• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
نمیدونم این آقا رضا میخواد کیو ناک اوت کنه که این همه داره روی ضربات تموم کننده تحقیق میکنه :دی

بنظرم آدمی با اندیشه بروس لی دیگه نمیاد

تو مبارزه با بحران انرژی نباید روبرو شد حریف را در کمترین زمان شکست داد

خیلی دوست داشتم بروس لی در زمان خودش با بهترین کماندوهای ارتش آمریکا مسابقه میداد

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
بنظرم آدمی با اندیشه بروس لی دیگه نمیاد

تو مبارزه با بحران انرژی نباید روبرو شد حریف را در کمترین زمان شکست داد

خیلی دوست داشتم بروس لی در زمان خودش با بهترین کماندوهای ارتش آمریکا مسابقه میداد

بله درسته
حتی تو فیلماش هم حرکات اضافی نیست
تو آموزش هاش هم بعد از مثلا زمین خوردن حریف همیشه یک ضربه تموم کننده داشت

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
خب به نظر من که شاید اشتباه باشه نمیشه گفت مثل بروسلی دیگه نمیاد یا نیست ، این رو که میخوام بگم به خاطر راهنمایی از دوستان و کامل تر کردن اطلاعات من از بروسلی هست وگرنه من اطلاعات کاملی در حد دیگر دوستان این تاپیک ندارم و فقط قصدم صحیح کردن برداشت های خودم هست که خوشحال میشم دوستان اصلاح کنن اون برداشتی رو که من از بروسلی دارم اینه که لی استاد بزرگی در هنرهای رزمی هست اما اون چیزی که باعث شهرت رزمی بروسلی میشه فیلمهای لی در این زمینه هست فیلم های لی اولین فیلمهای رزمی بود که از تلویزیون پخش شد و طبیعتا مردم هنر رزمی بروسلی رو در فیلم دیدن و بیشتر تحت تاثیر قرار گرفتن از فیلم باعث محبوبیت و شهرت بروسلی بود، در مورد شهرت شخصیت هایی که با بروسلی با منابع موثق و در مسابقه واقعی مبارزه کردن هم ممنون میشم اطلاعاتی بدید ( همون طور که گفتم قصدم از انجام این سوال فقط تصحیح و کامل کردن اطلاعاتم هست )

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
خب به نظر من که شاید اشتباه باشه نمیشه گفت مثل بروسلی دیگه نمیاد یا نیست ، این رو که میخوام بگم به خاطر راهنمایی از دوستان و کامل تر کردن اطلاعات من از بروسلی هست وگرنه من اطلاعات کاملی در حد دیگر دوستان این تاپیک ندارم و فقط قصدم صحیح کردن برداشت های خودم هست که خوشحال میشم دوستان اصلاح کنن اون برداشتی رو که من از بروسلی دارم اینه که لی استاد بزرگی در هنرهای رزمی هست اما اون چیزی که باعث شهرت رزمی بروسلی میشه فیلمهای لی در این زمینه هست فیلم های لی اولین فیلمهای رزمی بود که از تلویزیون پخش شد و طبیعتا مردم هنر رزمی بروسلی رو در فیلم دیدن و بیشتر تحت تاثیر قرار گرفتن از فیلم باعث محبوبیت و شهرت بروسلی بود، در مورد شهرت شخصیت هایی که با بروسلی با منابع موثق و در مسابقه واقعی مبارزه کردن هم ممنون میشم اطلاعاتی بدید ( همون طور که گفتم قصدم از انجام این سوال فقط تصحیح و کامل کردن اطلاعاتم هست )

چاک نوریس :

استاد و قهرمان کشوری کاراته سبک کیوکوشین آمریکا در دهه 1970 آمریکا
بروس لی که خبر رقابت های جهانی مسابقات کاراته آمریکا را میشنوه تصمیم میگیره وارد مسابقات بشه و تا فینال پیش بره و در فینال قهرمان 2 دوره این مسابقات یعنی چاک نوریس را شکست بده
چاک نوریس بعد از شکست علاقه مند به سبک جیت کان دو بروس لی میشه
با هم به تبادل تکنیک میپردازند و چاک جز دوستان نزدیک و مهربان بروس میشه

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
دوستان کسی آدرس سایت کن دو ایران رو نمیدونه؟
آخه بنیانگذار کن دو ایران آقای حسین کرمیار هست و فقط سایت استاد مهدیزاده توی لیست گوگل میاد ؟
کسی اطلاعی داره؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

ترین گرامی. ممنونم از شما برای این بحث.
اما نظر بنده:

اینکه شهرت بروس لی صرفا به خاطر فیلم های سینمایی بدانیم در واقع کمال بی انصافی هست.

- درباره ی فیلم های هنگ کنگی نکته ای که باید اشاره کنم این هست که این فیلم ها در زمان لی بوجود نیامدند. در واقع ساخت این فیلم ها در دهه ی بیست میلادی شروع شد. اینکه ژانر رزمی بعد از گذشت 50 سال و در دهه هفتاد میلادی، بوسیله بروس لی به شهرت و محبوبیت رسید خودش تلویحات جالبی دارد.

- شهرت بروس لی پیش از حضورش در سینما شروع شد. بروس لی سالها پیش از آنکه در فیلم های سینمایی به شهرت برسد آنقدر شناخته شده بود که افراد مرفه آمریکایی از جمله بازیگران هالیوود، مبالغ گزافی پرداخت می کردند تا به طور خصوصی از او آموزش ببینید و ...

- با حضورش در لانگ بیچ 1964 و نمایش کونگ فو، لی برای اولین بار به معرفی هنرهای رزمی چینی در غرب پرداخت، اما این همه ی داستان نیست. او در واقع خودش را در موقعیت حساسی میدید. چرا که لازم بود برای معرفی صحیح هنرهای رزمی چینی، به معرفی فرهنگ، فلسفه و تاریخ چین نیز بپردازد. به این دلایل بود که او مطالعات بسیار گسترده ای را آغاز کرد. در واقع او نماینده تمام و کمال فرهنگ چینی بود و به خوبی هم از عهده اش بر می آمد.

- ماجرای معرفی کونگ فو به غرب هم از جمله مسائل مهمی بود که می توانست زندگی اش را به خطر بیاندازد. (می دانید که من بنا به دلایلی مرگ لی را "قتل" می دانم.)

- او به نقد بسیاری از روش های تمرینی و مبارزه پرداخت و در زمینه های مختلف تحول هایی بوجود آورد.

- از اولین کسانی بود که به طور دقیق، به روز و علمی به مطالعه بدنسازی رزمی، تغذیه و مباحث مرتبط پرداخت.

- از اولین کسانی بود که به مطالعه کتاب های Kinesiology و بیومکانیک پرداخت و آنها را در طراحی روش مبارزه اش بکار بست.

- زمانی که لی از تمریناتی مانند میت زنی استفاده می کرد، این تمرین حتی در میان بوکسور ها چندان متداول نبود.

- در تاپیک جون فان جیت کان دو بسیار تلاش کردم که نشان بدهم این روش تا چه حد به جزییات و ظرائف پرداخته است. خوشبختانه بروس لی نویسنده و مفسر قهاری بود و نوشته های بسیاری از او بجا مانده. مطالعه و دقت در آنها می تواند به شما در قضاوتی که دارید کمک بکند.

- بنده جزو افرادی هستم که عقاید او را با دلایل بسیار، "مترقی و جلوتر از زمانه ی خودش" می دانم و ارزیابی می کنم. عقایدی که هنوز هم آن طور که باید شناخته شده نیستند.

- درباره مبارزه ی بروس لی با دیگران موارد بسیاری هست که شاید فرصتی شد در اینده تعدادی از مهمترین هایش را عرض کردم.

- این لیست می تواند ادامه هم داشته باشد، اما جان کلام اینکه در طول تاریخ به افرادی بر می خوریم که در حوزه ی فعالیت شان، پا را فراتر از باور ها و روش های پذیرفته شده گذاشته اند، نگرش متفاوتی عرضه کرده و راه تازه ای گشوده اند. به عقیده ی بنده، در زمینه هنر رزمی بروس لی چنین جایگاهی دارد.

ممنون از توجه تان

32627_560928273940838_1412455649_n.jpg

Last edited:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
چاک نوریس :

استاد و قهرمان کشوری کاراته سبک کیوکوشین آمریکا در دهه 1970 آمریکا
بروس لی که خبر رقابت های جهانی مسابقات کاراته آمریکا را میشنوه تصمیم میگیره وارد مسابقات بشه و تا فینال پیش بره و در فینال قهرمان 2 دوره این مسابقات یعنی چاک نوریس را شکست بده
چاک نوریس بعد از شکست علاقه مند به سبک جیت کان دو بروس لی میشه
با هم به تبادل تکنیک میپردازند و چاک جز دوستان نزدیک و مهربان بروس میشه

ممنون رضاجان ، مگه بروسلی با چاک نوریس فقط در فیلم مبارزه نکرد که به دعوت بروسلی برای بازی در فیلم بود ، در لانگ بیچ بروسلی به غیر از اجرای حرکات عالی رزمی مگه مبارزه هم کرد؟
ممنون میشم اگه اشتباه میکنم اون رو تصحیح کنید

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ترین گرامی. ممنونم از شما برای این بحث.
اما نظر بنده:

اینکه شهرت بروس لی صرفا به خاطر فیلم های سینمایی بدانیم در واقع کمال بی انصافی هست.

- درباره ی فیلم های هنگ کنگی نکته ای که باید اشاره کنم این هست که این فیلم ها در زمان لی بوجود نیامدند. در واقع ساخت این فیلم ها در دهه ی بیست میلادی شروع شد. اینکه ژانر رزمی بعد از گذشت 50 سال و در دهه هفتاد میلادی، بوسیله بروس لی به شهرت و محبوبیت رسید خودش تلویحات جالبی دارد.

- شهرت بروس لی پیش از حضورش در سینما شروع شد. بروس لی سالها پیش از آنکه در فیلم های سینمایی به شهرت برسد آنقدر شناخته شده بود که افراد مرفه آمریکایی از جمله بازیگران هالیوود، مبالغ گزافی پرداخت می کردند تا به طور خصوصی از او آموزش ببینید و ...

- با حضورش در لانگ بیچ 1964 و نمایش کونگ فو، لی برای اولین بار به معرفی هنرهای رزمی چینی در غرب پرداخت، اما این همه ی داستان نیست. او در واقع خودش را در موقعیت حساسی میدید. چرا که لازم بود برای معرفی صحیح هنرهای رزمی چینی، به معرفی فرهنگ، فلسفه و تاریخ چین نیز بپردازد. به این دلایل بود که او مطالعات بسیار گسترده ای را آغاز کرد. در واقع او نماینده تمام و کمال فرهنگ چینی بود و به خوبی هم از عهده اش بر می آمد.

- ماجرای معرفی کونگ فو به غرب هم از جمله مسائل مهمی بود که می توانست زندگی اش را به خطر بیاندازد. (می دانید که من بنا به دلایلی مرگ لی را "قتل" می دانم.)

- او به نقد بسیاری از روش های تمرینی و مبارزه پرداخت و در زمینه های مختلف تحول هایی بوجود آورد.

- از اولین کسانی بود که به طور دقیق، به روز و علمی به مطالعه بدنسازی رزمی، تغذیه و مباحث مرتبط پرداخت.

- از اولین کسانی بود که به مطالعه کتاب های Kinesiology و بیومکانیک پرداخت و آنها را در طراحی روش مبارزه اش بکار بست.

- زمانی که لی از تمریناتی مانند میت زنی استفاده می کرد، این تمرین حتی در میان بوکسور ها چندان متداول نبود.

- در تاپیک جون فان جیت کان دو بسیار تلاش کردم که نشان بدهم این روش تا چه حد به جزییات و ظرائف پرداخته است. خوشبختانه بروس لی نویسنده و مفسر قهاری بود و نوشته های بسیاری از او بجا مانده. مطالعه و دقت در آنها می تواند به شما در قضاوتی که دارید کمک بکند.

- بنده جزو افرادی هستم که عقاید او را با دلایل بسیار، "مترقی و جلوتر از زمانه ی خودش" می دانم و ارزیابی می کنم. عقایدی که هنوز هم آن طور که باید شناخته شده نیستند.

- درباره مبارزه ی بروس لی با دیگران موارد بسیاری هست که شاید فرصتی شد در اینده تعدادی از مهمترین هایش را عرض کردم.

- این لیست می تواند ادامه هم داشته باشد، اما جان کلام اینکه در طول تاریخ به افرادی بر می خوریم که در حوزه ی فعالیت شان، پا را فراتر از باور ها و روش های پذیرفته شده گذاشته اند، نگرش متفاوتی عرضه کرده و راه تازه ای گشوده اند. به عقیده ی بنده، در زمینه هنر رزمی بروس لی چنین جایگاهی دارد.

ممنون از توجه تان

ممنون از مطالب بسیار خوبتون
مطالب شما رو قبول دارم بروسلی از زمان خودش جلوتر بود فردی باهوش و با مطالعه که خودش رو وقف هنر رزمی و شناساندن کونگ فو به دنیا و اصلاح در بسیاری از موارد چه در تمرین و مبارزه و .. کرد که شاید همین عامل باعث مرگ او و پسرش شد اون چیزی که میخوام بیشتر ازش بدونم کاربرد در واقعیت هست ، اینکه مثلا چرا بعد از مرگ بروسلی این سبک از وی که از زمان خودش جلوتر ، کاملتر و همراه با گرفتن ایرادات سبک های رزمی دیگر بود از بین رفت و دیگه اون سبک رو به معنای واقعی در هیچ کجا شاهد نیستیم ، آیا علتش فقط دشمنی و شاگردان بعد از بروسلی بود که این هنر رو نتونستن انتقال بدن ؟ ... یا مبارزه هایی رو که بروسلی در واقعیت برای ارتقاء هنر رزمی خود و همچنین مقایسه با دیگر سبک های رزمی داشت به دور از داستان و فیلم با چه شخصیت هایی بود؟
باز هم میگم هدف من از چنین بحث هایی تصحیح اطلاعات اشتباه خودم و بعضی دیگر هست ، که در باشگاهها مشاهده میکنم حتی از جانب برخی ملی پوشان رزمی

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ممنون از مطالب بسیار خوبتون
مطالب شما رو قبول دارم بروسلی از زمان خودش جلوتر بود فردی باهوش و با مطالعه که خودش رو وقف هنر رزمی و شناساندن کونگ فو به دنیا و اصلاح در بسیاری از موارد چه در تمرین و مبارزه و .. کرد که شاید همین عامل باعث مرگ او و پسرش شد اون چیزی که میخوام بیشتر ازش بدونم کاربرد در واقعیت هست ، اینکه مثلا چرا بعد از مرگ بروسلی این سبک از وی که از زمان خودش جلوتر ، کاملتر و همراه با گرفتن ایرادات سبک های رزمی دیگر بود از بین رفت و دیگه اون سبک رو به معنای واقعی در هیچ کجا شاهد نیستیم ، آیا علتش فقط دشمنی و شاگردان بعد از بروسلی بود که این هنر رو نتونستن انتقال بدن ؟ ... یا مبارزه هایی رو که بروسلی در واقعیت برای ارتقاء هنر رزمی خود و همچنین مقایسه با دیگر سبک های رزمی داشت به دور از داستان و فیلم با چه شخصیت هایی بود؟
باز هم میگم هدف من از چنین بحث هایی تصحیح اطلاعات اشتباه خودم و بعضی دیگر هست ، که در باشگاهها مشاهده میکنم حتی از جانب برخی ملی پوشان رزمی

سلام
اگر شما اعتقاد دارید که روش بروس لی دیگه وجود خارجی نداره که خب بحثی باقی نمی مونه. درباره اینکه جیت کان دو چه سرنوشتی داشته تا امروز من بارها توضیحاتی دادم. جیت کان دو وجود داره اما به شکل نسبتا محدود. به سادگی هم قابل انتقال به دیگران نیست و ...

اگر مساله صرفا مبارزات بروس لی با دیگران است که خب بحث دیگری است.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام
اگر شما اعتقاد دارید که روش بروس لی دیگه وجود خارجی نداره که خب بحثی باقی نمی مونه. درباره اینکه جیت کان دو چه سرنوشتی داشته تا امروز من بارها توضیحاتی دادم. جیت کان دو وجود داره اما به شکل نسبتا محدود. به سادگی هم قابل انتقال به دیگران نیست و ...

اگر مساله صرفا مبارزات بروس لی با دیگران است که خب بحث دیگری است.

نه استاد آبتین من اصلا نمیخوام بگم که جیت کاندو وجود خارجی نداره ، حتی اگه یادتون باشه بهتون گفتم اگه جیت کاندوی واقعی رو ما در ایران داشتیم مطمئنا این سبک رو انتخاب می کردم چرا که این سبک رو سبکی بینظیر میدونم ، این سبک در حالی محدود هست که میتونست بهترین و مهمترین سبک باشه یعنی دانش انتقال اون در شاگردان لی وجود نداشت و یا تغییر این سبک به خاطر حالا هرچی از جانب برخی باعث محدود شدن اون بود؟ بحث من و اطلاعاتی که میخوام در مورد خود بروسلی هست که شما در مورد خیلی از موضوعات پاسخ دادید ،ممنون
اگه در مورد مبارزات بروسلی هم توضیح بدید ممنون میشم

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
نه استاد آبتین من اصلا نمیخوام بگم که جیت کاندو وجود خارجی نداره ، حتی اگه یادتون باشه بهتون گفتم اگه جیت کاندوی واقعی رو ما در ایران داشتیم مطمئنا این سبک رو انتخاب می کردم چرا که این سبک رو سبکی بینظیر میدونم ، این سبک در حالی محدود هست که میتونست بهترین و مهمترین سبک باشه یعنی دانش انتقال اون در شاگردان لی وجود نداشت و یا تغییر این سبک به خاطر حالا هرچی از جانب برخی باعث محدود شدن اون بود؟ بحث من و اطلاعاتی که میخوام در مورد خود بروسلی هست که شما در مورد خیلی از موضوعات پاسخ دادید ،ممنون
اگه در مورد مبارزات بروسلی هم توضیح بدید ممنون میشم

در بین شاگردانش دانش خوبی وجود داشت ولی تعداد این افراد کم بود، برنامه ریزی ای هم نداشتند، بی انگیزه هم بودند و ... از طرف دیگر روش های نادرست و تجاری تحت عنوان جیت کان دو هم مثل قارچ در حال رشد بود و در مجموع اوضاع پیچیده ای بوجود آمد.

درباره مبارزه های بروس لی نکته اولی که به ذهنم می رسه این هست که اگر در آن زمان مثل امروز، همه یک موبایل با قابلیت فیلم برداری توی جیب شان بود احتمالا امروز مستندات زیادی از مبارزه های مهم و غیر مهم لی باقی مانده بود.

معروف ترین مبارزه لی زمانی پیش آمد که اساتید کونگ فو او را از ادامه ی آموزش هنرهای رزمی به غربی ها منع کردند. پیشنهاد این بود که در صورتیکه لی بخواهد به آموزش ادامه بدهد باید با نماینده ای از رزمی کاران چینی مبارزه کند و ... برای این منظور ونگ جک من، فردی که او را کونگ فو کار قابلی می دانستند، به آمریکا آمد و مبارزه ای اتفاق افتاد. مبارزه سه دقیقه طول کشید و نماینده چینی ها به شدت شکست خورد. در ادامه لی، به فکر ایجاد روش تازه ای به نام جیت کان دو افتاد، چرا که فکر می کرد مبارزه اش بیش از حد طول کشیده است. ونگ جک من بعدها تلاش کرد مجددا با لی مبارزه کند اما این اتفاق نیافتاد.

بروس لی تعدادی مبارزه با اساتید و مبارزان چینی دارد چه در سالهایی که کونگ فوی سنتی تمرین می کرد و چه در زمانی که جیت کان دو را شکل داده بود. از جالب ترین آنها مبارزه با یکی از بهترین شاگردان ایپ من بود که شاید چیزی درباره اش نشنیده باشید. این مبارزه ی دوستانه زمانی اتفاق افتاد که جیت کان دوی او به کمال رسیده بود و تقابل جالبی میان وینگ چون و جیت کان دو از آب در آمد.

مبارزه با جودو کاران و کاراته کاهای کمربند مشکی هم برایش پیش آمده بود که ظرف چند ثانیه تمام می شد.

در پشت صحنه فیلم هایی که بازی می کرد درگیری زیاد بود. هر چند تهیه کنندگان فیلم ها از او می خواستند به مبارزه طلبی هایی که پیش می آمد بی اعتنا باشد اما در این بین موارد جالبی هم پیش می آمد که او وادار به مبارزه می شد.

بروس لی در نامه ای به یکی از دوستانش، از مبارزه اش با یک موآی تای کار در پشت صحنه فیلم رییس بزرگ صحبت می کند. از جزییات این مبارزه اطلاع چندانی وجود ندارد. اینکه فرد تایلندی دقیقا چه کسی بوده، مبارزه چقدر طول کشیده و غیره. با این حال این مبارزه بارها در فیلم هایی که درباره لی ساخته اند بازسازی شده و ...

در آخر نکته ای که یادآوری اش بد نیست این بود که او از هیچ مبارزه ای شانه خالی نمی کرد و همیشه آماده بود.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
در بین شاگردانش دانش خوبی وجود داشت ولی تعداد این افراد کم بود، برنامه ریزی ای هم نداشتند، بی انگیزه هم بودند و ... از طرف دیگر روش های نادرست و تجاری تحت عنوان جیت کان دو هم مثل قارچ در حال رشد بود و در مجموع اوضاع پیچیده ای بوجود آمد.

درباره مبارزه های بروس لی نکته اولی که به ذهنم می رسه این هست که اگر در آن زمان مثل امروز، همه یک موبایل با قابلیت فیلم برداری توی جیب شان بود احتمالا امروز مستندات زیادی از مبارزه های مهم و غیر مهم لی باقی مانده بود.

معروف ترین مبارزه لی زمانی پیش آمد که اساتید کونگ فو او را از ادامه ی آموزش هنرهای رزمی به غربی ها منع کردند. پیشنهاد این بود که در صورتیکه لی بخواهد به آموزش ادامه بدهد باید با نماینده ای از رزمی کاران چینی مبارزه کند و ... برای این منظور ونگ جک من، فردی که او را کونگ فو کار قابلی می دانستند، به آمریکا آمد و مبارزه ای اتفاق افتاد. مبارزه سه دقیقه طول کشید و نماینده چینی ها به شدت شکست خورد. در ادامه لی، به فکر ایجاد روش تازه ای افتاد، چرا که فکر می کرد مبارزه اش بیش از حد طول کشیده. ونگ جک من بعدها تلاش کرد مجددا با لی مبارزه کند اما این اتفاق نیافتاد.

بروس لی تعدادی مبارزه با مبارزان چینی دارد چه در سالهایی که کونگ فوی سنتی تمرین می کرد و چه در زمانی که جیت کان دو را شکل داده بود. از جالب ترین آنها مبارزه با یکی از بهترین شاگردان ایپ من بود که شاید چیزی درباره اش نشنیده باشید. این مبارزه ی دوستانه زمانی اتفاق افتاد که جیت کان دوی او به کمال خودش نزدیک بود و تقابل جالبی از آب در آمد.

مبارزه با جودو کاران و کاراته کاهای کمربند مشکی هم برایش پیش آمده بود که ظرف چند ثانیه تمام می شد.

در پشت صحنه فیلم هایی که بازی می کرد درگیری زیاد بود. هر چند تهیه کنندگان فیلم ها از او می خواستند به مبارزه طلبی هایی که پیش می آمد بی اعتنا باشد اما در این بین موارد جالبی هم پیش می آمد که او وادار به مبارزه می شد.

بروس لی در نامه ای به یکی از دوستانش، از مبارزه اش با یک موآی تای کار در پشت صحنه فیلم رییس بزرگ صحبت می کند. از جزییات این مبارزه اطلاع چندانی وجود ندارد. اینکه فرد تایلندی دقیقا چه کسی بوده، مبارزه چقدر طول کشیده و غیره. این مساله بارها در فیلم هایی که درباره لی ساخته اند بازسازی شده و ...

نکته ای که یادآوری اش بد نیست این بود که او از هیچ مبارزه ای شانه خالی نمی کرد و همیشه آماده بود.

ممنون استاد آبتین ، اینکه از شما در مورد مبارزات بروسلی و همچنین مطالب دیگه سوال کردم این بود که شما با منابع موثق صحبت میکنید و من اعتقادی به بسیاری از مطالب اینترنت و بعضا افسانه ای و چرت و پرت ندارم اینکه شما میفرمائید ظرف چند ثانیه مبارز های دیگه رو شکست میداد برای من قابل قبوله چون شما مورد اطمینان صحبت میکنید شکست ثانیه ای حتی در مورد مبتدی های رزمی هم سخت و غیرممکنه و این نشان از قدرت بینظیر بروسلی و خارج از فیلم و بازیگری هست . ممنون از مطالب و آگاهیتون

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
با سلام

به نظر من تنها رشته ی رزمی که خوبه و برای همه موقعیت انعتاف داره دفاع شخصی هست.

کل ورزشهای رزمی تو یک پکیج جمع شده بدون نواقص فن های بسیار سبک و کاری داره.

ورزش هایی مثل کاراته وکونفو و.... همش تحاجمیو به نظر من جنبه ی مسابقاتی دارند.

اما امروزه طرف کنفو کار میکنه میگه میرم دفاع شخصی ! عدم اطلاع دوستان از دفاع شخصی هست.

مثلا یکی میخواد به شما حمله کنه تا شما بیاید بگید کدوم فن بزنم ناک اوت بشه هیچی دیگه ضربرو خوردین نقش زمین شدین ! چون یکم فنون پیچیده داره البته استاداش که نه سریع میتونن تصمیم بگیرند.

اما دفاع شخصی اگه 80 فن اولیه بلد باشید از هر طرف حمله کنن میتونید دفاع کنید و در سطوح پیشرفته تر با هر وسیله ای حمله کنند مثل چاقو و اسلحه البته از نزدیک میتونین دفاع کنید.

و حتی یاد میگیرید با روزنامه یا کلیدی حتی خودکار ! ! ! که در دست دارید از خودتون دفاع کنید.

و فوق العاده قابل انعتافه دفاع شخصی.

به نظر من دفاع شخصی یاد بگیرید که بهترین ورزشه هم دفاع میتونید کنید هم حمله

و بازم تاکیید میکنم سبک هست و ضربه های کاریی داره

حتی بچه های یگان ویژه(ضربت) بسیجیها و .... که نام نمیبرم دفاع شخصی کار میکنن.

با تشکر

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
ممنون رضاجان ، مگه بروسلی با چاک نوریس فقط در فیلم مبارزه نکرد که به دعوت بروسلی برای بازی در فیلم بود ، در لانگ بیچ بروسلی به غیر از اجرای حرکات عالی رزمی مگه مبارزه هم کرد؟
ممنون میشم اگه اشتباه میکنم اون رو تصحیح کنید

سلام
خیر
سابقه دوستی بروس لی با چاک نوریس به قبل از تولید فیلم بروس لی برمیگرده
طبق توضیحی که قبلا دادم بروس لی در فینال مسابقات چاک نوریس را شکست میده
روز بعد نوریس میاد دنبال بروس لی بش میگه بهت پول میدم به من یاد بده این فنون جادوگری را
بروس لی میگه این جادوگری نیست این اسمش کونگ فو
بعدش بروس لی و چاک نوریس با هم توافق میکنن که تبادل تکنیک داشته باشند
تا اینکه چند سال بعد بروس لی با ابداع جیت کان دو برای شناساندن جیت کان دو به دنیا تصمیم میگیره وارد هالییود بشه و در فیلم راه اژدها از چاک نوریس دعوت میکنه برای بازی
بروس بش میگه مردم میخوان 10 دقیقه یک مبارزه واقعی را ببینند پس آوانس نده

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
با سلام

اما امروزه طرف کنفو کار میکنه میگه میرم دفاع شخصی ! عدم اطلاع دوستان از دفاع شخصی هست.

مثلا یکی میخواد به شما حمله کنه تا شما بیاید بگید کدوم فن بزنم ناک اوت بشه هیچی دیگه ضربرو خوردین نقش زمین شدین ! چون یکم فنون پیچیده داره البته استاداش که نه سریع میتونن تصمیم بگیرند.

اما دفاع شخصی اگه 80 فن اولیه بلد باشید از هر طرف حمله کنن میتونید دفاع کنید و در سطوح پیشرفته تر با هر وسیله ای حمله کنند مثل چاقو و اسلحه البته از نزدیک میتونین دفاع کنید.

و حتی یاد میگیرید با روزنامه یا کلیدی حتی خودکار ! ! ! که در دست دارید از خودتون دفاع کنید.

با تشکر

اگر جوجیتسوی اصیل را در ژاپن آموزش ببینید خدای دفاع شخصی است
سبک های آیکیدو و جودو از جوجیتسو مشتق شده اند

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
از جالب ترین آنها مبارزه با یکی از بهترین شاگردان ایپ من بود که شاید چیزی درباره اش نشنیده باشید. این مبارزه ی دوستانه زمانی اتفاق افتاد که جیت کان دوی او به کمال رسیده بود و تقابل جالبی میان وینگ چون و جیت کان دو از آب در آمد.

کدوم یکی از شاگردای ایپ بود ؟
اسمش چی بود ؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام

با تشکر

تا‍پیک رو بیشتر مطالعه کنید

شما به صورت غیر حرفه ای به تفاوت ها نگاه میکنید .
پد
و این که سعی کنید از کلمات بهترین و .......... در مورد شیوه و روش ها صحبت نکنید

ممنون از حسن توجه شما

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
یک روش میخوام برای تقویت حواس پرتی و حواس جمع شدن پشت و جلو و چپ و راست
برای جلوگیری از غافلگیری

با سلام. شیوه ای که بنده خودم تجربه ش رو دارم اینه:

1- نباید از تغییر زاویه دید دچار سرگیجه بشید. بعد از تغییر زاویه دید، باید چشمتون توانایی اینو داشته باشه که سریعا تمرکز و فوکوس بکنه. پس حرکات چرخشی و غلتشی مداوم و سریع خیلی کمک می کنه.

2- با دوستان هم باشگاهی بعد از تمرین، هماهنگ بشید. چشمتونو با یه شال ببندید. دوستانتون از زوایای مختلف با صدا به شما هجوم میارن و شما باید بتونید بدون اینکه ببینید قادر باشید تشخیص بدید که از چه سمتی به شما حمله میشه.

3- ضربات مسیرهای مختلف مثل لگد جانبی، لگد پشت و ضربات دستشون خیلی میتونن تو این زمینه کمک بکنن

تجربه شخصی بنده اینه که اوایل تمرین ها شما خیلی گیج میشی و متوجه سوی حملات نمیشی ولی با مداومت و گذر زمان فقط با شنیدن صدای پا عکس العمل نشون میدی

با احترام

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
با سلام

با تشکر

با سلام

در مقایسه بین مکاتب و هنرها و سبک های رزمی، "بهترین" و... معنا نداره! هر هنر و سبکی(البته اگه واقعا وجود داشته باشه و موهومی نباشه!!) برای خودش فلسفه و آیین و طرز تفکر داره. هر هنری بر پایه ی برخی استدلال ها و تاکتیک های رزمی پی ریزی شده.

با تشکر

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
کدوم یکی از شاگردای ایپ بود ؟
اسمش چی بود ؟

می دانم که شما دارید درباره وینگ چون تحقیق می کنید. حتما درباره Wong Shun Leung تحقیقی انجام بدید. کسی که زمانی او را بهترین مبارز چین می دانستند! او در شاخه های مختلف کونگ فو مهارت داشت. به علاوه در رشته هایی مانند بوکس هم آموزش دیده بود. اما چیزی که باعث شهرت او شد، سابقه طولانی و تبحری بود که در مبارزات واقعی داشت.

imagesسس.jpg

در سالهای دهه چهل و پنجاه میلادی تورنومنتی به نام Beimo در هنگ کنگ وجود داشت. این تورنومنت غیرقانونی بود و به صورت مخفی برگزار می شد. مبارزات Beimo به این صورت بود که دو مبارز وارد اتاقی می شدند و در اتاق بسته می شد. مبارزه کاملا آزاد و بی قانون بود و محدودیت زمانی هم نداشت. جالب است بدانید که ونگ در این تورنومنت ها، رکوردی در حدود 100 پیروزی بدست آورد، بدون حتی یک شکست! او اساتید کونگ فوی بسیاری را شکست داد و باعث تعطیلی مدارس آنها شد (طبق قانون آن زمان اساتیدی که شکست می خوردند مدرسه ی کونگ فو شان به حالت تعلیق در می آمد).

در سوابق ونگ، مبارزه با خارجی ها هم وجود دارد. از جمله شکست یک شمشیر باز با استفاده از چاقوی وینگ چون و همین طور مبارزه با بوکسور درشت اندام روس به نام Giko. او در این مبارزات هم همواره پیروز بود.

زمانی که ونگ به باشگاه وینگ چون رفت، گفته می شود که او در ابتدا دو نفر از شاگردان ارشد ایپ من را شکست می دهد و سپس با ایپ من مبارزه می کند و اینبار شکست می خورد. هر چند او در مدت کوتاهی به یکی از مهمترین اعضای باشگاه تبدیل شد به طوریکه امروزه از او بعنوان بهترین وینگ چون کار در آن دوره یاد می کنند.

بیشتر مبارزاتی که در سری فیلم های ایپ من مشاهده می کنید، در واقع اقتباسی از زندگی Wong Shun Leung هستند و نه ایپ من. زندگی ایپ من این همه پرماجرا نبوده است. مبارزات ونگ نقش مهمی در معرفی، شهرت و محبوبیت سبک وینگ چون ایفا کرد که تا آن زمان، هنوز چندان شناخته شده نبود.

Ip Man 2 (2010) vs. Official Movie Trailer vs. Wing Chun vs. Kung Fu 1.jpg

آشنایی ونگ با بروس لی در همان مقطع اتفاق افتاد و بروس لی علاوه بر ایپ من، تحت نظر ونگ آموزش می دید. در سال هفتاد میلادی زمانی که بروس لی به هنگ کنگ برگشته بود، ونگ را برای میهمانی به منزلش دعوت کرد. Wan Kam Leung یکی از شاگردان ونگ، که او را در این میهمانی همراهی می کرد، ماجرا را اینطور نقل می کند که آن دو، بعد از مدتی صحبت و کری خواندن دوستانه با هم مبارزه کردند. نکته ی جالب اینجا بود که ونگ نمی توانست ضربات پای لی را به خوبی مهار کند و در پایان مبارزه اعتراف کرد که آن ضربات پا، بسیار سریع و قدرتمند بودند ...

Last edited:
بالا