• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
باز JKD در اکثر کشورها دچار این مسائل هست ... بنده تعجبم از وضعیت آشفته وینگ چون هست
چندین استاد داریم ... همه هم در سطج بالایی هستن ولی ...

-----------------------------

این ها رو تو آّپارات پیدا کردم ...نظرتون چیه ؟ (دنبال استاد خوب هستم)

آموزش وینگ چون 13
آموزش وینگ چون14
آموزش وینگ چون 9
آموزش وینگ چون 8
و ...

به نظرم خوبند.
همان طور که می دانید آقای قهرمانی و شاگردانش WT آموزش می دهند که یکی از انشعاب های وینگ چون بعد از ایپ من هست. فقط امیدوارم کمتر وارد حاشیه و سبک سازی ( وو وی تائو ) بشوند و ...

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
اعتصاب شده هیشکی پیداش نیست؟

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
اعتصاب شده هیشکی پیداش نیست؟

حاضر ! :D
بنده دنبال خرید لب تاپ و خورده ریز برای pc بودم ... (Asus N56 VM گرفتم)
امتحانها هم نزدیکه ...

-------------------------------------------
اون ویدئویی که لینکش رو گذاشتم یکی از باشگاهش خیلی خیلی به خونه نزدیکه ... احتمالا یه مدت برم ببینم چطوریه
پیش سیفو قهرمانی هم میتونم برم (سمته ستارخان) دوستام اکثرا اون سمت هستن ولی مسیرش بیشتره
بین دو راهی موندم

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
حاضر ! :D
امتحانها هم نزدیکه ...

-------------------------------------------
اون ویدئویی که لینکش رو گذاشتم یکی از باشگاهش خیلی خیلی به خونه نزدیکه ... احتمالا یه مدت برم ببینم چطوریه
پیش سیفو قهرمانی هم میتونم برم (سمته ستارخان) دوستام اکثرا اون سمت هستن ولی مسیرش بیشتره
بین دو راهی موندم
سلام.من وقتی تهران بودم پیش یکی از سی هینگ های سیفو قهرمانی برای آموزش رفتم.خودش خیلی قوی و ماهر بود ولی نمیتونست دانسته هاش رو خوب منتقل کنه یعنی احساس کردم اگر ادامه بدم وقتم رو تلف کردم.چند ماه بیشتر ادامه ندادم.پیشنهاد میکنم پیش خود سیفو برید.البته من نه دینفع سازمان وو وای تائو هستم نه هنر جو و هیچ ارتباطی باهاشون ندارم.این تجربه ی من بود.هر چند خودتون در کشف حقایق توانمند هستید.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
جناب آبتین به نظر شما الان چه سبکی در ایران اصولی و کاربردی آموزش داده میشه؟

درود بر شما
منم دقیقا همین سوالو داشتم
تو سبکایی که دیدم یا کار کردم و یا تعریفشو شنیده بودم
واسم سوال بود که تو ایران کدوم سبک ها اصولی اموزش داده میشن.....

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
سلام.من وقتی تهران بودم پیش یکی از سی هینگ های سیفو قهرمانی برای آموزش رفتم.خودش خیلی قوی و ماهر بود ولی نمیتونست دانسته هاش رو خوب منتقل کنه یعنی احساس کردم اگر ادامه بدم وقتم رو تلف کردم.چند ماه بیشتر ادامه ندادم.پیشنهاد میکنم پیش خود سیفو برید.البته من نه دینفع سازمان وو وای تائو هستم نه هنر جو و هیچ ارتباطی باهاشون ندارم.این تجربه ی من بود.هر چند خودتون در کشف حقایق توانمند هستید.

کاملا متینه ... خودم هم نظرم بیشتر رو اینه که برم پیش سیفو
کلا وینگ چون رو رها کردین ؟ جودو به کجا رسید ؟

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
من اومدم خب یکی یه بحثی رو شروع کنه استفاده کنیم دوستان

اطاعت امر میکنم قربان
-------------------------------------------------------------------------

خاطرتون باشه در مورد یاوارا معرفی مختصری داشتیم و قرار شد 2 سلاح مشابه دیگه رو بعدا بگم ... حالا نوبت به "کپو" رسیده
خاطر نشان میکنم که بین این 3 سلاح اختلاف زیادی وجود نداره و از ترکیب این سه سلاح ،سلاح چهارمی درست شده

به نظر بنده نه منشا سلاح مهمه و نه تاریخچه اون ،پس از این قسمت رد میشیم (اگه بخواید میگم خدمتتون)
همینطور نیاز نیست دید فلسفی و جهان بینی یک سبک رو درک کنید تا بتونید با سلاح اون سبک کار کنید
سلاح سلاحه و تکنیک تکنیکه

تنها نکته منفی که در این سلاح وجود داره اینه که ممکنه باعث شکستن انگشتانتون بشه که البته این مسئله خیلی خیلی بعیده
از اونجا که تصویر از هر چیز گویاتر هست با چند عکس شروع میکنم
و بعد از نظرات دوستان با معایب و تکنیکهاش ادامه میدم ...

انواع مختلف :

koppo_11.jpg

دو روش از روشهای به دست گرفتنش :

koppo3.jpgkoppo1.jpg

تاثیر ضربه روی چوب سخت و بدنه ماشین (سایز دومی خیلی بزرگ بود، حذفش کردم)

koppodestroywood.jpg

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
جناب آبتین به نظر شما الان چه سبکی در ایران اصولی و کاربردی آموزش داده میشه؟

درود بر شما
منم دقیقا همین سوالو داشتم
تو سبکایی که دیدم یا کار کردم و یا تعریفشو شنیده بودم
واسم سوال بود که تو ایران کدوم سبک ها اصولی اموزش داده میشن.....

مرتضای عزیز، اسمیقله جان

راستش سوال سختی است و من هم صلاحیت محدودی دارم. شخصا فکر می کنم اوضاع هنرهای رزمی در ایران مثل فوتبال می ماند؛ پر حاشیه و کم بازده.
تصور می کنم کاراته و یا تکواندو در مقایسه با سایر رشته ها، وضعیت آموزشی بهتری دارند.

اما به طور کلی، برای بررسی صلاحیت افراد مدعی چه کار می شود کرد؟

ابتدا باید lineage افراد را پیدا کنیم. یعنی بررسی سلسله ی اساتید ِ او، جایگاه و اعتبار هر یک از آنها.

فرایند پر دردسر و حساسی است و احتمال خطا هم وجود دارد.
می شود با تحقیق، پرس و جو، استعلام و غیره، نتیجه گیری هایی انجام داد و ..

همین طور، خود سبک را هم باید زیر میکروسکوپ قرار بدهیم. اینکه سبک توسط چه شخصی، با چه توجیهاتی، بر مبنای کدام ضرورت و نیاز پدید آمده.

بخش عمده ای از سبک ها را اساسا نمی شود جدی گرفت ...

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
حاضر !
biggrinsmiley.gif

امتحانها هم نزدیکه ...

موفق باشی در امتحانات.
راستی آرمین جان قصد داری برای بحث دفاع شخصی، سلاح و ... تاپیک تازه ای ایجاد کنی؟ نیاز داریم ...

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
موفق باشی در امتحانات.
راستی آرمین جان قصد داری برای بحث دفاع شخصی، سلاح و ... تاپیک تازه ای ایجاد کنی؟ نیاز داریم ...

البته دوره امتحانات بنده تموم شده ... کلی گفتم :happy:
یه تاپیکِ دفاع شخصی ساختن قبلا ،منظورتون اینه که یکی دیگه ایجاد کنم ؟
در فکرش هستم ولی مدام عقب میوفته (چون باید پستهای مربوط رو از اینجا ببرم اونجا) هفته دیگه انشالله
اول میخواستم کامبتیو رو استارت بزنم منتها دیدم عملا نمیشه چیزی یاد داد
اگر هم بشه مفیدتره اگر اون زمان رو برای ترجمه یه کتاب تو این زمینه بزارم تا خودم بخوام دست و پا شکسته مطلب بنویسم
باز دفاع شخصی رو میشه یه جوری جمع کرد ...

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
ادی پارکر از دوستان نزدیک بروس لی ساکن آمریکا
بنیانگذار کمپو کاراته

وی پس از مبارزه و دوستی با بروس لی کتابچه اسرار کاراته رو که در طول عمرش حاصل تلاش خودش در تمامی مسابقات کاراته بود رو به بروس لی اهداء کرد

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
دوستان بنده حقیر هم نظراتی دارم .

در مورد دفاع از بیضه :: عرض کنم که تا جایی که عقل بنده قد میدهد ، دفاع در برابر بعضی از چیزها در شرایطی که انتظارش را نداری کاری بس دشوار است . مثلا فرض کنید شخصی از پشت سر تیغه چاقو را جلوی گردن شما میگذارد و قصد کشتن شما را دارد شما هم از هیچ چیز اطلاع ندارید . مطمئن هستم که با احتمال 98% کشته میشوید ، حالا فرقی نمیکند شخص رزمی کار باشد ، نباشد و ..... . محافظت از بیضه در برابر ضربه هم همینطور است . تا زمانی که انتظارش را نداشته باشی و در افکار خودت باشی و شخصی بی هوا قصد ضربه زدن به شما را داشته باشد . باز هم به احتمال 98% شما هیچ کاری نمیتوانید انجام دهید . اما وقتی از این موضوع آگاهی داشته باشید ، اوضاع کمی فرق میکند . همانطور که خود شما سروران عزیز در اطلاع هستید ، در مرحله اول از درگیری اجتناب میکنیم . ( شخصا خیلی از درگیری ها را با حرف خاتمه دادم ) . در حین مکالمه سعی کنید فاصله مناسب را رعایت کنید و به قول جناب آبتین نحوه ایستادن مناسب را انتخاب کنیم . جناب آرمین به نکته خوبی اشاره کردند . زمان سنجی و فاصله را در نظر بگیریم ( این دو مورد نیاز به تمرین و تجربه دارد البته به نظر من ) . اگر موضوع حل نشد و شخص مورد نظر اصرار به زد و خورد داشت ، سریعا پا به فرار بزارید:lol: شوخی کردم .
دیگه این قسمتش را بی خیال شید . چون فکر نمی کنم قرار باشه تو این تاپیک آموزش ...... بدیم . :D در کل خواستم بگم یکسری دفاع پایه ای برای محافظت از بیضه است که در بالا اشاره کردم . صد در صد وقتی شما اون دو مورد را رعایت کنید ، میتوانید با یک دست یا جاخالی دادن و ..... عملیات دفاع را انجام دهی .

در مورد سلاح :: بنده به این موضوع یقین دارم که اگر در 1 سلاح به حد استادی برسی ، اون سلاح ، سلاح خطرناکی است . اما اگر شخصی همینطوری یک چاقو بردارد ، فکر میکنم فقط خودش را به کشتن میدهد .

سلام به دوستان
توی آیکیدو یه اصلی هست در خصوص تمرکز در حین ایستادن که روی هارا(چاکرای دوم،سه اینچ زیر ناف) تمرکز میشه و من امتحانش کردم،وقتی با این نوع تمرکز هیبت شما شکل میگیره و با فرد عصبی یا کسی که امکان درگیری باهاش میره مواجه میشید،ناخودآگاه از شما میترسه،جثه هم اصلا مطرح نیست؛من امتحانش کردم و نتیجه خیلی خوبی داشت.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام به دوستان
توی آیکیدو یه اصلی هست در خصوص تمرکز در حین ایستادن که روی هارا(چاکرای دوم،سه اینچ زیر ناف) تمرکز میشه و من امتحانش کردم،وقتی با این نوع تمرکز هیبت شما شکل میگیره و با فرد عصبی یا کسی که امکان درگیری باهاش میره مواجه میشید،ناخودآگاه از شما میترسه،جثه هم اصلا مطرح نیست؛من امتحانش کردم و نتیجه خیلی خوبی داشت.

درود بر شما بله درک میکنم منظورتون چی هست . ممنون

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام به دوستان

درود
خیلی خوب شد که بحث چاکرا رو وسط کشیدین
میشه در مورد همین مطلبی که گفتین بیشتر توضیح بدین یا بحث رو بیشتر باز کنین چجوری باید رو اون نقطه تمرکز کرد؟؟
یا اینکه فرم ایستادن باید به چه شکل باشه؟؟
دوستان دگ هم اگر میشه در این مورد چواب بدن....

ممنون

webster.

Registered User
لایک‌ها
94
درود
خیلی خوب شد که بحث چاکرا رو وسط کشیدین
میشه در مورد همین مطلبی که گفتین بیشتر توضیح بدین یا بحث رو بیشتر باز کنین چجوری باید رو اون نقطه تمرکز کرد؟؟
یا اینکه فرم ایستادن باید به چه شکل باشه؟؟
دوستان دگ هم اگر میشه در این مورد چواب بدن....

ممنون

بنده هم منتظرم...

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام به دوستان

سلام
چه مطلب جالبی تا حالا نشنیده بودم
چند تا سوال ایجاد میشه
اول اینکه سه اینچ زیر ناف دقیقا کجا میشه:blush:؟
دوم اینکه اگه نحوه ایستادن هست چرا به سه اینچ زیر ناف باید تمرکز کرد؟
سوم اینکه تاثیرش چطوریه؟یعنی باعث تغیراتی روحی یا جسمی در ما میشه یا تغیراتی روحی در فرد مهاجم؟!
و.....
ممنون علیرضا جان استاد گل و عزیز
یا حسین

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
البته دوره امتحانات بنده تموم شده ... کلی گفتم :happy:
یه تاپیکِ دفاع شخصی ساختن قبلا ،منظورتون اینه که یکی دیگه ایجاد کنم ؟
در فکرش هستم ولی مدام عقب میوفته (چون باید پستهای مربوط رو از اینجا ببرم اونجا) هفته دیگه انشالله
اول میخواستم کامبتیو رو استارت بزنم منتها دیدم عملا نمیشه چیزی یاد داد
اگر هم بشه مفیدتره اگر اون زمان رو برای ترجمه یه کتاب تو این زمینه بزارم تا خودم بخوام دست و پا شکسته مطلب بنویسم
باز دفاع شخصی رو میشه یه جوری جمع کرد ...

درباره ی امتحانات اشتباه فهمیده بودم :blush:

نظر شخصی من رو بخواید بهتر هست اگر مایل به ادامه مباحث بودید تاپیک جدیدی ایجاد کنید آرمین.

بالا