• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

شما فرد آگاهی هستید!

با این مفهوم مقداری آشنایی دارم. نکته ای که می توانم اضافه کنم و شاید خوب باشد این است که تمرین و تکرار کاتا ها مثلا در کاراته، برای رسیدن به همین قابلیت "بی فکری" در لحظه ی اجراست. زمان مبارزه، شما قاعدتا باید بی اختیار کاتا را استفاده کنید.
جالب است بگویم چنین چیزی یکجورهایی در بوکس غربی هم وجود دارد ...

همین طوره. اصل Directness در جیت کان دو، همان موشین هست.
در واقع مفاهیم بنیادی ِ جیت کان دو، همان مفاهیم ذن هستند. موشین هم که ریشه در ذن دارد.

درود بر شما .

اگر اشتباه نکنم تمامی موارد گفته شده به طور خلاصه معادل پارسی آن : آرامش فعال میشود .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
جناب فایرنایت، سوالی هم از شما داشتم.

زمانی گفته بودید:

" هنر رزمی باعث رسیدن به مرز پیش بینی میشود . "

این جمله را بسیار دوست دارم اما اگر امکان دارد قدری درباره اش توضیح بفرمایید.

ممنون.

درود بر شما .

با هنر رزمی می توان رویش گل را احساس کرد و تفاوت تک تک نفس هایمان را متوجه شویم .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام و درود بله

در نینجوتسو تمریناتی وجود داره که قدرت بینایی رو تقویت میکنه . مثلا یکی از روش هایی که نینجا واسه تاریکی استفاده میکنه اینکه که تو تاریکی کانون چشمش رو به سرعت تغیر میده (حرکت سریع چشم) این گونه حرکت سریع چشم موجب میشه که تصویر جسم قبلی در چشم ثابت نمونه و باعث دید در تاریکی میشه . یا اصلا به نور نگاه نمیکنه تو تاریکی و همیشه پشت نور هست
کشیدن روغن ریشه گیاه.......... دور چشم که مردک چشم رو به شدت باز میکنه و دید در شب رو چند برابر میکنه

در کل این ها تمام رفتارهای چریکی هست و نیاز به روش و تمرینات فوق پیشرفته داره ما به کلیه این روش ها میگیم هنسو جوتسو

ممنون از حسن توجه شما

درود بر شما استاد .

آقا اوضاع نینجوتسو در باشگاه های ایران خیلی افتضاح است . بیچاره رزمی کار های این سبک !!

خدا صبرشون بده !

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
چگونه شخصي به مرحله فکر نکردن (موشین)دست مي يابد؟

درود .

ببخشی ، منظورتون این است که چگونه در لحظه ای خاص به موشین دست می یابد یا اینکه با چه تمریناتی به موشین میرسد ؟؟:blush:

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
درود .

ببخشی ، منظورتون این است که چگونه در لحظه ای خاص به موشین دست می یابد یا اینکه با چه تمریناتی به موشین میرسد ؟؟:blush:
بله درست متوجه شدید استاد... ... ...
هم تمرین هم لحظه.. ... .. .. . ....

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
درود بر شما .

با هنر رزمی می توان رویش گل را احساس کرد و تفاوت تک تک نفس هایمان را متوجه شویم .

ممنونم
می بخشید من تلقی خودم را پیش می کشم. در زمان مبارزه، این قابلیت "پیش بینی" چطور عمل می کند به نظر شما؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ممنونم
می بخشید من تلقی خودم را پیش می کشم. در زمان مبارزه، این قابلیت "پیش بینی" چطور عمل می کند به نظر شما؟

احساس کردن حرکت حریف قبل از اینکه شروع به حرکت کند .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
باز هم شرمنده ام . عجله کردم و درست نخوندم . :blush:

به نظر من 1) تفکر وتمرکز 2) مراقبه 3) تمرین
اسخ اين سئوال را مي توان اينچنين داد که : فقط به واسطه تمرين هاي مداوم تا آن حد که شما قادر به انجام کاري بدون تقلاي ذهني شويد آن وقت شما به طور خودکار عکس العمل نشان مي دهيد.
ذهن بايستي هميشه در جريان باشد زيرا وقتي که ذهن در جايي متوقف مي‌شود يعني آن جريان قطع مي شود وقتي که جريان قطع شود وقفه اي ايجاد مي شود که براي کارايي بهتر ذهن بسيار مضر است اما در مورد شمشير زنان اين امر برابر با مرگ است.
وقتي يک شمشير زن رو به روي حريفش قرار مي گيرد نه در مورد حريفش مي‌انديشد نه در مورد حرکات شمشير دشمنش او در حالي که تمامي فنون را به دست فراموشي سپرده است آماده پيروي از دستورات ضمير ناخود آگاهش است شخص خود را به عنوان گرداننده شمشير در نظر نمي گيرد وقتي او شمشير مي زند اين خود شخص نيست که چنين مي کند بلکه شمشيري که در دست اوست ناخودآگاه و غيرارادي عمل مي کند.
آيا متوجه منظور شديد؟
بعضي از حرکات شما به طور اتفاقي درست از آب در مي آيد . موشين کار خود را مي کند در آن لحظه مي فهميد که به جاي محدود کردن ذهن و متمرکز کردن آن بر روي کاري که انجام مي‌دهيد اجازه جاري شدن و رها شدن را به آن مي دهيد . پاسخ هاي شما از ضمير ناخودآگاه و سريع است و اين نتيجه ساعتها تمرين و اعتماد و تکيه بر معلم و تعليماتش مي باشد .
وقتي احساس مي کنيد که موشين را آموخته ايد براي مبارزه آماده هستيد سرشار از حس اعتماد و با اطمينان به اينکه اگر چه شکست ناپذير نيستيد ولي دست کم قوي هستيد که اين حس شما کاملا اشتباه و بسيار خطرناک نيز هست چرا که شما فکر مي کنيد که درسي را فرار گرفتيد ولي پس از آن مثل همه ، نکته اساسي درس را فراموش مي کنيد شما با انديشيدن به آن راه را بستيد زماني که شما در مورد به نمايش در آوردن مهارت يا شکست دادن حريفتان مي انديشيد، آگاهي شما با عملياتتان تداخل مي کند و باعث مي شود شما مرتکب اشتباه گرديد چنين احساسي را نبايد داشته باشيد خودآگاهي بايد تابع تمرکز حواس باشد در حالي که ذهنتان بايستي آزادانه حرکت کند و به فوريت به هر وضعيت و حالتي پاسخ دهد بنابراين هيچ اراده اي از خود شخص دخالت نمي کند.
براي مثال: اگر دچار ترس شديد ذهنتان از حرکت باز خواهد ماند در نتيجه حرکت جسماني شما متوقف مي شود و نهايتا شکست خواهيد خورد اگر ذهنتان معطوف به شکست يا پيروزي بر حريفتان گردد شما در اعمال و واکنشها به صورت خودکار ناتوان خواهيد ماند بايستي بگذاريد ذهنتان آزادانه عمل کند توجه شما به ايجاد هماهنگي و دستيابي به آن جلب مي شود و جريان ذهن شما مختل مي شود.
حال شما کليد حل معماي ذن را در دست داريد: وقتي آن را بجوئيد آن را نمي يابيد.
اگر توجه شما صرفا به سوي حمله و يا دفاع جلب گردد ذهن شما متوقف خواهد شد اين افکار ، منفذي را به وجود مي آورند که سوکي يا وقفه ناميده مي شود بدين وسيله اين افکار به نفع حريفتان است چرا که شما نمي توانيد به سرعت پاسخ حريف را بدهيد و با او مقابله کنيد.........

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
اسخ اين سئوال را مي توان اينچنين داد که : فقط به واسطه تمرين هاي مداوم تا آن حد که شما قادر به انجام کاري بدون تقلاي ذهني شويد آن وقت شما به طور خودکار عکس العمل نشان مي دهيد.
ذهن بايستي هميشه در جريان باشد زيرا وقتي که ذهن در جايي متوقف مي‌شود يعني آن جريان قطع مي شود وقتي که جريان قطع شود وقفه اي ايجاد مي شود که براي کارايي بهتر ذهن بسيار مضر است اما در مورد شمشير زنان اين امر برابر با مرگ است.
وقتي يک شمشير زن رو به روي حريفش قرار مي گيرد نه در مورد حريفش مي‌انديشد نه در مورد حرکات شمشير دشمنش او در حالي که تمامي فنون را به دست فراموشي سپرده است آماده پيروي از دستورات ضمير ناخود آگاهش است شخص خود را به عنوان گرداننده شمشير در نظر نمي گيرد وقتي او شمشير مي زند اين خود شخص نيست که چنين مي کند بلکه شمشيري که در دست اوست ناخودآگاه و غيرارادي عمل مي کند.
آيا متوجه منظور شديد؟
بعضي از حرکات شما به طور اتفاقي درست از آب در مي آيد . موشين کار خود را مي کند در آن لحظه مي فهميد که به جاي محدود کردن ذهن و متمرکز کردن آن بر روي کاري که انجام مي‌دهيد اجازه جاري شدن و رها شدن را به آن مي دهيد . پاسخ هاي شما از ضمير ناخودآگاه و سريع است و اين نتيجه ساعتها تمرين و اعتماد و تکيه بر معلم و تعليماتش مي باشد .
وقتي احساس مي کنيد که موشين را آموخته ايد براي مبارزه آماده هستيد سرشار از حس اعتماد و با اطمينان به اينکه اگر چه شکست ناپذير نيستيد ولي دست کم قوي هستيد که اين حس شما کاملا اشتباه و بسيار خطرناک نيز هست چرا که شما فکر مي کنيد که درسي را فرار گرفتيد ولي پس از آن مثل همه ، نکته اساسي درس را فراموش مي کنيد شما با انديشيدن به آن راه را بستيد زماني که شما در مورد به نمايش در آوردن مهارت يا شکست دادن حريفتان مي انديشيد، آگاهي شما با عملياتتان تداخل مي کند و باعث مي شود شما مرتکب اشتباه گرديد چنين احساسي را نبايد داشته باشيد خودآگاهي بايد تابع تمرکز حواس باشد در حالي که ذهنتان بايستي آزادانه حرکت کند و به فوريت به هر وضعيت و حالتي پاسخ دهد بنابراين هيچ اراده اي از خود شخص دخالت نمي کند.
براي مثال: اگر دچار ترس شديد ذهنتان از حرکت باز خواهد ماند در نتيجه حرکت جسماني شما متوقف مي شود و نهايتا شکست خواهيد خورد اگر ذهنتان معطوف به شکست يا پيروزي بر حريفتان گردد شما در اعمال و واکنشها به صورت خودکار ناتوان خواهيد ماند بايستي بگذاريد ذهنتان آزادانه عمل کند توجه شما به ايجاد هماهنگي و دستيابي به آن جلب مي شود و جريان ذهن شما مختل مي شود.
حال شما کليد حل معماي ذن را در دست داريد: وقتي آن را بجوئيد آن را نمي يابيد.
اگر توجه شما صرفا به سوي حمله و يا دفاع جلب گردد ذهن شما متوقف خواهد شد اين افکار ، منفذي را به وجود مي آورند که سوکي يا وقفه ناميده مي شود بدين وسيله اين افکار به نفع حريفتان است چرا که شما نمي توانيد به سرعت پاسخ حريف را بدهيد و با او مقابله کنيد.........

بسیار از شما سپاسگذارم . خیلی وقت بود دنبال چنین موضوعاتی بودم . حال که استارتش را زدید بسیار خوشحال شدم . بله منظورتان را متوجه شدم ، ولی رسیدن به این مرحله کمی سخت نیست ؟؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اگر مجبور شويد براي نجات زندگيتان به يک مبارزه واقعي دست بزنيد چه اتفاقي خواهد افتاد؟ چه عکس العملي نشان خواهيد داد و چه کار خواهيد کرد؟
در مورد اين موضوع شما هم اغلب فکر کرده ايد اگر درگير يک مبارزه واقعي شويد خيلي سريع شخص مهاجم را به شدت مصدوم مي کنيد (و حتي شايد او را به قتل برسانيد) اگر چنين اتفاقي بيفتد و به پاي ميز محاکمه کشيده شويد در جواب خواهيد گفت که خود هيچ مسئوليتي در قبال عملي که انجام داده ايد نمي پذيريد و حملات مهاجم را بي اراده و بدون آگاهي و کنترل ذهني پاسخ داده ايد و آن باعث مرگ او گشته نه شما!!!??????
اینطور نیست ؟

سلام دوست عزیز جناب morihe ushiba

مطالب شما چقدر شبیه اینجاست ؟؟؟؟:cool: : فکر نکردن در ذن

اگر مطلب انحصار به خود شماست ذکر کنید اگر خیر لینک مطلب رو قید کنید بهتره

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بسیار عالی بود جناب میلاد. تشکر می کنم.

ظاهرن افراد باید تمرینات ترسناکی رو پشت سر می گذاشتن برای آموختن مهارت های اینچنینی.

ممنون از حسن توجه شما

تمرینات سختی نیست اما دانش و وقت کافی نیاز داره

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
سلام دوست عزیز جناب morihe ushiba

مطالب شما چقدر شبیه اینجاست ؟؟؟؟:cool: : فکر نکردن در ذن

اگر مطلب انحصار به خود شماست ذکر کنید اگر خیر لینک مطلب رو قید کنید بهتره

ممنون از حسن توجه شما

سلام استاد میلاد
خیر مطالب انحصار بنده نیست بنده کوچکتر از اون هستم که ... .. .
شرمنده نمیددونستم باید لینک و منبعش رو قید کنم چون تا از زمان عضویتم در سایت تاکنون ندیدم مطلب منبع داشته باشه گفتم شاید نمیخواد:happy:
به روی چشم من که همه مطالبم اینترنتی هستش... .. . به دستور شما منبعش رو هم میزارم
ممنون از راهنمایی شما استاد گرامی
شاد باشید.

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام استاد میلاد
خیر مطالب انحصار بنده نیست بنده کوچکتر از اون هستم که ... .. .
شرمنده نمیددونستم باید لینک و منبعش رو قید کنم چون تا از زمان عضویتم در سایت تاکنون ندیدم مطلب منبع داشته باشه گفتم شاید نمیخواد:happy:
به روی چشم من که همه مطالبم اینرنتی هستش... .. . به دستور شما منبعش رو هم میزارم
ممنون از راهنمایی شما استاد گرامی
شاد باشید.

مطلب داریم تا مطلب.

مسلما اگر مطلبی عین به عین از جایی نقل شود، ذکر منبع الزامی است.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ممنون از حسن توجه شما

تمرینات سختی نیست اما دانش و وقت کافی نیاز داره

حتما همین طور است که می فرمایید.

احساس می کنم بعضی از تمرینات در دراز مدت، تاثیرات بخصوصی دارند. چیزی بیشتر از بکارگیری چند تکنیک و ترفند؛ انگار دارید از یکسری از مرزهایتان عبور می کنید.

شاید شما هم چنین احساسی داشته باشید استاد میلاد.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
حتما همین طور است که می فرمایید.

احساس می کنم بعضی از تمرینات در دراز مدت، تاثیرات بخصوصی دارند. چیزی بیشتر از بکارگیری چند تکنیک و ترفند؛ انگار دارید از یکسری از مرزهایتان عبور می کنید.

شاید شما هم چنین احساسی داشته باشید استاد میلاد.

با درود دقیقا و ما به مرز هنکا نزدیک میشویم

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام میلاد

نمیددونستم باید لینک و منبعش رو قید کنم چون تا از زمان عضویتم در سایت تاکنون ندیدم مطلب منبع داشته باشه گفتم شاید نمیخواد:happy:
به روی چشم من که همه مطالبم اینرنتی هستش... .. .
ممنون از راهنمایی شما
شاد باشید.

خواهش میکنم عزیزم
ممنون از حسن توجه شما

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
استاد میلاد من یک پیام خصوصی براتون ارسال کردم ولی جواب ندادید.فکر کنم پیامم رو ندیدید.لطفا یه نگاه به باکس پیامهاتون بندازید. با تشکر

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
یه چیزی رو دقت کردین چرا بروس لی دستش رو بطور عمودی مشت میکرد ضربه مشت مستقیم رو با مشت عمودی ضربه میزد
شاید بخاطر خاصیت ارتجاعی برگشت مشت برای دفاع باشه

نظر شما چیه؟

بالا