• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
بفرمایید سرتا پا گوشیم....
آقا من پنجشنبه-جمعه مشهد بودم.چقدر سرده اونجا.خوب شد هد بند و کاپشن برده بودم:D میخواستم باشگاه هاپکیدو هم برم باهاشون تمرین کنم که خوب وقت نشد. به امید خدا دفعه ی بعد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
آقا من پنجشنبه-جمعه مشهد بودم.چقدر سرده اونجا.خوب شد هد بند و کاپشن برده بودم:D میخواستم باشگاه هاپکیدو هم برم باهاشون تمرین کنم که خوب وقت نشد. به امید خدا دفعه ی بعد

شانس نداشتی دقیقا موقعی اومدی که هوا به شدت سرد بوده:D
حالا کدوم باشگاه میخواستی بری؟؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
Combat Hapkido "Demo" - YouTube

کلیپ هاپکیدو

در این کلیپ مشخص میشه بیشتر تکنیک های جوجیتسو در هاپکیدو استفاده شده است

و در کلیپی دیگر تکنیک های پرتابی جودو که از جوجیتسوی کوانتوم مشتق شده است

Quantum Jujitsu Demo with Sensei Jeremy Corbell - YouTube

نترس جان شما مثه این که کلا از اول به صحبت هام دقت نکردی گفتم که هاپکیدو سبکی تلفیقی هست
اعم از جودو تکواندو موی تای و....

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
نترس جان شما مثه این که کلا از اول به صحبت هام دقت نکردی گفتم که هاپکیدو سبکی تلفیقی هست
اعم از جودو تکواندو موی تای و....

پس قبول داری هاپکیدو یکی سبک ترکیبی مثل mma هست

و اینو قبول داری جوجیتسو پیشکسوت تمامی سبک های جدید دفاع شخصی است

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
  • Like
Reactions: lya

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
پس قبول داری هاپکیدو یکی سبک ترکیبی مثل mma هست

و اینو قبول داری جوجیتسو پیشکسوت تمامی سبک های جدید دفاع شخصی است

در مورد تفاوت و نوع پیدایش سبک ها نیاز به نگرش دقیق داره

نمیتوان به صورت سطحی توضیح داد

با تشکر

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوستان یه سوال ازتون داشتم به نظر شما با توجه نبود پشتوانه مالی مناسب و پیشرفت نه چندان مطلوب در ورزش رزمی در ایران آیا ورزش رزمی ، ارزش کار در سطح حرفه ای رو داره یعنی این که به قول خودمون بریم توی لیگ یا توی مسابقات کشوری و بین المللی و خودمون رو در معرض ضربه به سر و صورت قرار بدیم و آخرش هم هیچ آیا ارزش داره ... ؟

Last edited:

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
شانس نداشتی دقیقا موقعی اومدی که هوا به شدت سرد بوده:D
حالا کدوم باشگاه میخواستی بری؟؟
آره غافلگیر شدم.داشتم یخ میزدم.نزدیک بود پشیمون شم برگردم:rolleyes:
راستش یه دفعه هوس زیارت به سرم زد و اومدم مشهد.اصلا باشگاه هاپکیدو نمیدونم کجای مشهد هست.میخواستم سرچ کنم بعد برم سر تمرینشون.
هدفم این بود که یه نظارتی رو نحوه ی آموزششون داشته باشم و اگر نپسندیدم دستور انحلال باشگاه رو بدم:D

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
آره غافلگیر شدم.داشتم یخ میزدم.نزدیک بود پشیمون شم برگردم:rolleyes:
راستش یه دفعه هوس زیارت به سرم زد و اومدم مشهد.اصلا باشگاه هاپکیدو نمیدونم کجای مشهد هست.میخواستم سرچ کنم بعد برم سر تمرینشون.
هدفم این بود که یه نظارتی رو نحوه ی آموزششون داشته باشم و اگر نپسندیدم دستور انحلال باشگاه رو بدم:D

چیز دیگه ای میل ندارید؟

نوشابه بدم خدمتتون

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
دوستان یه سوال ازتون داشتم به نظر شما با توجه نبود پشتوانه مالی مناسب و پیشرفت نه چندان مطلوب در ورزش رزمی در ایران آیا ورزش رزمی ، ارزش کار در سطح حرفه ای رو داره یعنی این که به قول خودمون بریم توی لیگ یا توی مسابقات کشوری و بین المللی و خودمون رو در معرض ضربه به سر و صورت قرار بدیم و آخرش هم هیچ آیا ارزش داره ...یا اینکه فقط در سطح کار ، در باشگاه و سلامتی کفایت میکنه ؟
آخ گفتید داغ دل همه تازه شد! کشورهای دیگه چقدر سرمایه گذاری میکنن.مثلا قطر چقدر ورزشکار هاش رو ساپورت میکنه تازه آخرش هم هیچی نمیشن! ولی ورزشکار های ما از بس مستعد و با پشتکار هستن مقام ها رو درو میکنن.به عنوان مثال تصور کنید از بچه های تیم ملی موآی تای ما(اونطور که هلندی ها حمایت میکنن)حمایت بشه.
با این تفاسیر به نظرم ما باید فقط برای تبدیل شدن به یک جنگجوی واقعی،رزمی کار کنیم نه مثل رزمی کارهای کشور های ثروتمند که میتونن از مبارزاتشون پول خوب در بیارن و نگران مسائل مالی نباشن (فقط کافیه بخوان چون شرایط براشون مهیاست و حق انتخاب دارن).

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
آخ گفتید داغ دل همه تازه شد! کشورهای دیگه چقدر سرمایه گذاری میکنن.مثلا قطر چقدر ورزشکار هاش رو ساپورت میکنه تازه آخرش هم هیچی نمیشن! ولی ورزشکار های ما از بس مستعد و با پشتکار هستن مقام ها رو درو میکنن.به عنوان مثال تصور کنید از بچه های تیم ملی موآی تای ما(اونطور که هلندی ها حمایت میکنن)حمایت بشه.
با این تفاسیر به نظرم ما باید فقط برای تبدیل شدن به یک جنگجوی واقعی،رزمی کار کنیم نه مثل رزمی کارهای کشور های ثروتمند که میتونن از مبارزاتشون پول خوب در بیارن و نگران مسائل مالی نباشن (فقط کافیه بخوان چون شرایط براشون مهیاست و حق انتخاب دارن).

در این جا هیچ حمایتی از هنرهای رزمی در کار نیست در حالیکه بهترین استعدادها رو داریم ورزش حرفه ای هم بیفایده هست

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
متاسفانه برای این که به صورت حرفه ای رشته رزمی رو کار کرد باید به کشور مهد اون رشته رفت
مثلا این روزها واسه یاد گیری کیوکوشین همه به ژاپن میرن شما چطور؟؟:دی
توی کشور های خارجی اول روی ورزشکار حالا چه رزمی و... سرمایه گذاری میکنن بعد اون رو مطرح میکنن
ولی متاسفانه توی جامعه ما باید اول مطرح بشین و بعد روی شما سرمایه گذاری میکنن
افرادی هم که موفق میشن واقعا کارشون درست بوده ولی این ها خیلی کمه
حرفایی که زدم داغ دل دوستم بود که وشوو کار بود و مقام بین المللی داشت اما به دلایلی نتونست مطرح بشه

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
متاسفانه برای این که به صورت حرفه ای رشته رزمی رو کار کرد باید به کشور مهد اون رشته رفت مثلا این روزها واسه یاد گیری کیوکوشین همه به ژاپن میرن شما چطور؟؟:دی
توی کشور های خارجی اول روی ورزشکار حالا چه رزمی و... سرمایه گذاری میکنن بعد اون رو مطرح میکنن
ولی متاسفانه توی جامعه ما باید اول مطرح بشین و بعد روی شما سرمایه گذاری میکنن
افرادی هم که موفق میشن واقعا کارشون درست بوده ولی این ها خیلی کمه
حرفایی که زدم داغ دل دوستم بود که وشوو کار بود و مقام بین المللی داشت اما به دلایلی نتونست مطرح بشه

حرفاتون کاملا منطقیه...داغ دل دوستتون هم الان دقیقا داغ دل منه

morteza1986

Registered User
لایک‌ها
474
در این جا هیچ حمایتی از هنرهای رزمی در کار نیست در حالیکه بهترین استعدادها رو داریم ورزش حرفه ای هم بیفایده هست
تو همه ی زمینه ها فقط باید حسرت بخوریم. یا مهدی ادرکنا

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
درود بر همه دوستان و استادان خودم ::

سوالی دارم . شما چه قدر به ریاضت دادن و زجر دادن بدن در هنر های رزمی معتقدید ؟؟ به نظر شما ، آیا سختی دادن و تحمل شرایط سخت فیزیکی و روحی میتواند باعث پیشرفت ما در سبک های رزمی بشود ؟؟

درود برشما
خب مطمئنا ناثیر داره روی فیزیک بدن
من خودم به شخصه با این کار موافق و به اون معتقدم

موفق و موید باشید

البته تمرین های بسیار سخت هم برای کسانی که میخوان تازه شروع کنن ممکنه باعث دلزدگی و فراری شدن آنها از ورزش رزمی بشه و مصدومیت هایی رو هم به دنبال داره ریاضت و تمرین سنگین کاملا بستگی به شرایط طرف داره ....یادمه اولین بار که رزمی کار کردم توی سن هفت هشت سالگی همون روز اول توی باشگاه چهارتا ضربه محکم به شکم من زدن که از روز دوم با ترس و لرز میرفتم یا از اقوام من چند سال پیش باشگاه کونگ فو ثبت نام کرد دوتا لگدش زدن هفته دوم دیگه باشگاه نیومد...استاد هم واقعا باید استاد باشه نه فقط اسم استاد رو داشته باشه

بالا