• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
استیون سیگال که دان 9 آیکیدو را داره در مورد آیکیدو میگه در این ورزش رزمی باید در موقعیت برتر حین مبارزه قرار بگیرید موقعیت برتر همان اشاره تای جوتسو و در جیت کان دو بروس لی در دفاع و حمله همزمان است

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
استیون سیگال که دان 9 آیکیدو را داره در مورد آیکیدو میگه در این ورزش رزمی باید در موقعیت برتر حین مبارزه قرار بگیرید موقعیت برتر همان اشاره تای جوتسو و در جیت کان دو بروس لی در دفاع و حمله همزمان است
سلام
ما در وینگ چون چهار قاعده مبارزه داریم که استیون سیگنال به یکی از آنها اشاره کرده.
1-بلوکه کردن ضربات حریف.
2-جابجایی و قرار گرفتن در موقعیت مناسب.
3-تسلیم شدن در برار نیروی های زیاد استفاده ی آن علیه طرف مقابل.
4-حمله کردن به حریف تا زمان مغلوب شدن.
اگر ورزشی بر این قواعد کار کند هیچ جای نفوذ و فراری برای حریف خود نمی گذارد.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

موقعیت برتر ! :eh:

جناب نترس مطمئنی استیون سیگال دان 9 داره ؟؟ راستش تا حالا فکر میکردم دان 7 داره !

این مطلبی که به نقل قول از استیون سیگال گذاشتید مربوط به سمینار ایشون یا سایت خودشون یا احتمالا فیلم ......... است ؟؟

اگه امکان داره بیشتر توضیح بدید !

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام
من نینجوتسو رو تازه شروع کردم. اونم تو یه باشگاه ساده چون هنوز کمربند سفیدم.
در مورد فرهنگ ژاپن و زبانش یکم آشنایی دارم چون خوره انیمه ام.
فقط می خوام اصطلاحاتی که تو باشگاه باید به سنسی گفت و اون دادهایی که موقع تمرین می زنن رو هم بفهمم + اسم حرکات و فنون!
کسی مرجع جامع داره در این زمینه (انگلیسی هم بود مهم نیست) بده.

نینجا کار فروم جناب میلاد نینجا هستند . ظاهرا ایشون سرشون شلوغه . ولی درکل یه جستجوی کلی در اینترنت بکنی کلی مطلب ریزو درشت پیدا میکنی . سایت های ایرانی در این زمینه هم کم نیستند .
میدانم که کمک خاصی نتوانستم به شما بکنم . اما میتوانید به جناب میلاد نینجا پیغام خصوصی بدهید .

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
من نینجوتسو رو تازه شروع کردم. اونم تو یه باشگاه ساده چون هنوز کمربند سفیدم.
در مورد فرهنگ ژاپن و زبانش یکم آشنایی دارم چون خوره انیمه ام.
فقط می خوام اصطلاحاتی که تو باشگاه باید به سنسی گفت و اون دادهایی که موقع تمرین می زنن رو هم بفهمم + اسم حرکات و فنون!
کسی مرجع جامع داره در این زمینه (انگلیسی هم بود مهم نیست) بده.

خوش آمدید

به زودی یاد میگیرید . این وظیفه سنسی شماست به شما مفاهیم اولیه را یاد دهد

البته شما بوجینکان کار میکنید که با نینجوتسو متفاوت است

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در آیکیدو اصلی وجود دارد به اسم حرکت بی حرکتی
وقتی کسی به سمت شما حمله میکنه تا حالت بی حرکتی قرار میگیره و شما در حال حرکت

در زبان ژاپنی حرکت بی حرکتی میشه ( کوته اتارو ) چنین چیزی در روش و سبک های ژاپنی وجود نداره و حتی در سبک های اکیناوایی رو هم نشنیدم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اسم ژاپنی اونو نمیدونم اما در کتاب اصلی موریه اوشیبا باید اشاره کرده باشه
شما میتونی با کمک یک آدمک چوبی پره ای و کسیکه آدمک را روی بلبرینگ قرار داده تمرین حرکت بی حرکتی کنید جوری که دیگه کنترل بدنتون دست خودتون و مغزتون نیست

در کتاب موریه اوشیبا ؟ کدامش ؟ روش آرام (هنر صلح ) یا کتاب تعالیم آیکیدو یا کتاب روش های بودو در آیکیدو؟؟. در این ها من چیزی ندیدم:confused:

البته کتاب از ریچارد هکلر هست که وفاهیم نبرد به روش آیکیدو رو توصیف میکنه شاید در اون باشه اما از موریه نیست

البته منظور شما در مورد این روش حرکت بی حرکتی میدونم چیست و این که بدن به صورت غیر ارادی واکنش بده. بهش میگن (توتو جنو) مثل همان توتوری که در آیکیدو ....... تمرین میشه اما پیشرفته تر

با تشکر

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در هر صورت آیکیدو یک ورزش رزمی فکریه درست مثل جودو
ورزش های فکری در یک درگیری تمام عیار موفق تر عمل میکنند
باتشکر

روش های فکری جنگی همیشه پیروز هست

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام.
به نظر من ورزشی برای دفاع شخصی خوبه که در هنگام مبارزه اصلا نیازی به فکرکردن نداشته باشه.
حس لامسه انسان سرعتی حدود 100 برابر بیشتر نسبت به فکر کردن برای انجام تکنیک دارد.
مبارزه ای تمام عیار است که کاملا غریزی و بدون هیچ مکسی انجام شود و نیازی به انتخاب تکنیک از بین چند تکنیک دیگر در ذهن نباشد.

این فقط نظر شماست.

حالا یک سوال از شما دارم به نظر شما در یک مبارزه شیر و پلنگ با فرض این که به گفته شما هردو غریزه جنگی قدرتمندی دارند کدام پیروز هستند؟؟:cool:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام
ما در وینگ چون چهار قاعده مبارزه داریم که استیون سیگنال به یکی از آنها اشاره کرده.
1-بلوکه کردن ضربات حریف.

خوب است . این نکاتی که گفتید تنها در حیطه هنرهای رزمی صدق میکند اما در روشهای جنگی در اولویت های بسیار پایین تری قرار دارد:)

ممنون از حسن توجه شما

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
خوب است . این نکاتی که گفتید تنها در حیطه هنرهای رزمی صدق میکند اما در روشهای جنگی در اولویت های بسیار پایین تری قرار دارد:)

ممنون از حسن توجه شما
سلام دوست عزیز
شما هر روش و اصول دیگری بگویید جز این چهار اصل مبارزه می باشد.
امتحان کنید.
اگه هست برام بنویسید.
ممنون

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
موقعیت برتر ! :eh:

جناب نترس مطمئنی استیون سیگال دان 9 داره ؟؟ راستش تا حالا فکر میکردم دان 7 داره !

این مطلبی که به نقل قول از استیون سیگال گذاشتید مربوط به سمینار ایشون یا سایت خودشون یا احتمالا فیلم ......... است ؟؟

اگه امکان داره بیشتر توضیح بدید !

اینجا نوشته دان 9
استیون سیگال - ویکی‌پدیا

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
این فقط نظر شماست.

حالا یک سوال از شما دارم به نظر شما در یک مبارزه شیر و پلنگ با فرض این که به گفته شما هردو غریزه جنگی قدرتمندی دارند کدام پیروز هستند؟؟:cool:

یه چیزی از استیل شیر و پلنگ دقت کردید؟

موقع جنگیدن هیچ گارد دست و پایی را نمیگیرند
درست مثل سبک جیت کان دو بروس لی که موقع مبارزه میگه باید چشمات به حریف باشه بدون گارد گرفتن اگر میخوای اشاره کنی با انگشت اشاره کن نه با چشم

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
این فقط نظر شماست.

سلام.
منظور ار غریزی این بود که ما باید طوری عمل کنیم که با توجه به حرکت حریف از خود حرکتی نشان دهیم این طور میتوانیم خیلی سریع تر عمل کنیم و ما در وینگ چون روش خاص مبارزه ای نداریم.
شاید کلمه ی غریزی درست نبود که اینجا گفتم.
در اصل وینگ چون یک نوع علم مبارزه هست و شما میتوانید در هر هنر رزمی از آن پیروی کنید.
در ضمن در مورد آیکیدو هم من هرچی به دوستمان گفتم شما از چه ویژگی یک انسان در مبارزه استفاده می کنند به من جواب درستی ندادن؟

Last edited:

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
یه چیزی از استیل شیر و پلنگ دقت کردید؟

موقع جنگیدن هیچ گارد دست و پایی را نمیگیرند
درست مثل سبک جیت کان دو بروس لی که موقع مبارزه میگه باید چشمات به حریف باشه بدون گارد گرفتن اگر میخوای اشاره کنی با انگشت اشاره کن نه با چشم
سلام.
اشاره کردن به حریف و نگاه کردن مستقیم به حریف و دادن زدن و نفس های عمیق و ترسناک از نکات روان شناسی در مبارزه است که بیشتر در مبارزه های خیابانی و دفاع شخصی استفاده میشود.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام
1-بلوکه کردن ضربات حریف.

سلام دوست عزیز
شما هر روش و اصول دیگری بگویید جز این چهار اصل مبارزه می باشد.
امتحان کنید.
اگه هست برام بنویسید.
ممنون

با اجازه ....

بنده جا خالی دادن را به بلوکه کردن ترجیح میدم .( البته از نظر من جابجایی که شما فرمودید با جا خالی دادن متفاوت است ) و اینکه با تمام قدرت سر حریف خراب میشم :lol: مثال میزنم . ( یعنی نه در برابر قدرت زیاد حریف تسلیم میشم ، و نه ترجیحا از قدرتش علیه خودش استفاده میکنم ) وقتی حریف مشتی به سمت من پرت میکند ، بنده این قدر به خودم اطمینان دارم که مشتم را به پیشواز مشت ایشون ببرم ( البته این و خیلی تمرین کردم ) . حداقل یکی از بند های انگشتش میشکند . این یکی از تمرینات سیستما است . فکر کنم تا حالا اینو توی ویدئو های آموزشی سیستما هم ندیدید . درسته ؟

به هر حال موارد دیگری هم هست که در این 4 اصل شما قرار نمیگیرد .

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
بالا