• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
خب گریز رو نمیشه نوعی از دفاع حساب کرد ؟
%28294%29.gif

دوستان ببخشید بحث تاپیک رو منحرف کردم ها
%28292%29.gif

خب zgg123 عزیز هر ورزشی میتونه به ورزش دیگه مرتبط باشه اما در کل تفاوت داره ونمیشه صرفا به خاطر چند شباهت اون رو یکی دونست ، به فرض همین پرش ها و پرتاب شدن از زمین در والیبالیست ها میدونستید چقدر برای یک رزمی کار تالوکار یا سبکهای نمایشی برای ارتفاع گرفتن از زمین برای ضربات نمایشی چرخشی و انواع های کیک ها میتونه موثر باشه ، یا دو و میدانی ، کوهنوردی دوچرخه سواری و..

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
خب zgg123 عزیز هر ورزشی میتونه به ورزش دیگه مرتبط باشه اما در کل تفاوت داره ونمیشه صرفا به خاطر چند شباهت اون رو یکی دونست ، به فرض همین پرش ها و پرتاب شدن از زمین در والیبالیست ها میدونستید چقدر برای یک رزمی کار تالوکار یا سبکهای نمایشی برای ارتفاع گرفتن از زمین برای ضربات نمایشی چرخشی و انواع های کیک ها میتونه موثر باشه ، یا دو و میدانی ، کوهنوردی دوچرخه سواری و..

یعنی حتی همین تریکینگ هم جز رزمی نیست؟
تو چه دسته ای قرار میگیرند؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
یعنی حتی همین تریکینگ هم جز رزمی نیست؟
تو چه دسته ای قرار میگیرند؟

تریکینگ یه سبک رزمی ترکیبی هست ،انواع ضربات چرخشی پا و حرکات آکروباتیک فری رانینگ و همین طور ضربات نمایشی ووشو و کوک سول وان.. رو داره
پارکور و تکنو هم نوعی ورزش هست که میتونه مکمل خوبی در کنار رزمی باشه

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
از همه ی دوستان تشکر میکنم که وقت گذاشتند و برای سوال من پاسخ دادند.
جناب miladninja من تو اردبیل زندگی میکنم و اینجا اصلا مربی پیدا نمیشه برای تایچی چه برسه به مربی خوب.باز هم از شما تشکر میکنم.
جناب trian راستش با اینکه دلم نمیخواد این حرف بزنم ولی تو ایران کسی به فکر فایتر نیست و درست همونجوری هست که شما میگین و با شما کاملا موافقم . ورزش هر چی باشه از سلامتی ادم مهمتر نیست.باز هم از شما ممنونم.
جناب firenight666 من رفتم تمرین ایکیدو و جودو رو دیدم (جوجیتسو رو هنوز باشگاهشو پیدا نکردم)راستش من توی فن های ایکیدو چیزی ندیدم که بتونه خیلی مضر باشه.اخه کلا نه ضربه به سر داشت نه موقع زمین افتادن سر با زمین اصابت میکرد.از جودو هم کلا خوشم نیومد.خوشحال میشم نظرتون رو در این مورد بدونم.با تشکر دوباره.
جناب ghoghnus-toa از شما هم تشکر میکنم.و یه سوال داشتم از کجا میتونم کامل در مورد ذن و تای چی تحقیق کنم؟همین اینترنت کافیه؟یا باید کتاب های خاصی بخونم؟چون هیچ اطلاعاتی در این دو مورد ندارم.

بله بنده از وقتی آیکیدو رو شروع کردم کسی رو ندیدم تو باشگاه آسیب ببینه، اصلش هم اینه که سر با زمین اصابت نداشته باشه. اگه تو اردبیل باشگاهی هست که اصولی آیکیدو رو آموزش بدن و از همون روز اول افتها و غلت ها رو شروع نکنند شاید بتونه انتخاب خوبی باشه. باز هم میگم شرط اصلی اینه که یه استاد خوب پیدا کنی.

در مورد تایچی هم که استاد میلاد فرمودن.

با احترام

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
خواهش میکنم

درود به شما همرزم

در مورد تنفس هر چه هست سوال کنی در خدمتم منظور شما از تنفس در بازه رزمی هست یا فنی؟

با تشکر ممنون از حسن توجه شما

سلام به شما

اولویت با کدومشونه؟ راستش قبلا مطالعه زیادی در این مورد نداشتم و همونطور که گفتم اینجا با این مطلب آشنا شدم. اگه لطف کنید یه توضیح کلی در موردش بدید. اساتید کدوم مکاتب و رشته ها یا سبک ها از این شیوه فنی و رزمی تنفسی اطلاع دارن؟ البته شاید استادی خودش این قواعد رو رعایت کنه ولی از علم و تکنیکش اطلاع نداشته باشه.

راستی جناب میلاد، چه ارتباطی بین "کوبودو" و "کوریو" وجود داره؟! (البته فکر کنم این سوالم کمی بدوی باشه ولی بنده چیز زیادی در این مورد پیدا نکردم.)

خیلی ممنون. آریگاتو گوزایماشیتا... سومامیسن

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
رضاجان به نظر من امکانش ضعیفه که بشه توی درگیری خونسردی رو حفظ کرد، حالا توی مسابقه خونسردی که باشه باهوشتر میشه از موقعیت ها استفاده کرد و کار آسونتره به همراه تمرینات تنفس و تمرکز ، اما توی درگیری واقعا سخته و بیشتر باید از نظر روانی خود رو آماده کرد چون درگیری وقتی صورت میگیره که معمولا دو طرف از حالت عادی خارج میشن، البته شدنی هست اما بسیار سخت ، برای شما هم که بعید میدونم بتونید خونسرد باشید :دی

یادمه تو آخرین فیلم بروس لی بازی با مرگ طرف مقابل بروس لی وقتی از غفلت بروس لی استفاده میکرد یک ضربه بروس لی میزن اون میخندید و بروس لی لحظه خنده طرف مقابل ضربه مهلکی بش میزد
خیلی ها موقع درگیری عصبانی میشن بیشتر از کشیده و مشت استفاده میکنن که اگر تکنیک های نفس گیری و خونسردی را بلد باشید راحت حمله طرف مقابل تبدیل به نقطه ضعفش میشه
قاپیدن دست حمله کننده با تکنیک های تای جوتسو که برای خیلیا ناشناسه

من خیلی از تکنیک های آیکیدو که فیلمش موجوده را دیدم بیشتر فرار از ضربه حریف و بارگیری ضربه مجدد که طرف مقابل دوباره میخواد خودشو آماده کنه مشت یا چاقو پرت کنه تو این فاصله آیکیدو میاد که تکنیک قفل کننده بزنه و در تکنیک های قفل کننده انگشت و مچ حریف همون جایی خودش پرت میکنه که حالت طبیعی دست بدن قرار داره
واقعا آیکیدو یک ورزشی رزمی فکریه
یادگیریش درست مثل وینگ چوون خیلی تمرین میخواد
در مورد وینگ چوون هم بنظرم کاملترین دفاع شخصی در دنیاست و خیلی دقیق اما این عجیبه که بروس لی وینگ چوون را نصفه کار رها کرد

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
از همه ی دوستان تشکر میکنم که وقت گذاشتند و برای سوال من پاسخ دادند.
جناب miladninja من تو اردبیل زندگی میکنم و اینجا اصلا مربی پیدا نمیشه برای تایچی چه برسه به مربی خوب.باز هم از شما تشکر میکنم.
جناب trian راستش با اینکه دلم نمیخواد این حرف بزنم ولی تو ایران کسی به فکر فایتر نیست و درست همونجوری هست که شما میگین و با شما کاملا موافقم . ورزش هر چی باشه از سلامتی ادم مهمتر نیست.باز هم از شما ممنونم.
جناب firenight666 من رفتم تمرین ایکیدو و جودو رو دیدم (جوجیتسو رو هنوز باشگاهشو پیدا نکردم)راستش من توی فن های ایکیدو چیزی ندیدم که بتونه خیلی مضر باشه.اخه کلا نه ضربه به سر داشت نه موقع زمین افتادن سر با زمین اصابت میکرد.از جودو هم کلا خوشم نیومد.خوشحال میشم نظرتون رو در این مورد بدونم.با تشکر دوباره.
جناب ghoghnus-toa از شما هم تشکر میکنم.و یه سوال داشتم از کجا میتونم کامل در مورد ذن و تای چی تحقیق کنم؟همین اینترنت کافیه؟یا باید کتاب های خاصی بخونم؟چون هیچ اطلاعاتی در این دو مورد ندارم.

درود بر شما . حرکات چرخشی و افت ها و اکمی و غلت ها بسیار برای شما مضر است . در آیکیدو اوکمی و غلت روی زمین و حتی با فاصله از زمین وجود دارد . این جور حرکات بسیار برای شما مضر است دوست من .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود.

استاد فایرنایت، بنده مطالب شما رو در بخش سیستما خوندم. اونجا تاکید خیلی زیادی در مورد تنفس و روش صحیحش داشتید. بارها هم در این مورد صحبت کردید. همینطور استاد میلاد که در مورد تنفس صحبت کردند. واقعا منت میذارید به سرمون اگه یه کم در موردش توضیح بدید؟! هم در مورد تمرینات تنفسی که توی سیستما کار میکردید و هم آقا میلاد در مورد کیاجوتسو.

درود . بر روی چشم . استاد میلاد تجربه بیشتری در این مورد دارند . بنده هم اطلاعات کمی در این مورد دارم . حتما در فرصتی مناسب تقدیمتان میکنم .

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
درود بر شما . حرکات چرخشی و افت ها و اکمی و غلت ها بسیار برای شما مضر است . در آیکیدو اوکمی و غلت روی زمین و حتی با فاصله از زمین وجود دارد . این جور حرکات بسیار برای شما مضر است دوست من .

در مورد جو جیتسو هم این چیز ها صادقه؟چون من نرفتم باشگاه جو جیتسو نمیدونم تمریناتش به چه شکل هست .ایا اون هم مضره؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
در مورد جو جیتسو هم این چیز ها صادقه؟چون من نرفتم باشگاه جو جیتسو نمیدونم تمریناتش به چه شکل هست .ایا اون هم مضره؟

جوجیتسوی سنتی در ژاپن بدون استفاده از تشک هستش و طرفو بدون تشک باید بکوبی زمین
بدنسازی جوجیتسو هم اینجوریه باید حالت بگیری از پشت خودتو بکوبی زمین درست مثل کسیکه از جلوی هلش میدن میوفته با کمر رو زمین
جز سخترین بدنسازی ها را داره

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
یادمه تو آخرین فیلم بروس لی بازی با مرگ طرف مقابل بروس لی وقتی از غفلت بروس لی استفاده میکرد یک ضربه بروس لی میزن اون میخندید و بروس لی لحظه خنده طرف مقابل ضربه مهلکی بش میزد
خیلی ها موقع درگیری عصبانی میشن بیشتر از کشیده و مشت استفاده میکنن که اگر تکنیک های نفس گیری و خونسردی را بلد باشید راحت حمله طرف مقابل تبدیل به نقطه ضعفش میشه
قاپیدن دست حمله کننده با تکنیک های تای جوتسو که برای خیلیا ناشناسه

من خیلی از تکنیک های آیکیدو که فیلمش موجوده را دیدم بیشتر فرار از ضربه حریف و بارگیری ضربه مجدد که طرف مقابل دوباره میخواد خودشو آماده کنه مشت یا چاقو پرت کنه تو این فاصله آیکیدو میاد که تکنیک قفل کننده بزنه و در تکنیک های قفل کننده انگشت و مچ حریف همون جایی خودش پرت میکنه که حالت طبیعی دست بدن قرار داره
واقعا آیکیدو یک ورزشی رزمی فکریه
یادگیریش درست مثل وینگ چوون خیلی تمرین میخواد
در مورد وینگ چوون هم بنظرم کاملترین دفاع شخصی در دنیاست و خیلی دقیق اما این عجیبه که بروس لی وینگ چوون را نصفه کار رها کرد

توی فیلهای جکی چان هم خیلی خونسرد مبارزه میکنه برخلاف جت لی که توی فیلماش جدیه
اونطور که من شنیدم بروسلی برای آموزش وینگ چون از ایپ من درخواست داد و حتی یه خونه هم براش مهیا کرد اما ایپ من قبول نکرد آمریکا بیاد

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
در وینگ چوون اصلی هست که میگه حرکات حریف را تعقیب کن
همین تعقیب حرکات باعث تمرکز روی تمامی حرکات بدن میشه کسیکه استاد وینگ چوون میشه اگر با کسی مبارزه کنه سرعت ضربات مشت هاش باعث میشه تمامی دنده های طرف خرد بشه و باعث مرگش بشه تکنیک های مشت از نزدیک وینگ چوون میتونه باعث مرگ مهاجمین بشه

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
همرزمای عزیز خواستم شما رو توی شادی خودم شریک کنم! انشاالله از شنبه "کن جوتسو" رو هم شروع میکنم. بعد از مدت ها گشت و گذار و دنبال استاد گشتن!

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
همرزمای عزیز خواستم شما رو توی شادی خودم شریک کنم! انشاالله از شنبه "کن جوتسو" رو هم شروع میکنم. بعد از مدت ها گشت و گذار و دنبال استاد گشتن!

درود

مگه ایران نماینده کن جوتسو داره؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
چطور میشه در یک درگیری خونسرد بود و ضربات مهلکی زد؟

سوال بسیار خوبیه و دوستان هم پاسخ های خوبی دادند. من هم یک چیزهای اضافه ای بگم:

زمانی که ناخواسته در موقعیت بدی قرار می گیری و مجبور به درگیری هستی، باید به یک چیز غلبه کنی: ترس.

توضیحی درباره ترس از یک سایت نقل می کنم:

" مجموعه واکنش هایی که احساس خطر یا تهدیدی را همراهی می کنند ترس می نامیم. ترس همانطور که در آدمی وجود دارد در حیوانات هم هست. ترس یک هیجان همگانی است. و به این ترتیب حرکاتی که از ترس بر چهره ظاهر می شود برای همه قابل فهم هستند، هر چند که فرهنگ ها مختلف باشد. ترس مانند تمام هیجانهای مهم ، به سبب ظهور سریعش (تقریبا همان لحظه) به وسیله پدیده های مهم فیزیولوژیکی که همراه آن است مانند تند شدن ضربان قلب و عمل تنفسی و انقباضات ماهیچه ای و ... و یا رفتارهای ویژه مانند فرار یا مات و مبهوت شدن مشخص می شود. ترس گاهی به پاهایمان قدرت می دهد گاهی هم پاهایمان را می بندد و میخکوبمان میکند."

حالا می پردازم به راه حل اولیه که همان مساله تنفس است؛

در شرق باستان ارزش بسیار زیادی برای تنفس قائل بودند. مکاتب هندی، چینی و ژاپنی تنفس صحیح را نوعی فضیلت می دانستند. برای مثال در قدیمی ترین متون تائوئیسم (سیصد سال پس از میلاد) از نوعی "آگاهی تنفسی" بحث می شود. یعنی سالک راه تائو، برای هماهنگی با جریان زندگی و قرار گرفتن در مسیر تائو، باید از مرحله "تنفس کردن" به مرحله ی "تنفس شدن" برسد و ...

در واقع شرقی ها به رابطه ی تنگاتنگ تنفس با حیات و تفکر آگاه بودند. بدون تنفس زندگی ممکن نیست. می شود گفت من نفس می کشم، پس هستم! :) به علاوه زمانی که دچار هیجانی مثل خشم، ترس و غیره هستیم، زمانی که خسته ایم و یا از نظر روحی تحت فشار قرار گرفته ایم، ریتم تنفسی مان تغییر می کند. مثلا در اثر ترس یا خشم با ریتمی بریده، تند و منقطع نفس می کشیم و زمانی که در آرامش هستیم تنفسی آرام و یکنواخت داریم. تنفس وابستگی کاملی با کلیه فعالیت های حیاتی دارد: سیستم عصبی، فعالیت های ذهنی مثل تمرکز، توجه و تصمیم گیری، کارکرد قلب، سوخت و ساز و غیره ...

اما راهنمایی های ساده ای برای درست نفس کشیدن و تمرین آن:

1. همیشه از بینی نفس بکش و نه از دهان. اصولا دهان برای تنفس طراحی نشده است چرا که هوا را به شکلی کنترل نشده و ناپاک به داخل بدن می فرستد. به علاوه تنفس از راه بینی سیکل تنفسی متفاوتی دارد. شما عمیقتر و بهتر نفس می کشید و در هر دقیقه دم و بازدم کمتری انجام می دهید. در این صورت احتمالا اکسیژن را بهتر جذب خواهید کرد و دیرتر خسته می شوید.

2. در هر شرایطی که هستی، با ریتمی منظم و آهسته تنفس کن. تنفس سریع و منقطع بسرعت تو را از پا در می آورد. تنفس آرام انرژی ات را ذخیره می کند، مغز و اعصاب را آرام کرده و به تو اجازه تصمیم گیری می دهد.

3. تنفس خوب، تنفس شکمی است ( جناب فایر نایت در دویست سیصد صفحه پیش این نوع تنفس را توضیح داده بودند! ). زمانی که عمل دم را انجام می دهید، هوا را در ناحیه سینه متوقف نکنید، آنرا تا ناحیه شکم پایین ببرید. با هر عمل دم شکم به بالا و جلو آمده، منبسط می شود و با عمل بازدم به عقب بر می گردد. این نوع تنفس فواید بسیاری دارد و ...

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
درود

مگه ایران نماینده کن جوتسو داره؟

سلام

تا جایی که بنده اطلاع دارم شیهان اشرفی هستن. البته ایشون رو هم از طریق musashi عزیز شناختم. فکر کنم همین الان هم ژاپن هستن برای دان 8.
بنده بعلت بعد مسافت با یکی از شاگرداشون تو تبریز کار خواهم کرد.

حالا اگه مورد دیگه ای در میان باشه، بنده واقعا بی اطلاعم.

اینم سایتشونه:
وب سایت رسمی کن جوتسو ایران

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
3. تنفس خوب، تنفس شکمی است ( جناب فایر نایت در دویست سیصد صفحه پیش این نوع تنفس را توضیح داده بودند! ). زمانی که عمل دم را انجام می دهید، هوا را در ناحیه سینه متوقف نکنید، آنرا تا ناحیه شکم پایین ببرید. با هر عمل دم شکم به بالا و جلو آمده، منبسط می شود و با عمل بازدم به عقب بر می گردد. این نوع تنفس فواید بسیاری دارد و ...

یه نکته در مورد روش تنفس شکمی یادم اومد که فکر کردم بگم بهتره
اگر نمیدونید تنفس شکمی (در تعلیمات سیستم ریکی دکتر اوسویی خیلی کاربرد داره)چه طوری هست کافیه دستتون رو بذارید روی یک نقطه از شکم هرجا که دوست دارید،حالا موقعی که دم رو انجام میدید هوا رو به زیر کف دستی که روی شکم گذاشتید هدایت کنید تا شکم شما باد کنه بعد عمل بازدم

آقای آبتین نبودید؟دل تنگتون شدیم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام

تا جایی که بنده اطلاع دارم شیهان اشرفی هستن. البته ایشون رو هم از طریق musashi عزیز شناختم. فکر کنم همین الان هم ژاپن هستن برای دان 8.
بنده بعلت بعد مسافت با یکی از شاگرداشون تو تبریز کار خواهم کرد.

حالا اگه مورد دیگه ای در میان باشه، بنده واقعا بی اطلاعم.

اینم سایتشونه:
وب سایت رسمی کن جوتسو ایران

سلام همرزم عزیزم مواردی هست که باید بگم و جای سوال هست

شاید واسه شما هم سوال بشه

1. چطوری شخصی ظرف 4 تا 5 سال دارنده دان 7 یا 8 یکی از قدیمی ترین مکاتب رزمی ژاپن میشه؟ شاید این قانون جدید هست تو ژاپن؟؟؟؟؟؟:D

2. با مطالعه این وبسایت رسمی مواردی دیدم که تعجب میکنم مثال : کن جوتسو رو هنر جنگاوری سامورایی تعریف کرده. من تعجب میکنم نمایده این سبک آیا نخوندن یا واقعا ندیدن که بعید فکر میکنم .

واین که کانجی های نوشته شده معطوف یک سایت نیست و اسم یک مدرسه و محل تمرین هنرهای رزمی هست

3. منکیو کایدن (مجوز نمایندگی و فعالیتش) کجاست؟ چرا تو سایتش نیست؟ کسی تا حالا دیده؟

4.خیلی دوست دارم بدونم ایشون نماینده کدام ریو و مربی هستن؟؟

ممنون از حسن توجه شما

بالا