• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
سلام به شما

سبک بخصوصی مدنظر دارید؟ (منظورم یکجور علاقه ی شخصی هست.)
سبک مبارزات بروس و این بنده خدا اقای ایپو میگم;) ازین سبکا خوشم میاد.فرز سریع پر قدرت ودر عین حال با انعطاف و روان

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
0hm7x0gfkz3dcatj60ls.jpgWallpaper_Bruce_Lee_The_Truth_Of_Jeet_Kune_Do_By_Yussef.jpg
دوستان من قوانین اینجارو نمیدونم
اگر نباید عکس اپ کنم بگیدا.
واسه تنوع گاهی چندتا عکس میذارم.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سبک مبارزات بروس و این بنده خدا اقای ایپو میگم;) ازین سبکا خوشم میاد.فرز سریع پر قدرت ودر عین حال با انعطاف و روان

خوب در اینجا وارد تخصص استاد آبتین شدید :happy: جیت کاندو و وینگ چون

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

سبک بروس لی را پیشنهاد می دم از اولویت هایت کنار بگذاری. امکان آموزش در داخل وجود نداره. برای اطلاعات بیشتر تاپیک جون فان جیت کان دو را مطالعه بفرمایید.

اما "وینگ چون" گزینه ی خوبیه.

امیدوارم شروع کنید و موفق هم باشید.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
[FONT=&amp] نمیدونم اسم [FONT=&amp]سان تزو[/FONT] رو تا به حال شنیدید یا نه؟[/FONT]
[FONT=&amp]سان تزو یک فرمانده چینی بوده و متخصص استراتژی های جنگی عصر قدیم (قبل از میلاد) چین به حساب میاد[/FONT].
[FONT=&amp]میخوام کتابش رو بهتون معرفی کنم،من تا به حال این کتاب رو بیش از 7 بار خوندم و وقتی دوباره کتاب رو دیشب ورق میزدم با خودم گفتم به شما استادان عزیز هم معرفیش کنم[/FONT]
[FONT=&amp]در ادامه فقط بخشی از مقدمه کتاب رو میذارم که اونهم بدلیل ترغیب کردنتون برای خرید کتاب هست[/FONT]

[FONT=&amp]مقدمه[/FONT] :
[FONT=&amp]حدود یکصد سال قبل از میلاد،مورخی به نام سو ما چی ین ، زندگی نامه ی او را می نویسد[/FONT]:
[FONT=&amp]سون جو که اسم اصلی اش وو بود ، اهل ایالت چی بود.هنر رزم سون جو توجه هو لو ، پادشاه وو ، را جلب کرد.هولو به سون جو گفت : «سیزده فصل فنون رزم را مطالعه کرده ام.آیا میتوانم درباره ی فرضیه ی شما در خصوص مدیریت و هدایت سربازان آزمایش کوچکی بکنم؟[/FONT]»
[FONT=&amp]سون جو جواب داد:«بلی می توانید[/FONT].»
[FONT=&amp]پادشاه پرسید:«آیا امکان دارد آزمایش با زنان انجام شود؟[/FONT]»
[FONT=&amp]پاسخ سون جو دوباره مثبت بود.پس دستور داد یکصد و هشتاد زن از کاخ منتقل شوند[/FONT].
[FONT=&amp]سون جو آنها را به دو گروه تقسیم کرد و یکی از سوگلی های پادشاه را در صدر هر گروه ، گذاشت . بعد نیزه ای به دست هریک داد و گفت: «فکر میکنم شما فرق جلو و عقب و راست و چپ را می دانید[/FONT].»
[FONT=&amp]زنان همه جواب دادند:«درست است[/FONT].»
[FONT=&amp]سون جو ادامه داد:«زمانی که می گویم نظر به جلو ، همه باید مستقیم به جلو نگاه کنید و زمانی که امر میکنم به راست راست،همگی باید به سمت و زمانی که فرمان میدهم به چپ چپ ، همگی باید به سمت چپ برگردید.وقتی دستور میدهم عقب گرد،همه باید به عقب برگردید[/FONT].»
[FONT=&amp]زنان دوباره اعلام موافقت کردند[/FONT].
[FONT=&amp]سون جو بعد از اینکه فرمان های نظامی را بدین ترتیب توضیح داد، نیزه ها و تبرزین ها را مرتب کرد تا کار را شروع کنند.بعد سون جو با صدای طبل،فرمان داد:«به راست راست.»اما زنان ناگهان زدند زیر خنده.سون جو با خونسردی گفت:«اگر فرمان ها واضح و مشخص نیست و اگر دستورها کاملاً تفهیم نشده باشد،فرمانده مقصر است.»دوباره تمرین را آغاز کرد و این بار فرمان به چپ چپ داد که باز با قهقهه ی زنان مواجه شد.سون جو گفت :«اگر فرمان ها واضح و مشخص نیست،اگر دستورها کاملا تفهیم نشده،فرمانده مقصر است؛اما اگر فرمان ها و دستورهای فرمانده واضح باشد و افراد سرپیچی کنند،افسران مقصرند.»و بعد از گفتن این حرف،دستور داد گردن دو سر گروه را بزنند.
اما شاه وو که از جایگاه مخصوص تماشا میکرد و متوجه شد سوگلی هایش در شرف اعدامند،با دلهره بسیار و به سرعت این پیام را فرستاد:«ما از توانمندی فرمانده در اداره ی لشکر رضایت کامل داریم،ولی اگر شاهد مرگ این دو سوگلی باشیم ، خوراک و نوشیدنی های ما طعم و مزه ی خود را از دست خواهند داد.خواست ما این است که آن دو اعدام نشوند.»
سون جو با متانت تمام جواب داد:«پیش تر از اعلی حضرت فرمان گرفتم فرمانده سپاهیان ایشان باشم ،لیکن الان فرمان هایی از جانب اعلی حضرت صادر شده که با توجه به اختیاراتم از پذیرش آن معذورم.» و فورا دستور داد گردن آن دو سر گروه را قطع کنند و سپس دو نفر پشت سرشان را به جای آن ها به سمت سر گروهان جدید انتخاب کرد.متعاقب این عمل،بار دیگر صدای طبل برای تمرین نواخته شد. زنان تمامی حرکات را مطابق فرامین اجرا کردند؛به چپ چپ، به راست راست، رژه و عقب گرد در حالت زانوزده و ایستاده،همه ی این حرکات با دقت و صحت کامل بدون کوچک ترین خنده یا صدایی،تمام و کمال اجرا شد.
بعد سون جو کسی را فرستاد و پیغامی را به پادشاه رساند:«خدمتگزاران اعلی حضرت دوره ی تعلیم و تربیت را طی کرده اند و با انضباط کامل آماده ی سان دیدن اعلی حضرتند.این خدمتگذاران در هر بخش ارتش می توانند مسئولیت پذیر باشند.این ها برای اجرای فرمان اعلی حضرت نه تنها هرگز سرپیچی نخواهند کرد،بلکهدر اجرای آن،تحمل گذر از آب و آتش را نیز خواهند داشت.»
اما پادشاه در جواب گفت:«فرمانده می تواند تمرین را متوقف کند و به پایگاه برگردد. ما الزامی برای سان دیدن از نفرات نمیبینیم.»
سون جو آرام گفت:«اعلی حضرت فقط با کلمات بازی می کنند و حرف هایش با عمل منطبق نیست.»
پادشاه وو پس از آن به شایستگی سون جو پی برد،در امور لشکر او را به فرماندهی برگزید.

ببخشید یکم طولانی شد
برای خرید کتاب اگر کسی خواست میتونم راهنمایی کنم

راستی این کتاب 13 فصل داره که نینجا ها به فصل سیزدهم اون علاقه مند هستند چون در مورد جاسوسی هست!

[/FONT]

بسیار ممنون

بله درباره این شخصیت چیزهایی میدانم. در یک مستند می دیدم که در جنگ ویتنام، فرمانده ویتنامی با بکار گیری اصول سان تزو آمریکایی ها را شکست می داد. کتابی که اشاره کردید ترجمه شده؟

tcp/ip

Registered User
لایک‌ها
72
با سلام خدمت اساتید محترم

لطفا به من مشاوره بدید

من 25 سالمه و علاقه زیادی به ورشهای رزمی دارم چند سال قبل به مدت 6 ماه تو ا کار کردم و یه مدت هم وشواما الان خیلی دوست دارم ادامه بدم و چندتا سوال داشتم

به نظرتون تو این سن برای ورزشهای رزمی دیر نیست ؟

چه سبکهایی تو ایران اصالت دارن ؟ یعنی اساتید برجسته دارن و پشتوانه قوی ؟اگر لطف کنید اسامی سبکهایی که تو ایران اصالت دارن برام بگین ممنون میشم؟

من با 177 قد و 67 کیلو وزن کدوم سبک برای من مناسبه؟

تو شیراز چه سبکهایی وجود داره برای کار کردن که اساتید خوب داشته باشه؟

سوالاتم همین بود ممنون میشم راهنمایی کنید اگه جای نامناسبی پست دادم عذر خواهی میکنم :)

Last edited:

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
بسیار ممنون

بله درباره این شخصیت چیزهایی میدانم. در یک مستند می دیدم که در جنگ ویتنام، فرمانده ویتنامی با بکار گیری اصول سان تزو آمریکایی ها را شکست می داد. کتابی که اشاره کردید ترجمه شده؟

بله ترجمه شده

این کتاب رو با عنوان هایی مثل: هنر رزم ، هنر جنگ ، قواعد سان تزو و ... میتونید پیدا کنید

کتاب هنر رزم ترجمه نادر سعیدی (این نسخه رو من دارم) رو میتونید از اینجا تهیه کنید که اولین ترجمه این کتاب به زبان فارسی هست

لینک

هنر جنگاوری ترجمه علی کردستی از اینجا

هنر جنگ ترجمه محمود حمیدخانی و حسین رسولی از اینجا و همینطور از اینجا

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
امروز داشتم دعوای بین دو راننده سواری پراید را تماشا میکردم

همشون از ضربات مشت ناشیانه استفاده میکنن آخرش هم کار به روی زمین کشیده میشه

نه ضربه آرنجی در کاره نه دفاع با ساعد

صحبتی از حرکات آیکیدو با با دست گرفتن یک دست و پیچوندن مچ هم نبود

چه خوب میشید مردم موقع دعوا بطور غریزی هم از ضربه آرنج استفاده میکردن هم از ضربات زانو

بنظرم جوجیتسو در رزم عالی عمل میکنه

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با سلام خدمت اساتید محترم

لطفا به من مشاوره بدید

من 25 سالمه و علاقه زیادی به ورشهای رزمی دارم چند سال قبل به مدت 6 ماه تو ا کار کردم و یه مدت هم وشواما الان خیلی دوست دارم ادامه بدم و چندتا سوال داشتم

به نظرتون تو این سن برای ورزشهای رزمی دیر نیست ؟

چه سبکهایی تو ایران اصالت دارن ؟ یعنی اساتید برجسته دارن و پشتوانه قوی ؟اگر لطف کنید اسامی سبکهایی که تو ایران اصالت دارن برام بگین ممنون میشم؟

من با 177 قد و 67 کیلو وزن کدوم سبک برای من مناسبه؟

تو شیراز چه سبکهایی وجود داره برای کار کردن که اساتید خوب داشته باشه؟

سوالاتم همین بود ممنون میشم راهنمایی کنید اگه جای نامناسبی پست دادم عذر خواهی میکنم :)

درود بر شما . جای بسیار خوبی سوالتون را پرسیدید . در ایران یکسری سبک ها مثل کاراته / جودو / تکواندو / ووشو ، سابقه ی

فعالیت بیش از چند دهه دارند و همینطور دارای اساتید بیشتر و شاید بتوان گفت اصالت بیشتری نسبت به سایر سبک ها دارند . و البته

فدراسیون های سبک های گفته شده فعالیت های عجیبی در این چند سال انجام داده ( بگذریم ) ،یکسری سبک ها وضعیت

نامشخصی دارند و این بستگی به استاد شما دارد که چطور آموزش میدهد مثل آی کی دو و کیک بوکسینگ و موای تای و جوجیتسو و

هاپکیدو و ...... . شاید الارقم اینکه این چند سبک چند دهه است که در حال آموزش هستند اما تعداد استاد نماها در این چند سبک به

قدری زیاد شده که متاسفانه فقط وقت و هزینه افراد را به هدر میدهند . سبک های مثل نینجوتسو ، وینگ چون و جیت کاندو و ...... هم

بهتر است بگم که اگر مطالب این تاپیک را بخوانید متوجه میشوید هیچ نماینده رسمی در ایران ندارند . البته این تقسیم بندی خیلی کلی و

سلیقه ای بود . امیدوارم درک کنید که سبک های رزمی که در ایران فعالیت دارند بسیار زیادند . بیشتر خواستم بگم که سبک هایی مثل

کاراته و جودو و تکواندو و ووشو دارای سابقه بیشتر و اساتید بهتر و بیشتر و با سابقه هست . و میتوانید استاد با تجربه و خوبی در این

سبک ها پیدا کنید .

بعضی از افراد هستند که بنا به دلایلی خارج از کشور بودند . مثل کار یا تحصیل یا ... نمونه ای که بنده خودم مشاهده کرده بودم فردی ایرانی بود که در ژاپن کارمند بود و برای ورزش کردن ، شروع به یادگیری آی کی دو کرد و البته جای بسیار مناسبی آموزش دید . خوب این فرد از دید من سطح کارش و دانش رزمی اش بسیار بیشتر از نماینده رسمی آی کی دو ایران است . ( کار هر جفتشون را دیدم ) . ولی این فرد هیچ علاقه ای به آموزش دادن ندارد . منظورم از این داستان این بود که افراد با تجربه و کار کرده زیادی در ایران هستند . اما مگه چند نفرشون آموزش میدهند ؟
امیدوارم استاد خوبی انتخاب کنید .

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
بله ترجمه شده

این کتاب رو با عنوان هایی مثل: هنر رزم ، هنر جنگ ، قواعد سان تزو و ... میتونید پیدا کنید

کتاب هنر رزم ترجمه نادر سعیدی (این نسخه رو من دارم) رو میتونید از اینجا تهیه کنید که اولین ترجمه این کتاب به زبان فارسی هست

لینک

هنر جنگاوری ترجمه علی کردستی از اینجا

هنر جنگ ترجمه محمود حمیدخانی و حسین رسولی از اینجا و همینطور از اینجا

بسیار ممنون. حتما باید این کتاب را تهیه و مطالعه کنم.

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
ابتین جان تهران جای درست و حسابی سراغ داری واسه شروع وینگ چون؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ابتین جان تهران جای درست و حسابی سراغ داری واسه شروع وینگ چون؟

طی سالهای اخیر، آقای قهرمانی و شاگردانشان در ایران وینگ چون آموزش می داده اند. بنده شخصا علاقمند نیستم به تشکیلات آقای قهرمانی اما بهرحال این آدرس سایت شان هست و اطلاعات مورد نیازتان را احتمالا اینجا پیدا می کنید:

آکادمی هنرهای رزمی چینی سی فو قهرمانی

البته ایشان مدتی است سبک جدیدی ابداع کرده اند به اسم "وو وی تائو". اطلاع ندارم که آیا وینگ چون را هم هنوز آموزش می دهند یا نه. بهرحال اگر خواستید شروع کنید تحقیق کنید ببنید اوضاع چطور است. اصلا سراغ وو وی تائو نروید.

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
طی سالهای اخیر، آقای قهرمانی و شاگردانشان در ایران وینگ چون آموزش می داده اند. بنده شخصا علاقمند نیستم به تشکیلات آقای قهرمانی اما بهرحال این آدرس سایت شان هست و اطلاعات مورد نیازتان را احتمالا اینجا پیدا می کنید:

آکادمی هنرهای رزمی چینی سی فو قهرمانی

البته ایشان مدتی است سبک جدیدی ابداع کرده اند به اسم "وو وی تائو". اطلاع ندارم که آیا وینگ چون را هم هنوز آموزش می دهند یا نه. بهرحال اگر خواستید شروع کنید تحقیق کنید ببنید اوضاع چطور است. اصلا سراغ وو وی تائو نروید.
ممنون از شما دوست عزیز

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
سلام دوست عزیز.نینجا تو 30 سالگی جواب میده؟و جایی سراغ داری برای اموزش؟در ضمن زیاد سخت نگیرن دیگه بالاخره سنی ازمون گذشته کم کم باید راه بیفتیم

بالا