• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بله جناب میلاد، این مورد دوم و چهارم برای خودم هم سوال شده بود! خب پس ما چیکار کنیم؟ میشه راهنمایی کنید؟

پ.ن. این 2 هفته بعلت پیچ خوردگی پام زیاد تو خونه بودم، تونستم مطالب زیبای پیشین شما و سایر دوستان رو مطالعه کنم. بی تعارف به احترام دانش شما تمام قد می ایستم و تشکر می کنم که این همه اطلاعات خوب و مفید لطف می کنید انتقال میدید بی هیچ چشم داشتی! حرف های شما، آدمو از پوسته ظاهری هنرها و مکاتب رزمی جدا می کنه و بقول ارسطو آدمو میرسه به این نکته که واقعا چیزی نمیدونه! خیلی علاقمندم از تجارب و اطلاعتتون بیشتر استفاده کنم. تا جایی که تو مطالب خوندم، شما ساکن شیراز هستید کاش بنده به شما نزدیکتر بودم و میتونستم از دانشتون استفاده کنم.

آریگاتو گوزایماشیته...

درود به شما و این که تحقیق میکنی

ممنونم عزیز من کوچک شمام.

من خود زخم خورده این میدان بودم و مدتها پیش از پوسته بیخیالی بیرون اومدم.

حقیقت در نزدیکی ماست. نه آنچه میبینیم نه أنچه میشنویم

من در خدمت شمام کاکو . اومدی استان فارس در خدمتتم کاکو:)

من به شما آیکیدو پیشنهاد میکنم یا کیوکوشین یا تکواندو

ممنون از حسن توجه شما

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
یه نکته در مورد روش تنفس شکمی یادم اومد که فکر کردم بگم بهتره
اگر نمیدونید تنفس شکمی (در تعلیمات سیستم ریکی دکتر اوسویی خیلی کاربرد داره)چه طوری هست کافیه دستتون رو بذارید روی یک نقطه از شکم هرجا که دوست دارید،حالا موقعی که دم رو انجام میدید هوا رو به زیر کف دستی که روی شکم گذاشتید هدایت کنید تا شکم شما باد کنه بعد عمل بازدم

آقای آبتین نبودید؟دل تنگتون شدیم

سلام
ممنونم. دلتنگی متقابل هست.
بله کمی گرفتارم متاسفانه ...

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
یه مثال انگلیسی میگه
اونچه را که میبینی نصفشو باور کن و اونچه را که میشنوی اصل باور نکن
در یک مبارزه رزمی کسیکه برای ترساندن طرف مقابل صدا در میاره تا مقداری از انرژی طرف را بگیره ( یعنی اصل باور نکن)
و آن کسیکه برای شما گارد میگیره قبل از مبرازه و مبینی فقط نصف قدرت اونو باور کن

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
یه مثال انگلیسی میگه
اونچه را که میبینی نصفشو باور کن و اونچه را که میشنوی اصل باور نکن
در یک مبارزه رزمی کسیکه برای ترساندن طرف مقابل صدا در میاره تا مقداری از انرژی طرف را بگیره ( یعنی اصل باور نکن)
و آن کسیکه برای شما گارد میگیره قبل از مبرازه و مبینی فقط نصف قدرت اونو باور کن

ممنون رضاجان مثل جالبی بود، یادمه چند وقت پیش دو نفر توی خیابان درگیر شده بودن یکی از بنده خداها به جای اینکه طرف رو بزنه داد وبیداد میکرد و خودش رو مینداخت روی زمین و خودش رو میزد این مدلیش دیگه نوبره:D

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
خب اینکه شد همون وضعیت الانم. منظورم خود کن جوتسو بود وگرنه توی سایر رشته های که اندک اطلاعاتی دارم و از خدمت دوستان استفاده کردم. پس به یه نتیجه گیری کلی میرسیم و شما هم تایید میفرمایید که مکاتب سنتی توی ایران وجود نداره. البته فکر می کنم کمی هم دچار عجله شدم توی تصمیم گیری... به هر حال ممنون

فعلا با این اوصاف، این هم غنیمتی است که با ایشون آشنا شدم.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
در مورد جو جیتسو هم این چیز ها صادقه؟چون من نرفتم باشگاه جو جیتسو نمیدونم تمریناتش به چه شکل هست .ایا اون هم مضره؟

بله جوجیتسو هم همینطور است . البته این جوجیتسویی که در ایران آموزش داده میشه زیاد اوضاعش خوب نیست .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
خب اینکه شد همون وضعیت الانم. منظورم خود کن جوتسو بود وگرنه توی سایر رشته های که اندک اطلاعاتی دارم و از خدمت دوستان استفاده کردم. پس به یه نتیجه گیری کلی میرسیم و شما هم تایید میفرمایید که مکاتب سنتی توی ایران وجود نداره. البته فکر می کنم کمی هم دچار عجله شدم توی تصمیم گیری... به هر حال ممنون

فعلا با این اوصاف، این هم غنیمتی است که با ایشون آشنا شدم.

پیش تر هم استاد میلاد گفته بودند کن جوتسو در ایران وجود ندارد و هم یکی از همرزمان و عضو قدیمی تاپیک به نام s.alireza مکاتبه ای با یکی از سازمان ها داشته اند . که کلا به این نتیجه رسیدیم که ............:D آره .

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
پیش تر هم استاد میلاد گفته بودند کن جوتسو در ایران وجود ندارد و هم یکی از همرزمان و عضو قدیمی تاپیک به نام s.alireza مکاتبه ای با یکی از سازمان ها داشته اند . که کلا به این نتیجه رسیدیم که ............:D آره .

بله انگار همینطوره... بهتره توی این آشفته بازار همون توآ و آیکیدو رو فعلا ادامه بدم تا ببینم شاید شرایطم تغییر کرد.

راستی استاد، شما در مورد این تنفس قرار بود ما رو راهنمایی کنید.

با احترام

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ممنون رضاجان مثل جالبی بود، یادمه چند وقت پیش دو نفر توی خیابان درگیر شده بودن یکی از بنده خداها به جای اینکه طرف رو بزنه داد وبیداد میکرد و خودش رو مینداخت روی زمین و خودش رو میزد این مدلیش دیگه نوبره:D

بله رضا نکات جالبی رو مطرح کرد. چیزی هم که شما تعریف کردی خیلی بامزه بود! :)

کلا خاصیت "داد و بی داد" این هست که بهرحال باعث ایجاد ارعاب و ترس می شه، حتی اگر الکی و توخالی باشه و این افراد هم به خوبی این رو می دونن. و خب ترس ما رو شوک می کنه و می تونه کلا عملکردمون رو مختل کنه و ...

بنابراین بهتر هست برای مواجهه با این شرایط از نظر ذهنی و عملی کاملا آماده باشیم. آرامش و تمرکز خودمون رو از دست ندیم و در صورت امکان فرد مهاجم رو هم به آرامش دعوت کنیم. در صورتی هم که درگیری اجتناب ناپذیر هست، بهترین واکنش رو نشان بدیم ...

Last edited:

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
بله رضا نکات جالبی رو مطرح کرد. چیزی هم که شما تعریف کردی خیلی بامزه بود! :)

کلا خاصیت "داد و بی داد" این هست که بهرحال باعث ایجاد ارعاب و ترس می شه، حتی اگر الکی و توخالی باشه و این افراد هم به خوبی این رو می دونن. و خب ترس ما رو شوک می کنه و می تونه کلا عملکردمون رو مختل کنه و ...

بنابراین بهتر هست برای مواجهه با این شرایط از نظر ذهنی و عملی کاملا آماده باشیم. آرامش و تمرکز خودمون رو از دست ندیم و در صورت امکان فرد مهاجم رو هم به آرامش دعوت کنیم. در صورتی هم که درگیری اجتناب ناپذیر هست، بهترین واکنش رو نشان بدیم ...

تازه فراتر از این که استاد trian عزیز فرمودن، یه نفر هم بود اومد جلوی ما رو گرفت شروع کرد به داد و بیداد بعد یه چاقو از جیبش درآورد گذاشت رو شاهرگ خودش!!! اول فکر میکردم سالمه که بعدا متوجه شدم بیچاره کم داره! خوب شد خودشو نزد، میومدن میگرفتنمون!

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
یه مثالی در مورد خالی کردن ذهن بگم :

ملانصرالدین یه خونه زیبا و بزرگ داشت ، جلوی در خونش چندتا درخت سیب بود که سیب های قشنگ و بزرگ و قرمزی داشت
هر روز بچه های محل میومدن سیب ها رو میچیدند و میخوردند،ملانصر الدین با چوبش هر روز بچه ها رو دنبال میکرد و با سر و صدا اونارو فراری میداد، یه روز یکی از همسایه ها برگشت و به ملانصرالدین گفت آخه چرا بچه ها رو دنبال میکنی، این درخت ها سیب های زیادی داره و تو هم که از اونا استفاده نمیکنی، ملانصرالدین در جواب میگه : اگر این کار رو نکنم بچه ها تا جایی که میتونن میخورند و میبرن و روز بعدش نمیان ولی اگر دنبالشون کنم فردا میان و دوباره اینجا شلوغ میشه و سیب ها رو میخورن

نتیجه گیری :
در هنگام تمرکز و زمانی که میخواین ذهنتون رو خالی کنین اگر هر فکری که به ذهنتون بیاد رو دنبال کنین خب مسلماً تمرکز ندارین ولی اگر تفکراتی که به ذهنتون میاد رو به حال خودشون بذارید بعد از مدتی از دست این تفکرات راحت میشید

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
یه مثالی در مورد خالی کردن ذهن بگم :

ملانصرالدین یه خونه زیبا و بزرگ داشت ، جلوی در خونش چندتا درخت سیب بود که سیب های قشنگ و بزرگ و قرمزی داشت
هر روز بچه های محل میومدن سیب ها رو میچیدند و میخوردند،ملانصر الدین با چوبش هر روز بچه ها رو دنبال میکرد و با سر و صدا اونارو فراری میداد، یه روز یکی از همسایه ها برگشت و به ملانصرالدین گفت آخه چرا بچه ها رو دنبال میکنی، این درخت ها سیب های زیادی داره و تو هم که از اونا استفاده نمیکنی، ملانصرالدین در جواب میگه : اگر این کار رو نکنم بچه ها تا جایی که میتونن میخورند و میبرن و روز بعدش نمیان ولی اگر دنبالشون کنم فردا میان و دوباره اینجا شلوغ میشه و سیب ها رو میخورن

نتیجه گیری :
در هنگام تمرکز و زمانی که میخواین ذهنتون رو خالی کنین اگر هر فکری که به ذهنتون بیاد رو دنبال کنین خب مسلماً تمرکز ندارین ولی اگر تفکراتی که به ذهنتون میاد رو به حال خودشون بذارید بعد از مدتی از دست این تفکرات راحت میشید

نکته ی بسیار خوبی مطرح کردید که در واقع از مهمترین فنون مراقبه ست.
اجازه بدید افکار مزاحم بیایند و بروند، و شما عبور آنها را تماشا کنید. هر گونه دخالت عامدانه و ***** افکار، کار را خراب می کند ...

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سوالی که همشیه دوستان و شاگردانم میپرسند

انرژی درون و رفتارهای مرتاض گونه

آیا همچین شهکاری در دنیای هنر های رزمی هم وجود دارد؟

آیا فوجیتا سیکو که در چند صفحه قبل عکسش را گذاشتم از علوم پیچیده ای با خبر بوده و رفتارهای این چنینی داشته

نظر شما چیست دوستان?

7qjqxk8b2i909pejwvqb.jpg
39.jpg
1274896692_1492_FT31020_7_.jpg
mortaz.jpg

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
استاد میلاد اون عکس آخری واقعیه:blink:
به مطلب خوبی اشاره کردید اگه ممکنه یکم راجع بهش توضیح بدید

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سوالی که همشیه دوستان و شاگردانم میپرسند

انرژی درون و رفتارهای مرتاض گونه

آیا همچین شهکاری در دنیای هنر های رزمی هم وجود دارد؟

آیا فوجیتا سیکو که در چند صفحه قبل عکسش را گذاشتم از علوم پیچیده ای با خبر بوده و رفتارهای این چنینی داشته

نظر شما چیست دوستان?

استاد ، نظر خودتون در این مورد چیه ؟ :D

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
شبکه من و تو یک برنامه در مورد مرتاض ها گذاشت

حقه هاشونو نشون داد چطوری سیخ تو دهن و زبون میکنن
همش بازیه
نشون داد چطوری با کلک روی ذغال داغ آتش راه میرن

miladninja