• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام به دوستان قدیمی،ببخشید میام وسط بحثتون،اما کارم گیره و باید تا 3 شنبه تحویلش بدم

:)
---------------------

من یه کار تحقیقی دارم،گفتم مزاحم شما بشم،میخوام تمامی تمرینات ورزشی که برای بهبود پارگی رباط صلیبی هستش رو بدونم،یعنی هرچه بیشتر بهتر
تمریناتی که برای افرادی در نظر میگیره دکتر که قرار نیست عمل بکنن،البته فیزیوتراپی رو بیخیال،چه تمرینات وحرکات ورزشی باعث بهبود رباط میشن
بازم مثل همیشه،تشکر از شما

راستش را بخواهی بنده موردی را درباره تمریناتی که باعث بهبود رباط بشود را نمی دانم . اما چیزی را که میدانم آسیب دیدگی رباط به 3 دسته تقسیم میشود که دسته سوم همان پارگی رباط است . مداوای مصدوم در حالتی که دچار پارگی رباط شده است ، زمان بر است . صد در صد تا 1 سال حق ورزش کردن سنگین و فشار آوردن روی پا را ندارد . و باید توجه داشت که رباط به هیچ وجه استحکام قبلی خودش را بدست نمی آورد . پس به این نتیجه میرسیم که من تنها روشی را که برای بهبود رباط میدانم ، استراحت کافی است .

شرمنده ام که اطلاعاتم کم است .:blush:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با عرض سلام خدمت تمامی اساتید بزرگ و برجسته که هریک در رشته خودشون باعث افتخار او رشته هستند.
بی ادبی بنده رو ببخشید.. میخوام یه سوال مطرح کنم که تمام دوستان و استادان بزرگوار اظهار نظر کنند. . .

اگر مجبور شويد براي نجات زندگيتان به يک مبارزه واقعي دست بزنيد چه اتفاقي خواهد افتاد؟ چه عکس العملي نشان خواهيد داد و چه کار خواهيد کرد؟

درود بر شما .

بنده جواب واضحی برای این سوال ندارم . البته تصوراتی و ذهنیت نسبت به این موضوع دارم که اگر در شرایطی خاص و خطرناک گیر افتادم ، نهایت کار من به کجا ختم میشود . اما خوب هر چه فکر میکنم زیاد مناسب نمیبینم اینجا قید کنم . اما 100% توان و تلاشم را به کار میبرم که با حرف و مدارا و کوتاه آمدن و ......... ماجرا را جمع و جور کنم .

با تشکر

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود بر شما علی اقا
البته خودم به این موضوع شک داشتم ولی مثه شما این رو به چشم ندیده بودم
با این وجود ادم لاغر هم میتونه خیلی خوب فنون دفاع شخصی رو هر چند فنون پرتابی اجرا کنه
فقط باید تمرین داشت تا به قول مرتضی عزیز مچ ها ، ساعد و انگشتان قوی بشه.... ممنون از شما

موفق باشید!!!

درود .

کیوکشین بدن قوی و محکم و استخوان بندی خوبی می خواهد . اما دوستی دارم که سبک وزن و ریز اندام است ولی قدرت و استقامت بالایی دارد . به راحتی با وزن های بالا تر از خودش مسابقه می دهد و مبارزه میکند .

با تشکر

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
راستش را بخواهی بنده موردی را درباره تمریناتی که باعث بهبود رباط بشود را نمی دانم . اما چیزی را که میدانم آسیب دیدگی رباط به 3 دسته تقسیم میشود که دسته سوم همان پارگی رباط است . مداوای مصدوم در حالتی که دچار پارگی رباط شده است ، زمان بر است . صد در صد تا 1 سال حق ورزش کردن سنگین و فشار آوردن روی پا را ندارد . و باید توجه داشت که رباط به هیچ وجه استحکام قبلی خودش را بدست نمی آورد . پس به این نتیجه میرسیم که من تنها روشی را که برای بهبود رباط میدانم ، استراحت کافی است .

شرمنده ام که اطلاعاتم کم است .:blush:

ممنونم که جواب دادی
ببین منظور من اینه که مثلا میگن،کسایی که رباطشون مشکل داره،باید عضله 4 سر زانو رو تقویت کنن،حالا راه های تقویت عضله 4 سر زانو چیه ؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود .

کیوکشین بدن قوی و محکم و استخوان بندی خوبی می خواهد . اما دوستی دارم که سبک وزن و ریز اندام است ولی قدرت و استقامت بالایی دارد . به راحتی با وزن های بالا تر از خودش مسابقه می دهد و مبارزه میکند .

با تشکر

بله من این مورد رو تو کیوکوشین به چشم دیدم
هیچ چیز جای ضربه رو نمیگیره حتی بدنسازی

ممنون از شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ممنونم که جواب دادی
ببین منظور من اینه که مثلا میگن،کسایی که رباطشون مشکل داره،باید عضله 4 سر زانو رو تقویت کنن،حالا راه های تقویت عضله 4 سر زانو چیه ؟

یکی از ساده ترین و موثرترین تمرینات ، نشستن روی صندلی و بالا آوردن پا میباشد ( با وزنه / بدون وزنه ) 3 ست دوازده تایی

روش دیگر : پشت به دیوار بایست و کف پایت را به دیوار مماس کن . حالا سه ست دوازده تایی پایت را بالا و پایین بیاور .

روش دیگر: طاق باز بخواب روی زمین ، پایت را بالا بیاور و حرکت دوچرخه را انجام بده .

روش دیگر: سر پا وایسا و یکی از پاهایت را ( مثلا پای راست ) به سمت جلو بیار . فرض کن می خوای حرکت آپ چاگی یا مای گیری بزنی ، همون جا پایت را نگه دار ، تا جایی که میتونی پایت را از ران و زانو بالا بیاور و نباید زانویت خم بشود . همین کار را با پای دیگرت انجام بده .

روش دیگر: به حالت کیبا داچی و یا شیکو داچی بشین ( هر چه قدر که میتونی )

این تمرینات هم 4 سر هم ران را تقویت میکند .

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
ک
یکی از ساده ترین و موثرترین تمرینات ، نشستن روی صندلی و بالا آوردن پا میباشد ( با وزنه / بدون وزنه ) 3 ست دوازده تایی

روش دیگر : پشت به دیوار بایست و کف پایت را به دیوار مماس کن . حالا سه ست دوازده تایی پایت را بالا و پایین بیاور .

روش دیگر: طاق باز بخواب روی زمین ، پایت را بالا بیاور و حرکت دوچرخه را انجام بده .

روش دیگر: سر پا وایسا و یکی از پاهایت را ( مثلا پای راست ) به سمت جلو بیار . فرض کن می خوای حرکت آپ چاگی یا مای گیری بزنی ، همون جا پایت را نگه دار ، تا جایی که میتونی پایت را از ران و زانو بالا بیاور و نباید زانویت خم بشود . همین کار را با پای دیگرت انجام بده .

مرسییییییییییی
پاسختون عالیه

حالا من تعداد بیشتری تمرین میخوام،مثلا جوری که حداقل یه 2-3 صفحه ای بشه تا دیگه این استاد تربیت بدنی گیر نده

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ک
مرسییییییییییی
پاسختون عالیه

حالا من تعداد بیشتری تمرین میخوام،مثلا جوری که حداقل یه 2-3 صفحه ای بشه تا دیگه این استاد تربیت بدنی گیر نده

این تمرینات بعضی هاش خیلی سنگینه . اگر تونستی از پس این تمرینات بر بیای ران و عضلات 4 سر پات خیلی قوی میشه .

استراحت هم باید بدهی . استراحت مهم تر از تمرین است .

راستی یادم رفت بگم یوکو گیری هم خوبه . بزن و تمرین کن .
موفق باشی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
این موضوع را همه به خوبی میدانیم که :
خیلی از آسیب دیدگی ها در ورزش های رزمی اگر به درستی معالجه نشوند در عرض 5 سال ، خودشان را نشان میدهند و آن موقع است که علاوه بر هزینه های زیاد ، دیگر به راحتی قابل درمان نیست .( غیب گفتم ) :)

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
اگر مجبور شويد براي نجات زندگيتان به يک مبارزه واقعي دست بزنيد چه اتفاقي خواهد افتاد؟ چه عکس العملي نشان خواهيد داد و چه کار خواهيد کرد؟
در مورد اين موضوع شما هم اغلب فکر کرده ايد اگر درگير يک مبارزه واقعي شويد خيلي سريع شخص مهاجم را به شدت مصدوم مي کنيد (و حتي شايد او را به قتل برسانيد) اگر چنين اتفاقي بيفتد و به پاي ميز محاکمه کشيده شويد در جواب خواهيد گفت که خود هيچ مسئوليتي در قبال عملي که انجام داده ايد نمي پذيريد و حملات مهاجم را بي اراده و بدون آگاهي و کنترل ذهني پاسخ داده ايد و آن باعث مرگ او گشته نه شما!!!??????
اینطور نیست ؟

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
درود بر شما .
لذت بردم . یک سوال برایم پیش آمده است . حبس نفس و در واقع زمانبندی تنفس هم در تمرین این موضوع تاثیر دارد یا خیر ؟
شما لطف دارین.
در ابتدا برای حرکات فیزیکی بله،خیلی مهمه؛همونطور که میدونید تو یوگا دوبخش وجود داره که خیلی به چشم میاد،یکی مراقبه و دیگری حرکات حاص یوگا که یادم رفته بهش چی میگن،تو بخش حرکات،ریتم تنفس نقش مهمی رو داره،ولی در مراقبه،عمق تنفس و طولانی کردن دم و بازدم و به خصوص بازدم از اهمیت برخورداره. چینی ها معتقدند که میزان عمر انسان به تعداد نفسهای اون فرده! با مراقبه نفس ها رو کمتر میکنن،یعنی مثلا من و شما برای هر ثانیه یک دم و بازدم داریم ولی یک استاد تایچی و یا ذن و یا یک مرتاض در هر 7 ثانیه یک دم و بازدم دارد. هندیها معتقدند میزان عمر به اندازه ضربان قلب است که با مراقبه علاوه بر قضایای نفس که عرض کردم،میزان ضربان هم به نسبت افراد معمولی کمتر میشه و اگر برای ما 70 بار بزنه در هر دقیقه،برای یک مرتاض تا 15 تا هم شاید محدود بشه!! شاید شنیدین که یک مرتاض رو 40 روز در یه تابوت حبس کردن و دفنش کردن و بعد درش اوردن و زنده بود،این فرد دقیقا همین کارو کرده بود،ضربان شدیدا پایین،پس کمترین میزان دریافت مواد مغذی و مغز هم در حالتی نزدیک به خط صاف مغزی!

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186

بسیار عالی و ملموس،ضمن اینکه این حرکات یه نکته خیلی خوبی داره،برای تمام سنین قابل اجراست و کمپرس حرکات و میزان فشار،تابع قدرت بدنی فرد اجراکننده ست.

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
سوالی هست که مدت ها ذهن منو درگیر کرده

فنون پرتاب جودو چه فایده ای داره

وقتیکه ضاربی به سمت ما حمله کنه و اون با فنون پرتابی جودو پرت کنیم ضربه کاری به حریف وارد نمیشه و بازم از سر جاش بلند میشه

بنظرتون جوجیتسوی کوانتوم تکمیل تر نیست؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

وقتیکه ضاربی به سمت ما حمله کنه و اون با فنون پرتابی جودو پرت کنیم ضربه کاری به حریف وارد نمیشه و بازم از سر جاش بلند میشه

درود
اون ضاربی که به سمت شما حمله میکنه جودو کار نیست که اگه زمین بخوره کاریش نشه
یک فرد معمولی هست که تا حالا شاید با شدت روی زمین نیومده باشه تا پشتش قوی شده باشه
در فنون ایکیدو و هاپکیدو هنگام اجرای فنون پرتابی در حین اجرای فنون ضربه ای هم به نقاط حساس بدن میزنن تا طرف نتونه سریع از جاش بلند بشه
در ضمن فک کنم اگه یه جودو کار کسی رو بلند کنه و به زمین بکوبه دگ طرف نمیتونه از جاش بلند شه:D

موفق باشید

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
درود
اون ضاربی که به سمت شما حمله میکنه جودو کار نیست که اگه زمین بخوره کاریش نشه
یک فرد معمولی هست که تا حالا شاید با شدت روی زمین نیومده باشه تا پشتش قوی شده باشه
در فنون ایکیدو و هاپکیدو هنگام اجرای فنون پرتابی در حین اجرای فنون ضربه ای هم به نقاط حساس بدن میزنن تا طرف نتونه سریع از جاش بلند بشه
در ضمن فک کنم اگه یه جودو کار کسی رو بلند کنه و به زمین بکوبه دگ طرف نمیتونه از جاش بلند شه:D

موفق باشید

ولی تو سربازی اینقدر با کمر توی تمرین جودو زمین خوردم که دیگه نحوه زمین خوردن برای لمی شده بود
اونم توی زمین خاکی

نمیدونم شاید بدن خودم توی پرتاب ها محکم بوده

ولی من جوجیتسو بیلی جی و کوانتوم رو برتر از جودو و هاپکیدو میدونم

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
در مورد اين موضوع شما هم اغلب فکر کرده ايد اگر درگير يک مبارزه واقعي شويد خيلي سريع شخص مهاجم را به شدت مصدوم مي کنيد (و حتي شايد او را به قتل برسانيد) اگر چنين اتفاقي بيفتد و به پاي ميز محاکمه کشيده شويد در جواب خواهيد گفت که خود هيچ مسئوليتي در قبال عملي که انجام داده ايد نمي پذيريد و حملات مهاجم را بي اراده و بدون آگاهي و کنترل ذهني پاسخ داده ايد و آن باعث مرگ او گشته نه شما!!!??????
اینطور نیست ؟

شما برای سوالی که طرح کردید پاسخ زیرکانه ای هم دارید.

صرف نظر از قانون، داشتم فکر می کردم در بدترین حالت، اگر شخص مهاجم جان ما را به خطر بیاندازد، اخلاق هم نمی تواند مانعی باشد برای ما. می توانیم به هر قیمتی خودمان را از شر مهاجم خلاص کنیم ...

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ولی تو سربازی اینقدر با کمر توی تمرین جودو زمین خوردم که دیگه نحوه زمین خوردن برای لمی شده بود
اونم توی زمین خاکی

نمیدونم شاید بدن خودم توی پرتاب ها محکم بوده

ولی من جوجیتسو بیلی جی و کوانتوم رو برتر از جودو و هاپکیدو میدونم

اره بدن شما که یک جودو کارین باید همینطور باشه ولی یه فرد معمولی ازش انتظار نمیره
باز رفتیم سر بحث خودمون:دی
بگو ببینم این جوجیتسو بیلی جی و کوانتوم چی داره تا ببینیم کدوم بهترن:D

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

در این مورد که اجرای تکنیک میتونه کارا باشه یا نه بستگی به نوع مهارت اجرا و مکان و زمان و........ داره

متخصص بودن در یک تکنیک بهتر از بلد بودن 1000 تکنیک هست.

ممنون از حسن توجه شما

بالا