• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
ممنون از شما . ظاهرا در سبک وینگ چون حس لامسه از طریق دستان کاربرد به سزایی دارد ؟؟
( البته اگر اشتباه میکنم لطفا بهم گوشزد بفرمایید )

این مورد امکان دارد باعث ضعف در مبارزه شود ؟؟
(منظورم کشیده بودن دستان به سمت جلو است )
سلام دوست عزیز
اگه منظورتون نحوه ی گارده.دست ها به طور کامل کشیده نیستند و هرکر کدام از دست دارای زاویه هستند که در صورت وارد شدن نیرو به آنها سریع عکس العمل نشان دهند.
در ضمن وینگ چون گارد خاصی نداره اونی هم که شما می گید مخصوص تمرین و آموزش به کار آموزان هست.
یک نکته دیگه تا شما وینگ چون کار نکنید متوجه نمی شوید.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام دوست عزیز
اگه منظورتون نحوه ی گارده.دست ها به طور کامل کشیده نیستند و هرکر کدام از دست دارای زاویه هستند که در صورت وارد شدن نیرو به آنها سریع عکس العمل نشان دهند.
در ضمن وینگ چون گارد خاصی نداره اونی هم که شما می گید مخصوص تمرین و آموزش به کار آموزان هست.
یک نکته دیگه تا شما وینگ چون کار نکنید متوجه نمی شوید.

ممنون از شما به خاطر پاسخ :happy:. حقیقتا بنده قصد ندارم وینگ چون کار کنم . از روی کنج کاوی و علاقه سعی در بالا بردن معلوماتم دارم . میدانم که دیدن مسابقات سبک های ترکیبی ، منبع مناسبی برای بررسی قدرت یک سبک رزمی نیست . چند وقت پیش داشتم در یوتیوب مبارزات مربوط به افرادی که در دهه گذشته و دهه فعلی مبارزات و درگیری هایی بین سبک وینگ چون و سایر سبک ها انجام میدادند را مشاهده میکردم . اکثرا به طرز فجیعی شکست میخوردند . البته عرض کردم ، نمیتوان از مشاهده این گونه مبارزه ها و مسابقات یک سبک رزمی را مورد قضاوت قرار داد . و اما در مورد کشیده بودن دست ها ، خوب البته شما خیلی دقیق شدی . بله دقیقا منظورم همان چیزی است که شما فرمودی . راستش قدیم قدیما که وینگ چون کار میکردم می گفتن Wu sau یعنی نحوه گارد گرفتن . و چند نوع گارد مختلف باهامون کار کردند . حالا درست و غلطش را نمیدانم . اما فکر میکنم کشیده بودن ( با کمی زاویه ) دست ها در درگیری واقعی مخصوصا در درگیری با سبک های گراپلینگ و مخصوصا در سبک هایی که خطی نیستند ، اشکال ایجاد کند . شاید این ذهنیت از اونجایی بنده را دچار تامل کرده که ، در سبک هایی که بنده کار کرده ام تمام سعی بر این است که اجزای بدنم را از دسترس حریف دور نگه دارم . در حالی که در وینگ چون دست ها به سمت جلو است و مانند سیستما در نزدیک قفسه سینه یا کنار شکم و کمر قرار ندارد .
اما با نظر استاد آبتین موافقم . تسلط بر ضرافت ها و نکات ریز وینگ چون نیاز به تمرین سخت و زیاد و استاد خوب دارد .

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
ممنون از شما به خاطر پاسخ :happy:. حقیقتا بنده قصد ندارم وینگ چون کار کنم . از روی کنج کاوی و علاقه سعی در بالا بردن معلوماتم دارم . میدانم که دیدن مسابقات سبک های ترکیبی ، منبع مناسبی برای بررسی قدرت یک سبک رزمی نیست . چند وقت پیش داشتم در یوتیوب مبارزات مربوط به افرادی که در دهه گذشته و دهه فعلی مبارزات و درگیری هایی بین سبک وینگ چون و سایر سبک ها انجام میدادند را مشاهده میکردم . اکثرا به طرز فجیعی شکست میخوردند . البته عرض کردم ، نمیتوان از مشاهده این گونه مبارزه ها و مسابقات یک سبک رزمی را مورد قضاوت قرار داد . و اما در مورد کشیده بودن دست ها ، خوب البته شما خیلی دقیق شدی . بله دقیقا منظورم همان چیزی است که شما فرمودی . راستش قدیم قدیما که وینگ چون کار میکردم می گفتن Wu sau یعنی نحوه گارد گرفتن . و چند نوع گارد مختلف باهامون کار کردند . حالا درست و غلطش را نمیدانم . اما فکر میکنم کشیده بودن ( با کمی زاویه ) دست ها در درگیری واقعی مخصوصا در درگیری با سبک های گراپلینگ و مخصوصا در سبک هایی که خطی نیستند ، اشکال ایجاد کند . شاید این ذهنیت از اونجایی بنده را دچار تامل کرده که ، در سبک هایی که بنده کار کرده ام تمام سعی بر این است که اجزای بدنم را از دسترس حریف دور نگه دارم . در حالی که در وینگ چون دست ها به سمت جلو است و مانند سیستما در نزدیک قفسه سینه یا کنار شکم و کمر قرار ندارد .
اما با نظر استاد آبتین موافقم . تسلط بر ضرافت ها و نکات ریز وینگ چون نیاز به تمرین سخت و زیاد و استاد خوب دارد .
سلام دوست عزیز
دست های یک وینگ چون کار مثل شاخک های مورچه ها می مونه و برای ارتباط بر قرار کرن بین خود و حریف می باشد.
شما اگه با یک بوکسر کار کنید هر چه قدر هم زرنگ باشید نمی توانید از دست های حریف فرار کنید یا مثلا در یک گوشه گیر کرده باشید و حتما به وسیله ارتباطی بین خود و حریف احتیاج دارید.
اینو واقعا می گم من وقتی با یکی از دوستان بوکسرم تمرین می کردم اولا درک درست از وینگ چون نداشتم و عقب می کشیدم و دست همون وو ساعو و مان ساعو بود و بعد تمرین زیاد و کار فراوان و آوردن دست کمی به بالا و گرفتن دست با کمی زاویه به حریف تونستم دوستم را مغلوب کنم.
در درگیری های گلاویزی و روی زمین ما بیشتر به حریف ضربه می زنیم و کمتر سراغ انجام تکنیک میرویم که این مورد برای افراد مقابل خیلی غافل گیر کننده است.
بازم بگم وینگ چون امروزی با وینگ چون قدیمی خیلی تغییر کرده و اگر خوب کار بشه یکی ورزش های رزمی بی رقیبیه.

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
سلام.
اینو یادم رفت در شته ی سیستما ،من سمیناری که از این رشته دیدم تا مشت هایی به طرف فرد مورد حمله پرتاب میشد سریع فرد مورد تحاجم با دست های خود با طرف مقابل ارتباط بر قرار میکرد و او را از مسیر منحرف و یا جذب میکرد و سپس ضربه های قافل گیر کننده و دنبله داری به فرد مقابل میزد.

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان مربي كاراته ان شين ما ٣٠ تومن واسه حكم كمربند زرد ميخواد.. زياد نيست؟! ^_^

Sent from my HW-W718 using Tapatalk 2

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام دوست عزیز
دست های یک وینگ چون کار مثل شاخک های مورچه ها می مونه و برای ارتباط بر قرار کرن بین خود و حریف می باشد.
شما اگه با یک بوکسر کار کنید هر چه قدر هم زرنگ باشید نمی توانید از دست های حریف فرار کنید یا مثلا در یک گوشه گیر کرده باشید و حتما به وسیله ارتباطی بین خود و حریف احتیاج دارید.
اینو واقعا می گم من وقتی با یکی از دوستان بوکسرم تمرین می کردم اولا درک درست از وینگ چون نداشتم و عقب می کشیدم و دست همون وو ساعو و مان ساعو بود و بعد تمرین زیاد و کار فراوان و آوردن دست کمی به بالا و گرفتن دست با کمی زاویه به حریف تونستم دوستم را مغلوب کنم.
در درگیری های گلاویزی و روی زمین ما بیشتر به حریف ضربه می زنیم و کمتر سراغ انجام تکنیک میرویم که این مورد برای افراد مقابل خیلی غافل گیر کننده است.
بازم بگم وینگ چون امروزی با وینگ چون قدیمی خیلی تغییر کرده و اگر خوب کار بشه یکی ورزش های رزمی بی رقیبیه.

با تشکر از شما . اما هنوز جواب سوالم مشخص نشده است .

سلام.
اینو یادم رفت در شته ی سیستما ،من سمیناری که از این رشته دیدم تا مشت هایی به طرف فرد مورد حمله پرتاب میشد سریع فرد مورد تحاجم با دست های خود با طرف مقابل ارتباط بر قرار میکرد و او را از مسیر منحرف و یا جذب میکرد و سپس ضربه های قافل گیر کننده و دنبله داری به فرد مقابل میزد.

سمینار از کدوم مربی ؟ :D تا جایی که میدونم سیستما نظامی هیچ وقت آموزش هاشو به صورت سمینار ارائه نمیکنه . در تاپیک سیستما عرض کرده ام . سیستمای نظامی ، آسمون تا زمین با سیستمایی که در سطح کشور روسیه آموزش میدهند متفاوت است .

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
سلام.
اگه منظورتون مبارزه با ورزش های غیر خطی که گفتم بهتون اصلا وینگ چون برای مبارزه باهمین رشته ها درست شده.
اگه منظورتون در گیری گلاویزی باشه که داخل توضیح بالا گفتم.
در مورد سیستما هم استادش Vladimir Vasiliev بود که کارش واقعا عالی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام.
اگه منظورتون مبارزه با ورزش های غیر خطی که گفتم بهتون اصلا وینگ چون برای مبارزه باهمین رشته ها درست شده.
اگه منظورتون در گیری گلاویزی باشه که داخل توضیح بالا گفتم.
در مورد سیستما هم استادش Vladimir Vasiliev بود که کارش واقعا عالی

با تشکر از شما دوست عزیز . منتظر می مانم تا مابقی دوستان هم بنده را راهنمایی کرده و در کل یک جمع بندی کنم .

Vladimir Vasiliev هم کاملا میشناسم . :lol: رفیق صمیمی و شاگرد Mikhail Ryabko :p . این سیستمای نظامی نیست . توجه کنید . در ویدئو آموزشی این افراد کار با وسایلی مثل کیف پول و کمربند ..... وجود دارد . خودتون قضاوت کنید . در ضمن در سایت ویکی پدیا در مورد Vladimir Vasiliev جستجو کنید . هیچ اطلاعاتی خارج از سایت رسمی خود Vladimir Vasiliev وجود ندارد . حتی مشخص نیست این آدم واقعا 10 سال تو ارتش بوده یا نه . به نظر بنده که روش این آقایون به هیچ وجه سیستما نیست .

از بحث دور شدیم . برگردیم به وینگ چون

منتظر نظرات بقیه دوستان هستم .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دوستان مربي كاراته ان شين ما ٣٠ تومن واسه حكم كمربند زرد ميخواد.. زياد نيست؟! ^_^

Sent from my HW-W718 using Tapatalk 2

سال به سال قیمت ها افزایش پیدا میکنه . بهتره که از دفتر مسئول سبک انشین کارته سوال بفرمائید .

فکر می کنم شیهان حميد سلطاني مسئول انشین کاراته در ایران باشند . البته بنده نمیدانم زیر نظر کدام سازمان آموزش میبینید .
میتوانید با شیهان رستمی با شماره موبایل 09181314379 ( کرمانشاه ) و یا با شیهان شاهرخ غله دار 09122056778 ( کرج ) تماس بگیرید و ....

Last edited:

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
یه سوال از دوستان:

در مبارزه بین استاد آیکیدو و استاد وینگ چوون کدوم پیروز بیرون میان؟

همینطور که میدونید اصلی در آیکیدو وجود داره که میگه بدنتو در مقابل ضربات مهاجم قرار نده

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ممنون از شما . ظاهرا در سبک وینگ چون حس لامسه از طریق دستان کاربرد به سزایی دارد ؟؟
( البته اگر اشتباه میکنم لطفا بهم گوشزد بفرمایید )

این مورد امکان دارد باعث ضعف در مبارزه شود ؟؟
(منظورم کشیده بودن دستان به سمت جلو است )

بحث های بسیار خوبی انجام شد. بسیار ممنونم !
من هم نظرم را عرض می کنم امیدوارم کمکی بکند:

مهمترین هدف وینگ چون کار در جریان مبارزه، "تسلط بر سنترلاین" است. چرا که فرض می شود نقاط آسیب پذیر بدن در ناحیه سنترلاین قرار دارند و ضربات مهاجم به جایی در این ناحیه زده می شود. شما به طور همزمان از سنترلاین خودتان محافظت می کنید و به سنترلاین حریف حمله می کنید و غلبه بر سنترلاین حریف به معنای پیروزی در مبارزه است.
اما مبارزه در سنترلاین، همان طور که فرمودید، از طریق "تماس" اتفاق می افتد. شکل قرار گیری دست ها مثلا در همان حالت وو سائو که اشاره فرمودید، در ارتباط با مساله سنترلاین و ایجاد تماس با حریف در این ناحیه است. یعنی فرد دست هایش از ابتدا در مسیر سنترلاین قرار می دهد تا یک آمادگی اولیه ایجاد شود.

بهرحال هر سبک و روشی، بر اساس درک و دیدگاهی که از مبارزه دارد، تکنیک هایی را گردآوری می کند. و البته هر سبک و روشی مزایا و معایب خودش را دارد.

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
یه سوال از دوستان:

در مبارزه بین استاد آیکیدو و استاد وینگ چوون کدوم پیروز بیرون میان؟

همینطور که میدونید اصلی در آیکیدو وجود داره که میگه بدنتو در مقابل ضربات مهاجم قرار نده
سلام دوست عزیز
هر کدام از این رشته برای مبارزه قوانینی دارند و اما اگه یک مبارزه بدون قوانین برگذار کنیم به نظر من آیکیدو حرفی برای گفتن جلوی وینگ چون نداره.
چون اگه آموزش ها و تمارین آنها را ببینید از آنها برای مبارزه واقعی و چند نفر اصلا نمیشه استفاده کرد.
بازم بگم این نظر منه.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

پس شما وینگ چون هم کار کردید! دست مریزاد :)

راستش را بخواهید در چند سال اخیر، با تولید فیلم های سینمایی در زمینه وینگ چون و تبلیغ آن، این رشته بیشتر از قبل مورد توجه قرار گرفته است. بعضی درباره اش اغراق می کنند و این سبک را شکست ناپذیر جلوه می دن، بعضی هم سعی می کنن اون رو بی فایده و غیرکاربردی جلوه بدن. مسلما هر دو گروه مشغول افراط و تفریط هستن.

ویدئویی که اشاره کردید را فک می کنم من هم دیده ام. راستش اون ویدئو توسط کسی تهیه شده بود که تلاش می کرد وینگ چون را بی فایده جلوه بدهد.
در همین یوتیوب فرصتی اگر داشتید، باز هم جستجو کنید. ویدئو های زیادی هم هست که فرد وینگ چون کار به خوبی بر سایر رزمی کاران غلبه می کند و پیروز می شود.

اما در نهایت همان طور که اشاره کردید، هیچ کدام از این دست مبارزات قابل استناد نیستند و نمی تواند مبنای صحیحی برای قضاوت باشند.
رزمی کاران ناشی که مبارزاتشان ارزش تماشا ندارد بسیارند.

در آخر نظر شخصی بنده این است که در صورتیکه مفاهیم زیربنایی و کلیدی در وینگ چون بخوبی درک شده و تمرین بشود، سبک کاملا کارآمدی در مبارزات جدی و غیر ورزشی خواهد بود.

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
سلام دوستان
جای این بحث خالی بود که بدونید که وینگ چون هنر مبارزه واقعی هست نه مبارزه های داخل رینگ و تاتمی و........
اکثر کلیپ های داخل اینترنت را تماشا کرده باشید میبید حق مشت داخل صورت و زدن آرنج و ضربه زدن به مفاصل و .... ممنوع هست و داشتن کلا و دسکش و کاپ و لثه بند و...الزامیه.
اگر می خواهید مبارزه واقعی وینگ چون را ببینید تنها راهش اینه که برید بدون هماهنگی با یک وینگ چون کار در خیابان مبارزه کنید.
آن وقت متوجه قدرت و کارامدی آن میشوید.
ولی بهتره که تست نکنید

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
سلام دوست عزیز
هر کدام از این رشته برای مبارزه قوانینی دارند و اما اگه یک مبارزه بدون قوانین برگذار کنیم به نظر من آیکیدو حرفی برای گفتن جلوی وینگ چون نداره.
چون اگه آموزش ها و تمارین آنها را ببینید از آنها برای مبارزه واقعی و چند نفر اصلا نمیشه استفاده کرد.
بازم بگم این نظر منه.

آیکیدو در سطح حرفه ای اون جز بی نقص ترین تکنیک های دفاع شخصی هستش فرار از ضربات حریف
کشیدن دست حریف به سمت خودت تا اینکه حتی خود حریف هم تسلیم میشه برای اینکه بدن خودش در راستا پیچوندن دست خودش قرار بده روی زمین خواهد افتاد

سلام دوستان
جای این بحث خالی بود که بدونید که وینگ چون هنر مبارزه واقعی هست نه مبارزه های داخل رینگ و تاتمی و........
اکثر کلیپ های داخل اینترنت را تماشا کرده باشید میبید حق مشت داخل صورت و زدن آرنج و ضربه زدن به مفاصل و .... ممنوع هست و داشتن کلا و دسکش و کاپ و لثه بند و...الزامیه.
اگر می خواهید مبارزه واقعی وینگ چون را ببینید تنها راهش اینه که برید بدون هماهنگی با یک وینگ چون کار در خیابان مبارزه کنید.
آن وقت متوجه قدرت و کارامدی آن میشوید.
ولی بهتره که تست نکنید

درسته که وینگ چوون خوبه اما دو تا عیب اساسی داره

1- برای یادگیری وینگ چوون باید انرژی زیادی گذاشت
خیلی خیلی طول میکشه مشت سریع بزنی در حالیکه خونسرد باشی
2- بحث زمان مطرح هستش برای یادگیری این سبک باید چندین سال شاگردی کنی تا بتونی به مهارت بررسی

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
یعنی شما عقیده داری در سبک های دیگه و در زمان کوتاهی میشه به مهارت مورد نیاز دست پیدا کرد ؟؟

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
آیکیدو در سطح حرفه ای اون جز بی نقص ترین تکنیک های دفاع شخصی هستش فرار از ضربات حریف
کشیدن دست حریف به سمت خودت تا اینکه حتی خود حریف هم تسلیم میشه برای اینکه بدن خودش در راستا پیچوندن دست خودش قرار بده روی زمین خواهد افتاد
درسته که وینگ چوون خوبه اما دو تا عیب اساسی داره
1- برای یادگیری وینگ چوون باید انرژی زیادی گذاشت
خیلی خیلی طول میکشه مشت سریع بزنی در حالیکه خونسرد باشی
2- بحث زمان مطرح هستش برای یادگیری این سبک باید چندین سال شاگردی کنی تا بتونی به مهارت بررسی
سلام دوست عزیز
برای سیفو شدن در وینگ چون شما فقط به 3 سال آموزش و تمرین نیاز دارید و که شما مجموعا 12 حرکت آموزش می بینید.
در ضمن وینگ چون اصلا به انرژی زیادی برای کار کردن نیاز ندارد.آرامش و خونسردی زمانی بدست می آید که شما تسلط کامل روی تکنیک های خود داشته باشید که در 3 سال تمرین یک دست به راحتی بدست می آید.
نقل قول از کرنشپشت :
سیستمی که من تدریس می کنم از دو حرکت ارادی،4 واکنش غیر ارادی، یک واکنش غیر ارادی اضافی که در موقع لزوم استفاده میشود و نقش سوپاپ اطمینان را بازی می کند، تشکیل شده است.مضاف بر اینکه ما از 4 اصل در مبارزه و 4 اصل در کنترل نیرو استفاده می کنیم.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
پس شما وینگ چون هم کار کردید! دست مریزاد :)

راستش را بخواهید در چند سال اخیر، با تولید فیلم های سینمایی در زمینه وینگ چون و تبلیغ آن، این رشته بیشتر از قبل مورد توجه قرار گرفته است. بعضی درباره اش اغراق می کنند و این سبک را شکست ناپذیر جلوه می دن، بعضی هم سعی می کنن اون رو بی فایده و غیرکاربردی جلوه بدن. مسلما هر دو گروه مشغول افراط و تفریط هستن.

ویدئویی که اشاره کردید را فک می کنم من هم دیده ام. راستش اون ویدئو توسط کسی تهیه شده بود که تلاش می کرد وینگ چون را بی فایده جلوه بدهد.
در همین یوتیوب فرصتی اگر داشتید، باز هم جستجو کنید. ویدئو های زیادی هم هست که فرد وینگ چون کار به خوبی بر سایر رزمی کاران غلبه می کند و پیروز می شود.

اما در نهایت همان طور که اشاره کردید، هیچ کدام از این دست مبارزات قابل استناد نیستند و نمی تواند مبنای صحیحی برای قضاوت باشند.
رزمی کاران ناشی که مبارزاتشان ارزش تماشا ندارد بسیارند.

در آخر نظر شخصی بنده این است که در صورتیکه مفاهیم زیربنایی و کلیدی در وینگ چون بخوبی درک شده و تمرین بشود، سبک کاملا کارآمدی در مبارزات جدی و غیر ورزشی خواهد بود.

ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتید . بابت مطالبتون در مورد " سنترلاین " هم تشکر میکنم . با توجه به سر نخ هایی که شما و بقیه دوستان دادید ، باید بیشتر مطالعه کنم .

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
سلام دوستان رزمی کار
به نظروتون در مبارزه سفتی در جواب سفتی خوب جواب می دهد؟
یا نرمی در برابر سفتی؟

بالا