• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Mr_cute

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
خواهش میکنم دوست عزیز وظیفه بود منم از یه سایت برداشتم مطلبشو، ولی واقعا حیف شد کیوکوشین رو هم شاخه شاخه کردن، اویاما واقعا عجوبه ای بود همینطور شاگردای ارشدش مثله ماتسویی

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
فکر کنم اقای میلاد نینجا دارن صبر دوستان رو بررسی میکنند:D

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
1274896692_1492_FT31020_7_.jpg
درچند صفحه قبل موضوعی بیان شد در باب انرژی درون و رفتارهای مرتاض گونه

دوستان جواب های کاملی دادن و من دوست داشتم بیشترو بیشتر نظرشون رو بدونم

باید بگم که رفتارهای مرتاض گونه نیاز به تمرین و سختی داره و این که ریاضت کشیدن بها داره که با سختی دادن به بدن خود خیلی چیزها رو هم از دست خواهی داد.

بقول جناب آبتین گذشتن از مرز . برای گذشتن از مرز فیزیکی انسان باید چیزهای زیادی رو تحمل کنه و از دست بده.

حال نکته اینجاست که آیا میشه رفتارهای خارج از بعد انسانی انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و آیا چنین علم پیشرفته ای وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا اساتید کهنه هنرهای رزمی از این علم باخبر بودن یا روشی دیگر داشتند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در مورد عکس های چند صفحه قبل در مورد چند عکس اولی باید بگم بله وجود داره و اینها تمرینات گذشتن از مرز هستن
امااااااااااااااااااااا در مورد عکس آخر همونطور که جناب نترس فرمودن کلکی بیش نیست . :)

نکته اینجاست در فیلمها و تلوزیون.................... بله فیلم و تلوزیون:cool:

دوستان توجه داشته باشید که انسان میتونه انرژی رو تحت کنترل خودش در بیاره اما نمیتونه تاثیر فیزیکی بزاره و انتقال بده
نکته ای که هست اینه که با سختی کشیدن از مرزهایی رد خواهی شد که درد به نهایت خودش میرسه و آن سوی از مرز بی دردیست :happy: متوجه شدید؟؟؟

مرتاض های هندی با کلمه ای به نام درد مقابله میکنند .تا از مرز درد و زجر گریز کنند. حال سوال من اینجاست خارج از مرز درد انسان چه کارهایی میتواند انجام دهد؟؟:eek:

مرتاض ها فشاهای فیزیکی عجیب به خود میدهند که ما از دیدن آن شگفت زده میشویم اما حقیقت چیز دیگریست درد نیست
حال آیا مرتاض های هندی انرژی درون دارند؟؟ آنها انرِژی درد را تحت کنترل میگیرند حتی گاهی با مصرف سنگین موادمخدر در کنار ریاضت خود به روند پیشرفت خود کمک میکنند.:cool:

حال در دنیای شیوهای رزمی:
pictures_of_shaolin_kungfu4b5b77d4868a339e726b.jpg
eat-like-martial-arts-master-and-increase-your-willpower_w654.jpg
imagesCAWLCB6R.jpg
index.jpg

یادی میکنم از استید بزرگی چون : استاد ایپ . میاموتو موساشی. هاتوری هنزو . فوجیتا سیکو . و...................

آیا این اساتید چیزی به نام انرژی درون داشتند؟ شیوه و روش های گذشتن از مرز آنها چگونه بود آیا مثل مرتاض های هندی بوده

نه دوستان .
در چند صفحه پیش عکسی از استاد فوجیتا سیکو گذاشتم که آدم رو شگفت زده میکرد چرا که آن سوزن زدن ها یک سوزن زدن معمولی نبود اجرای روشی خطرناک با مهارت فراوان در خطناکترین نقاط و نصف النهار بدن. حال این چیست؟؟؟؟؟؟ یکی از تمرین ها که نیاز به دانش مخصوص داره

چرا ؟ با کنترل و رفتارهای اینچنینی در دروازه و نفاط حساس بدن مسیر فیزیکی درد رو در بدن خودشون مختل میکردن .

حال سوال اینجاست برای چه؟ جواب : در گذشته نیروها متخصص بیشتر وارد نبرد یا جنگ یا مبارزه میشدن که گاه ممکن بود در جنگ دستشان قطع شود یا در مبارزه .........

کمک بسیار مفیدی بود برای فرار از درد یا نینجا ها برای بیرون آوردن مفاصل خود از جا در هنگام استتار در مکانهای بسیار تنگ.

اما اساتید کهنه شیوه های رزمی برتری بیشتری نسبت به مرتاض ها دارن و دانشی فراتر از آنها .

آن چیست؟؟؟؟؟

روش انتقال و حرکت اسپاسم ماهیچه ای در یک نقطه و یک جهت :blink: کاری بسیار مشکل و نیاز به تمرین فکری روحی جسمی داره برای گزشتن از مرز و رسیدن به مرحله انتقال متصل

چرا انتقال متصل ؟؟؟ یک نکته قانون جازبه به قول جناب نترس با کسی شوخی نداره و قانون الکترون و اتم و..... با کسی شوخی نداره .... اما قانون اتقال متصل هم با کسی شوخی نداره
روش و تمرین هایی بود که چطوری میشه بایک حرکت نرم بیشترین ترافیک ضربه ای رو وارد کرد یا به عبارتی بیشترین تخریب رو داشت

نحوه حرکت انرژی ماهیچه ای در یک نقطه و یک جهت;)

یک نکته در مورد عکس آخر معلق در هوا باید بگم اینها دروغی بیش نیست اما.........

اما اساتیدی بودند که به گونه ای روی یک چوب بامبو مینشستند و تعادل برقرار میکردن کا بسیار کار مشکلیست اما چطوری این کارو میکردن ؟ جواب این سوال حالا خودت میدونی انقباض ماهیچه ای در یک نقطه .

بیشتر از این دیگه جایز نیست حرف بزنم

از همه دوستان تشکر میکنم . آبتین. نترس. ترین . فایر نایت .موساشی .zgg123

ممنون از حسن توجه شما

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
ممنون از آقا میلاد بخاطر مطالب خوبشون و روشن کردن بعضی از مطالب در خصوص قدرت درون

اما برسیم به تمرینات نین جوتسو:happy:

یکی از تعلیمات کلاسیک برای بالا بردن قدرت تحمل ، استفاده از تمرینی بود که در عین حال توانایی دویدن سریع را برای نوآموزان فراهم میکرد . نینجا باید در دویدن نیز برتری خود را آشکار میکرد ، نه تنها برای گریختن از چنگ تعقیب کنندگان بلکه به منظور رساندن اطلاعات مهمی که برای افراد بالاتر جمع آوری کرده بود . به خاطر اهمیت این مسئله ، تمام نوآموزان خردسال قبل از رسیدن به 13 یا 14 سالگی دو سرعت و استقامت را می آموختند .
یکی از روش هایی که با آن سرعت مناسب دویدن را مشخص می کردند ، قرار دادن نوع بخصوصی کلاه حصیری برروی سینه ی فرد دونده بود . بدین ترتیب که سبب دونده با رسیدن به سرعت مناسب مانع افتادن کلاه از روی سینه اش می شد و به سبب نیروی باد ، کلاه حصیری در جای خود باقی می ماند . نو آموزی که می توانست به چنین سرعتی در یک مسافت طولانی دست پیدا کند ، از قدرت تحمل بالایی برخودار می شد . نقل شده است که نینجا قادر بود بدون توقف مسافت 80 کیلومتر را بدود ، اما در مورد مسافت های طولانی تر به نوبت از دونده های ذخیره استفاده می شد .
در بعضی مواقع قدرت تحمل و استقامت نینجا ، تا اندازه ایی توانایی او را در دویدن و راه رفتن بی صدا نیز مشخص می کرد . البته موقعیت های مکانی نیز در این امر بی تاثیر نبودند ، زیرا برای حرکت بی صدا بر روی سطوحی مانند شن روان ، برگ درختان ، علف های مرطوب و مناطق خشک باید از شیوه های متفاوتی استفاده می شد . اما مسئله مهم در مورد شیوه های دویدن و راه رفتن ، کنترل تنفس بود و همچنین نگه داشتن بدن به حالت خاص «شانه ها عقب» که امکان تنفس و جذب حداکثر مقدار هوا با حداقل میزان خستگی و تنفس شدید را فراهم میکرد .
این امکان وجود داشت که نینجا با توام کردن تکنیک های مختلف دو و راه رفتن بتواند تا مسافت 160 کیلومتر را در روز بپیماید ، که این رقم به نوبه ی خود نمایانگر میزان بالای استقامت او بود .

برگرفته از کتاب : نین جوتسو «هنر نامرئی شدن»
نوشته : دان اف.دریگر
ترجمه : سوسن مشهدی
انتشارات : نشر علم و حرکت

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
مشاهده پیوست 406595
درچند صفحه قبل موضوعی بیان شد در باب انرژی درون و رفتارهای مرتاض گونه

دوستان جواب های کاملی دادن و من دوست داشتم بیشترو بیشتر نظرشون رو بدونم

باید بگم که رفتارهای مرتاض گونه نیاز به تمرین و سختی داره و این که ریاضت کشیدن بها داره که با سختی دادن به بدن خود خیلی چیزها رو هم از دست خواهی داد.

بقول جناب آبتین گذشتن از مرز . برای گذشتن از مرز فیزیکی انسان باید چیزهای زیادی رو تحمل کنه و از دست بده.

حال نکته اینجاست که آیا میشه رفتارهای خارج از بعد انسانی انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و آیا چنین علم پیشرفته ای وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا اساتید کهنه هنرهای رزمی از این علم باخبر بودن یا روشی دیگر داشتند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در مورد عکس های چند صفحه قبل در مورد چند عکس اولی باید بگم بله وجود داره و اینها تمرینات گذشتن از مرز هستن
امااااااااااااااااااااا در مورد عکس آخر همونطور که جناب نترس فرمودن کلکی بیش نیست . :)

نکته اینجاست در فیلمها و تلوزیون.................... بله فیلم و تلوزیون:cool:

دوستان توجه داشته باشید که انسان میتونه انرژی رو تحت کنترل خودش در بیاره اما نمیتونه تاثیر فیزیکی بزاره و انتقال بده
نکته ای که هست اینه که با سختی کشیدن از مرزهایی رد خواهی شد که درد به نهایت خودش میرسه و آن سوی از مرز بی دردیست :happy: متوجه شدید؟؟؟

مرتاض های هندی با کلمه ای به نام درد مقابله میکنند .تا از مرز درد و زجر گریز کنند. حال سوال من اینجاست خارج از مرز درد انسان چه کارهایی میتواند انجام دهد؟؟:eek:

مرتاض ها فشاهای فیزیکی عجیب به خود میدهند که ما از دیدن آن شگفت زده میشویم اما حقیقت چیز دیگریست درد نیست
حال آیا مرتاض های هندی انرژی درون دارند؟؟ آنها انرِژی درد را تحت کنترل میگیرند حتی گاهی با مصرف سنگین موادمخدر در کنار ریاضت خود به روند پیشرفت خود کمک میکنند.:cool:

حال در دنیای شیوهای رزمی:
مشاهده پیوست 406596
مشاهده پیوست 406601
مشاهده پیوست 406602
مشاهده پیوست 406603

یادی میکنم از استید بزرگی چون : استاد ایپ . میاموتو موساشی. هاتوری هنزو . فوجیتا سیکو . و...................

آیا این اساتید چیزی به نام انرژی درون داشتند؟ شیوه و روش های گذشتن از مرز آنها چگونه بود آیا مثل مرتاض های هندی بوده

نه دوستان .
در چند صفحه پیش عکسی از استاد فوجیتا سیکو گذاشتم که آدم رو شگفت زده میکرد چرا که آن سوزن زدن ها یک سوزن زدن معمولی نبود اجرای روشی خطرناک با مهارت فراوان در خطناکترین نقاط و نصف النهار بدن. حال این چیست؟؟؟؟؟؟ یکی از تمرین ها که نیاز به دانش مخصوص داره

چرا ؟ با کنترل و رفتارهای اینچنینی در دروازه و نفاط حساس بدن مسیر فیزیکی درد رو در بدن خودشون مختل میکردن .

حال سوال اینجاست برای چه؟ جواب : در گذشته نیروها متخصص بیشتر وارد نبرد یا جنگ یا مبارزه میشدن که گاه ممکن بود در جنگ دستشان قطع شود یا در مبارزه .........

کمک بسیار مفیدی بود برای فرار از درد یا نینجا ها برای بیرون آوردن مفاصل خود از جا در هنگام استتار در مکانهای بسیار تنگ.

اما اساتید کهنه شیوه های رزمی برتری بیشتری نسبت به مرتاض ها دارن و دانشی فراتر از آنها .

آن چیست؟؟؟؟؟

روش انتقال و حرکت اسپاسم ماهیچه ای در یک نقطه و یک جهت :blink: کاری بسیار مشکل و نیاز به تمرین فکری روحی جسمی داره برای گزشتن از مرز و رسیدن به مرحله انتقال متصل

چرا انتقال متصل ؟؟؟ یک نکته قانون جازبه به قول جناب نترس با کسی شوخی نداره و قانون الکترون و اتم و..... با کسی شوخی نداره .... اما قانون اتقال متصل هم با کسی شوخی نداره
روش و تمرین هایی بود که چطوری میشه بایک حرکت نرم بیشترین ترافیک ضربه ای رو وارد کرد یا به عبارتی بیشترین تخریب رو داشت

نحوه حرکت انرژی ماهیچه ای در یک نقطه و یک جهت;)

یک نکته در مورد عکس آخر معلق در هوا باید بگم اینها دروغی بیش نیست اما.........

اما اساتیدی بودند که به گونه ای روی یک چوب بامبو مینشستند و تعادل برقرار میکردن کا بسیار کار مشکلیست اما چطوری این کارو میکردن ؟ جواب این سوال حالا خودت میدونی انقباض ماهیچه ای در یک نقطه .

بیشتر از این دیگه جایز نیست حرف بزنم

از همه دوستان تشکر میکنم . آبتین. نترس. ترین . فایر نایت .موساشی .zgg123

ممنون از حسن توجه شما

مطالب بسیار گران بهایی بود استاد میلاد.

بسیار یاد گرفتم و از شما ممنونم.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
از شما ممنونم

استاد میلاد درود بر شما . مطالب آموزنده ای فرمودید . در جایی قید کردید :: انسان میتونه انرژی رو تحت کنترل خودش در بیاره اما نمیتونه تاثیر فیزیکی بزاره و انتقال بده

احساس میکنم دوباره به مشکل برخوردیم:blush: . اینجای کار یکم بیشتر توضیح میخواد . در چند صد صفحه پیش خاطره ای از یکی از روزهای باشگاه رفتنم تعریف کردم . ( البته اگر خاطرتان باشد ) . اون تجربه ای که من داشتم در واقع تاثیر فیزیکی داشت !

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد میلاد درود بر شما . مطالب آموزنده ای فرمودید . در جایی قید کردید :: انسان میتونه انرژی رو تحت کنترل خودش در بیاره اما نمیتونه تاثیر فیزیکی بزاره و انتقال بده

احساس میکنم دوباره به مشکل برخوردیم:blush: . اینجای کار یکم بیشتر توضیح میخواد . در چند صد صفحه پیش خاطره ای از یکی از روزهای باشگاه رفتنم تعریف کردم . ( البته اگر خاطرتان باشد ) . اون تجربه ای که من داشتم در واقع تاثیر فیزیکی داشت !

با سلام و درود

بله بله به یاد دقیق به یاد دارم

منظور من از تاثیر فیزیکی انتقال از روی اتصال هست . اون شخص به شما دست زده بود و تماس فیزیکی (اتصال) بسیار کوچکی حتی در حد یک لمس کوچک با شما برقرار کرد درسته؟ :cool:
دقیقا ایشون ازانتقال انرژی ماهیچه ای در یک جهت استفاده کرده بوده

منظور من از اینکه نمیتونه تاثیر فیزیکی خارجی بزاره این هست که نمیتونه از راه دور کنترل یا تاثیر بزاره. مثل تو فیلما که از راه دور با چشم یا حرکات دست ضربه میزنند:lol:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
یه چیزی را در مورد حیوانات دقت کردید مثلا گربه یا شیر و پلنگ
موقع حمله کردن به دست و پاشون نگاه نمیکنن سریع دستشونو به سمت شکار یا کسیکه مزاحمت براشون درست کرده پرت میکنن در حالیکه چشماشون داره شکار را دنبال میکنه

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
یه چیزی را در مورد حیوانات دقت کردید مثلا گربه یا شیر و پلنگ
موقع حمله کردن به دست و پاشون نگاه نمیکنن سریع دستشونو به سمت شکار یا کسیکه مزاحمت براشون درست کرده پرت میکنن در حالیکه چشماشون داره شکار را دنبال میکنه

هنر رزمی هم روی همین حرکات حیوانات هست ، مثل نکته خوبی رو که راجع به حرکت مانتیس گفتی که خودش یک سبک رزمیه ، مبارزه در حیوانات واقعا جالبه
راستی تصمیمی رو برای کار کردن در سبک جدید گرفتی یا نه؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
هنر رزمی هم روی همین حرکات حیوانات هست ، مثل نکته خوبی رو که راجع به حرکت مانتیس گفتی که خودش یک سبک رزمیه ، مبارزه در حیوانات واقعا جالبه
راستی تصمیمی رو برای کار کردن در سبک جدید گرفتی یا نه؟

چیزی که در مورد کاراته یاد گرفتم این بود کارش تعقیب کردن حرکات مهاجم
تکواندو هم که ماشین لگد زنیه
بوکس هم که روش های فریبنده زیادی داره
جودو که باعث پاره شدن لباس مهاجم میشه
جوجیتسو هم که باعث کشتن مهاجم میشه
پانکرشین که پیچیدگی خودشو داره
موی تای هم که باعث میشه بدنت آهن بشه هرکی بهت ضربه بزنه انگار داره به آدم آهنی مشت و لگد میزنه
کالی اسکریما هم که با چاقو همدیگه را خط خطی میکنن
کشتی هم که بدن همدیگه را له میکنن

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
با kerio