• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
درود بر شما استاد . خوب به نظر من در نگاه اول ، اصلا منظره جالب و قشنگی نیست :D. اما از دیدگاه علمی ، واقعا کار جالب و خطرناکی است . راستی علت این همه سوزن و ایجاد سوراخ در بدن چیست ؟ یعنی کلا مزایای این کار را بگویید ، لطفا :) !

به نظرم توی ایران شده راهی برای پول درآوردن، که توی پوستر و بنر بعضی اساتید رزمی دیده میشه ، یادمه یه زمان کنجکاو شده بودم یاد بگیرم از یکی اساتید خواستم بهم آموزش بده که بعد پشیمون شدم :دی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوست عزیز خیلی ممنون.خب به نظرتون به جای بوکس چیکار کنم؟(هدف من از شروع بوکس ورزش کردن و دونستن یه راه برای دفاع از خودم در مواقع ضروری بود)فکر کنم ایکیدو -جودو-جوجیتسو گزینه های خوبی هستند.نظر شما چیه ممنون میشم یه توضیح بدین.به غیر از این سه ورزش چه گزینه هایی دارم؟

با سلام دوست من
به تاپیک هنرهای رزمی خوش آمدی

من میگم بوکس رو ۱۰۰٪ کنار بزار و راه رزمی و ذن رو در پیش بگیر

تای چی اگر در ایران استاد خوبی پیدا کنی گزینه خوبی هست

ممنون از حسن توجه شما

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام دوستان.بنده بوکس کار میکنم.(اگه یادتون باشه یه کم در موردش صحبت کرده بودیم.)ولی متاسفانه میگرن دارم و دکتر گفته نباید ضربه به سرت بخوره.ولی من به حرفش خیلی اعتنا نمیکردم.تا اینکه سر دردم این اواخر یکم بیشتر شده و یکم منو نگران کرده.به نظرتون چی کار کنم؟اگه اطلاعات کمی دادم که نمیشه با استناد بر اینها جواب داد لطفا بپرسید.ممنون.منتظرم.

دوست عزیز عذر میخوام که این حرف رو میزنم ولی بوکس و مسابقه حماقته، من هم مثل شما دچار سردردهای شدید هستم زمانی به قول معروف کلم داغ بود در مسابقات کونگ فو و بعد سانشو شرکت میکردم و مقام های خوبی داشتم اما بعد که به خودم اومدم دیدم تنها چیزی که برام مونده ضربه و مصدومیت و سردردهای گاه بیگاه هست ، از اون پس فقط برای خودم تمرین کردم و مسابقه ای ندادم حتی موقعیکه استاد و عضو فدراسیون برای قرارداد و شرکت در لیگ و باشگاه رنگ ف..و همین طور مسابقات انتخابی ملی دعوت شدم نرفتم چون میدونستم توی ایران دارم فقط سلامتیم رو از دست میدم
شما هم اگه به ورزش های دفاع شخصی علاقه دارید اونا رو یاد بگیرید اگرم به بوکس و ورزش های رینگی علاقه دارید فقط در حد تمرین معمولی نه مسابقه حتی در باشگاه که این مطمئنا به شما صدمات جبران ناپذیری می زنه

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
به نظرم توی ایران شده راهی برای پول درآوردن، که توی پوستر و بنر بعضی اساتید رزمی دیده میشه ، یادمه یه زمان کنجکاو شده بودم یاد بگیرم از یکی اساتید خواستم بهم آموزش بده که بعد پشیمون شدم :دی

بله اما چیزی که شما در ایران و فیلم ها میبینی به یک یا چند سوزن ختم میشه.

اما اینجا صحبت از دها سوزن که گاها بعضیهاش چوب هست:blink: و آن هم در همه نقاط و نصف النهار های خطرناک بدن:wacko:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوست عزیز خیلی ممنون.خب به نظرتون به جای بوکس چیکار کنم؟(هدف من از شروع بوکس ورزش کردن و دونستن یه راه برای دفاع از خودم در مواقع ضروری بود)فکر کنم ایکیدو -جودو-جوجیتسو گزینه های خوبی هستند.نظر شما چیه ممنون میشم یه توضیح بدین.به غیر از این سه ورزش چه گزینه هایی دارم؟

درود . چون میگی سردرد داری باز نمیتونی آیکیدو یا جودو یا جوجیتسو کار کنی ( 100%)

به قول استاد میلاد باید سبکی مثل تایچی کار کنی . تایچی رو هم دست کم نگیر . اگر یک استاد خوب پیدا کنی ، برای دفاع از خود ( نه حمله ) سبک بسیار قوی و کارا خواهد بود . فیلم های توئی شو ( push hand) در مورد تایچی را نگاه کن . نظرت عوض میشه . البته در کنار همه اینها ، تنفست را بسیار خوب میکند . تنفس یعنی همه چیز .

موفق باشید .

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
جدا از اینکه پارکور بیشتر حرکات نمایشی محسوب میشه میشه به نوعی از هنرهای رزمی دونستش؟ :)D)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
جدا از اینکه پارکور بیشتر حرکات نمایشی محسوب میشه میشه به نوعی از هنرهای رزمی دونستش؟ :)D)

در اصل پارکور حرکت نمایشی نداره و روی فرار و گریز تاکید داره .

حرکات نمایشی مربوط به فری رانینگ هست

در مورد این که پارکور هنر رزمی حساب میشه باید بگم نه اما از شوتنو جوتسو هیچو یکی از هنرهای نینجا منشا گرفته شده.

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
دوست عزیز خیلی ممنون بابت پاسخ.
ولی یه نکته ای هست اینه که من دو سال پیش وقتی با دوستام سالن فوتسال رفته بودیم موقع دویدن پام لیز خورد و پشت سرم به شدت خورد زمین طوری که بیهوش شدم.بعد از چند ماه درد های شدید از ناحیه ی پشت سر و جلوی سر اومد سراغم.وقتی رفتم دکتر بعد از چند جور عکس و نوار مغزی معلوم شد که اون زمین خوردن باعث ایجاد تشنج نهان شده و حالا تقریبا بعد از دو سال قرص و امپول خوردن تشنج رفع شده ولی هنوز درد های میگرنی مونده به همین خاطر هست که دکتر گفته نباید ضربه ی مستقیم به سر داشته باشی چون احتمال داره باعث ایجاد تشنج بشه.
نظرتون چیه دوستان؟بوکس رو میتونم ادامه بدم یا خطرناکه؟

با این حساب بوکس و تمامی رشته های و مکاتب رزمی که شامل ضربه و پرتاب و افت و ... باشه برای شما خطرناکه، چون اساس سردردهای شما ضربه و تشنجه. بهتره همونطوری که استاد firenight فرمودن، به راه های رزمی کنترلی-تمرکزی مثل تای چی رو بیارید که به ذن هم اهمیت میده.

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
درود.

استاد فایرنایت، بنده مطالب شما رو در بخش سیستما خوندم. اونجا تاکید خیلی زیادی در مورد تنفس و روش صحیحش داشتید. بارها هم در این مورد صحبت کردید. همینطور استاد میلاد که در مورد تنفس صحبت کردند. واقعا منت میذارید به سرمون اگه یه کم در موردش توضیح بدید؟! هم در مورد تمرینات تنفسی که توی سیستما کار میکردید و هم آقا میلاد در مورد کیاجوتسو.

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
از همه ی دوستان تشکر میکنم که وقت گذاشتند و برای سوال من پاسخ دادند.
جناب miladninja من تو اردبیل زندگی میکنم و اینجا اصلا مربی پیدا نمیشه برای تایچی چه برسه به مربی خوب.باز هم از شما تشکر میکنم.
جناب trian راستش با اینکه دلم نمیخواد این حرف بزنم ولی تو ایران کسی به فکر فایتر نیست و درست همونجوری هست که شما میگین و با شما کاملا موافقم . ورزش هر چی باشه از سلامتی ادم مهمتر نیست.باز هم از شما ممنونم.
جناب firenight666 من رفتم تمرین ایکیدو و جودو رو دیدم (جوجیتسو رو هنوز باشگاهشو پیدا نکردم)راستش من توی فن های ایکیدو چیزی ندیدم که بتونه خیلی مضر باشه.اخه کلا نه ضربه به سر داشت نه موقع زمین افتادن سر با زمین اصابت میکرد.از جودو هم کلا خوشم نیومد.خوشحال میشم نظرتون رو در این مورد بدونم.با تشکر دوباره.
جناب ghoghnus-toa از شما هم تشکر میکنم.و یه سوال داشتم از کجا میتونم کامل در مورد ذن و تای چی تحقیق کنم؟همین اینترنت کافیه؟یا باید کتاب های خاصی بخونم؟چون هیچ اطلاعاتی در این دو مورد ندارم.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
درود.

استاد فایرنایت، بنده مطالب شما رو در بخش سیستما خوندم. اونجا تاکید خیلی زیادی در مورد تنفس و روش صحیحش داشتید. بارها هم در این مورد صحبت کردید. همینطور استاد میلاد که در مورد تنفس صحبت کردند. واقعا منت میذارید به سرمون اگه یه کم در موردش توضیح بدید؟! هم در مورد تمرینات تنفسی که توی سیستما کار میکردید و هم آقا میلاد در مورد کیاجوتسو.

خواهش میکنم

درود به شما همرزم

در مورد تنفس هر چه هست سوال کنی در خدمتم منظور شما از تنفس در بازه رزمی هست یا فنی؟

با تشکر ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
از همه ی دوستان تشکر میکنم که وقت گذاشتند و برای سوال من پاسخ دادند.
جناب miladninja من تو اردبیل زندگی میکنم و اینجا اصلا مربی پیدا نمیشه برای تایچی چه برسه به مربی خوب.باز هم از شما تشکر میکنم.
.

ممنونم

من به شدت تاکید میکنم تمرینات تمرکزی در کنار رزمی ادامه دهید . همانطور که قبلا هم گفتم تای چی برای شما بهترین گزینه هست چرا که تنفس بهترین و مهمترین بخش هنرهای رزمی و جسم و روح هست

تنها یک مربی تاچی اصیل رو میشناسم که در شهر قم در خفا هست . او تایچی واقعی بلده.

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
شما فقط اسمشو میگی
عکس بذار توضیح بده
با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه

سلام نترس جان عزیز

این اسم خودش به اندازه یک کتاب توضیح و ............. داره;)

میدونی که از داخل اینترنت نمیشه چیزی رو آموزش داد . و این که نیاز به یک استاد خوب داری در کنارت

اما میشه گفت در باستان ابتدا تمرینات تنفسی انجام میدادن بعد تمرینات رزمی

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
ممنونم

من به شدت تاکید میکنم تمرینات تمرکزی در کنار رزمی ادامه دهید . همانطور که قبلا هم گفتم تای چی برای شما بهترین گزینه هست چرا که تنفس بهترین و مهمترین بخش هنرهای رزمی و جسم و روح هست

تنها یک مربی تاچی اصیل رو میشناسم که در شهر قم در خفا هست . او تایچی واقعی بلده.

ممنون از حسن توجه شما

خب دوست با این شرایط که من به قم یا مربی تای چی دسترسی ندارم چه ورزشی رو پیشنهاد میکنید؟منظورتون از تمرینات تمرکزی چیه؟احیانا نمیدونید اون مربی اصیل از کجا یاد گرفته تای چی رو؟نظر شما در مورد ایکیدو-جو جیتسو چیه؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
خب دوست با این شرایط که من به قم یا مربی تای چی دسترسی ندارم چه ورزشی رو پیشنهاد میکنید؟منظورتون از تمرینات تمرکزی چیه؟احیانا نمیدونید اون مربی اصیل از کجا یاد گرفته تای چی رو؟نظر شما در مورد ایکیدو-جو جیتسو چیه؟

خوب:blush:

رو جوجیتسو واقعی تو ایران حساب نکن. اما اگر خیلی علاقه داری بهش یک پیام خصوصی در این باب برای من بزار من کمکت میکنم;)

در مورد آیکیدو باید بگم میتونی بری اما اگر فکر میکنی زمین خوردن نداره و به سر فشار نمیاد باید بگم چرا هردوش توش وجود داره

در غیر این صورت در یک کلام رزمی برای شما مفید نیست. رو به ورزشهای علمی روحی بیار مثل شاهمیری زندگي در آلفا - استاد سيد رضا شاهميري کیست؟

مشاوره روانشناسي - درباره موسسه ورزشهاي شاهميري همه مي دانند شما هم بدانيد

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
در اصل پارکور حرکت نمایشی نداره و روی فرار و گریز تاکید داره .

حرکات نمایشی مربوط به فری رانینگ هست

در مورد این که پارکور هنر رزمی حساب میشه باید بگم نه اما از شوتنو جوتسو هیچو یکی از هنرهای نینجا منشا گرفته شده.

ممنون از حسن توجه شما

خب گریز رو نمیشه نوعی از دفاع حساب کرد ؟
%28294%29.gif

دوستان ببخشید بحث تاپیک رو منحرف کردم ها
%28292%29.gif

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
چطور میشه در یک درگیری خونسرد بود و ضربات مهلکی زد؟

رضاجان به نظر من امکانش ضعیفه که بشه توی درگیری خونسردی رو حفظ کرد، حالا توی مسابقه خونسردی که باشه باهوشتر میشه از موقعیت ها استفاده کرد و کار آسونتره به همراه تمرینات تنفس و تمرکز ، اما توی درگیری واقعا سخته و بیشتر باید از نظر روانی خود رو آماده کرد چون درگیری وقتی صورت میگیره که معمولا دو طرف از حالت عادی خارج میشن، البته شدنی هست اما بسیار سخت ، برای شما هم که بعید میدونم بتونید خونسرد باشید :دی

بالا