• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
درود
خیلی خوب شد که بحث چاکرا رو وسط کشیدین
میشه در مورد همین مطلبی که گفتین بیشتر توضیح بدین یا بحث رو بیشتر باز کنین چجوری باید رو اون نقطه تمرکز کرد؟؟
یا اینکه فرم ایستادن باید به چه شکل باشه؟؟
دوستان دگ هم اگر میشه در این مورد چواب بدن....

ممنون

بنده هم منتظرم...

سلام
چه مطلب جالبی تا حالا نشنیده بودم
چند تا سوال ایجاد میشه
اول اینکه سه اینچ زیر ناف دقیقا کجا میشه:blush:؟
دوم اینکه اگه نحوه ایستادن هست چرا به سه اینچ زیر ناف باید تمرکز کرد؟
سوم اینکه تاثیرش چطوریه؟یعنی باعث تغیراتی روحی یا جسمی در ما میشه یا تغیراتی روحی در فرد مهاجم؟!
و.....
ممنون علیرضا جان استاد گل و عزیز
یا حسین
از لطف دوستان خیلی ممنونم.
محل قرار گرفتن هارا،سه اینچ و یا چهار انگشت زیر ناف هستش و اگر از این نقطه محوری رو عبور بدیم،وسط این محور از نظر طولی چاکرای سوم می باشد.
ChakraDiag.jpg
برای تمرکز روی این نقطه و پرورشش راههای زیادی هست که مراحل ابتدایی اون بر میگرده به تقویت جسم و ضمیر ناخودآگاه در اون نقطه.
در شین شین توئیتسو آیکیدو(کی آیکیدو)،چهار اصل برای تمرکز روی این نقطه وجود داره:
1-keep one point
اون نقطه رو در نظر بگیر و فکرت رو ببر روش بدون هیچ باری،یعنی نه مثبت و نه منفی و سعی کن فکرت فقط روی اون نقطه باشه و کلا از افکار دیگه خودتو خالی کن.
2-relax completly
به طور کامل خودتو ریلکس کن و سعی کن از نفسهات شروع کنی،موقعی که هیپنوتیزم تمرین میکردم،معلمم میگفت که از نوک انگشتای پات شروع کن. که این هم روشیه و حالتهای مختلفی وجود داره ولی همه ش میرسه به یه جا:"آرامش"
3-keep weight underside
وزن بدنت رو کاملا بنداز روی اون نقطه و سعی کن بچسبی به زمین و وزنت رو زیاد کنی.
4-extend ki
نیروی کی و یا چی و یا همون نیروانا رو در کل بدنت همراه با تنفسهای عمیقی که از بینی میگیری و از دهن تخلیه میکنی پخش کن چرخش هوا باید به شکل زیر باشه:
mokuso.gif
این مراحل در ابتدا زمان میبره ولی بعد از کمی تمرین شما بلافاصله میتونید بهش برسید،در مواقع امکان درگیری اولا نباید به هیچ عنوان عصبانی بشید،چون در این صورت به هیچ عنوان به حالت مورد نظر نمیرسید چون آرامش وجود نداره.
وقتی یه لحظه تمرکز کنید و آروم باشید،اعتماد بنفس بالایی بهتون تزریق میشه و حریفتون ناخودآگاه بهش استرس وارد میشه و از قضاوت در مورد حرکات و توانایی شما باز میمونه؛و این برگ برنده شماست،یعنی آدمیزاد از چیزی که براش گنگه میترسه چون نمیدونه پشتش چیه،مثل تاریکی که نمونه بارزشه.
فرم ایستادن هم باید به شکل "شی ذن تای" در کاراته باشه،تقریبا نوع ایستادن نرمال در افراد.

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
محل قرار گرفتن هارا،سه اینچ و یا چهار انگشت زیر ناف هستش و اگر از این نقطه محوری رو عبور بدیم،وسط این محور از نظر طولی چاکرای سوم می باشد.
مشاهده پیوست 248184
برای تمرکز روی این نقطه و پرورشش راههای زیادی هست که مراحل ابتدایی اون بر میگرده به تقویت جسم و ضمیر ناخودآگاه در اون نقطه.
در شین شین توئیتسو آیکیدو(کی آیکیدو)،چهار اصل برای تمرکز روی این نقطه وجود داره:
1-keep one point
اون نقطه رو در نظر بگیر و فکرت رو ببر روش بدون هیچ باری،یعنی نه مثبت و نه منفی و سعی کن فکرت فقط روی اون نقطه باشه و کلا از افکار دیگه خودتو خالی کن.
2-relax completly
به طور کامل خودتو ریلکس کن و سعی کن از نفسهات شروع کنی،موقعی که هیپنوتیزم تمرین میکردم،معلمم میگفت که از نوک انگشتای پات شروع کن. که این هم روشیه و حالتهای مختلفی وجود داره ولی همه ش میرسه به یه جا:"آرامش"
3-keep weight underside
4-extend ki
نیروی کی و یا چی و یا همون نیروانا رو در کل بدنت همراه با تنفسهای عمیقی که از بینی میگیری و از دهن تخلیه میکنی پخش کن چرخش هوا باید به شکل زیر باشه:
مشاهده پیوست 248192
این مراحل در ابتدا زمان میبره ولی بعد از کمی تمرین شما بلافاصله میتونید بهش برسید،در مواقع امکان درگیری اولا نباید به هیچ عنوان عصبانی بشید،چون در این صورت به هیچ عنوان به حالت مورد نظر نمیرسید چون آرامش وجود نداره.
وقتی یه لحظه تمرکز کنید و آروم باشید،اعتماد بنفس بالایی بهتون تزریق میشه و حریفتون ناخودآگاه بهش استرس وارد میشه و از قضاوت در مورد حرکات و توانایی شما باز میمونه؛و این برگ برنده شماست،یعنی آدمیزاد از چیزی که براش گنگه میترسه چون نمیدونه پشتش چیه،مثل تاریکی که نمونه بارزشه.
فرم ایستادن هم باید به شکل "شی ذن تای" در کاراته باشه،تقریبا نوع ایستادن نرمال در افراد.

منم هر وقت دچار درد روده میشدم وزن بدنم رو مینداختم روش درست میشد

روش خوبیه

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
کاملا متینه ... خودم هم نظرم بیشتر رو اینه که برم پیش سیفو
کلا وینگ چون رو رها کردین ؟ جودو به کجا رسید ؟
دیگه ادامه ندادم البته یکی از شالبند آبی هایی که مثل ما زیر نظر مربی آموزش می دید واقعا مربی خوبی بود.مثلا وقتی ازش می پرسیدم فلان حرکت رو چطور انجام بدم خیلی واضح و قابل درک جواب میداد.کلا بعضی رزمی کارها مبارز خوبی هستند ولی مربی خوبی نیستند و بالعکس.افراد کمی هستند که هم خوب مبارزه کنند و هم مربی خوبی باشند.به عنوان مثال شاگرد ارشد سیفو قهرمانی که سیفو اسماعیلی هست با این که فوق العاده خوب مبارزه میکنه به گفته بعضی از شاگردهاش خوب آموزش نمیده.
فعلا برای اینکه انعطاف بدنیم رو بالا ببرم هاپکیدو کار میکنم.البته فنون جالبی هم داره و سبک خوبی هست.به امید خدا چند ماه دیگه جودو رو هم شروع خواهم کرد.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
راستی دوستان از وقتی پیگیر رشته های دفاع شخصی شدم یه سوالی واسم پیش اومده بود
که باعث شد برای رفتن به هاپکیدو یه مقدار صبر کنم
برای یادگیری دفاع شخصی یا مثلا همین هاپکیدو حتما باید درشت اندام بود؟؟
مثلا اگه کسی لاغر باشه در اجرای تمام فنون دفاع شخصی با مشکل بر نمیخوره؟؟
میتونه مثل کسی که هیکل قوی داره از خودش دفاع کنه
ممنون میشم اگه پاسخ بدین...

موفق باشید

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
بهترین راه دفاع شخصی شناسایی اندام حساس بدن است
میگن بهترین رزمی کارای دنیا هم از مرتاض های هندی شکست میخورن
وقتی نقطه ضعف بدنی طرف رو بدونی نقطه شکست حریف آسون تر میشه
دو تا رزمی کار حتی آخرین دان تکواندو و کیوکوشین هم داشته باشند توی یک رقابت اینقدر باهم مسابقه بدن تا نقطه شکست بدنی یکشون بروز میده
بنظرم در هنرهای رزمی به نوجوانان و ریزاندام ها دادن کمربند های نهایی کاری بس غلط است

میگن در موی تای بقدری بدن در برابر ضربات مقام میشه اگر هرکسی با یک بوکسور تایلیندی مسابقه بده انگار داره به آدم آهنی ضربه میزنه
و ما این چنین روش بدنسازی سخت موی تای رو در سبک گوجوریو کاراته میبینیم

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
داشتن ساعد،مچ و انگشتان قوی در دفاع شخصی مهم هست.

درسته داشتن این موارد در دفاع شخصی مهم هست
اما میخوام بدونم افراد لاغر اندام هم میتونن به خوبی دفاع شخصی یاد بگیرن؟؟؟
اصلا یاد گیری دفاع شخصی یا رشته های مرتبط با اون به قد و هیکل ریطی داره؟؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بهترین راه دفاع شخصی شناسایی اندام حساس بدن است
میگن بهترین رزمی کارای دنیا هم از مرتاض های هندی شکست میخورن
وقتی نقطه ضعف بدنی طرف رو بدونی نقطه شکست حریف آسون تر میشه
دو تا رزمی کار حتی آخرین دان تکواندو و کیوکوشین هم داشته باشند توی یک رقابت اینقدر باهم مسابقه بدن تا نقطه شکست بدنی یکشون بروز میده
بنظرم در هنرهای رزمی به نوجوانان و ریزاندام ها دادن کمربند های نهایی کاری بس غلط است

میگن در موی تای بقدری بدن در برابر ضربات مقام میشه اگر هرکسی با یک بوکسور تایلیندی مسابقه بده انگار داره به آدم آهنی ضربه میزنه
و ما این چنین روش بدنسازی سخت موی تای رو در سبک گوجوریو کاراته میبینیم

درود نترس جان
سبک گوجوریو یه سبک کنترلی هست و ان چنان که در موی تای بدنسازی استفاده میشه در گوجوریو این امکان پذیر نیس
نمیدونم شایدم باشه ولی دوستان من که کار میکنن میبینم
اگرهر سبک یا رشته ای کار کنین و یا حتی بهترین بدنساز هم باشید
باز هم با یک ضربه به نقاط حساس بدن کار شما رو تموم میکنه و به راحتی زمین گیر میشین:دی

موفق باشید

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
درسته داشتن این موارد در دفاع شخصی مهم هست
اما میخوام بدونم افراد لاغر اندام هم میتونن به خوبی دفاع شخصی یاد بگیرن؟؟؟
اصلا یاد گیری دفاع شخصی یا رشته های مرتبط با اون به قد و هیکل ریطی داره؟؟
اتفاقا یکی از هنرجوها از یکی از کمربند مشکی های هاپکیدو این سوال رو پرسید.ایشون در جواب گفتن: چند وقت پیش یکی از اساتید کره ای هاپکیدو که اومده بود ایران یه سر به باشگاه ما هم زد و وقتی چند تا از هاپکیدو کارهای قوی هیکل باهاش تمرین کردند تعریف کردند با این که استاد بیشتر از 50 کیلو وزن نداشت ولی اونقدر با قدرت فنون رو اجرا میکرد که انگار از دستاش آتیش بیرون میومد!

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
درود نترس جان
سبک گوجوریو یه سبک کنترلی هست و ان چنان که در موی تای بدنسازی استفاده میشه در گوجوریو این امکان پذیر نیس
نمیدونم شایدم باشه ولی دوستان من که کار میکنن میبینم
اگرهر سبک یا رشته ای کار کنین و یا حتی بهترین بدنساز هم باشید
باز هم با یک ضربه به نقاط حساس بدن کار شما رو تموم میکنه و به راحتی زمین گیر میشین:دی

موفق باشید

من کاری به کنترلی یا غیر کنترلی گوجوریو ندارم ولی مستندی از شبکه من و تو پارسال نیشون میداد اساتید این رشته رزمی در ژاپن با ضربه زدن به سنگ دست و پای خودشون رو دست مثل موی تای محکم میکردن
در مورد هاپکیدو هم باید چند نوع سبک بلند باشی
کوک سول وان
تکواندو
جوکن دو
وغیرو

باید داخلش استاد باشی
بخاطر همین اکثر کسانی که هاپکیدو کار میکنن خودشون تجربه بالایی توی سایر سبک ها دارن
شناخت نقاط حساس بدن مدیون داشتن بدن قوی دفاع کننده هم هست

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
مشاهده پیوست 248184
1-keep one point
2-relax completly
3-keep weight underside
4-extend ki
مشاهده پیوست 248192

درود بر شما .
لذت بردم . یک سوال برایم پیش آمده است . حبس نفس و در واقع زمانبندی تنفس هم در تمرین این موضوع تاثیر دارد یا خیر ؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اتفاقا یکی از هنرجوها از یکی از کمربند مشکی های هاپکیدو این سوال رو پرسید.ایشون در جواب گفتن: چند وقت پیش یکی از اساتید کره ای هاپکیدو که اومده بود ایران یه سر به باشگاه ما هم زد و وقتی چند تا از هاپکیدو کارهای قوی هیکل باهاش تمرین کردند تعریف کردند با این که استاد بیشتر از 50 کیلو وزن نداشت ولی اونقدر با قدرت فنون رو اجرا میکرد که انگار از دستاش آتیش بیرون میومد!

من خودمم شک داشتم که میشد یا نه
اما به نظر خودم ادم لاغر هم میتونه دفاع شخصی رو به صورت حرفه ای کار کنه

پ ن :دوستان چند روزه فعالیت ها کم شده
پ ن2 : نظر بقیه دوستان از جمله علی اقا ارمین عزیز وابتین خان و.... دربازه این سوال من چیه؟؟
اگه میشه راهنمایی کنین

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
من کاری به کنترلی یا غیر کنترلی گوجوریو ندارم ولی مستندی از شبکه من و تو پارسال نیشون میداد اساتید این رشته رزمی در ژاپن با ضربه زدن به سنگ دست و پای خودشون رو دست مثل موی تای محکم میکردن
در مورد هاپکیدو هم باید چند نوع سبک بلند باشی
کوک سول وان
تکواندو
جوکن دو
وغیرو

باید داخلش استاد باشی
بخاطر همین اکثر کسانی که هاپکیدو کار میکنن خودشون تجربه بالایی توی سایر سبک ها دارن
شناخت نقاط حساس بدن مدیون داشتن بدن قوی دفاع کننده هم هست

درود
فرمایشات شما در مورد سبک هاپکیدو درست هست
اما در مورد سبک گوجوریو باید بگم که این جور بدنسازی ها تقریبا در همه سبک ها پیدا هست
مثلا تکواندو جودو کیوکوشین که تا دلتون بخواد تمشی واری داریم و.....

ممنون از شما

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام به دوستای رزمی کار یه راهنمایی میخواستم
من چند سال کونگ فو و بوکس کار کردم و حالا میخوام ووشو سبک تالو کار کنم به خاطر حرکات نمایشی زیبای این سبک مثل ادی ، عرب و ... به نظر شما چقدر طول میکشه که این حرکات رو یاد بگیرم و اینکه آیا سبک دیگه ای از رزمی هم هست که حرکات نمایشی زیبا داشته باشه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
من چند سال کونگ فو و بوکس کار کردم و حالا میخوام ووشو سبک تالو کار کنم به خاطر حرکات نمایشی زیبای این سبک مثل ادی ، عرب و ... به نظر شما چقدر طول میکشه که این حرکات رو یاد بگیرم و اینکه آیا سبک دیگه ای از رزمی هم هست که حرکات نمایشی زیبا داشته باشه

سلام
درود بر شما
یاد گرفتن فنون و حرکات رزمی در هر سبک بستگی به استعداد و توانایی های خودتون داره
امکان داره یک سال طول بکشه امکان داره که بیشتر یا کمتر ازون
بنده زیاد نمیدونم که سبک های دیگر حرکات نماشی رو دارن یانه....
ولی هاپکیدو هم حرکات نمایشی داره دوست عزیز

موفق باشید

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
راستی دوستان از وقتی پیگیر رشته های دفاع شخصی شدم یه سوالی واسم پیش اومده بود
که باعث شد برای رفتن به هاپکیدو یه مقدار صبر کنم
برای یادگیری دفاع شخصی یا مثلا همین هاپکیدو حتما باید درشت اندام بود؟؟
مثلا اگه کسی لاغر باشه در اجرای تمام فنون دفاع شخصی با مشکل بر نمیخوره؟؟
میتونه مثل کسی که هیکل قوی داره از خودش دفاع کنه
ممنون میشم اگه پاسخ بدین...

موفق باشید

درود . این نظر شخصی من است ::
به نظر من جثه و سن زیاد ملاک نیست . شاید اگر مصداق این موضوع را با چشم های خودم نمی دیدم باورم نمیشد . اما به جرات میتوانم بگویم هیچ محدودیتی برای سبک های رزمی وجود ندارد .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود بر شما

بستگی به تمرین خودتان دارد . فن ذی چوان هم سبک خوبی است . در مورد آن هم تحقیق کنید و همچنین هدفتان را از مسابقه رفتن یا نرفتن مشخص کنید .

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
با عرض سلام خدمت تمامی اساتید بزرگ و برجسته که هریک در رشته خودشون باعث افتخار او رشته هستند.
بی ادبی بنده رو ببخشید.. میخوام یه سوال مطرح کنم که تمام دوستان و استادان بزرگوار اظهار نظر کنند. . .

اگر مجبور شويد براي نجات زندگيتان به يک مبارزه واقعي دست بزنيد چه اتفاقي خواهد افتاد؟ چه عکس العملي نشان خواهيد داد و چه کار خواهيد کرد؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام به دوستان قدیمی،ببخشید میام وسط بحثتون،اما کارم گیره و باید تا 3 شنبه تحویلش بدم

:)
---------------------

من یه کار تحقیقی دارم،گفتم مزاحم شما بشم،میخوام تمامی تمرینات ورزشی که برای بهبود پارگی رباط صلیبی هستش رو بدونم،یعنی هرچه بیشتر بهتر
تمریناتی که برای افرادی در نظر میگیره دکتر که قرار نیست عمل بکنن،البته فیزیوتراپی رو بیخیال،چه تمرینات وحرکات ورزشی باعث بهبود رباط میشن
بازم مثل همیشه،تشکر از شما

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود . این نظر شخصی من است ::
به نظر من جثه و سن زیاد ملاک نیست . شاید اگر مصداق این موضوع را با چشم های خودم نمی دیدم باورم نمیشد . اما به جرات میتوانم بگویم هیچ محدودیتی برای سبک های رزمی وجود ندارد .

درود بر شما علی اقا
البته خودم به این موضوع شک داشتم ولی مثه شما این رو به چشم ندیده بودم
با این وجود ادم لاغر هم میتونه خیلی خوب فنون دفاع شخصی رو هر چند فنون پرتابی اجرا کنه
فقط باید تمرین داشت تا به قول مرتضی عزیز مچ ها ، ساعد و انگشتان قوی بشه.... ممنون از شما

موفق باشید!!!

Last edited:
بالا