دوستان بنده حقیر هم نظراتی دارم .
در مورد دفاع از بیضه :: عرض کنم که تا جایی که عقل بنده قد میدهد ، دفاع در برابر بعضی از چیزها در شرایطی که انتظارش را نداری کاری بس دشوار است . مثلا فرض کنید شخصی از پشت سر تیغه چاقو را جلوی گردن شما میگذارد و قصد کشتن شما را دارد شما هم از هیچ چیز اطلاع ندارید . مطمئن هستم که با احتمال 98% کشته میشوید ، حالا فرقی نمیکند شخص رزمی کار باشد ، نباشد و ..... . محافظت از بیضه در برابر ضربه هم همینطور است . تا زمانی که انتظارش را نداشته باشی و در افکار خودت باشی و شخصی بی هوا قصد ضربه زدن به شما را داشته باشد . باز هم به احتمال 98% شما هیچ کاری نمیتوانید انجام دهید . اما وقتی از این موضوع آگاهی داشته باشید ، اوضاع کمی فرق میکند . همانطور که خود شما سروران عزیز در اطلاع هستید ، در مرحله اول از درگیری اجتناب میکنیم . ( شخصا خیلی از درگیری ها را با حرف خاتمه دادم ) . در حین مکالمه سعی کنید
فاصله مناسب را رعایت کنید و به قول جناب آبتین نحوه ایستادن مناسب را انتخاب کنیم .
جناب آرمین به نکته خوبی اشاره کردند . زمان سنجی و فاصله را در نظر بگیریم ( این دو مورد نیاز به تمرین و تجربه دارد البته به نظر من ) . اگر موضوع حل نشد و شخص مورد نظر اصرار به زد و خورد داشت ، سریعا پا به فرار بزارید:lol: شوخی کردم .
دیگه این قسمتش را بی خیال شید . چون فکر نمی کنم قرار باشه تو این تاپیک آموزش ...... بدیم .

در کل خواستم بگم یکسری دفاع پایه ای برای محافظت از بیضه است که در بالا اشاره کردم . صد در صد وقتی شما اون دو مورد را رعایت کنید ، میتوانید با یک دست یا جاخالی دادن و ..... عملیات دفاع را انجام دهی .
در مورد سلاح :: بنده به این موضوع یقین دارم که اگر در 1 سلاح به حد استادی برسی ، اون سلاح ، سلاح خطرناکی است . اما اگر شخصی همینطوری یک چاقو بردارد ، فکر میکنم فقط خودش را به کشتن میدهد .