• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
راستش بیشتر بخاطر افتها(فکر کنم هاپکیدو کامل ترین افتها رو داشته باشه) و افزایش انعطاف پذیری میرم هاپکیدو.البته دفاع شخصی های خیلی جالبی داره.کار با سلاح رو آموزش میدن(اول نانچاکو بعد چوب و سلاح های دیگه).تمام ضربات پای تکواندو. قفل مفصل،فنون خاک.سبک جامعی هست.ولی قصد دارم چند وقت دیگه جودو رو هم شروع کنم.
استادمون آقای محمد ضیایی پور هستن و سبکشون GHF.دان چهار دارن و با این که دور و بر سی سالشونه ولی واقعا مسلط هستن و خیلی خوب هم دانسته هاشون رو منتقل میکنن.فوق العاده متواضع و خوش اخلاق هم هستن.من که خیلی ایشون رو قبول دارم و واقعا مجذوبشون شدم:cowboy:

مربی میراث شاگرد هست (مربی خوب)

و شاگرد وفادار هنرجوی خوب

ممنون از توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دویدن شب قبل از خواب خیلیم خوبه باعث بهتر خوبیدن و... میشه
کلا دویدن تو شب خیلی مفیده

دویدن در شب نیاز به برنامه ویژه و بسیار دقیق داره.

که عدم رعایت مشکلات جبران ناپذیری به همراه داره.

در شیوه و روشهای ژاپنی کیای جوتسو رو منشا قدرت ها میدونن

ممنون از توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
کلیپ مبارزات واقعی هاپکیدو رو میخواستم کسی داره؟

داشتم تمرینات میک مپ ارتش آمریکا رو میدیدم نشون میداد رفته بود توی سالن شوفاز روشن کرده بودند دما بالای 50 درجه توی اتاق داغ داغ شدند باید یک ساعت نیم بدون یک دقیقه استراحت مبارزه میکردند
آزاد بودند تمامی تکنیک های موی تای کاراته بوکس خصوصا جوجیتسوی برزیلی تکنیک خفه کردن رو اجرا کنند
مربی شون هم مثل چی روی سربازان داد میزد
مبارزه باید اینجوری باشه نفس گیر
توی مبارزه کسی برندست که جنگجو باشه

از اون وحشتناک تر رو باید تو سویی رن جوتسو ببینی :cool:

به هر حال شرایط سخت انسان رو سخت خواهد کرد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با سلام

نمیشه در اجرای تکنیک سبک و روش ها رو مقایسه بهترین کرد. کما که مقایسه نیاز به کارشناسی دقیق دارد

ممنون از حسن توجه شما

درود
فرمایشات شما درست است
ولی اون مورد رو من به عینه دیدم فرق بین افت زدن ایکیدو و هاپکیدو البته یه مورد بود که غیر اصولی بود باقیش درست بود

موفق باشید

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
الان هاپکیدو که میرم از نظر قدرت بدنی و نفس و اینجور چیزها مشکلی ندارم یعنی تو بدنسازیاشون اصلا کم نمیارم.بدنسازی هاپکیدو مثل کیوکوشین میمونه منتها کاملتره جوری که آمادگی بدنیم خیلی بیشتر شده ولی انعطاف بدنیم کمه.من کمربندم سفیده.اونهایی که سفید به بالا هستن عجب انعطافی دارن.حرکات آکروبات انجام میدن در حد المپیک!!!!
منم که فعلا فقط میتونم با حسرت بهشون نگاه کنم.:(

امیدوارم موفق باشی مرتضی جان :)

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
سلام :happy:

یه عکس در سایتی دیدم، موردی نظرمو جلب کرد. کسی از دوستان نظری داره راجع به این عکس؟ :f34r:

38509556725240359374.jpg

هممم، شایدم من اشتباه میکنم :D

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ممنون.شما درباره دویدن شب هنگام نظری ندارید؟

می دونم که شما خودتون در این زمینه ها اطلاعات خوبی دارید.
به طور کلی گفته می شه بهترین ساعات برای ورزش، دویدن و غیره، زمانی هست که دمای بدن به بالاترین درجه می رسه، یعنی بعد از ظهرها. از طرفی دویدن صبح زود هم طرفدارهای خودش رو داره.

راستش من شخصا شب ها می دوم و شب دویدن رو ترجیح می دم. بخاطر سکوت و آرامش بیشتر، تمرکز و تنفس بهتر و غیره. اما درباره ی رابطه دویدن و خواب اطلاعی ندارم.

راستی حالا بحث به اینجا رسید خوب هست اشاره کنیم که اگر شب ها دیر وقت خارج از منزل می دوید نکات ایمنی را هم رعایت کنید! بهرحال خطراتی دارد.

Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام :happy:

یه عکس در سایتی دیدم، موردی نظرمو جلب کرد. کسی از دوستان نظری داره راجع به این عکس؟ :f34r:

مشاهده پیوست 261433

هممم، شایدم من اشتباه میکنم :D

درود . ببخشید دقیقا متوجه نشدم . میشه بیشتر توضیح بدید ؟ (( منظورتون نوع گرفتن شمشیر است یا فرم انگشتان یا کشیدگی دست یا ...... ))

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
درود . ببخشید دقیقا متوجه نشدم . میشه بیشتر توضیح بدید ؟ (( منظورتون نوع گرفتن شمشیر است یا فرم انگشتان یا کشیدگی دست یا ...... ))

درود :happy:

انگشت شست دست چپ، نظر منو جلب کرد.
اینطوری که شست قرار گرفته خیلی خطرناکه، حتی اگه شمشیر کند باشه به خاطر زیاد کشیده شدن لبه شمشیر روی انگشت، میتونه ببُره :f34r: اگه تیز باشه که دیگه هیچی :eek:

چون خیلی به ما توی این مسائل سخت میگیرن سریع نظرم جلب شد. به ما یاد دادن بعد از اینکه انگشت شست به گارد فشار آورد و شمشیر از غلاف آزاد شد، سریع شست رو از مسیر شمشیر خارج کنیم و خودمونیش این که انگشتمونو بدزدیم :)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
درود :happy:

انگشت شست دست چپ، نظر منو جلب کرد.
اینطوری که شست قرار گرفته خیلی خطرناکه، حتی اگه شمشیر کند باشه به خاطر زیاد کشیده شدن لبه شمشیر روی انگشت، میتونه ببُره :f34r: اگه تیز باشه که دیگه هیچی :eek:

چون خیلی به ما توی این مسائل سخت میگیرن سریع نظرم جلب شد. به ما یاد دادن بعد از اینکه انگشت شست به گارد فشار آورد و شمشیر از غلاف آزاد شد، سریع شست رو از مسیر شمشیر خارج کنیم و خودمونیش این که انگشتمونو بدزدیم :)

خوب با اجازه

فرمایش شما کاملا درست

اول در اینجا شخص مورد نظر در حال کشیدن شمشیر هست. نمیشه گفت بی دقتی چون من حرفه ای ها هم تکرار میکنن. (چون قلق کار تو دستشون هست)

شیتو (شصت) بسیار مهم هست اما نه قانونمند. من هم بسیاری از مواقع هنگام کشش برایم پیش اومده همان طور که برای شما هم بارها پیش اومده.

زیاد حساس نشو هم رزم :)

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
از اون وحشتناک تر رو باید تو سویی رن جوتسو ببینی :cool:

به هر حال شرایط سخت انسان رو سخت خواهد کرد

منظورتون مبارزه و تمرین در آب هستش ؟

فوق العاده ست ،طاقت فرساست
حیف که دریا و استخر معمولا در دسترسمون نیست
تو استخر عمومی هم که نمیزارن

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
میشه این کلیپی که میگین درباره مبارزه در شرایط طاقت فرساست رو برای دانلود بزارین؟؟

ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
منظورتون مبارزه و تمرین در آب هستش ؟

فوق العاده ست ،طاقت فرساست
حیف که دریا و استخر معمولا در دسترسمون نیست
تو استخر عمومی هم که نمیزارن

بله درسته. یکی از دوره های آموزشی خودم بود

:)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بله درسته. یکی از دوره های آموزشی خودم بود

:)

میشه یکم بیشتر توضیح بدین ...من معمولا توی سبکهای مختلف رزمی که کار کردم اکثرا با استاد خصوصی کار می کردم و این جور تمرینات رو نداشتم..ممنون میشم راجع بهش یکم بیشتر توضیح بدین

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
میشه یکم بیشتر توضیح بدین ...من معمولا توی سبکهای مختلف رزمی که کار کردم اکثرا با استاد خصوصی کار می کردم و این جور تمرینات رو نداشتم..ممنون میشم راجع بهش یکم بیشتر توضیح بدین

اصولا توی مدارس و باشگاه های رزمی نوع و روش تمرین و آموزش زمین تا آسمان با کلاس های خصوصی فرق میکنه
درست برعکس دفاع شخصی و درس (مخصوصا ریاضی:eek:)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اصولا توی مدارس و باشگاه های رزمی نوع و روش تمرین و آموزش زمین تا آسمان با کلاس های خصوصی فرق میکنه
درست برعکس دفاع شخصی و درس (مخصوصا ریاضی:eek:)

خصوصی واقعا یه چیز دیگه هست البته بستگی به استادم داره یادمه روزای اول استاده با چوب وایستاده بود بد میزدم دهنم رو سرویس می کرد وقتی تمرین تموم میشد بدنم دیگه اصلا مال خودم نبود اما واقعا بدنم رو آماده کرد در صورتی که توی تمرین عمومی مثل یه نرمش ساده بود

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
تمرین فقط تمرینات مبارزه میک مپ و کراو ماگا 90 دقیقه مبارزه بدون استراحت نفس گیر کلی عرق میکنی
تازه بعدشهم تیو مرداب پر از آب باید مبارزه کنی
توی نبرد تن به تن در جنگ دشمن نمیپرسه از کدوم فن میخوای استفاده کنی تکنیک های ترکیبی خیلی بکار میاد

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

rre.jpg
بله سویی رن جوتسو یکی از دورهایی هست که در نینجوتسو وجود داره.

سویی رن جوتسو شامل:

دوجیمه سویی : خفه کردن از پهلو زیر آب
گن سوی نو جوتسو: فریب دادن افراد زیر آب
شینوبی سویی جوتسو: شنای بی صدا مخصوص نینجا
جوسویی جوتسو : مبارزه در آب ( بسیار مشکل)
تنفس زیر آب. (گاهی وقت ها نینجا چندینو چند دقیقه با استفاده از چوب بامبو و نی زیر آب مخفی و تنفس میکرده.)

و ...............

ممنون از حسن توجه شما

بالا