• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
فوناکوشی آسوده بخواب که تاپیک ما هم خواب است!!!!!

بابا راحت باشید، رییس جمهور های آینده هم نمیتونن با هم اصولی صحبت کنن پس زیاد از خودتون ناامید نشید

راستی چرا اینجا کاراته کا نداریم؟ تا اونجا که من میدونم هنوز هم کاراته محبوب ترین سبک دنیاست حتی خیلی ها تو دنیا تا چند وقت پیش هنر رزمی رو به اسم کاراته میشناختن.
دیروز دوباره فیلم Hero جت لی رو نگاه کردم (البته این بار از تلویزیون). چقدر فیلم خوبیه.
اون روز دوستم گفت من تا خط 4 کونگ فو توآ کار کردم. یه لحظه احساس کردم استاد میلاد میخواد کامنت منفی بنویسه :D.

بعد فکر کردم از انصاف نگذریم توآ حق بزرگی تو جذب خیل عظیم افراد به هنر رزمی داره (خودم و حتی شاید استاد میلاد-به نقل از خودشون). یه موقعی این سبک تنها سبک موجود در خیلی از مناطق بود. کاش این سبک ها مثل خیلی چیزهای دیگه تصفیه میشد و پیشرفت میکرد چون پتانسیلش رو داشت و داره (؟).

"یک کاراته کا هر چقدر بیشتر تمرین کند و بیشتر مهارت کسب کند،با دیگران ملایم تر و مهربان تر می شود.
این شخص یک کاراته کا واقعی و حقیقی است...."

یاسوتسونه شی‌شو (تلفظ چینی) (آنکو ایتوسو-تلفظ ژاپنی) (پدر کاراته مدرن)

Salute

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
یه سندی هست که من زیاد خوش نداشتم اینجا بذارمش ولی در قبال جواب دوستانی که میگن: آیا میرزایی کسی رو به مبارزه دعوت کرده یا نه؟ فکر می کنم مفید باشه.

باز هم میگم ما فقط داریم اینجا اطلاعاتمون محک میزنیم، بنده تعصب خاصی هم برای میرزایی ندارم و انتقاداتی بهش دارم که بعدها در همین تاپیک عرض میکنم.

مشاهده پیوست 377528
با تقدیم احترام (هنوز هم نمیدونم کار درستی بوده که اینو بذارم اینجا یا نه)

حالا آخرش وارسته قبول کرد؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
کاراته یک ورزش منظم و قدرتی بحساب میاد مخصوصا کیوکوشین و گوجوریو
مهم اینه که آدم تو مبارزه یا دعوا نظم دست و پاشو حفظ کنه و کنترل اعصاب داشته باشه
بخاطر همینه که در سبک وینگ چوون کونگ فو میگن هرچی بیشتر خونسرد باشی مشت ها با سرعت بیشتری زده میشن
یک تکنیک مشت زنی در وینگ چوون هست که میگه اگر حریفت از خودت درشت تر بود میتونی از تکنیک مشت زنی بصورت چهار تا انگشت مشت میکنی و انگشت شست باز و این انگشت شست باز بورت مشت های متوالی میتونی بزنی به شکم حریف اگر شست محکمی داشته باشی میتونی آسیب جدی به دنده ها بزنی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
شما برید یه سری به مطالبی که ایشون در مورد ملاقاتهاش با میرزایی نوشته بزنید و شیوه نقل این داستان ها رو ببینید، نتیجه گیری خیلی راحت خواهد بود. ایشون بدون ارائه ی هیچ مدرکی خودشون رو نماینده ی ابراهیم میرزایی معرفی میکنه!

حالا این وسط پاسخ زیبای استاد جلیل زاده هم خیلی راهگشاست. این آقای خوشگوی، با سواستفاده از توآ برای خودش کسب شهرت می کنه.

خود جنابعالی چه نظری در مورد ایشون و هناتوآ دارید؟

با احترام

خوب البته بنده هم دل خوشی از جناب خوشگوی ندارم ایشون هم مثل آقایان دهقانی و ح .ف و ...... هستند ، که توآ را از نظر من نابود کردند . اما لابلای حرفاشون چیزای قابل توجهی است . در یوتیوب یه سرچی بکنید و چند تا از مصاحبه هاشون را گوش دهید . مطالب جالبی گفتند . :lol: یکسریش خنده داره یکسریش هم حقیقت .

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
بنده هم موافقم، بنده سالها پیش توسط دایی هام با کاراته کان ذن ریو ( که الان وجود نداره) آشنا شدم بعدها با استاد گوگانی مسئول سبک توآی تبریز و عضو کمیته فنی 11 نفره توآی کشور آشنا شدم و وارد خانواده توآ شدم.
میشه گفت منظم بودن حرکات بزرگترین خصیصه ی کاراته است.

خیر، این مبارزه همواره بصورت لفظی باقی موند و این دو استاد بزرگوار که زمانی کنار هم بودند بینشون کدورت بوجود اومد و مابقی داستان که زیاد خوشایند نیست.

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
کاراته یک ورزش منظم و قدرتی بحساب میاد مخصوصا کیوکوشین و گوجوریو
مهم اینه که آدم تو مبارزه یا دعوا نظم دست و پاشو حفظ کنه و کنترل اعصاب داشته باشه
بخاطر همینه که در سبک وینگ چوون کونگ فو میگن هرچی بیشتر خونسرد باشی مشت ها با سرعت بیشتری زده میشن
یک تکنیک مشت زنی در وینگ چوون هست که میگه اگر حریفت از خودت درشت تر بود میتونی از تکنیک مشت زنی بصورت چهار تا انگشت مشت میکنی و انگشت شست باز و این انگشت شست باز بورت مشت های متوالی میتونی بزنی به شکم حریف اگر شست محکمی داشته باشی میتونی آسیب جدی به دنده ها بزنی

شما وینگ چون کار کردید ؟

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
شهرت برخی از اساتید کهن نینجا:
kajutsu.JPG

توسالاي :يكي از نينجاهاي مشهور 480ساله پيش كه بعلت بي احتياطي كه كرد دستگير شد به طرز فجيحي به قتل رسيد.به دستورارباب كووانا پوست بدنش را ذره ذره کندن

كاسومي روتسوكه
: نينجايي كه بعلت حقه ها و ترفندهاي زيركانه اش معروف بود .

نيسموتسوگه كيزارو :استاد تكنيكهاي پرش بود . چنان عالي و بلند مي پريد كه بي اغراق كسانيكه موفق به ديدن پرشهاي او مي شدند تصور ميكردند كه او پرواز ميكند .

كوسونواكي ماساشيگه
:يكي از فرماندهان نظامي كه از هوش سرشاري برخوردار بود كه افراد نينجاي زيادي را براساس آرايش تاكتيكي خود آموزش مي داد كه باعث موفقيت او در نبرها ميشد .

هاجيسوكه تسو
:مهارت در كندن و حفاري زمين به هنگام فرار شهرت بسزايي يافته بود. مي گويند او چنان سريع زمين راحفرميكرد كه موش كور هم نميتوانست با اورقابت كند. (يکي از روشهاي ايتون نوجوتسو)

پ .ن عابدینی

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
کوهو کایتن

یکی از اساسی ترین آموزش های پایه در شیوه و مکاتب رزمی روش صحیح چرخیدن روی کمر هست

خیلی از رزمی کاران که بیشتر روی بدن سازی یا مشت و شیوه های پا و دست تمرکز بیشتری میکنند به این نکته توجهی نمیکنند که نوع مومنت بدن و شیوه جابجا کردن چقدر میتونه کارا و یا حتی موجب نجات زندگی بشه.

نحوه صحیح چرخش یسیار مهم هست که نیاز به استاد متخصص داره

در ابنجا تکنیک کوهو کایتن توضیح داده شده (یا به عبارتی غلط از پشت)

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
شهرت برخی از اساتید کهن نینجا:
مشاهده پیوست 378763

توسالاي :يكي از نينجاهاي مشهور 480ساله پيش كه بعلت بي احتياطي كه كرد دستگير شد به طرز فجيحي به قتل رسيد.به دستورارباب كووانا پوست بدنش را ذره ذره کندن

كاسومي روتسوكه
: نينجايي كه بعلت حقه ها و ترفندهاي زيركانه اش معروف بود .

نيسموتسوگه كيزارو :استاد تكنيكهاي پرش بود . چنان عالي و بلند مي پريد كه بي اغراق كسانيكه موفق به ديدن پرشهاي او مي شدند تصور ميكردند كه او پرواز ميكند .

كوسونواكي ماساشيگه
:يكي از فرماندهان نظامي كه از هوش سرشاري برخوردار بود كه افراد نينجاي زيادي را براساس آرايش تاكتيكي خود آموزش مي داد كه باعث موفقيت او در نبرها ميشد .

هاجيسوكه تسو
:مهارت در كندن و حفاري زمين به هنگام فرار شهرت بسزايي يافته بود. مي گويند او چنان سريع زمين راحفرميكرد كه موش كور هم نميتوانست با اورقابت كند. (يکي از روشهاي ايتون نوجوتسو)

پ .ن عابدینی

ممنون از حسن توجه شما

ممنونم استاد
بنده هرچند دانشی در زمینه نینجوتسو ندارم اما بسیار به آن علاقمندم.

خوشحال میشم اگر مایل بودید اطلاعاتی هم راجع به سامورایی های مشهور در تاریخ ژاپن به ما بدید ...

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
کوهو کایتن

یکی از اساسی ترین آموزش های پایه در شیوه و مکاتب رزمی روش صحیح چرخیدن روی کمر هست

خیلی از رزمی کاران که بیشتر روی بدن سازی یا مشت و شیوه های پا و دست تمرکز بیشتری میکنند به این نکته توجهی نمیکنند که نوع مومنت بدن و شیوه جابجا کردن چقدر میتونه کارا و یا حتی موجب نجات زندگی بشه.

نحوه صحیح چرخش یسیار مهم هست که نیاز به استاد متخصص داره

در ابنجا تکنیک کوهو کایتن توضیح داده شده (یا به عبارتی غلط از پشت)

اعتراف میکنم که به طور خودخوانه :D علاقه وافری به سبک ها و مکاتب ژاپنی دارم . اما خوب نمیشود که همش صحبت از سبک های ژاپنی باشد . :lol:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنونم استاد

خوشحال میشم اگر مایل بودید اطلاعاتی هم راجع به سامورایی های مشهور در تاریخ ژاپن به ما بدید ...

خواهش میکنم جناب آبتین

چشم اما من به شخصه در بین سامورایی ها به میاموتو موساشی علاقه دارم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اعتراف میکنم که به طور خودخوانه :D علاقه وافری به سبک ها و مکاتب ژاپنی دارم . اما خوب نمیشود که همش صحبت از سبک های ژاپنی باشد . :lol:

درود

البته البته

اما تکنیک و تاکتیک هر چه خوب آید خوش است :lol:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنونم استاد

یه نکته این که بعضی از سامورایی ها بعد مدتی وارد مسلک نینجا میشدن. وشروع به آموزش شیوها و ساختارهای نظامی رزمی پیچیده (یا به قول خودمون تکاوری) و ج أ س میشدن

ممنون از حسن توجه شما

ممنون از حسن توجه شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
منظم جنگیدن یعنی انسان به اعصاب خودش مسلط هست و این یعنی قطعا پیروزی

به نظر من بهتر است با نظم جنگیدن به صورتی نباشد که اکثر حرکات ما برای حریف قابل پیش بینی باشد . شاید بهتر است با یک نظم و انضباط کلی با حریف به شیوه نامنظم مبارزه کنیم .

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
به نظر من بهتر است با نظم جنگیدن به صورتی نباشد که اکثر حرکات ما برای حریف قابل پیش بینی باشد . شاید بهتر است با یک نظم و انضباط کلی با حریف به شیوه نامنظم مبارزه کنیم .

بله منظورم همون مجموعه منظمی از نامنظمی هاست

بله در یک گروه موزیک هرکسی ساز خودشو میزنه درسته جنس صدای سازها یکی نیست اما در جهتی منظم زده میشه

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
یادمه توی یکی از مسابقات طرف چشمش مشکل داشت ، این بر رو نگاه میکرد اون بر مشت میزد داشت نگاه داور میکرد اینبر رو میزد :D بچه کوه و روستا هم بود و بنیه قویی داشت ضربه هاش مثل پتک بود خیلی اذیت شدم اونقدری که برا مبارزه بعدی انگار که با یک لشکر مبارزه کرده بودم ، به نظرم تاکتیک طرف زیادی نامنظم بود :lol:

بالا