ARI.VIKI
Registered User
سلام به دوستان رزمی کار اینجا کسی کیک بوکس کار هم داریم ؟
سلام به دوستان رزمی کار اینجا کسی کیک بوکس کار هم داریم ؟
راستی ایشان خانم هستند ؟
یک روش میخوام برای تقویت حواس پرتی و حواس جمع شدن پشت و جلو و چپ و راست
برای جلوگیری از غافلگیری
در مورد سوال:سلام بر میلاد نینجای عزیز و با تبریک 500 صفحه ای شدن تاپیک
آقا شما که همچنان در بند تذکر به مطالبِ طولانی هستی ... رها کن برادر من :lol:
----------------
هستند سبک هایی که احترام گذاشتن در اونها ممنوعه و دلیل هم دارند برای این کار ... (نیاز به نام بردن هم ندارن اگر خاطرتون باشه)
آموختن بالذات خوبه حالا با هر روشی ،مخصوصا که استفاده از منابع مولتی مدیا نه به خاطر راحت طلبی ،بلکه به خاطر کمبود امکانات و یا نبودن اساتید مجرب باشه و یا وسواس و علاقه شخص برای یادگیری درست به جای آموزش دیدن زیر دست اساتیدی که معلوم نیست از کجا اومدن و راهی هم برای ارزیابی روش آموزش اونها نیست . یادگیری با استفاده از سی دی و ... نه تنها بسیار کار سختیه بلکه اراده قوی میطلبه
از این گذشته کسی که از روی سی دی اسکریما یاد میگیره قبلش یه ورزش رزمی دیگه رفته معمولا و چندان هم با این مسائل غریبه نیست
--------------------------
سوال : برای کسی که دیسک کمر داره راهی به جز دراز و نشست برای تقویت عضلات شکم وجود داره ؟
بله
گفتم که ایشون یکی از متخصصین نینجا هستن در نبرهای نامنظم از فیزیک بدنیشون کاملا مشخصه
مشاهده پیوست 383820مشاهده پیوست 383821مشاهده پیوست 383822
میگم این نینجوتسو هم ورزش خیلی خوبیه ها!
آره خوبه اما یک مورد توجه داشته باش که نینجوتسو ورزش نیست بلکه یک مکتب چیریکی و جنگی و ج آ .................... میباشد
ممنون از حسن توجه شما
خاطره ی طنز :
کلاس ووشو داشتیم و اونجا سانس بعدیش نینجا بود.
یه پسر بچه اومده بود می گفت ورزش های افسانه ای نینجا همینجاس؟
گفتم چی؟
گفت: همینا که غیب می شن و رو هوا راه می رن
من : :blink:
نینجا:
استادمون :
رفیقام : :lol:
و این گونه بود که بروسعلی بدنیا آمد
چون من سبکم نانچوانه تخصصم تو ضربات قفلیه و ضربه با آرنج جزو حرکات مور علاقمه ولی باید بتونید تو بدن حریف نفوذ کنید تا آسیب نبینید چون از دور باشه که دیگه...
نظرتون تو مسابقه یا درگیری در مورد دفاع با دست و همزمان حمله با آرنج تو سر و صورت حریف چیه؟
آقا رضا یه وقت بنده خدایی رو ناکار نکنید :دی
آره برای حریف با فیزیک بدنی همرده در درگیری در صورتی که در فاصله نزدیک باشه و بخواد مشت شلاقی بزنه موثره اگرچه گزینه های بهتری هم هست
هر درگیری شرایط خاص خودش رو داره بسته به شرایط و موقعیت حریف داره