• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

قسمت اول را اینجا بخوانید.

بنیان کونگ فو، یین و یانگ است. کابرد ِ تئوری یین و یانگ در کونگ فو به عنوان Law of Harmony شناخته می شود. با این توضیح که فرد می باید نه در تقابل با نیروی وارده، که در هماهنگی با آن باشد.
کونگ فو کار، با ضربه ی حریف و نیروی آن مقابله نمی کند، مکمل آن می شود.

فردی ضربه می زند (یین)، دریافت کننده نه در برابر آن ایستادگی می کند و نه اجازه اصابت می دهد. ایسادگی در برابر یین و یا پذیرش بی چون و چرای آن، از آنجا که نوعی تداخل در چرخه ی یین و یانگ است، آسیب زننده خواهد بود؛
بلکه آن را می پذیرد، نیروی وارده ( یین ) را تا پایان همراهی می کند و سپس آنرا با ضربه ای متقابل ( یانگ) پاسخ می دهد و چرخه را کامل می کند.​

تکنیک حریف تکنیک شماست، نیروی او نیروی شماست. نه دو حرکت مجزا به عنوان حمله و دفاع، بلکه یک حرکت یکپارچه رخ خواهد داد. مهاجم به خودش حمله خواهد کرد. نیروی مخرب ِ فرد مهاجم، در چرخه یین و یانگ، خودش را نشانه می رود.

مثالی از وینگ چون:

تصور کنید مشتی مستقیم در مسیر centerline به سمت شما می آید. با استفاده از Tan Sao (یکی از پوزیشن های اصلی در وینگ چون)، انرژی حریف به بیرون از centerline منحرف خواهد شد. Tan Sao هل دادن یا ضربه زدن به دست مهاجم نیست. چرا که هل دادن یا وارد کردن ضربه، مسلتزم وارد کردن انرژی از طرف شماست و این یعنی تداخل در چرخه ی یین و یانگ. شما صرفا هدایت کننده نیرو هستید.

Tan Sao با حرکت جزیی در ناحیه مچ دست، انجام می شود. به عنوان مثال، دست راست شما، از حالت عمودی به افقی و در جهت عقربه های ساعت می چرخد طوری که در پایان، کف دست رو به بالا قرار بگیرد. چرخش مچ، ضربه ی مهاجم را به طرفین منحرف می کند.

در واقع به میزانی که نیروی وارده بیشتر باشد، انحراف بیشتر خواهد بود. در نتیجه چرخه ی یین و یانگ سریعتر رخ می دهد و فرد مهاجم سریعتر از تعادل خارج شده و آسیب پذیر تر خواهد بود.

در یوتیوب مبارزه ای از یک راهب شائولین و یک تکواندوکار پیدا کردم:

Rare Fight Shaolin Monk VS Taekwondo Master - YouTube

ویدئو را در حالی تماشا کنید که دارید به مفهوم یین و یانگ فکر می کنید. چیزی به ذهن خطور می کند:

انطباق ...

عالی بود لذت بردم . استفاده هم بردم .:)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود .

از دوستان و استادان ، مخصوصا جناب lya , miladninja , خواهشمندم ، یک بار دیگر در مورد کن دو و کن جوتسو و ای آی دو و تفاوت های آنها و فلسفه آنها مطالبی را در تاپیک قرار دهند .
با تشکر از شما .

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
من قبلا این کلیپو دیدم از آپارت هم دانلود کرده بودم
ولی آخر سر معلوم نمیشه کدام برنده میشه
یا فیلم من کامل نبوده یا این ویدیو آخر عاقبت نداشته!

البته من به برد و باخت در این ویدئو توجهی نداشتم. بیشتر یک مثال بود درباره ی فلسفه ی حرکات کونگ فو.

اما نظر من رو بخواهی هر دوی این افراد بسیار خوب بودند. هر دو برنده بودند ...

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
البته من به برد و باخت در این ویدئو توجهی نداشتم. بیشتر یک مثال بود درباره ی فلسفه ی حرکات کونگ فو.

اما نظر من رو بخواهی هر دوی این افراد بسیار خوب بودند. هر دو برنده بودند ...

آره منم با یکی از اساتیدم این کلیپو نگاه کردیم اتفاقا منم به اینش که کنگ فو کاره فقط داره با انگشتاش ضربه میزنه به قصد جاهای حساس بدن و فلج کردن حریف اشاره کردم
ولی خوب توی کلیپ هم معلوم بود که این حرکتم خیلی آسان نیست و واقعا باید توش استاد باشی وگرنه به همین راحتی نمیشه نقاط حساس حرفتو نشانه بری;)
یه نکته ای هم هست چند وقته میخوام بگم متاسفانه کمی گرفتارم ایشالله بعد از این چند روز میام در میان میزارم
یا حسین

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود به دوستان یه سوالی هست که ذهنمو به خودش مشغول کرده
چرا سبک های ژاپنی بیشتر از سبک های کره ای هست و بیشتر مورد استقبال مردم قرار گرفته؟؟؟
آیا مقایسه کردن این دو فرهنگ یا شاید هم سبک های کره ای با ژاپنی کاره درستی هست؟؟
کدوم یک بهتر هستن؟؟
دوستان به جای لایک زدن جواب من بنده خدارو بدین:D

اساتید چند روزی هست که فعالیت ها کم شده از جمله خود بنده قرار بود وقتی زیر بخش ایجاد بشه بیشتر فعالیت کنیم.....

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424

اساتید چند روزی هست که فعالیت ها کم شده از جمله خود بنده قرار بود وقتی زیر بخش ایجاد بشه بیشتر فعالیت کنیم.....

این زیر بخش ایجاد کردن یکمی ماهارو از هم دور کرده

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
درود .

از دوستان و استادان ، مخصوصا جناب lya , miladninja , خواهشمندم ، یک بار دیگر در مورد کن دو و کن جوتسو و ای آی دو و تفاوت های آنها و فلسفه آنها مطالبی را در تاپیک قرار دهند .
با تشکر از شما .

سلام ممنونم دوست من

چشم به زودی فعلا در سفر دوری هستم

ممنون از حسن توجه شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

درود بر شما .

والا چی بگم . در حدی که اطلاعات دارم بهت می گم ولی قضاوتش با خودته .

تا جایی که من می دانم . فیلم های رزمی چینی و ژاپنی بیشتر از فیلم های رزمی کره ای در ایران به نمایش آمده . خوب این میتونه یکی از عوامل باشه .

یک عامل دیگه هم میتونه افرادی مثل فرستاده های جیگارو کانو و یا حتی سفر های اویاما برای آشنا کردن مردم جهان با سبک های مثل کاراته یا جودو بوده . دیگه چیز خاصی به نظرم نمیرسه . شرمنده .

با تشکر

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

چیزی که به ذهنم می رسه این هست که ژاپنی ها در دوران معاصر کشور بسیار موفقی بوده اند و در زمینه های مختلف عملکردشان الگویی بوده برای بسیاری از کشورها.

تعجبی نداره اگر در زمینه هنرهای رزمی و انتشار اون هم بهتر از سایرین عمل کرده باشند.

من در زمینه رشته های کره ای اطلاعات چندانی ندارم، اما مثلا چینی ها حتی در کشور خودشان هم یک سیستم آموزشی یکدست و هماهنگ برای آموزش سبک های مختلف کونگ فو نداشتند، چه برسه به سایر کشورها.

جای تعجب نیست که تا می گی کونگ فو، همه یاد کونگ فو توآ می افتن ...

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823

در مورد فعالیت نکردن : خودم کمتر فعالیت میکنم چون حوصله بحث ندارم ... مثلا همین مطلبی که در ادامه میگم 10 بار هم بگم نظر شخصی و سلیقه ایمه یا مثلا در مورد فلان مطلب در مورد جنگ هست نه ورزش رزمی فایده نداره ... باز دوباره بحث و جنگ اعصابه

آخرین سوالی که بنده میتونستم تخصصی جواب بدم سوال دفاع از بیضه بود

-------------------------------------------------------

سلیقه ایه ... خودم تو رزمی بین این 2 تا کشور ژاپن رو ترجیح میدم (به خاطر جوجیتسو و جودو) ولی تو فرهنگ 100% ژاپن رو ترجیح میدم

در مورد مطرح بودن یکی نسبت به دیگری بحث انقدر جنبه های مختلف داره که نمیشه جواب درست و کامل داد و هر کس یه جنبه رو میگه و همه هم درست میگن

به نظرم دقت و وسواس خود ژاپنی ها موثر بوده ،همینطور انرژی که برای تبلیغ گذاشتن
ویژگی های خاصی هم دارن که برای خیلی ها جذابه

فرهنگ خاص و عجیبی دارن، نمیدونم چطور بگم، برای هر کاری یه روش و چهارچوب جداگانه دارن
خودتون میبینین تعداد جوتسو ها چقدر زیاده
بنده موقعی که دنبال شمشیر بودم با حجم عظیمی از اسامی مواجه شدم، برای مولکول به مولکول کاتانا اسم دارن ...
نمیگم بده ،ولی متفاوته
تاکید عجیبی روی جزئیات و ریزه کاریها دارن
واسه تک تک سلاحها جوتسو جدا دارن
و تمام سنتها رو به شدت حفظ میکنن
اگه به اینها ریوهاشون رو اضافه کنید آدم دیوانه میشه :blink:
بیکار که میشدن جوتسو درست میکردن دور هم :lol: کلا عاشق سیستم و روش درست کردن برای کارها هستن
یه جوریایی احساس میکنم دیدشون زیادی تخصصی بوده به همه چی ... انقدر که طریقیت و موضوعیت ماجرا جا به جا شده

حتی در مورد مواد غذایی و آشپزی
مثلا تو ایران زعفران زعفرانه با اینکه خوب و بد داره
ولی اگر زعفران مال ژاپن بود 30 نوع زعفران داشتن ،هر کدوم با اسم خاص خودش
10 جور زعفرون جوتسو و 7 تا زعفرون دو داشتن !!! :lol:
ریختن زعفرون تو غذا هم روش خاص داشت حتما ... مثلا در قابلمه رو هم حتما با زاویه 45 درجه بر میداشتن :lol: با 30 درجه از سمت چپ میزاشتن !

جدی برای پوشیدن لباس رزم هم همین وضع رو داشتن ... به ترتیب با گره های خاص و حرکات مشخص :happy:

به نظر بنده افراطه ... ولی بعضیا ار این نظم و توجه به جزئیات آرامش میگیرن و اینطوری دوست دارن
خیلی سلیقه ایه ... نمیشه گفت کدوم بهتره ....

یه آشنای من که سالها پیش ژاپن کار میکرد میگفت : عموم مردمشون خنگی خاصی دارن ... خارج از چهارچوبی که وظیفه اونهاست و بهشون آموزش داده شده فکر نمیکنن اصلا و از خودشون ابتکار عمل ندارن ... فکر مستقل ندارن انگار و ممکنه راه حل مشکل شرکت جلوی چشمشون باشه ولی چون وظیفشون نیست اصلا نبیننش

نمونش همون سربازهای ژاپنی که بعد 10 سال از تموم شدن جنگ جهانی سر پستهاشون بافی مونده بودن و تو این 10 سال به ذهنشون نرسیده بود که یکی رو بفرستن از سرنوشت جنگ خبر بگیره ! ... احتمالا "آمار-جوتسو" کار نکرده بودن :)

ولی تو کره تکواندو تکواندو هست و نذاشتن این وضع براش پیش بیاد، تنها تقسیم بندیش تقسیم بندی به تکواندو ورزشی و سنتی هست ،هاپکیدو هم همینطور ... در اون هم پراکندگی وجود نداره ... نه هزار جور سبک و فدراسیون براش درست کردن نه اجازه دادن کسی زیر شاخه درست کنه براش

یه دلیل دیگه شناخته شده نبودن سبکهای کره ای به نظرم به این خاطره که کره سبکهای زبادی نداره نسبت به ژاپن
کلا 4-5 سبک دارن (ولی همون هاپکیدوی کره معادل 5 جوتسو مختلف تو ژاپن هست)

ازون طرف کره ای ها یه مقدار قدمت و اصالت کمتری دارن ... معمولا تحت تاثیر ژاپن و چین بودن ... مثلا همین هاپکیدو که تاثیر زیادی از آیکیجوجیتسوی ژاپنی گرفته و یه سبک تلفیقیه از جودو و آیکیجوجیتسو و .... و ورزش بومی کره که اسمش خاطرم نیست
این به معنی بد بودن نیست ... هاپکیدو یک سبک تلفیقی فوق العاده است

کلا به نظر بنده مقایسه درست نیست ... بحث خیلی سلیفه ایه

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
در مورد فعالیت نکردن : خودم کمتر فعالیت میکنم چون حوصله بحث ندارم ... مثلا همین مطلبی که در ادامه میگم 10 بار هم بگم نظر شخصی و سلیقه ایمه یا مثلا در مورد فلان مطلب در مورد جنگ هست نه ورزش رزمی فایده نداره ... باز دوباره بحث و جنگ اعصابه

شاید بهتر باشه به همون حالت قبل برگرده تاپیک ...

سلیقه ایه ... خودم تو رزمی بین این 2 تا کشور ژاپن رو ترجیح میدم (به خاطر جوجیتسو و جودو) ولی تو فرهنگ 100% ژاپن رو ترجیح میدم

در مورد تعدد سبکهای ژاپنی : به نظر بنده ژاپنی ها فرهنگ خاص و عجیبی دارن، نمیدونم چطور بگم، برای هر کاری یه روش و چهارچوب و کلی اسامی خاص دارن
بتده موقعی که دنبال شمشیر بودم با حجم عظیمی از اسامی مواجه شدم، برای مولکول به مولکول کاتانا اسم دارن ... نمیگم بده ،ولی متفاوته
تازه اگه به اینها ریوها رو اضافه کنید آدم دیوانه میشه :blink:
تا حوصلشون سر میرفته جوتسو درست میکردن دور هم :lol: کلا عاشق سیستم و روش درست کردن برای کارها هستن
یه جوریایی احساس میکنم دیدشون زیادی تخصصی بوده به همه چی
مثلا تو ایران زعفران زعفرانه با اینکه خوب و بد داره ... ولی اگر زعفران مال ژاپن بود 30 نوع زعفران داشتن ،هر کدوم با اسم خاص ... 10 جور زعفرون جوتسو و 7 تا زعفرون دو داشتن !!! :lol:
ریختن زعفرون تو غذا هم روش خاص داشت حتما ... مثلا در قابلمه رو هم حتما با زاویه 45 درجه بر میداشتن :lol: با 30 درجه ار سمت چپ میزاشتن
جدی : برای پوشیدن لباس رزم هم همین وضع رو داشتن ... به ترتیب مشخص با گره های خاص و حرکات مشخص ...

به نظر بنده افراطه ... ولی بعضیا ار این نظم و توجه به جزئیات آرامش میگیرن و اینطوری دوست دارن

یه آشنای من که سالها پیش ژاپن کار میکرد میگفت عموم مردم خنگی خاصی دارن ... خارج از چهارچوبی که وظیفه اونهاست و بهشون آموزش داده شده فکر نمیکنن اصلا و از خودشون ابتکار عمل ندارن ... (اینا رو اون گفت) ... اصلا مستقل فکر نمیکنن انگار ! ممکنه راه حل مشکل شرکت جلوی چشمشون باشه ولی اصلا نمیبیننش

نمونه همون سربازهای ژاپنی که بعد 10 سال از تموم شدن جنگ جهانی سر پستهاشون بافی مونده بودن و تو این 10 سال به ذهنشون نرسیده بود که یکی رو بفرستن از سرنوشت جنگ خبر بگیره ! ... احتمالا "آمارجوتسو" کار نکرده بودن :))

ولی تو کره تکواتدو تکواندو هست نذاشتن این وضع براش پیش بیاد تنها تقسیم بندیش تقسیم بندی به تکواندو ورزشی و سنتی هست
هاپکیدو هم همینطور ... در اون هم پراکندگی وجود نداره

شناخته شده نبودن سبکهای کره ای به نظرم به این خاطره که کره سبکهای زبادی نداره نسبت به ژاپن !
کلا 4-5 سبک دارن .... ولی همون هاپکیدوی کره معادل 5 جوتسو مختلف تو ژاپن هست

ازون طرف کره ای ها یه مقدار قدمت و اصالت کمتری دارن ... معمولا تحت تاثیر ژاپن و چین بودن ... مثلا همین هاپکیدو که تاثیر زیادی از آیکیجوجیتسوی ژاپنی گرفته و یه سبک تلفیقیه از جودو و آیکیجوجیتسو و ورزش بومی کره که اسمش خاطرم نیست
این الزاما به معنی بد بودن نیست ... هاپکیدو یک سبک تلفیقی فوق العاده است

به نظر بنده مقایسه درست نیست ... بحث خیلی سلیفه ایه

نمی دونم چی بگم . فقط میتونم بگم که خیلی حال کردم .

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
نمی دونم چی بگم . فقط میتونم بگم که خیلی حال کردم .

میدونم خیلی پراکنده نوشتم ... شرمنده ... یکم خیلی بیحوصلم
شما لطف داری به من مثل همیشه :)

شما نسخه ویرایش نشده رو نقل قول کردی ... بعد اینکه پستش کردم تغییرش دادم :D
همیشه اینکارو میکنم ... منتها چون دوستان با نقل فول جواب میدن اون مطلب خام میمونه تو تاپیک :p
ولی بزارین باشه ... تو نسخه اولش بی پرواتر نوشتم ،الان که خوندم خوشم اومد ... چه کاریه خودم رو سانسور کنم :lol:

---------------------------------------

داشتم تاپیکهای مربوط به دفاع شخصی رو که درست کرده بودن نگاه میکردن ... حالم گرفته شد اصلا ... از فعالیت نا امید شدم ... انفدر چرت و پرت و خزعبلات دیدم که حتی رغبت نکردم جواب بدم ... فقط یه ارجاع دادم به پستهام تو این تاپیک

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

در مورد مطرح بودن یکی نسبت به دیگری بحث انفدر جنبه های مختلف داره که نمیشه جواب درست و کامل داد و هر کس یه جنبه رو میگه و همه هم درست میگن

به نظرم دقت و وسواس خود ژاپنی ها موثر بوده ،همینطور انرژی که برای تبلیغ گذاشتن
ویژگی های خاصی هم دارن که برای خیلی ها جذابه

فرهنگ خاص و عجیبی دارن، نمیدونم چطور بگم، برای هر کاری یه روش و چهارچوب جداگانه دارن
بتده موقعی که دنبال شمشیر بودم با حجم عظیمی از اسامی مواجه شدم، برای مولکول به مولکول کاتانا اسم دارن ... نمیگم بده ،ولی متفاوته
اگه به اینها ریوها رو اضافه کنید آدم دیوانه میشه :blink:
مدام جوتسو درست میکردن دور هم :lol: کلا عاشق سیستم و روش درست کردن برای کارها هستن
یه جوریایی احساس میکنم دیدشون زیادی تخصصی بوده به همه چی

حتی در مورد مواد غذایی و آشپزی
مثلا تو ایران زعفران زعفرانه با اینکه خوب و بد داره ...
ولی اگر زعفران مال ژاپن بود 30 نوع زعفران داشتن ،هر کدوم با اسم خاص
10 جور زعفرون جوتسو و 7 تا زعفرون دو داشتن !!! :lol:
ریختن زعفرون تو غذا هم روش خاص داشت حتما ... مثلا در قابلمه رو هم حتما با زاویه 45 درجه بر میداشتن :lol: با 30 درجه ار سمت چپ میزاشتن

جدی برای پوشیدن لباس رزم هم همین وضع رو داشتن ... به ترتیب مشخص با گره های خاص و حرکات مشخص ...

یه آشنای من که سالها پیش ژاپن کار میکرد میگفت عموم مردم خنگی خاصی دارن ... خارج از چهارچوبی که وظیفه اونهاست و بهشون آموزش داده شده فکر نمیکنن اصلا و از خودشون ابتکار عمل ندارن ... اصلا مستقل فکر نمیکنن انگار و ممکنه راه حل مشکل شرکت جلوی چشمشون باشه ولی اصلا نبیننش

نمونه همون سربازهای ژاپنی که بعد 10 سال از تموم شدن جنگ جهانی سر پستهاشون بافی مونده بودن و تو این 10 سال به ذهنشون نرسیده بود که یکی رو بفرستن از سرنوشت جنگ خبر بگیره ! ... احتمالا "آمارجوتسو" کار نکرده بودن :)

ولی تو کره تکواتدو تکواندو هست و نذاشتن این وضع براش پیش بیاد تنها تقسیم بندیش تقسیم بندی به تکواندو ورزشی و سنتی هست ،هاپکیدو هم همینطور ... در اون هم پراکندگی وجود نداره ... نه هزار جور سبک و فدراسیون براش درست کردن نه اجازه دادن کسی زیر شاخه درست کنه

یه دلیل دیگه شناخته شده نبودن سبکهای کره ای به نظرم به این خاطره که کره سبکهای زبادی نداره نسبت به ژاپن
کلا 4-5 سبک دارن (ولی همون هاپکیدوی کره معادل 5 جوتسو مختلف تو ژاپن هست)

ازون طرف کره ای ها یه مقدار قدمت و اصالت کمتری دارن ... معمولا تحت تاثیر ژاپن و چین بودن ... مثلا همین هاپکیدو که تاثیر زیادی از آیکیجوجیتسوی ژاپنی گرفته و یه سبک تلفیقیه از جودو و آیکیجوجیتسو و ورزش بومی کره که اسمش خاطرم نیست
این الزاما به معنی بد بودن نیست ... هاپکیدو یک سبک تلفیقی فوق العاده است

کلا به نظر بنده مقایسه درست نیست ... بحث خیلی سلیفه ایه

بسیار از شما ممنونم آرمین. استفاده کردم.

به نظرم همه ی فرهنگ ها در کنار ویژگی های مثبت، نقایص زیادی هم دارند.
هیچ جای دنیا اتوپیا وجود نداشته است.

درباره ی ژاپن، مطالعه ی رمان Fear and Trembling ( ترس و لرز ) نوشته ی خانم آملی نوتومب را پیشنهاد می کنم. داستان بامزه ای دارد.

9780312288570.jpg

البته وقایع این رمان تخیلی نیستند و نویسنده آنها را تجربه کرده ست. داستان از این قرار هست که آملی، در زمان کودکی به همراه پدر و مادرش برای مدتی در ژاپن زندگی می کند. طی سالهای بعد، او همیشه احساس شیفتگی خاصی به ژاپن دارد و دلش می خواهد برای زندگی به این کشور سفر کند. در نهایت، در بزرگسالی به ژاپن می رود و در شرکتی استخدام می شود و ...

کتاب به فارسی هم ترجمه شده اما مقداری کمیاب هست.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خیلی ممنون از دوستان عزیزم علی آقا ، آبتین عزیز و همچنین جناب لرد....
بنده کاملا متوجه موضوع شدم تشکر از وقتی که گذاشتید و توضیحات مفیدی که دادید!!!!!

در جواب جناب لورد باید عرض کنم که واقعا شاید هاپکیدو از 5 6 تا جوتسو ژاپنی بهتر باشه:D
هاپکیدو یه سبک تلفیقی بسیار خوبه که برگرفته شده از موی تای جوجیتسو کاراته و...
هست که تمام این ها به خوبی و به صورت اصولی در هاپکیدو به کار برده شدن.....

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
بسیار از شما ممنونم آرمین. استفاده کردم.

به نظرم همه ی فرهنگ ها در کنار ویژگی های مثبت، نقایص زیادی هم دارند.
هیچ جای دنیا اتوپیا وجود نداشته است.

ممنونم :)

100% درسته ... همیشه در کنار ویژگی های مثبت ویژگی های منفی هم وجود داره، نمیشه بخاطر یه سری مسائل کل فرهنگ ژاپن رو نفی کرد

به نظر من ژاپنی ها به معنای واقعی مردمان متخصصی هستن ، یه حوزه رو انتخاب میکنن و تا آخرش نرن و گندش رو در نیارن ول نمیکنن (البته شنیدم نسل جدیدشون فرق دارن)

یه مطلب میخوندم در مورد علل سقوط ژاپن تو صنایع الکترونیکی .... میگفت تکنولوژی مرکب الکترونیکی که تو e-book reader ها استفاده میشه سالها قبل از ورود "کیندل آمازون" توسط ژاپنی ها اختراع شده ،ولی چون مخترعان ژاپنی نیاز مردم دنیا رو توش در نظر نگرفته بودن و مناسب یک ژاپنی ساخته بودنش هیچ جا ازش استقبال نشد و به شدت شکست خورد ... سالها بعد شرکتهای آمریکایی همون فناوری رو خریدن و همچین محصول موفقی ارائه دادن
میگفت ژاپن تکنولوژی جدید کشف میکنه ولی بلد نیست باهاش چیکار کنه ... چون دنیا رو از دید کاملا متفاوتی میبینه

در مورد بازیهای کامپیوتری آمار فروش کنسول و بازی تو تمام دنیا شبیه هست ولی به ژاپن که میرسه همه چیز واقعا برعکس میشه !!!!
محصولات خود سونی تو ژاپن به اندازه فروش جهانی طرفدار نداره
بازیهایی مثل call و assasin و ... که وقتی در میان رکورد فروش رو میشکنن توی ژاپن هیچ استقبالی ازشون نمیشه
همینه که سبک JRPG داریم تو بازی (سبک نقش آفرینی ژاپنی) ، به شدت هم غیر قابل تحمله برای غربی ها
انقدر که شرکتهای ژاپنی برای فروش بازیهاشون مجبور شدن المان های غربی رو وارد کنن تا بازارشون رو از دست ندن ... همون محصولات رو تو ژاپن کسی نمیخره

ما یه مقدار کمی از **** حقوقی ژاپن خوندیم تو حقوق تطبیقی ... بچه ها چشمشون 4 تا شده بود ... باورمون نمیشد همچین چیزهایی امکان داشته باشه، یعنی یه جاهایی انقدر عجیب بود که فکر میکردیم انسان نیستن ... ترکیبی از فرشته و روبات هستن ! :)

شما باورتون میشه یاکوزا اونجا دفتر داره ،پلیسم میدونه کجاس دفتراشون ولی نمیریزن بگیرنشون ؟
باورتون میشه همین یاکوزا قوانین اخلاقی سفت سختی داره که پلیس خیلی کشورها رعایتشون نمیکنه ؟
نقل قول شنیدم از یک خانم ژاپنی که برای امنیت بیشتر رفته بود تو محله یاکوزا خونه گرفته بود ... چون میدونست اونجا کسی جرات نداره مزاحم یه زن بشه !!!
یعنی مافیاشون هم مدل خاص خودشه ...

ژاپن برام یه سوال بزرگه ... حتما باید برم از نزدیک ببینم ... دوست دارم بدونم اینا چرا اینجورین !
نمیگم بد هستنها ... اتفاقا خیلی خوبن ... حتی بدم نمیاد اونجا زندگی کنم ... فقط خیلی ناشناخته و خاص هستن ...

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
درباره ی ژاپن، مطالعه ی رمان Fear and Trembling ( ترس و لرز ) نوشته ی خانم آملی نوتومب را پیشنهاد می کنم. داستان بامزه ای دارد.
البته وقایع این رمان تخیلی نیستند و نویسنده آنها را تجربه کرده ست. داستان از این قرار هست که آملی، در زمان کودکی به همراه پدر و مادرش برای مدتی در ژاپن زندگی می کند. طی سالهای بعد، او همیشه احساس شیفتگی خاصی به ژاپن دارد و دلش می خواهد برای زندگی به این کشور سفر کند. در نهایت، در بزرگسالی به ژاپن می رود و در شرکتی استخدام می شود و ...​
کتاب به فارسی هم ترجمه شده اما مقداری کمیاب هست.

خیلی ممنون ! دنبالش بودم
قبلا شنیده بودم همچین کتابی هست ولی پیداش نکردم تو بازار
فک کنم یه فیلم هم ازش ساختن چند سال پیش
مشکلی نیست، اتفاقا انگلیسی لطفش بیشتره ... میگردم ببینم میتونم پیداش کنم تو نت

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ممنونم :)

100% درسته ... همیشه در کنار ویژگی های مثبت ویژگی های منفی هم وجود داره ... نمیشه بخاطر یه سری مسائل کل فرهنگ ژاپن رو نفی کرد

تا حالا چند فیلم از این تفاوت ژاپنی ها با مردم دنیا ساخته شده ... شنیدم حتی با اوکیناوایی ها فرق دارن !

به نظر من ژاپنی ها به معنای واقعی مرمان متخصصی هستن ... از کارگر بگیرین تا مهندس ... یه حوزه رو انتخاب میکنن و تا آخرش نرن و گمدش رو در نیارن ول نمیکنن
البته شنیدم نسل جدیدشون کلا فرق میکنن

یه مطلب میخوندم در مورد علل سقوط ژاپن تو صنایع الکترونیکی .... میگفت تکنولوژی مرکب الکترونیکی که تو e-book reader ها استفاده میشه و سالها قبل از ورود کیندل آمازون توسط ژاپنی ها اختراع شده ،ولی چون مخترعان ژاپنی نیاز مردم دنیا رو توش در نظر نگرفته بودن و مناسب یک ژاپنی ساخته بودنش هیچ جا ازش استقبال نشد و به شدت شکست خورد ... سالها بعد شرکتهای آمریکایی همون فناوری رو خریدن و همچین محصول موفقی ارائه دادن
میگفت ژاپن تکنولوژی جدید کشف میکنه ولی بلد نیست باهاش چیکار کنه ... چون دنیا رو از دید کاملا متفاوتی میبینه

در مورد بازیهای کامپیوتری آمار فروش کنسول و بازی تو تمام دنیا شبیه هست ولی به ژاپن که میرسه همه چیز واقعا برعکس میشه !!!!
محصولات خود سونی تو ژاپن به اندازه فروش جهانی طرفدار نداره
بازیهایی مثل call و assasin و ... که وقتی در میان رکورد فروش رو میشکنن توی ژاپن هیچ استقبالی ازشون نمیشه
همینه که سبک JRPG داریم تو بازی (سبک نقش آفرینی ژاپنی) ، به شدت هم غیر قابل تحمله برای غربی ها
انقدر که شرکتهای ژاپنی برای فروش بازیهاشون مجبور شدن المان های سبک غربی رو وارد کنن تا بازارشون رو از دست ندن ... همون محصولات رو تو ژاپن کسی نمیخره

ما یه مقدار کمی از **** حقوقی ژاپن خوندیم تو حقوق تطبیقی ... بچه ها چشمشون 4 تا شده بود ... باورمون نمیشد همچین چیزهایی امکان داشته باشه ... یعنی یه جاهایی انقدر عجیب بود فکر میکردیم انسان نیستن اینا ... ترکیبی از فرشته و ربات هستن ! :))

شما باورتون میشه یاکوزا اونجا دفتر داره ،پلیسم میدونه کجاس دفتراشون ولی نمیریزن بگیرنشون ؟
باورتون میشه همین یاکوزا قوانین اخلاقی سفت سختی داره که حتی پلیس خیلی کشورها رعایتشون نمیکنه ؟
نقل قول شنیدم از یک خانم ژاپنی که برای امنیت بیشتر رفته بود تو محله یاکوزا خونه گرفته بود ... چون میدونست اونجا کسی جرات نداره مزاحم یه زن بشه !!!
یعنی مافیاشون هم مدل خاص خودشه ... سر شاخه مافیا رو هم میدونن کیه اونجا ... عکسش و اسمش تو اینترنت هست

ژاپن برام یه سوال بزرگه ... حتما باید برم از نزدیک ببینمشون ... دوست دارم ببینم اینا چرا اینجورین آخه !
نمیگم بد هستنها ... اتفاقا خیلی خوبن ... بدم نمیاد اونجا زندگی کنم حتی ... ولی ناشناخته و خاص هستن

نکات خیلی جالبی بود. مجددا تشکر می کنم.
گفتگو با شما لذت بخش هست :happy:

بالا