• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بگو ببینم این جوجیتسو بیلی جی و کوانتوم چی داره تا ببینیم کدوم بهترن:D

مشخص است که با روش جو جیتسو واقعی کاملا متفاوت بوده
تکنیک های ناگه وازه به کلی فرق میکنه
در جوجیتسو واقعی تکنیک های ته هوداکی وحشتناکی وجود داره که در هیچ کدام از نیو دوجوها دیده نمیشه چون بلد نیستن اجرا کنن

روش های کیهون وازا موشو دوری روش های کاملا پیچیده همراه با تمرین زیاد و اساتید کهنه کار که این علوم رو به ارث بردن میتوان اجرا کرد که در هیچ کدام از روش های نوین دیده نمیشه

اگر سوالی بود در خدمتم

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اگر مجبور شويد براي نجات زندگيتان به يک مبارزه واقعي دست بزنيد چه اتفاقي خواهد افتاد؟ چه عکس العملي نشان خواهيد داد و چه کار خواهيد کرد؟
در مورد اين موضوع شما هم اغلب فکر کرده ايد اگر درگير يک مبارزه واقعي شويد خيلي سريع شخص مهاجم را به شدت مصدوم مي کنيد (و حتي شايد او را به قتل برسانيد) اگر چنين اتفاقي بيفتد و به پاي ميز محاکمه کشيده شويد در جواب خواهيد گفت که خود هيچ مسئوليتي در قبال عملي که انجام داده ايد نمي پذيريد و حملات مهاجم را بي اراده و بدون آگاهي و کنترل ذهني پاسخ داده ايد و آن باعث مرگ او گشته نه شما!!!??????
اینطور نیست ؟

به قول استاد بنده ( سوک یوشیشیرو کیوموتو ) قدرت باید نامرئی باشه یا کور کنه

پس اگر از قدرتت در بالاترین مرحله استفاده کردی در بالاترین مرحله مخفی کن:cool: نباید ردی به جا بزاری:hmm:

شاید نفهمی معنای حرفم رو

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
از لطف دوستان خیلی ممنونم.
محل قرار گرفتن هارا،سه اینچ و یا چهار انگشت زیر ناف هستش و اگر از این نقطه محوری رو عبور بدیم،وسط این محور از نظر طولی چاکرای سوم می باشد.
مشاهده پیوست 248184
برای تمرکز روی این نقطه و پرورشش راههای زیادی هست که مراحل ابتدایی اون بر میگرده به تقویت جسم و ضمیر ناخودآگاه در اون نقطه.
در شین شین توئیتسو آیکیدو(کی آیکیدو)،چهار اصل برای تمرکز روی این نقطه وجود داره:
1-keep one point
اون نقطه رو در نظر بگیر و فکرت رو ببر روش بدون هیچ باری،یعنی نه مثبت و نه منفی و سعی کن فکرت فقط روی اون نقطه باشه و کلا از افکار دیگه خودتو خالی کن.
2-relax completly
به طور کامل خودتو ریلکس کن و سعی کن از نفسهات شروع کنی،موقعی که هیپنوتیزم تمرین میکردم،معلمم میگفت که از نوک انگشتای پات شروع کن. که این هم روشیه و حالتهای مختلفی وجود داره ولی همه ش میرسه به یه جا:"آرامش"
3-keep weight underside
وزن بدنت رو کاملا بنداز روی اون نقطه و سعی کن بچسبی به زمین و وزنت رو زیاد کنی.
4-extend ki
نیروی کی و یا چی و یا همون نیروانا رو در کل بدنت همراه با تنفسهای عمیقی که از بینی میگیری و از دهن تخلیه میکنی پخش کن چرخش هوا باید به شکل زیر باشه:
مشاهده پیوست 248192

این مراحل در ابتدا زمان میبره ولی بعد از کمی تمرین شما بلافاصله میتونید بهش برسید،در مواقع امکان درگیری اولا نباید به هیچ عنوان عصبانی بشید،چون در این صورت به هیچ عنوان به حالت مورد نظر نمیرسید چون آرامش وجود نداره.
وقتی یه لحظه تمرکز کنید و آروم باشید،اعتماد بنفس بالایی بهتون تزریق میشه و حریفتون ناخودآگاه بهش استرس وارد میشه و از قضاوت در مورد حرکات و توانایی شما باز میمونه؛و این برگ برنده شماست،یعنی آدمیزاد از چیزی که براش گنگه میترسه چون نمیدونه پشتش چیه،مثل تاریکی که نمونه بارزشه.
فرم ایستادن هم باید به شکل "شی ذن تای" در کاراته باشه،تقریبا نوع ایستادن نرمال در افراد.

ممنون از حسن توجه شما
در هنرهای رزمی ژاپنی یک مفهوم به خوبی تمرین و تفسیر میشود و آن هم تنفس هست

نکته مهمی که در این تمرینات وجود داره اجرای صحیح تنفس هست و کیای جوتسو یکی از مهمترین روش هاییست که در کوریو جوتسو های قدیمی تمرین میشده

ممنون از فعالیت شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
شما برای سوالی که طرح کردید پاسخ زیرکانه ای هم دارید.

صرف نظر از قانون، داشتم فکر می کردم در بدترین حالت، اگر شخص مهاجم جان ما را به خطر بیاندازد، اخلاق هم نمی تواند مانعی باشد برای ما. می توانیم به هر قیمتی خودمان را از شر مهاجم خلاص کنیم ...

آفرین

و یک نکته: ........... کجا ............. کی .................... چه ...................;) این گونه عمل کنیم

ممنون از حسن توجه شما

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
مشخص است که با روش جو جیتسو واقعی کاملا متفاوت بوده
تکنیک های ناگه وازه به کلی فرق میکنه
در جوجیتسو واقعی تکنیک های ته هوداکی وحشتناکی وجود داره که در هیچ کدام از نیو دوجوها دیده نمیشه چون بلد نیستن اجرا کنن

روش های کیهون وازا موشو دوری روش های کاملا پیچیده همراه با تمرین زیاد و اساتید کهنه کار که این علوم رو به ارث بردن میتوان اجرا کرد که در هیچ کدام از روش های نوین دیده نمیشه

اگر سوالی بود در خدمتم

ممنون از حسن توجه شما

خیلی دوس دارم طعم واقعی جوجیتسوی واقعی رو بچشم حیف که پول ژاپن رفتن ندارم
ولی یکی استاد واقعی جوجیتسو میتونه گردن یک گاو رو خرد کنه

باشگاه جوجیتسوی یاماگومه:rolleyes:

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
شما برای سوالی که طرح کردید پاسخ زیرکانه ای هم دارید.

صرف نظر از قانون، داشتم فکر می کردم در بدترین حالت، اگر شخص مهاجم جان ما را به خطر بیاندازد، اخلاق هم نمی تواند مانعی باشد برای ما. می توانیم به هر قیمتی خودمان را از شر مهاجم خلاص کنیم ...

زماني است که شما بدون آگاهي ذهني و کنترل فکري عملي را انجام مي دهيد در آن لحظه شما فقط فاعل هستيد مثلا وقتي شما توپي را به سوي من پرتاپ مي کنيد دست من بدون تفکر و اراده به سوي توپ دراز مي شود و آن را مي گيرد. يا زماني که کودک يا حيواني به سوي اتومبيلتان مي‌دود پايتان بي اختيار روي پدال ترمز فشار وارد مي آورد زماني که شما ضربه اي بر من وارد مي کنيد من قبل از برخورد ضربه از خود دفاع مي کنم و خود با ضربه اي جواب مي دهم ولي اين کار بدون فکر و تصميم قبلي صورت مي گيرد آن خود اتفاق مي افتد.
اين حالتي از ذهن است که ژاپني ها آن را موشين مي نامند که از لحاظ لغوي به معناي فکر نکردن است. بنا به گفته استادان ذن ، موشين به معني عمل کردن است در حالي که فاعل از خود عمل جدا گشته و هيچ نوع تفکري در اصل عمل دخالت ندارد . زيرا عمل غيرارادي و بسيار آزاد است . وقتي موشين در کار باشد ذهن از کاري به کار ديگر مي‌رود و همانند چشمه اي جاري مي شود و فضاي خالي را در ذهن پر مي کند.............................................................................................................................................................................................................................................................

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

زماني است که شما بدون آگاهي ذهني و کنترل فکري عملي را انجام مي دهيد در آن لحظه شما فقط فاعل هستيد مثلا وقتي شما توپي را به سوي من پرتاپ مي کنيد دست من بدون تفکر و اراده به سوي توپ دراز مي شود و آن را مي گيرد. يا زماني که کودک يا حيواني به سوي اتومبيلتان مي‌دود پايتان بي اختيار روي پدال ترمز فشار وارد مي آورد زماني که شما ضربه اي بر من وارد مي کنيد من قبل از برخورد ضربه از خود دفاع مي کنم و خود با ضربه اي جواب مي دهم ولي اين کار بدون فکر و تصميم قبلي صورت مي گيرد آن خود اتفاق مي افتد.
اين حالتي از ذهن است که ژاپني ها آن را موشين مي نامند که از لحاظ لغوي به معناي فکر نکردن است. بنا به گفته استادان ذن ، موشين به معني عمل کردن است در حالي که فاعل از خود عمل جدا گشته و هيچ نوع تفکري در اصل عمل دخالت ندارد . زيرا عمل غيرارادي و بسيار آزاد است . وقتي موشين در کار باشد ذهن از کاري به کار ديگر مي‌رود و همانند چشمه اي جاري مي شود و فضاي خالي را در ذهن پر مي کند.............................................................................................................................................................................................................................................................

درود بر شما . منظور شما این است که واکنش ما به صورت غریزی میشود ؟؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116

این همون فلسفه جیت کان دو هستش که بروس لی 10 سال از طریق مطالعه و تحقیق رو علم فلسفه براش زحمت کشید

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

شما فرد آگاهی هستید!

با این مفهوم مقداری آشنایی دارم. نکته ای که می توانم اضافه کنم و شاید خوب باشد این است که تمرین و تکرار کاتا ها مثلا در کاراته، برای رسیدن به همین قابلیت "بی فکری" در لحظه ی اجراست. زمان مبارزه، شما قاعدتا باید بی اختیار کاتا را استفاده کنید.
جالب است بگویم چنین چیزی یکجورهایی در بوکس غربی هم وجود دارد ...

این همون فلسفه جیت کان دو هستش که بروس لی 10 سال از طریق مطالعه و تحقیق رو علم فلسفه براش زحمت کشید

همین طوره. اصل Directness در جیت کان دو، همان موشین هست.
در واقع مفاهیم بنیادی ِ جیت کان دو، همان مفاهیم ذن هستند. موشین هم که ریشه در ذن دارد.

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
آفرین

و یک نکته: ........... کجا ............. کی .................... چه ...................;) این گونه عمل کنیم

ممنون از حسن توجه شما

” The intellectual fighter knows the whys, hows, and whens of what he does “
:)

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
جناب میلاد، یک سوال:

نینجا ها در شب و تاریکی، قادر به دیدن بودند، همین طور است؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
جناب فایرنایت، سوالی هم از شما داشتم.

زمانی گفته بودید:

" هنر رزمی باعث رسیدن به مرز پیش بینی میشود . "

این جمله را بسیار دوست دارم اما اگر امکان دارد قدری درباره اش توضیح بفرمایید.

ممنون.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خیلی دوس دارم طعم واقعی جوجیتسوی واقعی رو بچشم حیف که پول ژاپن رفتن ندارم
ولی یکی استاد واقعی جوجیتسو میتونه گردن یک گاو رو خرد کنه

باشگاه جوجیتسوی یاماگومه:rolleyes:

آب در کوزه و ما گرد جهان میگردیم;) نا امید نشو

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
جناب میلاد، یک سوال:

نینجا ها در شب و تاریکی، قادر به دیدن بودند، همین طور است؟

سلام و درود بله

در نینجوتسو تمریناتی وجود داره که قدرت بینایی رو تقویت میکنه . مثلا یکی از روش هایی که نینجا واسه تاریکی استفاده میکنه اینکه که تو تاریکی کانون چشمش رو به سرعت تغیر میده (حرکت سریع چشم) این گونه حرکت سریع چشم موجب میشه که تصویر جسم قبلی در چشم ثابت نمونه و باعث دید در تاریکی میشه . یا اصلا به نور نگاه نمیکنه تو تاریکی و همیشه پشت نور هست
کشیدن روغن ریشه گیاه.......... دور چشم که مردک چشم رو به شدت باز میکنه و دید در شب رو چند برابر میکنه

در کل این ها تمام رفتارهای چریکی هست و نیاز به روش و تمرینات فوق پیشرفته داره ما به کلیه این روش ها میگیم هنسو جوتسو

ممنون از حسن توجه شما

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
آب در کوزه و ما گرد جهان میگردیم;) نا امید نشو

ممنون از حسن توجه شما

با تمرین جودو میشه به اون شرایط رسید؟ یا سبک دیگه ای مد نظرتون هست؟
یا من اشتباه متوجه شدم؟:whistle:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با تمرین جودو میشه به اون شرایط رسید؟ یا سبک دیگه ای مد نظرتون هست؟
یا من اشتباه متوجه شدم؟:whistle:

هر سوالی داری بپرس. میتونی با تلفن من تماس بگیری

واسم پیام بزار و محل سکونتت رو بگو کجاست.

من در خدمتم

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام و درود بله

در نینجوتسو تمریناتی وجود داره که قدرت بینایی رو تقویت میکنه . مثلا یکی از روش هایی که نینجا واسه تاریکی استفاده میکنه اینکه که تو تاریکی کانون چشمش رو به سرعت تغیر میده (حرکت سریع چشم) این گونه حرکت سریع چشم موجب میشه که تصویر جسم قبلی در چشم ثابت نمونه و باعث دید در تاریکی میشه . یا اصلا به نور نگاه نمیکنه تو تاریکی و همیشه پشت نور هست
کشیدن روغن ریشه گیاه.......... دور چشم که مردک چشم رو به شدت باز میکنه و دید در شب رو چند برابر میکنه

در کل این ها تمام رفتارهای چریکی هست و نیاز به روش و تمرینات فوق پیشرفته داره ما به کلیه این روش ها میگیم هنسو جوتسو

ممنون از حسن توجه شما

بسیار عالی بود جناب میلاد. تشکر می کنم.

ظاهرن افراد باید تمرینات ترسناکی رو پشت سر می گذاشتن برای آموختن مهارت های اینچنینی.

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
سلام بر شما و سایر اساتید برجسته
بله دقیقا و زمان زیادی لازم داره... ... ... البته شبیه به قانون بازتاب شرطی(قبلا در موردش صحبت کردم) هم هست ولی با اون فرق داره.
شاد باشید.

morihe ushiba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91

شما فرد آگاهی هستید!

با این مفهوم مقداری آشنایی دارم. نکته ای که می توانم اضافه کنم و شاید خوب باشد این است که تمرین و تکرار کاتا ها مثلا در کاراته، برای رسیدن به همین قابلیت "بی فکری" در لحظه ی اجراست. زمان مبارزه، شما قاعدتا باید بی اختیار کاتا را استفاده کنید.
جالب است بگویم چنین چیزی یکجورهایی در بوکس غربی هم وجود دارد ...

همین طوره. اصل Directness در جیت کان دو، همان موشین هست.
در واقع مفاهیم بنیادی ِ جیت کان دو، همان مفاهیم ذن هستند. موشین هم که ریشه در ذن دارد.

سلام خدمت شما استاد بزرگ
بنده نوازی فرمودید... ... ...

بالا