هو المطلوب
با تشکر از الطاف مکرمانه ی دوستان
اول خواستم یه حاشیه ای بزنم به مطالب و تذکرات اخلاقی و نقب موجود: عرض شود بنده در آخرین مطلب هم نوشتم، بنده از کلماتی همچون تنفر، سبک من درآوردی و اخلاقیاتی همچون خود بزرگ بینی و ... که باعث ایجاد کدورت میشه بیزارم.
بنده حقیر سراپا تقصیر با جناب آبتین (که واقعا از مطالبشون استفاده کردم) شروع به بحث در مورد بخش آخر کتاب ذن کاراته کردیم، بدون اینکه کدورتی باشه و بنده واقعا استفاده های زیادی از نکته سنجی ایشون کردم. ولی وقتی فردی میاد تمام کاسه کوزه بحث رو با ابراز جملاتی که در حد یه رزمی کار مبتدی هم نیست (البته ایشون اینگونه نیستند بنا به فرمایش دوستان)، بهم میزنه و کل یه رشته رو با دانسته های خودش و ابراز جملاتی احساساتی به باد سخره می گیره و بعد میفرماید من به شما توهین نکردم فقط دارم به رشته ی شما فحش میدم، اینجاست که باید فاتحه ی منطق رو خوند و در عزای اخلاقیات سینه چاک داد و همه این حرف ها به پشتوانه این انجام بشه که من زودتر اومدم شما دیر رسیدی! این منطق خنده داریه که هر کی زودتر اومده همه رو امر و نهی کنه و خودش مقدمات اخلاق مباحثه رو رعایت نکنه! بنده هم به همین شیوه به ایشون چیزی نگفتم در مورد ورزششون نظر دادم!!! اما اینکه فرق مکتب و سبک و رشته و ...، ایشون به گفتن این حرف و .......... عادت دارند. در این تاپیک بارها این مطلب رو از زبان ایشون دیدم. نه آقا، شما میدونید، شما بلدی، شما اصلا از منم توآکارتری، من هم هیچی نیستم، خاک پای شما هم نیستم من همون وب سرچر هم نیستم. و علت همه اینها اینه که شما زودتر اومدید، من دیگه حرفی ندارم! من اگر خوبم اگر بد، تو برو خود را باش...
در ثانی، جناب آبتین بنده هم با شما در مورد آزادی بیان موافقم و شما هر دین و آیین و طریقتی که دارید برای من مسلمان قابل احترام است، چه در دین من آزادی مرام و اندیشه والاترین گهر است. بنده هم متقابلا نظر خود را بیان کردم و امیدوارم از این بابت مورد شماتت نباشم و شما هم متقابلا آزادی اندیشه رو برای سایرین مدنظر داشته باشید. شما فرمودید چرا میرزایی به نقد بودا نشسته است؟! حقیر عرض کردم: وقتی شما می توانید نوشته های او و اندیشه های هر کسی را منتقدانه محک بزنید، به سایرین هم این اجازه و امکان را بدهید! فقط همین... اینکه فرمودید نظر بنده یا مکتبم در مورد سیر تناسخ ساده انگارانه است، فقط به ذکر همین نکته بسنده می کنم که بنده حدود ده سال پیش در مورد تناسخ برای چندین سال تحقیق کردم. هم تناسخی رو که مکتب های سنتی خاور دور به اون معتقدند و هم تناسخی رو که بصورت مدرن توسط اکنکار مطرح شده مورد مطالعه قرار دادم. البته اینها برای بنده اظهار فضل نیست بدین علت که کار و زندگی ام فلسفه است و بر چنین فردی لازم است که تحقیق و پژوهش کند. امیدوارم توانسته باشم با این قلم کمر شکسته و زبان الکن، برداشت خود را به حضور رسانده باشم...
جناب firenight عزیز، ممنونم از دید متعالی شما نسبت به "مباحثه" که اگه همه همین دید رو داشته باشند، هیچ وقت دلخوری پیش نمیاد. بله میشناسم آقای خوشگوی از کسانیست که بزرگترین دروغ ها رو به میرزایی بسته، گران ترین هزینه ها رو به بدنه توآ وارد کرده و خودش رو همه چیز میدونه! سبک کذایی "هنا توآ" حاصل تلاش های ایشون در ضربه زدن به توآست... البته اگر سبک مستقلی با معلومات خودشون با فلسفه ای متفاوت و نگرشی نو و مقبول جامعه رزمی ارائه میدادند قابل احترام بود ولی ایشون با دروغ بافی در این مورد که اکنون هم با میرزایی رابطه داره و سواستفاده از هنر توآ سبکی کذایی ایجاد کرده!
البته سعی می کنم از این لحظه، زحمت پاسخ افرادی رو که زبان به فحاشی و حرف های احساساتی باز می کنن به خودشون واگذار کنم!
)