natars
کاربر تازه وارد
استیون سیگال که دان 9 آیکیدو را داره در مورد آیکیدو میگه در این ورزش رزمی باید در موقعیت برتر حین مبارزه قرار بگیرید موقعیت برتر همان اشاره تای جوتسو و در جیت کان دو بروس لی در دفاع و حمله همزمان است
سلاماستیون سیگال که دان 9 آیکیدو را داره در مورد آیکیدو میگه در این ورزش رزمی باید در موقعیت برتر حین مبارزه قرار بگیرید موقعیت برتر همان اشاره تای جوتسو و در جیت کان دو بروس لی در دفاع و حمله همزمان است
استیون سیگال که دان 9 آیکیدو را داره در مورد آیکیدو میگه در این ورزش رزمی باید در موقعیت برتر حین مبارزه قرار بگیرید موقعیت برتر همان اشاره تای جوتسو و در جیت کان دو بروس لی در دفاع و حمله همزمان است
سلام
من نینجوتسو رو تازه شروع کردم. اونم تو یه باشگاه ساده چون هنوز کمربند سفیدم.
در مورد فرهنگ ژاپن و زبانش یکم آشنایی دارم چون خوره انیمه ام.
فقط می خوام اصطلاحاتی که تو باشگاه باید به سنسی گفت و اون دادهایی که موقع تمرین می زنن رو هم بفهمم + اسم حرکات و فنون!
کسی مرجع جامع داره در این زمینه (انگلیسی هم بود مهم نیست) بده.
سلام
من نینجوتسو رو تازه شروع کردم. اونم تو یه باشگاه ساده چون هنوز کمربند سفیدم.
در مورد فرهنگ ژاپن و زبانش یکم آشنایی دارم چون خوره انیمه ام.
فقط می خوام اصطلاحاتی که تو باشگاه باید به سنسی گفت و اون دادهایی که موقع تمرین می زنن رو هم بفهمم + اسم حرکات و فنون!
کسی مرجع جامع داره در این زمینه (انگلیسی هم بود مهم نیست) بده.
در آیکیدو اصلی وجود دارد به اسم حرکت بی حرکتی
وقتی کسی به سمت شما حمله میکنه تا حالت بی حرکتی قرار میگیره و شما در حال حرکت
اسم ژاپنی اونو نمیدونم اما در کتاب اصلی موریه اوشیبا باید اشاره کرده باشه
شما میتونی با کمک یک آدمک چوبی پره ای و کسیکه آدمک را روی بلبرینگ قرار داده تمرین حرکت بی حرکتی کنید جوری که دیگه کنترل بدنتون دست خودتون و مغزتون نیست
در هر صورت آیکیدو یک ورزش رزمی فکریه درست مثل جودو
ورزش های فکری در یک درگیری تمام عیار موفق تر عمل میکنند
باتشکر
سلام.
به نظر من ورزشی برای دفاع شخصی خوبه که در هنگام مبارزه اصلا نیازی به فکرکردن نداشته باشه.
حس لامسه انسان سرعتی حدود 100 برابر بیشتر نسبت به فکر کردن برای انجام تکنیک دارد.
مبارزه ای تمام عیار است که کاملا غریزی و بدون هیچ مکسی انجام شود و نیازی به انتخاب تکنیک از بین چند تکنیک دیگر در ذهن نباشد.
سلام
ما در وینگ چون چهار قاعده مبارزه داریم که استیون سیگنال به یکی از آنها اشاره کرده.
1-بلوکه کردن ضربات حریف.
2-جابجایی و قرار گرفتن در موقعیت مناسب.
3-تسلیم شدن در برار نیروی های زیاد استفاده ی آن علیه طرف مقابل.
4-حمله کردن به حریف تا زمان مغلوب شدن.
اگر ورزشی بر این قواعد کار کند هیچ جای نفوذ و فراری برای حریف خود نمی گذارد.
سلام دوست عزیزخوب است . این نکاتی که گفتید تنها در حیطه هنرهای رزمی صدق میکند اما در روشهای جنگی در اولویت های بسیار پایین تری قرار دارد
ممنون از حسن توجه شما
موقعیت برتر ! :eh:
جناب نترس مطمئنی استیون سیگال دان 9 داره ؟؟ راستش تا حالا فکر میکردم دان 7 داره !
این مطلبی که به نقل قول از استیون سیگال گذاشتید مربوط به سمینار ایشون یا سایت خودشون یا احتمالا فیلم ......... است ؟؟
اگه امکان داره بیشتر توضیح بدید !
این فقط نظر شماست.
حالا یک سوال از شما دارم به نظر شما در یک مبارزه شیر و پلنگ با فرض این که به گفته شما هردو غریزه جنگی قدرتمندی دارند کدام پیروز هستند؟؟
سلام.این فقط نظر شماست.
حالا یک سوال از شما دارم به نظر شما در یک مبارزه شیر و پلنگ با فرض این که به گفته شما هردو غریزه جنگی قدرتمندی دارند کدام پیروز هستند؟؟
سلام.یه چیزی از استیل شیر و پلنگ دقت کردید؟
موقع جنگیدن هیچ گارد دست و پایی را نمیگیرند
درست مثل سبک جیت کان دو بروس لی که موقع مبارزه میگه باید چشمات به حریف باشه بدون گارد گرفتن اگر میخوای اشاره کنی با انگشت اشاره کن نه با چشم
اینجا نوشته دان 9
استیون سیگال - ویکیپدیا
سلام
ما در وینگ چون چهار قاعده مبارزه داریم که استیون سیگنال به یکی از آنها اشاره کرده.
1-بلوکه کردن ضربات حریف.
2-جابجایی و قرار گرفتن در موقعیت مناسب.
3-تسلیم شدن در برار نیروی های زیاد استفاده ی آن علیه طرف مقابل.
4-حمله کردن به حریف تا زمان مغلوب شدن.
اگر ورزشی بر این قواعد کار کند هیچ جای نفوذ و فراری برای حریف خود نمی گذارد.
سلام دوست عزیز
شما هر روش و اصول دیگری بگویید جز این چهار اصل مبارزه می باشد.
امتحان کنید.
اگه هست برام بنویسید.
ممنون
جناب نترس لطفا به این قسمت از ویکی پدیا نگاه کن .
Steven Seagal - Wikipedia, the free encyclopedia
این هم سایت شخصی جناب سیگال که هیچ اشاره ای به دان 9 ایشون در آی کی دو نکرده است
Biography
بله درسته دان 7