• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
راستش بخواید این صحنه از شانس بد طرف خیلی محدوده در ضمن تعداد زورگیر ها هم زیاد که در این جور موارد با راهکار های جناب lord viperبیشتر موافقم ...ولی بخوای خوب حساب کنی دو نفر هستندچون اون دوتای دیگه راننده هستند و با صحنه فاصله دارن و اگه بخای دقیقیتر حساب کنی یه نفر به حساب میاد چون یکی قمه داره و دیگری بدون سلاح هستش و نقش محافظ فرد مسلح و نگهدارنده قربانی رو داره
که اگه بخواییم اینجوری دسته بندی کنیم میشه کار هایی (بادرصد کم و مدیریت و کنترل کامل ترس و صحنه)برای فرار انجام داد مثلا در عکس بالا فرد قربانی رو زمین نشونده شده و قربانی میتونست در یک لحظه مناسب با ضربه اصولی به نقطه فوق العاده(ب/ی/ض/ه )حساسی که دقیقا جلوش قرار گرفته و به راحتی میتوه بهش ضربه بزنه خطرناک ترین فرد صحنه روکه رو به روش ایستاد از پا دربیاره(باید جوری ضربه زده بشه که مثل تیری که تو مغز یه نفر شلیک میشه عمل کنه و قدرت عکس العمل زورگیر رو ازش بگیره و از پا درش بیاره)و نفر دوم که کلاه سرشه هم نقطه فوق العاده حساس بدنش(ب/ی/ض/ه) در راستای ارنج شخص قربانی قرار داره میتونه با استفاده از دامنه حرکت مشتی که به نفر اصلی زده شده در بازگشت با ارنج ضربه مهلکی به نقطه حساسه شخص دوم بزنه و خیلی راحت اون رو هم از پا دربیاره و با اموالش از صحنه فرار کنه (طبیعی که اون دوتا موتوری هم با دیدن این صحنه پا به فرار میزارن یا اگه خوان حرکتی انجام بدن شما فاصه لازم رو برای فرار باهاشن دارید)البته ببخشید دیگه یه خورده فیلم هندی شد!
happysmiley.gif
biggrinsmiley.gif

به دستور اساتید: منبع: خودم... .... ...
coolsmiley02.gif
happysmiley.gif

درود دوست عزیز
مطالب شما بسیار مفید بود و لذت بردم
اما اینو باید بگم که شما وقتی زور گیر ها بهتون حمله میکنن که کیفتون رو بگیرن در اون بحظه تمام فکر و ذهن شما درگیر میشه
وترس و استرس تمام وجود شما رو فرا میگیره و نمیتونین اونچه را که در ذهن شماست اجرا کنین
مگر این که افراد نظامی و.. باشن که اموزش میبینن که در هر شرایطی چگونه از خودشون دفاع کنن که حالا به اون مساله کاری نداریم
اما اگر شما در اون مدت زمان کم بتونین اونچه در ذهن شماست رو اجرا کنین خوبه
ولی به قول ارمین عزیز اگه ضربه شما با خطا مواجه بشه دگ تضمینی برای سلامتی شما وجود نخواهد داشت
پس نتیجه میگیریم که باید هر دو جنبه مثبت کار رو بسنجیم

موفق باشید

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود اسمیقله جان

در واقع آقای آرمین هر چه گفتنی بود رو گفتن.

در شرایطی که کسی جان ما به را خطر بیاندازد با شدت هر چه تمام تر مقابله خواهیم کرد.

اما در غیر این صورت باید منافع و مضار عکس العمل خودمان را بسنجیم.

به طور کلی فکر می کنم شخص رزمی کار وظیفه برقراری امنیت اجتماعی را ندارد اسمی جان. مگر استثنایی در کار باشد ...

درود منظور منم هم ابتین جان کسی بود که میتونه این کار رو انجام بده نه هر رزمی کاری
امکان داره این کارش باعث بشه به خودش هم اسیب برسه
اما اگه کسی واقعا دفاع شخصی کار باشه و در وهله اول بتونه از خودش محافظت کنه چون فک میکنم اولین مرحله اینه که بتونی از خودت مراقبت کنی
بعد میتونه حق مظلوم رو بگیره
البته این جور چیزا شاید بین همه نباشه چون یه جوری میشه گفت که جوانمردی به حساب میاد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بنظرم میک مپ علمی تر از کراو ماگا قرار داره
آموزش هاشون خیلی جالب بود
گاهی وقتا برای اینکه از شر مهاجمیکه قراره تو رو بکشه لازمه که مهاجم رو بکشی

وگرنه کل کشور ریخته پر از تکواندو کاراته کار ولی کدومشون جنگجو هستن

اینطوری باشه صد سال دور هنرهای رزمی نباید رفت همون پینگ پنگ بازی کنیم بهتره

فکر بکن یکی که کمربند مشکی کاراته داشته باشه جلوی یک آدم عادی قوی هیکل شکست بخوره مورد چه سرخوردگی و تمسخری قرار میگیره

ورزش های رزمی باید کاربردی باشند

وگرنه با نمایش دادن و نرمش فرقی ندارن

نترس جان منم با شما موافق نیستم
کشور که میدان جنگ یا نبرد نیست که همه رزمی کار ها جنگجو باشن:D
و همه رشته های رزمی صرفا غیر کنترلی نیستن
فلسفه هنر های رزمی پرورش روح و نفس آدمی هست و در اون از جنگ و خونریزی خودداری شده
موفق باشید

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
index.jpg

زنپو کایتن چیست؟ :

زنپو کایتن رو نمیشه تنها یک تکنیک یا یک روش فراک نام برد . در کل به قول ژاپنی ها تکنیک و فرار در حال حرکت.

زنپو کایتن زیر شاخه تای هن جوتسو هست: در اصل به معنای هنر جابجا کردن بدن یا روش استفاده از بدن که تعداد زیادی زیر شاخه داره که به مرور توضیح خواهم داد

در اصل خود کلمه زنپو کایتن یعنی : زنپو (غلط) کایتن (جلو) غلط از جلو

بسیاری از رزمی کاران با شیوه صحیح زنپو کایتن آشنایی ندارن حتی نمیتوانن به درستی اجرا کنن که تعدادشون در کمربند مشکی ها کم نیست.

اجرای صحیح زنپو کایتن کمک فراوانی به فرار ، افت و............. میکند.

یک جوتسو کای خوب باید بتونه از ته (بدن) خود به خوبی استفاده کنه

حق مطلب محفوظ

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ن
فلسفه هنر های رزمی پرورش روح و نفس آدمی هست و در اون از جنگ و خونریزی خودداری شده

دقیقا نکته همین جاست که افراد به دنبال تفاوت معنا و مفهوم هنرهای رزمی و مکاتب جنگی نمیرن.

در وارای آن معنا جنگ و خونریزیست و حفظ منابع و منافع و...........

بله دوست من فلسفه هنرهای رزمی آمادگی برای نبردی گمنام که ما اسم کثیف آن را پشت کلمه هنرهای رزمی پنهان میکنیم. (حال جنگجو ظالم است یا مظلوم) ...........

هر چند میدانم معنی نخواهد داشت اما معنی خواهد++++ پیدا کرد.

ممنون از حسن توجه شما

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
بسیار مهم ،طولانیه ،بر من منت بزارید و کامل مطالعه بفرمایید
سوءتفاهم خطرناکی پیش اومده

عرض کنم که اون مطلبی که بنده در مورد target گفتم نیاز به توضیحات بیشتری داره

-اول بگم که برعکس تصور عموم اینها معمولا آدمهای کم هوشی نیستن
بعضا سطح IQ بالاتری نسبت به متوسط مردم دارن ،مطمئن باشید حساب همه چیز رو کردن

اونی رو که کلاه سرشه دست کم نگیرید اون هم اگر پاش بیوفته ضامن دار رو در میاره
اونهایی که رو موتورن هم معمولا وقتی میبینن همدستشون در خطره موتور رو میندازن و میان سراغتون
بحث رفاقت به کنار ،میدونن که اگر یکی گیر بیوفته ممکنه همه رو لو بده

دیده شده که مالباخته فرار کرده تو خیابون اصلی ولی زورگیرها افتادن دنبالش !!!

- در مورد قفل کردن هم 100% قفل میکنید، دفعه اول که چنین اتفاقی افتاد برام احساس میکردم دارم خواب میبینم

----------------------------------------------------------------------------------------------------

بریم سر target ،متاسفانه خیلی مسائل ناگفته مونده و ممکنه باعث بشه کار دست خودتون بدید :
دقت داشته باشید که همونطور که مهاجم target داره شما هم target دارید !!!
از دسترس دور کردن نقاط حساس بدن به اندازه ضربه به نقاط حساس مهاجم اهمیت داره

تو این عکس میبینید که صورت و گردن و چشم که از مهمترین target ها هستن در فاصله بسیار کمی از چاقو و در Range چاقو قرار دارن و اینجا صورت ما برای مهاجم راه دست تر هست تا بیضه مهاجم برای ما

بعد هم تو این شرایط بر فرض اینکه شما سریعتر باشید و بزنید احتمال زیاد اون هم میتونه ضربه خودش رو وارد کنه
سوال اینجاست چه کسی آسیب بیشتری وارد میکنه ؟ طبیعتا مهاجم

معمولا اگر شما به بیضه این مهاجم بزنید واکنش غریزی این فرد که خودش هم نمیدونه چیکار داره میکنه اینه که بلافاصله با چاقو به صورت و گردن شما فرو میکنه و تمام

-نکته دیگه اینکه چشم ها و دستهای مهاجم به صورت غریزی محل اصابت ضربه رو دنبال میکنن و چون صورت شما خیلی به محل ضربه (بیضه) نزدیکه اولین هدفی که به ذهن مهاجم میاد صورت شماست
دیدید که بدون این کارها هم صورت این بنده خدا رو پاره کردن، طرف میتونست بزنه به دستش یا زانوش ولی به خودش زحمت نداد خم بشه و نزدیکترین عضو رو هدف قرار داد و رفت
(البته دلیل دیگه هم داشت که چون بدآموزی داره نمیگم)

این نظر بنده فقط در مورد این عکس هست و با فرض اینکه خطر جانی وجود داره و سلاحی همراه نداریم :

ضربه زدن به Target و دفاع از نقاط حساس خودتون باید همزمان باشه
این یکی از چند سناریویی هست که به ذهن میرسه و مسلما ایراد و نقطه ضعف داره :

0 - اول اینکه حالت نشسته حالت خیلی بدیه ،طرف چاقو هم نداشته باشه خیلی راحت با زانو میتونه بکوبه تو صورتتون
پس داوطلبانه نشینید ،هیچوقت

1 - دو دست رو به صورت غیر تهدید آمیز (برای از دست ندادن عنصر غافلگیری) محافظ صورت و گردن بکنید

2 - به پشت بیوفتید
* این حرکت مشکوک نیست و نه تنها دسترسی چاقو رو به سر و صورت رو سخت میکنه بلکه باعث میشه از پاتون به عنوان محافظ و عضو ضربه زننده استفاده کنید به جای دست
نیروی پا برای ضربه کاری به بیضه مناسبتر از دست هست ،بلندتر و قویتره و باعث میشه بتونید فاصلتون رو با مهاجم حفظ کنید
در ضمن چون زمین تکیه گاه بالاتنه شماست میتونید ضربه های بهتری بزنید
همچنین ضربه چاقو اگر به پا اصابت کنه که حتما میکنه به پا آسیب کمتری میزنه چون هم کفش به پا دارید و هم ساق پا خیلی قویتر هست از دست
در هر صورت نتیجش مثل اصابت چاقو به صورت و گردن فاجعه بار نیست

3- با پا به بیضه بزنید (با پاشنه) ،نه یک بار چون تو اون شرایط وقت نیست که بزنید بعد ببینید اثر کرده یا نه و اگر تاثیر نکرد دوباره بزنید
توصیه میکنم 3 بار بزنید که مهاجم فیض اساسی ببره ،مثل ورزشهای رزمی رقابتی ضربه نزنید و پا رو عقب بکشید ،واقعا بزنید و ضربه رو ادامه بدید

4 - به کاسه زانو بزنید (با پاشنه) تا توان تعقیب رو از مهاجم بگیرید
یا

4 - مچ یک پا یا هر دو پا رو با دست بگیرید و همینطور که میکشیدبه سمت خودتون جفت پا به کمر رو بزنید ،ضربه باید ادامه پیدا کنه و حالت هول دادن به خوذش بگیره در انتها

* مهم : به مچ پا ضربه نزنید وقتی خوابیدید ،چون اگر بیوفته روتون خیلی بد میشه ،مخصوصا که چاقو داره

5 - بلند بشید و مچ پای مهاجم رو جوری لگد کنید که چیزی ازش نمونه و نتونه تعقیبتون کنه ... بعد هم جوری فرار کنید که انگار شیطان دنبالتون کرده ،به امید مردم و پلیس هم نباشید و نایستید که مثلا کسی براتون در باز کنه ،چون معمولا تعقیبتون میکنن و کسی هم کمک نمیکنه

اینجا چون دو مهاجم هست اول باید به مهاجم خطرناکتر حمله کنید ... الان میگید خوب اون دومی هم وای نمیسته نگاه کنه ... کاملا درسته ولی تو این مواقع باید با احتمالات کار کنید و Damage Control انجام بدید ... تنها کاری که در مورد مهاجم دوم میتونید بکنید اینه که از شدت آسیبی که بهتون میزنه کم کنید ،وقتی دارید با پا به اون یکی میزنید گارد کامل دستتون رو حفظ کنید نا با لگد نکوبه تو صورتتون ،چون کار دیگه ای ازتون ساخته نیست فعلا ... درگیری ها خیلی شانسی و صدم ثانیه ای هستن و این یک واقعیته

گاردی که بالا گفتم : دو دست رو ترجیحا مشت کنید (باز هم بود مهم نیست) و اونها رو بالا و پشت / کنار سر/ پشت گردن بزارید
یک گارد ساده و کاربردی و همه کاره که با واکنش طبیعی بدن هماهنگه بهتر از یک گاردهای تخیلی عمل میکنه که سالها تمرین میخواد
الان امتحان کنید ،میبینید چقدر براتون آشنا و ساده هست ؟ یک آدم عادی هم تو این موقعیت به صورت غریزی همین کار رو میکنه ... ولی دیرتر از شمایی که کار کردی قبلا

- این رو هم بگم که در وحشی بازی و نعره کشیدن دریغ نکنید ،بهترین دفاع حمله کردن و فرصت حمله ندادن هست ،بین این ضربه ها که گفتم تا میتونید با لگد بزنید به هر جایی که میتونید ،چون مهاجم هویج نیست باید یک جوری فرد رو با ضربات عادی گیج و درمانده کنید که بتونید این حرکات رو با مقاومت کمتر و به صورت موفقیت آمیز اجرا کنید
- اگر ضربه موفقیت آمیز نبود اشکال نداره ،دوباره و دوباره بزنید ،فقط به مهاجم توان فرصت فکر کردن ندید ،در واقع با اینکار جای مهاجم و مدافع عوض میشه به نوعی

- عضله انتهای فک یکی از قوی ترین عضله های بدن انسان هست ! پس گاز بگیرید ! هر جایی رو که تونستید گاز بگیرید
نه وقتی کم آوردید بلکه در حالت عادی گاز بگیرید ،ولی 2-3 ثانیه بیشتر ادامه ندید چون طرف بعد از این مدت سعی میکنه شما رو به هر قیمتی پس بزنه ،بعد 2-3 ثانیه طرف رو رها کنید و از فرصتی که ایجاد میشه برای ضربه های کاری استفاده کنید ،جوری گاز بگیرید که انگار 1 ماهه غذا نخوردید (و دعا کنید طرف ایدز/هپاتیت نداشته باشه!)

ممکنه بگید اینها موقع عمل سخت هستن و به یادتون نمیان ،جواب اینه :

برای همین تمرین میکنیم تا اینها تو بدنمون بیوفتن و بدون فکر کار کنیم
برای همین فقط تکنیکهای ساده رو یاد میگیریم و از تکنیکهای فانتزی و پیچیده دوری میکنیم که تو عمل به مشکل نخوریم
برای همین انقدر روی آمادگی ذهن تاکید میکنیم
برای همین مدام میگم اصول مهمتر هستن ،چون میلیونها موقعیت احتمالی وجود داره و نمیشه برای تک تک اونها کاتا و ... یاد گرفت
ولی اگر اصول توی ذهن حک بشن چون تکنیکها همگام با غریزه هست در موقعیتهای ناآشنا دستتون توی پوست گردو نمیمونه و بالاخره یک شانسی دارید ،اتوماتیک میرید سمت Target و Target های بدن خودتون رو محافظت میکنید و .... الی آخر

این چیزهایی که من گفتم نیاز به مهارت رزمی یا سالها تمرین و ممارست داشت ؟! خیر ،دفاع شخصی اینه
اگر اینها رو نتونید مسلط بشید و به کارتون نیان که دیگه آیکیدو و جودو و کاراته این مسائل رو که 10 جور گارد و استنس و بساط و ماجرا دارن رو باید کلا فراموش کنید
اگر واقعا در این سطح ساده و ابتدایی هم نتونیم کار کنیم بهتر هست بریم و یاد بگیریم که کجا باید تسلیم بشیم و به جای رزمی سبک زندگی محتاطانه و امن رو یاد بگیریم

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بسیار مفید بود ارمین جان
چشام در اومد یکم فونتشو بزرگتر بزار:D
راستی جواب پ خ مارو هم بدین بی زحمت...

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
در ضمن کفش خیلی مهمه تو درگیری ها
انقدر از این آل استار نخرید ،کفش باید عاج داشته باشه یا حداقل محکم باشه

در مورد محتاط بودن :
هم در محلهای عمومی در مورد معامله ها و دارایی هاتون صحبت نکنید
مناسب جایی که میرید لباس بپوشید و تو خاک سفید کت و شلوار 5 میلیونی نپوشید
این گوشی های گرون قیمتتون رو انقدر در معرض دید نذارید و موقع راه رفتن دستتون نگیرید
موقع راه رفتن تو خیابون هدفون نزارین رو گوشتون و هواستون رو در حد معقول به اطرافتون بدید ... کلا گیج نباشید
پول نقد زیاد حمل نکنید

از بانک پول خرد نگیرید ... هفته پیش بانک ملی با اینکه تراول داشت 3 میلیون اسکناس 5 هزار تومنی به من داد !!!
داشتم سقف رو رو سرشون خراب میکردم ،همین دیوانه ها باعث میشن مردم تو خیابون چاقو بخورن
این حجم رو حتی زیر لباس هم مخفی کنی اون زورگیر میفهمه ،میدونه کسی که با اون وضع میاد بیرون از بانک هندوانه زیر کتش مخفی نکرده

مدارک اضافی حمل نکنید ... آدم عاقل پاسپورتش رو اینور اونور نمیبره با خودش !!!
پول و مدارکتون رو جدا بزارید تا اگر کسی پول خواست بتونید پول رو بدید و مدارک رو از دست ندید
اگر مبالغ بالا جا به جا میکنید ازین کیفهای مخفی استفاده کنید
اون کیف لپ تاپ رو انقدر تابلو جا به جا نکنید ،ترجیحا برید یه چیز قابل حمل تر بخرید که جلب توجه نکنه
عکسهای خصوصی ناجور تو گوشیتون نزارید ،شماره های سیو شدتون رو جای دیگه هم Back up داشته باشید
اگر نامزد یا همسر دارید اسمش رو کانتکت اول "عجیجم" سیو نکنید !!!!!! :hmm:
غیر از اینکه برای مرد قباحت داره بعدا ممکنه شر بشه براتون
کلا نزارید کسی که گوشی شما رو پیدا میکنه محل زندگی و آمار زندگی و رمز فیسبوک و عابر بانک شما رو هم تو گوشی پیدا کنه ! :eek:

اگر ماشین دارید به جای اینکه هزینه رزمی بکنید یک GPS چند صد تومنی بزارید برای ماشین
تا بتونید خیلی مودب ماشین رو به سارق قمه به دست تحویل بدید و بعدا با پلیس برید بالا سرش
وقتی تصادف میشه کلید رو از روی ماشین بردارید و جای مطمئن بزارید چون ممکنه تصادف ساختگی باشه
به کسانی که تو ماشین هستن بگید در رو قفل کنن همیشه
با شیشه های بالا و در قفل حرکت کنید
در ساعات و مکانهای نامناسب رفت و آمد نکنید
مدارک ماشین رو داخل ماشین نزارید ،برای ماشین یک اسپری یا شوکر تهیه کنید اگر میتونید مجوز بگیرید

اینها رو یاد بگیرید به احتمال زیاد نیاز نیست با کسی درگیر بشید
بزن بزن تو خیابون هم رزمی کار کردن نمیخواد اصلا !
یکی میزنی یکی میخوری فوقش ،دیگه بحث مال و جان نیست
خیلی علاقه دارین خونه کیسه بوکس و گلابی بگیرین خودتون کار کنید یا برید کیک بوکس / موی تای

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
دوست عزیز ! اول پستم با فونت درشت و رنگی ازتون خواهش کردم مطلبم رو نقل قول نکنید :eek:

با نظرتون در کمال احترام کاملا مخالفم (نظر شخصیه)
بالاخره همونطور که گفتم سبک مشابه رو کار کردم و روی هوا صحبت نمیکنم

واقع گرا باشید ،امکان یادگیری این سبک در کشور وجود نداره
ما هم خیلی خوش شانس بودیم که تونستیم کار کنیم ... اون هم با اون وضع که گفتم و نصفه نیمه
اگر میگم کراو به این خاطره که یاد گرفتن اون کاملا امکان پذیر هست و پیچیدگی کمتری داره و برای یک انسان نرمال مناسبتر هست

در نهایت صلاح مملکت خویش خسروان دانند

-------------------------------------------------------

یه نکته هم بگم
اگر سانشو برای چین مناسب نبود یا سامبو و سیستما برای ارتش روسیه مناسب نبودن تا حالا 10 بار عوض شده بودن
اگر این اتفاق نیوفتاده به این خاطره که هر کامبتیوی برای ارتش کشور مبداش و شرایط نیروهای نظامی اون کشور بهترین هست
آمریکا کلا تبلیغات زیاد میکنه ،وگرنه دلیلی وجود نداره که سبکش برتر از سبکهای روسیه باشه مثلا

من نگفتم این سبک قویتره
گفتم علمی تره

سیستما هم قوی هست ولی روس ها همیشه سبک رزمی ارتش رو مخفی میکنن
و معلوم نیست چقدر قدرت دارند

حتی اجازه نمیدن از تمرینات فیلم یا مستند تهیه بشه
توی اون مستندی که از میک مپ دیدم راوی میگفت که استاتید میک مپ قبلا از اساتید جوجیتسو بودند که در جریان جنگ جهانی دوم با یادگیری جوجیتسو سبک جدیدی مناسب یگان کماندویی تفنگداران دریایی ارتش آمریکا درست کردند و اون پیروزی بر دشمن در حداقل زمان ممکن است

اون چیزی که بروس لی دنبالش بود شکست حریف در کوتاه ترین زمان ممکن
بنظرم جیت کان دو لیدر تمامی سبک هیdا ترکیبی دنیاست در جیت کان دو یاد داده میشه که در مبارزه تن به تن وقت رو نباید کشت
چیزی که در میک مپ کراو ماگا و سیستما باید دیده بشه

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
درگیری بستگی به آمادگی بدنی طرف مقابل هم داره بیشترشون تحمل ضربه اول رو هم ندارن
اگه یک رزمی کار آمادگی مناسبی داشته باشه از پس هر چهار نفرشون برمیاد بدون اینکه حتی با مشکل زیادی مواجه بشه من خودم این رو به عینه دیدم

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
این موضوع رو هم اضافه کنید در برخی از زورگیری ها یک نفر مچ های دست مالباخته رو میگیره و اون یکی جیب های مالباخته رو لخت میکنه

lord viper عزیز تمامی مواردی که برای دفاع شخصی گفتید در کراو ماگا اموزش داده میشه بزودی تیکه ای از امتحان نهایی هنرجویان کراو ماگا رو اینجا آپلود خواهم کرد

در خود آزمون کراو ماگا ضربه زدن به بیضه امتیاز منفی داره ولی در واقعیت توضیه میکنند حتما ضربه به بیضه فراموش نشه

بروس لی در سفری که به فرانسه داشت از تکنیک های ساواته خوشش اومد

در جریان جنگ جهانی دوم که پاریس به اشغال آلمان در اومد ساواته سلاح مخفی فرانسوی ها در برابر لباس شخصی های گشتاپو بود

یکی از تکنیک ها ساواته برای از پا انداختن مهاجم اینه که ناگهانی با جفت دست خیلی سریع به زیر پای مهاجم بزنی و با مشت ضربه مستقیم به بیضه ها بزنی

و یکی دیگه از ضربات برای دور کردن مهاجم ضربه با پاشه کف به کاسه زانو با عقب کشیدن خودمان

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
بله ... درست میفرمایید
شما در جریان نیستی سبک بنده چی هست :happy: هر چی هم اشاره میکنم توجه نمیکنین :lol:
همین که متوجه شدین اینها که من گفتم مال کدوم سبکها هست راضیم ازتون

کراوماگا یک سبک کاملا غیر رقابتیه دوست من و امتیاز نداره
اگر جایی همچین چیزی دیدین بدونین کراو نیست
من هم Human Weapon رو دیدم
چیزهایی که اونجا نشون میدن بعضا تبلیغاتیه و صحت نداره یا ناقصه ... از ما گفتن بود
سال 2008 کنسل شد ... حدث میزنم به خاطر همین مسائل باشه

چه کاریه بحث کنیم اصن ؟
زنده باد بروسلی ! :)

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
بسیار مفید بود ارمین جان
چشام در اومد یکم فونتشو بزرگتر بزار:D
راستی جواب پ خ مارو هم بدین بی زحمت...

جواب دادم

شرمنده دیدم بزرگ بزارم یک صفحه تاپیک رو پر میکنه ! مجبور بودم انقدر بنویسم
ترسیدم کسی بدون در نظر گرفتن این مسائل اون بحث تارگت رو اجرا کنه و کار دست خودش بده

ولی یه راه حال دارم :blush:
دکمه control رو بگیرید و + یا - رو برای تغییر اندازه فونت بزنید

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
بله ... درست میفرمایید
شما در جریان نیستی سبک بنده چی هست :happy: هر چی هم اشاره میکنم توجه نمیکنین :lol:
همین که متوجه شدین اینها که من گفتم مال کدوم سبکها هست راضیم ازتون

کراوماگا یک سبک کاملا غیر رقابتیه دوست من و امتیاز نداره
اگر جایی همچین چیزی دیدین بدونین کراو نیست
من هم Human Weapon رو دیدم
چیزهایی که اونجا نشون میدن بعضا تبلیغاتیه و صحت نداره یا ناقصه ... از ما گفتن بود
سال 2008 کنسل شد ... حدث میزنم به خاطر همین مسائل باشه

چه کاریه بحث کنیم اصن ؟
زنده باد بروسلی ! :)

نه من کراو ماگا رو در نبرد تن به تن دیدم

بنظرم عقل انسانه که بدنش رو کنترل میکنه

اگر بر عقل حریف احاطه داشته باشی بی شک پیروزی

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
نه من کراو ماگا رو در نبرد تن به تن دیدم

شما همون رو میگی که دو نفر هستن ؟ یکیشون کچل و گندس و ریش پرفسوری داره ؟ اون سلاح انسانیه = Human weapon

نمیدونم کدوم ترجمه رو استفاده کردن براش
سلاح انسانی یکم مورد داره تا جایی که بهم ربط داره ... دوستان هم به اون قسمت کاراته ایراد داشتن اگه درست یادم باشه

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
شما همون رو میگی که دو نفر هستن ؟ یکیشون کچل و گندس و ریش پرفسوری داره ؟ اون سلاح انسانیه = Human weapon

نمیدونم کدوم ترجمه رو استفاده کردن براش
سلاح انسانی یکم مورد داره تا جایی که بهم ربط داره ... دوستان هم به اون قسمت کاراته ایراد داشتن اگه درست یادم باشه

بله به نظر من اون مستند فقط جنبه تبلیغاتی داشت .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
حالا جدای این بحثی که دوستان کردن در مورد اون عکس زورگیری
فک میکنم داشتن یه اسپری فلفل خیلی بهتر باشه چون نیازی نیس که رزمی کار باشی یا دفاع شخصی کار....
فقط کافیه همرات باشه و تو یک ثانیه حریفت زمین گیر میشه
من تا حالا همچین چیزی رو دیدم

بالا