• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
در سبک کیوکوشین مشت آماده پرتاب در کنار سینه قرار دارد در حالی که در سبکهای دیگر مانند شوتوکان و شیتوریو در کنار کمر که به نظر من کارایی آن وقتی که در کنار سینه قرار می گیرد با پرسش همراه است، چون وقتی که مشت درکنار سینه است جلو بازو تحت فشار است وفقط قدرت جلو بازو درگیر است یا قدرت جلو بازو بیشتر درگیر است اما وقتی که مشت آماده زدن در کنار کمر قرار دارد هم جلو بازو وهم پشت بازو وهم قدرت کتف ضربه را به جلو پرتاب می کند.نظر شما چیست؟

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
با سلام

در مقایسه بین مکاتب و هنرها و سبک های رزمی، "بهترین" و... معنا نداره! هر هنر و سبکی(البته اگه واقعا وجود داشته باشه و موهومی نباشه!!) برای خودش فلسفه و آیین و طرز تفکر داره. هر هنری بر پایه ی برخی استدلال ها و تاکتیک های رزمی پی ریزی شده.

با تشکر
خوشحال میشم دوستانی را که نوشته ام در باره فلسفه متفاوت بودن هنرهای رزمی می باشد را نخوانده اند والان در صفحه دوم موضوعات است بدانم.:)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
در سبک کیوکوشین مشت آماده پرتاب در کنار سینه قرار دارد در حالی که در سبکهای دیگر مانند شوتوکان و شیتوریو در کنار کمر که به نظر من کارایی آن وقتی که در کنار سینه قرار می گیرد با پرسش همراه است، چون وقتی که مشت درکنار سینه است جلو بازو تحت فشار است وفقط قدرت جلو بازو درگیر است یا قدرت جلو بازو بیشتر درگیر است اما وقتی که مشت آماده زدن در کنار کمر قرار دارد هم جلو بازو وهم پشت بازو وهم قدرت کتف ضربه را به جلو پرتاب می کند.نظر شما چیست؟

درود . تا جایی که بنده مطلع هستم ، در کیوکوشین کاراته منشاء قدرت ضربات دست از چرخش کمر است . عضلات دست باعث سرعت دادن به مشت یا حرکاتی از این قبیل است . البته شما در مورد کارایی صحبت کردید . باید عرض کنم که بنده هم زمانی که کیوکوشین کار میکردم برایم جای تعجب داشت که باید مشتم را کنار سینه قرار دهم . هیچ وقت هم جواب قانع کننده ای برایش پیدا نکردم . ولی آنچه که مسلم است اینه که هنگام مبارزه کیوکوشین بیشتر از ضربات آگو و شیتا و .... استفاده میشود و خیلی کم دیده شده که به صورتی که فرمودید مشت بزنند .

Last edited:

sh.nqz

Registered User
لایک‌ها
59
درود . تا جایی که بنده مطلع هستم ، در کیوکوشین کاراته منشاء قدرت ضربات دست از چرخش کمر است . عضلات دست باعث سرعت دادن به مشت یا حرکاتی از این قبیل است . البته شما در مورد کارایی صحبت کردید . باید عرض کنم که بنده هم زمانی که کیوکوشین کار میکردم برایم جای تعجب داشت که باید مشتم را کنار سینه قرار دهم . هیچ وقت هم جواب قانع کننده ای برایش پیدا نکردم . ولی آنچه که مسلم است اینه که هنگام مبارزه کیوکوشین بیشتر از ضربات آگو و شیتا و .... استفاده میشود و خیلی کم دیده شده که به صورتی که فرمودید مشت بزنند .

با تشکر. من فکر می کنم دلیل عدم استفاده از این نوع ضربه در کیوکوشین این است که این ضربه استاندارد کاراته به دلیل باز بودن گارد مبارزان است که این خود هم به دلیل عدم نیاز به گارد بسته است در مبارزات این سبک است چون زدن ضربه دست به گردن و سر مبارزان ممنوع است که باعث می شود ضربات بلند همراه با نفوذ در گارد حریف مورد نیاز نباشد چون خود مهاجم هم می داند نیازی به حفاظت از سرو گردن خود ندارد که بخواهد با احتیاط بیشتر مبازه کند بنابر این مبارزه از فاصله نزدیک انجام می شود که مبارزه از این فاصله هم نیازی به استفاده از ضربه استاندارد مشت بلند ندارد.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
تاپیک چه قدر سوت و کوره ... :(

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
Last edited:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام به همه دوستان

میخواستم بدونم نظر شما در مورد این عکس چی هست ؟

مشاهده پیوست 397886

درود بر شما استاد . خوب به نظر من در نگاه اول ، اصلا منظره جالب و قشنگی نیست :D. اما از دیدگاه علمی ، واقعا کار جالب و خطرناکی است . راستی علت این همه سوزن و ایجاد سوراخ در بدن چیست ؟ یعنی کلا مزایای این کار را بگویید ، لطفا :) !

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
درود بر شما استاد . خوب به نظر من در نگاه اول ، اصلا منظره جالب و قشنگی نیست :D. اما از دیدگاه علمی ، واقعا کار جالب و خطرناکی است . راستی علت این همه سوزن و ایجاد سوراخ در بدن چیست ؟ یعنی کلا مزایای این کار را بگویید ، لطفا :) !

سوال اول من أیا ایشون رو میشناسید؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

danadama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان کسی هست اینجا اطلاعاتی در مورد ساواته به من بده ؟!

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام دوستان کسی هست اینجا اطلاعاتی در مورد ساواته به من بده ؟!

بله . هستند . دوستان و اساتید . اما کم پیدا هستند . :)

بنده آنچنان از روند پیدایش آن اطلاع ندارم . همینقدر میدانم که مربوط به کشور فرانسه است و حین مبارزه کفش به پا دارند و مجموعه ای از ضربات دست و پا است . دوستان دیگر اطلاعات بهتری می توانند در اختیارتان بگذارند .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

بله فوجیتا سیکو. (آخرین نینجای کوکا)

یکی از اساتید بی نظیر دنیای علوم رزمی کهن و مکاتب جنگی. که درجه ای چون مردانی افسانه ای واقعی چون میاموتو موساشی و هاتوری هانزو داشت.

شخصی که به گفته تاریخ با دستان خالی و سلاح سرد چند صد مرد مسلح رو در نربرد های نامنظم دایمیو ناکار کرد
دانشور علوم مدارس جا سو سی نینجا
متخصص در نقاط حساس و فیزولوژی علوم عصبی بدن
دارای رتبه و درجه رزمی بالا از چندین و چند مدارس باستانی و سری ژاپن

شاگرد او روکوتو ایشیکو میگوید: او مثل یک خفاش زندگی میکرد . و معروف به خفاش سیاه شده بود.

تا مدت ها کسی بدن اریان او را ندیده بود. در یک رویداد تصادفی اساتید هنرهای رزمی پی به بدن غیر عادی او بردن. تا در یک جلسه گردهمایی اساتید مکاتب رزمی همه با دبدن بدن عجیب شگفت انگیز ایشون به وجه اومدن .

او مفاصل بدن خود را ازجا در می آورد و دانش ها و آداب و روش پیچیده ای در مورد بدن انسان میدانست.

او درد و عصب را به نقطه صفر میرسانده

کسی هنوز از مکان سری آموزشهای نینجوتسو ایشون خبر نداره و این که اوستاد او کدام یک از خواندان نینجا بوده

او دانش نینجا کوکا را با مرگ مرموزش به گور برد

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
سلام دوستان.بنده بوکس کار میکنم.(اگه یادتون باشه یه کم در موردش صحبت کرده بودیم.)ولی متاسفانه میگرن دارم و دکتر گفته نباید ضربه به سرت بخوره.ولی من به حرفش خیلی اعتنا نمیکردم.تا اینکه سر دردم این اواخر یکم بیشتر شده و یکم منو نگران کرده.به نظرتون چی کار کنم؟اگه اطلاعات کمی دادم که نمیشه با استناد بر اینها جواب داد لطفا بپرسید.ممنون.منتظرم.

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
سلام دوستان.بنده بوکس کار میکنم.(اگه یادتون باشه یه کم در موردش صحبت کرده بودیم.)ولی متاسفانه میگرن دارم و دکتر گفته نباید ضربه به سرت بخوره.ولی من به حرفش خیلی اعتنا نمیکردم.تا اینکه سر دردم این اواخر یکم بیشتر شده و یکم منو نگران کرده.به نظرتون چی کار کنم؟اگه اطلاعات کمی دادم که نمیشه با استناد بر اینها جواب داد لطفا بپرسید.ممنون.منتظرم.

سلام دوست عزیز. بنده هم میگرن دارم و در کل میگرن بیشتر به میزان استرس و تنش زندگی تون مربوطه و کلا میگرن علاوه بر علل فیزیکی مثل ضربه و اینا بیشتر یه بیماری استرس محوره. نکته بعدی اینه که توصیه میکنم عضلات گردنتون رو قویتر کنید تا بتونه تکانه ی ضربات رو بگیره. میگرن یه بیماری مزمنه و اگر درست تشخیص داده باشی که میگرن داری جای نگرانی نیست. فقط استرستون رو کاهش بدید و در صورت نیاز از مسکن ها و بویژه نوافن استفاده کنید.

با تقدیم احترام

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
سلام دوست عزیز. بنده هم میگرن دارم و در کل میگرن بیشتر به میزان استرس و تنش زندگی تون مربوطه و کلا میگرن علاوه بر علل فیزیکی مثل ضربه و اینا بیشتر یه بیماری استرس محوره. نکته بعدی اینه که توصیه میکنم عضلات گردنتون رو قویتر کنید تا بتونه تکانه ی ضربات رو بگیره. میگرن یه بیماری مزمنه و اگر درست تشخیص داده باشی که میگرن داری جای نگرانی نیست. فقط استرستون رو کاهش بدید و در صورت نیاز از مسکن ها و بویژه نوافن استفاده کنید.

با تقدیم احترام

دوست عزیز خیلی ممنون بابت پاسخ.
ولی یه نکته ای هست اینه که من دو سال پیش وقتی با دوستام سالن فوتسال رفته بودیم موقع دویدن پام لیز خورد و پشت سرم به شدت خورد زمین طوری که بیهوش شدم.بعد از چند ماه درد های شدید از ناحیه ی پشت سر و جلوی سر اومد سراغم.وقتی رفتم دکتر بعد از چند جور عکس و نوار مغزی معلوم شد که اون زمین خوردن باعث ایجاد تشنج نهان شده و حالا تقریبا بعد از دو سال قرص و امپول خوردن تشنج رفع شده ولی هنوز درد های میگرنی مونده به همین خاطر هست که دکتر گفته نباید ضربه ی مستقیم به سر داشته باشی چون احتمال داره باعث ایجاد تشنج بشه.
نظرتون چیه دوستان؟بوکس رو میتونم ادامه بدم یا خطرناکه؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوست عزیز خیلی ممنون بابت پاسخ.
ولی یه نکته ای هست اینه که من دو سال پیش وقتی با دوستام سالن فوتسال رفته بودیم موقع دویدن پام لیز خورد و پشت سرم به شدت خورد زمین طوری که بیهوش شدم.بعد از چند ماه درد های شدید از ناحیه ی پشت سر و جلوی سر اومد سراغم.وقتی رفتم دکتر بعد از چند جور عکس و نوار مغزی معلوم شد که اون زمین خوردن باعث ایجاد تشنج نهان شده و حالا تقریبا بعد از دو سال قرص و امپول خوردن تشنج رفع شده ولی هنوز درد های میگرنی مونده به همین خاطر هست که دکتر گفته نباید ضربه ی مستقیم به سر داشته باشی چون احتمال داره باعث ایجاد تشنج بشه.
نظرتون چیه دوستان؟بوکس رو میتونم ادامه بدم یا خطرناکه؟

درود . به نظر من با این مواردی که گفتی بهتره بوکس را کنار بگذاری .

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
درود . به نظر من با این مواردی که گفتی بهتره بوکس را کنار بگذاری .

دوست عزیز خیلی ممنون.خب به نظرتون به جای بوکس چیکار کنم؟(هدف من از شروع بوکس ورزش کردن و دونستن یه راه برای دفاع از خودم در مواقع ضروری بود)فکر کنم ایکیدو -جودو-جوجیتسو گزینه های خوبی هستند.نظر شما چیه ممنون میشم یه توضیح بدین.به غیر از این سه ورزش چه گزینه هایی دارم؟

بالا