکست خواهيد خورد اگر ذهنتان معطوف به شکست يا پيروزي بر حريفتان گردد شما در اعمال و واکنشها به صورت خودکار ناتوان خواهيد ماند بايستي بگذاريد ذهنتان آزادانه عمل کند توجه شما به ايجاد هماهنگي و دستيابي به آن جلب مي شود و جريان ذهن شما مختل مي شود.
حال شما کليد حل معماي ذن را در دست داريد: وقتي آن را بجوئيد آن را نمي يابيد.
اگر توجه شما صرفا به سوي حمله و يا دفاع جلب گردد ذهن شما متوقف خواهد شد اين افکار ، منفذي را به وجود مي آورند که سوکي يا وقفه ناميده مي شود بدين وسيله اين افکار به نفع حريفتان است چرا که شما نمي توانيد به سرعت پاسخ حريف را بدهيد و با او مقابله کنيد.........
سلام دوستان
من تقریبا این مشکل رو دارم یعنی اینکه فکرم رو نیمتانم آزاد کنم البته گه گاهی نا خودآگاه ازاد میشه و ضربه هایی رو میزنم که انتظارشو ندارم
یعنی اگه حواسم جمع باشه و بخوام اون ضربه رو بزنم شاید خیلی ضیعیف و بی فایده بزنم و به ندرت خوب!!؟
توی مبارزه خیلی خودم رو سفت میگیرم
و وقتی اصلا مسابقه رو زیاد جدی نمیگیرم و به حالت مسخره بازی یا اینکه اصلا برام مهم نیست (وقتی خسته ام و حال ندارم میرم باشگاه فقط به جهت حفظ آمادگی بدنی اینطوری بیخیال و مسخره وارانه و به شوخی پا میزنم(بی حال)) ولی به شکل عجیبی خیلی خوب پا میزنم و الکی الکی میبینی حریفم کلافه میشه ضربه ها درست و به موقع میشه ثمر میده و در نتیجه من بردم!!!؟در کمال ناباوری خودم!چون واقعا اصلا به بردن فکر نمیکردم!
ولی در اکثر مواقعا نمیتانم فکرمو آزاد کنم و دقیقا به فکر حمله یا دفاعم یا .... و کاملا حرفای توی این جمله رو درک میکنم و قبول دارم چون توی تک تک شرایطی که میگه قرار گرفتم
چکار کنم که بتانم آزاد فکر کنم یه راه حل دائمی و اثر گذار
یه نکته ای هم بود که این چند وقته میخواستم بگم که اصلا وقت نمیکردم
راجع به هماهنگی چشم و اعضای بدن هنگام ضربه زدن چی میدانید! یعنی اون عضوی که ضربه میزنه رو به چشم بسپاری نه اینکه خودت بخوای ضربه پا یا دستت رو با بدنت به هدف برسانی و کنترل کنی
چشم کنترلش کنه! من تجربش کردم واقعا باور نکردنی بود!

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
در این تصاویر مشاهده می‌شود که چهار زورگیر با دو موتورسیکلت سبک در هنگام روز و مقابل چشمان شهروندان به یک مرد حمله می‌کنند تا به او دستبرد بزنند.
سارقان با تهدید قمه، مالباخته را مجبور می‌کنند تا کیف و کت خودش را تحویل بدهد، اما او مقاومت می‌کند و یکی از زورگیرها پس از گرفتن اموال مرد، با وارد آوردن ناگهانی یک ضربه قمه، صورت او را مضروب می‌کند

این که شما گفتی وظیفه نیروهای نظامی و قوه قضائیه ... و میتی کومون هست ! ;)

تو این مورد فقط سعی میکنم مشخصات ظاهریشون یا پلاک موتور رو (اگر داشته باشه) به ذهن بسپارم و زنگ میزنم اورژانس و کمکهای اولیه رو انجام میدم
نهایت کاری که بتونم بکنم اینه که ایست بکشم ،که این هم ممکنه برای مال باخته ایجاد خطر کنه
چون ممکنه زورگیرها عجله کنن یا عصبی بشن و برای اینکه زودتر وسایلش رو بگیرن بدجوری ناکارش کنن

یه گوشی و 4 تا دسته چک ارزش مرگ و کما و دیالیز و پیوند کلیه و ... نداره ، مالش رو بردن ،قصد جانش رو که نکردن
شمای رزمی کار هم اگر به کمک این آدم بری در مقابل 4 تا قمه به دست تنها کاری که میتونید بکنید ناقص شدنه *
حتی اگر اسلحه گرم داشته باشید هم تضمینی نیست که اتفاقی براتون نیوفته **

اگه اینها به جای زور گیر قصد کشتن داشتن و وسط برهوت این صحنه رو میدیدین قضیه فرق میکرد
اونجا هم بی گدار به آب زدن خطرناکه و اگر هم کسی بخواد کاری بکنه اولین گزینش باید زیر کردن مهاجم با ماشین باشه، نه اینکه پیاده شدن و درگیری ... پیه دادگاه و بازداشت موقت و دیه رو هم باید به تنش بماله

-خود فرد هم احتمالا بی احتیاطی کرده
زورگیرهایی که حرفه ای (با ماسک و گروهی) کار میکنند از قبل یک جوری میفهمن چی همراه طعمه هست و اون رو تعقیب میکنن
از طرف دیگه این فرد نباید مقاومت میکرد چون در یک موقعیت بد - بدتر قرار داشت، در هر صورت کیف رو از دست میداد ،مقاومتش فقط باعث شد که جراحی پلاستیک صورت هم به مخارجش اضافه بشه

بنده که سبکم اساسا برای این شرایط هست و تجهیزات هم همراهم دارم در چنین موقعیتی وسایلم رو تحویل میدم
نهایتا هنری که میکردم این بود که اگر میشد کیف مدارک یا گوشیم رو مخفی میکردم
و بعد هم به سرعت میشستم زمین و ساعدم رو سپر سر و صورت و گردنم میکردم ... تمام !

"جان و سلامتی شما از اموال شما با ارزش ترِ است" این از پایه های فکریه دفاع شخصیه

-------------------------------------------------------------------------------------
* - اکثر رزمی کارها (به جز بعضی رشته ها) معمولا آمادگی مقابله با این مسائل رو ندارن و عملا با یک رهگذر فرقی نمیکنن
** - یک فرد چاقو به دست در فاصله 5 متری میتونه قبل از اینکه شخص مسلح اسلحه خودش رو بیرون بکشه به اون برسه ،حالا شما 4 نفر رو تو 3 متری تصور کن :skull:

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
بقول استاد میلاد
مکتب سامورایی ژاپن این حرفشون مورد تایید است رزمی کار همه جا پییدا میشه ولی جنگجو پیدا نمیشه

توی این شرایط اگر مردم دسته جمعی حمله میکردن حداقل دزدها با جمعیت مواجه میشدن و فرار میکردن

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
این که شما گفتی وظیفه نیروهای نظامی و قوه قضائیه ... و میتی کومون هست ! ;)

تو این مورد فقط سعی میکنم مشخصات ظاهریشون یا پلاک موتور رو (اگر داشته باشه) به ذهن بسپارم و زنگ میزنم اورژانس و کمکهای اولیه رو انجام میدم
نهایت کاری که بتونم بکنم اینه که ایست بکشم ،که این هم ممکنه برای مال باخته ایجاد خطر کنه
چون ممکنه زورگیرها عجله کنن یا عصبی بشن و برای اینکه زودتر وسایلش رو بگیرن بدجوری ناکارش کنن

یه گوشی و 4 تا دسته چک ارزش مرگ و کما و دیالیز و پیوند کلیه و ... نداره ، مالش رو بردن ،قصد جانش رو که نکردن
شمای رزمی کار هم اگر به کمک این آدم بری در مقابل 4 تا قمه به دست تنها کاری که میتونید بکنید ناقص شدنه *
حتی اگر اسلحه گرم داشته باشید هم تضمینی نیست که اتفاقی براتون نیوفته **

اگه اینها به جای زور گیر قصد کشتن داشتن و وسط برهوت این صحنه رو میدیدین قضیه فرق میکرد
اونجا هم بی گدار به آب زدن خطرناکه و اگر هم کسی بخواد کاری بکنه اولین گزینش باید زیر کردن مهاجم با ماشین باشه، نه اینکه پیاده شدن و درگیری ... پیه دادگاه و بازداشت موقت و دیه رو هم باید به تنش بماله

-خود فرد هم احتمالا بی احتیاطی کرده
زورگیرهایی که حرفه ای (با ماسک و گروهی) کار میکنند از قبل یک جوری میفهمن چی همراه طعمه هست و اون رو تعقیب میکنن
از طرف دیگه این فرد نباید مقاومت میکرد چون در یک موقعیت بد - بدتر قرار داشت، در هر صورت کیف رو از دست میداد ،مقاومتش فقط باعث شد که جراحی پلاستیک صورت هم به مخارجش اضافه بشه

بنده که سبکم اساسا برای این شرایط هست و تجهیزات هم همراهم دارم در چنین موقعیتی وسایلم رو تحویل میدم
نهایتا هنری که میکردم این بود که اگر میشد کیف مدارک یا گوشیم رو مخفی میکردم
و بعد هم به سرعت میشستم زمین و ساعدم رو سپر سر و صورت و گردنم میکردم ... تمام !

"جان و سلامتی شما از اموال شما با ارزش ترِ است" این از پایه های فکریه دفاع شخصیه

-------------------------------------------------------------------------------------
* - اکثر رزمی کارها (به جز بعضی رشته ها) معمولا آمادگی مقابله با این مسائل رو ندارن و عملا با یک رهگذر فرقی نمیکنن
** - یک فرد چاقو به دست در فاصله 5 متری میتونه قبل از اینکه شخص مسلح اسلحه خودش رو بیرون بکشه به اون برسه ،حالا شما 4 نفر رو تو 3 متری تصور کن :skull:

درود ارمین جان باز رفتیم سر قضیه دفاع شخصی:D
پس یه ادم چجوری میتونه در مقابل این چنین صحنه هایی از خودش دفاع کنه؟؟
منظورم یه ادم دفاع شخصی کار هست و کسی که سبک های دفاع شخصی کار کرده باشه
بالاخره یه راهی باید باشه که ادم از خودش دفاع کنه

ممنون میشم توضیح بدین

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91

زورگیری چهار موتورسوار با قمه در تهران (+عکس )
انتشار یک فیلم به موضوعی جدید برای بحث در شبکه‌های اجتماعی فارسی زبان تبدیل شده است. این ویدئو که توسط دوربین امنیتی یک ساختمان ضبط شده، وقوع یک زورگیری در پایتخت را ثبت کرده است. در این تصاویر مشاهده می‌شود که چهار زورگیر با دو موتورسیکلت سبک در هنگام روز و مقابل چشمان شهروندان به یک مرد حمله می‌کنند تا به او دستبرد بزنند.
سارقان با تهدید قمه، مالباخته را مجبور می‌کنند تا کیف و کت خودش را تحویل بدهد، اما او مقاومت می‌کند و یکی از زورگیرها پس از گرفتن اموال مرد، با وارد آوردن ناگهانی یک ضربه قمه، صورت او را مضروب می‌کند تا زمین‌گیر شود و نتواند تعقیب‌شان کند، سپس هر چهار سارق از صحنه وقوع جرم می‌گریزند.

راستش بخواید این صحنه از شانس بد طرف خیلی محدوده در ضمن تعداد زورگیر ها هم زیاد که در این جور موارد با راهکار های جناب lord viperبیشتر موافقم ...ولی بخوای خوب حساب کنی دو نفر هستندچون اون دوتای دیگه راننده هستند و با صحنه فاصله دارن و اگه بخای دقیقیتر حساب کنی یه نفر به حساب میاد چون یکی قمه داره و دیگری بدون سلاح هستش و نقش محافظ فرد مسلح و نگهدارنده قربانی رو داره
که اگه بخواییم اینجوری دسته بندی کنیم میشه کار هایی (بادرصد کم و مدیریت و کنترل کامل ترس و صحنه)برای فرار انجام داد مثلا در عکس بالا فرد قربانی رو زمین نشونده شده و قربانی میتونست در یک لحظه مناسب با ضربه اصولی به نقطه فوق العاده(ب/ی/ض/ه )حساسی که دقیقا جلوش قرار گرفته و به راحتی میتوه بهش ضربه بزنه خطرناک ترین فرد صحنه روکه رو به روش ایستاد از پا دربیاره(باید جوری ضربه زده بشه که مثل تیری که تو مغز یه نفر شلیک میشه عمل کنه و قدرت عکس العمل زورگیر رو ازش بگیره و از پا درش بیاره)و نفر دوم که کلاه سرشه هم نقطه فوق العاده حساس بدنش(ب/ی/ض/ه) در راستای ارنج شخص قربانی قرار داره میتونه با استفاده از دامنه حرکت مشتی که به نفر اصلی زده شده در بازگشت با ارنج ضربه مهلکی به نقطه حساسه شخص دوم بزنه و خیلی راحت اون رو هم از پا دربیاره و با اموالش از صحنه فرار کنه (طبیعی که اون دوتا موتوری هم با دیدن این صحنه پا به فرار میزارن یا اگه خوان حرکتی انجام بدن شما فاصه لازم رو برای فرار باهاشن دارید)البته ببخشید دیگه یه خورده فیلم هندی شد!
happysmiley.gif
biggrinsmiley.gif

به دستور اساتید: منبع: خودم... .... ...
coolsmiley02.gif
happysmiley.gif

Last edited:

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
نظرات جناب اوشیبا هم خوب هستند.ما باید هر لحظه آماده ی درگیری باشیم(از نظر ذهنی) وگرنه با بروز چنین صحنه هایی مغزمون به اصطلاح قفل میکنه و هیچ کاری نمیتونیم کنیم مگه اینکه تسلیم بشیم.فکر میکنم اینطوری بهتر میشه واکنش نشون داد.بعد هم ضربه به بیضه های مهاجم یا مهاجمین بهترین target(به قول جناب آرمین) میتونه باشه.بعد از اون ترک هر چه سریعتر محل حادثه.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
بنظرم موقع زورگیری بیشتر دزدا یه چیزی رو فراموش میکنن اون هم پاهای قربانی هستش که میتونه تبدیل به سلاح مرگبار برای زدن دزدا بشه
بنظرم تکواندو نقاط قوت زیادی داره

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
بنظرم موقع زورگیری بیشتر دزدا یه چیزی رو فراموش میکنن اون هم پاهای قربانی هستش که میتونه تبدیل به سلاح مرگبار برای زدن دزدا بشه
بنظرم تکواندو نقاط قوت زیادی داره
درسته ولی اگه فاصله شون کم باشه ضربات پا به کار نمیاد.مگه اینکه ضربه با زانو زده بشه.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540

ممنون میشم توضیح بدین

اگه مطمئن باشی کهمهاجمین قصد جانت رو دارن مسئله زمین تا آسمان فرق میکنه......:ph34r2:

همیشه برام سوال توی این فیلمهایی که گروهک های تروریستی یا در جنگ ها نشان میدن و میخوان اون گروهی که تسلیم شدن یا اسیر شدن رو بکشن چرا کسایی که اسیر شدن با اینکه میدانن صد در صد میخوان کشته بشن و لوله تفنگ روی شقیقشانه چرا هیچ واکنشی از خودشان نشان نمیدن
قطعا میمیرن حالا اگه با یه واکنش باشه خیلی بهتره و مرگ با ذلت نصیب آدم نمیشه و ممکنه باعث بشه نفرات بعدی نجات پیدا کنن
هیچ جوری واکنش نشان ندادن توی کتم نمیره

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام دوستان
این هنر دفاعی رزمی در آغاز تگوک بگوک کواک بک سوبگولتا نامیده می شد .
این چه هنر رزمی ای بوده!؟:blush:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
در حال حاضر کراو ماگا ارتش اسراییل در برابر خطرناک ترین تهدیدات استفاده میشه

دفاع در برابر چاقو و کلت کمری من خودم مستندش رو دارم

دقیقا در کراو ماگا تمامی نقاط حساس بدن رو تشریح میکرد

در امتحان نهایی از هنرجویان که میرگفتند 5 نفر یکی با سلاح گرم یکی با چاقوی پلاستیکی یکی با دست خالی به سمت هنرجو حمله میکردند هرکسی که فقط یک ضربه چاقو به گردن یا کمرش میخورد بازنده بود

پانوشت:
بنظرم هیچ سلاح سردی خطرناک تر از شمشیر سامورایی نیست

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823

ممنون میشم توضیح بدین

بنده چون عادت ندارم در مورد مسائلی که توشون وارد نیستم صحبت کنم برای همین بیشتر جاهایی که به دفاع شخصی ربط داره نظر میدم :blush: هرجای تاپیک بگین "دفاع شخصی" ناگهان ظاهر میشم :lol:
به همین دلیل تو این مدت که بحثه تنفس و چاکرا و نیروی کی و ... از این دست مسائل بود خواننده بودم
چون فقط در حد اطلاعات عمومی باهاشون آشنایی دارم و خیلی هم به این اهل این صحبتها نیستم
الان هم باید برم جایی،برگشتم مفصل عرض میکنم خدمتتون ،فعلا این رو بگم (کلی دارم میگم ،مخاطب شما نیستین) :

به نظر بنده قبل از اینکه چگونه جنگیدن رو بیاموزیم باید یاد بگیریم که :
کی و کجا و برای چه چیزهایی
باید بجنگیم
کی و کجا و برای چه چیزهایی
نباید بجنگیم

باید ببینیم بهایی که میپردازیم ارزش چیزی رو که به دست میاریم یا حفظ میکنیم داره یا نه
آیا جنگیدن یا نجنگیدن ما تفاوتی داره ؟ باید ریسک رو هم محاسبه کنیم
اگر ضربه به بیضه نخوره یا به انداره کافی سریع نباشیم یا پامون به سنگ گیر کنه موقع فرار و نهایتا نتونیم فرار کنیم چی ؟
با اون قمه به دست عصبانی که حالا هم مالتون رو میخواد هم مصمم هست رو صورتتون به خاطر جسارتتون یادگاری بزاره چه میخواید بکنید ؟
البته تو بعضی از مسائل اگر نجنگیم تا آخر عمر باید با حقارت و شرم زندگی کنیم - حساب این مسائل جداست

شما گوشیتون رو از دست بدید یکم ناراحت عصبانی میشید و نهایتا یکی دیگه میخرید
ولی اگر مقاومت کنید و همین قمه به جای صورتتون چشمتون رو پاره کنه نمیتونید چشم نو بخرید
مجبورید تا آخر عمر با یه چشم مصنوعی و دید نصفه زندگی کنید ،کلکسیونی از بهترین گوشیهای جهان هم نمیتونه این مسئله رو جبران کنه

چند میلیارد انسان روی کره زمین زندگی میکنند و اکثر اونها هیچ نیازی به یادگیریه دفاع شخصی احساس نمیکنند
کسی که هوشمندانه و محتاطانه زندگی کنه نیاز نیست جنگیدن رو یاد بگیره
بنده اگر تو زمینه دفاع شخصی کار میکنم صرفا به خاطر علاقه شخصیم هست
وگرنه انقدر محناط هستم که از بروز چنین اتفاقاتی پیشگیری کنم
اگر هم اتفاق بیوفته اقداماتی کردم که چیز با ارزش و غیر قابل جبرانی رو از دست ندم
در عین حال اگر ببینم جان خودم یا عزیزانم در خطره کلا محاسبات رو کنار میزارم :hmm:
قبلا هم گفتم به عنوان مثال فن بسیار موثری هست که توش مجبورین یک تکه از گوشت دستتون رو فدای دفاع از جان و کشتن مهاجم بکنید ، ولی شخصا هیچ وقت گوشت دستم رو فدای گوشیم و کیفه پولم نمیکنم !!! :eek:

Last edited:

نرگس خاتون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
راستی میشه در مورد کارته هم چیز هایی بنویسین؟

این از طرف من برای کاراته کارا وسنسی ها و سامپای های من

نجمن شوتوكان كاراته ايران يكی از انجمن‌های سبك شوتوكان كاراته محسوب می‌شود شوتوكان از چهار رشته اصلی و معتبر كاراته در دنيا می‌باشد.
شوتوكان يكی از قديمی‌ترین سبك‌های كاراته ايران است و شروع فعاليت آن در ايران به سال 1351 توسط استاد محمدعلی شريفی در آكادمی كاراته ايران برمی‌گردد.
استاد محمد بهرامی كه يكی از اولين شاگردان آقای شريفی محسوب می‌شود كاراته را در سال 1354 نزد ايشان شروع کـــرد، تمرينات او از سال 1355 زير نظر مربی‌اش و همچنين سن‌سی کی‌گو آبه شكل جدی‌تری به خود گرفت. او پس از حدود 32 سال فعاليت در اين رشته و كسب عناوين مختلف ملی و كشوری با 16 سال تجربه مربی‌گری تيم‌های ملی كويت و امارات متحده عربی در اوايل سال 1386 به ايران بازگشت. در همین دوران استاد آبه بعد از بازنشتگی‌اش از انجمن كاراته ژاپن، انجمن جدیدی تحت عنوان «انجمن شوتوكان كاراته ژاپن» (JSKA ) را جهت تحقق افكار خود تاسیس كرد. استاد بهرامی كه از ابتدای تاسیس انجمن شوتوكان كاراته ژاپن در جریان جزئیات كار بود و رابطه نزدیكی با استاد آبه داشت پس از بازگشت به ایران اقدام به تاسیس انجمن شوتوكان كاراته ایران نمود و نمایند‌گی‌های ایران و افغانستان و كویت را از استاد آبه دریافت كرد.

9141_karate.jpg

بالا