• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
با سلام. شیوه ای که بنده خودم تجربه ش رو دارم اینه:

1- نباید از تغییر زاویه دید دچار سرگیجه بشید. بعد از تغییر زاویه دید، باید چشمتون توانایی اینو داشته باشه که سریعا تمرکز و فوکوس بکنه. پس حرکات چرخشی و غلتشی مداوم و سریع خیلی کمک می کنه.

2- با دوستان هم باشگاهی بعد از تمرین، هماهنگ بشید. چشمتونو با یه شال ببندید. دوستانتون از زوایای مختلف با صدا به شما هجوم میارن و شما باید بتونید بدون اینکه ببینید قادر باشید تشخیص بدید که از چه سمتی به شما حمله میشه.

3- ضربات مسیرهای مختلف مثل لگد جانبی، لگد پشت و ضربات دستشون خیلی میتونن تو این زمینه کمک بکنن

تجربه شخصی بنده اینه که اوایل تمرین ها شما خیلی گیج میشی و متوجه سوی حملات نمیشی ولی با مداومت و گذر زمان فقط با شنیدن صدای پا عکس العمل نشون میدی

با احترام

ممنونم. استفاده کردم.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ممنون استاد آبتین ، اینکه از شما در مورد مبارزات بروسلی و همچنین مطالب دیگه سوال کردم این بود که شما با منابع موثق صحبت میکنید و من اعتقادی به بسیاری از مطالب اینترنت و بعضا افسانه ای و چرت و پرت ندارم اینکه شما میفرمائید ظرف چند ثانیه مبارز های دیگه رو شکست میداد برای من قابل قبوله چون شما مورد اطمینان صحبت میکنید شکست ثانیه ای حتی در مورد مبتدی های رزمی هم سخت و غیرممکنه و این نشان از قدرت بینظیر بروسلی و خارج از فیلم و بازیگری هست . ممنون از مطالب و آگاهیتون

ترین عزیز، خیلی ممنونم. شما بنده را می شناسی و هدفی که از این طور بحث ها دنبال می کنم را می دونی. به طور خصوصی هم با هم صحبت کردیم قبلا. اینجا حتی من را به خاطر حرف هایی که از جیت کان دو می زدم مسخره هم کرده اند. بهرحال هدف من همیشه، ارتقای دانش جامعه رزمی مان بوده است و دعوت از دوستان برای رو آوردن به تحقیق بیشتر و نگاه عمیقتر.

مبارزه های چند ثانیه ای بروس لی به دفعات پیش آمده بودند. اینو سانتو تاکید می کرد که لی از چیزی که در فیلم هاش نشان می داد، به مراتب خطرناکتر بود. چرا که او ناچار بود در فیلم از حرکات زیبا استفاده کند و یا اغراق هایی انجام بدهد تا فیلم مورد پسند باشد. اما در واقعیت حریف را در چشم بر هم زدنی به زمین می انداخت.

سینما برای او ابزار بود. می خواست کونگ فوی چینی را نمایش بدهد، آنهم در شرایطی که حتی چینی ها با او برخورد بدی داشتند. می خواست فرهنگ خودش را تبلیغ کند و تصوری که در غرب از چینی ها وجود داشت را تغییر بدهد، می خواست جیت کان دو را نشان بدهد و موارد اینچنینی. او یک تنه نماینده ی جامعه و فرهنگ بزرگ چین بود و ...

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
یه مشاوره میخواستم از دوستان برای شروع ورزش تکواندو.سن 21 قد 183 وزن 70

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
یه مشاوره میخواستم از دوستان برای شروع ورزش تکواندو.سن 21 قد 183 وزن 70

داداش دیگه مشاوره نمیخواد که:p اندامتم به نظر میاد خوب باشه...یه مدت که گذشت بدنسازی رزمی رو هم شروع کن.
انشا الله با هادی ساعی و یوسف کرمی محشور بشی.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ترین عزیز، خیلی ممنونم. شما بنده را می شناسی و هدفی که از این طور بحث ها دنبال می کنم را می دونی. به طور خصوصی هم با هم صحبت کردیم قبلا. اینجا حتی من را به خاطر حرف هایی که از جیت کان دو می زدم مسخره هم کرده اند. بهرحال هدف من همیشه، ارتقای دانش جامعه رزمی مان بوده است و دعوت از دوستان برای رو آوردن به تحقیق بیشتر و نگاه عمیقتر.

مبارزه های چند ثانیه ای بروس لی به دفعات پیش آمده بودند. اینو سانتو تاکید می کرد که لی از چیزی که در فیلم هاش نشان می داد، به مراتب خطرناکتر بود. چرا که او ناچار بود در فیلم از حرکات زیبا استفاده کند و یا اغراق هایی انجام بدهد تا فیلم مورد پسند باشد. اما در واقعیت حریف را در چشم بر هم زدنی به زمین می انداخت.

سینما برای او ابزار بود. می خواست کونگ فوی چینی را نمایش بدهد، آنهم در شرایطی که حتی چینی ها با او برخورد بدی داشتند. می خواست فرهنگ خودش را تبلیغ کند و تصوری که در غرب از چینی ها وجود داشت را تغییر بدهد، می خواست جیت کان دو را نشان بدهد و موارد اینچنینی. او یک تنه نماینده ی جامعه و فرهنگ بزرگ چین بود و ...

استاد آبتین عزیز از مطالب خوبتون ممنون شما مدت طولانی رو به تحقیق و بررسی جیت کاندو پرداختید و مطالعه زیادی داشتین ،هم از نظر علمی و هم فنی این برای جامعه رزمی قابل احترامه نه مسخره

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
با سلام. شیوه ای که بنده خودم تجربه ش رو دارم اینه:

1- نباید از تغییر زاویه دید دچار سرگیجه بشید. بعد از تغییر زاویه دید، باید چشمتون توانایی اینو داشته باشه که سریعا تمرکز و فوکوس بکنه. پس حرکات چرخشی و غلتشی مداوم و سریع خیلی کمک می کنه.

2- با دوستان هم باشگاهی بعد از تمرین، هماهنگ بشید. چشمتونو با یه شال ببندید. دوستانتون از زوایای مختلف با صدا به شما هجوم میارن و شما باید بتونید بدون اینکه ببینید قادر باشید تشخیص بدید که از چه سمتی به شما حمله میشه.

3- ضربات مسیرهای مختلف مثل لگد جانبی، لگد پشت و ضربات دستشون خیلی میتونن تو این زمینه کمک بکنن

تجربه شخصی بنده اینه که اوایل تمرین ها شما خیلی گیج میشی و متوجه سوی حملات نمیشی ولی با مداومت و گذر زمان فقط با شنیدن صدای پا عکس العمل نشون میدی

با احترام

برای جلوگیری از سرگیجه هم تمرین های زیادی وجود داره ازجمله ماساژ گیج گاهها با کف دست قبل از تمرین ، حرکتهای چپ و راست بالا پایین و دورانی چشم با نگاه به انگشت در حال حرکت که همه در باشگاه داشتیم، ضربه به میت در حال حرکت ، تمرینات گریز و .. برای تمرین با چشم بسته هم بهتره تمرین حداقل برای شروع در محیط آرام مثل پارک باشه به قول دوست همرزم یه مدت که بگذره دیگه چشما قیری ویری نمیره:D

Last edited:

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
خوش اومدین ، اینجا دوستان و اساتید در همه سبکی کار میکنن که از مطالب و راهنمایی هاشون استفاده میکنیم

2.5 ساله که بوکس کار میکنم با سابقه 3 بار شکستگی دماغ:| مقام استانی هم دارم:| سوالی داشتین در خدمتم

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
2.5 ساله که بوکس کار میکنم با سابقه 3 بار شکستگی دماغ:| مقام استانی هم دارم:| سوالی داشتین در خدمتم

بسیار خوب ،خوشحال میشیم از مطالب خوبتون راجع به بوکس استفاده کنیم

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
وقتی خارجی ها کلمه Self Defence را بکار میبرن به معنی دفاع شخصی نیست بلکه معنیش میشه دفاع ایمن

دفاع شخصی معنی نمیده اگر یکی چوب یا چاقو دستش باشه میشه دفاع شخصی

خیلی از کلمات اشتباه ترجمه شدن

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اصولا بعضی از سبک ها و ورزش ها رو با یکی دو سال نمیشه کامل یاد گرفت و فکر کرد که با یاد گرفتنش توی مدت کم میشه دارای مهارت کافی شد ، مثل همین دفاع شخصی رو که 25-30 تا فن دست رو توی چند ماه یاد میدن برای یاد گرفتن تعداد بالای فن دفاع شخصی باید حداقل چندین و چند سال تلاش و تمرین کرد طوریکه برای اجرا کردنش اصلا احتیاجی به فکر کردن نداشته باشیم ،
نمیشه فکر کرد که توی مدت محدود 1-2 سال 70-80 فن دفاع شخصی بلد باشیم و فکر کنیم میتونیم در واقعیت ازش استفاده کنیم که این خطرناک هم هست و به قول دوست عزیز lord viper مورد استفادش فقط میتونه برای اجرا کردن روی دوستان باشه و کاربرد دیگه ای هم نداره

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
اصولا بعضی از سبک ها و ورزش ها رو با یکی دو سال نمیشه کامل یاد گرفت و فکر کرد که با یاد گرفتنش توی مدت کم میشه دارای مهارت کافی شد ، مثل همین دفاع شخصی رو که 25-30 تا فن دست رو توی چند ماه یاد میدن برای یاد گرفتن تعداد بالای فن دفاع شخصی باید حداقل چندین و چند سال تلاش و تمرین کرد طوریکه برای اجرا کردنش اصلا احتیاجی به فکر کردن نداشته باشیم ،
نمیشه فکر کرد که توی مدت محدود 1-2 سال 70-80 فن دفاع شخصی بلد باشیم و فکر کنیم میتونیم در واقعیت ازش استفاده کنیم که این خطرناک هم هست و به قول دوست عزیز lord viper مورد استفادش فقط میتونه برای اجرا کردن روی دوستان باشه و کاربرد دیگه ای هم نداره

کامل ترین دفاع ایمن را من در مجموعه آموزش های میک مپ ویژه تفنگ داران دریایی ارتش آمریکا دیدم

واقعا کامل
همشونو میبردن تو یک سالن که داخلش بخاری روشن بود باید وزنه میزدن مبارزه میکردن بعد از مبارزه با چوب و چاقوی واقعی بشون حمله میشد خودشون تکنیک های دقاع را انجام میدادند

بنظرم طبیعی ترین سیستم دفاع ایمن مربوط به سبک وینگ چوون است
چون برای دفاع از خود همیشه حریف میچسبه به طرف مقابل حالا هرچی میخواد دستش باشه وینگ چوون اگه روش وقت بذاری خوب میتونی بطور طبیعی از خودت بدلیل لمس پوست از خودت دفاع کنی

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
وقتی خارجی ها کلمه Self Defence را بکار میبرن به معنی دفاع شخصی نیست بلکه معنیش میشه دفاع ایمن

دفاع شخصی معنی نمیده اگر یکی چوب یا چاقو دستش باشه میشه دفاع شخصی

خیلی از کلمات اشتباه ترجمه شدن

در وافع معنی دفاع از خود میده

silent killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
دفاع شخصی یک سبک از هنر های رزمی نیست بلکه یک سیستم هست.به این معنی که تکنیکی که فقط کاربرد داشته باشه بدون هیچ محدودیتی(فقر نمی کنه از چه هنری گرفته شده باشه)در اون استفاده می شه.در ضمن 70-80 تا تکنیک برای هر وضعیت مناسب نیست و هر چقدر که شما کار کنید در موقع نیاز بدتر باعث می شما تکنیک ها رو با هم قاطی کنید .نهایتا برای هر موقعیت 1-2 تکنیک اونم تکنیک ساده اما کاربردی.:D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اقا دفاع شخصی مگه غیر از اینه که سرعت عمل بالا باشه؟
که اونم با تمرین زیاد میشه ,یعنی برای تک تک حرکات حریف یه ضدشو تعریف کردن که باید دونه دونه تمرین کرد؟ نمیشه که:D

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اقا دفاع شخصی مگه غیر از اینه که سرعت عمل بالا باشه؟
که اونم با تمرین زیاد میشه ,یعنی برای تک تک حرکات حریف یه ضدشو تعریف کردن که باید دونه دونه تمرین کرد؟ نمیشه که:D

نقاط دیم ماک یا همون نقاط حساس رو هم بهش اضافه کن ، توی مدت کوتاه نمیشه
پ ن: تصور کن وسط خیابون با طرف درگیر شدی ، بهش بگی یه لحظه صبر کن من یه چیزی تو بدنت هست پیداش کنم بعد :دی:D

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
دقیقا همین طوره. تکنیک های دفاع شخصی و بطور کلی تمامی هنرهای رزمی که مربوط به گرفتن، قفل کردن و پرتاب باشه، که میشه گفت خانواده جوجیتسو؛ برای استفاده در مبارزه باید خیلی خیلی زیاد تمرین بشه تا ملکه ذهن بشه.

پ.ن. البته مابقی هنرهای رزمی هم همچین قانونی دارند!

بالا