• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
نگید توروخدا ....
اگه سیاست کیفری اینا درست بود،انقد جرم وجود نداشت که بعدش بخوان این همه حکم اعدام بخاطرش صادر کنن
اصلا از خودتون پرسیدین چرا باید این همه جرم زیاد بشه ؟؟ چرا اینا نباید جلو ایجاد جرم رو بگیرن ؟؟
اینا راحت ترین کار رو میکنن،هرکی جرم مرتکب شد،سنگین ترین مازات ممکن رو براش در نظر میگیرن !
این که نشد راه حل
تا الان،تو این 3-4 سال اخیر که اینجور جرائم مجازاتش سنگین تر شده،آیا روند کاهشی داشتن یا افزایشی ؟ اگر با من موافقین که افزایش بوده،پس معلومه روش این ها غلطه
خوب ببینید اینکه باید جرایم بصورت پایه ای بررسی و ریشه کن بشن کاملا درست هست.ولی در کشور ما شدنی نیست.حتی رضا خان با اونهمه ادعا و قاطعیتی که داشت گفته بود قانون ما خوبه ولی قابل اجرا نیست.نرخ تورم بصورت تصاعدی رشد داره و خود این موضوع زمینه ساز خیلی از جرائم میشه.ولی چرا من دزدی نمیکنم؟ چرا دایی من دزدی نمیکنه؟...اینهمه آدم دارن با همین مشکلات سر میکنن ولی چشم به مال و ناموس مردم ندارن.کسیکه به حق دیگران تجاوز میکنه باید بشدت باهاش برخورد بشه تا بقیه که رعایت میکنن دلسرد نشن.
اسم بردن من از آقای لاریجانی بخاطر این هست که بهتر از روسای دوره های قبل عمل کردن.اون مورد مرخصی زندانی ها رو که گفتم یادتون هست؟ دیگه شورشو در آورده بودن.شده بودن مثل کارمندها! تقاضای مرخصی میکردن اگه قاضی دلش میسوخت حتی تا یه ماه هم مرخصی میداد بعد دوباره در صورت ارائه تقاضا از طرف زندانی تمدید هم میشد!!!!!!!!!!!! آخه این چه زندان رفتنیه؟ زندان باید جوری باشه که حتی از شنیدن اسمش هم خلایق بترسن خلاف کنن.ایشون بر اخلاق خیلی تاکید دارن و دستور دادن با خلافکاران با قاطعیت و البته سریع، برخورد بشه و این از نظر من خیلی ارزش داره.البته الان دیگه کار یه نفر نیست که بخواد همه چی رو اصلاح کنه.خدا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کنه.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
من تا حالا راه هاي بالا رو امتحان نكردم ولي اين راه رو ازش استفاده كردم
<noframes>
</noframes>
اين تگ رو بالاي <body>باز کن و زير اون ببند
اينجوري اون تگ نابود ميشه!
مثلا:
<html>
<noframes>
<body>
</noframes>

آفرین آفرین آفرین
تمام چیزهای بود که من میخواستم بگم و وقت مجال نمیداد و یا هر دلیل دیگه که باعث شد نگم

کاملا و به شدت حرفای شما تایید میشه

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
خوب ببینید اینکه باید جرایم بصورت پایه ای بررسی و ریشه کن بشن کاملا درست هست.ولی در کشور ما شدنی نیست.حتی رضا خان با اونهمه ادعا و قاطعیتی که داشت گفته بود قانون ما خوبه ولی قابل اجرا نیست.نرخ تورم بصورت تصاعدی رشد داره و خود این موضوع زمینه ساز خیلی از جرائم میشه.ولی چرا من دزدی نمیکنم؟ چرا دایی من دزدی نمیکنه؟...اینهمه آدم دارن با همین مشکلات سر میکنن ولی چشم به مال و ناموس مردم ندارن.کسیکه به حق دیگران تجاوز میکنه باید بشدت باهاش برخورد بشه تا بقیه که رعایت میکنن دلسرد نشن.
اسم بردن من از آقای لاریجانی بخاطر این هست که بهتر از روسای دوره های قبل عمل کردن.اون مورد مرخصی زندانی ها رو که گفتم یادتون هست؟ دیگه شورشو در آورده بودن.شده بودن مثل کارمندها! تقاضای مرخصی میکردن اگه قاضی دلش میسوخت حتی تا یه ماه هم مرخصی میداد بعد دوباره در صورت ارائه تقاضا از طرف زندانی تمدید هم میشد!!!!!!!!!!!! آخه این چه زندان رفتنیه؟ زندان باید جوری باشه که حتی از شنیدن اسمش هم خلایق بترسن خلاف کنن.ایشون بر اخلاق خیلی تاکید دارن و دستور دادن با خلافکاران با قاطعیت و البته سریع، برخورد بشه و این از نظر من خیلی ارزش داره.البته الان دیگه کار یه نفر نیست که بخواد همه چی رو اصلاح کنه.خدا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کنه.
شما هم فکر میکنی زندان سادست یا این اقاامده سختش کرده اصلا اینطور نیست من به خاطر شغلم با طیف وسیعی از افراد در ارتباطم. یک نفر تصادف کرده بود زده بود سه نفرو کشته بود(زیاد مقصر نبود خودش رونیز داشت با پراید تصادف کرد. دیگه پرایدم که همه میدونید هیچ مقاومتی نداره) به خاطر نداشتن بیمه افتاد زندان توی زندان این قدر به این شخص ت ج ا و ز شد که پس از 3 ماه حبس خودکشی کرد.در زندان این مسائل به گستردگی وجود دارد و در ضمن خیلی از اینایی که تجاوز میکنن اگر مسئله عمومی نشه با زندان سر و تهش رو هم میارن. تازه اونی هم که میره زندان یک سوتی داده که گرفتنش این میشه تجربه برای دفعه بعدش تو زندان هم با چهر تا ادم حرفه ای اشنا میشه از اونا هم کسب تجربه میکنه بعد که بیاد بیرون حرفه ای تر شده و با مهارت بیشتری به کارش بر می گردد. بعد شما مسئله صیغه رو بیان می کند که هیچ ربطی ندارد اگر کسی بخواهد رابطه داشته باشه خوستن توانستنه به هزار روش دیگه. یعنی هر کی صیغه نکرد میره تجاوز میکنه.؟؟!!!!! دلیل تجاوز میتونه حسودی به زندگی طرف سادیسم مادرزادی و عقده و انتفام و هزار دلیل دیگه. اعدام هم کاری از پیش نمیبره چند وقته پیش جسد یک دختر 17 ساله رو از سطل اشغال پیدا کردند که بهش تجاوز هم شده بود. هرگز هم متجاوز پیدا نشد ایا اعدام کاری کرد؟ تنها فرهنگ سازی از سنین پایین و شناسایی افرادی که پتانسیل این کارو دارند میتونه جلوگیری کنه مطمئن باشید بسیار موثرتر از اعدامه.

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
آفرین آفرین آفرین
تمام چیزهای بود که من میخواستم بگم و وقت مجال نمیداد و یا هر دلیل دیگه که باعث شد نگم

کاملا و به شدت حرفای شما تایید میشه

همکار خوبم ،فکر کنم پستتون مال اینجاس ... ولی نقل قولتون مال جای دیگست :lol:
راستی پست طولانی بنده رو تونستی بخون ،نظرهامون هم جهت خست ولی باز دوست دارم نظر شما رو به عنوان یک حقوقی دیگه بدونم

Last edited:

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
این مطلب دیگه عمومی نیست و نظر کاملا شخصیه و دارم بحث میکنم
بحث هم دوستانه و سازنده نداره ،مگه میشه کسی افکار دیگری رو زیر سوال ببره و اون شخص ناراحت نشه اصلا ؟ بحث بحثه
تا چیزی خراب نشه نمیشه سازندگی کرد به جای اون ... بحث سازنده یک جوک بیشتر نیست

پیشگیری فقط مربوط به قوه قضائیه نیست ... وضع اقتصادی ناجور و خیلی عوامل دیگه باعث افزایش جرم میشه ،طرف بچش مریضه ،داروش خیلی گرونه ،نگیره بچش فردا میمیره ،بیمه هم که نقش "چیز" رو بازی میکنه اگر داشته باشه تازه ... منم باشم ممکنه برای زندگی بچم زورگیری کنم ... نمیشه سیاه و سفید دید همه چیزو

بعضی ها هم از کودکی شرور هستن و پیشگیری براشون میشه شناسایی توسط مددکاران هست و مراقبت
بخاریها رو درست کنند، مددکار پیشکش

یک مشکل روانی هست که توش مغز توان تشخیص خوب و بد از هم نداره یعنی اون بخش مغز اصلا فعالیت نمیکنه یا کم فعالیت میکنه
طرف در مغزش قسمت وجدان نداره (جدی میگم) بعضی هاشون همون هایی هستن که بهشون میگیم ضد اجتماع
یک اختلال مادر زادی هست که درمان هم نداشته تا الان ...
یه جاهایی تو آمریکا متجاوزان حرفه ای رو اخته میکردن تا بتونن مثل آدمهای عادی زندگی کنن تو جامعه ولی بعد ادامه ندادن ،چون یک سری ازینا تبدیل به قاتل سریالی شدن و با شکنجه دادن و کشتن آدمها جبران میکردن احساس کمبودشون رو

وقتی میبینید یه بچه دبستانی همکلاسیش رو میزنه تا مثلا پول یا تغذیش رو بگیره احتمالا با همچین کیسی طرف هستید یا شایدم خونه غذا نداره طفل معصوم

- با قطع کردن دست اصلا موافق نیستم
فقط ماها داریم همچین چیزی رو ،الان چند صد ساله قطع میکنیم ولی هیچ گل خاصی به سر خودمون نزدیم ،فقط آبرومون رفته در سطح جهانی ؛کار به جایی رسیده که رئیس قوه هم تا جای ممکن جلو قطع عضو رو میگیره

همه چیز به هم ربط داره ،و همه چیز باید با هم درست بشه
فعلا که وضع اینه مجبوریم از مجازاتهای سنگین اما کارشناسی شده استفاده کنیم

------------------------------------------------------------------------

مخالفان سر سخت صیغه ای زورگیر و متجاوز نیستن !!!!

اون آدمی که جرات داره تجاوز بکنه ،هم میتونه دختر بلند کنه هم میتونه با عرض معذرت پول بده ...
الان که چند صد ساله تو ایران صیغه آزاده از تعداد تجاوز کم شده ؟
مگه دست این 3 نفر متجاوز رو پیچونده بودن واسه صیغه کردن ؟

حالا یه سری هم که مخالف صیغه هستن برای خودشون و اطرافیان، به دلایلی خیلی عقیدتی هست که اینجا واردش نمیشیم

اگر متجاوز تجاوز میکنه به خاطر اختلالات روانی و شخصیتی و عقده ها و حقارت ها هست
شاید اگر قضیه براش جا افتاده بود و به قولی انقدر دختر ندیده نبود فقط دزدیش رو میکرد و میرفت
اگر از بچگی با جنس مخالف آزادانه ارتباط درست داشت همچین گندی به بار نمیاورد و جوری نمیشد که به مورچه ماده هم رحم نکنه

مگه برای صیغه زنان بیوه و مطلقه هم مشکلی هست الان ؟؟؟

بعد هم اونا طلاق گرفتن ،جذام که نگرفتن ... انسان هستن و احساس دارن ،با صیغه یا بی صیغه ترجیح میدن با کسانی باشن که مثل یه آدمه نیازمنده "..." بهشون نگاه نکنه

بعضی هاشون هم تکلیقشون معلومه با خودشون و ماهانه خرجی میگیرن ،همون "پول در برابر خدمات" بقیه دنیا هست فقط اسمش صیغه شده ،اونجا هم پوله بیشتر بدید طرف فقط با شما میمونه و فکر کنم بهش میگن girlfriend experience ،جالبه که ما به لذتهای خودمون رنگ کمک و خیر خواهی هم میدیم ،انگار صیغه نذری پخش کردن یا کمک به ایتامه

الان تهران زیر ماهی 700 تومن راضی به ثواب کردن! نمیشن ،فقط هم با شما نیستن معمولا
یه درآمد ثابته برای بعضی ... من اهلش نیستیم ولی خوب شغلم جوریه که از وضع جامعه خبر دارم میدونم
اونها هم که نیاز مالی ندارن نمیخوان خودشون رو با مسائل قانونی محدود کنن چون با صیغه شدن زن شوهردار محسوب میشن و یه قرار بخوان بزارن با کس دیگه برای خودشون و اون کس دیگه شر میشه نمیکنن اینکار رو

این طور از حرف شما برداشت میشه که کسایی که سرسختانه دوست ندارن صیغه کنن بجاش تجاوز میکنن
من خودمم پا کوبیدم تو **** ... همه جور آدم تو هر مرام و مسلکی هست

*بیاین یه پرونده نشونتون بدم که توش متجاوز سابقه بسیج اساسی داشته و بچه یه خانواده مذهبی بوده و خودش هم مذهبی بوده ولی یک جا نتونسته خودش رو کنترل کنه و ...

*یک دکتر خارج رفته و کاملا بی اعتقاد هم داریم که تجاوز کرده ...

این مشکلات اجتماعی هستن ؛عقیدتی نیستن
اگر اینطور بود که تو کشورهای اروپایی مدام داشتن به هم تجاوز میکردن
الان آمار تجاوز ما که ادعا داریم بیشتر از اونهاست
البته ما آمار رسمی درست و درمان هم نداریم

بد برداشت نشه ،به عنوان یک حقوقی و از دیدگاه عملی و با توجه شرایط قانونی استفاده از صیغه رو توصیه میکنم
داشتن صیغه نامه شما رو از خیلی دردسر ها نجات میده ،مثلا سفرهای 2 نفره رو میتونید بدون ترس و لرز و دادگاه و شلاق برید، مخصوصا اگر شغل دولتی یا حساس داشته باشید

البته بعضی خانومها هم با اغفال پسرها با صیغه کردن ،خیلی قانونی یک بچه تپل مپل رو میندازن گردنشون تا گیرشون بندازند و خرجی بگیرند و مجبور به عقد دائم کنند ... بدون صیغه جرات چنین کاری رو ندارن

نقل قول رو میخواستم برای این پست بزنم
100% با نظر شما موافقم.این ها مسائلی هستش که منم توى بررسی های روان شناسی و جرم شناسیم بهش رسیدم
متاسفانه اکثریت جامعه فکر میکنن تشدید مجازات ها جرائم رو کاهش میده،اما این رویه حداقل تو ایران جواب نداده و باید از شیوه های پیشگیری از جرائم و عدالت ترمیمی استفاده کرد

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
نقل قول رو میخواستم برای این پست بزنم
100% با نظر شما موافقم.این ها مسائلی هستش که منم توى بررسی های روان شناسی و جرم شناسیم بهش رسیدم
متاسفانه اکثریت جامعه فکر میکنن تشدید مجازات ها جرائم رو کاهش میده،اما این رویه حداقل تو ایران جواب نداده و باید از شیوه های پیشگیری از جرائم و عدالت ترمیمی استفاده کرد

ممنونم و کاملا موافقم ... فک کنم انقدر پستهام طولانی میشن دیگه خود سایت وسط راه جا به جاشون میکنه :lol:

البته حرف مرتضی جان هم از جهتی درسته در کنار حرف شما
چون پیشگیری مقدور نیست فعلا مجبور میشیم مجازات رو تشدید کنیم
مجبوریم یه راه حل موقت بدیم تا بعدش راه حل دائم رو اجرا کنیم
منتها مشکل اینجاست که ما از فاز اول فراتر نمیریم !

بنده اصلا صلاحیت راه حل دادن ندارم ولی تو عالم ذهن خودم ترجیح میدادم مجازات کل زورگیری ها رو تشدید نکنیم و تخفیف هم بدیم ،در عوض مجازات زورگیرهایی رو که زخمی میکنن و سلاح برنده دارن رو تشدید کنیم (مثلا همون حبس بسیار طولانی یا اعدام)
اینطوری زورگیر مغزش() رو به کار میندازه : میگه من که میتونم با یه اسپری/شوکر یا خفه گیری جیب مردم رو خالی کنم برای چی ریسک کنم و برم بالای چوبه دار ؟ ازون طرف هم مجازات زورگیری عادی رو انقدر بالا نبریم که برای مرتکب فرقی نکنه زورگیری مسلحانه یا غیر مسلحانه

ازونطرف هم میشه برای مردم مجوز اسپری و شوکر رو راحتتر صادر کنن و به اونها مجوز دفاع بدون محدودیت رو بدن جوری که شخص مدافع بدون ترس و تردید از بتونه از خودش دفاع کنه ،نه اینکه مثل ما از دیه مهاجم محترم! بترسه

این تشدید مجازات هم تو این شرایط اشتباه نیست ولی مصداق : "پی چاره گشتم ز بیچارگی" هست

اینم بگم که ممنوعیت حمل سلاح سرد بیشتر تعداد کشتگان دعوای خیابانی رو کم میکنه ،ولی زورگیر با این قانونها قمَش رو نمیبوسه بزاره تو بقچه ،کسی که پی چندین سال زندان رو مالیده از چند ماه زندان برای حمل سلاح هراسی نداره

Last edited:

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
ضمن تایید کامل صحبت های جناب آرمین در باب صیغه فکر میکنم این جمله گویای همه چیز باشه:
اگر عمر،متعه(ازدواج موقت،صیغه،عقد موقت) را حرام اعلام نمیکرد،جز اشقیا کسی مرتکب زنا نمیشد. حضرت علی(ع)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
فیلمی از یکی از همکاران عزیز: :eek: شیهان جکوبسون

در این فیلم روش های استتار رو به خوبی نشون داده

BUDO RYU 2011 - SHINOBI STEALTH CAMP, 武道流, 忍者, 忍び, 忍の者, 忍術 - YouTube

ممنون از حسن توجه شما

با تشکر از زحماتتون فقط اگه امکان داره کلیپ ها رو توی پی تی یا جای دیگه آپلود کنید چون متاسفانه یوتیوب حتی با س.ا.س هم باز نمیشه و یه زحمت دیگه اگه براتون ممکنه کلیپهای دیگه ای هم از نینجوتسوی ژاپن بذارین ضمنا از مطالب آموزنده خوبتون تشکر میکنم اگه امکان داره راجع به تمرینات مختلف در نینجوتسو باز هم توضیح بدین متاسفانه من اینجا نینجوتسوی واقعی رو ندیدم یا حداقل شاید باشگاه خوبی رو براش پیدا نکردم اون چیزی رو که من در اینجا دیدم بیشتر شبیه کونگ فو و حرکتهای نمایشی تالو هست

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
شما هم فکر میکنی زندان سادست یا این اقاامده سختش کرده اصلا اینطور نیست من به خاطر شغلم با طیف وسیعی از افراد در ارتباطم. یک نفر تصادف کرده بود زده بود سه نفرو کشته بود(زیاد مقصر نبود خودش رونیز داشت با پراید تصادف کرد. دیگه پرایدم که همه میدونید هیچ مقاومتی نداره) به خاطر نداشتن بیمه افتاد زندان توی زندان این قدر به این شخص ت ج ا و ز شد که پس از 3 ماه حبس خودکشی کرد.در زندان این مسائل به گستردگی وجود دارد و در ضمن خیلی از اینایی که تجاوز میکنن اگر مسئله عمومی نشه با زندان سر و تهش رو هم میارن. تازه اونی هم که میره زندان یک سوتی داده که گرفتنش این میشه تجربه برای دفعه بعدش تو زندان هم با چهر تا ادم حرفه ای اشنا میشه از اونا هم کسب تجربه میکنه بعد که بیاد بیرون حرفه ای تر شده و با مهارت بیشتری به کارش بر می گردد. بعد شما مسئله صیغه رو بیان می کند که هیچ ربطی ندارد اگر کسی بخواهد رابطه داشته باشه خوستن توانستنه به هزار روش دیگه. یعنی هر کی صیغه نکرد میره تجاوز میکنه.؟؟!!!!! دلیل تجاوز میتونه حسودی به زندگی طرف سادیسم مادرزادی و عقده و انتفام و هزار دلیل دیگه. اعدام هم کاری از پیش نمیبره چند وقته پیش جسد یک دختر 17 ساله رو از سطل اشغال پیدا کردند که بهش تجاوز هم شده بود. هرگز هم متجاوز پیدا نشد ایا اعدام کاری کرد؟ تنها فرهنگ سازی از سنین پایین و شناسایی افرادی که پتانسیل این کارو دارند میتونه جلوگیری کنه مطمئن باشید بسیار موثرتر از اعدامه.
مشکل همین جاست دیگه! باید بر اساس جرایم تفکیک بشن.نه اینکه مثلا متهم ترک انفاق کنار متهم ایراد ضرب و جرح عمدی تحمل کیفر کنه.
در مورد صیغه با شما مخالف(با عرض پوزش) و با جناب آرمین موافق هستم.الان وجهه ی ازدواج موقت از رابطه نامشروع دوست دختر_دوست پسری خیلی بد تر شده.شما امتحان کن.برو به یه خانم مطلقه یا بیوه بگو بیا با هم ازدواج موقت کنیم.خدا میدونه چه واکنشی نشون بده! خانمها هم دچار توهم شدن.انگار یه سرمایه ی هنگفت و دست نیافتنی رو میخوان در اختیار آقا قرار بدن.حواسشون نیست دور و برشون پر از جنس لطیف هست.خیال میکنن با عقد موقت قراره مشقات بیشماری رو متحمل بشن.یادشون رفته اگر بحث لذت بردنه اونا چندین برابر بیشتر از پارتنرشون لذت میبرن.تازه به قول جناب آرمین حقوق ماهانه هم ازتون میخوان.انگار طلب دارن ازتون.
همون بحثی که الان در مورد خانمهای ایرانی مطرح هست:اکثرا به بیماری خود داف پنداری مقاوم به درمان مبتلا هستن.اون از لباس پوشیدنشون که انگار دارن میرن مراسم انتخاب دختر شایسته!
کشور های پیشرفته رو نگاه کنید.مردم و علی الخصوص خانمها در طول روز اصلا به فکر تیپ زدن و مد و اینجور چیز ها نیستن.فقط وقتی که به یه جشنی ،عروسی ای چیزی میرن به خودشون میرسن.البته من درباره اکثریت صحبت میکنم.وگرنه به شخصه خانم هایی رو دیدم که با وجود داشتن زیبایی چهره و استیل،اهل خود نمایی نیستن و به زندگیشون فکر میکنن.به عبارتی خانوم هستن.
ولی خودمونیم الان تو این تاپیک داره هر موضوعی مطرح میشه جز رزمی:happy:

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
جناب آرمین! پست های شما با اینکه طولانی هستن ولی من یکی از خوندنشون خسته نمیشم.چون شیرین و مفید صحبت میکنید. با تشکر

Last edited:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
مشکل همین جاست دیگه! باید بر اساس جرایم تفکیک بشن.نه اینکه مثلا متهم ترک انفاق کنار متهم ایراد ضرب و جرح عمدی تحمل کیفر کنه.
در مورد صیغه با شما مخالف(با عرض پوزش) و با جناب آرمین موافق هستم.الان وجهه ی ازدواج موقت از رابطه نامشروع دوست دختر_دوست پسری خیلی بد تر شده.شما امتحان کن.برو به یه خانم مطلقه یا بیوه بگو بیا با هم ازدواج موقت کنیم.خدا میدونه چه واکنشی نشون بده! خانمها هم دچار توهم شدن.انگار یه سرمایه ی هنگفت و دست نیافتنی رو میخوان در اختیار آقا قرار بدن.حواسشون نیست دور و برشون پر از جنس لطیف هست.خیال میکنن با عقد موقت قراره مشقات بیشماری رو متحمل بشن.یادشون رفته اگر بحث لذت بردنه اونا چندین برابر بیشتر از پارتنرشون لذت میبرن.تازه به قول جناب آرمین حقوق ماهانه هم ازتون میخوان.انگار طلب دارن ازتون.
همون بحثی که الان در مورد خانمهای ایرانی مطرح هست:اکثرا به بیماری خود داف پنداری مقاوم به درمان مبتلا هستن.اون از لباس پوشیدنشون که انگار دارن میرن مراسم انتخاب دختر شایسته!
کشور های پیشرفته رو نگاه کنید.مردم و علی الخصوص خانمها در طول روز اصلا به فکر تیپ زدن و مد و اینجور چیز ها نیستن.فقط وقتی که به یه جشنی ،عروسی ای چیزی میرن به خودشون میرسن.البته من درباره اکثریت صحبت میکنم
.وگرنه به شخصه خانم هایی رو دیدم که با وجود داشتن زیبایی چهره و استیل،اهل خود نمایی نیستن و به زندگیشون فکر میکنن.به عبارتی خانوم هستن.
ولی خودمونیم الان تو این تاپیک داره هر موضوعی مطرح میشه جز رزمی:happy:

بحث رو از رزمی به کجا کشیده شده :happy: ولی خودمونیم از اون جملتون که پر رنگش کردم خیلی خوشم اومد

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
جناب آرمین! پست های شم با اینکه طولانی هستن ولی من یکی از خوندنشون خسته نمیشم.چون شیرین و مفید صحبت میکنید. با تشکر

ممنونم از شما

جسارتا به نظرم رسید که سوءتفاهم پیش اومده بین شما عزیزان ؛
آیدین جان و شما در مورد صیغه اختلافی ندارید و هر دو دارید یک مطلب رو میگید ،منتها از ابعاد متفاوت :)

بهتره زیاد بحثش رو ادامه ندیم ،الان هاس که بیان جمعمون کنن :lol:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
خداییش لذت بردم از مطالب دوستان
ذهن آدم چقدر باز میشه
خیلی چیزا میخواستم در رابطه با صیغه در واکنش به آرمین عزیز بگم که جمله ای که مرتضی جان از امام علی گفت کل حرف منو شامل شد!
در ضمن اینم میخواستم بگم که آریمن جان منظور منو از صیغه و تبعاتش از یه بعدی دیگه گرفتی و به اصل حرف من اشاره نکردی
اصل حرف من یه چیزه دیگه بود!
راستی جدیدا داریم هر جلسه دو سه تا حرکت دفاع شخصی مفید با دوتا از هم باشگاهی ها بعد تمرین کار میکنیم
خدایی وقتی یاد میگری خیلی لذت داره!
راستی یه رشته مهم در دفاع شخصی و فرار به نظر من رشته پارکور هست
کسی اینجا به غیر از میلاد عزیز "پارکور " کار کرده؟
نظرتان چیه؟
من به شدت از صدماتش گفتم که میگن غیر قابل جلوگیری هست
اما استاد میلاد میگفت اگه بیشتر از 1 مترو خورده ای نپری و جوگیر نشین هیچ آسیبی نمیبیند همینطور که خود ایشان آسیب ندیدن
اگه اطلاعاتی داری کمک کنید احتمالا هفته ای یک جلسه هم تمرین پارکور رو شروع کنیم
موفق باشیم
یا علی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود بر همه دوستان و استادان خودم ::

سوالی دارم . شما چه قدر به ریاضت دادن و زجر دادن بدن در هنر های رزمی معتقدید ؟؟ به نظر شما ، آیا سختی دادن و تحمل شرایط سخت فیزیکی و روحی میتواند باعث پیشرفت ما در سبک های رزمی بشود ؟؟

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474

سوالی دارم . شما چه قدر به ریاضت دادن و زجر دادن بدن در هنر های رزمی معتقدید ؟؟ به نظر شما ، آیا سختی دادن و تحمل شرایط سخت فیزیکی و روحی میتواند باعث پیشرفت ما در سبک های رزمی بشود ؟؟
به نظرم خیلی خوبه و حتی واجب هست چون باعث افزایش استقامت بدن در مقابل فعالیت های بدنی سخت و طولانی مدت و قوی تر شدن روحیه برای مقابله با فشار های روحی و روانی میشه.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

با اجازه از استاد عزیز به نظر منم بهترین راهه اگرچه ممکنه با مصدومیت و یا نوعی دلزدگی همراه باشه

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
دستگیری 100 تن از اراذل اوباش امروز در تهران

فایل های ضمیمه

• 915552_orig.jpg
    915552_orig.jpg
    95.9 KB · نمایش ها: 35
  • 915557_orig.jpg
    915557_orig.jpg
    97.7 KB · نمایش ها: 37
  • 915558_orig.jpg
    915558_orig.jpg
    90.2 KB · نمایش ها: 34

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
حالا این 100 نفر رو اعدام میکنن؟

نظر خودت چیه؟ به نظرت چی کارشان کنن بهتره؟
کلن دوستان نظر شما چیه به نظر شما بهترین برخورد با اینا چیه؟
*********نظر من*******
حداقل 90 درصد اینا آدم بشو نیستن و اگه برگردن به اجتماع چون رنگ زندان رو دیدن و دگیه ازش ترسی ندارن بدتر میشن و بدتر با اجتماع تا مکینن
توی زندان هم که خودش وضعش خرابه با وجود اینا میشه گل بود به سبزه نیست آراسته شد
چه خرتو خری بشه زندان ها و چه اشراری بسازه!
انفرادی یا اعدام به نظر من اگه از نظر حکومت جهانی مشکلی نداشته باشه!! بهترین کاره!
البته میشه اینارا ببرن توی یه پادگان سری و بهشان تمرینات سخت و سخت بدن و ازشان سربازایی بسازن برای آینده ملت!
یا جاهایی ازشان کار بکشن که حسابی پدرشان در بیاد!

بالا