trian
Registered User
- نوشتهها
- 2,086
- لایکها
- 2,885
با kerio
اگر مشکل با نمایش هست تو آپارات اپلود کنم
مشابه فیلم جا خالی دادن های کلی هستش
ممنون،متاسفانه با س.ا..س باز نمیشه
با kerio
اگر مشکل با نمایش هست تو آپارات اپلود کنم
مشابه فیلم جا خالی دادن های کلی هستش
سوالی دارم آبتین جان
علت مرگ بروسلی چه بود؟؟ چرا میگویند مرگش مشکوک بوده؟
اما نکات مهم دیگری هم وجود دارد:
بروس لی و بتی تینگ پی رابطه ی عاشقانه ای پیدا کرده بودند. بروس لی طی نامه هایی این موضوع را برای همسرش لیندا توضیح می دهد. بروس به لیندا می گوید که بتی مخاطب بسیار خوبی برایش است و او می تواند ساعت ها با بتی حرف بزند، اینکه بتی به خوبی او را درک می کند و ...
اینکه چرا بروس لی وارد چنین رابطه ی عاشقانه ای می شود دقیقا مشخص نیست؛ آیا رابطه ی زناشویی بروس و لیندا رو به سردی رفته بود؟ آیا بروس لی به دلایلی از رابطه با همسرش راضی نبوده و خلائی وجود داشته که بتی آنرا پر می کرده؟ بهرحال ما در جایگاه قضاوت نیستیم.
حالا ببینیم لیندا پس از مرگ بروس لی واکنشی نشان می دهد:
همان طور که گفته بودم، او ادامه ی تحقیقات را بیهوده می داند. اعلام می کند که تحقیقات بیشتر برای همسرش سودی نخواهد داشت و پرونده ی مرگ بروس لی باید با همان تشخیص اولیه (مرگ بر اثر تورم مغزی) بسته بشود. همچنین اعلام می کند که شکایتی از بتی تینگ پی هم ندارد و به این ترتیب بتی تبرئه می شود.
لیندا در توجیه تصمیماتش اینطور می گوید که بروس لی دوست نداشت عمر طولانی داشته باشد چرا که در این صورت توانایی های بدنی اش را از دست می داد. لیندا از زبان بروس لی نقل می کند که:
" اگر همین فردا بمیرم، هیچ حسرتی ندارم. من هر کاری که باید انجام می دادم را انجام داده ام. بیش از این نمی توان انتظاری از زندگی داشت. "
سوال اینجاست. چرا لیندا چنین موضعی می گیرد؟ طبیعتا نمی توانیم پاسخ قطعی بدهیم اما هر کس می تواند با توجه به مجموعه ی شرایطی که ذکر شد، "شخصا" حدس هایی بزند.
یک حالت می تواند این باشد که لیندا بوسیله کسانی "تهدید" شده باشد. مثلا از او خواسته باشند که ماجرا را ادامه ندهد تا آسیب بیشتری به خانواده ی لی وارد نگردد.
شق ِ بدبینانه ی دیگری هم هست. لیندا از رابطه ی بروس لی و بتی با خبر بود. می دانست که بروس دارد عاشق می شود و ...
در صورت ادامه ی کالبد شکافی و تحقیقات قضایی، بدون شک خانم بتی بعنوان متهم اصلی قتل، کارش بالا می گرفت و به تبع آن، ماجرای عشق و عاشقی اش با بروس لی هم نقل محافل میشد.
خب می توانیم خودمان را بگذاریم جای لیندا! آیا بهترنبود که این ماجرا ماست مالی شود و مسکوت بماند و به این ترتیب جایگاه لیندا بعنوان همسر محبوب بروس لی برای همیشه محکم و محفوظ باقی بماند؟ و یا اینکه راز قتل بر ملا شود و مجرمین شناسایی و محاکمه بشوند اما، کسی دیگر لیندا را جدی نگیرد، چون حالا همه می دانند بروس لی عاشق کس دیگری بود؟
[FONT=&]
[/FONT]
استاد آبتین !
خیلی جالب موضوعات مربوط به بروس لی را مطرح کردید ! بسی استفاده بردیم :happy:.
درود . از نظر من دیر نیست . انگیزه و تلاش زیاد میطلبد و همچنین نیاز به یک استاد خوب دارید .از اساتید یه سوالی دارم.تو سن 30 سالگی میشه شروع به تمرین رزمی مثل کونگ فو کرد؟چقد جای پیشرفت هست واینکه به بدن صدمه ای نمیخوره?درضمن ویدئوی جالبی بود ابتین عزیز
چه سبکی مناسبه؟افزایش قدرت بدنی و سرعت عمل واسم اهمیت دارهدرود . از نظر من دیر نیست . انگیزه و تلاش زیاد میطلبد و همچنین نیاز به یک استاد خوب دارید .
چه سبکی مناسبه؟افزایش قدرت بدنی و سرعت عمل واسم اهمیت داره