• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

omiddz

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوستان!

:Dبنده یه مدتیه سیگار رو ترک کردم و متاسفانه الان بعد از تقریبا 5 ماه خیلی دنبه شدم
الان به این فراست افتادم تا تنبلی رو بگذارم کنار و برم سراغ یک ورزشی. البته هدف اصلی من تناسب اندام و سلامتیه ولی از بدن سازی خیلی خوشم نمیاد. حالا ازتون مشاوره میخوام:

اصلا ورزش رزمی مناسب من هست یا نه؟ اگر آره کدومش؟ جای مناسبی میشناسید؟
من آدم پیزوری ای هستم :shades: شغل من هم به صورتیه که نمیخوام قیافم شل و پل و کبود باشه... خلاصه اینکه ورزشی رزمی ای وجود داره که یه کم لایت تر باشه؟

ممنون​

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام دوستان!

:Dبنده یه مدتیه سیگار رو ترک کردم و متاسفانه الان بعد از تقریبا 5 ماه خیلی دنبه شدم
الان به این فراست افتادم تا تنبلی رو بگذارم کنار و برم سراغ یک ورزشی. البته هدف اصلی من تناسب اندام و سلامتیه ولی از بدن سازی خیلی خوشم نمیاد. حالا ازتون مشاوره میخوام:

من آدم پیزوری ای هستم :shades: شغل من هم به صورتیه که نمیخوام قیافم شل و پل و کبود باشه... خلاصه اینکه ورزشی رزمی ای وجود داره که یه کم لایت تر باشه؟

ممنون​

درود بر شما .

خوب اگر هدف اصلی شما ، تناسب اندام و سلامتیه می توانید با رفتن به کلاس ایروبیک و .... بسیار بهتر از ورزش های رزمی نتیجه بگیرید . ولی اگر اصرار دارید که حتما رزمی کار کنید ، لطفا علایق فردی و کلا خلاصه ای از روحیاتتان در مورد سبک رزمی که در فکرتون دارید بیان کنید تا دوستان و اساتید بهتر بتوانند کمکتون کنند .

آفرین و صد درود بر شما که سیگار را ترک کردید !

bestmarketing

Registered User
لایک‌ها
36
مناسب ترین ورزش برای عضلات :
دراز و نشست البته نه با این دستگاه های توتال کور و اینا
شنا (به صورت چهار دست و پا رویه زمین)
دراز و نشت برای شش تکه شدن عضلات شکم و لاغری کنار شکم
شنا برای تقویت عضلات سینه و بازو
برخلاف بدنسازی اگه بعد از یه مدت حرکات را نزدید بدنتون از قیافه نمی افته و همیشه رو فرم می مونه

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
کوه نوردی هم خیلی خوبه نفس آدمو باز میکنه خیلی زیاد
یادمه دوره سربازی آخر دوره آموزشی ما تنها دوره ای بودیم که بعنوان تنبیه دوره ما دو بار مسیر پادگان به اردوگاه را رفتند یعنی دو تا 18 کیلومتر رفت و برگشت پر از کوه
وقتی از کوه پیمایی برگشتم راه رفتن و دویدن تو زمین صاف برای من نعمتی شده بود مثل یوزپلنگ سرعت میرفتم و نفسم حسابی چاق شده بود
در یک مبارزه رزمی کم نیاوردن نفس خیلی مهمه خیلی مهم

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
کاراته گوجو ـ ریو (روش سخت و نرم)

چوجون میاگی (1953-1888) وی در شهر هانا متولد شد و پسر یک مغازه دار ثروتمند بود . او در سن یازده سالگی تعلیم هنرهای رزمی را نزد «ریوکو آراگاکی» فرا گرفت . از طریق ارتباطش با آراگاکی بود که میاگی با استاد «هیگوئنا» آشنا شد . وی 14 ساله بود که تحت نظر هیگوئنا آموزش دید و برای مدت 15 سال نزد وی باقی ماند . اگر چه استاد هیگوئنا شاگردان برجسته ی بسیاری مانند «کنوا مابونی» و «کیودا» را تعلیم داده هر کدام با تکمیل معلوماتشان سبکی ابداع کردند و میاگی هم سبکی خلق کرد بنام «گوجو ـ ریو» نامی که وی از کتاب معروف «بوبی شی» اقتباس کرده بود . وی همچنین کاتاهای «گکی سای» و «تنشو» را خلق کرده است . میاگی در طول زندگانیش ردپای معلمینش را با آموزش در چین دنبال کرد . او همچنین «گوجو ـ ریو» را در جزیره ی هاوایی در سال 1934 معرفی کرد . میاگی در 19 اکتبر سال 1953 در اثر حمله قلبی درگذشت . در بین شاگردان ممتاز وی می توان «یاماگوشی گوگن» ، «جی نان شینازاتو» ، «می توکویاگی» ، «سی کوهیگا» و «میازاتو» را نام برد .

برگرفته شده از کتاب "بزرگان کاراته ، هنر کاراته را بهتر بشناسیم"

مؤلف و گردآورنده : احد تن زاده

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
مناسب ترین ورزش برای عضلات :
دراز و نشست البته نه با این دستگاه های توتال کور و اینا
شنا (به صورت چهار دست و پا رویه زمین)
دراز و نشت برای شش تکه شدن عضلات شکم و لاغری کنار شکم
شنا برای تقویت عضلات سینه و بازو
برخلاف بدنسازی اگه بعد از یه مدت حرکات را نزدید بدنتون از قیافه نمی افته و همیشه رو فرم می مونه

سلام به حسن آقا پارسال دوست امسال آشنا کجایی ؟رفتی دیگه خبری ازت نشد

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
سلام دوستان!

ممنون

سلام دوست عزیز، اولا تبریک میگم که سیگار رو ترک کردید. تجربه شیرینیه بنده هم تجربه اش کردم.
در ثانی این تصور غلطیه که میریم تو باشگاه همدیگه رو شل و پل می کنیم! حتی همرزم هایی که مثل خودم محکم کار می کنند و نزدیک مبارزه می کنن، یه قانون نانوشته دارند اونم اینه که بیشتر مواظب صورتت باش تا به ظاهرت آسیب نرسونه. اصل هنرهای رزمی اینه که کمترین ضربه رو بخوری و بیشترین ضربه رو بزنی!
ثالثا، همونطور که همرزم فایرنایت عزیز فرمودند شما توضیح بدید چه نوع هنری مدنظرتونه.

با احترام

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
images.jpg
jjj.jpg

یک نکته که امروز به فکرش افتادم نداشتن استاد هست

هستن بعضی افراد بدون استاد از روی فیلم و سیدی و اینترنت شروع به یادگیری هنرهای رزمی میکنن

یک نکته که باید توجه بشه این هست که

جدا از تمام خطراتی که در گذشته گفتم.:

بدترین حالت این موضوع آدم احترام گذاشتن رو یاد نمیگیره

مشکلی که خیلیها گریبان گیرش هستن

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سنسی جکوبسون

امروز هم میخواستم کمی در مورد ایشون بگم که خالی از لطف نیست.

طی چندین بار صحبتی که با ایشون داشتم فهمیدم نتنها از نظر رزمی بلکه دارای تاکتیک فکری بسیار خاصی هستن.

خوب ایشون متخصص نبردهای نامنظم و دارای دانش و آموزهای شیوه و روش های نینجوتسو هستن.

از مدارس :

Tomo Ryu Shinobijutsu ninjutsu
Koka Ryu Nakashina-ha Kobujutsu
Kosei Ryu Kempo
و..........

j.k.b.jpg
j.k.jpg
rfe.jpg
rt.jpg
tg.jpg

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
جناب آبتین من به شدت منتظر بخش دوم (که در آینده میگذارید) هستم .
راستی کمی بیشتر در مورد مفاهیم ذن، بودیسم و تائوئیسم صحبت کنید و اگر کتابی (ترجیحاً به زبان فارسی) دارید که به ذن و بودیسم و تائوئیسم مربوط میشود
ممنون میشوم اگر برای استفاده قرار دهید
با تشکر فراوان

بنده در مورد تائوئیسم فقط اطلاع کلی دارم متاسفانه ،ولی در مورد ذن :

نشر ققنوس کتابی در این زمینه چند کتاب منتشر کرده ،یکیشون به اسم "ذن" ترجمه منوچهر شادان هست ،ترجمه خیلی خوبی نداره ،میتونید در سایت کتابخانه ملی جستجو کنید برای سایر کتاب های فارسی در این زمینه . منابع اینترنتی ذن به زبان "فارسی" هم اکثرا پرت و نادرست هستند

تقسیم بندی که زیاده ولی "می گویند" که دو نوع ذن داریم اسکوئر ذن (سنتی) و بیت ذن (مدرن) .
اولی رو میشه گفت بخشی از مذهب بودیسم هست که از هند به چین و از چین به ژاپن رفته و کاملا جنبه مذهبی داره : ادعیه و اوراد و ریاضت

ذن مدرن اما درک غرب از ذن هست و نتیجه سفر ذن از ژاپن به آمریکا و اروپا . در غرب عناصر سنتی و بودائی ذن رو حذف کردن
بیشتر نوعی سبک زندگی بود برای آرامش بیشتر در زندگی روزمره
البته الان کاربردش بیشتر در دکوراسیون و بالا بردن درآمد هست :)

در مورد ذن نظر شخصیم رو که نتیجه چند سال علاقه مندی و مطالعه هست عرض میکنم : مزخرف ،خزعبل ،چرت و پرت و سرکاری !
آوای ذن فقط از دور و در کتاب ها و فیلم ها خوش است . ژستش جالبه فقط . وقتی وارد جنبه مذهبی ذن میشید به عقل و قوای ذهنی عزیزان بودائی شک میکنید ،حتی نیروانا هم که به دنبالش هستند حاصل ترشح یک هورمون خاص هست که در اثر فشار ذهنی و جسمی ترشح میشه ،همون هورمونی که در موقعیت های نزدیک به مرگ باعث میشه زندگیتون از پیش چشمتون بگذره ... در این زمینه تحقیقات علمی وجود داره و کاملا اثبات شده هست و میتونم لینک و اسم اون هورمون رو هم بزارم براتون

این راهبان گرانقدر ذن برای رسیدن به نیروانا میتونستن به مواد فروش محلشون و یا ناصرخسرو مراجعه کنن :)

بنده چند سال پیش با این مفهوم آشنا شدم و از اون موقع تا همین چند ماه پیش به صورت منظم در اوقات فراغت در حال مطالعه در مورد ذن بودم ... اما الان ذن مورد علاقه بنده نوع دوم هست و تنها در دکوراسیون و رسیدن به آرامش از اصولش بهره میبرم ،همینطور در کار برای افزایش موفقیت ... راه دور هم لازم نیست برید برای تحقیق ،همین کتاب نشر ققنوس رو بخونید به نتیجه خواهید رسید

این ها که گفتم نظرات کسی هست که اصلا اهل عرفان شرقی و مسائل اینچنینی نیست ،وگرنه کسانی که علاقه دارند احتمالا جذب ذن سنتی خواهند شد ... چون یک انتخاب شخصیه برای بنده محترم هست

Last edited:

Lord Viper

Registered User
لایک‌ها
823
مشاهده پیوست 382314

یک نکته که امروز به فکرش افتادم نداشتن استاد هست
هستن بعضی افراد بدون استاد از روی فیلم و سیدی و اینترنت شروع به یادگیری هنرهای رزمی میکنن
یک نکته که باید توجه بشه این هست که
جدا از تمام خطراتی که در گذشته گفتم.:
بدترین حالت این موضوع آدم احترام گذاشتن رو یاد نمیگیره
مشکلی که خیلیها گریبان گیرش هستن

سلام بر میلاد نینجای عزیز و با تبریک 500 صفحه ای شدن تاپیک
آقا شما که همچنان در بند تذکر به مطالبِ طولانی هستی ... رها کن برادر من :lol:
----------------

هستند سبک هایی که احترام گذاشتن در اونها ممنوعه و دلیل هم دارند برای این کار ... (نیاز به نام بردن هم ندارن اگر خاطرتون باشه)
آموختن بالذات خوبه حالا با هر روشی ،مخصوصا که استفاده از منابع مولتی مدیا نه به خاطر راحت طلبی ،بلکه به خاطر کمبود امکانات و یا نبودن اساتید مجرب باشه و یا وسواس و علاقه شخص برای یادگیری درست به جای آموزش دیدن زیر دست اساتیدی که معلوم نیست از کجا اومدن و راهی هم برای ارزیابی روش آموزش اونها نیست . یادگیری با استفاده از سی دی و ... نه تنها بسیار کار سختیه بلکه اراده قوی میطلبه
از این گذشته کسی که از روی سی دی اسکریما یاد میگیره قبلش یه ورزش رزمی دیگه رفته معمولا و چندان هم با این مسائل غریبه نیست

--------------------------
سوال : برای کسی که دیسک کمر داره راهی به جز دراز و نشست برای تقویت عضلات شکم وجود داره ؟

Last edited:

bestmarketing

Registered User
لایک‌ها
36
سلام به حسن آقا پارسال دوست امسال آشنا کجایی ؟رفتی دیگه خبری ازت نشد

انقدر تو انجمنا فعالیت می کنم دیگه حسابش از دستم در رفته
از این به بعد بیشتر در خدمتیم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام بر میلاد نینجای عزیز و با تبریک 500 صفحه ای شدن تاپیک
آقا شما که همچنان در بند تذکر به مطالبِ طولانی هستی ... رها کن برادر من :lol:
----------------

هستند سبک هایی که احترام گذاشتن در اونها ممنوعه و دلیل هم دارند برای این کار ... (نیاز به نام بردن هم ندارن اگر خاطرتون باشه)
آموختن بالذات خوبه حالا با هر روشی ،مخصوصا که استفاده از منابع مولتی مدیا نه به خاطر راحت طلبی ،بلکه به خاطر کمبود امکانات و یا نبودن اساتید مجرب باشه و یا وسواس و علاقه شخص برای یادگیری درست به جای آموزش دیدن زیر دست اساتیدی که معلوم نیست از کجا اومدن و راهی هم برای ارزیابی روش آموزش اونها نیست . یادگیری با استفاده از سی دی و ... نه تنها بسیار کار سختیه بلکه اراده قوی میطلبه
از این گذشته کسی که از روی سی دی اسکریما یاد میگیره قبلش یه ورزش رزمی دیگه رفته معمولا و چندان هم با این مسائل غریبه نیست

--------------------------
سوال : برای کسی که دیسک کمر داره راهی به جز دراز و نشست برای تقویت عضلات شکم وجود داره ؟

سلام به شما. خوش آمدی دیر به دیر سر میزنید.
میدونی که مطلب طولانی شاید بعضی از کاربرا نتونن بخونن این هس که اگه تو چنتا پست مطرح بشه بهتر هست.

در مورد بعضی سبک ها بله برای خودشان قوانینی دارند اما بحث ما فراتر از یک سبک میرود

البته درسته در کمبود امکانات میشه کمی از دنیای مجازی کمک گرفت اما نه برای یادگیری بلکه برای آشنایی مثلا فرض کن من میخوام پشتک از پشت یاد بگیرم حالا چون امکانات نیست و تشک ایمنی نیست من بیام از رو سی دی نگاه کنم بیام توخونه ۴ تا تشک بزارم رو هم تمرین کنم خوب این یک اشتباه موجب قطع نخاع و فلج شدن من میشه چه بسا یکی از دوستان بنده بدون مربی و سرخود این کارو کرد و الان رو ویلچر هست.

من همیشه به شاگردان و هنرجوهام میگم بزرگترین میراث یک رزمی کار استادش هست. مربی هست که قلق و فوتو فن یک روش رو میده و دلسوزی میکنه و این که مربی ۳ بعدی هست اما فیلم دو بعدی.

اما یک نکته همونطور که فرمودید استاد قلابی زیاده و یک استاد واقعی کم پیدا میشه. اما هست.

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

سوال سختی هست:wacko: والا من میترسم روشی رو پیشنهاد بدم چون دیسک کمر شوخی بردار نیست

نمیدونم شاید دوستان دیگه روشی رو بدونن

جالب بود سوال خوبی بود

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یک روش میخوام برای تقویت حواس پرتی و حواس جمع شدن پشت و جلو و چپ و راست
برای جلوگیری از غافلگیری

یک روشی از روش های هنسو جوتسو تو نینجوتسو داریم که خیلی کمک میکنه اگه که دوست داری همینجا توضیح بدم اگه که نه تو پیام خصوصی بگم

ممنون از حسن توجه شما

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام به شما. خوش آمدی دیر به دیر سر میزنید.
میدونی که مطلب طولانی شاید بعضی از کاربرا نتونن بخونن این هس که اگه تو چنتا پست مطرح بشه بهتر هست.

در مورد بعضی سبک ها بله برای خودشان قوانینی دارند اما بحث ما فراتر از یک سبک میرود

البته درسته در کمبود امکانات میشه کمی از دنیای مجازی کمک گرفت اما نه برای یادگیری بلکه برای آشنایی مثلا فرض کن من میخوام پشتک از پشت یاد بگیرم حالا چون امکانات نیست و تشک ایمنی نیست من بیام از رو سی دی نگاه کنم بیام توخونه ۴ تا تشک بزارم رو هم تمرین کنم خوب این یک اشتباه موجب قطع نخاع و فلج شدن من میشه چه بسا یکی از دوستان بنده بدون مربی و سرخود این کارو کرد و الان رو ویلچر هست.

من همیشه به شاگردان و هنرجوهام میگم بزرگترین میراث یک رزمی کار استادش هست. مربی هست که قلق و فوتو فن یک روش رو میده و دلسوزی میکنه و این که مربی ۳ بعدی هست اما فیلم دو بعدی.

اما یک نکته همونطور که فرمودید استاد قلابی زیاده و یک استاد واقعی کم پیدا میشه. اما هست.

ممنون از حسن توجه شما

خیلی از حرکتها و تکنیک ها رو بدون استاد نمیشه یاد گرفت در حرکت های ووشو حتی یک حرکت چرخ و فلک ساده هم بدون استاد بسیار سخته (تازه استاد که باشه یکی دو ماه طول میکشه که صحیح بزنیش و بتونی خودت رو برای حرکتهای بعدی مثل عرب و.. آماده کنی یا همین فنون پرتابی و گلاویزی که باید همراه کمکی و در باشگاه و زیر نظر استاد اجرا بشه که چه بسا در غیر این صورت میتونه صدمه های سختی هم به هنرجو بزنه. در مورد استاد هم انتخاب استاد خوب واقعا سخته.

راستی استاد میلاد شما خصوصی کار میکنید یا باشگاه ؟ من استاد نینجوتسو فقط آقای فروزند رو شیراز میشناسم به نظرتون ایشون چطورن ؟ (البته به دلیل محافظه کاری شاید میل داشته باشین که به این سوال جواب ندید که در این صورت مختارید)

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
خوب شد پرسش آقای موساشی یادآوری شد، بنده پاک فراموش کرده بودم.

درباره آیین های شرقی مانند بودیسم، حرف بسیار است و باید هم بسیار باشد. در واقع هر اندیشه، هر ادعا و عقیده ای - چه آنهایی که به زعم ما مقدس و خدشه ناپذیرند، چه آنها که باز به زعم ما مشکوک، بیهوده و یا نامقدس اند - باید از مجرای اندیشه سالم و نقد صحیح بگذرد.

برای اینکه به درک درستی از راه روش فلسفی، ذهنی و عملی در آیین های شرقی مثل ذن دست پیدا کنیم، راه درازی در پیش داریم. ترجمه ها و تالیف های فارسی و انگلیسی زیادی وجود دارد که عمدتا ناکافی، جهت دار و غیرمنصفانه اند و یا رویکردی نفی و اثباتی دارند. برای مثال من در دهه هفتاد کتابی را مطالعه کردم به اسم "ذن راهی بسوی روشنایی" اثر هوکواندمیولاسال با ترجمه ی فرشته صدرثقه اسلامی که عملا راهی بسوی تاریکی بود. این کتاب بوسیله ی کشیشی آلمانی نقل می شود که برای شناخت آیین ذن در اوایل قرن بیستم راهی ژاپن می شود و به یادگیری و مراقبه می پردازد. اما در ادامه کتاب، او به شرح دریافت ها و تصورات شخصی اش از ذن می پردازد آنهم با روش و زبانی عامه پسند، بحث های نامربوطی را مطرح می کند مانند مقایسه مسحیت و ذن و غیره.

تنها مترجم و محقق در زمینه ی آیین های شرقی در زبان فارسی جناب ع.پاشایی هستند. ایشان در زمینه ی بودیسم، ذن، هایکو و هر موضوع مرتبط دیگری کتاب های بسیار ارزشمندی تالیف کرده اند و می کنند و مهمترین نقش را در شناسایی تفکر شرق دور ایفا کرده اند.

ایشان از نزدیکترین دوستان احمد شاملو هستند و این دوستی دور و دراز، اتفاقی هم نبوده است. در واقع کمتر کسی است که بداند اشعار شاملو علاوه بر محتوای مارکسیستی تا چه اندازه از ذن و بودیسم بهره برده است. برای مثال رجوع کنید به اشعاری مانند "غزل بزرگ" و "رکسانا" هر دو از دفتر هوای تازه (1326 - 1335).

از جمله آثار آقای پاشایی می توان به ترجمه ی بسیار دقیق ِ کهن ترین کتاب ها و متون بودایی مانند "تی پیتکَه" (سه سبد) مستقیما از زبان های پالی و سانسکریت اشاره کرد. از دیگر آثار ایشان و مثلا در زمینه ی ذن، می توانید کتاب "ذن چیست" را تهیه و مطالعه کنید.

به زبان انگلیسی هم آثار D. T. Suzuki را پیشنهاد می کنم. اخیرا کتاب Zen and Japanese Culture را از ایشان مطالعه کردم که بسیار خوب بود.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سنسی جکوبسون

امروز هم میخواستم کمی در مورد ایشون بگم که خالی از لطف نیست.

طی چندین بار صحبتی که با ایشون داشتم فهمیدم نتنها از نظر رزمی بلکه دارای تاکتیک فکری بسیار خاصی هستن.

خوب ایشون متخصص نبردهای نامنظم و دارای دانش و آموزهای شیوه و روش های نینجوتسو هستن.

از مدارس :

Tomo Ryu Shinobijutsu ninjutsu
Koka Ryu Nakashina-ha Kobujutsu
Kosei Ryu Kempo
و..........

مشاهده پیوست 382329
مشاهده پیوست 382330
مشاهده پیوست 382331
مشاهده پیوست 382332
مشاهده پیوست 382333

راستی ایشان خانم هستند ؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
یک روشی از روش های هنسو جوتسو تو نینجوتسو داریم که خیلی کمک میکنه اگه که دوست داری همینجا توضیح بدم اگه که نه تو پیام خصوصی بگم

ممنون از حسن توجه شما

نیکی و پرسش

یاد بدید تا مستفیض بشیم استاد

بالا