• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
البته اینکه دنیای پس از مرگ قابل اثبات نیست، برای بنده مفهمو نیست. چون راه اثباتش در برخی مکتب های فلسفی مشخص و مبرهنه ولی به قول شما اینجا مکان نفی یا اثبات این موضوع نیست.

بله البته. بحثی است به قدمت تاریخ :)

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
شما نفر اول نبودید . و ‌‌آخر هم نیستید.
جناب میرزایی برای شما مدال خواهند آورد.

کونگفو توا پیروز شد و من بازنده رینگ قفسی فلسفی شما

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
هو المطلوب

با تشکر از الطاف مکرمانه ی دوستان

اول خواستم یه حاشیه ای بزنم به مطالب و تذکرات اخلاقی و نقب موجود: عرض شود بنده در آخرین مطلب هم نوشتم، بنده از کلماتی همچون تنفر، سبک من درآوردی و اخلاقیاتی همچون خود بزرگ بینی و ... که باعث ایجاد کدورت میشه بیزارم.
بنده حقیر سراپا تقصیر با جناب آبتین (که واقعا از مطالبشون استفاده کردم) شروع به بحث در مورد بخش آخر کتاب ذن کاراته کردیم، بدون اینکه کدورتی باشه و بنده واقعا استفاده های زیادی از نکته سنجی ایشون کردم. ولی وقتی فردی میاد تمام کاسه کوزه بحث رو با ابراز جملاتی که در حد یه رزمی کار مبتدی هم نیست (البته ایشون اینگونه نیستند بنا به فرمایش دوستان)، بهم میزنه و کل یه رشته رو با دانسته های خودش و ابراز جملاتی احساساتی به باد سخره می گیره و بعد میفرماید من به شما توهین نکردم فقط دارم به رشته ی شما فحش میدم، اینجاست که باید فاتحه ی منطق رو خوند و در عزای اخلاقیات سینه چاک داد و همه این حرف ها به پشتوانه این انجام بشه که من زودتر اومدم شما دیر رسیدی! این منطق خنده داریه که هر کی زودتر اومده همه رو امر و نهی کنه و خودش مقدمات اخلاق مباحثه رو رعایت نکنه! بنده هم به همین شیوه به ایشون چیزی نگفتم در مورد ورزششون نظر دادم!!! اما اینکه فرق مکتب و سبک و رشته و ...، ایشون به گفتن این حرف و .......... عادت دارند. در این تاپیک بارها این مطلب رو از زبان ایشون دیدم. نه آقا، شما میدونید، شما بلدی، شما اصلا از منم توآکارتری، من هم هیچی نیستم، خاک پای شما هم نیستم من همون وب سرچر هم نیستم. و علت همه اینها اینه که شما زودتر اومدید، من دیگه حرفی ندارم! من اگر خوبم اگر بد، تو برو خود را باش...

در ثانی، جناب آبتین بنده هم با شما در مورد آزادی بیان موافقم و شما هر دین و آیین و طریقتی که دارید برای من مسلمان قابل احترام است، چه در دین من آزادی مرام و اندیشه والاترین گهر است. بنده هم متقابلا نظر خود را بیان کردم و امیدوارم از این بابت مورد شماتت نباشم و شما هم متقابلا آزادی اندیشه رو برای سایرین مدنظر داشته باشید. شما فرمودید چرا میرزایی به نقد بودا نشسته است؟! حقیر عرض کردم: وقتی شما می توانید نوشته های او و اندیشه های هر کسی را منتقدانه محک بزنید، به سایرین هم این اجازه و امکان را بدهید! فقط همین... اینکه فرمودید نظر بنده یا مکتبم در مورد سیر تناسخ ساده انگارانه است، فقط به ذکر همین نکته بسنده می کنم که بنده حدود ده سال پیش در مورد تناسخ برای چندین سال تحقیق کردم. هم تناسخی رو که مکتب های سنتی خاور دور به اون معتقدند و هم تناسخی رو که بصورت مدرن توسط اکنکار مطرح شده مورد مطالعه قرار دادم. البته اینها برای بنده اظهار فضل نیست بدین علت که کار و زندگی ام فلسفه است و بر چنین فردی لازم است که تحقیق و پژوهش کند. امیدوارم توانسته باشم با این قلم کمر شکسته و زبان الکن، برداشت خود را به حضور رسانده باشم...

جناب firenight عزیز، ممنونم از دید متعالی شما نسبت به "مباحثه" که اگه همه همین دید رو داشته باشند، هیچ وقت دلخوری پیش نمیاد. بله میشناسم آقای خوشگوی از کسانیست که بزرگترین دروغ ها رو به میرزایی بسته، گران ترین هزینه ها رو به بدنه توآ وارد کرده و خودش رو همه چیز میدونه! سبک کذایی "هنا توآ" حاصل تلاش های ایشون در ضربه زدن به توآست... البته اگر سبک مستقلی با معلومات خودشون با فلسفه ای متفاوت و نگرشی نو و مقبول جامعه رزمی ارائه میدادند قابل احترام بود ولی ایشون با دروغ بافی در این مورد که اکنون هم با میرزایی رابطه داره و سواستفاده از هنر توآ سبکی کذایی ایجاد کرده!

البته سعی می کنم از این لحظه، زحمت پاسخ افرادی رو که زبان به فحاشی و حرف های احساساتی باز می کنن به خودشون واگذار کنم! :))

اما یادت باشه و تمام حرف من اینه که روش آقای میرزایی کونگفو نیست و باید کلمه کونگفو حذف بشه . بگه توا یا هر اسم دیگه اما کونگفو نیست . اگر میگید اینطوری نیست پس بی حترامی به اصل کونگفو هست. من کاری به فلسفه و اقای میرزایی ندارم. ایشون کارش هم خوب من نمیگم بد اما چرا از کلمه کونگفو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم نمیگم سیک بدی داری من میگم استفاده از کلمه کونگفو کنار بک کلمه تولید شده ایرانی کار درستی نیست.
به قول شما اینجا یک مکان علمی هست و این در امضای من هست اما شما بحث فلسفه به پیش میکشید

و مورد کلمه کونگفو + توا هیج دلیلی قانع کننده نیست و به هیچ جوابی قانع نیستم چون این تجاوز به اسم هنر رزمی یک کشور است. حرفهای من احساساتی نیست

چون شما توا کاری
کسی هم به شما بی احترامی نکرده اگر هم حرفی میزنم و شما میگی حرفهای من مال زمانی هست که آدما زبون هم رو نمیفهمن و این که من قدیمی هستم و تو جدید باید بگم نه دوست من . تجربه و هدف من کمک به شما و سایر دوستان و خودم هست و این که من خوشحال میشم افرادی چون شما اینجا میان اما یه نکته رو توجه کن که حرفهای بنده رو دل نگیر افرادهای مختلفی به اینجا میان و تجربه ۷ ساله من در تاپیک چیزهای زیادی رو باز میکنه. پس نگویید من پیرمدم و تو جوان . اتفاقا اگر بعدها عضو فعال ما در تاپیک شوی میفهمی من چقدر از دوستان و شما حمایت خواهم کرد. و میفهمی وجود ما پیرمردها چقدر کمک میکنه:happy:

حال من یک سوال از شما دارم کلمه توا را برای من تفسبر کنید و کونگفو ممنون میشم از شما

Last edited:

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561

اما یادت باشه و تمام حرف من اینه که روش آقای میرزایی کونگفو نیست و باید کلمه کونگفو حذف بشه . بگه توا یا هر اسم دیگه اما کونگفو نیست . اگر میگید اینطوری نیست پس بی حترامی به اصل کونگفو هست. من کاری به فلسفه و اقای میرزایی ندارم. ایشون کارش هم خوب من نمیگم بد اما چرا از کلمه کونگفو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم نمیگم سیک بدی داری من میگم استفاده از کلمه کونگفو کنار بک کلمه تولید شده ایرانی کار درستی نیست.
به قول شما اینجا یک مکان علمی هست و این در امضای من هست اما شما بحث فلسفه به پیش میکشید

و مورد توا هیج دلیلی قانع کننده نیست و به هیچ جوابی قانع نیستم چون این تجاوز به اسم هنر رزمی یک کشور است. حرفهای من احساساتی نیست

چون شما توا کاری

حال من یک سوال از شما دارم کلمه توا را برای من تفسبر کنید و کونگفو ممنون میشم از شما

البته تو یکی از نوشته هاشون اصلاح کردن که منظورش فقط توآ هست، بدون کونگ فو
من قبلا فکر میکردم که فقط بین PS3 و xbox 360 از این جور بحث ها هستش یا بین FIFA و PES، :دی

راستی میلاد نینجای توی فیض بوک هم شما هستید؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من قبلا فکر میکردم که فقط بین PS3 و xbox 360 از این جور بحث ها هستش یا بین FIFA و PES، :دی

:lol:;)

بله هستم

gasho

Registered User
لایک‌ها
403
سوال :
آقای میرزایی تا الان چند نفر از رشته های دیگه را شکست داده؟
اصلا کسی را به مبارزه طلبیده؟
اصولا ورزش های رزمی وقتی وارد تئوری میشن از مسیر اصلی ساده و کاربردی بودنشون خارج میشن

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
یا حضرت عشق

در مورد کلمه کونگ فو پیشتر توضیح داده شد، ابراهیم میرزایی تعبیر دیگه ای از این کلمه داره و اگه تاپیک رو دنبال می نمودید بنده عرض کردم که بعد kung fu to'a association تبدیل به to'a association شد وعلت اون همین مسئله است که هنر توآ سبکی از کونگ فو (به تعبیر هنرهای رزمی چینی) نیست. برای توضیح بیشتر به پست های قبلی مراجعه شود. در ضمن در هنر توآ رینگ قفسی نداریم.

خیر غیر از مبارزاتی که داخل ارتش برگزار میشده (که قسمتی از این مبارزات هم با حضور محمدرضا پهلوی برگزار شده) بنده مبارزه ی دیگه ای از ایشون ندیدم و نشنیدم. این سوال هم قبلا پاسخ داده شده بود. بارها عرض کردم این افرادن که مبارزه می کنن و نه رشته ها و سبک ها! توجه کنید نمیگم سبک مبارزه مهم نیست ولی اساسی ترین مساله، توانایی فرد، تمرکزش، سرعتش، قدرت ضربه هاش و مهم تر از همه ضریب هوشیشه.

از دوستان تقاضا دارم بدون بغض به مساله بپردازن و بدون مطالعه تاپیک سوالات تکراری مطرح نکنن.

با تقدیم احترام

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یا حضرت عشق

در مورد کلمه کونگ فو پیشتر توضیح داده شد، ابراهیم میرزایی تعبیر دیگه ای از این کلمه داره و اگه تاپیک رو دنبال می نمودید بنده عرض کردم که بعد kung fu to'a association تبدیل به to'a association شد وعلت اون همین مسئله است که هنر توآ سبکی از کونگ فو (به تعبیر هنرهای رزمی چینی) نیست. برای توضیح بیشتر به پست های قبلی مراجعه شود. در ضمن در هنر توآ رینگ قفسی نداریم.

خیر غیر از مبارزاتی که داخل ارتش برگزار میشده (که قسمتی از این مبارزات هم با حضور محمدرضا پهلوی برگزار شده) بنده مبارزه ی دیگه ای از ایشون ندیدم و نشنیدم. این سوال هم قبلا پاسخ داده شده بود. بارها عرض کردم این افرادن که مبارزه می کنن و نه رشته ها و سبک ها! توجه کنید نمیگم سبک مبارزه مهم نیست ولی اساسی ترین مساله، توانایی فرد، تمرکزش، سرعتش، قدرت ضربه هاش و مهم تر از همه ضریب هوشیشه.

از دوستان تقاضا دارم بدون بغض به مساله بپردازن و بدون مطالعه تاپیک سوالات تکراری مطرح نکنن.

با تقدیم احترام

ok

حالا درست شد. خوب حالا تازه اومدیم سر میز مذاکره.

خوش اومدی به تاپیک همرزم عزیز.

حال بر فرض تمام گفته های شما درست چرا هنوز همه جا جار میزنن کونگفو توا ؟ و این که حتی اساتید این شیوه (توا) کونگفو توا میگن؟ پس اگر هنوز خبر ندارن و جود کلمه کونگفو با توا جایز نیست پس در کل شیوه تدریسشان وترویج سبکشان در کل اشتباه هست درست؟ قبول داری ؟

من نگفنم توا مبارزه قفسی داره کمی به جملم توجه میکردی همرزم.

یه نکته دیگه این که اول تشکر میکنم از مطالب خوب اما اگر سعی کنی مطالب رو خلاصه تر و کوتاه نگارش کنی خیلی هم بهتر میشه

ممنون از حسن توجه شما

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

یک مطلبی هست اینکه ارتقا جامعه ی رزمی ما بستگی کامل با میزان آگاهی، دقت و حساسیت افراد آن دارد. به نفع ماست که هنرهای رزمی را صرفا در باشگاه رفتن و مقداری فعالیت فیزیکی و زد و خورد خلاصه نکنیم. روحیه پژوهش و مطالعه را در خودمان تقویت کنیم و به همدیگر توصیه کنیم و ...

مهمترین ایرادی که به توآ و موسس آن وارد است همین استفاده ی ایشان از نام کونگ فو است. این اتفاق ممکن سهوا پیش آمده باشد و شخص موسس نمی توانسته عواقب احتمالی اش را در نظر بگیرد اما این فرضیه به عقیده بنده بعید به نظر می رسد. محبوبیت کلمه ی کونگ فو می توانسته به رشد و محبوبیت سبک توآ کمک فراوانی کند و ...

این موضوع نه فقط به کونگ فو لطمه زده و معرفی درست آن را با مشکل مواجه کرده، بلکه برای سبک توآ هم مفید نبوده و آنرا به حاشیه کشانده است.

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
در مورد اینکه چرا از کلمه کونگ فو استفاده شده قبلا هم توضیح دادم، تعبیر ایشون از این کلمه متفاوته. اساتید توی کلاس در مورد کلمه کونگ فو کاملا وسواس دارند که تفاوت اونو با هنرهای رزمی چینی (معنی اصطلاحی کونگ فو) بیان کنند. یه مثال ساده همیشه تو کلاسای توآ استفاده میشه: وقتی یه نجار با تلاش خودش یه اثر هنری می سازه یا یه وسیله قابل استفاده بهش میگن کونگ فو. قبلا هم توضیح دادم که این معنی تحت اللفظی کونگ فو است که مدنظر میرزایی بوده.

اینکه از شهرت کونگ فو سواستفاده شده بنده مخالفم، چون در زمان ابداع این هنر، در ایران حتی کاراته هم بروز و ظهور نداشت و استاد میرزایی و آقای افراشته اولین اساتید کاراته در ایران بودند. کلمه کونگ فو در آن دوران اصلا در ایران شناخته شده نبود، پس اصل موضوع منتفی خواهد بود.

بنده شخصا هیچ گاه از کلمه کونگ فو در معرفی هنر استفاده نمی کنم، چون واقعا هیچ سنخیتی وحود نداره!

با تشکر و احترام

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
راستی جناب firenight بنده منتظر نتیجه گیری تون از سوال هستم.

ممنون از جناب میلاد بابت پند دوستانه

gasho

Registered User
لایک‌ها
403
اصلا اگرم توآ کونگ فو نباشه لباسش و شالبندش از کونگ فو گرفته شده
کسیکه هم خودشو امام زمان معرفی کنه که استاد نیست

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
در مورد اینکه چرا از کلمه کونگ فو استفاده شده قبلا هم توضیح دادم، تعبیر ایشون از این کلمه متفاوته. اساتید توی کلاس در مورد کلمه کونگ فو کاملا وسواس دارند که تفاوت اونو با هنرهای رزمی چینی (معنی اصطلاحی کونگ فو) بیان کنند. یه مثال ساده همیشه تو کلاسای توآ استفاده میشه: وقتی یه نجار با تلاش خودش یه اثر هنری می سازه یا یه وسیله قابل استفاده بهش میگن کونگ فو. قبلا هم توضیح دادم که این معنی تحت اللفظی کونگ فو است که مدنظر میرزایی بوده.

اینکه از شهرت کونگ فو سواستفاده شده بنده مخالفم، چون در زمان ابداع این هنر، در ایران حتی کاراته هم بروز و ظهور نداشت و استاد میرزایی و آقای افراشته اولین اساتید کاراته در ایران بودند. کلمه کونگ فو در آن دوران اصلا در ایران شناخته شده نبود، پس اصل موضوع منتفی خواهد بود.

بنده شخصا هیچ گاه از کلمه کونگ فو در معرفی هنر استفاده نمی کنم، چون واقعا هیچ سنخیتی وحود نداره!

با تشکر و احترام

کونگ فو توآ دقیقا در چه سالی معرفی شد؟

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
کونگ فو توآ دقیقا در چه سالی معرفی شد؟

در سال 1351 بصورت غیر رسمی و از سال 1353 بصورت رسمی.

من یه اشتباهی کردم توی پست های قبلی، و بجای آقای "وارسته" نوشتم "افراشته". این اشتباهمو تصحیح می کنم. آقای وارسته مبدع سبک "کان ذن ریو" در کاراته ی ایران.

با احترام

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
در سال 1351 بصورت غیر رسمی و از سال 1353 بصورت رسمی.

من یه اشتباهی کردم توی پست های قبلی، و بجای آقای "وارسته" نوشتم "افراشته". این اشتباهمو تصحیح می کنم. آقای وارسته مبدع سبک "کان ذن ریو" در کاراته ی ایران.

با احترام

سال 51 شمسی، سال 72 میلادی هست. اون زمان کلمه ی کونگ فو از طریق سینمای هنگ کنگ در تمام دنیا و از جمله ایران شناخته شده بود و بسیار محبوبیت داشت ...

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
سال 51 شمسی، سال 72 میلادی هست. اون زمان کلمه ی کونگ فو از طریق سینمای هنگ کنگ در تمام دنیا و از جمله ایران شناخته شده بود و بسیار محبوبیت داشت ...

سینمای هنگ کنگ تا جاییکه بنده اطلاع دارم در فاصله 1930-1970 بصورت غالب هنر شمشیربازی و هنرهای مسلحانه نمایش میداد و تنها در دهه 70 بود که جرقه نمایش هنرهای رزمی دست خالی و کونگ فو زده شد و در سال 1971 با "big boss" به هنرنمایی بروسلی کلمه "کونگ فو" شهرت جهانی پیدا کرد. ولی من در این فکرم که آیا در ایران هم همین شهرت در اون سالها وجود داشته؟ و این موضوع تونسته به این سرعت به ایران تسری پیدا کنه؟

کلمه "کونگ فو" یه "اشتراک لفظی" در بحث حاضره. ابراهیم میرزایی به شهادت نوشته ها و مکتوباتش و همین طور ابراز شاگردان ارشدش هیچ گاه "کونگ فو" رو به معنی هنرهای رزمی چینی مقابل کلمه توآ قرار نداده، بلکه همیشه "کونگ فو" رو "طریقت دانایی" معنی میکرده(که معنی لغوی کونگفوست) و مثال میزده: وقتی یه نجار یه صندلی درست میکنه که عیب و ایرادی نداره بهش میگن "کونگ فو" بعدها هم وقتی مشاهده شد که این مسئله کژتابی ایجاد میکنه، خیلی ها دیگه از کلمه "کونگ فو توآ" استفاده نکردند و مثل بنده صحبت از "توآ" می کنند.

با احترام

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سینمای هنگ کنگ تا جاییکه بنده اطلاع دارم در فاصله 1930-1970 بصورت غالب هنر شمشیربازی و هنرهای مسلحانه نمایش میداد و تنها در دهه 70 بود که جرقه نمایش هنرهای رزمی دست خالی و کونگ فو زده شد و در سال 1971 با "big boss" به هنرنمایی بروسلی کلمه "کونگ فو" شهرت جهانی پیدا کرد. ولی من در این فکرم که آیا در ایران هم همین شهرت در اون سالها وجود داشته؟ و این موضوع تونسته به این سرعت به ایران تسری پیدا کنه؟

با احترام

بله در ایران هم در اوایل دهه پنجاه همین شهرت وجود داشته و بسیار محبوب بوده.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
راستی جناب firenight بنده منتظر نتیجه گیری تون از سوال هستم.

ممنون از جناب میلاد بابت پند دوستانه

دقیقا در مورد رابطه جناب خوشگوی و جناب میرزایی اطلاعی دارید ؟ منظورم اینه که دلایلتان برای اینکه میگویید جناب خوشگوی ضربه بزرگی به توآ و ... زدند چیست ؟

با تشکر

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
دقیقا در مورد رابطه جناب خوشگوی و جناب میرزایی اطلاعی دارید ؟ منظورم اینه که دلایلتان برای اینکه میگویید جناب خوشگوی ضربه بزرگی به توآ و ... زدند چیست ؟

با تشکر

شما برید یه سری به مطالبی که ایشون در مورد ملاقاتهاش با میرزایی نوشته بزنید و شیوه نقل این داستان ها رو ببینید، نتیجه گیری خیلی راحت خواهد بود. ایشون بدون ارائه ی هیچ مدرکی خودشون رو نماینده ی ابراهیم میرزایی معرفی میکنه!

حالا این وسط پاسخ زیبای استاد جلیل زاده هم خیلی راهگشاست. این آقای خوشگوی، با سواستفاده از توآ برای خودش کسب شهرت می کنه.

خود جنابعالی چه نظری در مورد ایشون و هناتوآ دارید؟

با احترام

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
یه سندی هست که من زیاد خوش نداشتم اینجا بذارمش ولی در قبال جواب دوستانی که میگن: آیا میرزایی کسی رو به مبارزه دعوت کرده یا نه؟ فکر می کنم مفید باشه.

باز هم میگم ما فقط داریم اینجا اطلاعاتمون محک میزنیم، بنده تعصب خاصی هم برای میرزایی ندارم و انتقاداتی بهش دارم که بعدها در همین تاپیک عرض میکنم.

tarikhcheh kungfutoa (05).jpg
با تقدیم احترام (هنوز هم نمیدونم کار درستی بوده که اینو بذارم اینجا یا نه)

بالا