• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
با اجازه ....

بنده جا خالی دادن را به بلوکه کردن ترجیح میدم .( البته از نظر من جابجایی که شما فرمودید با جا خالی دادن متفاوت است ) و اینکه با تمام قدرت سر حریف خراب میشم :lol: مثال میزنم . ( یعنی نه در برابر قدرت زیاد حریف تسلیم میشم ، و نه ترجیحا از قدرتش علیه خودش استفاده میکنم ) وقتی حریف مشتی به سمت من پرت میکند ، بنده این قدر به خودم اطمینان دارم که مشتم را به پیشواز مشت ایشون ببرم ( البته این و خیلی تمرین کردم ) . حداقل یکی از بند های انگشتش میشکند . این یکی از تمرینات سیستما است . فکر کنم تا حالا اینو توی ویدئو های آموزشی سیستما هم ندیدید . درسته ؟

به هر حال موارد دیگری هم هست که در این 4 اصل شما قرار نمیگیرد .

خیلی دوس دارم سیستمای نظامی یاد بگیرم

راستی در دوران آلمان نازی گردان سیاسی Waffen SS به قتلان ثانیه ای معروف بودن در مبارزات تن به تن با روس ها ثانیه ای دشمن را میکشتند
نمدونم چه سبک رزمی کار میکردن اما فکر کنم آلمانی ها درست مثل آدم آهنی هستند مبارزه با یک آدم آهنی کار کیه؟

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
با اجازه ....

بنده جا خالی دادن را به بلوکه کردن ترجیح میدم .( البته از نظر من جابجایی که شما فرمودید با جا خالی دادن متفاوت است ) و اینکه با تمام قدرت سر حریف خراب میشم :lol: مثال میزنم . ( یعنی نه در برابر قدرت زیاد حریف تسلیم میشم ، و نه ترجیحا از قدرتش علیه خودش استفاده میکنم ) وقتی حریف مشتی به سمت من پرت میکند ، بنده این قدر به خودم اطمینان دارم که مشتم را به پیشواز مشت ایشون ببرم ( البته این و خیلی تمرین کردم ) . حداقل یکی از بند های انگشتش میشکند . این یکی از تمرینات سیستما است . فکر کنم تا حالا اینو توی ویدئو های آموزشی سیستما هم ندیدید . درسته ؟

به هر حال موارد دیگری هم هست که در این 4 اصل شما قرار نمیگیرد .
سلام دوست عزیز اگه اینطوری پس هرکی زورش بیشتر باشه پیروز میشه همون طور که خودتون گفتید زمانی که مشت میزنه شما به حریف میزنه ممکن دست خودتون آسیب بیبینه و حالا فکر کن با 8 نفر همزمان مبارزه کنید اگه این طور
کار کنید آخر سر هیچی ازتون باقی میمونه.حالا فکر شو بکون در یک سال برای شما یک بار اتفاق بیفته در سن بالاتر کم میارید.این که نشد هنر مبارزه اگه اینطوری منم میرم هر روز با پا میزنم روی یک ستون آهنی بعد از یک سال تا با کسی خواستم مبارزه کنم سریع میزن یکی از اعضای بدنشو میشکنم تا ......
در مورد سیستما هم دیدم ولی هیچ موقع مستقیم به مشت حریف ضربه نمی زد وسعی میکر د با حرکت های قافل گیرنده و زدن به جا های حساس طرف مقابل را مغلوب کند این از این.
در مورد تسلیم شدن در برابر حرکت سنگین شما با یک بوکسر سنگین وزن کار کن ببین بازم میتونید بدون کمک گیری از زور حریف میتونید طرف مقابل را را مغلوب کنید.چند تا مبارزه کنید متوجه میشود.
درمورد جا خالی هم می بینید که یک بوکسر با زیبایی کامل از دست های حریف جا خالی های قشنگی میدهد منظورم این بود در بعضی موارد هم جابجا میشه دربرابر ضربه های سنگین پا.
در ضمن وینگ چون نزدیک چندین قرن بر این 4 اصل مبارزه کار میکنه که در نوبه خود یک ورزش ایده عالی.
شما اگر مورد دیگری سراغ دارید بفرمایید.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
خیلی دوس دارم سیستمای نظامی یاد بگیرم

راستی در دوران آلمان نازی گردان سیاسی Waffen SS به قتلان ثانیه ای معروف بودن در مبارزات تن به تن با روس ها ثانیه ای دشمن را میکشتند
نمدونم چه سبک رزمی کار میکردن اما فکر کنم آلمانی ها درست مثل آدم آهنی هستند مبارزه با یک آدم آهنی کار کیه؟

کار دشمن :D . والا من هم نمیدونم سبکشون چی بوده . اگر تحقیق کردید و فهمیدید لطفا به بنده هم بگویید . کنجکاو شدم . :rolleyes:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام دوست عزیز اگه اینطوری پس هرکی زورش بیشتر باشه پیروز میشه همون طور که خودتون گفتید زمانی که مشت میزنه شما به حریف میزنه ممکن دست خودتون آسیب بیبینه و حالا فکر کن با 8 نفر همزمان مبارزه کنید اگه این طور
کار کنید آخر سر هیچی ازتون باقی میمونه.حالا فکر شو بکون در یک سال برای شما یک بار اتفاق بیفته در سن بالاتر کم میارید.این که نشد هنر مبارزه اگه اینطوری منم میرم هر روز با پا میزنم روی یک ستون آهنی بعد از یک سال تا با کسی خواستم مبارزه کنم سریع میزن یکی از اعضای بدنشو میشکنم تا ......
در مورد سیستما هم دیدم ولی هیچ موقع مستقیم به مشت حریف ضربه نمی زد وسعی میکر د با حرکت های قافل گیرنده و زدن به جا های حساس طرف مقابل را مغلوب کند این از این.
در مورد تسلیم شدن در برابر حرکت سنگین شما با یک بوکسر سنگین وزن کار کن ببین بازم میتونید بدون کمک گیری از زور حریف میتونید طرف مقابل را را مغلوب کنید.چند تا مبارزه کنید متوجه میشود.
درمورد جا خالی هم می بینید که یک بوکسر با زیبایی کامل از دست های حریف جا خالی های قشنگی میدهد منظورم این بود در بعضی موارد هم جابجا میشه دربرابر ضربه های سنگین پا.
در ضمن وینگ چون نزدیک چندین قرن بر این 4 اصل مبارزه کار میکنه که در نوبه خود یک ورزش ایده عالی.
شما اگر مورد دیگری سراغ دارید بفرمایید.

با درود . حقیقتا منظورم همین بود .خوب البته برای اتمام دوره ام با بیش از 8 نفر مبارزه کردم ( بگذریم ). در نبرد واقعی و در عوارضی مثل آب و کوه و جنگل زور و بازو و تنفس بسیار مهم است . همانطور که میدونید در جنگ هدف امتیاز گرفتن نیست . هدف کشتن یا اسیر کردن است . و نوع مشت زدنی که گفتم نه تنها بنده بلدم ، بلکه هر کسی که سیستما نظامی هم کارکرده این امر مهم را به درستی آموزش دیده است . البته همچین تکنیک شاخی هم نیست :happy:، اما در برابر خیلی ها جواب داده . ( در درگیری های واقعی حسابی آزمایش شده ):happy:
بنده دائما عرض میکنم که اون سمینار و ویدئویی که شما دیدی ، سیستما واقعی نیست :(
باور کنید لگد زدن به ستون آهنی اصلا مثال خوبی نبود ، بنده عرض کردم یکی از بند های انگشت حریف را با مشت میشکنم . یعنی استخوان در برابر استخوان اما شما .....
خدای ناکرده بنده قصد ندارم سبک وینگ چون را بد جلوه دهم . برعکس خود بنده یکی از طرفداران سرسخت وینگ چون هستم . اما این 4 اصلی که فرمودید در نبردی که همش کشت و کشتار است بسیار کمرنگ میشود . باشگاه و خیابان در برابر میدان نبردی که هر لحظه امکان کشته شدنت هست هیچی نیست .
یکی از موارد آموزش سیستما شبیه سازی شرایط جنگی با ادوات نظامی مثل نارنجک و مسلسل و .... در کوهستان های سرد و جنگل های تاریک است .خود ما که سیستما کار کرده بودیم با اون همه آموزش ، در اون شرایط اسم خودمون یادمون رفت ، چه برسه به آموزش هایی که دیدیم . ( البته احتمالا از نظر روحی خیلی ضعیف بودیم :lol: )
این 4 اصلی که فرمودید همیشه ثابت نیست و این قابلیت را دارد که دستخوش تغییر شود . چون جنگ منظم نیست .

چرا اینقدر بر روی این 4 اصل اصرار دارید ؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام
ما در وینگ چون چهار قاعده مبارزه داریم که استیون سیگنال به یکی از آنها اشاره کرده.
1-بلوکه کردن ضربات حریف.
2-جابجایی و قرار گرفتن در موقعیت مناسب.
3-تسلیم شدن در برار نیروی های زیاد استفاده ی آن علیه طرف مقابل.
4-حمله کردن به حریف تا زمان مغلوب شدن.
اگر ورزشی بر این قواعد کار کند هیچ جای نفوذ و فراری برای حریف خود نمی گذارد.

راستش با جمله ی آخر موافق نیستم. هر روشی مزایا و معایبی دارد ...

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
با اجازه ....

بنده جا خالی دادن را به بلوکه کردن ترجیح میدم .( البته از نظر من جابجایی که شما فرمودید با جا خالی دادن متفاوت است ) و اینکه با تمام قدرت سر حریف خراب میشم :lol:

این نکته ای که فرمودین بسیار کلیدی بود. اینکه جاخالی دادن به بلوکه کردن اولویت داره. این موضوع در سیستما مطرح شده؟

راستی استاد فایرنایت به یوتیوب دسترسی دارین؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
این نکته ای که فرمودین بسیار کلیدی بود. اینکه جاخالی دادن به بلوکه کردن اولویت داره. این موضوع در سیستما مطرح شده؟

راستی استاد فایرنایت به یوتیوب دسترسی دارین؟

درود بر استاد . حقیقتا خیر . در طول این چندین سال به این نتیجه رسیدم . در سیستما به نوعی دیگر با این موضوع برخورد میشود .

بله به یوتیوب دسترسی دارم . :)

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
راستش با جمله ی آخر موافق نیستم. هر روشی مزایا و معایبی دارد ...
سلام استاد آبتین
این 4 اصل که گفتم قاعده مبارزه هست که رشته های مختلف رزمی هر کدام روی یک مورد بیشتر کار می کنند.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
در مورد آیکیدو هم من هرچی به دوستمان گفتم شما از چه ویژگی یک انسان در مبارزه استفاده می کنند به من جواب درستی ندادن؟

سلام

سوالتون رو دوباره مطرح کنید متوجه نشدم . دوستان چه چیزی را باید به شما جواب میدادند؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با درود . حقیقتا منظورم همین بود .خوب البته برای اتمام دوره ام با بیش از 8 نفر مبارزه کردم ( بگذریم ). در نبرد واقعی و در عوارضی مثل آب و کوه و جنگل زور و بازو و تنفس بسیار مهم است . همانطور که میدونید در جنگ هدف امتیاز گرفتن نیست . هدف کشتن یا اسیر کردن است . و نوع مشت زدنی که گفتم نه تنها بنده بلدم ، بلکه هر کسی که سیستما نظامی هم کارکرده این امر مهم را به درستی آموزش دیده است . البته همچین تکنیک شاخی هم نیست :happy:، اما در برابر خیلی ها جواب داده . ( در درگیری های واقعی حسابی آزمایش شده ):happy:
باور کنید لگد زدن به ستون آهنی اصلا مثال خوبی نبود ، بنده عرض کردم یکی از بند های انگشت حریف را با مشت میشکنم . یعنی استخوان در برابر استخوان اما شما .....
خدای ناکرده بنده قصد ندارم سبک وینگ چون را بد جلوه دهم . برعکس خود بنده یکی از طرفداران سرسخت وینگ چون هستم . اما این 4 اصلی که فرمودید در نبردی که همش کشت و کشتار است بسیار کمرنگ میشود . باشگاه و خیابان در برابر میدان نبردی که هر لحظه امکان کشته شدنت هست هیچی نیست .
یکی از موارد آموزش سیستما شبیه سازی شرایط جنگی با ادوات نظامی مثل نارنجک و مسلسل و .... در کوهستان های سرد و جنگل های تاریک است .خود ما که سیستما کار کرده بودیم با اون همه آموزش ، در اون شرایط اسم خودمون یادمون رفت ، چه برسه به آموزش هایی که دیدیم . ( البته احتمالا از نظر روحی خیلی ضعیف بودیم :lol: )
این 4 اصلی که فرمودید همیشه ثابت نیست و این قابلیت را دارد که دستخوش تغییر شود . چون جنگ منظم نیست .

با سلام و درود

حقیقتا آموزشات سیستما و کراوماگا فرد رو تبدیل به یک گرگ مبارز میکند. تا آنجایی هم که من متوجه شدم نوعی روش مبارزه یا بهتر بگم نبرد در محیط بسته دارند.

و این نقطه نظر مهم هست که سیستما یک سیستم مخفی خاص خود میباشد. امیدوارم بیشتر از شما در این مورد یادبگیریم

ممنون از حسن توجه شما

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
با سلام و درود

حقیقتا آموزشات سیستما و کراوماگا فرد رو تبدیل به یک گرگ مبارز میکند. تا آنجایی هم که من متوجه شدم نوعی روش مبارزه یا بهتر بگم نبرد در محیط بسته دارند.

و این نقطه نظر مهم هست که سیستما یک سیستم مخفی خاص خود میباشد. امیدوارم بیشتر از شما در این مورد یادبگیریم

ممنون از حسن توجه شما

مجموعه آموزش های میک مپ نیروی دریایی ارتش آمریکا را هم اضافه کنید

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

استا فایرنایت این آموزش ها رو کجا دیدید؟ اگه امکان داره بیشتر توضیح بدید

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
بنظرتون یک استاد سیستمای نظامی با چند نفر میتونه بجنگنه و یک استاد وینگ چوون با چند نفر؟
من خود دوران تخصصی سربازی تفنگدار پیزوری **** بودم اصلا بغیر از جودو چیزه دیگری یاد نمیدادن اونم فقط تکنیک فن نشون میدادن نه اصول مبارزه
بی شک روسیه بعنوان یک ابرقدرت باید جوری سربازان گارد ویژه را تربیت کنه که جز مردان آهنین باشند منظورم اون برنامه پیزوری مردان آهنین شبکه 3 نیست

wanted boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
بنظرتون یک استاد سیستمای نظامی با چند نفر میتونه بجنگنه و یک استاد وینگ چوون با چند نفر؟
من خود دوران تخصصی سربازی تفنگدار پیزوری **** بودم اصلا بغیر از جودو چیزه دیگری یاد نمیدادن اونم فقط تکنیک فن نشون میدادن نه اصول مبارزه
بی شک روسیه بعنوان یک ابرقدرت باید جوری سربازان گارد ویژه را تربیت کنه که جز مردان آهنین باشند منظورم اون برنامه پیزوری مردان آهنین شبکه 3 نیست
هر دو رشته برای همین کار ساخته شدن فرقی نداره.
سیفو امین میگه در درگیری نوع رشته در درجه ی دوم قرار داره و مورد اول خود فردی که اونو داره اجرا میکنه.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با سلام و درود

ممنون از حسن توجه شما

درود بر شما استاد . بنده از هر جهت به شما مدیونم ! :blush:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
درود بر استاد . حقیقتا خیر . در طول این چندین سال به این نتیجه رسیدم . در سیستما به نوعی دیگر با این موضوع برخورد میشود .

بله به یوتیوب دسترسی دارم . :)

ممنونم برای توضیحتون.

راستش من شناخت خاصی از سیستما ندارم. یکسری ویدئوهایی که در یوتیوب پیدا میشه عمدتا مربوط به آموزش ها و سمینارهای Mikhail Ryabko و Vladimir Vasiliev هست که شما فرمودید قابل استناد نیستند. کنجکاو هستم بدانم سیستمای نظامی، چه شکل و حالتی داره. آیا یک چیزی شبیه به این است یا کلا متفاوت است:

Systema in real combat - YouTube

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
راستی فایرنایت عزیز
اگر یکوقتی فرصت و حوصله داشتید، ممنون میشم قدری درباره تاریخچه ی سیستما، بوجود آمدن و سیر تکاملی اش توضیحاتی بفرمایید. چیزهایی درباره اش مطالعه کرده ام اما برایم مبهم بود. حیف است که از دانش و تجربه شما بی بهره بمونیم :)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
درود بر شما . در روسیه و ای کاش هیچ وقت این کار را نمیکردم :D

دستخوش بابا این که خیلی خوبه ، چرا پشیمونید استاد:happy:
راستی من هم سوال های استاد آبتین عزیز رو ازتون دارم اگه وقت داشتید ممنون میشم درباره سیستما و آموزش هایی که دیدید بیشتر بدونم

بالا