morteza1986
Registered User
- نوشتهها
- 209
- لایکها
- 474
خوب ببینید اینکه باید جرایم بصورت پایه ای بررسی و ریشه کن بشن کاملا درست هست.ولی در کشور ما شدنی نیست.حتی رضا خان با اونهمه ادعا و قاطعیتی که داشت گفته بود قانون ما خوبه ولی قابل اجرا نیست.نرخ تورم بصورت تصاعدی رشد داره و خود این موضوع زمینه ساز خیلی از جرائم میشه.ولی چرا من دزدی نمیکنم؟ چرا دایی من دزدی نمیکنه؟...اینهمه آدم دارن با همین مشکلات سر میکنن ولی چشم به مال و ناموس مردم ندارن.کسیکه به حق دیگران تجاوز میکنه باید بشدت باهاش برخورد بشه تا بقیه که رعایت میکنن دلسرد نشن.نگید توروخدا ....
اگه سیاست کیفری اینا درست بود،انقد جرم وجود نداشت که بعدش بخوان این همه حکم اعدام بخاطرش صادر کنن
اصلا از خودتون پرسیدین چرا باید این همه جرم زیاد بشه ؟؟ چرا اینا نباید جلو ایجاد جرم رو بگیرن ؟؟
اینا راحت ترین کار رو میکنن،هرکی جرم مرتکب شد،سنگین ترین مازات ممکن رو براش در نظر میگیرن !
این که نشد راه حل
تا الان،تو این 3-4 سال اخیر که اینجور جرائم مجازاتش سنگین تر شده،آیا روند کاهشی داشتن یا افزایشی ؟ اگر با من موافقین که افزایش بوده،پس معلومه روش این ها غلطه
اسم بردن من از آقای لاریجانی بخاطر این هست که بهتر از روسای دوره های قبل عمل کردن.اون مورد مرخصی زندانی ها رو که گفتم یادتون هست؟ دیگه شورشو در آورده بودن.شده بودن مثل کارمندها! تقاضای مرخصی میکردن اگه قاضی دلش میسوخت حتی تا یه ماه هم مرخصی میداد بعد دوباره در صورت ارائه تقاضا از طرف زندانی تمدید هم میشد!!!!!!!!!!!! آخه این چه زندان رفتنیه؟ زندان باید جوری باشه که حتی از شنیدن اسمش هم خلایق بترسن خلاف کنن.ایشون بر اخلاق خیلی تاکید دارن و دستور دادن با خلافکاران با قاطعیت و البته سریع، برخورد بشه و این از نظر من خیلی ارزش داره.البته الان دیگه کار یه نفر نیست که بخواد همه چی رو اصلاح کنه.خدا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کنه.